Szczerze nie polecam tego warsztatu. Jedno wielkie oszustwo z ich strony!!! Mieli nam wyprostować w aucie blachę oraz wymienić zderzak, który mieli sprpwadzić, gdyż mamy auto sprowadzane z USA i nie mieli takiego zderzaka. Zapłaciliśmy 2000 zł zaliczki. Zderzak miał przyjść w ciągu tygodnia, przyszedł po dwóch. Oddaliśmy auto, które miało być zrobione w ciągu tygodnia. Minęły dwa tygodnie i nikt się nie odezwał. Zadzwoniliśmy tam, okazało się, że zderzak zły przyszedł. Mówili, że w ciągu kilku dni przyjdzie dobry. Auto tam stało miesiąc, oczywiście nikt nie raczył nas o niczym informować, musieliśmy sami dzwonić. Odebraliśmy auto nadal zepsute, wyprostowali tylko trochę blachę. Mówili, że jednak zderzak dobry przyjdzie za miesiąc. Czekaliśmy kolejny miesiąc i nic. Pojechaliśmy tam i okazało się, że zderzaka nie ma. Mówiliśmy, że czekamy kolejny miesiąc i jak zderzak nie przyjdzie, wracamy i chcemy naszą zaliczkę 2000 zł. Minął miesiąc oczywiście cisza.... Zadzwoniłam tam, że następnego dnia przyjedziemy po zaliczkę. Przyjechaliśmy i co??? Oddali nam tylko 1500 zł, bo policzyli sobie za coś tam. My czekaliśmy 3 miesiące na naprawde auta, nie naprawili go i sobie jeszcze policzyli 500 zł. (usunięte przez administratora) Żałujemy, że zaufaliśmy tym ludziom, warsztat ładny tylko z zewnątrz, ale to co tam się dzieje, to porażka!!!!!