Centralbud - Grupa SBS

Adres: Przemysłowa 30 C, 85-758 Bydgoszcz

NIP: 9532535663 KRS: 0000328551

Centralbud - Grupa SBS
2 181 51 5 1

Opinie o Centralbud - Grupa SBS

Filtruj opinie po kryteriach:

Radek
 Opinia

Szkoda, że nic nie można się dowiedzieć. Pewnie jest tak dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aneta
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@Radek 06.04.2018 18:33

Ogólnie jest OK tylko pracuje tam w centrali w handlowym paru nierozgarniętych psujących atmosferę , brak wykształcenia i chamskie zagrywki to ich styl , trzeba być odpornym na takie postępowanie

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia
@Aneta 15.05.2019 12:06

Piszesz, że "ogólnie jest OK", wygląda więc na to, że jesteś całkiem zadowolona ze swojej pracy w tym miejscu. Może mogłabyś napisać jakieś szczegóły, przykłady na poparcie Twojej opinii? Na pewno jest wiele kwestii, które mogłyby interesować osoby chcące podjąć pracę w Centralbud - Grupa SBS w Bydgoszczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiktor
 Opinia

Firma potrzebuje teraz pracowników, pytam ponieważ mam zamiar aplikowa

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Czy ktoś wie, jak dziś prezentuje się firma na tle innych pracodawców? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Bydgoszcz i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić najnowszy stan firmy Centralbud - Grupa SBS?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Jak się pracuje w firmie? Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

Często firmy stosują różne strategie przy wypłacie wynagrodzenia @obiektywny, szczególnie przy okresie próbnym zatrudnienia. Ty pracowałeś w Centralbudzie już jakiś czas? Może po jakimś czasie tak jak w tej innej firmie też można byłoby liczyć, oczywiście po wykazaniu się, na jakiś awans?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obiektywny
 Opinia
@Patrycja 09.09.2017 09:50

Pracowałem w centralsyfie blisko 4 lata i wiem co mówie - o awansie nie na mowy. Jedyną mozliwosc na awans maja rude, długonogie dziewczyny :))

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeszcze bardziej obiektywny
 Opinia
@Obiektywny 23.09.2017 16:40

Co do stosunku do kobiet też to potwierdzam....i ja bym swojej kobiety do pracy tam nie posyłał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NO NAME
 Opinia

Świadomość jest taka, że za taką kwote ludzie zostają, w Bydgoszczy ciężko jest zarobić ponad 2500 tys na rękę, a że nie jest to udokumentowane to druga sprawa. Po drugie bezpłatnie przepracowane godziny nie mowiąc już o charytatywnych inwentaryzacjach to czyste oszustwo, na chwilę obecną pracownicy tyrają tam po 9h, ja pamietam czasy jak wszyscy robili po 10, oczywiście wynagrodzone było 8. Na koniec dodam, klasyk ktory usłyszysz tam nie raz ,, jak się nie podoba to zmień pracę '' i to była najlepsza rzecz którą w Centralsyfie zrobiłem.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@NO NAME ale jak to jest możliwe, żeby wszyscy aktualni pracownicy firmy godzili się na tyle bezpłatnie przepracowanych godzin? Obecnie pracownicy na polskim rynku pracy są bardzo świadomi swoich praw i cieżko uwierzyć w taką praktykę. Czy ktoś z obecnych pracowników Centralbud - Grupa SBS może to potwierdzić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NO NAME
 Opinia

Pracowałem w Centralbudzie kilka lat. Jedyne co mogę napisać to to, że ta firma stoi w miejscu i się nie rozwija. Wypłaty od wielu lat to najniższa krajowa plus premia pod stołkiem dziwie się że jeszcze nikt tego pracodawcy nie zgłosił do PIP'u, co najlepsze w tej firmie się tyra po 9h dziennie plus 2 soboty w miesiącu za free :), oczywiście jak komuś sie coś nie podoba to Andrzej go odrazu eliminuje. Na finisz dodam, że to firma w której stołki obsadza rodzina, nie można za dużo mówić i nikomu ufać. Pozdrowienia dla Kamila który płaci za kasowanie niekorzystnych komentarzy, zamiast wyciągać wnioski to staracie się w ten sposób poprawić wizerunek. NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obiektywny
 Opinia

Praca jak praca - nie ma zapierdzielu ale swoje trzeba robić. Andrzej Mielcarek na pierwszy rzut oka to bardzo w porządku człowiek a w rzeczywistości to cham i pracownika nie docenia. Najniższa krajowa na umowie a reszta pod stołem - realia centralbudu. Odszedłem do konkurencji i zacząłem od mniejszego wynagrodzenia a po roku dostałem awans wraz z podwyżką. W centralbudzie dorobiłbym się jedynie garba. Nie polecam.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@ZADOWOLONY :) a możesz uściślić co Ciebie skłoniło do takiej opinii o pracodawcy? Twoje zdanie jest cenne w tej dyskusji i konkretne doświadczenia z pracy w firmie pomogą wielu aplikującym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jajo
 Opinia

yon' a dlaczego pracownicy sie zwolnili i przeszli do konkurencji jeszcze za niższa stawkę pracować? powodem tego byla zla atmosfera w pracy? czy jakis inny powod

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yon
 Opinia

połowa pracowników przeszła do konkurencji...niestety za trochę niższą stawkę - ale jak widać za pieniądze nie wszystkich można kupić...jak również trzeba mieć do siebie szacunek i nie robić wszystkiego za kasę...a szef płaci i wymaga...nie koniecznie tylko wyników w handlu...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fordon
 Opinia
@yon 16.06.2016 09:28

Święte słowa. Tak tam jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mike
 Opinia

Najdziwniejsze to to ze wszystkie negatywne opinie znikają , za odpowiednia opłata serwis gowork usuwa je na życzenie Centralbud . Powstaje kuriozalna sytuacja gdy podstawieni ludzie odpisują na negatywny komentarz którego juz nie ma . Krytyka to nauka z której należy wyciągać wnioski a usunięcie komentarza krytycznego to oznaka słabości .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pan A
 Opinia

Pracuje tam juz kilka lat i czytajac te opinie zastanawiam sie kto takie bzdury pisze bo napewno nie pracownicy. A co do Pana Andrzeja to sa jakies bzdury na jego temat wypisywane. Placi na czas docenia pracownika a jesli czegos sie potrzebuje to nigdy nie odmawia. Ja osobiscie jestem zadowolony z pracy w centralbudzie i mam taka mala rade dla ludzi ktorzy pisali wyzej posty. Najpierw sie przekonajcie jak tam jest i jakim pracodawca jest P. Andrzej a pozniej sie wypowiadajcie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikołaj
 Opinia
@pan A 25.11.2015 19:08

Kamilu co Ty wypisujesz :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nina
 Opinia

Witam, pracuję w Centralbud od 3 miesięcy i wszystko jest ok. Te wszystkie opowieści że to zły pracodawca to bzdura. Pracodawca wywiązuje się z ustaleń. Jak na te trzy miesiące pracuje mi się bardzo dobrze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Almaro
 Opinia

Nie wiem czy słuszne podejrzenia czy nie, ale niektóre kobiety mogą mieć zdecydowanie większe problemy z pracodawcą niż mężczyźni. W kuluarach taką opinię usłyszałem, że jeżeli już ktoś się zdecyduje tutaj na pracę to raczej należałoby okazywać swoje uznaniae i przede wszystkim wdzięczność za możliwości pracy i rozwoju.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia

jeżeli ktoś ma dobrą, stałą pracę niech nie rezygnuje z niej dla Centralbudu - nie warto. Natomiast jeżeli ktoś jest bezrobotny to oczywiście próbujcie, zawsze to jakaś praca.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ZYgZAczek
 Opinia

To nie jest dobry pracodawca mimo pozorów jakie stwarza. Choć niektórym może się wydawać ,że złapali fuchę życia.(usunięte przez administratora).Jednak wszystko się kiedyś kończy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia

zarobki super, a reszta niech pozostanie milczeniem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gall A.
 Opinia

Ludzie dajcie spokój z narzekaniem. Pracuję w tej firmie już jakiś czas i jest OK. Sciągnąłem tu nawet szwagra. Tworzymy niezły zespół. Jest nam tu dobrze, szef nas docenia, pracownicy lubią, klienci szanują. O zarobkach nie poiszę, ale jesteśmy zadowoleni. Atmosfera jest miła i przyjemna. Możesz być wściekły, lecz uśmiech szefa i poklepanie po plecach to jak premia. Nigdzie - powtarzam : nigdzie nie będzie mi lepiej. Acha - na każdej imprezie jestem zawsze blisko mego szefa. Narka ludzie !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
babol
 Opinia
@Gall A. 19.09.2014 10:37

z daleka czuć te ironie którą chciałem @gall a. zawrzeć w swoim poście . Rozumiem, że w firmie ogółem wszystko jest na odwrót do tego co napisałeś . Ale nie wspomniałeś mimo wszystko o zarobkach a to chyba najciekawsza sprawa w każdej firmie. Możesz już tak na poważnie napisać na ile można liczyć w Centralbudzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nanan
 Opinia

beznadzieja, nie polecam! uważajcie~!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
łuki
 Opinia
@nanan 11.07.2014 21:38

ciekawi mnie właściwie o jakiego typu stanowisku pracy w Centralbudzie masz takie właśnie zdanie. A interesuję się tym, bo znalazłem na ich stronie ogłoszenie do pracy jako pracownik działu technicznego na stanowisku doradca techniczny-sprzedawca. Do tej pory wydawało mi się, że jest to całkiem dobra firma zajmująca się techniką grzewczą, sanitarną oraz gazową. Mam sporą wiedzę w tych tematach więc myślałem, że jest to może rzeczywiście miejsce dla mnie. Martwi mnie trochę brak wielu pozytywnych komentarzy na tym forum, ale rozumiem oczywiście, że może zadowoleni ludzie z pracy tutaj nie wchodzą na fora, żeby ponarzekać... Ale mniejsza z tym. Mam nadzieję, że tak jak piszą w ofercie jest tutaj szansa na atrakcyjne wynagrodzenie oraz możliwość rozwoju

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
znawca tematu
 Opinia
@łuki 28.07.2014 20:47

Niestety ale nie ma co liczyć na atrakcyjne wynagrodzenie ani na jakiekolwiek możliwości rozwoju.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tony
 Opinia

ale jak już jesteś przy komputerze w ten piątkowy wieczór to może chciałabyś spróbować coś o Central Budzie odpisać ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tony
 Opinia

hej, szukam opinii na temat Cenral Budu, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnej bieżącej. Może Wy mi pomożecie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Śmigielski
 Opinia

(usunięte przez administratora) Polecam pracę asystenki lub sekretarki w tej firmie......he,he,he taki żracik bo współczuję tym kobietom .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beata
 Opinia

Są lepsze firmy w Bydgoszczy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beata
 Opinia

Są lepsze firmy w Bydgoszczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hydraulik spocony
 Opinia

To dziwne ,że oni wogóle jeszcze istnieją.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia

Na tyle co mogę ci podpowiedzieć to : - ciagła wymiana personelnu (usunięte przez administratora) - z płatnościami nawet jak się wydaje ,że jest lepiej trzeba bardzo uważać. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zazdrosna
 Opinia

Jeżeli to miało być śmieszne to chyba się nie udało. Ponieważ wg. mnie jest to dobry pracodawca, docenia zdolnych i ambitnych pracowników (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Centralbud - Grupa SBS - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej