Vossloh Cogifer Polska

• Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o.

Opinie o Vossloh Cogifer Polska Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o.!

Zdradzony

10.11.2019 07:16

Firma dobra w szczególności atmosfery w śród pracowników ale patrząc wyżej niema co liczyć na byłem tam zatrudniony za czasów Harrego Tera są inni ludzie fałszywi np detektor produkcji Którego kiedyś stałem murem i jako chyba jedyny go szanowałem jak był jeszcze Gs -em ja tam pracowałem 8 lat w 6 tym roku miałem wypadek i złamałem kciuk i wdedy dostałem propozycję że nie zgłoszę wypadku w pracy a za to dostanę premię dodatkową a ja go szanowałem więc się ....... Po pół roku dostałem propozycję pracy innej firmy i na kontrakcie więc poszedłem do dyrektora i się zapytałem jaką mam szanse zostać tu na stałe czy lepiej że bym poszedł na ten kontrakt a odpowiedz dostałem taką że na pewno dostanę na stałe i niemal się martwić no to poraz kolejny raz mu zaufałem. Pod koniec umowy w marcu zachorowali moi rodzice i musiałem sam sobie radzić w sierpniu tatę wypisali z udarem ibyla inwalidą musiałem go myć przebierać karmić leki podawać itp. A do mamy jeździć do szpitala i przesto dostałem napad rzekomo padaczkowy i ktoś wezwał karetkę nie czekają na moją zgodę po weekendzie dostałem ja ochrzan i między czasie wpadł bhpowiec i krzyczał domnie że ja mam popadaczke co ja sobie myślę ja mówiłem że nie mam noi 2 dni później dostałem wypowiedzenie umowy próbowałem dyrektora poszukać i spytać się z jakiego powodu chociaż że obiecał to go nie znalazłem w pod koniec października gdy mój tata zmarł uderzyłem się do neurologa który mi zrobił EEG rezonans magnetyczny z konstrastem i powiedział że nie mam ognisk padaczki że jestem zdrowy i wysłał mnie do psychologa a ten powiedział że to było jedno razowe bo wzięłam sobie zadurzo na głowę rodziców pracę i dom i dziwił się lekarz czemu zakład pracy nie skierował mnie na badanie by potwierdzić swój zarzut wobec mnie no ale dziś sobie świetnie pracuje na 2etaty bez żadnych chorób. To oni strącili pracownika który potrafił zrobić 10 latarni w godzinę a inni robili tyle w 4 h pozdrawiam ich i zakład może kiedyś przejrzą na oczy i zadzwonią
    Znam takiego jednego Macieja..

13.11.2019 21:22

Taaak napewno do Ciebie zadzwonią ;) 10 latarni to nie w kij dmuchał :D
    Sadysta

13.10.2021 15:32

Z tego co wiem to nie był pierwszy raz kiedy miałeś atak w Vosslohu, więc jest coś podejrzanego w tym co piszesz.

01.09.2021 20:27

Jak tam kary za tramwaje na eksport? Sfinansują je z naszych premii?

02.12.2020 21:44

Nie polecam firmy. Ciężko o podwyzki. Ukraińcy mają wiecej na godzinę niż Polacy. Maszyny na hali z spawaczami gdzie unosi się smród bo wentylatory nie działaja. Na każdym kroku próbują zabrać premię np. pani z bhp która specjalnie pilnuje żeby nikt nie przeszedł drogą skrótem niż zająć się obowiązkami na halach. Na plus jest atmosfera ale zdarzają się dziwaki.
    Wózkowy

16.12.2020 07:40

Może otwarta jest rekrutacja na drugą zmianę ?. A może zostało zwolnionych parę osób, które nie nadawały się do pracy ? To , że rekrutacja jest otwarta nie znaczy, że nie ma chętnych do pracy. A Pan Panie Facio nie dostał podwyżki ? To chyba słaby z Pana pracownik ! Bo w tej firmie dba się o stałych, dobrych pracowników !
    KW

08.06.2021 08:40

Jakie to smutne, kiedy kolejny niekompetentny pracownik wylewa swoją frustrację na stronie internetowej, opisując firmę w złym świetle. W niewielu miejscach w Bydgoszczy można pracować na tak dobrych warunkach jak w Vossloh. Polecam.
    Mikol

10.04.2021 17:24

Niestety firma to zlepek ludzi z bylego PKP .kierownictwo i zarządzający to niekompetentni ludzie nie mający nic wspólnego z przemysłem ciężkim. Szkoda czasu i energii.
    Obecny pracownik

16.12.2020 10:54

@Były pracownik - tak bardzo ci żal, że straciłeś pracę przez własną głupotę, że oczerniasz firmę po złości ? Drugą taką ciężko znaleźć w Bydgoszczy co nie ? :) Warunki pracy OK.
    Przyszły pracownik

07.04.2021 19:36

O Proszę, to ja dołączam do zespołu.
    Bydg

12.03.2021 09:03

Czy w chwili obecnej firma może szuka pracownika magazynu z uprawnieniami do obsługi wózków widłowych ? Ewentualnie jak można aplikować.
    tokarz cnc

11.03.2021 11:36

czy jest możliwość pracy tylko w soboty tylko 3 mnie interesuja?nie mam doświadczenia na frezarkach.
    wspolpro

11.03.2021 15:41

witam serdecznie czy interesuje wspolpraca leasing pracownikw

12.03.2021 08:53

Dzień dobry, obecnie nie poszukujemy nikogo do współpracy w tym zakresie.
    Operator maszyny

15.12.2020 12:51

Kazali mi pracować od 6:00 do 14:00 To jakiś absurd, ja śpię do 8:00 !!! . Na dodatek chcieli mi płacić 100% więcej za nadgodziny !!!! NIE POLECAM !!!!
    Magazynier

15.12.2020 12:47

Praca w fajnej atmosferze, systematyczne podwyżki dla sumiennych pracowników. Kadra zarządzająca stara się o dobre warunki pracy. Pracuję od 2 lat i jestem miło zaskoczony premiami w gotówce na każde święta 800 zł i paczkami słodyczy. Dodatkowo po roku pracy dostałem 13stkę, Nadgodziny uczciwie płatne, dla chętnych, można dorobić jak ktoś potrzebuje. Polecam.
    Magazynier

15.12.2020 12:47

Nietak

06.12.2020 12:02

Premia zabrana 40 osobom...
    Koleś

10.12.2020 20:51

Nie dodales że za odbicie się w ciuchach cywilnych o 5.15
    Fabian

24.11.2020 13:24

Czy w chwili obecnej firma szuka ludzi do pracy na stanowisko pracownika transportu ? Lub operatora wózka widłowego? Jak ewentualnie można przesłać dokument CV ?

24.11.2020 14:00

Aktualnie prowadzona jest rekruatacja na stanowisko pracownika magazynu, gdzie wymagana jest umiejętność obsługi wózka widłowego. Można aplikować przez OLX lub przesyłając CV na adres: [email protected]. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
    janek

21.09.2020 08:11

Witam, czy na stanowisko Magazynier w państwa firmie nadal jest prowadzona rekrutacja i gdzie można złożyć CV?

21.09.2020 10:58

Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko magazyniera.

17.09.2020 10:33

Jaki jest styl zarządzania kadrą w Cogifer Polska Sp. z o.o. Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe?

20.09.2020 14:15

A co konkretnie Cię interesuje i w jakim obszarze?
    Andrzej

17.08.2020 15:37

Witam, a ile można czekać za odpowiedzą od strony [email protected]? W której wysłałem cv

31.08.2020 11:11

W przypadku maili wysyłanych bezpośrednio do firmy, kontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kontakt - Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o.

Ludwikowo 2 85-502 Bydgoszcz

Branża główna: Usługi techniczne
    Polek

13.08.2020 15:35

Czy na stanowisko, operator maszyn cnc jest rekrutacja i czy przyjmują pracowników do przyuczenia

14.08.2020 10:00

Na operatora CNC jest ciągła rekrutacja, przyjmujemy pracowników do przyuczenia - warunkiem jest pokrewne wykształcenie lub doświadczenie zawodowe

31.05.2020 11:53

Jak wygląda ścieżka awansu w Cogifer Polska Sp. z o.o. Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe?

01.06.2020 08:40

Ścieżka awansu zależy od obszaru i stanowiska, jakie się obejmuje. Wszystkie możliwości są przedstawiane podczas procesu rekrutacyjnego.
    kacper

14.05.2020 11:15

Stanowisko Operator wózka widłowego na czym polega praca na tym stanowisku? i ile można zarobić na start ?
    Aneta

16.04.2020 19:49

A są tu jakieś dodatki do pensji w stylu np karty multusport?

17.04.2020 10:03

tak, są karty sportowe OK System
    ZerefPL

09.03.2020 21:04

Rekrutują tam może? Interesowałoby mnie coś na produkcji, operator maszyn. Jakie warunki płacy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vossloh Cogifer Polska?

20.02.2020 10:01

Czy można liczyć w Cogifer Polska Sp. z o.o. Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe na prywatną opiekę medyczną?
    Xyz

20.02.2020 21:48

Nie tylko nfz lub prywatnie za swoje zl.
    adas

13.12.2019 13:22

W jaki sposób można wysłać swoje cv ? Szukam pracy a nie można odnaleść strony internetowej tej firmy. Mam na myśli adre meilowy .

13.12.2019 13:58

można wysłać CV na adres [email protected]
    novy

02.12.2019 14:56

Witam Jak wygląda praca magazyniera w tej firmie? Na jaką pensje może liczyć nowo zatrudniona osoba na tym stanowisku? Za odpowiedz dziekuje.

04.12.2019 15:12

Na stanowisku magazyniera wymagana jest obsługa wózka widłowego, gdyż głownie na tym polegają obowiązki magazyniera. Ponadto trzeba też wykonywać ręczne prace transportowe i pomagać przy rozładunkach. Zarobki na start to około 3500 brutto. Praca na jednej zmianie.

11.11.2019 09:26

Opowiecie jak wygląda każdy etap rekrutacji w Cogifer Polska Sp. z o.o. Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe?

12.11.2019 09:02

Trzeba wysłać CV, rozmowę przeprowadza kierownik produkcji. Podczas rozmowy pokazują produkcję. Od razu ustalasz warunki płacowe.
    Złom

12.07.2019 13:19

Firma rodzinna, po starym prezesie zostaje prezesem jego córka. Dyrektorem zostaje zwykły spawalnik, gdzie pół zakładu to prawie jego rodziny. Na magazynie kierownik o ksywie granulat, śledzi pracowników dronem, grzebie w komputerach i szafkach pod nie obecność pracowników. Zatrudniony w roli szpiega, donosiciel za dwa grosze
    Inaczej

29.08.2019 11:23

Tata prezes nie ma tu nic do tego. To przypadek, a córka startowała jak cała reszta kandydatów :D

29.08.2019 11:46

Jak czujesz, że byłbyś lepszym prezesem, to czemu nie kandydowałeś?

30.07.2019 10:54

Firma stabilna, dająca pracę na lata. Wypłata zawsze na czas + premia, do tego socjal na święta. Atmosfera spoko. Polecam
    ktos taki jak ty

06.08.2019 19:07

Kierownictwo i zarzad - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd Praca - OK lekka zdrowa przyjemna ogolnie jak w sanatorium Zarobki - OK na poziomie 4 dan Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAM////

29.08.2019 11:46

Premia jest uznaniowa, i teoretycznie co miesiąc dostajesz 100%. Zmniejszana jest tylko jeśli np. złamiesz przepisy bhp lub nieprawidłowo wykonasz swoją pracę. Jest też pomniejszana za czas chorobowego.
    Krzychu, wrobiła mnie w ciążę

18.07.2019 15:54

Od spawacza do dyrektora, tak wygląda w podsumowaniu firma i nie chodzi tu o kogoś wiedzę, bystrość a tym bardziej inteligencję tylko o układy rodzinne. Masz plecy, masz rodzinę w firmie zajdziesz daleko.
    Spaw

29.08.2019 11:09

Prawie jak od pucybuta do milionera! Tylko w tym przypadku bez ciężkiej pracy, bo są ludzie od roboty i są ludzie z rodziny :)
    Jejkun Hejkun

25.07.2019 14:23

Kurcze, coś jest nie tak w tych opiniach, bo ja nie jestem z rodziny....a pracuje mi się świetnie i moje zaangażowanie jest doceniane. Na dodatek mam wrażenie, że jest tutaj masa pozytywnych osób zadowolonych z swojej pracy. Polecam gorąco.
    Xyz

25.07.2019 18:19

Nie wszyscy sa zadowoleni a wynagrodzenie w miejscu bo brak obrotow .pracy coraz wiecej.a myslenie niby zachodnie a jednak to polska.
    Wazon :)

26.07.2019 07:32

Czegoś nie rozumiem w Twojej opinii...bo jednak jak ktoś tak narzeka na zarobki i atmosferę jak Ty to jednak zwalnia się a nie siedzi z (usunięte przez administratora) przez ponad 10 lat :) trochę to przeczące...i współczujące :)
    Remik

23.04.2019 18:50

Może podpowiecie o co chodzi, że nikt nie zagląda na forum?
    xyz

10.06.2019 18:17

tez mnie to dziwi ze nikt tu niezaglada ,moze wszystkim tu pasuje to jest firma jak w raju
    niby

12.02.2015 17:49

Niby zachodni kapitał, a jednak wschodnia kultura...
    nick

19.04.2019 11:39

A firma dalej "rodzinna"...

Zostaw merytoryczną opinię o Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o.