Bispol Sp. z o.o.
3 16 6 1

Opinie o Bispol Sp. z o.o.

Pytanie

Był ktoś na sortowaniu sadzonek truskawek w Niemczech? Jakie są wasze opinie?

Weronika
@Pytanie 29.11.2018 06:51

Czy zamierzasz podjąć tego typu pracę? Jeśli tak, powiedz co chciałbyś konkretnie wiedzieć na ten temat? Interesują Cię ogólne warunki zatrudnienia? A może liczą się dla Ciebie oferowane stawki?

Pytanie
@Weronika 30.11.2018 14:37

Wszystko ???? Może pani jakoś odpowiedzieć w prywatnej wiadomości?

Weronika
@Pytanie 02.12.2018 19:52

Na forum nie stosujemy "wiadomości prywatnych", ponieważ to dzięki publicznym pytaniom uzyskujemy ważne informacje. Publikowanie swoich zapytań prowadzi do tego, że wielu użytkowników (w tym byłych i obecnych pracowników) będzie mogło udzielić Ci na nie odpowiedzi. Nie musisz obawiać się zadanych pytań, jeśli tylko będą one dotyczyły pracy i różnych aspektów związanych z zatrudnieniem. Powiedz zatem, co konkretnie jest przedmiotem Twojego zainteresowania odnośnie pracy? To zapewne ułatwi użytkownikom udzielenie odpowiedzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Weronika

Wspomniałeś w swoim komentarzu o mobbingu. Zdajesz sobie sprawę, że to poważny zarzut? Czy to, o czym piszesz, rzeczywiście ma/miało miejsce w firmie i masz na to świadków? Jeśli tak, skorzystaj z nowej funkcji na forum GoWork.pl. Wszelkie szczegóły dotyczące owej funkcji możesz znaleźć w zakładce "Opinie o pracodawcach" na stronie serwisu GoWork.pl lub klikając w baner "zero tolerancji", który wyświetla się na głównej stronie portalu.

Viktor

Dla operatora praca ok, na taśmie nie specjalnie. Pieniądze w porządku jak na Łańcut, przyjmują wszystkich nawet bez doświadczenia, można awansować z taśmy na operatora jeśli komuś faktycznie chce się pracować i rozwijać. Ogólnie to dobra opcja na zyskanie doświadczenia, najtrudniejsze są początki potem można nawet polubić tę firmę. Jedni będą nią gardzić, mało kto będzie się zachwycał, najlepiej sprawdzić samemu.

Zainteresowany
@Viktor 27.06.2018 14:47

Ile dokładnie płacą za miesiąc i czy ciężka jest tam praca i co się robi na taśmie? Z góry dziękuje za oddpowiedź

Doswiadczony
@Zainteresowany 07.08.2018 12:26

5.50 /h to czysty wyzysk a gdzie najniższa krajowa?

Bardziej doświadczony
@Doswiadczony 16.10.2018 21:38

Bzdury wypisujesz albo pomyliłeś firmę.

Weronika
@Doswiadczony 16.10.2018 21:38

Użyłeś w swojej wypowiedzi słowa wyzysk. Czy wiesz, że jest to poważny zarzut skierowany w stronę pracodawcy? Według definicji wyzysk to występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym. Czy dokładnie to słowo miałeś na myśli?

klient

Ja o innej sprawie a mianowicie jakości produkcji na 10 kupionych wkładów ECO trzy były bez knotów czy na tym polega ECO być może- coś kuleje w firmie kontrola jakości .Wkłady zakupiłem w Leclerc W-wa.

Podzwierzyniec

Co to ma być? Żeby tak ludzi traktować? Kierownik zamiast w normalny sposób wytłumaczyć drze za przeproszeniem mordę, przeklina na wszystkich co to ma być?! Żeby ludzie sie bali. To niech sobie idzie klnac i drzec się w domu. A drugi mądry operator, żeby dziewczyny od szmat i dziwek wyzywać? Ja (usunięte przez administratora) dość.

Pozdro123
@Podzwierzyniec 05.10.2018 08:34

Po pierwsze. Pracuję w bispolu blisko trzy lata i mam pewność co do tego że kierownik tak z niczego nie ,wybuchł' po drugie wiem jacy teraz ludzie przychodzą do pracy tkzw odporni na wiedzę mam na myśli autora postu. Ile można coś tłumaczyć ? Mówi się pierwszy raz drugi, dziesiąty..Jak przychodzisz w przekonaniu po co mam pracować skoro Mama Tata da no to bardzo przepraszam.. a co do operatora to jednak istnieje takie coś jak droga służbowa ale sądząc po twoim wpisie sugeruję iż masz nie wiecej jak 19 lat i dopiero co sikorka wyleciała z gniazdka i próbuje zasmakować życia. Ps. Jeszcze musisz się dużo o życiu nauczyć bo nie raz Ci się łapka podwinie.

Aa

Aa

Weronika

@Zainteresowany, co oprócz warunków finansowych jest dla Ciebie istotnym aspektem zatrudnienia w firmie? Czy jest to także atmosfera, benefity pozapłacowe a może rodzaj umowy? Czy złożyłeś już swoją aplikacje do Bispolu? @GumowyKaczor, jesteś zainteresowany pracą na tym stanowisku? Czy coś zmieniło się od czasu gdy opublikowałeś swój komentarz?

GumowyKaczor

Tylko produkcja i produkcja a wie ktoś może coś na temat kierowców c+e w bispol Głuchów

Administrator

Jakie są mocne strony pracodawcy Bispol Sp. z o.o.? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kas

NIE TA FIRMA!! PRZEZ TAKICH CO CZYTAĆ NIE POTRAFIĄ OCENY NIE SĄ WIARYGODNE!! NA CZYM MOGĄ SIĘ OPIERAĆ LUDZIE ZAINTERESOWANI PRACĄ W BISPOLU W GŁUCHOWIE JAK WYPISUJĄ TU KOMANTARZE O ZBIORACH W SZWECJI.. MASAKRA

anonim

(usunięte przez administratora)

Kas

NIE TA FIRMA...

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje najnowszymi ciekawostkami o Bispol Sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

ja

sąpytaniabrakodpowiedzi

Weronika

@Ja, masz rację - chodzi o Bispol z Głuchowa. Czy masz jakieś opinie na temat tej firmy jako o pracodawcy? Bispol prowadzi obecnie nabór na dużą ilośc stanowisk specjalistycznych oraz na staże. Czy ktoś z Was już miał okazję spróbowania swoich sił w rekrutacji? Chętnie poznamy nowe szczegóły dotyczące tej firmy.

Worker

Czy w tej firmie jest 4-ro brygadowka? Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Ale to nie o tą firmę chodzi....

Do abc

Dobrze mowi. Wiem cos o tym.

Do piotrek

Powiedz na ktorej hali pracowales ze mowisz ze wszystko wporzadku? Trafiles pod dobre skrzydla?

Piotrek

Polecam pracowałem 2 miesiace wszystko jak najbardziej wporządku

Knot

Zarobki jak na Łańcut w miarę ok, marnotrawstwo na pierdoły zamiast potrzebnych rzeczy, jak nie podniosą wypłat to się zwalniam

marcin

nie wiecie czy potrzebuja kierowcow ce w bispol ???

Gość

No szkoda tylko ze w lecie temperatura osiąga 60 stopni na hali i jak to wogóle pracować tragedia powinni coś z tym zrobić ...

marcin

nie poszukuja kierowce ce do bispolu ???

kulka

jak wyglada praca magazyniera ?

bbhj

prawda jest taka ze ok jak ktos chce pracowac to bedzie owszem..zarobki nie sa zle jak na ta prace ..ale ....ludzie ,operator z duzym stażem widzac nowe osoby kompletnie bez doswiadczenia podkreca maszyne by szybko zniechecic nowicjusza..okazuje sie pozniej ze jednak nie kazdy jest taki zly, sa i operatorzy ktorzy traktuja po ludzku ale to naprawde wyjatki...ale najgorsze w tej pracy to jest jak malolata jest operatorka i jedzie jak po szmacie po starszych od siebie osobach wysmiewajac ich jakie to sa nieudaczniki poprostu zenada. czy polecam?? kazdy niech sam sie przekona...

oki

Ludzie dają tam sobą tyrać za grosze.

AS
@oki 11.03.2017 19:00

Najzabawniejsze jest to, że zarząd nie kuma, iż na rynku coraz ciężej o pracownika z kwalifikacjami. Jak tak dalej pójdzie, to cenni, dobrze wykształceni pracownicy będą odchodzić na potęgę. Na strefach czy w samym Rzeszowie zarobki na tych samych stanowiskach średnią są wyższe o 80%. Proponowane grosze w fabryce świeczek nijak się mają do dochodów firmy. Przykre jest to, że gro pracowników z tzw. "REJONU" tego nie dostrzega. Pracują i żyją na wsi więc nie myślą globalnie. Pracowałam tam jakiś czas i wiem, że najlepszy momentem była decyzja o odejściu. AS

Litfa
@AS 18.03.2017 11:15

Niestety - tak jest. Bat w postaci objętego wynagrodzenia zasadniczego (na co innego się umawiasz, co innego dostajesz) demotywuje załogę. Zero motywacji. Zero pochwały za rzetelność. Dramatyczne zarobki. Czarna zmiany.

..

Jak komuś zależy na pracy to będzie pracował. Najbardziej narzekają te osoby co przychodzą na wakacje

Mir

Witam. Poszukują do utrzymania ruchu, może ktoś napisać jak wygląda praca w tym dziale.

maly

witam firma duża ale wykorzystuje ludzi na maksa

Morfeusz

Witam.Chcialbym zapytać jaka atmosfera w tej firmie i czy warto tam sie starac o zatrudnienie na produkcji.Dzieki za info

Zostaw opinię o Bispol Sp. z o.o. - Głuchów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bispol Sp. z o.o.