Bispol

• Białobrzegi
  • Kosina
  • Wysoka
  • Dąbrówki

3. Opinie o pracodawcach Głuchów
  5. Opinie o Bispol Sp. z o.o.

Opinie o Bispol Głuchów

Nie przegap nowości o Bispol Sp. z o.o.!

Z hali

04.03.2021 19:00

Ludzie co tu się wyprawia to masakra sprzątanie tak jak w szpitalu a to tylko produkcja porządek swoją droga ale żeby aż tak masakra
    Osoba

06.03.2021 00:06

Ja tam wolę pracować w czystym miejscu, ale co kto lubi...
    Jaga

31.03.2021 20:01

Tak w czystym jak audyt ma przyjść a tak to idzie nikt nie patrzy .
    Pytanko

30.03.2021 11:14

Chciałbym zapytać czy warto odbywać staż i praktyki w tej firmie? Jak to w ogóle wygląda i czy ludzie są przychylni czy rzucają na głęboką wodę?
    Doniosek

08.12.2020 13:35

Przeglądałam ogłoszenia pracy "firmy rodzinnej" no cóż. Praca nie jest zła a nawet w tych czasach dobra i z odrobiną chęci da się ją lubić. I tu na tyle superlatyw, bo jak byłam na hali F to już porażka. (usunięte przez administratora) Seerio i dziwne czemu na tą nieszczęsną hale ludzie boją się przychodzić chociaż można by tam spokojnie pracować.
    subitka

16.02.2021 15:23

A co sie stało ze treść o fotografie kierowniku została usunięta? czyżby trafiła w sedno?
    Pany panewki

19.03.2021 20:15

Brygadzista nie mylić z kierownikiem lubią robić zdjęcia
    Pracownik miesiąca

18.03.2021 17:45

Czemu nic nie piszecie wszytko sie wam podoba

19.03.2021 10:47

Mi się podoba...VII tomik poezji Wisławy Szymborskiej. A poza tym jest (usunięte przez administratora).y
    Z hali

28.01.2021 18:24

Młode pracowniki studenci mają wszystko w (usunięte przez administratora) a lepiej zarabiają i są traktowani niż staarry pracownik a jak go upomnisz schowaj tel to ci powie kierowniczka mnie lubi i mogę a inni starsi muszą robić za (usunięte przez administratora)
    Nic

18.02.2021 09:16

Robie z nimi a jak zrobią swoje to noe widze przeciwko by się.bawili w komcu robią na gorszych warunkach
    Nic

18.02.2021 09:18

Jakoe (usunięte przez administratora)? Nie traktuj wszystkich jedna miarą
    Panewa

17.02.2021 13:18

Dlaczego jak potrzebują operatora czy pracownika na linię np. Hale F to się dzwoni tylko na jedną halę każdy wie na jaką a inni sa nie do ruszenia
    Grafik

26.01.2021 14:34

Witam czy jest jakiś dodatek dla tych co chodza na grafik bo kiedyś była kartka że będzie dodatek i po chwili znikło więc jak jest yeraz

21.11.2020 10:11

Jak się pracuje z ludźmi z Bispol Sp. z o.o.?
    Ktosik xd

24.01.2021 12:26

Zaliczyć to można, ale egzamin. A nie rozmowę z człowiekiem do którego się uśmiechasz, po czym paskudnie go obsmarowywujesz. Brak kultury i tyle
    Pany i panweki

24.01.2021 21:45

Na kazdej hali podobnie jest kierownicy czy brygadzisci dbają tylko o siebie lub tylko o swoich wybrańców podwyżki nie dla każdego premie nie dla kazdego. A kazdy pracuje 8 godz

12.08.2020 10:27

Czy firma Bispol Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    abek

12.08.2020 13:26

Tak
    Szkolenia ?

24.01.2021 11:40

A są jakieś szkolenia ?

30.06.2020 03:07

Ten co ustala te normy na maszynach to niech sam przyjdzie i weźmie sobie kogoś z biura i niech zrobi tę normę co ustalił jak zrobi to będziemy robić

29.12.2020 16:31

W tym przypadku akurat teoria mija się z praktyką. Nikt tutaj nie bierze pod uwagę mikro przestoju maszyn i trzeba wymyślać awarię bo w 1 godz zrobisz normę a nawet i więcej a w innych ciężko i sie wymysla idiotyczne awarie bzdury
    Strefa

24.01.2021 11:31

Przecież wiadomo że nie dadzą rady
    Elotki

14.01.2021 16:43

Dzien dobry mam pytanie czy są przyjęcia na wtryskarki na strefe? Jak wyglada rozklad zmian i jak to jest z wynagrodzeniem? Pozdrawiam

16.01.2021 16:20

Jest coraz gorzej, redukują operatorów na pakowaczy, lepiej szukać innej pracy.

16.01.2021 21:36

Dokladnie jest coraz gorzej jeżeli chodzi o wtryskarki z operatorów na pakowaczy a poza tym jak jesteś z grodziska dolnego lub górnego lub niedalekich okolic to grodzisko rządzi na wtryskarkach
    Nelaaa

18.12.2020 01:54

Dzień dobry, czy są przyjęcia do pracy na produkcji?
    Aa

11.12.2020 09:25

Pan gall zalatuje mi tu "ciepłym" jak nie daje rady odłożyć 2 kilowej tacki zniczy na palete albo go obrazaja teksty do dziewczyn ze strony kolegow.

10.12.2020 20:01

A mi sie ta robota podoba co robię ponieważ 8 godz wyplata na czas tylko jedno mnie zastanawia.... Dlaczego np operatorzy mają tak różne wypłaty różnica pare stówek a każdy pracuje 8 godz niewiem czy trzeba być rodzina kieriwnika/brygadzista czy być kapusiem donosić i wtedy premia cała czy chodzić np wszytkie soboty naprawdę niewiem.
    Gall anonim

09.12.2020 19:16

Nie tylko hala F jest taka beznadziejna. Operatorzy na wszystkich halach myślą, że dostąpili wielkiego zaszczytu, niczym król zasiadając na prywatnym tronie o poranku. N(usunięte przez administratora) Nigdy nie pomogą na linii bo to nie jest ich obowiązek, ale to, że co. Chwilę piją sobie kawkę pod automatem, a my na linii zapierdzielamy jak osły to już jest ich obowiązek?! Nawet z paletą nie przyjdą ci pomóc ułożyć. (usunięte przez administratora)A kierownicy są śmiechu warci. Siedzą 3/4 czasu w kantorku i mecze albo seriale oglądają. Przejdą się parę razy po hali i żadnemu nie zwrócą uwagi żeby wziął się za robotę. A co do wypłat to (usunięte przez administratora) powinny sobie zafundować kalkulator i notatnik. Po pierwsze można się pomylić o kilka złotych, a nie o 200 czy 300, a po drugie nie wiedzieć kto jest na jakiej zmianie i w jaki dzień to żenada. Dzwonisz do nich, a ci się wykręcają mówiąc, że oni nie wiedzieli, że Ty byłeś w sobotę lub niedzielę. To po co my się w ogóle odbijamy na tym czytniku. Z poważaniem były pracownik tego (usunięte przez administratora) na kółkach
    DL

09.12.2020 22:13

Hmmm... widzę ktoś jest bardzo urażony. Krótko Ci opiszę jak to wyglada. Operatorem może zostać każda osoba, która ma odrobinę chęci żeby się uczyć obsługiwać maszyny. Jeżeli obrażasz tych dwóch Panów ( co podlega pod KK) to zapraszam Ciebie i innych tak negatywnie nastawionych na operatorów na pokazanie swoich praktycznych umiejętności- przecież to takie łatwe. Jak sam Pan zauważył „operator” ma obowiązek „operowania” czyli nadzoru i obsługi maszyny. Jeżeli maszyna produkuje, a usterki są usuwane na bieżąco to znaczy ze ww osoba spełnia swoje zadanie w firmie. Osoba na linii ma obowiązek (w zależności od stanowiska na linii) wyprostować knota, przeglądnąć produkt i spakować go. Gdyż taką posiada umowę. Jeżeli to robi sumiennie spełnia swoją role w firmie. Operator nie pomaga? A Czy Pan pomógł operatorowi przy przezbrojeniu czy przejściu? Oczywiście, że nie, bo jak to sam Pan napisał „to nie jest Mój obowiązek jako osoby nie będącej operatorem”. Prawdziwe prawda? Temat kawy... jakże często poruszany na GoWorku... Nikt nikomu nie zabrania napicia się ww napoju. Po to stoi się przy automacie, gdyż tam jest wyznaczone miejsce na spożywanie napojów. A nie latanie z kubkami po całej hali. Każdy może to uczynić jeżeli ma taką potrzebę. Czy to kierownik, brygadzista, operator czy osoba z linii. Jakby Pan był dłużej to by zauważył, że każdy niezależnie od stanowiska przebywa w zależności od potrzeb na kawie. Kolejna kwestia kierownicy. Tu krótko i zwięźle. Gdybyś szanowny Panie pracował troszeczkę dłużej albo w ogóle czytał tablice ogłoszeń zauważyłbyś, że w czasie panującej na Świecie pandemii jest ograniczany kontakt do minimum z osobami zarządzającymi. Dlatego na drzwiach biura kierownika widnieją odpowiednie informacje- nawet obrazkowe. Wypłaty... Polak tego nie cierpi... Jeżeli miałeś matematykę w szkole to przelicz sobie stosunek osób pracujących w kadrach (zajmujących się sprawami wypłat) do liczby osób pracujących na zakładzie. Tak zwane potocznie proporcje. Wtedy się dowiesz ile średnio osób przypada na jedną Panią tam pracującą. Dużo prawda? I Czy Szanowny Panie myślisz, że pamiętają każdego- szczególnie osobę nową na jakiej zmianie pracowała i w jaki dzień przez 30 dni w miesiącu? No ja Ci powiem, jeżeli zapamiętasz to chapeau bas. Czytnik jest urządzeniem, a jak dobrze każdy wie urządzenia się lubią psuć. Nie bez powodu kiedyś ktoś powiedział „złośliwość rzeczy martwych”. Wiec po to Pan pamięta kiedy był w pracy, żeby w takiej sytuacji, gdy coś się z wypłatą nie zgadza dział kadr poinformować. I teraz wielce wyczekiwana wisienka na torcie- operator Damian... Tu Pana zaskoczę. Nie przypominam sobie żebym do którejkolwiek „panienki” (strasznie Pan obraża kobiety), która przychodzi na halę rzucał takie hasła. Jeżeli słyszałeś głupie teksty to uwierz, że z tymi osobami znam się bardzo długo i dobrze wiemy, że możemy sobie na takie rzeczy pozwolić. Nie interesuje mnie kim Pan jest, czy pracuje czy nie. Ale mam nadzieje, że na te wszystkie wypisane przez Pana zarzuty ma Pan niezbite dowody, gdyż w bliskim czasie pozna Pan art. 212 par. 1. KK. Do tego jak dojdzie Zniesławienie operatorów uczących się to mam nadzieję, że duuuużo Pan miał tych sobót i niedziel pracujących. Mimo wszystko.. z wyrazami szacunku Damian.
    Pany i panweki

10.12.2020 15:04

Jak by wszycsy co sa negatywnie nastawieni mieli przyjść to by wam miejsca zabraklo na hali

18.11.2020 00:38

Dajcie pracownikom podwyżki bo jeszcze chwila i będą sami kierownicy i brygadzisci robić bo to juz nie sa dobre pieniądze
    On

02.12.2020 21:03

A ty widziałeś żeby kierownik i brygadzista coś robił ???????????????? :D

10.11.2020 17:04

Jak zobaczyłem wypłatę to widzę ze trzeba dobrze du*e lizać kierownikowi żeby była dobra wypłata

18.10.2020 12:30

Szkoda tutaj cokolwiek pisać bo oni i tak nic sobie z tego nie robią tylko robić i robić ale nie zarobić

25.09.2020 13:28

W tej firmie kierownikom niektorym ssie w glowach juz przewraca sami nie maja co robic wiec chodza i czepiaja sie kudzi o byle (usunięte przez administratora)

11.10.2020 19:35

Dokladnie tak jest jest więcej rządzących niż pracujących np. Idzie jedna maszyna na lini 2 czy 3 osoby a rządzących 5 i jak ma być dobrze
    Poldek

02.04.2020 08:59

Witam. Czy są przyjęcia do firmy i na jakie stanowiska, jakie zarobki? Proszę o rzetelne informacje. Pozdrawiam

09.04.2020 19:02

Dlatego są kobiety /dziewczyny operatorami ponieważ robią co im kaze kierownik /brygadzista jak dostaną mniejsza wypłatę to nic nie powiedzą. Chlopak to chłopak powie co mysli itp. Przecież więcej jest nawet kierowników /brygadzistow kobiet. Niech sie tutaj wypowie kierownik brygadzista co nalezy do obowiązków tzw. Liderów oprócz platania sie i kalibrowania wag i glupich usmieszkow bo nawet jak wchodzi na daną halę to nic jak mumia tylko usmieszki do kierownilow a do ludzi ani me ani be ani kukuryku. Dziękuję za uwagę
    nikt ważny wszyscy równi

24.09.2020 09:13

ale zauważmy i przyjrzyjmy się temu co operator robi w ciągu tych 8h. chodzi przez większość czasu, a jak gdzieś jest przestój to nagle wielkie pretensje ze on nie powinien pomagać na linii

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bispol?

Kontakt - Bispol Sp. z o.o.

573 37-100 Głuchów

Branża główna: Pozostała produkcja

19.09.2020 23:10

Ludzie?? 2 zmiana w sobotę to jest cios po niżej pasa? Czy to jest aż tak pilna robota?

05.09.2020 18:07

Nie rozumie jednego dlaczego mam zgłaszać nieobecność w sobotę jak jest wyraźnie napisane praca od pon do piątku na 3 zmiany

08.09.2020 14:01

Jak w szkole :D
    Osoba

12.07.2020 15:09

Ludzie nie piszcie juz żadnych opini pod nickiem wariat bo jest to wszytko przypisane jednej osobie. A ja juz nie myślę i nie mam ochoty sie tłumaczyć. Tyllo zacznę działać. Dziękuję

26.05.2020 23:53

Komunikat. Jeżeli jest zakaz korzystania z telefonów komorkowych to niech to obowiązuje wszytkich. A nie w kantorku siedzą i kawka telefon ciasteczka i obgadują ludzi co kto i gdzie. Propozycja jest taka kamera w kantorku i będzie ok.
    Halaa

07.07.2020 18:46

Właśnie pewnie czeka na telefon od przełożonego całe 8h ????????????
    Zaq

10.07.2020 09:26

No jeśli trzeba to nawet 8h, są prace których nie można wykonywać bez polecenia przełożonego. Nie wiedziałaś ?

25.06.2020 22:58

25.06.2020 23:28

Operatorzy zarabiają różnie min 2700 na łapę a magazynier to niewiem ale myślę ze podobnie

17.06.2020 11:35

Kiedy będzie decyzja o chodzenie w spodenkach... Dopiero wtedy kiedy będzie komuś gorąco w biurze?? Im nie będzie bo mają klimę. A na halach juz jest gorąc
    Biały murzyn,

17.06.2020 13:29

Dokładnie, jest już gorąco na halach, a biegacze- pakowacze teraz będą mieć przewalone
    Marti

14.06.2020 13:35

Witam ile można zarobić na winobraniu

30.05.2020 19:35

A co do ludzi ze brakuje na produkcji to dajcie mi 5 min i znajdę 20-30 osób. Bo jest tylu co sie pląta ze chyba nawet o tym nie wiecie. Dziękuję za uwagę

30.05.2020 19:32

Komunikat. Do tych cwaniaczków co palą papierosy w szatniach i wc. Macie palarnie? Nie każdy ma ochotę wąchać ten (usunięte przez administratora) Niech ktoś coś zrobi z tym. Dziękuję
    Ty yay

25.05.2020 09:42

Dlaczego ludzie na halach sa traktowani tak jeden moze siedziec na kawie 1h a drugi jak wejdzie sie tylko napic to ci powie kierownik ze robota czeka nie rozumie tego albo wyklejanie 8 h jakichs (usunięte przez administratora)
    Nika

04.05.2020 16:02

Wie ktoś może kiedy bedą przyjęcia do firmy na sezon? Chodzi o młode osoby. Pozdrawiam

02.05.2020 23:13

Ten kto postawił solik na jednj z hal i wyznaczył miejsce do spożywania napoju koło worków na śmieci to gratuluję. BHP idealnie pasuje.

22.04.2020 15:34

Jest ogloszenie ze tylko magazynierzy wydajacy towar i o produkcji nic nie maaa

22.04.2020 15:33

Jaki (usunięte przez administratora) wymyslil te przylbnice dla paru osob i to w drugi dzien w pracy nie dosc ze goraco od tej pleksy to jeszcze nie wszyscy nosza na zakladzie porazka

10.04.2020 20:03

Powinni dać kamerę do kantorka. Przychodzisz do pracy wszytko jest ok smiechy hehe hihi i jest wszytko ok bo nikt ci nie powie nic w przysłowiowe 4 oczy co jest lub było zle tylko trzeba odrazu kablowac robić zdjecia itp. A jak wyjdziesz to gadają o tobie jaki to jesteś wszytko w tym kantorku kazdy na kazdego gada. Nie powinno być czegoś takiego. Dziękuję za uwagę

07.04.2020 10:31

Dokladnie na jednej z hal 1 osoba układa na dwóch paletach i jeszcze tacki składa. A np liderka lub lider siedzą i głupie uszmieszki a na parkingu jest pierwsza to jak przekazuje zmianę. A jeszce jedno to raczej do tych z biura jestescie na parkingu a nie u siebie w biurze więc nauczcie sie parkować a nie tylko 1 rząd. Czy to takie trudne do zrozumienia. Jedna mowi ze sie zwalnia o 14 więc tak staje ale kogo z głupiego robi jak wychodzi o 15

05.04.2020 00:22

Ludzi w biurze jest prawie tyle samo co na produkcji.
    Nooo

06.04.2020 14:57

Hmm w biurze więcej , na produkcji jedna osoba za dwie zrobi, a w biurze niekoniecznie..

05.04.2020 00:19

Do biura na pewno sa przyjęcia tam zawsze ich malo... Musi być kolejny zastępca... zastepcy i dalej zastępca... A z produkcji dalej zabierają osoby. Biurokracji więcej niz to wszytko warte
    Myślący w tym zakladzie

01.04.2020 21:03

Propozycja jest taka na zbliżający sie sezon wszyscy ustawiacze na kazdej hali po 12 godzin do pracy tak jak wtryskarki. Dobrą kase biorą kierownicy ich lubią podwyżki dostają to niech chodza po 12 godzin

17.01.2020 16:28

Niech ktoś kompetentny odpowie mi na pytanie. Co należy do obowiązków tak zwanego lidera na danych halach. Bo tak jak słysząc i obserwując ich pracę to niewiem za co dostają wynagrodzenie. To ludzie pracujący na liniach produkcyjnych zapierniczaja (usunięte przez administratora)
    Ktoś nowy

04.02.2020 20:05

Cisza nikt się nie wypowiem . (usunięte przez administratora)
    Berbec

01.04.2020 13:43

I co raz to normy wieksze sie nazuca a premie kto bieze operator a nie ludzie co na lini (usunięte przez administratora) A jak operatora zapytasz ile warst ma miec paleta odpowiedz "nie wiem" albo jak go wezmiesz na zastepstwo na linie bo do toalety musisz isc to nie wie za co sie zlapac nie mowiac o (usunięte przez administratora) jakie sie sypia mowie o strefie

Zostaw merytoryczną opinię o Bispol Sp. z o.o.