BEPEMA CIESZANOW

Lubaczów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o BEPEMA CIESZANOW

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEPEMA CIESZANOW

Wałęsa

Proszę uważać na pana Tomka ze stolarni. Pupil szefa.

Montażysta

Opóznienia w wypłatach, zdarzaja sie niektore osoby ktore kłamią do szefa zeby urosnąc w jego oczach. Brak dobrego materiału tylko jakieś pognite płyty które próbują zamaskować tapicerką. Nie polecam.

Zorro

Czysta partyzantka. Nie polecam. Poprzednie opinie są prawdziwe. Wiem bo sam pracowałem.

Milo

Co z tą firmą" Bepema" w Cieszanowie?

siva
@Milo 06.01.2017 23:56
Co z tą firmą" Bepema" w Cieszanowie?

to jest jedna wielka porazka . dziwie się tym ludziom którzy tam pracują , sama tam pracowałam i nigdy bym nie wróciła tam zpowrotem, ludzie omijajcie tą firmę z daleka.

wróżka

Dezmond przyjmij sie do firmy to sie przekonasz .Jedna jest prawda zero szacunku dla pracowników,ciągłe zostawanie po godzinach i narzucane pracujące soboty a niekiedy w niedziele i święta za śmieszne pieniądze 10 zł na godz ..Ludzie sie boją coś powiedzieć bo stracą prace ale ktoś sie za to musi wziąść i zrobić wreszcie porządek bo tak nie morze być .jesteś i pracujesz a kasa kiedyś będzie.

lu
@wróżka 19.11.2016 09:55
Dezmond przyjmij sie do firmy to sie przekonasz .Jedna jest prawda zero szacunku dla pracowników,ciągłe zostawanie po godzinach...

Witam. Dlaczego się za to nie weżmiesz , czy dlatego, że nie chcę Ci się pracować?

dezmond

Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Te opinie po znajomych już mnie w różne miejsca zapędziły toteż wy postronni napiszcie jak w bepemie z warunkami?

bolo

jeśli chcesz pracować charytatywnie to tylko tutaj ja pożyczam kasę żeby dojechać do pracy wypłaty już dwa miesiące nie widziałem

robotnica

Do( nie ważne) nikt nie jest kretynem czy kretynką masz jakiś problem to nie pracuj.Jeżeli znalazłeś czy znalazłaś coś innego to gratuluje. Wypłaty jakie są ale są.

nie ważne

Co to za kretynka napisała że w bepemie nie ma problemu z pieniędzmi.? W ogóle nie płacą pieniędzy to jest skandal!! To się nazywa porządna firma.? po dwóch miesiącach są pieniądze i to nie wszystko wypłaci

Janek

panie H większych głupot w życiu nie czytałem

robotnica
@Janek 27.01.2016 20:00
panie H większych głupot w życiu nie czytałem

po przeczytaniu tych postów powiem że jak narazie nie mam problemu z wypłatą ale zostawanie po godzinach to lekka przesada za śmieszne pieniądze.Szwaczek nie ma za dużo a zamówień ogrom kto to wszystko ma ogarnąć ,ktoś myśli ze szwaczki to robo kopy i na dąża uszyć wszystko na czas.Ktoś może to przemyśli i zacznie od logicznego myślenia

dorotkacie

Witam zaczełam prace w Bepema i niewiem jak z wypłatami czy warto tam pracować.

marek

jedynym ratunkiem dla firmy jest nowy właściciel, który będzie miał pojęcie o zarządzaniu bo niestety Państwo S. nie mają w ogóle takiej wiedzy i umiejętności A firma działała fajnie ale za czasów Roberta.... z resztą wszyscy, którzy próbowali tam zarządzać odchodzili ze względu na brak możliwości normalnego funkcjonowania firmy poprzez działania właścicieli

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

no właśnie dlaczego ? Pytanie na które musi sobie odpowiedzieć każdy sam.

szwaczka

przynajmniej nie powie jak p. Sadowy, że jak się nie podoba to się wynosić bo ma 100 innych na moje miejsce - cała szwalnia potwierdzi. Aczkolwiek mimo wszystko i tak dobrze życze Bepemie bo każde miejsce pracy u Nas jest ważne

realista
@szwaczka 09.02.2015 14:30
przynajmniej nie powie jak p. Sadowy, że jak się nie podoba to się wynosić bo ma 100 innych na moje miejsce - cała szwalnia pot...

Nie łudź się, jak mu zabraknie kasy na wypłaty to też tak powie. Przy takim bezrobociu jak u nas prędzej czy później przyjdzie ktoś na twoje miejsce i będzie się cieszył że ma w ogóle jakąś robotę.

a

Przynajmniej kasa była :)dla ludzi i masa roboty, a i prądu nikt nie chciał odcinać....

ab
@a 09.02.2015 08:19
Przynajmniej kasa była :)dla ludzi i masa roboty, a i prądu nikt nie chciał odcinać....

Przeniesiecie się do Roberta to Wam będzie płacić. Tylko teraz będzie mała różnica.On będzie musiał płacić z swojej kieszeni, a nie p.Edwarda. Ciekawe czy dalej będziecie go tak chwalić jak obecnie.

Marek

Tak zwiększenie wydajności.... hahah przy braku surowców, a czasem nawet prądu, człowieku nie wiesz co mówisz (kimkolwiek i mimo że z "kadry" zarządzającej jesteś) Powiem tak, do kiedy Robert zarządzał było dobrze :) więc da się. Na szczęście otworzył firmę w Lubaczowie, więc pokaże jak to się robi znowu i może ludzie do normalnej roboty w końcu pójdą :)

abcbc
@Marek 08.02.2015 19:50
Tak zwiększenie wydajności.... hahah przy braku surowców, a czasem nawet prądu, człowieku nie wiesz co mówisz (kimkolwiek i mim...

Przeczytaj wszystkie posty od początku. O ile mnie pamięć nie myli to właśnie wtedy swoje rządy w firmie sprawował wspomniany Robert.Jakoś po wpisach nie widać żeby było dobrze.

marian

widzę, że moderowanie forum komuś dobrze idzie. Wszyscy piszą o wyzysku bez wypłaty a "młodziak" brednie jakieś i głupie pytanie, a może Mateusz albo Mariusz :) nie młodziak.... najgorszym złem jakie spotkało Bepeme to wzięcie w swoje ręce zarządzania przez właściciela, który nie ma pojęcia o tym co robi :) może kiedyś ktoś mądry to wykupi za długi i znowu wrócą dobre stare czasy. Do tej pory nie można zrozumieć jak p. Sadowy zniszczył taką firmę (i to własną) choć patrząc na kadrę zarządzającą (synuś Mateuszek i żonka Ela hahah...) to nic dziwnego

sar
@marian 06.02.2015 22:29
widzę, że moderowanie forum komuś dobrze idzie. Wszyscy piszą o wyzysku bez wypłaty a "młodziak" brednie jakieś i głu...

Tak siedzę i czytam brednie jakie piszecie. Marian, skoro p.ES źle zarządza to napisz jak to ma wyglądać wg ciebie. Może akurat masz ukryty talent jakim jest umiejętność zarządzania firmą i ktoś z twego talentu skorzysta? Sam mam firmę i wiem że wiele rzeczy inaczej wynika z punktu widzenia pracownika a inaczej z punktu właściciela. Pana E.S znam osobiście od wielu lat i wiem że bardzo przykłada się do tego co robi. wiem też że każdą złotówkę jaką zarobi nie wydaje na siebie, ale przeznacza ją na firmę, także i na płacę dla Was.A że płaci, tak jak płaci to niestety jest spowodowane sytuacją w jakiej znajduje się dzisiaj bardzo wiele firm. Jako pracownicy musicie uświadomić sobie jedno, że wszyscy tak wy jak i właściciel i jego rodzina jedziecie na jednym wózku. Ja swoim pracownikom cały czas to powtarzam, a kto nie potrafił tego zrozumieć to odchodził i szukał sobie innej roboty.Niestety kapitalizm i ekonomia jest bardzo brutalna i nie ma litości dla nikogo. Niedawno rozmawiałem z pewnym właścicielem firmy który zajmuje się dystrybucją mebli. Ponieważ p. E jest naszym wspólnym znajomym,zapytałem go dlaczego z nim nie współpracuje. Powiedział mi bardzo ciekawe zdanie - BEPEMA nie jest w stanie wykonywać mebli w cenach które oni im zaproponowali. Niby nic, ale inni jednak w tych cenach robią i jakoś żyją. Poszukajcie sami odpowiedzi dlaczego nie potraficie być konkurencyjni na rynku.A ty Marianie masz wspaniałą okazję aby podać swoją myśl co należy zrobić aby taki stan rzeczy zmienić.I jednym ze sposobów jest zwiększenie efektywności Waszej pracy. Dopóki nie uświadomicie sobie, że los firmy zależy także od Was to będziecie mieli tak jak macie.

ONA
@sar 08.02.2015 08:12
Tak siedzę i czytam brednie jakie piszecie. Marian, skoro p.ES źle zarządza to napisz jak to ma wyglądać wg ciebie. Może akura...

brednie to Ty piszesz czlowieku!!! -,,A że płaci, tak jak płaci to niestety jest spowodowane sytuacją w jakiej znajduje się dzisiaj bardzo wiele firm" ,-jakie wiele firm?chyba Twoja firma i Bepema = rodzina!!! w jakich ty czasach zyjesz?kto tak placi?tylko wyzyskiwacze-oszucsi!!! 1.100zl/miesiecznie platne w 2-3ratach ,oczywiscie chodzac do biura upominac sie,i sluchac no nie mamy nie mamy oj!!!zalegajac po pare miesiecy z wyplatami,a zycie,oplaty-wydatki dzieci itp itd? nastepnie -,,Jako pracownicy musicie uświadomić sobie jedno, że wszyscy tak wy jak i właściciel i jego rodzina jedziecie na jednym wózku.-he bardzo smieszne,kto jedzie to jedzie,jak sobie poscieli tak sie wyspi-proste!!! wymagasz??? daj od siebie tez!!! szanuj ,-bedziesz szanowany proste!!! a szacunku do ludzi-pracownikow to za bardzo w tej firmie nie ma,przykladowo brygadzista zwraca sie do Ciebie łacina!!!odnosnie Mariusza.K -czlowiek tak falszywy-dwulicowy ze brak słow naprawde!!! ps.zal mi tylko tych ludzi ktorzy daja sie tak wykorzystywac !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Karol

zapraszamy bardzo chetnie ;) dobra stala praca,dobrze platna ;))) 1000zl platne w 3-4 ratach;))

marian

ludzie co za brednie piszecie Pan właściciel zarżnął własną firmę na własne życzenie tylko ludzi szkoda. Jak upadłość układową sąd odrzuci to komornicy zjedzą to firmę, sam czekam na odzyskanie długu...

Bogdan

wielka prosba prosił bym jakis kontakt z nowa firma powstała na bazie bepema ( usunięte przez administratora )

janek52M

Oczywiście ale w 3 miesiące i płatne po 6 miesiącach

TAPICER

Mam pytanie czy da się zarobić w Bepemie 3500 zl jako tapicer?

janek52M

można złożyć CV.... haha niedługo pracowników braknie jak się jeszcze parę osób zwolni. Jeżeli ktoś jest ciekawy opinii to proponuję do UP w Lubaczowie zadzwonić tam raczej nie polecą tego pracodawcy :) A tak na marginesie ten post o znalezieniu lepszego odbiorcy ... to po prostu ktoś z wielbicieli firmy w biurze ma straszne poczucie humoru :)

w-wa

to może ktoś napisze jak naprawdę jest w firmie bo takie wlasnie sa plotki ze licho stoicie.

asd
@w-wa 02.05.2014 22:51
to może ktoś napisze jak naprawdę jest w firmie bo takie wlasnie sa plotki ze licho stoicie.

A po co Ci ta wiedza ? Jak chcesz wiedzieć więcej to złóż CV, może Cię przyjmą do pracy to sam sprawdzisz.

kwik

To że dla was nie produkują, nie znaczy że upadają. Może znaleźli lepszego odbiorcę?

tedy

moze i nie logiczne a ludzi szkoda.Produkowali dla nas meble a teraz juz nie wiec takie nielogiczne pytanie ;-)

123

pytanie logicznie niepoprawne :) skoro słychać, że upada to musi jeszcze istnieć. Tylko ludzi szkoda

tedy

mam pytanko czy bepema jeszcze stnieje?Bo słychac ze upada.

ja

już dość panie [usunięte przez moderatora] niech teraz PIP zadecuduje ! lata pracy i lata poniżenia wydajność wiecznie za mała wynagrodzenie wiecznie po terminie dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe co bedzie po kontroli a kontrola BĘDZIE

janek52M
@ja 01.08.2013 23:15
już dość panie [usunięte przez moderatora] niech teraz PIP zadecuduje ! lata pracy i lata poniżenia wydajność wiecznie za m...

już styczeń a kontroli dalej nie było heh, każdy w gębie mocny:)

anonim

Ej ty "nie z sekty"nie badz taki madry. nie tłumacz sie sytuacja w kraju,bo bepema to nie cały kraj.[usunięte przez moderatora]Jak ci tak dobrze to zrzeknij sie swojej wypłaty na moj cel,bo ja od trzech miesiecy nie mam wypłaty.I co ty na to?

nie z sekty

a co ma sekta do tego to raz a dwa nie odpowiadasz na pytanie: Kto zmusza do pracy w tej firmie???? Wypowiadaja się tu osoby które zostały zwolnione bo młotka nie potrafia trzymać w ręce, nie słuchaja poleceń, robią wszystko żeby nie robić a potem zdziwieni a druga sprawa popatrz na cały kraj wszędzie jest kicha z wypłatami i pieniedzmi. [usunięte przez moderatora]

anonim

Panie [usunięte przez moderatora] wreszcie robi Pan porządek w swojej firmie.Na [usunięte przez moderatora] przyszedł wreszcie czas i pora,trochę za późno ale lepiej późno niż wcale.Przyczyniła się do zwolnień bardzo wielu osób niewinnych osób,uczciwie pracujących,ale ona nie lubiła mądrzejszych od siebie i za pomocą byłego dyrektora z którym bardzo się przyjaźniła \\\"kosiła\\\" bardzo dobrych pracowników.Myślę,że wyciągnie Pan odpowiednie konsekwencje wobec niej choćby za tych ludzi.

grrry

ostatnio to chyba sobie ktoś tam robi jaja mamy [usunięte przez moderatora] coraz szybciej ? . zacznijcie używać mózgów albo przyjdźcie i nam pokażcie jak to szybko wy robicie !

anonim

gdzie nasze wypłaty?!chyba czas najwyższy zrobić tej firmie porządek,czas udać się do sądu pracy,będziecie nam płacić odsetki!!!tak jak my musimy płacić,wy macie nas gdzieś to po co się nad wami litować!!!

anonim

Gdzie kasa za zaległe urlopy?zajmnie się tym inspektor pracy.

wiola

A ja chciałam zamówić u was sofę...ale jak pracownicy tak negatywnie nastawieni do pracy, to może nie ryzykować? Rozpadnie się po 2 tyg....

palacz

robię w tym syfie,bum i jestem!

prosto z planu: Rysiek z Klanu

Jedno jest pewne, bo w takiej sytuacji to właśnie nastąpić musi: "FIRMA UDUŚ" dusząc nasze kieszenie w końcu sama się udusi. Bo czego tu sie można spodziewać??! Rynek chwiejny, firma słaba kierownik zachowuje sie jak [usunięte przez moderatora] pracownik biedny, zdegustowany trudno żeby [usunięte przez moderatora] tapczany.. Firma jest jak człowiek: pracownicy są jak jego organy a zarząd pełni funkcje mózgu. W przypadku BEPEMY człowiek ten cierpi na Alzheimera.

hej

palacz - 2011-01-30 18:28:48 firma UDUŚ! hej! robisz w bepema - bum, i cie ie ma :)

palacz

firma UDUŚ!

1111

A siedziba została zmieniona z dniem 31/12/2010 a nie od pół roku. Osoba niezorientowana nie powinna się wypowiadać na takie tematy.

anonim

NIEZADOWOLONY KLIENT - 2011-01-21 14:19:18 JA TAK Z INNEJ BECZKI. WŁAŚCICIEL FIRMY BEPEMA NIECH SOBIE ZMIENI STRONĘ INTERNETOWĄ BO WSZĘDZIE JEST SIEDZIBA BIŁGORAJ A OD PÓŁ ROKU TAK NIE JEST. CHWALENIE SIĘ SALONEM, KTÓRY NIE JEST JEGO WŁASNOŚCIĄ TEŻ JEST NIE NA MIEJSCU. TAKŻE JEŚLI MACIE PAŃSTWO S. ODROBINĘ GODNOŚCI TO ZAMIEŚCIE DANE KONTAKTOWE ZGODNE Z PRAWDĄ. czytaj uważnie - siedziba firmy. Tam nie ma mowy o salonie.

NIEZADOWOLONY KLIENT

JA TAK Z INNEJ BECZKI. WŁAŚCICIEL FIRMY BEPEMA NIECH SOBIE ZMIENI STRONĘ INTERNETOWĄ BO WSZĘDZIE JEST SIEDZIBA BIŁGORAJ A OD PÓŁ ROKU TAK NIE JEST. CHWALENIE SIĘ SALONEM, KTÓRY NIE JEST JEGO WŁASNOŚCIĄ TEŻ JEST NIE NA MIEJSCU. TAKŻE JEŚLI MACIE PAŃSTWO [usunięte przez moderatora] ODROBINĘ GODNOŚCI TO ZAMIEŚCIE DANE KONTAKTOWE ZGODNE Z PRAWDĄ.

...

kochani jestescie strasznie nastawieni do swojego miejsca pracy ale tak naprawde to niemalze od powstania firmy ludzie nie trzymali sie razem [usunięte przez moderatora]

anonim

Kierownictwo tylko pogania do roboty jak w obozie,niech sami wezmą się za robotę,potrafią tylko poganiać i straszyć,gdzie godne pieniądze za Naszą pracę?!W ich kieszeniach!!!Ludzie długo z wami nie wytrzymaja!

lu

Dom wariatów malo powiedziane - ludzie którzy decydują o obliczu firmy są niekompetentni - nie mówiąc o tym że nie szanują nikogo.Trzeba miec mocne nerwy zeby tam wytrzymac

ANONIM

system firmy staje sie coraz bardziej chory coraz wieksze wyciski na ludzi zero szacunku za tak duza wykonywalna prace tylko jeszcze wieksze ponizenie i straszenie czy stres na co dzien to normalnosc? tak mamy pracowac. moze zaczniemy ryczek skoro rozmawiac nie wolno itp... jestesmy bydlem ale tu podkreslam bydlo sie lepiej traktuje! no ale niestety sprawiedliwosc bedzie osadzona z gory nie powiedzie im sie ta firma daje gwarancje pozdro. dla [usunięte przez moderatora]

obcy

Ten chory system jaki panuje w tym zakładzie doprowadzi do bankructwa tej firmy

anonim

może ich zaprosimy :) UWAGA! w Twojej sprawie! Nowoczesny sposób realizacji i bezkompromisowi reporterzy. Każdego dnia UWAGA! przedstawia efekty dziennikarskiej pracy: kontrowersyjne tematy, poruszające historie, ale także problemy życia codziennego. UWAGA! prezentuje je w nowatorskiej formie docenionej przez widzów. Kapituły licznych konkursów przyznały programowi wiele nagród.

obserwator

po przeczytaniu skrupulatnie wszystkich waszych wypowiedzi, składam kondolencje dla firmy i kierownictwa bepemy, poniważ swiadczy to tylko o jednym.... Niestety brak poszanowania pracownika powoduje utratę zaufania zarówno do firmy jak i kierownictwa. Pracownicy poprzez swoją niechęć nie potrafią zjednoczyć się z firmą. Fakt że tereny Podkapacia cechuje duże bezrobocie nie musi być równoznaczne z ciągłym zastraszaniem pracowników. Rotacja pracowników i systematyczna ich wymiana nie poprawi osiągnięć firmy. Dobry pracownik to doświadczony pracownik. !!! Zwolnić pracownika zajmuję kilka chwil, ale zastąpić go wymaga dużo czasu. Zastanówcie się nad tym !!!

Zostaw opinię o BEPEMA CIESZANOW - Lubaczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEPEMA CIESZANOW