Bispol

• Białobrzegi
  • Kosina
  • Wysoka
  • Dąbrówki

3. Opinie o pracodawcach Głuchów
  5. Opinie o Bispol Sp. z o.o.

Opinie o Bispol Głuchów

Nie przegap nowości o Bispol Sp. z o.o.!

08.07.2019 19:09

Ktoś

30.07.2019 09:25

Dlatego została garstka ludzi którzy jeszcze w tym siedzą ale to chwila, bo ileż można . Wiadomo człowiek pójdzie za większym pieniądzem a nie za taka płace. Rodzinna firma chyba w biurze ..........
    PracownikNieOdDzis

25.07.2019 21:24

(usunięte przez administratora) Bispol BYŁ firma rodzinna tak jak sie reklamuje ale teraz jest firma dla ktorej czlowiek jest jednostka i licza sie tylko wykresy i statystyki... Za duzo jest ludzi ktorzy nie wiedza na czym polega funkcjonowanie firmy Bispol . Obawiam sie , ze to bedzie jak z tym kolosem na glinianych nogach... Sa czasy ze to praca szuka czlowieka a nie na odwrot ... Dbajcie o pracownika i o dobra atmoswere... PS. (usunięte przez administratora)

05.07.2019 19:43

Z calego serca NIE POLECAM. Robienie na premie operatora, w dodatku mnóstwo stresu.
    badi

19.06.2019 13:13

korzystam co roku, nie narzekam
    kora

14.06.2019 10:30

ja na winobranie chce jechac do Francji w najblizszym czasie, jest ktoś?

05.06.2019 12:08

Dno to mało powiedziane! Traktują pracowników jak (usunięte przez administratora)! Nauczcie się zarządzać ludźmi bo prędzej czy później wszyscy was kopną w (usunięte przez administratora) Szkoda nerwów i zdrowia na taką pracę !
    Pracownica

20.02.2019 21:08

Zachowanie niektórych kierowników pozostawia wiele do zyczenia. Traktowanie pracowników jak psy - powoli mam juz tego dosc. Nie wspominam juz nawet o zachowaniu niektórych operatorów, myślą ze ktos im bedzie darł nadprogramowe sztuki na premię. Totalny brak szacunku z ich strony i jeszcze jakieś wąty.
    Asdfgh

23.02.2019 16:50

i Jeszcze wyśmiewanie pracowników przez liderów ze (usunięte przez administratora)na Ich premię

05.10.2018 08:34

Pozdro123

10.10.2018 01:11

Po pierwsze. Pracuję w bispolu blisko trzy lata i mam pewność co do tego że kierownik tak z niczego nie ,wybuchł' po drugie wiem jacy teraz ludzie przychodzą do pracy tkzw odporni na wiedzę mam na myśli autora postu. Ile można coś tłumaczyć ? Mówi się pierwszy raz drugi, dziesiąty..Jak przychodzisz w przekonaniu po co mam pracować skoro Mama Tata da no to bardzo przepraszam.. a co do operatora to jednak istnieje takie coś jak droga służbowa ale sądząc po twoim wpisie sugeruję iż masz nie wiecej jak 19 lat i dopiero co sikorka wyleciała z gniazdka i próbuje zasmakować życia. Ps. Jeszcze musisz się dużo o życiu nauczyć bo nie raz Ci się łapka podwinie.
    Zaq

14.02.2019 11:35

A co to ma znaczenie czy miał powód czy nie? W świetle przepisów kierownik do zwolnienia. Drzeć mord.. to może w domu na krowę ( znając ich wszystkich to prosto z obory do roboty) a nie na pracownika. I nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś ma 19 czy 50 lat, a sądząc z twojego wpisu to jeszcze w pracy chwalłaś/eś się tym pokazując kierownikowi jaka/i to jesteś lojalna. A prawda jest taka że to Ty nic w życiu nie widziałaś/eś poza tym zakładem i pewnie nigdzie indziej pracy nie znajdziesz. Pozdro.

29.11.2018 06:51

Był ktoś na sortowaniu sadzonek truskawek w Niemczech? Jakie są wasze opinie?

02.12.2018 19:52

Wszystko ???? Może pani jakoś odpowiedzieć w prywatnej wiadomości?
    klient

01.11.2018 18:46

Ja o innej sprawie a mianowicie jakości produkcji na 10 kupionych wkładów ECO trzy były bez knotów czy na tym polega ECO być może- coś kuleje w firmie kontrola jakości .Wkłady zakupiłem w Leclerc W-wa.
    Viktor

27.06.2018 14:47

Dla operatora praca ok, na taśmie nie specjalnie. Pieniądze w porządku jak na Łańcut, przyjmują wszystkich nawet bez doświadczenia, można awansować z taśmy na operatora jeśli komuś faktycznie chce się pracować i rozwijać. Ogólnie to dobra opcja na zyskanie doświadczenia, najtrudniejsze są początki potem można nawet polubić tę firmę. Jedni będą nią gardzić, mało kto będzie się zachwycał, najlepiej sprawdzić samemu.
    Doswiadczony

16.10.2018 21:38

5.50 /h to czysty wyzysk a gdzie najniższa krajowa?
    Bardziej doświadczony

18.10.2018 14:31

Bzdury wypisujesz albo pomyliłeś firmę.
    GumowyKaczor

04.07.2018 14:05

Tylko produkcja i produkcja a wie ktoś może coś na temat kierowców c+e w bispol Głuchów

02.03.2018 13:29

Kas

17.05.2018 16:59

NIE TA FIRMA!! PRZEZ TAKICH CO CZYTAĆ NIE POTRAFIĄ OCENY NIE SĄ WIARYGODNE!! NA CZYM MOGĄ SIĘ OPIERAĆ LUDZIE ZAINTERESOWANI PRACĄ W BISPOLU W GŁUCHOWIE JAK WYPISUJĄ TU KOMANTARZE O ZBIORACH W SZWECJI.. MASAKRA

09.03.2018 13:27

Kas

17.05.2018 16:57

NIE TA FIRMA...

Kontakt - Bispol Sp. z o.o.

573 37-100 Głuchów

Branża główna: Pozostała produkcja
    Worker

05.04.2018 10:20

Czy w tej firmie jest 4-ro brygadowka? Pozdrawiam.
    Do abc

25.02.2018 16:50

Dobrze mowi. Wiem cos o tym.
    Do piotrek

25.02.2018 16:49

Powiedz na ktorej hali pracowales ze mowisz ze wszystko wporzadku? Trafiles pod dobre skrzydla?
    Piotrek

21.02.2018 12:21

Polecam pracowałem 2 miesiace wszystko jak najbardziej wporządku
    Knot

17.02.2018 02:29

Zarobki jak na Łańcut w miarę ok, marnotrawstwo na pierdoły zamiast potrzebnych rzeczy, jak nie podniosą wypłat to się zwalniam
    marcin

14.02.2018 11:17

nie wiecie czy potrzebuja kierowcow ce w bispol ???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bispol?

Gość

13.02.2018 13:13

No szkoda tylko ze w lecie temperatura osiąga 60 stopni na hali i jak to wogóle pracować tragedia powinni coś z tym zrobić ...
    marcin

13.02.2018 09:47

nie poszukuja kierowce ce do bispolu ???
    kulka

27.01.2018 14:50

jak wyglada praca magazyniera ?
    bbhj

16.11.2017 07:52

prawda jest taka ze ok jak ktos chce pracowac to bedzie owszem..zarobki nie sa zle jak na ta prace ..ale ....ludzie ,operator z duzym stażem widzac nowe osoby kompletnie bez doswiadczenia podkreca maszyne by szybko zniechecic nowicjusza..okazuje sie pozniej ze jednak nie kazdy jest taki zly, sa i operatorzy ktorzy traktuja po ludzku ale to naprawde wyjatki...ale najgorsze w tej pracy to jest jak malolata jest operatorka i jedzie jak po szmacie po starszych od siebie osobach wysmiewajac ich jakie to sa nieudaczniki poprostu zenada. czy polecam?? kazdy niech sam sie przekona...
    oki

11.03.2017 19:00

Ludzie dają tam sobą tyrać za grosze.
    AS

18.03.2017 11:15

Najzabawniejsze jest to, że zarząd nie kuma, iż na rynku coraz ciężej o pracownika z kwalifikacjami. Jak tak dalej pójdzie, to cenni, dobrze wykształceni pracownicy będą odchodzić na potęgę. Na strefach czy w samym Rzeszowie zarobki na tych samych stanowiskach średnią są wyższe o 80%. Proponowane grosze w fabryce świeczek nijak się mają do dochodów firmy. Przykre jest to, że gro pracowników z tzw. "REJONU" tego nie dostrzega. Pracują i żyją na wsi więc nie myślą globalnie. Pracowałam tam jakiś czas i wiem, że najlepszy momentem była decyzja o odejściu. AS
    Litfa

02.07.2017 16:17

Niestety - tak jest. Bat w postaci objętego wynagrodzenia zasadniczego (na co innego się umawiasz, co innego dostajesz) demotywuje załogę. Zero motywacji. Zero pochwały za rzetelność. Dramatyczne zarobki. Czarna zmiany.

25.07.2016 18:40

Jak komuś zależy na pracy to będzie pracował. Najbardziej narzekają te osoby co przychodzą na wakacje
    Mir

28.04.2016 22:41

Witam. Poszukują do utrzymania ruchu, może ktoś napisać jak wygląda praca w tym dziale.
    maly

20.09.2015 19:32

witam firma duża ale wykorzystuje ludzi na maksa
    Morfeusz

07.12.2013 13:06

Witam.Chcialbym zapytać jaka atmosfera w tej firmie i czy warto tam sie starac o zatrudnienie na produkcji.Dzieki za info

Zostaw merytoryczną opinię o Bispol Sp. z o.o.