JobZone.pl

2 Dodaj opinię
JobZone.pl
2 59 47 5 1

Opinie o JobZone.pl

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Dla naszych klientów w Norwegii poszukujemy pracowników z branży budowlanej na sezon  2019 

Elektryk z DSB
Cieśla Szalunkowy, Zbrojarz, Betoniarz
Cieśla Konstrukcyjny
Murarz
Hydraulik

Monter Wentylacji
Dekarz, Blacharz
Spawacz


Jeśli poszukujesz pracy w Norwegii prowadzimy stałą rekrutację. 
Zgłoś swoją kandydaturę i prześlij do nas swoje CV na adres: biuro@jobzone.pl, a my dopasujemy dla Ciebie ofertę zgodnie z aktualnym zapotrzebowaniem naszych klientów.
Pomocna?
Tak1Nie
Dominik
 Opinia

Polecam w 100 procentach jestem mechanikiem sam ciezarowych praca w Narvik 210 nok na godzine mieszkanie 4200 nok inne agencje gdzie pracowalem w bodo 175 nok na godzine mi4eszkanie 5400 nok takze nie narzekam na jo9b zone

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciek52
 Opinia

W okresie od lutego 2013 do lipca 2018 korzystalem trzykrotnie z uslug JobZone .pl.Warunki pracy i placy pokrywaly sie z tym ,co bylo w kontrakcie. Jestem zadowolony z dotychczasowej wspolpracy,i mam nadzieje ze w przyszlosci skorzystam jeszcze z ich uslug.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CHRISS
 Opinia

Korzystałem z usług Jobzone.pl ze Szczecina dwa razy. Kilka lat temu i ostatnio gdy szukałem pracy w listopadzie. W obu przypadkach na miejscu było tak jak ustalone. Stawka jak ustalone, mieszkanie proponowali za 4500 Nok, ale nie korzystałem, bo jestem z dziewczyną i sam wynajmuje chatę w Bergen.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SławekC
 Opinia

Nie jestem zadowolony ze współpracy z tą firmą. Pani (usunięte przez administratora)jest niekompetentna i zamydla oczy. Dużo z tego co mówiła było nieprawdą, wszystko było pięknie póki nie pojechałem z nimi do NO. Później nie odbierają telefonów albo mówią że załatwią i tak przez dłuższy czas... stanowczo NIE polecam z nimi nigdzie jechać!

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@SławekC 04.06.2019 08:14

Jestem po rozmowie z Panem Sławomirem C, ponieważ jest tylko jeden Pan Sławomir C który od nas wyjechał. Nadal z nami współpracuje i nie pisał tej opinii. Dziękujemy życzliwej osobie.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Dla naszych klientów w Norwegii poszukujemy pracowników z branży budowlanej na sezon  2019 

Elektryk z DSB
Cieśla Szalunkowy, Zbrojarz, Betoniarz
Cieśla Konstrukcyjny
Murarz
Hydraulik

Monter Wentylacji
Dekarz, Blacharz
Spawacz


Jeśli poszukujesz pracy w Norwegii prowadzimy stałą rekrutację. 
Zgłoś swoją kandydaturę i prześlij do nas swoje CV na adres: biuro@jobzone.pl, a my dopasujemy dla Ciebie ofertę zgodnie z aktualnym zapotrzebowaniem naszych klientów.
Pomocna?
Tak1Nie
MagikBdg
 Opinia

Czy wymagają jezyk obcy Norweski, Angielski ? w jakim stopniu ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
treser
 Opinia
@MagikBdg 10.02.2016 12:09

jeśli chodzi o pracę wyjazdową u nich to oczywiście wymagają w Job Zone znajomości języka. Z tego co wiem to jednak wystarczy gdy jest to język angielski

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@MagikBdg 10.02.2016 12:09

Przy większości zleceń jest wymagany. Zdarzają się zlecenia, gdzie jedzie grupa i może być część pracowników bez znajomości języka.

Pomocna?
TakNie
CHRISS
 Opinia

Korzystałem z usług Jobzone.pl ze Szczecina dwa razy. Kilka lat temu i ostatnio gdy szukałem pracy w listopadzie. W obu przypadkach na miejscu było tak jak ustalone. Stawka jak ustalone, mieszkanie proponowali za 4500 Nok, ale nie korzystałem, bo jestem z dziewczyną i sam wynajmuje chatę w Bergen.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@CHRISS 15.01.2019 21:02

W jakiej cenie Pan wynajmuje mieszkanie?

Pomocna?
Tak2Nie
Maciek52
 Opinia

W okresie od lutego 2013 do lipca 2018 korzystalem trzykrotnie z uslug JobZone .pl.Warunki pracy i placy pokrywaly sie z tym ,co bylo w kontrakcie. Jestem zadowolony z dotychczasowej wspolpracy,i mam nadzieje ze w przyszlosci skorzystam jeszcze z ich uslug.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil 2
 Opinia

Ja pracowałem u nich na południu niemiec i narzędzia dają , mieszkanie tez ale jak chcesz wysoki standard to i wysoko odliczą od zarobku ale podobno mozna to odliczyc od podatku .Poza tym jak masz fach w reku i nie boisz się pracy to wymagaj od nich , nie czaj się , i tak mają z tego kesz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek K.
 Opinia

ejj... ale to nie są rozne agencje? W sensie jobzone.pl a ta w Norwegii? bo chyba tak... ja bylem z ta ze szczecina i bylo wszystko ok :) tak ze polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Bartek K. 26.07.2018 14:38

Agencja pracy Jobzone.pl w Szczecinie jest niezależną agencja pracy współpracującą z wieloma podmiotami w Norwegii. Jobzone Norge AS z oddziałem w Trondheim oraz innymi na terenie całej Norwegii to całkiem inna firma.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Negatywnie piszesz o firmie JobZone.pl, jednak nie podajesz żadnych przykładów. Czy możesz przedstawić konkretne sytuacje, które sprawiły, że nie odpowiada Ci współpraca z firmą? Próbowałeś wyjaśniać problematyczne kwestie z przełożonymi? Opowiedz proszę, jakie warunki są oferowane przez tego pracodawcę. Zależy nam na rzetelności opinii.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Czy chciałabyś może aplikować do firmy JobZone.pl, stąd Twoje pytanie? W wątku wypowiadają się głównie osoby, które korzystają z usług Jobzone jako pośrednika. Może planujesz zatrudnić się bezpośrednio w firmie? Napisz proszę również, czy masz już jakieś doświadczenia związane z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stary polonez
 Opinia

Przed wyjazdem do Norwegii poczytaj trochę na forum mojanorwegia lu pogadaj z ludzmi którzy już tam są. Za mieszkania kroją bo mieszkania drożeją ,lepiej wynająć samemu ale trzeba się liczyć z tym że Jobzone cię zwolni. To że zwolnili kogos po 3 latach pracy.Tam nie ma sentymentów jesteś potrzebny jak pracujesz./zarabiasz/.Jak firma cię nie potrzebuje to koniec ,nie ma sentymentów.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
777.
 Opinia
@stary polonez 18.09.2015 13:38

firma nie może zwolnić , tylko kieruje cię na zasiłek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@man_with, przypominam Ci o konieczności zapoznania się z regulaminem forum. Rozumiem Twoje niezadowolenie, jednak wpisy, gdzie podajesz dane osobowe oraz obrażasz inne osoby, mogą zostać usunięte przez administratora. Jeśli masz uwagi co do działań firmy, przedstaw je w kulturalny sposób. Zapraszam byłych i obecnych pracowników do merytorycznej dyskusji. Czy ktoś z Was jest zatrudniony bezpośrednio w Jobzone? Dajcie znać, czy firma wymaga doświadczenia zawodowego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@man_with, obrażanie innych osób jest na forum zabronione, zapoznaj się proszę z treścią regulaminu. Bardzo negatywnie wypowiadasz się o pracy w Jobzone, nie wyjaśniasz jednak, dlaczego tak jest. Możesz w kilku zdaniach przedstawić swój punkt widzenia, popierając go argumentami? Może odnajdziesz także pozytywne aspekty zatrudnienia w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Karolina 22.09.2018 02:07

Nie ma takich aspektów. (usunięte przez administratora)na godzinę mi wyszło. Chcecie to jedzcie zobaczycie jak jest roboty masa a ludzi nie ma beton 2 razy dziennie. Powodzenia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Robotnik, firmy zazwyczaj pobierają opłaty za zakwaterowanie. Czy w umowie jest zapis o tym, że mieszkanie jest bezpłatne? Rozumiem, że warunki pracy są ciężkie, czy pracodawca o tym wspominał podczas rozmowy kwalifikacyjnej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Bartek K., opowiesz coś więcej o swojej współpracy z firmą? Czy otrzymałeś umowę o pracę? Jak oceniasz ogólne warunki? @anonymous, rozumiem, że coś mogło Ci się nie podobać, jednak podajesz zbyt mało informacji. Co według Ciebie powinno się zmienić? Może jest też coś, co Ci się podobało? Rozwiń, proszę, swój komentarz tak, aby był bardziej jasny dla innych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Kamil 2, rozumiem, że polecasz tego pracodawcę? Czy firma zapewnia transport bądź też zwraca jego koszt? Czy oferuje umowę polską, czy zagraniczną? Może poza podstawowym wynagrodzeniem są jakieś dodatki? Napisz proszę jeszcze coś na ten temat, wszystkie informacje będą bardzo cenne i przydadzą się osobom, które planują rozpocząć współpracę z firmą.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Karolina 09.07.2018 15:11

Nie polecam firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gutek
 Opinia

Chyba to nie możliwe żeby agencja nie wiedziała czy praca jest na dłużej. Pewnie nie słuchaliście i stąd zaskoczenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

A jak współpracuje się z agencją?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@lopez, czy podpisując umowę z JobZone.pl, nie jest zawarty w niej okres Twojej współpracy z tym pracodawcą? Wypowiedziałbyś się w tej kwestii? Jak poza tym oceniasz warunki zatrudnienia i zakwaterowania? Te informacje będą z pewnością interesujące dla innych użytkowników rozważających ubieganie się o zatrudnienie za pośrednictwem tej firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lopez
 Opinia

Z praca w Norwegi nigdy niema gwarancji ze bedzie to praca na dluzszy czas.Trzeba niestety byc przygotowanym na to ze beda to tylko 2 tygodnie i powrot do kraju.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Rozumiem, że najwięcej do powiedzenia na tym forum mają osoby, które zostały zatrudnione za pośrednictwem JobZone.pl. Co natomiast mogą powiedzieć o tej firmie osoby, które są w niej zatrudnione? Jakie warunki zatrudnienia są aktualnie proponowane i na jakie stanowiska najczęściej występują rekrutacje do tego miejsca pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Pojawiły się 15 ogłoszenia o pracę w firmie JobZone.pl. Czy ktoś z Was będzie wysyłał CV?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@MagikBdg, wymagany w stopniu komunikatywnym i podstawowym,jednak to również plus dla samego siebie bo wszędzie możesz się porozumieć, przejrzyj oferty ponieważ posiadają teraz całe mnóstwo, jakie masz kwalifikacje i doświadczenie? Może najdziesz coś dla siebie. Rekrutacja nadal trwa. Jeżeli był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej, napiszcie jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
er
 Opinia

@kampi a może sproboj cos na ich stronie intereowej poszukać i poczytać co? ja jakbym był zaitneresowany to chyba mimo wszystko sporobwalbym się czegos z ich strony po prostu dowiedzieć albo może jakos się z nimi po prostu skontakowac i się dowidziec

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawelll
 Opinia

Witam, chciałbym się dowiedziec w jaki sposób przebiega proces zatrudnienia ? Aktualnie zarejestrowałem CV na ich stronie i co teraz? Jak ma przebiegać spotkanie rekrutacyjne ( gdzie i w jakiej formie)? I jak wyglada sprawa z przyznaniem mieszkania? wszelkie inne informacje mile widziane, pozdrawiam !

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
 Opinia

Witam czy ta agencja ztrudnia rowzniez w Holandi??i to prawda ze ich transport nie interesuje??bo zazwyczaj to agencje pracy gwarantuja transport??

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jan
 Opinia

mozliwe ze jest to trudne podejmowanie decyzji przy rodzaju takiego wyboru pracy ale mysle ze warto spróbować zawsze to nowe doświdczenie mozna zdobyc i przekonać się czy naprawdę odpowiada nam ten rodzaj pracy jak to jest z waszego punktu widzenia czy bedziecie starac sie do tej firmy aplikowac i moze wiecie jak przebiega rekrutacja u nich?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominik
 Opinia

Polecam w 100 procentach jestem mechanikiem sam ciezarowych praca w Narvik 210 nok na godzine mieszkanie 4200 nok inne agencje gdzie pracowalem w bodo 175 nok na godzine mi4eszkanie 5400 nok takze nie narzekam na jo9b zone

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
itakto
 Opinia

sam płacisz za wszystkie bilet . jak pracujesz w systemie to wiadomo,a jak nie to kiedy tobie pasuje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
YT
 Opinia

A ja polecam,zależy dla jakiej firmy Cię skierują, a za mieszkanie wszedzie kroją ja w innych agencjach płaciłem dużo więcej, a można i samemu wynająć a co do pracy w Tromso to się zgadzam brak ciągłości w pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jasko
 Opinia

pierdoly piszesz to jedna z lepszych firm na poczatek daja bardzo dobre stawki i nie zanizaja kwaliwikacji a nawet podnosza placa naprawde super nie trzeba walic nadgodzin jak w innych firmach.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fellow
 Opinia

Witam na chwile obecna 165 i w doł i oczywiscie za wszystko tu sie płaci , co wiecje praca tylko dla pojedynczych kontraktów bez przyszłosci. NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krynio
 Opinia

Zgodzę się z kolegą kroją równo ja za mieszkanie płace 4200 nok warunki takie sobie co do pracy jest ok jeszcze jedno mnie wkurza cena przelotów z Tromso są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .. drogie co Tobiasa trzeba brać poprawke

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o JobZone.pl - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny