Progressive

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Progressive Sp. z o.o.

Opinie o Progressive Wrocław

Nie przegap nowości o Progressive Sp. z o.o.!

Weronika

01.09.2017 09:26

@Trójeczka czyli musi Ci się bardzo dobrze pracować skoro pracę w Czas na herbatę nazywasz domem. Czy chodzi tylko o atmosferę, czy jeszcze coś na to wpływa? To powinno innych użytkowników zainteresować.
    odp:)

19.10.2017 13:11

Atmosfera :) trafiłam na dobrych ludzi, ale zobaczymy czy CNH to doceni.
    Trójeczka

14.06.2017 16:10

Polecam !!! Dla tych którzy narzekają, no cóż "wszędzie dobrze tak gdzie nas nie ma". Ja znalazłam tu swój drugi dom :)
    Dancing Queen

14.06.2017 15:21

Jestem wieloletnim pracownikiem CNH i nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami o firmie. Nie jest to moja pierwsza praca więc mam pewne doświadczenie i mogę powiedzieć, że CNH jest jedną z moich lepszych posad. Praca jest bardzo przyjemna, na wynagrodzenie mam duży wpływ, więc nie narzekam na zarobki. W dzisiejszych czasach trudno jest o takiego dobrego pracodawcę - polecam , a sama cieszę się, że tu pracuję.
    JJ

12.06.2017 12:25

Pracę polecam. Nie jest ciężka fizycznie, a atmosfera w moim Teamie była super :) Klienci przychodzący zazwyczaj baaardzo mili i trzeba poświęcać im czas. Dużo nauki i samokształcenia, jeśli chodzi o asortyment sklepu. Bardzo zwracają uwagę na czystości i to trzeba było robić cały czas sprzątać, sprzątać, sprzątać, ale nie ma co się dziwić , skoro było trochę szkła i inny "kurzołapaczy". Dziwią mnie komentarze odnośnie wypłat. Ok. najniższa krajowa, ale jeśli premia się należała to zawsze była wypłacana i nigdy nie mieli poślizgów z wypłata. Czasem "góra" się czepiała, ale dało się z nimi dogadać ":)
    Weronika

16.05.2017 14:17

Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne opinie. Według @Mi firma nie wypłaca wynagrodzenia, natomiast @Kasia pisze o tym, że zawsze dostawała wynagrodzenie razem z premią na czas. Jak w takim razie to wygląda?
    pracownik CzNH

08.06.2017 21:06

pracowałam w firmie i pieniądze były zawsze na czas, tak samo z premią, więc nie rozumiem skąd komentarze negatywne w tej kwestii, kokosów nie zarobicie, bo jest to najniższa krajowa, ale zawsze to praca. Praca czysta, herbaty/kawy można degustować, nie ma ograniczeń, w końcu żeby co sprzedać trzeba znać smak, więc nie było z tym nigdy problemów :) normalne, że o porządek trzeba dbać więc wycieranie kurzy z półek i akcesoriów to normalna sprawa, tak samo jak mycie zawalcowanych witryn, w domu się sprząta :) zauważyłam, że narzekają tylko Ci którym się pracować nie chce, jak na pracę które miałam to praca w CzNH to "luksus" praca nie jest ciężka a klienci w większości przemili, jasne zdarzają się "grażyny i janusze" jak wszędzie ;) pamiętajmy o jednym, że póki sami się nie dowiemy jak wygląda praca nie ma co się kierować opiniami innych, bo mało kto obiektywnie opiniuje, przeważnie to wylewanie żali tych co pracować im się nie chce, a uwierzcie mi, że tutaj ciężko się nie napracujecie :)
    kiper

18.10.2016 10:01

wiesz, to może być jak z dobrym piwem, niby ten sam weizen albo stout, a jednak z każdej beczki smakuje inaczej ni to jest piękne. powtarzalność i jednakowość jest charakterystyczna dla produktów koncernowych, wysoka jakość to unikatowość każdej partii prosuktu

10.06.2016 16:54

Kasia

13.05.2017 08:49

gdzie i kiedy? Jak tam pracowałam zawsze dostawałam kasę na czas, tak samo z premią.
    Szach

31.03.2015 21:24

No rzeczywiście, mają sklepy rozsiane po całej Polsce. A dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem. Szczególną rzeczą, która mnie urzekła w tej firmie to ich sklep internetowy na którym można znaleźć wszystko czego tylko podniebienie pragnie. Mam nadzieję, że przesyłka dosyć szybko dotrze bo już mam ochotę na yerbę :)

Kontakt - Progressive Sp. z o.o.

Sosnowiecka 5 52-008 Wrocław

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconInstagramIcon
    Maćko

30.01.2015 14:34

Nawet nie byłem świadomy, że CZAS NA HERBATĘ ma tyle sklepów na terenie całej Polski. Widać, że oferują naprawdę wysoki poziom usług, chociaż czytając co poniektóre komentarze to można być zatrwożony faktem, że ludzie pracują za najniższą krajową. Co prawda z roku na rok ona się zwiększa, ale to i tak wierzchołek góry lodowej.
    jari

01.04.2014 02:36

Cóż mogę powiedzieć ludzie w pracy są najczęściej mili...zmiany ciągłe, zwłasza we Wro...ale nic dziwnego jak ktoś się czai w ciuchach w butiku na przeciwko i podgląda pracowników...ja opinii pozytywnej dać nie mogę o ile praca jak praca-najcięższa fizycznie nie jest... to znoszenie ciągłych kaprysów "góry" jest nie do zniesienia i szkoda nerwów...argumenty do zwolnienia pracownika z ....wzięte niby obiecują premię ale większość o niej ani widu ani słychu więc zostaje golizna za godziny.

11.10.2013 07:47

na stanowisku sprzedawcy zarabiasz 1200 zł na reke, premia osiagalna ok 2 razy w roku ok 400 zł, masz zajete zazwyczaj wszystkie weekendy, pracuje sie po 12 h, jesli chcesz pracowac we wro, musisz liczyc sie z tym, ze bedziesz rzucana po wszystkich sklepach, bo wszedzie brakuje pracowników (sama odpowiedz sobie na pytanie dlaczego).
    lila

10.01.2011 21:26

Ja to nie wiem co Wy ludzie chcecie od firmy....decydując sie na prace każdy jest informowany o wynagrodzeniu i systemie pracy...ja pracuje już wiele lat i jest to moja pierwsza praca, której wiele zawdzięczam.....
    turystka

19.08.2010 23:58

Bardzo jestem ciekawa opini panstwa na temat obsługi w sklepie czas na herbate w Gdańsku.Ja byłam bardzo zadowolona ale panie zmęczone przyjmowaniem towaru i jdnoczesnym uzupełnianiem dokumentow.Pańi była bardzo miła ale na obsługę nie zostało jej wiele czasu.Co one tam muszA ciągle wypisywać.Może ktos mi odpowie?Może tak jak poprzednio p.Dyrektor
    klint

14.05.2010 22:30

Obsługa sklepów miła i ładna, zakupy robi się bardzo przyjemnie

Zostaw merytoryczną opinię o Progressive Sp. z o.o.

O marce

Zapowiedź profilu firmy Progressive Sp. z o.o.

Czas na Herbatę to polska marka działająca od 1997 roku, specjalizująca się w sprzedaży wysokogatunkowych herbat, kaw oraz akcesoriów do ich parzenia i przechowywania.

Zobacz więcej
    BuildingIcon