Bispol

• Białobrzegi
  • Kosina
  • Wysoka
  • Dąbrówki

3. Opinie o pracodawcach Głuchów
  5. Opinie o Bispol Sp. z o.o.

Opinie o Bispol Głuchów

Nie przegap nowości o Bispol Sp. z o.o.!

adam

19.02.2020 19:44

"firma rodzinna"

20.02.2020 22:14

Jak pracujesz iles lat i sie ciebie pytaja czy jesteś pracoenikiem no chore normalnie
    Berbec

01.04.2020 13:34

Heh stan epidemi a na portierni zamiast jakies kontrole z termometrem przeprowadzac plakietki sprawdzaja .Gosc podejzewany o zarazenie przychoddzi do pracy ,ale firma funkcjonuje jakby nic sie nie stalo normy gdzie sa ludzie z wyobraznia pracujacy w tej firmie ,wystarczyl by jeden telefon do sanepidu ale nikt w tej firmie nie ma rozumu

24.03.2020 12:44

24.03.2020 13:21

Powiedział , który sam do roboty się zbiera.... Owszem powinni zamknąć zaklad skoro biuro pracuje zdalnie kadry nie wpuszczają ale na halach praca wrze, (usunięte przez administratora)
    Jacob's

15.03.2020 16:56

Podobno zatrudniają Ukraińców. Co to się dzieje w tej firmie ze Polacy nie chcą pracować??
    Pany i panweki

21.03.2020 10:13

Ale to szkoda gadać jak sie jeszcze dobrze tydzień nie zaczął a ludzie sie juz o sobote pytaja. Sami są sobie winni
    Pany i panewki

03.03.2020 00:15

Kkedy będą podwyżki bo nie wszyscy dostali oco to chodzi
    Kaka

07.03.2020 21:21

W sensie źle mnie zrozumiano wiadomo że lider czy ust więcej zarabia tylko niektórzy byli przepłaceni na owe stanowiska. To nie dostali tyle podwyżki zresztą w tej firmie ciekawym by była analiza zarobków na wszystkich stanowiskach. Nieraz osoby co powinny zarobić nie zarobią a osoby co dobrze robią...... Komu trzeba są przepłaceni bo zawsze dostali max podwyżki jakie na danym stanowisku można było dostać.

10.03.2020 21:09

Umowę o pracę też nieliczni dostali , na zleceniu latami trzeba pracować. To jest tu chyba najgorsze.
    Daniel

06.03.2020 18:32

Nie przesadzajcie z narzekaniem, a to że brakuje pracowników to chyba każdy o tym słyszał.
    Zbysiu

07.03.2020 04:03

Zawsze można się zwolnić, Pracy nie brakuje, nie ma co narzekać większość ludzi pracujących tu ma blisko do pracy nie trzeba jechać 50 km i stać w korkach za powiedzmy 500 zł więcej. Zarobki jak na tą okolice są niezłe. Wiadomo wszędzie dobrze gdzie nas niema. Osobiście uważam że za bardzo rozsrataja się biura o zupełnie niepotrzebne stanowiska.
    Vvv

26.02.2020 07:32

To trzeba z biura dac troche na produkcje a nie ludzi na halach brakuje i podnosza normy i ma byc zrobiona

26.02.2020 20:23

Ja bym postawil na liniach tych co normy takie ustalili to by bylo ciekawie albo tych co podwyżki doatali bo nie wszyscy doatali ... Panie i panowie kierownicy i brygadzisci oco tutaj chodzi kazdy pracuje 8 godz a jedni dostali a drudzy nie

22.02.2020 20:37

Wnet będą parcowali sami liderzy ustawiacze brygadzisci i Ukraińcy tak bedzie ludzie będą sie zwalniali bo juz prawie wszedzie jest taka sama placa

21.02.2020 17:16

Podwyżki wszytkim albo nikomu co to ma być. A nie tyllo wybrańcom zenada

22.02.2020 13:06

A jakie podwyżki ? To co musieli dali, i tyle z podwyżki heh. Umowy tam samo znów dla wybranych heh reszta następne 4lata poczeka.

21.02.2020 13:11

Ludzie nie chcą podwyżek wolą sobotami dorabiac.
    Knot

21.02.2020 10:02

Ale podwyżki to poszaleli operator-50 zł więcej, (usunięte przez administratora)
    Kris

16.02.2020 19:26

Czy moze ktos sie wypowiedziec jakie warunki pracy maja kierowcy?
    Pracoenik

13.02.2020 08:08

Komunikat dla pracowników a dokładnie chodzi o tych z biura... Nauczcie się parkować a nie tylko 1 rząd a stylu puste miejsce. Bo jak by każdy tak parkował to zabrakło by parkingu.
    ?

11.02.2020 13:55

Ok zgadza sie ale jakie pytanie taka odpowiedz.
    Ad

11.02.2020 12:17

No wlasnie np. Taki lider chodzi spaceruje czasami wagę przetrze z parafiny i kase bierze większą niz operator premia 100%

11.02.2020 13:10

Z boku patrząc to może tak wyglądać. Bo kto się nad tym zastanawia, że on musi przygotowywać wszystkie surowce do danej produkcji żeby na czas znalazły się na hali albo musi w porę dostrzec problem na linii. Wszyscy wiemy ( albo i nie) jak szybko zapadają decyzje odnośnie jakiegoś zamówienia. Laik i tak z tego nic nie zaczai.
    Dziadek

10.02.2020 18:25

Nie polecam stanowczo, obniżają premię przez własne widzimisię, wymagania coraz większe A wynagrodzenia albo stoją w miejscu albo są coraz niższe.(usunięte przez administratora)
    ??

30.01.2020 20:03

Te panie co chodza na te tak zwane audyty. To naprawdę brak słów. Pytania zadaja tak jak by sie z choinki urwaly jak dla malych dzieci. Pozdrawiam.

12.01.2020 12:31

Jak widze takie stanowisko jak lider czy ustawiacz to niewiem kto takie coś wymyślił za co pieniądze biorą. Przecież jest kierownik brygadzista to niewystarczy? Kazdy operator potrafi sobie sam ustawić maszynę i tak pozniej trzeba poprawiać.

16.01.2020 10:29

Szczerze mówiąc też się zastanawiam po co są stworzone te stanowiska. Jak to nic nie robią prócz plątania się po zakładzie tam i z powrotem.

04.01.2020 09:24

Jak wygląda ścieżka awansu w Bispol Sp. z o.o.?
    Cpy

06.01.2020 23:46

Wszystko zależy od tego co potrafisz i jakie masz na to papiery. Na pracowników produkcji przyjmują praktycznie wszystkich i z tego miejsca „awansować” można np. na pomocnika operatora lub operatora. Jak prowadzą rekrutacje na operatorów to też można się załapać, ale dużym plusem podczas rozmowy kwalifikacyjnej byłaby skończona szkoła z kierunkiem z zakresu produkcji lub jakieś kursy czy tytuł technika. Z tego miejsca można awansować na kogoś z wydziału utrzymania ruchu, ale trzeba posiadać odpowiednie uprawnienia oraz umiejętności. Typowa ścieżka awansu występuje w przypadku pracy jako lider—>brygadzista—>kierownik.

12.01.2020 12:26

Jak widze takie stanowisko jak lider czy ustawiacz to niewiem kto to takie coś wymyślił. Za co pieniądze biorą bo niewiem za spacerowanie chyba.

09.01.2020 12:39

Duzo osob dojezdza z okolic Sieteszy do Bispolu w systemie 2-3 zmianowym ?
    aaa

11.01.2020 21:33

Sporo z Gaci i Markowej przez krzyżówki. Także tam trzeba by na pewno dojechać
    Wilku

02.12.2019 16:58

Witam Chcialbym sie zapytac o stawki kierowcow? Kat.B/C Aktualnue zarabiam 4500 netto 180h/miesiac Zastanawiam sie czy aplikowac. Pozdrawiam
    Zaq

07.01.2020 13:02

Kolego gdzie tyle płacą? Pójdę na twoje miejsce. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bispol?

Kontakt - Bispol Sp. z o.o.

573 37-100 Głuchów

Branża główna: Pozostała produkcja
    Antoni

23.12.2019 15:38

Właśnie jaka tu jest składka wypadkowa???? W razie w dobrze wiedzieć.

23.12.2019 23:00

Po co ci jakaś składka jak i tak będzie twoja wina i tyle w temacie. Teoria mija się z praktyką.

05.01.2020 11:38

Wysokość składki mówi o tym jak często zdarzają się wypadki i czy jest porostu bezpiecznie. Im wyższa składka tym gorsza firma. Czy to takie trudne sprawdzić ile procent wynos składka wypadkowa ??

04.12.2019 13:27

Chce zapytać czy w tej firmie zdarzają się wypadki i ile procent wynosi składka wypadkowa?

04.12.2019 19:35

Zdarzają się ale tylko twoja wina

16.12.2019 16:40

Ponawiam pytanie ile wynosi składka wypadkowa?

27.11.2019 10:43

Wszystkie opinie zostały usunięte . Po co ta strona , szok

28.11.2019 10:14

Lepiej usunąć niż spojrzeć co tak na prawdę dzieje się na halach no tak. .

27.11.2019 07:58

Dzien dobry mam takie pytanie poniewaz sa takie stanowiska parcy jak liderzy grup na danej hali. Jak jest sezon to rozumie ze pomagaja kierownikom czy brygadzistom w przygotowaniu produkcji ale np. teraz to zajmuja sie spacerowaniem teraz to powinni pracowac normalnie na liniach. to taka mamła aluzja na brakujace osoby

20.11.2019 15:42

on

21.11.2019 13:53

jakie głupoty? chyba fakt i prawde , ale tego już też nie mozna.
    berbeć

16.11.2019 01:58

Dzień Dobry . Podzielę się również moja opinią na temat tej firmy proszę sobie wyobrazić że pracownicy dostają co miesiąc umowę zlecenie i pracują już tak po 7-5-3 lata ile firma ma zysku z nie zapłaconych urlopów tym ludziom w dodatku kiedy miesiac ma jakieś święto to taki pracownik nie dostanie nawet najniższej krajowej co powinno być pewnym wynagrodzeniem Dziękuje i pozdrawiam
    lala

21.11.2019 09:38

osoby zazwyczaj nie dostają umowy bo same nie chcą. Idź pogadaj z przełożonym a na pewno dostaniesz umowe
    Weteran

16.11.2019 09:28

Widzę że wypowiada się tu tylko sama smietanka Bispolowskich Malkontentów. Mówicie że 7 lat pracujecie i tak ciężko? To pytam? Jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby przez ten okres pracy lepszej nie znaleźć? Niestety wiele ludzi powinno dziękować firmie za to że płaci im za przyjście do pracy a nie za pracę, bo oni uważają że wystarczy pachnieć. W tym momencie firma bierze wszystkich chętnych którzy tylko wykazują chęć zostania np operatorem, co wiąże się bezpośrednio z lepszymi zarobkami i umową. Ale nie lepiej przecież wylewać żale a jednocześnie tkwic w tym do końca życia. Miejcie choć trochę ambicji i jeśli jest tak źle w firmie to poszukajcie innej. Rynek jest otwarty.
    Weteran

16.11.2019 12:48

Nie miałem na myśli tutaj tych kobiet. Bo One akurat nie lamentuja i faktycznie zasługują na umowę. Te osoby które tutaj płaczą i o których pisze mają już umowę, pracuje tutaj więc wiem co mówię. Nie ma dnia bez narzekania, bo jak ktoś może coś ode mnie wymagać? A jak już zwróci uwagę to koniec świata. Paru twardzieli już było, zwolnili się bo bispol beeee a po roku na kolanach pod kadrami ze skruszonym sercem. O tych ludzi mi chodzi. Grupy wzajemnego lamentu którzy przychodzą za karę do pracy a jedyne rozmowy jakie można usłyszeć to o tym jak bardzo jest źle. Starszym ludziom i tym że stażem oczywiście życzę jak najlepiej. Te osoby wiedzą co to praca i potrafią się dopasować do rozwoju firmy. Oby prezesi ich docenili. Ale tym którym zawsze wiatr w oczy to choćby dał 500 zł więcej co miesiąc to i tak zawsze będzie mało
    berbeć

16.11.2019 16:21

Gościu no niestety jest tak że brygadzista lider przychodzi i sie czepia o co bądż a powinien sam wżiąść i to zrobić bo on nie jest kierownikiem czy szeryfem na tym zakładzie jest pracownikiem tak jak reszta ale jak zostanie brygadzisą to chodzi i rozkazy i uważa sie za nie wiadomo jakiego kierownika , tak jest i ścigaja za byle co .
    Berbeć

16.11.2019 02:10

Jakiego ogłoszenia?

15.11.2019 00:41

Prawie wszyscy kierownicy i brygadzisci trzymają się tej roboty rękami i nogami ponieważ w żadnym innym zakładzie nie pełniły by tej funkcji.... Ale to są starzy weterani więc awansowali niektórzy to mają podstawówke skończona innni zawodowke i takie osoby zarządzają ludźmi. Haha ale niestety tak to jest

14.11.2019 00:00

Albo tych laborantek tyle i co z tego ile palet do przerobienia to akurat powinny siedzieć i przerabiać a nie jedna chodzi za drugą a nie ludzie to robią (usunięte przez administratora) robotę

13.11.2019 23:53

Jest więcej rządzących niż pracujących tu niech szukają ludzie a nie robią stanowiska pracy wogole nie potrzebne powinienen być kierownik i tyle poco jakiś brygadzistach czy lider czy ustawiacze (usunięte przez administratora) taka jest prawda hala np. nie idzie ale kierownik jest chyba świeżego powietrza stoją i się śmieją haha i brzuchy im rosną z nic nie robienia

07.11.2019 19:01

Ciekawski

08.11.2019 23:59

Widać, że jesteś obeznany w temacie. Długo już tam robisz?
    Ciekawski

09.11.2019 20:47

A na tej hali co pracujesz jest lepiej niż na ''F'' ? Można sobie wybrać hale?

25.10.2019 09:49

08.11.2019 14:13

Dokładnie jak jesteś operatorem, a co z ludzi z hali ???????? Jak nie zarobią często najniższej krajowej nawet, jak tu utrzymać rodzinę , nie rozumiem totalnie za noc 1.90 to dopiero śmieszne
    Piotr

17.10.2019 23:19

Witam,mam pytanie oczywiście konkretne. Jakie zarobki faktycznie są na produkcji. Czytam opinie Ale nikt konkretnie nie napisał ile faktycznie się zarabia. Czy to jest jakaś tajemnica ,czy celowo nie piszecie ,bo źle tam nie ma. Może znajdzie się odważny i odpowie mi na pytanie. Bo z tego co usłyszałem można wyciągnąć grubo ponad 3 tyś. Prawda ,czy blef

21.10.2019 09:50

To żadna tajemnica, na produkcji zarabia się 85zl dniówka..........
    Nutkaaa :)

12.09.2019 23:06

Witam. Złożyłam podanie do bispolu mam 24 lat i chciałabym sie dowiedzieć czy opłaca się tam iść i jakie jest wynagrodzenie miesięczne zarobi z 2000 mniej? Czy więcej?
    Bis

13.09.2019 18:27

Zalezy czy na pchaja czy operatora i na jaka hale trafisz
    On

28.09.2019 16:25

Tak zarobisz
    b1tch

16.09.2019 15:27

Jak wygląda praca na stanowisku operatora? warto iść?
    Eo

20.09.2019 12:37

Gruszki to szybciej znajdziesz w sadzie:) sa bonusy swiateczne. I na tym benefity i dofinansowania sie koncza:)

25.09.2019 12:37

Zgadzam się , lepiej szukaj innej pracy.
    Bge

30.07.2019 20:17

Co wy chcecie od pracy wykonywanej przez pana (usunięte przez administratora)Wprowadzil tyle udogodniej i pozytywnych zmian (wprowadzenie systemu 5s kan-ban)ze z radoscia sie przychodzi do pracy. Bardzo czesto uzywane haslo przez kierownictwo hal "jak sie nie podoba to sie czlowieku zwolnij".
    Ona

31.07.2019 21:24

Panowie kierownicy tez czesto uzywaja tych tekstow. Sama nie raz slyszalam jak kierownik tak do mlodego pracownika mowil. To i tak grzecznowciowe wypowiedzi z ust tych niedoruszenia ludzi ktorzy powachali wladzybi teraz uwazaja sie za niewiadomo kogo
    Niema

18.09.2019 09:35

Żart normalnie. Jej się schodzi z drogi. Bliższy kontakt z reguły skutkuje brakiem premii
    Pracownik100

01.08.2019 12:58

No na pewno on wprowadził :) myślę że on nawet nie wie jak się to pisze , musiał sprawdzić poprawną pisownię żeby napisać ten post poniżej:p
    Bispol

30.07.2019 20:02

Widac ze panu (usunięte przez administratora)niepodobaja sie wpisy na jego temat ktore opisuja prawde na zakladzie (usunięte przez administratora). Prawda boli ale trzeba to brac na klate????

14.06.2019 18:31

Tak zgadzam się w 100% ludzi traktują gorzej jak (usunięte przez administratora), tylko norma się liczy i wiecznie mało i mało , nie liczą się nawet z tym że teraz takie upały a norma taka sama , do toalety nie ma jak wyjść bo operator nie ma prawa zastąpi najlepiej zlac się w gacie, szkoda że robimy na czując premie , jak operator coś odwali to oczywiście wina ludzi a operator noga na nogę i telefonik w ręku a ty rób na jego premie szok , w ogóle ludzi mają za.nic !!!!!! Zwykle robole !!!!!!!!!
    badi

19.06.2019 13:23

tak a opinia napisana przez konkurencyjną agencję pracy :)
    Ktoa

30.07.2019 10:06

Ciekawe gdzie tu masz konkurencję hahaha , śmieszne . Wszystko co tu jest napisane to piszą pracownicy firmy bispol. I taka jest prawda , obrońcy się znaleźli pewnie ci co siedzą z nogą na nodze i telefonik w ręku , śmiech na sali....

Zostaw merytoryczną opinię o Bispol Sp. z o.o.