Sitel Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 106 ocen.

Opinie o Sitel Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska

*

Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwości rozwoju i awansu. Brak podwyżek, niskie zarobki. Ciągłe problemy z urlopami. Duża rotacja pracowników z winy HR. Zasyfiona klimatyzacja. Lizusostwo, kolesiostwo, chamstwo, za dużo osób z prowincji, nieprzyjemna atmosfera pracy. Brak zainteresowania ze strony team managerów, lenistwo, zamiatanie problemów pod dywan, unikanie odpowiedzialności, arogancja, szantażowanie osób wytykających im błędy. Z roku na rok coraz gorsze warunki pracy i coraz większy chaos w zarządzaniu. Stary, wolny, zniszczony sprzęt. Większość pracowników i team managerów to albo dresiarze albo słoiki. Zdarza się, że niektórzy przychodzą do pracy na kacu, co jest tolerowane przez team managerów. Mobbing, kłamstwa.

Robert
@* 06.02.2017 21:18
Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwo...

W 100% prawda!

anonymous
@* 06.02.2017 21:18
Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwo...

zgadzam się tak jest w SITEL Polska,

Nowinka

Cieszę się że mam tu pracować. Zarobki jak na początek sa dobre imam nadzieję, że później bezie tylko lepiej. Generalnie to trzeba się przygotować na ostrą pracę.?

Były rozczarowany ambitny pracownik

Nie polecam !,kolesiostwo ,słoiki,grupki wzajemnej adoracji ,idziesz na przerwę musisz na tel nacisnąć 1 idziesz do wc to 2 , masz za dobre wyniki to ci menagerka mówi ze za dobre wyniki i inni wyglądają jak by nic nie robili :),i zeby troszkę mniej sie wysilać .Starasz sie to osoby ktore juz dluzej pracują zaczynają ciebie podgryzać bo widza ze masz np lepsze wyniki lub lepiej potrafisz język obcy.Mobing .Zglaszasz przełożonym a oni ciebie zaprosza na rozmowę a potem nic sie nie zmienia.Przez to ze średni szczebel przełożonych na projektach jest regularnie oceniany przez agentów próbują byc mili dla wszystkich i przez to nic sie nie zmienia ,patologie kwitną .Tam gdzie jest duża rotacja pracownikow tam jest zle !.Szkolenia są ok.Pieniadze małe czy średnie ale w porę .Ale klimat pracy jest nie do wytrzymania !!! Filmik na youtubie przedstawia fajną,miłą atmosferę a rzeczywistość to przeciwieństwo !,po kilku godzinach pracy nie ma sie ochoty na spotkanie z tymi ludźmi np na jakiś sport .Pomieszczenia pracy jak w fabryce ,włączysz klime to zaraz ktoś wyłącza i juz sie awantura zaczyna , no chyba ze chcesz w pomieszczeniu siedzieć bez cyrkulacji powierza w którym boli głowa po 5 min.Praca dla desperatów którzy szukają cos na juz i nie na długo.Poszedlem do tej pracy bez jakichkolwiek uprzedzeń ,po szkoleniach byłem pełen entuzjazmu i chciałem sie wykazać !,szybko zorientowałem sie ze najlepsze wyniki i pracowitość i sumienność to cechy ktore przeszkadzają w kolesiostwie grupek osób dluzej pracujących i jeżeli sie po pracy nie pije razem piwa lub nie chodzi razem pograć w piłkę to jest sie anty zespołowy i zaczyna sie Mobing ,oszczerstwa,kłamstwa i podkładanie świń .Reasumjąc bo mugłbym jeszcze duzo pisac ale to bez sensu .Wiecznie szukają nowych pracownikow bo nikt tam nie wytrzyma długo .Mordor jest miejscem okropnym.Indywidum sa przez kolektywne społeczności słoikowe nie zależnie od dobrych wyników nie mile widziane !.Odradzam zdecydowanie !!!!! Ps . Nigdy więcej praca w Mordor lub innej formie Callcenter czy jak niektórzy to pięknie tak amerykańsko nazywają Customerservice .Pozdrawiam i jeszcze raz odradzam !!!!

M
@Były rozczarowany ambitny pracownik 17.01.2017 22:54
Nie polecam !,kolesiostwo ,słoiki,grupki wzajemnej adoracji ,idziesz na przerwę musisz na tel nacisnąć 1 idziesz do wc to 2 , m...

niestety prawda

Niezadowolona

Ponieważ mój komentarz usunięto (dzięki) zamieszczam skrót: Philips angielski Plusy - pieniądze, umowa, część ludzi, luz, nic nierobienie Minusy - ustawione assesmenty (CTT, bo koleżanka dała pytania za wczasu, manager z ulicy, backapy i asystentki od tak - zazwyczaj dzien - dwa po imprezie), kolesiostwo, grupki wzajemnej adoracji, specjaliści po sympatiach bez wiedzy Jeżeli nie masz ambicji i nie przeszkadza ci wyscig szczurow to śmiało. Jak przeszkadza to po kilku miesiacach wymienią cie na tanią ukrainkę z większym biustem. Panie PB, jeżeli prawda w oczy kole to zapraszam do dyskusji na open space miast usuwać komentarze.

PiotrReznar
@Niezadowolona 12.12.2016 20:38
Ponieważ mój komentarz usunięto (dzięki) zamieszczam skrót: Philips angielski Plusy - pieniądze, umowa, część ludzi, luz,...

@Niezadowolona: Po pierwsze - posty weryfikuje administrator strony a nie ktoś z SITEL ... prośba o wzięcie tego pod uwagę (czasem za szybko oskarżamy - choć rozumiem, że tak to może wyglądać) Co do Assesmentów, udostępniania pytań itp - nie pierwszy raz to słyszę ale jeszcze nigdy takie oskarżenia nie potwierdziły się. Jeśli masz jakieś dowody / szczegółowe infomracje to proszę skontaktuj się ze mną bezpośrednio lub skorzystaj z Ethic Points gdzie każdy pracownik może anonimowo zgłosić nieprawidłowości. Z góry dziękuję Ci za kontakt ze mną. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

Były pracownik

Daję ocenę: Dostateczny tj. 3/6 Praca, kasa i atmosfera zależą bardzo od działu w którym się pracuje! W tej firmie jest dużo różnych działów i ciężko uogólniać. Poza tym każdy może co innego lubić. Są ludzie co pracują tam po 5-6 lat i są bardzo zadowoleni. Widać kwestia gustu i działu i szczęścia (tj. układów)w awansie. Podsumowując + i - Plusy: +Wypłata zawsze o czasie. +Socjal (pakiet medyczny, prezenty na święta, prezenty dla dzieci itp). +Możliwość brania nadgodzin. +Możliwość dopasowania grafiku do studiów czy innej pracy. +Jak dajesz z siebie 200% i masz do tego dryg możesz liczyć na dobre prowizje (w zależności od tego czy twój dział je przewiduje). +Mieszany wiekowo i narodowościowo zespół, dużo młodych ludzi, ale też starsi, dużo z Ukrainy i innych krajów co dodaje różnorodności i dla mnie na duży plus. Minusy: -Masa ludzi z małych miast z ciśnieniem awansu, atmosfera wyścigu szczurów (niektórzy mogą to lubić, dla mnie ogromny minus). Rekrutacja z zespołu to fajny pomysł niestety przy takiej ilości pracowników tylko parę osób ma szanse na awans w przeciągu lat, w związku z czym wśród starających się o awans jest straszne napięcie i zwykle niezdrowa rywalizacja. -Duża rotacja pracowników (niby sami odchodzą, ale to niefajne, rozbija bardzo zespół, spadają morale). -Dziwne układziki towarzyskie i awanse często z tych układów. -Team Menadżerowie w większości bez umiejętności zarządzania tak dużą grupą, bez umiejętności motywowania, czepiający się o byle co, patrzący ci non stop przez ramię, niektórych można szczerze znienawidzić za ich zachowanie. Niby młodzi i rekrutowani z pośród pracowników co niby powinno być na plus, niestety często rekrutowani dzięki układzikom towarzyskim i podlizywaniu się, zwykle bez wiedzy jak zarządzać zespołem, niepotrafiący docenić pracownika, nieumiejący zmotywować go do ciężkiej pracy, zdarzało się, że z jakimiś osobistymi utarczkami z czasów gdy jeszcze byli zwykłymi pracownikami. Wielu z nich , że tak się wyrażę, po awansie odbijała palma. -Imprezy integracyjne gdzie większość się zachlewa do porzygu, a sam prezes robi konkursy kto szybciej wypije piwo (większość je polubi, mnie obrzydzały). -Niskie pensje i mimo wszystko niskie prowizje. -Praca w strasznym natężeniu, telefon za telefonem. Ciężkie dla gardła i psychiki. Nie dało się tam na luzie popracować bo ciągle doprowadzano do sytuacji w której musisz po prostu zaiwaniać jak robot w fabryce, a najlepiej jakbyś ty jeden robił za trzy osoby - co jak można się domyślić przekładało się na niską jakość i efektywność pracy. - Liczone co do minuty przerwy na które trzeba się zapisywać (specyfika pracy na słuchawkach - wszyscy na raz nie mogą wyjść na papierosa, ktoś musi być na posterunku zawsze), na których ciężko odpocząć na Open Space'sie. -Ciągła presja na wyniki. -Często za mało ludzi do pracy, w związku z czym jeszcze większa presja i ilość obowiązków spadająca na tych co pracują. -Praca na Open Space w hałasie, gdzie każdy non stop patrzy ci przez ramie. -Atmosfera jak w fabryce (słabo opłacani, niedocenieni pracownicy bez nadziei na lepsze jutro zmuszeni do ciężkiej harówki + kilka takich co chcą za wszelką cenę zabłysnąć i są niesamowicie wkurzający), co za tym idzie ogromna frustracja pracowników i narzekactwo (uzasadnione), które się udzielają jak pracuje się tam dłużej niż 3 miesiące.

PiotrReznar

@pawciuTM - proszę skontaktuj się ze mną bo pierwsze słyszę abyśmy w SITEL mieli opóźnienia. Ocenę pracy jako nudną tak jak ocenę przełożonego trudno mi ocenić bo nie podałeś żadnego argumentu. Jeśli rzeczywiście jesteś pracownikiem Sitel to znasz mój adres mailowy... Pozdrawiam Piotr Reznar

pawciuTM

Praca nudna, przełożeni nie mają pojęcia jak kierować zespołem, od ponad miesiąca nie mam zaplaconych nadgodzin

PiotrReznar
@pawciuTM 28.10.2016 19:53
Praca nudna, przełożeni nie mają pojęcia jak kierować zespołem, od ponad miesiąca nie mam zaplaconych nadgodzin...

@pawciuTM - proszę o bezpośredni kontakt ze mną w sprawie nadgodzin - pierwsze słyszę aby były jakieś opóźnienia. Jeśli jesteś pracownikiem Sitel to znasz mój adres mailowy...

Ania
@pawciuTM 28.10.2016 19:53
Praca nudna, przełożeni nie mają pojęcia jak kierować zespołem, od ponad miesiąca nie mam zaplaconych nadgodzin...

Zgadzam sie z tym brakiem umiejetnosci kierowania zespolem. Powinni wyslac to towarzystwo "z wyzszej polki" na porzadne szkolonko.

alan

Ale to wykształcenie średnie @AD to minimum więc wyższe też można mieć i wtedy negocjować jakiś bonus dla siebie z tego tytułu a odnoście dodatków jeszcze to jak ktoś zna języki obce to teraz szukają do obsługi klienta np. z włoskim czy z tureckim ludzi

AD

Pracuję w Sitel, zarobki rzeczywiście nie porywają. Jest UP, regularna wypłata, fajna atmosfera na projektach. Awansować też można o ile to kogoś w ogóle interesuje. Wykształcenie wyższe nie ma tutaj nic do rzeczy - wymagane jest średnie.

anonim

(usunięte przez administratora)

nico

Sam nie masz wykształcenia zakompleksiony chłystku. Inteligencji też nie masz. A skoro zatrudniacie ludzi bez wykształcenia to znaczy , że odwalacie fuszerkę. Ale już nawet tacy nie przychodzą , bo macie braki kadrowe

anonim

(usunięte przez administratora)

nico

hahahaha Panie Boże widzisz i nie grzmisz ?!?! "jedyny obowiązek to znajomość języka obcego, więc za co ma dostawać więcej niż 2 tys. zł" i już wszyscy widzą co to za pracodawca !!

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawda o Sitel

co ty bredzisz ? twoja wypowiedź brzmi jak osoby po udarze - bez ładu , składu, przykładów i konkretnego odniesienia....

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawda o Sitel

mówimy o stanowisku specjalista ds. obsługi klienta z jęz. polskim. Na innych językach jest lepiej, ale niewiele

Prawda o Sitel

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie, w której zatrudniają na stawki godzinowe (przy pełnym etacie jest to najniższa krajowa) a prowizja o której podczas rekrutacji nikt nie chce mówić (chyba sami się wstydzą!) wynosi na rękę maksymalnie 50% najniższej krajowej ! Oczywiście tylko jednostki taką wyrabiają. Inni muszą pracować za prowizję o wiele niższą. Sporo osób pracuje na 3/4 etatu za mniej niż najniższa krajowa ! Firma zatrudnia masę Ukraińców, Hindusów i innych obcokrajowców, którzy są po prostu najtańsi. Podsumowując najlepsi zarabiają na miesiąc.... 2200 zł (bez nadgodzin i pracy w dni wolne)

adger

Potwierdzam , Sitel szuka frajerów godzących się pracować za najniższą krajową. Jak ktoś chce więcej informacji to zapraszam na meila karim_21@interia.pl . W tytule koniecznie proszę o dopisanie "Sitel"

wkurzony

Jeśli jesteś osobą szanującą swój czas i chcącą w życiu zarabiać to nie polecam Sitela ! wymagają dyspozycyjności, małej ilości przerw (na 1 h masz 5 minut z zegarkiem w ręku, czepiają się jak ktoś nie odbiera połączenia jednego za drugim) pracy w weekendy (musisz pracować pod rząd 2 soboty i niedziele) a w zamian....dają ci podstawę wysokości najniższej krajowej + kilkadziesiąt do kilkaset zł prowizji brutto wypłacanej .... 30-go kolejnego miesiąca. Odpowiada praca za grosze i brak czasu na życie prywatne ? idź do Sitela !

jolka

Dostałam propozycję pracy w Sitel. Proszę o informacje ile wynoszą progi prowzyjne, bo tego się nie dowiedziałam ? ciezko zarobic ta prowizje ?

aaa1
@jolka 19.05.2016 14:57
Dostałam propozycję pracy w Sitel. Proszę o informacje ile wynoszą progi prowzyjne, bo tego się nie dowiedziałam ? ciezko zarob...

no właśnie tez się wybieram na rozmowe, obsługa w jeżyku polskim? jak to wygląda, pomoże ktoś?

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

DO 2000 . Oho hoho -ho! 12 złnetto za godzinę? To tyle samo co na wózku widłowym podstawowym, po przeszkoleniu. Tyle samo, co na recepcji w lepszej firmie. Interesujace są oferty na naszym rynku pracy. Ależ my jestesmy żałosnym krajem.

Syllweq

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to zauwazylbys że chodzi o projekt techniczny Phillips w języku angielskim. Natomiast na rozmowie pytałam się o zarobki to tylko usłyszałam wymijajace odpowiedzi plus moje oczekiwania finansowe. Natomiast już się tego dowiedziałam także jest ok. Zobaczymy wszystko jak wyjdzie w praniu bo opinie są różne i jakby wierzyć we wszystko co piszą w Internecie to człowiek nigdzie by nie kandydował. Czy to złe czy dobre.

Syllweq

Jaką pensje dają na projekcie Phillips w języku angielskim? ? Bo nie powiedział gościu na rozmowie kwalifikacyjnej. ..

kabi

Czy ktoś mógłby mi napisać ile można zarobić w firmie Sitel w ramach umowy o pracę? Chodzi mi o stanowisko agenta lub TM. Będę wdzięczna za ospowiedź ponieważ zatsnawiam się czy podjąć pracę w tej firmie

niepracownik

Ja byłem dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej w Sitel. Czas spędzony: trochę ponad 2 godziny. Spotkanie składało się z z dwóch części: 1) na dzień dobry test, na który była godzina czasu (bardzo dziwny test) i druga część rozmowa z bezpośrednim przełożonym, który również zadawał do rozwiązania różne zadania. Po rozmowie z potencjalnym przełożonym (w tym miejscu warto nadmienić, że nie zerknął on nawet na moment w test który pisałem) podjął pozytywną decyzję odnośnie mojego zatrudnienia. I tu się zaczęły schody - rozmowa o kasie. Wyrazie podczas rozmowy telefonicznej powiedziałem jakie są moje oczekiwania finansowe a mimo tego mnie zaprosili na spotkanie - wniosek, że akceptowalna moja propozycja. Ale nie. Proponują na początek (do póki się nie wykażesz, cokolwiek ma to oznaczać) stawkę 12 zł brutto na godzinę, co daje netto podstawy w miesiącu ok 1080zł. Jest premia, % od sprzedaży (ale tutaj obowiązuje tajemnica zawodowa) więc nie wiem jaki to procent, ale kwotowo od 0 zł do max 1800 zł... Więc szału nie było. Bardzo żałuję, że rozmowa nie odbyła się w odwrotnej kolejności, nie straciłbym 2 godzin tylko po 5 minutach już bym wyszedł..

asx

Już się doczytałem, czyli na infoliniach w innym języku niż polski tzn. angielski/niemiecki masz min. 2500 ? netto

Barry
@asx 16.11.2015 10:11
Już się doczytałem, czyli na infoliniach w innym języku niż polski tzn. angielski/niemiecki masz min. 2500 ? netto...

Si. Na niemieckich projektach masz około 3 tysi na rękę

asx

Witam. Czy ktos sie orientuje ile jest na projektach anglojęzycznych ? , na niemieckim z tego co zrozumiałem 2500 netto do 3000 i podobnych.

jur

A jak z bonami na świeta-ile daja dla nowo przyjętych na umowę o prace na Media Markt?i ie można faktycznie wyciagnac realnie z tej prowizji?

ANTYSITEL

Odradzam wszystkim podjęcia pracy w tej firmie. Przyjęli mnie na kurs językowy choć test napisałem za słabo i byłem zdziwiony, że mnie przyjęli. Ale wszystko się wyjaśniło potem. Kurs był prowadzony tylko w obcym języku, gdy nie wiedziało się co znaczy dane słówko to lektor prowadzący zajęcia próbował opisać to słowo, użyć jego nie 100% synonimów i wszystko w języku obcym. Sposób prowadzenia kursu był nieodpowiedni, wszystko tylko w języku obcym. A co jeśli przy opisie jakiegoś słowa nie rozumiało się kolejnych słów? Zajęcia były bardzo stresujące i prowadzone w zły sposób więc zrezygnowałem ale zgodnie z podpisaną umową musiałem zapłacić ponad 1000 zł za kurs, który gdybym nie zrezygnował byłby opłacony przez nich. I teraz wszystko jasne. Choć poszło mi słabo na teście kwalifikacyjnym to mnie przyjęli bo wiedzieli, że nie dam rady i zrezygnuje a co za tym idzie będę musiał zapłacić za kurs z własnej kieszeni. To działanie było celowe, żeby wyciągnąć ode mnie kasę i tyle.Poza tym pracownicy tej firmy sami nie wiedzą jak żyją, w firmie panuje chaos i nieporządek. Odradzam wszystkim tego źródła stresu i oszustwa bo inaczej nie da się tego określić. Uciekajcie od tych oszustów jak najdalej!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kuba

Jeśli uważasz, że w Sitel nie ma możliwości rozwoju to znaczy, że nie masz ambicji. Pracowałem tam przez rok. Odchodząc w CV miałem pozycję managerską. Teraz nie schodzę poniżej tej pozycji. Proponuję iść do Biedry. Tam awansujesz.

customer service

Pracowałem w SITEL rok. Praca na pewno nie gwarantuje możliwości rozwoju co powoduje olbrzymią rotację pracowników. Dodatkowo jest to praca na ogromych obrotach. Przerwy są regulowane co-do-minuty. Kadra zarzadzajaca niekompetentna, co chwile patrząca na ręce pracownika i "motywująca" do zwiększenia obrotów... Typowy kołchoz. Od warunków pracy boli głowa - duży i głośny open space, niekończące się kolejki na linii, a obiecywane wyposażenie dla pracowników w postaci np. dobrych słuchawek jest wybiórcze, nie dla wszystkich. Zarobki mierne, prowizje nie osiągalne, przypisywane nadgodziny pracy bez zgody pracownika - praca po 10 godzin to "normalka". Czas pracy 8-20 od pn do soboty... Pracę poleciłbym jedynie osobom zdesperowanym, które szukają czegoś na krótki okres czasu.

Mika

Pracuję na niemieckim eBayu. Wypłata to w zależności od ilosci godzin w miesiącu ponad 3 tysie na rękę. Czasem bywa ciężko, czasem jest lekko. Najważniejsze w Sitel to atmosfera. Ludzie są zajebiści. No i można awansować. CZekam na swoją kolej. W grudniu następna impreza w MIrage. MI sie tu podoba i wypłata zawsze na czas i mozna zgarnąć premię. Przynajmniej na eBayu jest to dodatkowo kilka stówek do przodu oprócz 3000! Kocham tych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

op

Witam wszystkich pracowałem w Sitelu przez 3 lata, nie polecam. Na słuchawkach ogólnie marnie płacą,język masz znać perfect,jak nie jesteś native speaker, to odpuść sobie. - szkolenia owszem maja, ale dla ciebie one nic nie znaczą. Napiszesz później test,a papierku żadnego nie dostaniesz. W ciągu 3 lat co pracowałem, pisałem chyba z 10 testów - wszystkie tak zwane benefity tez częściowo opłacasz, na przykład karta multisport 85 zł miesięcznie,pakiet medyczny tez, a za godzinę pracy dostajesz 15 zł brutto. --miałem parę razy premie za wyniki, aż 100 zl brutto ;) -Brak możliwości rozwoju i awansu, chyba ze jesteś znajomym. Korupcja i mobbing poczynając od najniższych stanowisk! Co do wypowiedzi wyżej, to Youtubie dla konsultantów jest zablokowany, to mentorzy czyli tak zwani quality managerowie siedzą w internecie. Teraz pracuje od prawie roku w innym call center.przeszedłem szkolenia,potwierdzone certyfikatem. Mam 23 zl za godzinę za taka sama prace co wykonywałem w Sitelu, premie za wyniki 250-300 zl, bony na obiad.

Aldi
@op 07.09.2015 01:43
Witam wszystkich pracowałem w Sitelu przez 3 lata, nie polecam. Na słuchawkach ogólnie marnie płacą,język masz znać perfect,j...

Witaj............. Szukam pracy,i dostałam właśnie ofertę ze Stilu. Nie bardzo mam zaufanie po przeczytaniu opinii. Gdybym zarabiała 1400 zł,tak jak ktoś napisał,to nie wyżyłabym z tego. Muszę zarobić te 2000netto. Nie znam języka obcego na wysokim poziomie.Chciałabym linię Polską,ale przychodzącą. Napisz coś o swojej nowej firmie,i daj namiary jeśli to możliwe. piesio1159@gmail.com Pozdrawiam

SPO
@op 07.09.2015 01:43
Witam wszystkich pracowałem w Sitelu przez 3 lata, nie polecam. Na słuchawkach ogólnie marnie płacą,język masz znać perfect,j...

Jaki jest liepszy call centr???

Paulina

Cześć, Czy ktoś z Was pracuje z językiem niemieckim w tej firmie. Ponieważ znam bardzo dobrze język i chciałabym pracować w fajnej firmie - dajcie proszę znać na priv: k88paulinka[@]gmail.com Miłego dnia, Paulina

Pracowałem w Sitel

@konsultant;_: O czym ty mówisz chłopie?! Jaka frustracja? Fatalne zarządzanie?! Pracowałem tam przez rok. Po pół roku dostałem awans na quality managera. Assessmenty pod stołem? Nic z tych rzeczy. Byłem zaskoczony jak wygrałem assessment i z nikim się nie spoufalałem. Byłem dobry. Czy ty w jakimś assessmencie uczestniczyłeś w ogóóle? Cos mi się wydaje, że jestes jednym z tych co siedzą i pierdzą w stołek, albo bujają się na Youtubie przez cały dzień. Po pół roku odszedłem do już dostałem pracę znowu jako QM w innej firmie za lepsze pieniądze. Gdyby nie Sitel to nie zarabiałbym dzisiaj &K na rękę. Tam dają ludziom szansę, a na forrum swoje smutki wylewają tylko Ci, którym się nie udało. Kasa zawsze na czas, imprezy, słodkie poniedziałki, graliśmy zespołem w piłę, Co 3 miesiące firma stawia knajpę. Ja nie narzekam. Ale przyznam, że pracowałem dość ciężko. Opłaciło się. Pozdrawiam wszystkich, którym się chce ;)

Gex

@Grupon z tego co wiem na hiszpańskim projekcie zarobisz jakieś 2500 zł jednak nie jestem pewien. Zgodzę się przy okazji z przedmówcą. Sam chodzę na Excel i business English. Do tego ostatnio w firmie powstał Language School. Narazie tylko na język niemiecki. Jeśli mówisz po niemiecku, ale Twój język jest trochę za słaby na obsługę klientów oni Cie douczą i jeszcze Ci za to zapłacą. Pracowałem juz w kilku call center. To jest bezkonkurencyjnie najlepsze.

PracownikSitel1

Dostając na dzień dzisiejszy pracę w sitel można liczyć na bezpłatne zajęcia z języka angielskiego na poziomie B1 i B2, szkolenia z podstaw Excel 2010 i Outlook 2010. Po za tym atmosfera pracy u nas jest świetna, osoby które od nas odchodzą często wracają. Nie ma problemów z dostaniem umowy o pracę, firma jest przyjazna cudzoziemcom. Szukamy obecnie najbardziej osób mówiących w języku niemieckim, angielskim, polskim, ale także mówiących w 20 innych językach europejskich. W firmie awansują na wyższe stanowiska osoby tylko z wewnątrz. Ścieżki rozwojowe w kierunku Team Managera, Learning Specialista, Operation Managera, Learning Managera, PIPM.

Gex

Jakąś tu widzę drobną nieścisłość. Ja pracuje na projekcie Philips (Eng) Co miesiąc bez żadnych opóźnień dostaje na rękę 2500 zł. Na święta +600 zł, wczasy pod gruszą +400 zł, stale coś ciekawego się dzieje. Organizują teamy sportowe, paintball, wyjścia do knajp. Moim zdaniem nie ma na co narzekać zwłaszcza, że w firmie regularnie prowadzone są wewnętrzne rekrutacje. Trzeba się trochę postarać, a Ci co narzekają to z reguły nygusy, które chcą więcej za pierdzenie w stołek. Pozdrawiam, Zadowolony Gexiu.

Tex

Pracowałem prawie rok, więc nabrałem trochę doświadczeń, a są one następujące: - umowa o pracę jest (niska stawka, brak perspektyw podwyżki) - benefity są (multisport po 3 miesiącach, podstawowy pakiet medyczny - od zaraz, pełen po roku) - wakacje pod gruszą, bony na święt - są. - terminowość wypłaty (nie zdarzyło się choćby jednodniowe opóźnienie) Teraz trochę negatywów: - zerowy wachlarz szkoleń (ostatnio uruchomili szkółkę językową, bo brakuje ludzi z niemieckim za 15zł brutto) - brak możliwości rozwoju i awansu (kilka ostatnich wewnętrznych rekrutacji załatwiona za plecami albo odwołana) - niekompetentne zarządzanie ludźmi - brak podwyżek (nawet 5% rocznie, żeby zniwelować efekt inflacji) - syf w kuchni i toaletach (to akurat wina multi-kulti i pracowników) - nieczyszczona klimatyzacja - średnio 3-4 razy w roku zwolnienie na same zatoki - niskie zarobki. Team Manager zarabia prawie 3 razy tyle co agent, OPS (opiekun projektu) zarabia nawet 10000zł, więc firmę stać. - brak albo iluzoryczne premie przyznawane na mętnych warunkach. Nie wystarczy spełnić metryki (czyli mieć rewelacyjne wyniki) żeby dostać 200zł brutto. - systemy prowizyjne - są, ale kwartalnie uzbiera się może 300zł. Oczywiście brutto. Reasumując - dla studenta zaocznego, albo osoby potrzebującej pracy od zaraz jest to typowe call center gdzie zawsze przyjmują. Stawka trochę większa niż na liniach sprzedażowych, ale jak na wymagany poziom wiedzy technicznej, oraz poziom znajomości języków obcych (na każdym polskojęzycznym wymagane jest minimum angielski B1, mile widziany B2) stawki są głodowe. Dobra praca na start, albo sytuacja życiowa zmusi. Nie należy spodziewać się dodatków, chyba że są one wypłacane okolicznościowo z funduszu socjalnego. Z zewnątrz Sitem wygląda bardzo dobrze. Nawet ma się wrażenie, że jest to call center inne niż wszystkie - nic bardziej błędnego. Firma gnije od środka przez ludzi na średnim szczeblu zarządzania.

konsultant;_:
@Tex 17.04.2015 08:32
Pracowałem prawie rok, więc nabrałem trochę doświadczeń, a są one następujące: - umowa o pracę jest (niska stawka, brak perspe...

Podpisuję się pod tym wszystkim czym mogę... fatalne zarządzane i rosnąca frustracja wśród pracowników. Jest oczywiście parę osób, które dają radę temu "systemowi", ale dla większości to praca na max. rok. Ja pracuję 1.5 roku i już wymiękam, głównie przez "kadrę" zarządzającą (assesmenty "pod stołem", brak kompetencji w kwestii HR, skupienie na wynikach i kompletne posiadanie "w dupie" samopoczucia ludzi, nierówne traktowanie pracowników, brak możliwości jakiegokolwiek awansu). Nie jest to godny polecenia pracodawca dla ludzi szukających bardziej stałych rozwiązań. Wymagania jak na taką płacę też bardzo wygórowane.

elo
@Tex 17.04.2015 08:32
Pracowałem prawie rok, więc nabrałem trochę doświadczeń, a są one następujące: - umowa o pracę jest (niska stawka, brak perspe...

ops 10 000 chciałbym buahahahahah

Tygrys Europy

Ludzie, co tu się wyrabia? Skandal! Jak Wy w ogóle możecie zakładać, że 1400 pln na rękę to "godne" zarobki! Przecież to wyzysk gorszy niż w Indiach. Rozumiem, że nie każdy może pracować w fajnej i bogatej firmie, ale SITEL to wyzysk obwoźny i obnośny.

meduza

na projekt Media Markt i Saturn przyjmują najczęściej przed świętami , żeby rozładować kolejki na linii , niema oddechu między rozmowami , na spotkaniu rekrutacyjnym mówią ,że pracuje się tylko 3 dni weekendowe ,a w rezultacie okazuje się ,że tylko jeden weekend ma się wolny , płacą mało prowizja marna ,a po świętach robią redukcję jak wyciągniesz 1300 to jest dobrze

cotozmienia

no dobra ktos ma gadane i co to zmienia? jak dla mnei to musi sie wykazac w pracy i pokazac dobre wyniki a nie nastawiac sie na to ze ma super gadane i w ogoel jest najlepszy co taki pracownik co duzo gada a malo robi wnosi do firmy? nic - takie jest moje zdanie i mozecie sie z nim zgadzac albo i nie

WWW

Pracuję od jakiegoś czasu na projekcie Media Markt i Saturn. Stawka może nie powala, ale można oprócz podstawy z łatwością wypracować prowizje. Dają bez problemu umowę o pracę, atmosfera na projekcie bardzo miła, wszyscy uczynni, kierownictwo - co po raz pierwszy stwierdzam, a pracowałem w wielu firmach - pomocne, grzeczne, uprzejme, a kierowniczka całego projektu bardzo rzeczowa osoba. Co do innych, obcojęzycznych projektów - nie wypowiem się, ale ludzi co spotykam w windzie - są zadowoleni :)

viki22

A jak wyglądają e dwugodzinne testy z angielskiego? czy to jest konwersacja po angielsku czy pisemny test? czy wszystko naraz?:) I pytają o coś konkretnego (czy to są bardziej pytania otwarte,opowiedz o sobie etc.) a teoria sprzętu agd,rtv ? chodzi o znajomość technicznego języka również? Wynagrodzenie 1400 zł jest za 8 godzin pracy ze znajomością języka...? Z góry ślicznie dziękuję za odp.:)

krol julian

hmmm... 1) umowa o prace- jest 2) benefity (karta multi sport, bony na swieta) i jakies podstawowe pakiety w luxmedzie( czy innym osrodku medycznym)- sa 3) jest to praca typu call center, wiec trzeba odbierac telefony, ktore czasami sie nawarstwiaja i nie ma oddechu 4)jak np. siedzisz na lini niemieckiej a jest tez linia polska to podlaczaja Cie pod obie za te sama pensje 5) praca dobra np dla studenta jako wejscie na rynek pracy, ale zeby siedziec nie wiem jak dlugo to nie polecam. 6)moim zdaniem jest to praca, ktora nie jest rozwojowa. ktos kupil telewizor, ten nie dzila i wydzwania. czlowiek sie nasluch problemow innych i chodzi sfrustrowany. 7) umowy miedzy klientem Sitela a firma sa odnawiane co 2 lata ( zal. od projektodawcy). teraz moze byc fajnie, moga byc bonusy, ale jak przyjdzie nowa umowa to moga nagle chciec zredukowac personel a ci co zostana beda robili swoja i czesc roboty innych za te sama pensje. 8) NIE POLECAM!

Marcin
@krol julian 30.09.2014 13:03
hmmm... 1) umowa o prace- jest 2) benefity (karta multi sport, bony na swieta) i jakies podstawowe pakiety w luxmedzie( czy i...

Brak mozliwości rozwoju? To jedyna firma, która dała mi mozliwość rozwoju. 6 miesięcy na linii, a potem awans. Potem następny. Odszedłem stamtąd, bo zdobyłem cenne doświadczenie, stempel managera na CV i miałem możliwość większego zarobku w innej firmie. Każdy kto uważa, że w Sitel nie ma mozliwości rozwoju prawdopodobnie jest śmierdzącym leniem.

sebastian

To jak jest z kursami językowymi w sitel, bo może jak ktos zna podstawy języka, a zna sie na pracy, to też go wezmą, zdarza się tak?

Staszek

Przeważnie wymagają, zalezy od stanowiska, ale to międzynarodowa firma, mają stanowiska typu Customer Service Professional z jęz. włoskim, to wiadomo, że włoski trzeba znać.

jacek

Teraz języka obcego wymagają raczej w kazdej pracy, ale nie wiem jak jest dokładnie w Sitel, może niech ktoś napisze, jesli wie.

PracownikSitel

Johnny, Do pracy potrzebujesz poziom języka minimum B2, najlepiej C1. Poziom językowy weryfikuje Sitel więc nie potrzebujesz zaświadczeń. Co do stawki to nie mam ich wszystkich w głowie ale ... wydaje mi się, że angielski jest poniżej 20zł. Lepiej sprawdź sam. Powodzenia!

PracownikSitel

Wiem, że funkcjonują głównie umowy o pracę, ale studenci mają też zlecenia. Co do mojej rekrutacji to niech to pozostanie tajemnicą :-) Napisz mi jakim językiem władasz - może podpowiem więcej. Pozdrawiam

PracownikSitel

Johnny, Ja dostałem się jeszcze inną drogą, ale moja rekrutacja była bardzo długa i wieloetapowa. Co do zarobków to są one różne w zależności od posiadanych/potrzebnych kompetencji językowych i technicznych. Z tą 3 z przodu to na pewno nie, ale 2 jest możliwa choć nie dla każdego "Skill'a" językowego. Jeśli nie jesteś studentem dostajesz umowę o pracę. A reszta - trzeba pójść, porozmawiać, wyrobić sobie swoje zdanie. Ja osobiście polecam sprawdzić. Może spotkamy się któregoś dnia w firmie :-) Pozdrawiam

PracownikSitel

W końcu jakieś rzeczowe forum, gdzie nie rzucają bezpodstawnie błotem na wszystko i wszystkich :-) Odpowiadając na pytania: 1. Grafton nie rekrutuje dla Sitel. 2. Jak się dostać - tutaj są 2 drogi: - (usunięte przez administratora), budynek Mars, klatka D, 6 piętro - Poszukać ogłoszenia o rekrutacji i wysłać CV lub wypełnić formularz Zarobki może nie powalają na kolana, ale nie zdarzyło się aby kasa nie była na czas. Atmosfera fajna, praca jest ciężka ale można się też dużo nauczyć. Zaraz pewnie ktoś napisze, że (usunięte przez administratora) itp ale to niestety, a raczej na szczęście, nie jest prawdą. Powodzenia!

Grafton Recruitment

Osoby zainteresowane zmianą pracy, które posługują się biegle językiem francuskim lub niemieckim zachęcam do kontaktu na adres mailowy:(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Sitel Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska