Sitel Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Opinie o Sitel Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska

Nowa
użytkownik zarejestrowany

Sporo mają ofert pracy, co jest tego przyczyną? Jakieś nowe projekty czy może inny powód? Interesuje mnie praca w Sitel Polska ponieważ wiem, że to dobra firma ale trochę martwię się taką sytuacja. !!

jmm

Dostałam propozycję pracy na projekcie Media Markt i Saturn. Czy ktoś może mi napisać jaka jest podstawa, ile na godzinę? Często dostaje się zmiany popołudniowe i weekendy?

Iza
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś odbywał może staż w firmie Sitel Polska? Aktualnie firma prowadzi rekrutację i szuka Stażystki w dziale administracji. Napisali, że firma oferuje udział w płatnym stażu, opiekę ze strony doświadczonych specjalistów, możliwość zakupu karty Benefit MultiSport na preferencyjnych warunkach. Ktoś jest zainteresowany taką ofertą?

Michał B.

Praca w call center to strata czasu. Lepiej robić w życiu fajniejsze rzeczy. Siedzenie na słuchawce czy wklepywanie fakturek dobre jest dla ludzi niemających pomysłu na życie.

Koleżka koleżki

Śmieszy mnie to nieudolne pisanie komentarzy przez pracowników udających zainteresowanych pracą, żeby tylko coś pozytywnego było o firmie. Prada jest taka, że zbyt wielu dobrych rzeczy o Sitelu nie można napisać. Praca dla desperatów niemających na browar.

Koleżka
użytkownik zarejestrowany

Odnoszę wrażenie, że Sitel Polska rozwija się dobrze. Potrzebują dużo osób do pracy, czyżby jakiś nowy projekt?

Rozsądek
użytkownik zarejestrowany

Bardzo przykro jest czytać takie negatywne opinie o firmie w której ludzie pracują i tak ją oceniają. Zastanawiam sie w jakim celu to robią bo odejść zawsze można.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie polecam pracy w Sitel.

Popieram!

Ehhh

Straszne "kumpelostwo" jest między przełożonymi a ich pracownikami .... "krzywa" lojalność ehhh .....

Prawda

Polityka sitel. 2języki 3weekendy 4wieczory 2200do ręki na u.p Ogólnie slabo na ebay.

niezoientowany

czy zarobki, mam na mysli nowych pracowników, uzależnione są od jezyka czy od projektu dla ktorego swiadczy usługe SITEL? Jak to w praktyce wyglada i czy pracownicy mogą aplikowac pozniej do innych projektów? z góry dzieki za odp.

antySvr
@niezoientowany 04.09.2017, 18:51
czy zarobki, mam na mysli nowych pracowników, uzależnione są od jezyka czy od projektu dla ktorego swiadczy usługe SITEL? Jak...

Tak, zarobki zależą od projektu. Co do wewnętrznych rekrutacji - jest taka możliwość, choć lepiej omijaj klan rodziny Svr... tam to kumoterstwo pierwsza klasa

Mona
użytkownik zarejestrowany

Sitel Polska może nie jest idealną firmą ale nie przesadzajcie, że jest źle. Zawsze przecież można sobie zmienić pracę i nie narzekać. Jeśli nawet sa jakieś kłopoty tak bywa!

Byly pracownik

Projeky dla Media Markt i Saturn odradzam. Szefowa projektu pracę dostała po znajomości przez swego męża . Nie umie zarządzać, stawki glodowe, system awansu i rozwoju uzależniony od wazeliny i jak gleboko wchodzisz w cztery literki przelozonym. Premie kwartalne oparte na szybkości odbierania polaczen. To, ze robi sie bledy - to nie ma problemu. Kadra menedżerska srednia wieku 25 lat, czesc bez wyksztalcenia wyzszego. Praca dobra na chwile albo dla lizusow i karierowiczow jak Piotr N. ten mial wiadro wazeliny i czepek by wejsc w calosci konu trzeba. Odradzam jako byly pracownik

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Rozczarowana wredota a czy możesz opowiedzieć jak przebiega rekrutacja w firmie? Na jakie pytania można liczyć? @Ola a czy możliwość rozwoju w firmie jest jakaś? Pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta – j. polski. W ofercie napisane jest, że firma oferuje zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, dofinansowanie do relokacji, prywatną opiekę medyczną, bony świąteczne, program poleceń pracowniczych, bonusy dla najlepszych pracowników. Ktoś przymierza się do aplikowania?

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Mam zamiar aplikować do Sitel Polska. Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego firma ma tak długą listę ofert pracy?

zawiedziony
@Natalia 25.08.2017, 08:47
Mam zamiar aplikować do Sitel Polska. Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego firma ma tak długą listę ofert pracy?...

pewnie :) dlatego ze firma stawia na nowych pracownikow zamiast docenic tych ktorych juz ma, wiec ci doswiadczeni się zwalniają. Obecnie firma ucina etaty pracownikom będącym na UZ, jednocześnie zatrudniając nowych. Gdzie w tym logika??

21.08.

Fakt że praca jest idealna dla młodych np. studentow. Zarobki nie sa najgorsze. Grafik pracy bardzo elastyczny. Co do atmosfery ... bywa z tym roznie, zalezy od projektu i ludzi na nim pracujacych - wszedzie w zasadzie tak jest. Nie ma firmy idealnej jak i idealnych pracownikow. Praca jest rutynowa i mocno monotonna - dlatego moim zdaniem, osobie z doswiadczeniem raczej trudno bedzie sie odnalezc w takich warunkach.

Ola

Zarobki nie są najgorsze, choc zawsze może być lepiej. Atmosfera wynagradza wszystko, pracuje ponad rok i mam dobre układy ponieważ cieżko pracowałam. Praca idealna dla młodych ludzi, fakt ze po kilku latach lepiej znaleźć coś innego. Polecam w 100%

Karolinazgogolina
użytkownik zarejestrowany

Bardzo żałuję, że kierownicy nie piszą na tym forum. Zastanawiam się dlaczego osoby podległe kierownikom ciągle oceniają ich. Może czas ocenić pracę osób podległych i zobaczymy co z tego wyniknie!

Rozczarowana wredota

@Waldi: Przejście rekrutacji w tej firmie to nie jest żaden wyczyn.

Rozczarowana wredota

@Waldi: Przejście rekrutacji w tej firmie to nie jest żaden wyczyn.

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Jeśli ktoś przeszedł rekrutację to poradzi sobie z pracą. Be z napięcia kwestia krótkiego czasu i praca ogarnięta.

MASAKRA

Mówią podczas rekrutacji, ze angielski nie jest potrzebny a wszystko: system, raporty i komunikacja jest w tym właśnie jezyku. Mają presje na rekrutowanie jak największej liczby osób z niemieckim, bo brakuje im ludzi z tym jezykiem i kłamią że ang nie jest wymagany a przychodzisz i okazuje się coś zupełnie innego. Szkolenie - robi masakrę w głowie bo oczywiście materiały też są po angielsku i nic nie rozumiesz. Mentor tłumaczy wszytsko na tyle ile mu się chce. SŁABE TO WSZYSTKO JEST JAK NIESZCZĘŚCIE i cieszą się że uda im się kogoś z niemieckim "złapać". "Mądra" Pani która robi dzień wprowadzający/adaptacyjny do firmy jeszcze potrafi powiedzieć "że ludzie z niemieckim są w cenie". Pewnie dlatego dali pracownikom niemieckojęzycznym niedawno podwyżki, bo starzy pracownicy zaczęli się zwalniać. Nawet nie chce myśleć o ile im podnieśli stawki, skoro było aż tak źle, że część została. Sytuacja sama za siebie mówi, Dodatkowo jakby nie znasz planu szkolenia, O wszytsko trzeba dopytywać, bo inaczej raczej się nie dowiesz: na którą masz przyjść i o której kończysz danego dnia. Ja jestem mega mega mega rozczarowana i zniesmaczona tym wszystkim.

Marta z Lipska
@MASAKRA 17.08.2017, 19:33
Mówią podczas rekrutacji, ze angielski nie jest potrzebny a wszystko: system, raporty i komunikacja jest w tym właśnie jezyku....

To weź się naucz angielskiego. Nie jesteś Brytyjczykiem, bądź Chińczykiem, żeby wymagać dokumentacji w języku ojczystym.

Rozczarowana wredota

Zapomniałam w poprzednim wpisie dodać, ze rzeczywistość rozmywa się z tymi obiecankami podczas rekrutacji o miesięcznym wdrożeniu/szkoleniu czy cokolwiek oni tam "próbują" robić. Po tygodniu od dnia wejścia do firmy sadzają do samodzielnej pracy. Jak dla mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza gdy technika to nie twój świat.

Zaza
użytkownik zarejestrowany

Jest jedna oczywista prawda, jak się ma spore umiejętności i człowiek przykłada się do pracy to będzie mu dobrze w firmie. Leserka czy olewka zawsze będą rzuważone.

Oleńka
użytkownik zarejestrowany

Mają sporo nowych ofert pracy, można coś dobrego wybrać?

Papirex

Firma moze dobra, malo socialow. Wyplata zalezna od projektu w ktorym pracujesz. Znajomosc jezykow jest plusem. Jak wszedzie. Spoznienie = kara wypowiedzeniem. Starac sie mozna, ale to jednak korporacja i callcenter obslugujace z 20 projektow, wiec wiadomo, jak moze byc.

Barbara

Ludzie w moim dziale fajni. Mile wspominam pracę w Sitel choć przełożona potrafi "urozmaicić" dzień pracy. Za niskie zarobki, żeby pracować dłużej.

Olga
użytkownik zarejestrowany

Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla "Customer Service Professional – Polish speakerSofia / Bulgaria". Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji? Z góry dzięki.

ad33
@Papirex 01.08.2017, 20:44
No ale jaki projekt? :D

Powiesz coś nt. projektu ebay? W języku niemieckim.

Kinga
@Olga 22.07.2017, 16:53
Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla "Customer Service Professional – Polish speakerSofia / Bulgaria". Czy móg...

Podbijam pytanie, aplikowałam na tą ofertę i wszystko wygląda bardzo cukierkowo. Firma funduje hotel przez pierwsze 2tyg., potem przez miesiąc dokłada się do znalezionego przez ciebie lokum. Przelewają również kasę na przylot, stawka na umowę o pracę dobra, bez targetów i prowizji, czysta podstawa. Przeczytałam teraz te negatywne opinie i zastanawiam się co zrobić... Czy ktoś wie coś więcej na temat pracy w Sitel, ale w BUŁGARII?

szymon

Firma słaba , brak socjalu. Bardzo wysokie wymagania, bardzo niskie płace. Praca dla mało ambitnych studentów. Nie polecam.

szymon

Firma słaba , brak socjalu. Bardzo wysokie wymagania, bardzo niskie płace. Praca dla mało ambitnych studentów. Nie polecam.

Norbert
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że firma ma duże potrzeby kadrowe. Czytam opinie i dowiaduję się , że jest ciężko. Czy nie możecie prowadzić rozmów z dyrekcją, zgoda buduje pamiętajcie.

Nowinka
użytkownik zarejestrowany

Czy na obsłudze klienta z językiem francuskim da sie zarobić jakieś przyzwoite pieniądze? Jaka jest atmosfera w pracy? Może jeszcze jest coś co dobrze wiedzieć?

Bartek z Łodzi

W SiTELu zaczynałem swoją karierę prawie 11 lat temu, pracowałem tam przez 2 lata i wspominam ten czas bardzo dobrze. Wiele się nauczyłem, poznałem świetnych ludzi, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakt. Pozdrawiam serdecznie wszystkich SiTELowiczów :)

Nowinka
użytkownik zarejestrowany

@Zniszczony pracownik Ale pojechałeś teraz po bandzie. Myślisz, że ktoś uwierzy w te Twoje wypociny? Wiem z własnego doświadczenia, że jak człowiek dobrze pracuje to nie narzeka. Mało tego dostaje sie podwyżki!

Zniszczony pracownik
@Nowinka 11.06.2017, 20:21
@Zniszczony pracownik Ale pojechałeś teraz po bandzie. Myślisz, że ktoś uwierzy w te Twoje wypociny? Wiem z własnego doświadcze...

@Zniszczony pracownik Ale pojechałeś teraz po bandzie. Myślisz, że ktoś uwierzy w te Twoje wypociny? Wiem z własnego doświadczenia, że jak człowiek dobrze pracuje to nie narzeka. Mało tego dostaje sie podwyżki! Tak, pamiętam jak trzeba było się pucować za kazdym razem po kilka miesięcy aby dostać z laski ten 1zł więcej za godzinę a później jeszcze odczekać ROK bo tylko jedna podwyzke w roku mozna dostać. Ciągle dysząc w zagrożeniu że mogą cie zwolnić bo hak sie znajdzie na kazdego. rozumiem ciezka prace ale nie rozumiem braku współczucia prostactwa i bezczelnosci. kwas kapie z góry w tej firmie i jak ktos przyjdzie zielony to po kilku latach wychodzi jako gnida cwaniak i kombinator w kazdym badz razie jako czlowiek upodlony patrzac z innej perspektywy

Kadaryna

Czy na infolinii polskojezycznej umowa o prace jest od 1 dnia?

PiotrReznar
@Kadaryna 01.06.2017, 11:53
Czy na infolinii polskojezycznej umowa o prace jest od 1 dnia?

Tak - od pierwszego dnia.

Zniszczony pracownik

Jeśli bez refleksji chciałbyś (potencjalny agencie) tylko przetrwać - zapraszamy. Gwarantowana stawka głodowa a nawet l4 jak podupadniesz na zdrowiu, tak żebyś nie umarł. Ślimak przynieśie ci pod koniec dnia kanapki za pół ceny, których w innych firmach nikt nie chciał a za 50zł kartę empik na urodziny kupisz sobie jakiś prezent także nie zginiesz. Nie wymagaj jednak więcej, nie myśl tutaj zbyt wiele i nie oczekuj aby traktowano cie lepiej niż mebel. pamiętaj, jesteś tylko czymś co chce jeść, mieć gdzie spać i dlatego idzie takie coś do pracy. takie firmy nie bez powodu są outsorcingowane do krajów trzeciego świata (w tym polski) gdzie ludzie nie trapią się niepotrzebnie myśleniem na zapas. Zdrowy i myślący człowiek jeśli jakoś tutaj trafi to tylko na chwilę a margines, ludzie z kompleksami, chorzy, w depresji, wypaczeni oraz reszta pozostaje w 'przetrwalniku' tworząc wyśmienitą atmosferę #biohazards

rafał
@Zniszczony pracownik 28.05.2017, 20:41
Jeśli bez refleksji chciałbyś (potencjalny agencie) tylko przetrwać - zapraszamy. Gwarantowana stawka głodowa a nawet l4 jak po...

zgadzam się. ta firma to matrix dla ślepych. pracodawca batdzo mierny

Robert
@Zniszczony pracownik 28.05.2017, 20:41
Jeśli bez refleksji chciałbyś (potencjalny agencie) tylko przetrwać - zapraszamy. Gwarantowana stawka głodowa a nawet l4 jak po...

Zgadzam się z tą wypowiedzią choć w firmie jestem od niedawna. Tam pracują studenci dla ktorych to pierwsze doswiadczenie zawodowe w zyciu, ludzie bez pomyslu na siebie. Nom ... faktycznie firma dobra na przeczekanie gdy szuka sie innej pracy.

Toni
użytkownik zarejestrowany

Zawsze uważam, że najpierw należy popatrzeć w lustrze na siebie. Czy zawsze jesteśmy sumienni wobec innych ? Szukanie błędów i wad u innych dobrze nam idzie, gorzej ze swoimi. Pracuję w firmie i jak na razie nie narzekam ale ale widzę jak niektórzy pracują.

Wolfi

Generalnie to SITEL jest świetną firmą i dobrze płacą... ale studentom... Jeśli jesteś studentem i chcesz wykorzystać znajomość języka obcego zeby dorobić na studia, to jest to praca idealna - dużo zalezy od projektu, ale u nas na eBayu jest niemal 100% możliwość dopasowania sobie grafiku. Zarobić nawet na mailach można 2,5 na całym etacie na początek (umowa o zlecenie), ale ilość godzin można sobie dopasować, bo prawie miesiąc w miesiąc są nadgodziny. (najwiekszy minus)Najgorsze jest to, ze firma w ogole nie premiuje doświadczonych pracowników, jeśli nie awansujesz, to masz szansę na jedną podwyżkę po 6 mscach i nic więcej. Premie też nie do końca są premiami, tylko raczej konkursem, gdzie wygrywają osoby z najlepszymi wynikami, a premia wynosi 200 zł, więc chyba nie ma co się spinać o taką sume. (największy plus) masz pewność, że choćbys się mega obijał, przyszedł z kacem to i tak Cię nie wyleją, bo jest takie zapotrzebowanie na pracowników. Co najwyżej zrobią Ci szkolonko jakieś, ale czas szkoleń jest płatny - więc jeśli Ci się nie chce, to nie musisz się starać. Generalnie jeśli człowiek się trochę stara, to jest to dobra praca na rok, maksymalnie dwa, chyba że awansujesz. Ale niestety wypłaty couchów i managerów też nie są porywające (około 3,5 tys na Umowie o prace, powiedzmy sobie szczerze - żaden szał w Wawie na stanowisku kierowniczym). Łatwo jest potem przejść do firm, gdzie płacą lepiej. ja cały czas dostaję oferty, jeszcze nie zmieniłam tylko dlatego, ze jeszcze studiuję. Generalnie polecam, jeśli nie macie na siebie pomysłu i szukacie korpo na start.

Rafał
@Wolfi 11.05.2017, 15:17
Generalnie to SITEL jest świetną firmą i dobrze płacą... ale studentom... Jeśli jesteś studentem i chcesz wykorzystać znajomoś...

3,5k dla menadżera???!!! To mówi wszystko o tej żałosnej firmie. Ja w pierwszej pracy po studiach więcej miałem na rękę jako specjalista.

Norbert
użytkownik zarejestrowany

Pracuję w firmie , jest mi dobrze a te wpisy to chyba robią hejterzy.

Były pracownik

Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać. Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów

Były pracownik

Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać. Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów

Lena
użytkownik zarejestrowany

To spoko firma, nie rozumiem niektórych osób. Firma poszerza zakres swoich usług to powinno być dobrym sygnałem.

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Widziałam nowe oferty pracy w Sitel-u, to dobre znaki.

KawalkadaJelenichKarłów

Krótko i na temat Plusy: + Hajs na czas + Praca niewymagająca żadnych umiejętności + Multisport i mały ale zawsze pakiet LuxMed + Dobra lokalizacja Minusy: - Lizusostwo i faworyzowanie przez managerów i OPS`ów swoich ludzi - "Lipne" konkursy - Multikulti syf - brud w toaletach, kuchniach i na open space (taka kultura) - Parcie na tarcie (znaczy awans) - Podpierdzielanie się nawzajem za premie - Niejasne warunki premiowania bez żadnej możliwości wglądu - Dużo ukraińców dwulicowo pchających się przed szereg i awansujących po trupach - "Dziwne" konszachty kierownictwa Dobra praca na przeczekanie. Słaba jeżeli chodzi o rozwój przy zachowaniu resztek człowieczeństwa i dobrego smaku.

Alzacja

Sitel Polska to banda, bo inaczej tego nie można nazwać. Banda rodzin i kolegów. Nie jesteś w świcie to cie nie ma. Idzie przeżyć mimo wszystko.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Viola Sitel Polska ma oferty pracy dla ludzi ze znajomością języków, chcących sie dalej rozwijać

Viola

Ludzie a co wy byście chcieli za prace na słuchanie??? Tu aż roi się od magistrów marketingu, psychologi i stosunków m. po takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] studiach i bez doświadczenia ciesz się matołku że masz jakąkolwiek prace!!!!!! Naucz się jeden z drugim mosty budować, albo leczyć raka to zarobisz miliony LOL

blablabal
@Viola 24.02.2017, 19:56
Ludzie a co wy byście chcieli za prace na słuchanie??? Tu aż roi się od magistrów marketingu, psychologi i stosunków m. po...

Absolwent kierunku humanistycznego w twoim mniemaniu jest idiotą? Głupkiem? Kimś kto nic nie potrafi? Zastanów się trochę nad mądrościami, które wypisujesz. W call center psychologia czy marketing to bardzo fajna sprawa - nie pomyślałaś o tym? Czytałam już komentarze, że jacyś teamowie gdzieś kiedyś zastąpili kogoś, kto miał świetne podejście właśnie z uwagi na ukończoną psychologię - a im pewnych umiejętności właśnie brakowało bo nie posiadali takiej wiedzy. Skąd w ludziach ten totalny brak szacunku dla absolwentów kierunków humanistycznych? Nauczmy się wszyscy budować mosty - potem usłyszymy, że powinniśmy iść na jakieś cyberstudiakosmiczne bo wszystko inne jest już niepotrzebne.

Work Service

Praca od zaraz! Konsultant ds Sprzedaży. Lokalizacja: warszawa Mokotów Opis stanowiska: • Praca dla Lidera usług gospodarczych w Polsce • Sprzedaż produktów prawniczych • Realizacja planów sprzedażowych • Systematyczne doskonalenie warsztatu sprzedażowego i wiedzy produktowej Wymagania: • Otwartość na potrzeby Klienta • Umiejętność nawiązywania relacji biznesowych • Chęć do rozwoju w sektorze sprzedaży • Komunikatywność Oferujemy: • Wynagrodzenie podstawowe: 2800 brutto/miesiąc • Premie od sprzedaży, • Stałe premie za późniejsze utrzymanie Klienta • Pracę od pon. – pt. w pełnym wymiarze godzin • Szkolenia podnoszące umiejętności sprzedażowe • Wsparcie trenerów sprzedaży • Owoce w biurze zainteresowanych zapraszam do kontaktu prywatnego lub na adres mailowy: magdalena.grochowska@workservice.pl

Nina
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem, że firma spoko ale czytając wpisy można odnieść wrażenie iż inaczej. Najlepiej kierować się swoim rozumem.

*

Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwości rozwoju i awansu. Brak podwyżek, niskie zarobki. Ciągłe problemy z urlopami. Duża rotacja pracowników z winy HR. Zasyfiona klimatyzacja. Lizusostwo, kolesiostwo, chamstwo, za dużo osób z prowincji, nieprzyjemna atmosfera pracy. Brak zainteresowania ze strony team managerów, lenistwo, zamiatanie problemów pod dywan, unikanie odpowiedzialności, arogancja, szantażowanie osób wytykających im błędy. Z roku na rok coraz gorsze warunki pracy i coraz większy chaos w zarządzaniu. Stary, wolny, zniszczony sprzęt. Większość pracowników i team managerów to albo dresiarze albo słoiki. Zdarza się, że niektórzy przychodzą do pracy na kacu, co jest tolerowane przez team managerów. Mobbing, kłamstwa.

Robert
@* 06.02.2017, 21:18
Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwo...

W 100% prawda!

Zostaw opinię o Sitel Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska