Bispol

• Białobrzegi
  • Kosina
  • Wysoka
  • Dąbrówki

3. Opinie o pracodawcach Głuchów
  5. Opinie o Bispol Sp. z o.o.

Opinie o Bispol Głuchów

Nie przegap nowości o Bispol Sp. z o.o.!

były pracownik

19.02.2026 04:34

Praca na liniach produkcyjnych na strefie sama w sobie ok, zależy też na której linii. Największy minus to(usunięte przez administratora)który tylko jeździ dumnie na hulajnodze po hali i szuka do czego można się przyczepić a sam w niczym nie pomoże i przydziela wszystkie swoje koleżanki na linie te które one chcą, a innych zostawia na sam koniec do najgorszych prac. Jeśli jest się zatrudnionym na umowę zlecenie można się liczyć z tym że nawet po dwóch miesiącach można zostać zwolnionym zapewne z powodu niewypłacania premii świątecznej dla pracowników.

13.04.2025 12:24

Stanowisko: Specjalista ds. rozwoju i kreacji produktu, jakieś widełki płacowe? Pracował tam ktoś na podobnym stanowisku? Jaka jest atmosfera w biurze?

14.04.2025 10:12

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy, rekrutacja jest w toku. Zachęcamy do zaaplikowania przez naszą stronę internetową www.bispol.pl/kariera/. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 17 224 08 66, gdzie uzyskać można wszystkie informacje.

22.05.2024 23:41

Czy są może przyjęcia na magazyn surowców?

23.05.2024 08:19

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą, zachęcamy do obserwowania naszej strony internetowej www.bispol.pl/kariera/. Zapraszamy również do kontaktu z działem rekrutacji naszej firmy pod numerem telefonu 17 224 08 66.

28.08.2023 21:09

Znalazłem ofertę pracy dla kierowcy C+E. Na jakie stawki można tu liczyć? I po czyjej stronie są koszty paliwa czy napraw?

29.08.2023 08:43

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, zachęcamy do aplikowania. Zapraszamy również do kontaktu z działem rekrutacji naszej firmy pod numerem telefonu 17 224 08 66.
    Barbara

28.02.2023 09:02

Kogoś widzę zaciekawiła opcja dla handlowca, jeśli o biuro chodzi widziałam także na stronie ogłoszenie dla analityka HR. Ocenicie współpracę? Stanowisko ocenione ostało jako samodzielne ale mimo wszystko można nastawiać się na jakieś wsparcie w razie problemów? Jakie najczęściej mogą występować i jak sobie z nimi radzić? Jakieś porady dla analityka?

01.03.2023 13:43

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Informujemy, że rekrutacja na stanowisko Analityk HR została zakończona. Jeżeli jest Pan/Pani zainteresowany/-a pracą w firmie Bispol zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej www.bispol.pl/kariera/.

02.03.2023 07:58

Tak jak już pisaliśmy zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej www.bispol.pl/kariera/
    Dzony

27.02.2023 19:39

Witam, Na jakie warunki może liczyć przedstawiciel handlowy, widełki płacowe, samochód jaki i czy można użytkować prywatnie? Pozdr

28.02.2023 14:29

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy, rekrutacja jest w toku. Zachęcamy do zaaplikowania przez naszą stronę internetową www.bispol.pl/kariera/. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 17 224 08 66.
    Ewa

21.10.2022 13:52

Trafiłam na ich ogłoszenie na pracownika produkcyjnego ale niestety ani słowa o wynagrodzeniu. Ktoś da znać ile się tu zarabia na tym stanowisku? No i czy to jest w ogóle praca zmianowa - jeśli tak to jakie są zmiany?

21.10.2022 14:57

Dziękujemy, za zainteresowanie naszą ofertą. Praca na stanowisku pracownika produkcyjnego polega na pakowaniu świec i zniczy w opakowania jednostkowe i zbiorcze oraz składaniu opakowań. Kandydaci, zapraszani są na rozmowę rekrutacyjną, podczas której otrzymują informacje o warunkach płacy i pracy. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 017 224 08 66.
    Heh

14.09.2022 12:53

Cześć. Idzie na miesiąc bez dodatkowych weekendów wyciągnąć ze 4tys na rękę? Praca na produkcji ofc.

09.12.2021 12:00

Jesteśmy narodem który lubi narzekać, ale i doceńmy czasem. Serdeczne dzięki za pomysł i realizację zorganizowanego dojazdu do pracy. Świetna inicjatywa! Tego że jest darmowy to chyba się nikt nie spodziewał, niestety wiadomo że nie wszyscy maja pod sam dom i nie wszystkim się udało z tego skorzystać ale Ci którzy jeżdżą dziękują! Wygoda i oszczędność!

20.05.2021 20:08

Dla osób zaszczepionych jest 200zl a może by tak dla osób nie zaszczepionych po 100 zł. Rozważcie tę propozycję
    Jasiu

26.05.2021 23:12

Niestety ale glos osób, które są przeciwne szczepieniom, jest silny, bo one są agresywne, chamskie i głośne. Głupota zawsze jest głośna. To są osoby, których podejścia do nauki i rozumu nie da się skruszyć, ważniejsze jest u nich to że kuzyn sąsiadki z 8 piętra słyszał w sklepie że jedna kobieta dzień po szczepionce umarła. Co prawda miała wypadek kumunikacyjny ale niesmak pozostał

05.11.2021 05:45

nimek Z całym szacunkiem, ale dysponujesz jakąś wiedzą ogólną na temat zdrowia, że krytykujesz innych bezpodstawnie? Pochwal się, co czytasz ????
    Praca

22.10.2021 14:28

Dzień dobry czy są obecnie przyjęcia.

22.10.2021 15:04

Nasze oferty pracy znajdują się na stronie www.bispol.pl/kariera/
    Anna

10.10.2021 13:13

Czy można dodatkowo pracować soboty?pozdrawiam
    Anna

10.10.2021 13:09

Czy można dodatkowo pracować soboty?pozdrawiam

13.09.2021 20:30

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jestem zainteresowana ofertą pracy i już wysłałam cv. Pozdrawiam

13.09.2021 13:03

W jakich godzinach odbywa się praca na produkcji?!

13.09.2021 15:19

Od pn do pt czy weekendy?

13.09.2021 18:45

Praca odbywa się od poniedziałku do piątku, jeżeli jest praca w weekendy to tylko dla grup pracujących według z góry ustalonego harmonogramu.

10.08.2021 10:39

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Bispol Sp. z o.o.?

10.08.2021 12:53

Aplikuj przez naszą stronę www.bispol.pl/kariera, gdzie znajdują się różne oferty także dla osób bez doświadczenia.
    Ktoś

08.07.2021 18:22

Jak wygląda praca na wyższych stanowiskach? Może ktoś się podzielić opinią? Jak wyglądają wymagania i wynagrodzenie ?
    Tiger

08.07.2021 18:10

Witam Jakie sa srednie zarobki netto Kierowcy C,CE?
    bukuu

03.07.2021 10:51

Co jaki czas są przyjęcia w Bispolu i w jakim czasie (o ile wgl) mogę liczyć na odpowiedź od nich po wysłaniu CV?
    R.I.P

08.06.2021 18:19

Co tam słychać w najlepszej firmie na Podkarpaciu? Jest coraz lepiej czy gorzej? :))) Pozdrawiam niezdecydowanych:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bispol?

Kontakt - Bispol Sp. z o.o.

573 37-100 Głuchów

Branża główna: Pozostała produkcja

25.05.2021 18:19

25.05.2021 19:13

Masz rację to też zależy od operatorów /operatorek jeżeli są za bardzo nadgorliwi i sami sobie podnoszą normę ale po co to niewiem ale ok. A norma jest ustalana tak przychodzi technolog włącza stoper na minutę i liczy ile zrobi dana maszyna na godzine. A tak naprawdę norma zależy od surowców z jakich robisz itp. Norma jest taka jakie są surowce czyli jak jest parafina dobra to jest i norma (usunięte przez administratora)
    No_Ogar XD

15.05.2021 04:01

Odkąd zacząłem wyznawać „filozofię xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale. Kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe myślę sobie „xD" i wszystko staje się proste. Naprawdę wszystkim polecam ten styl życia. Gdy podpisuję aneks do umowy o 50 zł w 2021 rok, myślę sobie „xD". Gdy kierownik znowu potrąca premię uznaniową bez powodu i mówi, że „pracownicy czują się świetnie zaopiekowani", też myślę sobie „xD". Gdy firma płaci bonus w wysokości 400 zł za akcję „Szczepimy się ", również myślę sobie „xD", i od razu tak mi lżej, można się wziąść za siebie. To jest takie uczucie 10/10. Polecam każdemu.

15.05.2021 10:58

Fajna filozofia, ale nie wykarmię za nią rodziny za te ochłapy które tu dają.
    ???

14.05.2021 17:59

Witam jak wygląda praca kierowcy w Bispolu bardzo proszę jakiegoś kierowcę o odpowiedź . Pozdrawiam

13.05.2021 12:31

Żeby komuś dać to trzeba komuś zabrać inaczej nie może byc. Tak to funkcjonuje w Polsce za darmo nic nie ma i nie będzie. Tylko żeby to się nie odbiło na osobach nie zaszczepionych
    Ggg

10.05.2021 08:55

Jak wyglada praca jako pakowacz ?

11.05.2021 21:49

Najniższa krajowa czyli 2300 na łapę. będziesz robił za tych innych liderów grupowych i będą się śmiali z ciebie będziesz obgadywany co jeden to chciałby rządzić i tyle jak chcesz idź
    Zainteresowany

12.05.2021 07:51

A to ja podziękuję za takie pieniądze

10.05.2021 21:52

Dlaczego w tej firmie jest zawsze problem jeżeli chodzi o np.1 dzień urlopu zawsze jest problem trzeba się o chodzić tłumaczyć na co ci trzeba i wogóle pytasz brygadzisty/ brygadzistki to oni niewiedza pytaj kierownika i wielce kierownik daje ci ten urlop z wielka łaska i jeszcze czekasz pare dni czy ci podpisze zawsze w ostatnim dniu
    Jj

10.05.2021 13:23

Dzień dobry jak wyglada praca jako pracownik produkcyjny ? Od której do której 1 zmiana ma godziny ?
    Okp

10.05.2021 18:58

7-15 15-23 23-7
    Aaa

10.05.2021 13:26

Ile zmian jest w bispolu ? Na nocki też się chodzi ? I jakie godziny tych zmian są

05.05.2021 14:20

Zainteresowany

10.05.2021 10:05

Czasami w pensji zawarta jest premia uznaniowa. Można jej nie wypłacić bez podawania przyczyn i niestety OIP nie poradzi. Może tu też tak jest??? Wie ktoś?
    Wiesław iluzjonista

10.05.2021 11:12

Tym bardziej trzeba stąd uciekać.
    Emila

08.05.2021 15:24

Witam kiedy rusza składanie na strefie?
    Panewa

28.04.2021 17:45

To chyba w tej firmie studenci uczniowie mają więcej zarobku niż operator a maszynie ale tak jest od operatora się czegoś wymaga a to źle a to tamto źle że normy niema a oni przychodzą po to żeby zarobić a sie nieorobic w sumie mają rację. Zależy która hala
    Piotr

04.04.2021 20:00

Dlaczego nikt nie odpowiedział na pytanie, jakie są zarobki. Pytanie się non stop pojawia i zero odpowiedzi. To jakaś tajemnica? Znajdzie się ktoś

11.04.2021 17:42

ZAROBISZ NAJNIZSZA KRAJOWA . Już tyle razy tu pisali więcej nie zarobisz na linii. Operator coś więcej ale na linii zarabiasz najniższa krajowa. !!!! Ile razy będą odpisywać.
    Ktoś tam

21.04.2021 15:29

Student ma 18.30 zł/h.
    Zdołowana

18.04.2021 22:59

Hej. Ktoś pytał jakie są warunki pracy w bispolu. To ja chętnie odpowiem. Pracą ogólnie jest ok. Co by kto nie pytał, to da się spokojnie te osiem godzin przepracować. Ale jest jedno ale.... Jak masz słabą odporność psychiczną - odradzam. Jeżeli nie potrafisz radzić sobie z ludźmi, możesz szybko wpaść w ciężka depresję. Większość ludzi jest spoko... Ale odradzam przychodzić na halę (usunięte przez administratora)
    Wydymana

20.04.2021 19:57

Ludzie dajcie sobie spokój z tymi świeczkami, (usunięte przez administratora) nas na kasie za coraz więcej obowiązków, pracują tu ludzie bez ambicji, z kredytami, długami. Pełno konfidentów, sygnalistów. Ruszy gospodarka to będą nas wyglądać jak psy pod siatką, albo niech sobie zatrudnią więcej ukrów i ciapatych z Bangladeszu. Teraz słucham opinii wazeliniarzy. Nie pozdrawiam.

18.04.2021 10:38

Nikt6taki

18.04.2021 10:59

Co to za wpis napisz coś a nie jakieś pytajniki
    NIck

16.04.2021 12:39

Kto jest dyrektorem sprzedazy? Ktos wie kto tam rzadzi??

15.04.2021 19:53

Zachowanie niektórych brygadzistow / kierowników to nie wiem jak to można nazwać. Proponuję żeby przestudiowali jak książkę jak powinno się zarządzać zasobami ludzkimi personelem i w ogóle ludźmi w pracy i wtedy niech się biorą za kierowniczenie
    Lewatywa dobra na wszystko

16.04.2021 08:39

A czego się spodziewasz po absolwentach tmr, zawodówek i innych gastronomików. (usunięte przez administratora) wyszedł ze wsi, wieś z (usunięte przez administratora) nigdy...

12.04.2021 12:27

Mam takie pytanie zaczyna się sezon letni coraz więcej osób będzie jeździło motocyklami rowerami skuterami i dlaczego w dalszym ciągu nie ma zadaszenia.... Tylko to wszytko stoi na słońcu czy deszczu przez 8godz. 12godz. Tylko są robione na halach różnego rodzaju wynalazki a podstawowej rzeczy niema. Dziękuję
    kozioł

07.04.2021 14:38

Wie ktoś może od ilu lat można pracować ??
    kozica

07.04.2021 15:13

Jak ukończone masz 15 wiosen Słoneczko????

11.04.2021 17:43

Od 18

17.02.2021 22:46

Dzień dobry mam pytanie , czy ktoś w końcu mógł by sie wypowiedzieć na temat pracy w Bispol ? Czy warto czy nie , jakie są plusy i minusy i jak atmosfera ?
    Sherlock

19.02.2021 15:00

Chyba się zdekonspirowałeś...
    Mądry

11.04.2021 17:39

No to chyba mało wiesz, zwalniają z byle powodu odezwać się nie można bo zaraz afera. Ten zakład dajcie spokój Lidzie szukajcie czegoś innego dość że cały dzień w smrodzie organizm tak wykończony to z kadr co chwilę wydzwaniają na nocki , z pierwszej na noc masz przyjść bo jak sie nie zgodzisz zaraz wisisz na cały tydzień na najgorszej hali. Szkoda że tylko mają chodzić wiecznie i te same osoby , reszta nie do ruszenia jeden może napoerrrr nocki a drugi ma w (usunięte przez administratora) Ledwo do domu przyjdziesz albo wydzwaniają ale es że masz nocki w której firmie tak robia ? Do pracownika piszą że jutro nicka to jest śmiech na sali nie zapytają czy człowiek może czy ma czym dojechać masz przyjść choćby na nogach, przecież ludzie żyją tylko bispolem. Najlepiej zablokować nr i tyle ale na halę też wydzwaniają. Chory system. A broń Cię boże żebyś zachorował , masz przyjść choćbys padł. Kasa marna ludzi traktują jak (usunięte przez administratora) Wole w sklepie robić niż w tym (usunięte przez administratora) nawet okna nie otworzą na pewniej hali nawet 'zablombowali' bo jednej liderce wiało za bardzo . A człowiek nad knotami czerwony jak burak a tlenu zero wdychając ten smród niewiadomego składu.

21.03.2021 09:35

Czy w obrębie jednego działu w Bispol Sp. z o.o. są wewnętrzne rekrutacje na liderów?

31.03.2021 20:07

Ustawiacz a jak przyjdzie co do czego to stoi i nie potrafi maszyny włączyć , więcej bubla niż to warte śmiech na sali , ustawicz chyba własnej (usunięte przez administratora) przy automacie. Hahahahah
    Panewa

01.04.2021 09:11

Lider i ustawiacz to jest bardziej prestiżowe stanowisko niż kieriwnik czy brygadzista. Chodzą dumni jak paw

Zostaw merytoryczną opinię o Bispol Sp. z o.o.