Progressive

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Progressive Sp. z o.o.

Opinie o Progressive Wrocław

Nie przegap nowości o Progressive Sp. z o.o.!

Pracowniczka 321

03.07.2026 21:39

Firma schodzi na psy. Zwalniają pracowników, traktują bez szacunku, oczekują tylko wyników. Jeszcze rok temu w tej firmie była zupełnie inna atmosfera a to co się dzieje teraz to jakiś żart. Z firmy, która potrafiła rozmawiać z pracownikami zmienili się w kogoś kto traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) i maszynki do robienia kasy. Nie polecam i jeśli ktoś szanuje swoje zdrowie psychiczne prędzej czy później odejdzie.

03.07.2026 21:32

Firma znów usunęła wiele negatywnych komentarzy. Znów nie potrafią się pogodzić z prawdą i znów nagle fala pozytywnych komentarzy pisanych przez wiadomo kogo. Firma upadła już dawno i udaje że jest cacy

Pracownik123

01.07.2026 17:50

Praca w Czas na Herbatę to miejsce, gdzie poziom energii rośnie odwrotnie proporcjonalnie do ilości wypitej herbaty – a tej jest naprawdę sporo! 😊 Świetna atmosfera, pomocny zespół i codzienny kontakt z aromatami z całego świata sprawiają, że nawet poniedziałki smakują lepiej. Można nie tylko nauczyć się rozróżniać dziesiątki rodzajów herbat, ale też przekonać się, że rozmowa o liściach herbacianych potrafi być zaskakująco emocjonująca. Firma daje możliwość rozwoju, a współpracownicy chętnie dzielą się wiedzą. Jeśli ktoś marzył o pracy, w której słowo „parzenie” nie oznacza problemów, tylko początek czegoś przyjemnego, to jest to idealne miejsce. Polecam każdemu, kto lubi dobrą atmosferę, ciekawych ludzi i odrobinę herbacianej magii na co dzień.

Anastazja P.

01.07.2026 17:24

Praca w Czas na Herbatę była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem. Panowała tam przyjazna atmosfera, a zespół był zawsze pomocny i otwarty na współpracę. Pracodawca dbał o dobrą organizację pracy oraz zapewniał odpowiednie wdrożenie dla nowych pracowników. Dużym atutem była możliwość zdobycia wiedzy o herbatach i obsłudze klienta, co pozwoliło rozwinąć nowe umiejętności. To dobre miejsce dla osób, które cenią kontakt z ludźmi, pracę w miłej atmosferze i możliwość rozwoju.
    Pracownik321

30.06.2026 17:54

Jako długoletni pracownik czuję się zobowiązana, żeby się wypowiedzieć na temat firmy Czas na Herbatę. Przez kilka lat praca była naprawdę przyjemna, ale ostatni czas zmusza nawet te najbardziej wytrzymałe osoby do odejścia. Ucinanie etatów wieloletnim pracownikom. Jak komuś ma co wystarczyć 1/4 etatu?Narzucane targety, których nie da się osiągnąć. Oczywiście z powodu słabszego miesiąca nie dostanie się premii. Wprowadzane nowe standardy obsługi klienta i zmuszanie do klepania formułek jak w żabce. Naciskanie na zwiększanie sprzedaży podnosząc jednocześnie ceny produktów. Klienci już tak nie kupują jak wcześniej, bo ceny są coraz wyższe. A nie dlatego, że nie obsluzylismy ich podręcznikową formułką. Podobno w centrali też nie jest ciekawie. Generalnie dyrektorzy zmieniają się szybciej niż pory roku. Zmienianie rejonów i zmiany kierowników regionalnych. Jakieś wsparcie z centrali w związku z ciągłymi zmianami? Zerowe. Widać, że opiekunowie biurowi starają się nadążyć, ale im też jest chyba ciężko. Poza działem wsparcia sprzedaży można było liczyć tylko na panią (usunięte przez administratora)z HR. Można było, bo niedawno zdecydowała się odejść z firmy. Widać, że będzie ciężko znaleźć kogoś równie dobrego na jej miejsce, skoro w ciągu ostatnich dwóch tygodni na jej miejsce przychodzi już druga osoba. Poza panią (usunięte przez administratora)kontakt z działem HR tylko dla wybitnie cierpliwych. Pani (usunięte przez administratora) na żadne pytanie nie odpowie, bo ona się tym nie zajmuje, a dodzwonienie się do pani (usunięte przez administratora)graniczy z niemożliwym. Telefonu nie odbiera, na maila może łaskawie odpisze po tygodniu lub dwóch. Jeśli chodzi o marketing to nie ma co liczyć na łatwy kontakt. Wprowadzanie kilku promocji na jeden dzień świetny pomysł. Tak świetny jak posty o dniu nauczyciela na zakończenie roku szkolnego - klienci się z nas śmiali, a my świeciłyśmy oczami. Po prostu wstyd. Taki sam wstyd jak te porcelany, które są na półkach od otwarcia salonu. Stoją i straszą. Nie ma żadnej sensownej rotacji produktów, zwłaszcza akcesoriów. Prawdziwym złotem są (usunięte przez administratora), którzy przyjeżdżają do salonu sprawdzić czy wszystko jest dobrze, a po zgłoszeniu zastrzeżeń sprawiają wrażenie jakby w ogóle nie chcieli tego słyszeć. Nic się więc nigdy nie zmieni. Może poza (usunięte przez administratora), bo oni akurat będą się zmieniać jak w kalejdoskopie. Jeśli ktoś jest naprawdę zdesperowany, by tu pracować to niech pracuje na zlecenie i w międzyczasie szuka innej pracy. A szczęśliwi ci, którzy zdążą przeczytać prawdziwe opinie zanim firma ich nie usunie. Mam również apel do pracowników zajmujących się goworkiem. Zastanówcie się czy usuwanie i modyfikowanie nieprzychylnych opinii o waszej firmie to dobry pr. Bo po prostu się ośmieszacie. Co macie do ukrycia.? Cięcie etatów z ostatnich miesięcy? Spadającą sprzedaż? Rotację w centrali przypominającą karuzele? To jest po prostu żenujące. Ale fakty mówią same za siebie i prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw.

17.06.2026 13:30

Nie polecam nikomu komu zależy na dobrej atmosferze w pracy

12.06.2026 19:47

Od dłuższego czasu obserwuję co się dzieje w firmie i zastanawiam się co poszło nie tak.. (usunięte przez administratora) zwalnia się pracowników,(usunięte przez administratora)Nie tędy droga. Nie dziwcie się, że pracownicy są niezadowoleni skoro ucinacie im etaty z pełnego na ćwiartkę. co to jest ćwierć etatu dla pracownika, który przez wiele lat był dla Was na każde zawołanie - piątek, świątek czy niedziela. jak się między salonami wymieniamy informacjami to w naszym regionie pracownicy się już sami zwalniają, bo już są niepewni swojego zatrudnienia.(usunięte przez administratora)

14.06.2026 10:33

Nie polecam nikomu komu zależy na dobrej atmosferze.
    Obserwatorr

14.06.2026 21:11

Nawet produkcja pada…
    Obserwatorr

14.06.2026 21:02

Jako pracownik obserwuję że atmosfera w firmie po zmianach w zarządzaniu stała się bardzo napięta i toksyczna. Ostatnie wydarzenia, są tego dowodem, a dwie oferty pracy widniejące aktualnie w internecie są tego skutkiem. W moim odczuciu (usunięte przez administratora) nie szanuje pracownikow, i sprawia wrażenie osoby, która nie dopuszcza odmiennego zdania. Zdarza się, że pracownikom są przypisywane słowa których nie wyrażali. Dodatkowo regularne odwoływanie się do własnych przekonań coachingowych i duchowych nie sprzyja profesjonalnej atmosferze pracy. Wprowadzane są też zmiany bez wcześniejszego poznania obowiązków pracowników więc w efekcie wiele decyzji wydaje się nieprzemyślanych, nie wspominając o dezorganizacj. Nie ma zarządzania jest bałagan. A szczęśliwy ten kto zdąży przeczytać te prawdziwe opinie nim zostaną usunięte i się przed tym uchroni.

04.06.2026 00:18

Z pełnym przekonaniem polecam pracę w Czas na Herbatę. Od pierwszego dnia spotkałem/am się z bardzo miłą atmosferą i wsparciem ze strony zespołu. Pracownicy są życzliwi, a kierownictwo otwarte na rozmowę i sugestie. Firma daje możliwość zdobycia ciekawej wiedzy o herbatach z całego świata oraz rozwijania umiejętności sprzedażowych i obsługi klienta. Dużym plusem jest dobra organizacja pracy, elastyczne podejście do grafiku oraz szacunek do pracowników. Czuć, że firma dba zarówno o klientów, jak i o osoby tworzące zespół. To świetne miejsce dla osób, które cenią dobrą atmosferę, możliwość rozwoju i pracę wśród ludzi z pasją. Wspominam ten czas bardzo dobrze i bez wahania polecam tego pracodawcę.
    ...

08.06.2026 13:12

Anonimowość w internecie bywa pozorna...
    pracownik666

12.06.2026 20:00

Tak samo jak spontaniczne i entuzjastyczne opinie pojawiające się nagle po serii krytycznych komentarzy 😉
    "Marudny" pracownik

04.06.2026 04:22

Pracowałam tam zdecydowanie za długo, oto kilka faktów i ostrzeżeń. 1. Dyrektor który "w trosce" o pracowników przyjeżdża i pyta co jest nie tak i o uwagi dotyczace funkcjonowania sklepu wydaje się skarbem. Do momentu w którym faktycznie zwykły, podrzędny pracownik nie wyrazi swojego zdania. Dla przykładu sytuacja, która wydarzyła się dwa lata temu, po drastycznym cięciu premii za wyrobione targety. Po wspomnieniu o tym przy szanowny Panu Pawle W. I uzasadnieniu, że jest to spadek motywacji pracownika i cięcie dochodu przy rosnącej inflacji i liczbie obowiązków, jako rozwiązanie naszego problemu dostałyśmy podpowiedź "racjonalizujcie wydatki". Facet zarabiający trzy razy więcej niż obsługa w sklepie będzie moralizował na temat racjonalizowania wydatków? Przed moim odejściem, które było spowodowane głównie ciągłymi zmianami na gorsze w strukturach firmy obiło mi się o uszy, że zdegradowali tego pana jednak podejrzewam, że wróci bardzo szybko. Gdy ucichnie kontrowersja z jego osobą albo składy w salonach pozmieniają się tak znacznie, że żadna z pracujących osób nie będzie go znać znowu dostanie przyzwolenie na naprzykszanie się obsłudze klienta i prawienie swoich obrzydliwych morałów. 2. Wieczne pretensje o zmniejszającą się sprzedaż (problem dotyczy całej Polski). Wieczne pytania dlaczego ludzie nie przychodzą i nie zostawiają pieniędzy. Odpowiedzi są dwie, pierwsza cytując szanownego dyrektora: "racjonalizują wydatki" i nie chcą kupować produktów, które są tak drogie a ceny wciąż rosną. A druga: w sklepie jest wiecznie to samo. Nie ma rotacji produktów, porcelana która była od początku mojego zatrudnienia dalej tam stoi i dalej nie cieszy się zainteresowaniem i straszy. Nowości które są wprowadzane sezonowo, jakością nie powalają. Są brzydkie i badziewne a w tym wszystkim drogie. Dopowiem tylko, że to co się nie sprzeda zalega na salonach i czeka na swojego klienta a nowości dalej napływają przez co sklep który jest keowany na luksusowy wygląda jak tani bazar. 3. Obcinanie etatów, premii, sztuczne podwyższanie targetów. Kwestią wcześniej poruszaną są premie za wykonanie targetu. Kiedy pracodawca podnosi je w sposób wyimaginowany, nie zwracając uwagi na faktyczną sprzedaż w zeszłym roku, zakładając ile chcieliby zarobić żeby dla nich wyszło korzystnie a nie ile faktycznie są w stanie ugrać dla pracowników oznacza to jedno. Najbardziej bolesne są miesiące wzmożonego ruchu (wrzesień-grudzień) gdzie pracy jest zdecydowanie więcej i zdecydowanie za dużo dla zespołu składającego się zazwyczaj z 3 osób. Nie wyrobicie targetu w grudniu? Nie dostaniecie nic nawet na pocieszenie, no chyba że maila od nowego detektora płaczącego ze szczęścia bo cała sieć zarobiła swój pierwszy milion w miesiącu 😊 Jedyną opcją na zwiększenie dochodu są nadgodziny, które można robić tylko w grudniu a nawet trzeba bo fizycznie w trzy osoby nie da się pracować w tym okresie. Co do ilości pracowników na salonie, za moich czasów byłyśmy we trzy na pełnym etacie. W tym momencie są dwie osoby na pełnym etacie i jedna na 3/4. Jestem ciekawa jak rozwiążą ten problem w momencie urlopów bądź świąt ale na szczęście nie jest to już mój problem. (stan na maj bo czytając nowe opinie mam wrażenie że jest jeszcze gorzej) 4. Firma miała jasno sprecyzowane że kartę stałego klienta wydaje się dopiero od progu wydanych 50zlotych. Do czasu aż nie zaczęło im brakować klientów. Budują sklep na wyprzedażach i rabatach obniżających możliwość wyrobienia targetu dla pracowników. Mam wrażenie, że sklep kreowany jest na markę premium a pracownicy mają zacząć zachowywać się jak w żabce. "a ma Pan/i aplikację stałego klienta?" "zachęcam do założenia aplikacji" "zachęcam do zakupu czekoladki/zaparzacza". Jeśli chcecie iść w kierunku premium zadbajcie o indywidualne podejście do klienta a nie o zarzucanie go formułkami i sztuczne wpychanie w niego badziewia, którego nie potrzebuje. 5. Zmiany kierowników regionalnych. Moje odejście zbiegło się ze zmianą kierownictwa. Nie wypowiem się osobiście jak "cudowna" jest nowa osoba która pracowała wiele lat w salonie w Łodzi jednak moje dziewczyny nie mają lekkiego życia. Kierowniczka za punkt honoru postawiła sobie rewolucję całego salonu i zmianę wszystkich ustaleń z poprzednim kierownikiem. Jak na dłoni widać, że ze zgranej firmy tworzy się korporacja nastawiona na wyścig szczurów a ona za wszelką cenę chce być na szczycie. Miałam z nią styczność nie osobiście i uważam, że osoba która sama określa się jako "cham" nie nadaje się na kierownictwo kimkolwiek a co dopiero kilkoma salonami. Podsumowując, firma oczekuje żebyś miał swoje zdanie jednak gdy wyrażasz je, stajesz się problemem. (dotyczy to również nowej kierowniczki, która stwarza złudzenie kompromisu, będącego tak naprawdę jej zdaniem wymuszonym manipulacjami) Nie ma tu miejsca na prawdziwy kompromis tylko na jego złudzenie. +
    "Marudny" pracownik

04.06.2026 04:32

Bardzo doceniam, że zdecydowałam się na odejście w odpowiednim momencie bo zmiany w dalszym ciągu wchodzą w życie i dalej są zmianami na gorsze bo osoby na pierwszej linii frontu nie mają nic do powiedzenia. Bardzo cieszę się, że trafiłam na cudowne dziewczyny w zespole, dzięki nim łatwiej było znosić pracę i ciągle zmieniające się rozporządzenia. Naszego rksa Pawła również miło będę wspominać. Uważam również, że firma próbuje się ratować poprzez opinie napisane przez AI. Niestety przez powszechnych dostęp każdy może wygenerować podobną opinie :)

04.06.2026 00:15

Praca w Czas na Herbatę była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem. Firma oferuje przyjazną atmosferę, a współpracownicy są pomocni i otwarci. Dużym plusem jest możliwość zdobycia wiedzy na temat herbat i obsługi klienta, co pozwala rozwijać swoje umiejętności. Kierownictwo podchodzi do pracowników z szacunkiem i stara się tworzyć dobre warunki pracy. Doceniam również elastyczność oraz dobrą organizację obowiązków. To miejsce, które mogę polecić osobom szukającym stabilnej pracy w miłym zespole.
    Pracowniczka salonu

03.06.2026 12:12

Pracuję w tej firmie od kilku lat i moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne. Oczywiście jak w każdym miejscu zdarzają się trudniejsze okresy zwłaszcza w okresie świątecznym gdy pracy jest ogrom, ale ogólnie firma zapewniła mi stabilne zatrudnienie, terminowe wynagrodzenie oraz dobrą atmosferę, czego dotychczas trudno było doświadczyć w poprzednich firmach. Najbardziej cenię atmosferę w zespole i podejście kierowniczki regionu. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie, gdy pojawiały się nowe obowiązki lub problemy, także prywatne. Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że przedstawiają one tylko jedną stronę medalu. Wiele osób, które są zadowolone z pracy, po prostu nie poświęca czasu na publikowanie komentarzy. Ja postanowiłam napisać swoją opinię, bo uważam, że warto pokazać również perspektywę osób, które dobrze oceniają to miejsce.
    #PracownikSklepu

03.06.2026 13:53

Jak źle się musi dziać w firmie, że pracownicy z centrali muszą dodawać pozytywne opinie żeby ratować średnią ocen.? Może gdyby nie wydarzenia z ostatnich dwóch miesięcy i decyzje kadrowe o zwalnianiu wieloletnich pracowników firma miałaby jeszcze jakąś twarz. Ale po tym wszystkim raczej będzie ciężko. Stabilne zatrudnienie? Raczej ciężko o tym mówić patrząc na zwolnienia i redukcje etatów. Terminowe wynagrodzenie? Należy się jak psu buda i firma nie robi żadnej łaski puszczając przelewy na czas. Dobra atmosfera? Śmiechu warte. Żaden pracownik z salonu nie napisałby takiej opinii choćby mu grozili zwolnieniem, więc nie upokarzajcie się już w tej centrali i pozwólcie prawdziwym pracownikom wyrażać swoje zdanie.
    xyz

03.06.2026 18:50

Dobrą atmosferę tworzą tylko i wyłącznie zgrani pracownicy salonu i nikt więcej. Cieszysz się z wypłaty na czas? To jest ich obowiązek, natomiast nie raz jest problem z wypłacaniem wyrobionej premii, czy dodatków za konkursy. Może zamiast tuszować oceny na GoWorku zacznijcie po prostu szanować ludzi, którzy są z wami od lat mimo tego, jak źle się dzieje.. ale do tego najpierw trzeba by było zacząć słuchać i czytać co mają do powiedzenia. Miłe słówka na siłę faktów nie zmienią.

03.06.2026 09:55

Dlaczego firma usuwa opinie? I na jakiej podstawie obiektywne opinie o tym co się dzieje w firmie są usuwane przez administratora?

03.06.2026 10:27

Płacą, a na inne rzeczy istotne tną budżet… Gdyby firma funkcjonowała w porządku to nie byłoby to potrzebne . Tak czy inaczej po ostatnich wydarzeniach chyba już ciężko będzie firmie zachować twarz.
    Lawendowe_pole

01.06.2026 08:26

Trochę już tu pracuję, to się wypowiem. Nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora) Sprzedaż spadła? Oj, w takim razie robimy redukcję etatów. Wieloletnich pracowników się zwalnia, ewentualnie ucina etat na 1/4. Ludzie sami się już zaczęli zwalniać, bo kto by chciał pracować na takim etacie i w tak niepewnym miejscu. Sprzedaż spada, bo klienci nie kupują, bo ceny są za wysokie, a nie dlatego że mamy za dużo pracowników. Na sklepie zostaje 2-2,5 etatu. Co to jest?! Jestem ciekawa kto otworzy sklep jak jedna osoba będzie na urlopie, a druga się rozchoruje. (usunięte przez administratora) Od tego roku firma zmieniła się nie do poznania. Morale wśród pracowników spadły, bo traktuje się ich jak (usunięte przez administratora). Teraz to już nie jest firma taka jak wcześniej. Nie liczą się ludzie, tylko cyferki. Myślę, że nikt kto się szanuje nie zagrzeje tu miejsca. Omijać szerokim łukiem.

30.05.2026 18:52

Odkąd przyszła nowa pani dyrektor, która nie robi nic tylko ucina etaty w firmie dzieje się samo zło. Wieloletnich pracowników się albo zwalnia albo zmniejsza etat z całego na 1/4. Co to jest 1/4 etatu dla kogoś kto miał do tej pory stabilne zatrudnienie. Ta firma to jeden wielki żart. Nie polecam. Omijać szerokim łukiem
    Xzy

25.05.2026 14:20

Nie polecam pracy w tej firmie. To co się dzieje jest chore. Nowa Pani dyrektor, która nie ma pojęcia chyba o pracy w centrum handlowym stojąc za ladą. Redukcja etatów dla pracowników z umowy o pracę na 1/4 etatu i to na zlecenie- śmiech na sali. Nie mają pojęcia o tym jak wygląda praca za ladą od otwarcia do zamknięcia galerii. Dzieje się bardzo źle! Nie polecam, jak się ktoś szanuje to nie zagrzeje tu miejsca.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Xzy

30.05.2026 14:03

Pani A 🙂

04.05.2026 10:17

Nie polecam teraz praca w tej firmie. Zatrudnili nowa dyrektorkę, tnie etaty i zwalnia ludzi, lub też sami sie zwalniają. Rozumiem że chcą zaoszczędzić,ale robi sie to etapami, regionach. U nas na sklepie jesteśmy we dwie, jestem ciekaw kto by otworzył sklep jak by dwie pracownice sie rozchorowały. Może ta nie spełna rozumu dyrektorka ruszy (usunięte przez administratora)
    On

17.05.2026 05:30

Na 0,25 etatu czy o 0,25 etatu ?

26.05.2026 17:25

Z pełnego etatu na 0,25 , nie o.
    Nikola

07.03.2026 11:36

Dobry lider to osoba empatyczna,komunikatywna,inspiruje zespół,słucha ,wspiera,motywuje i docenia pracowników. Tych wszystkich cech brakuje Pani kierownik regionalnej z regionu Warszawa.Jej krótkie wizyty w salonach to tylko obgadywanie pracowników za ich plecami z kierownikiem sklepu,postawa pokazująca ja tu mam władzę ...wymarzony lider hahaha
    Nikola

02.04.2026 15:10

Potwierdzam, wcześniejsza kierownik regionalna na wizycie w salonie była kilka godzin ,obserwowała, jak była potrzeba pomagała w obsłudze klienta ,mówiła co jest ok ,a co trzeba poprawić i robiła to z szacunkiem i chęcią pomocy .Zawsze wszystko było omawiane w obecności wszystkich a nie poza ich plecami.Obecna kierownik regionalna to porażka wywyższanie się, traktowanie cię jak powietrze..tylko szepty poza sklepem z kierownikiem sklepu..kto ją zatrudnił, ale kwalifikacji na to stanowisko nie posiada
    Anita

15.04.2026 19:32

Ale wiadomo że nad tym regionalny jest jeszcze ktoś, kto pewnie ma skrzynkę e-mailową i można się o tej sprawie rozpisać. Sporo osób się skarży obecnie na tę zmianę?

09.12.2025 12:07

Doświadczenie pracy w Czas na Herbatę ujawnia poważne problemy w funkcjonowaniu zespołu oraz podejściu do pracownika. Najbardziej odczuwalny jest brak elementarnego szacunku w komunikacji — zarówno w formie przekazywania poleceń, jak i sposobie zwracania się do pracownika. Wiele sytuacji wskazuje na oczekiwanie postawy podporządkowania, która nie ma żadnego uzasadnienia formalnego, zwłaszcza że relacja nie jest oparta na umowie o pracę, a więc nie powinna być traktowana jako hierarchiczna w takim stopniu. W zespole panuje chaos organizacyjny: zadania są zmieniane nagle, instrukcje bywają sprzeczne, a pracownik często otrzymuje komunikaty nieprecyzyjne lub niespójne. Brakuje jasnych zasad współpracy, odpowiedzialności i zakresów obowiązków. Zdarza się, że mimo braku formalnego zatrudnienia oczekuje się pełnej dyspozycyjności, sztywnej podległości oraz natychmiastowego wykonywania poleceń — co jest nie tylko niewłaściwe, ale również niezgodne z podstawowymi zasadami współpracy w relacji cywilnoprawnej. W komunikacji wielokrotnie pojawia się ton z góry, nieadekwatny do sytuacji, oraz sygnały, które mogą być odbierane jako deprecjonujące. To tworzy atmosferę presji zamiast profesjonalnego środowiska pracy. W połączeniu z brakiem transparentności i stabilnych standardów pracy prowadzi to do dyskomfortu, niepewności i obniżenia motywacji. Podsumowując, funkcjonowanie zespołu w Czas na Herbatę wymaga natychmiastowego uporządkowania: jasnych zasad komunikacji, jednoznacznych zakresów obowiązków oraz — przede wszystkim — zmiany podejścia do pracownika na oparte na szacunku i równym traktowaniu, szczególnie w sytuacji, gdy relacja nie ma charakteru stosunku pracy.
    #Grafik
    Bruno

20.03.2026 11:23

Funkcjonują tutaj jakieś premie za wyniki? Bo zastanawia mnie jak w ogóle sprostać jakimś oczekiwania jak dostajesz sprzeczne polecenia.
    Laura

23.03.2026 10:37

Zasady tych premii są chociaż jasno określone? Bo z tego co piszecie, to tu panuje chaos organizacyjny. Zastanawiam się, skoro współpraca ze strony zleceniodawcy przybiera w pewnych aspektach charakter zatrudnienia na UoP, może warto o tym porozmawiać. Nie jest to czasami coś, co zainteresowałoby PIP?
    Auctor

29.08.2025 18:09

Asystent AI

Cześć, jest otwarta rekrutacja na stanowisko Grafik / Graficzka. Oczekują bardzo dobrej znajomości narzędzi graficznych i oferują umowę o pracę na pełen etat. Po okresie próbnym można pracować hybrydowo. Wśród benefitów jest karta sportowa. Czy ktoś może powiedzieć, jak tu naprawdę wygląda praca przy własnym produkcie i czy firma faktycznie daje budżet na szkolenia? Jak z poziomem kreatywności i wolnością w projektach?
    #Grafik

23.09.2025 00:23

Lepiej się w to nie pchać. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda fajnie, ale nie jest to miejsce, w którym szanują pracowników. O szkoleniach zapomnij. Wiele opinii jest prawdziwych.

07.03.2026 22:56

To czemu piszą, że oferują budżet na szkolenia, jak mówisz, że szkoleń nie ma ☹️ A hybryda po okresie próbnym jest czy na to też nie ma szans?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Progressive?

28.02.2026 20:10

#PracownikSklepu
    Laura

01.03.2026 13:52

Ponad normę, to chyba masz na myśli zostawanie po godzinach. Nie płacą wam za to tutaj?? Przecież za nadgodziny się należy, tak to jest w prawie pracy zadekretowane.

18.01.2026 08:54

Proponuję omijać te sklepy szerokim łukiem...kierownictwo to jedno wielkie nieporozumienie! Czy ktoś z decydentów sprawdza kompetencje kierowników niższego szczebla? Chyba nie ...zachowują się jakby ta firma była ich prywatnym folwarkiem! Swoje kompleksy i brak kompetencji leczone są kosztem pracowników!Może ktoś się w końcu za to weźmie .
    Lolek

14.01.2026 17:27

Czy pracował ktoś w galerii Jurowieckiej w Białymstoku na obsłudze klienta i ma jakieś opinie ??
    Veritas

02.06.2025 13:10

Asystent AI

Wcześniej pojawiła się oferta jako Przedstawiciel handlowy ze stałym zatrudnieniem i systemem premiowym, ale bez podanej konkretnie kwoty wynagrodzenia. Największy nacisk był na co najmniej 2-letnie doświadczenie w sprzedaży oraz dużą gotowość do podróży służbowych po całej Polsce. Z benefitów wyróżniały się opłacane noclegi podczas delegacji. Czy te wymagania nie były za duże w stosunku do braku jasnej informacji o pensji? Ktoś może podzielić się opinią jak naprawdę wyglądała praca na tym stanowisku?
    #PrzedstawicielHandlowy
    ??????

11.06.2025 08:10

Benefity to opłacane noclegi podczas delegacji???????? noż (usunięte przez administratora) i co jeszcze ? to jest obowiązek pracodawcy a nie benefit !!!!!!!
    rolex

26.02.2025 09:52

jakis czas już wisi oferta jako Przedstawiciel Handlowy do tej firmy , może ktoś coś wiecej powiedzieć jakie warunki bo zastanawiam się nad wysłaniem cv
    ????

27.03.2025 21:38

zatrudnili kogos?
    Zainteresowany

03.03.2025 10:40

Dzień dobry. Jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Czas Na Herbatę? Jakie obowiązki, tereny, zarobki?
    Zainteresowany

11.03.2025 20:07

Dziękuję za tytuł, ale sarkazm jest zbyteczny. Choć właściwie określa Ciebie i Twoje podejście do obowiązków handlowca i boli Cię prawda która napisałem. Jesteś z tych handlowców którzy szukają łatwej pracy i produktu który sam się sprzeda. Najlepiej nie wysiadając z auta. Tak jak napisałem wcześniej do tego wystarczy małpa a nie handlowiec. (usunięte przez administratora) Nie filozof tylko handlowiec. I na i nieskromnie powiem że dość dobry. A co pracy nie można szukać? Chce się rozwijać, poznawać nowe techniki sprzedaży.sprawdzać się w nowych czasem zupełnie odmiennych branżach. szkolić kolejnych adeptow, szukać dla siebie lepszego miejsca tak ze względu na pieniądze jak i mój własny rozwój. To źle? Twoje agresywne odpowiedzi i ataki świadczą tylko o braku wiedzy, kultury, wykształcenia sprzedażowego i braku pewności siebie. A przede wszystkim brak konstruktywnych argumentów powoduje bezsensowne ataki i sarkazm.
    kacynka

13.03.2025 15:52

Widzę, że masz ogromne poczucie humoru, bo chyba tylko to tłumaczy Twoje przekonanie, że „sarkazm” to coś, czym naprawdę warto się chwalić. Może nie każdy handlowiec szuka łatwych ścieżek, ale jak widać, niektórzy wolą pracować z produktem, który „sprzeda się sam” – jak małpa z bananami, o czym słusznie wspomniałeś. Trudno się z tym nie zgodzić, bo takie podejście faktycznie zapewnia ciepły fotel i brak jakiejkolwiek odpowiedzialności. A co do Twojego „rozwoju” – jeśli naprawdę uważasz, że „szukanie nowych branż” i „rozwój” sprowadza się do biegania od jednego wygodnego miejsca do drugiego, to gratuluję. Czasem warto jednak zostać w jednym miejscu i dopracować swoje umiejętności, zamiast zmieniać branże co chwilę, bo to nie zawsze świadczy o ambicjach, a raczej o braku odwagi do naprawdę trudnej pracy. Twoje próby „konstruktywnej krytyki” widać, że są próbą obrony własnych kompleksów. Kultura i wykształcenie sprzedażowe? Chyba na wyższym poziomie niż przyzwolenie na to, by sprzedawca był tylko „maszyną” do osiągania wyników bez żadnego zaangażowania. Bo prawda jest taka – sprzedaż to nie tylko „szukanie łatwych dróg”. Ale to chyba za trudne do zrozumienia, kiedy celem jest tylko szybki zarobek bez jakiejkolwiek pasji do tego, co się robi.”

Kontakt - Progressive Sp. z o.o.

Sosnowiecka 5 52-008 Wrocław

Branża główna: Transport i spedycja

FacebookIconInstagramIcon
    Była pracowniczka

17.02.2025 21:37

Powiem tak - praca bywała przyjemna, bo miałam super dziewczyny. Zawsze się można było dogadać z grafikiem i urlopami - za to ogromny plus. Naprawdę elastyczne godziny pracy - bywało że przychodziłam na 3-4 godziny „dobić” to, czego mi zabrakło. Byłam też na 3 dłuższych L4 i zero problemu. Z tej strony cudnie. I tu się kończy. Umowa na czas? Zapomnij. Pani K z kadr ma wieczny problem - umowy z miesięcznym opóźnieniem, multisport z opóźnieniem, źle naliczany urlop (dobrze, że sama to śledziłam bo byłabym dużo stratna). Umowa o pracę od 1 dnia, ale podpiszesz ją tydzień później, o ile nie miesiąc! Na start (i koniec XD) jest najniższa krajowa -+ 100zl więcej. Premie można zrobić, ale targety takie, że płakać się chciało. Ah! Bo warunki premiowania też ucięli - o ponad połowę :D Także (usunięte przez administratora) się za najniższą krajową w piątki świątki i niedziele (handlowe oczywiście), ale centrala ma w soboty wolne - a jak masz problem to nie licz na pomoc. Ja czekam już prawie 3 tygodnie na świadectwo pracy, w międzyczasie wysłałam do pani K 3 maile - które oczywiście zostały olane. Centrala ma Cię w (usunięte przez administratora) i w sumie się nie dziwię - coś tam musi grubo nie grać, bo przemiał jest przepotężny. Co chwilę ktoś nowy, a więc co chwilę ktoś nie ogarnia. Dostawy? Kiedy im się zachce i co im się zachce. Zero ładu i składu. Jednego dnia 2 kartony nowości, innego 33 kartony, z czego 10 kartonów rzeczy „wycofywanych” od kilku ładnych miesięcy. Co chwilę nowe produkty, które kończą z napisem „wyprzedaż”, bo firma zamiast inwestować w pracowników, inwestuje w głupoty. Czy zgłaszałam to wielokrotnie? Owszem. Czy ktoś był chętny podjąć dyskusję? Absolutnie. Można mieć pomysły, można mieć argumenty, doświadczenie a nawet gotowe rozwiązania, ale jak jest się szeregową w fartuszku za ladą to Twoje zdanie jest nieważne. Merytorycznie w porządku - jakieś tam materiały były, szkolenie się zdarzyło. Atmosfera była okej - jak mówiłam, dziewczyny super; a jak nie było co robić (lipiec, sierpień, wrzesień głównie) to się chodziło na urlopy albo oglądało seriale w robocie, albo czytało książki. Nikt pretensji nie miał - to też duży plus. Wymaganie dresscodu nie dając nawet 100zl na rok na koszulki z pepco to jednak słaby pomysł. Jednak największy problem tej firmy to komunikacja. A właściwie jej absolutny brak. Do tego stopnia brak, że mail „od dziś promocja na to i na to”, potrafił przyjść o 15, czyli dokładnie w połowie dnia XD Szefostwo nieświadome chyba, bo im się hajs zgadza. Dla mnie koniec tej firmy nastąpił już w momencie, kiedy po raz 1 pozwolili, aby grudniowe targety były niewyrabialne (więc za 4x więcej pracy w grudniu wypłata była taka jak w lipcu - goła i wesoła). Warto wspomnieć, że wszystkie prezenty które trzeba było sprzedać robiło się ręcznie. A więc 3,4 osoby od września do listopada musiały zrobić około półtora TYSIĄCA prezentów. A potem to gdzieś trzymać. Gdzieś, bo firma budżetu na zewnętrzne magazyny nie przewidziała. 3 lata tam spędziłam i godzinami mogłabym opowiadać o tej pracy. Było, minęło, wspominam różnie - ale ogólnie? Nie polecam.

14.02.2025 10:00

Pracowałam w CnH trochę czasu. Pracować możesz jako doradca klienta za minimalną krajową plus śmieszna premia maksymalnie 300 zł za 110% targetu. Przy czym wyrobienie targetu 100% graniczy z cudem. Nie jest ważne Twoje zaangażowanie i praca, ponieważ pracy jest sporo. Tak na prawdę nie jesteś doradcą klienta. Musisz też zajmować się pracą biurową, prowadzić milion tabelek i nie tylko. W pracy panuje terror. Wiadomości od Centrali są pretensjonalne, a jedyną motywacją (plus śmieszne konkursy gdzie do podziału jest 100 zł na cały zespół) jest zastraszanie obcinaniem i tak już małej pensji. Najgorszy w tej pracy jest grudzień - jeżeli widzicie oferty pracy na ten czas nie zatrudniajcie się. Obiecają Wam premię, której i tak nie ma odkąd są nowe "lepsze" dla kieszeni zarządu warunki jej naliczania. Ruch w grudniu jest spory, napracujecie się, napłaczecie przez pretensjonalnych wtedy klientów a na koniec centrala dowali Wam inwentaryzację. Znam wiele dziewczyn, zaangażowanych i pracowitych, które po grudniu miały załamanie nerwowe, podupadały na zdrowiu ( dostawy na 20 kartonów w okresie największego ruchu); i które dosłownie ta firma złamała. U mnie było podobnie. Byłam zaangażowana i chciałam działać. Skończyłam na psychiatrze, lekach na sen i codzienne funkcjonowanie. Czy ktoś wypłaci mi za to odszkodowanie? Firma jeszcze by Ci z pensji potrącała za to ;) Podobnie jest z cudownymi prezentami od firmy za ciężką pracę. Wysyłają prezenty o wartości 300 zł i w @ informują że potrącą Ci za to z pensji ;D Nie dajcie się zwieść przyjemną atmosferą pracy i obietnicami degustacji herbatek i kawek. Sama nie wiem czy gratulować czy współczuć dziewczynom, które w pracy są dłużej niż kilka lat. Brak asertywności czy masochizm? Nie polecam, minimalna krajowa nie jest warta tylu nerwów i stresu.
    Ktoś

24.01.2025 13:26

Pracuje tu od ponad roku ale jest coraz gorzej. Śmieszne konkursy w których trzeba brać udział mimo że w tym sklepie co jestem są mniejsze obroty niż w sklepach np Łodzi. Coraz częściej nie ma premi mimo że z dziewczynami staramy się temu sprostać. A jeszcze głupie gadanie że mamy tylko brać po 12h i nie mniej? Co to ma znaczyć? Ja nie mam jak wraca do domu tak późną porą a jak mam to o 22 autobus więc nie liczą się z tym.
    Madam

30.10.2024 20:52

A ja się wypowiem dobrze o firmie. Mam umowę o pracę czyli stabilne zatrudnienie. Każda wypłata wiem z czego się składa. Wiem z czym pracuje mimo faktycznie samodzielnie zaciągniętego języka. Co do osób pracujących no faktycznie różnie bywa ale jest szacunek. Produkt dobre jakościowo i faktycznie z tej górnej półki. Jedyne co to bym się przyczepiła do wypłaty czyli bardzo duże targety do wyrobienia i jest to bardzo ciężkie, tak samo jak konkursy regionalne które no nie mają sensu jeśli tu gdzie pracuje są małe obroty dzienne a gdzie jest o 5x większy utarg np w innym mieście. Ale tak jestem zadowolona . Sama ustawiam sobie godziny pracujące z dziewczynami.

09.08.2024 12:02

Chciałabym aplikować na sprzedawcę ale zastanawiam się czy czepiają się sprzedaży? Towar sam sobie w mniejszej miejscowości pewnie ciężko żeby się sprzedał, więc zastanawiam się czy egzekwują niska sprzedaż? Sprawdzają pracownika?
    Mieciu

09.07.2024 16:37

Czy w firmie można liczyć na umowę o pracę? Ktoś tu wczesniej narzekał, że względnie łatwo o zwolnienie. Nie ma czegoś takiego jak okres wypowiedzenia?
    karo

26.07.2024 15:46

Nie rozumiem, jak się dogadasz że chcesz umowę o prace na starcie to dostajesz i juz...
    P.

07.06.2024 18:53

Serdecznie nie polecam tej parodii firmy. Kierownictwo regionalne, szczególnie to na śląsku (pozdrawiam środkowym palcem panią K.), jest po prostu wredne. Firma nie zwalnia sama pracownika? DOBRE SOBIE!!!!! Zwolnią cię za byle (usunięte przez administratora) i nie interesują ich twoje tłumaczenia. Pracownicy salonów nie są lepsi. Osobiście spotkałam się z tym, że na początku współpracy zapewniają cię, że możesz powiedzieć im wszystko, gdyby był jakiś problem, bo szczerość to podstawa. A później knują za twoimi plecami i nawet słowem nie powiedzą ci, jeśli jest jakiś problem do ciebie i nie dadzą ci szansy się wytłumaczyć. Byłych pracowników obgadają z góry na dół, zwyzywają i będą wyśmiewać, jakby one były idealne, a są po prostu wredne i fałszywe. Taka właśnie szczera atmosfera tam panuje. Chcesz urlop na żądanie? A bierz! Tylko licz się z tym, że później będziesz musieć się tłumaczyć regionalnej z tego dnia wolnego i nie będzie to miła rozmowa. Wysyłasz informację, że nie będzie cię w pracy, nie dochodzi ona do kierowniczki? Na pewno nie wysłałaś tego SMSa i kłamiesz. Pracownicy pracują na listach obecności. KAŻDY PRACOWNIK podpisuje ilość godzin dziennych swoim nazwiskiem JUŻ Z SAMEGO RANA! Chyba, że wie, że w danym dniu kierownictwo złoży wizytę w salonie, to wtedy podpisik dopiero na koniec dnia, żeby paniusia się nie doczepiła. Nie wstawią się za tobą, jeśli coś jest nie tak, tylko będą siedzieć i milczeć, kiedy tobie dostaje się po głowie. Jeśli trafisz na salon, gdzie od razu nie przypasujesz komuś do gustu, to wiedz, że znajdą sposób, żeby cię z tej pracy wyrzucić. Tak było w moim salonie. Poprzednia dziewczyna nie przypadła do gustu dwóm pozostałym, to skrzyknęły się do regionalnej i ją wyrzuciły z pracy. Teraz dokładnie taka sama sytuacja. Banda fałszywców. Nie polecam nikomu i będę głośno oczerniać tę firmę, a przynajmniej salon w moim mieście, żeby żadna biedna dziewczyna nie dostała wypowiedzenia z dnia na dzień i nie była straszona zwolnieniem dyscyplinarnym.
    M.

09.07.2024 16:21

W Polsce pracodawca nie może zwolnić pracownika bez podania powodu. Jeśli została Pani zwolniona, to musiała istnieć konkretna przyczyna, np. naruszenie obowiązków pracowniczych lub inna uzasadniona okoliczność. Jeśli ma pani wątpliwości co do zasadności zwolnienia, może Pani zgłosić sprawę do sądu pracy, chyba że rozwiązano umowę za porozumieniem stron (w takim wypadku przepisy zakładają, że obie strony dobrowolnie zakończyły współpracę i pracownik jak i pracodawca nie mają możliwości odwołania się).
    asdf

12.06.2024 05:07

Mnie przy tych negatywach które padły ciekawi zdanie aktualnych pracowników. skoro sa to znaczy ze nie może być teraz aż tak źle. No w takim razie jest na plus ze jednak warto posiedzieć i co robić żeby im nie podpaść i żeby nie chcieli zwolnic?
    Ta zła

09.07.2024 15:59

Wystarczy nie kraść kawy jak koleżanka dwie wiadomości niżej, o czym zapomniała wspomnieć :) Praca bardzo fajna i w firmie panuje przyjazna atmosfera. Nikt nie zwalnia nikogo bez powodu
    Ann

07.06.2024 19:06

Bardzo małe wsparcie od pozostałych pracowników salonu, większości informacji trzeba doszukiwać się samemu. Zostawiane jakieś śmieszne karteczki bez wytłumaczenia o co chodzi, zaklejanie przegródki z drobnymi w kasie taśmą klejącą, żeby osoba domyśliła się, że ma nie wydawać tych konkretnych drobniaków. Obgadywanie za plecami, donoszenie do kierownictwa na siebie nawzajem. Firma sprzedająca herbaty raczej kojarzy się z miłą i sympatyczną obsługą, a nie z podstępnymi kanaliami, ale no cóż. Bardzo ciężko wyrobić premie, bo cele miesięczne są horrendalnie wysokie, a ilość klientów i kwoty jakie wydają są bardzo małe. Jakość oferowanych towarów też zostawia wiele do życzenia, ale żeby klient wydał jak najwięcej, to największy (usunięte przez administratora) musi mu być "pociśnięty" jako coś super. Prośby grafikowe czasem są respektowane, a czasem nie. Zależy, czy osoba, która go robi cię polubiła. Ogólnie firma nie byłaby zła, gdyby kierownictwo było bardziej dla swoich pracowników i gdyby byli dla nich milsi. Moja dobra znajoma pracuje w innym salonie w innym mieście i po podzieleniu się opiniami na temat pracy w tej firmie, obie doszłyśmy do wniosku, że nie jest to najlepsze miejsce pracy jakie do tej pory przyszło nam odwiedzać. Obie też często czujemy stres przed pracą i w trakcie odwiedzin pani kierownik regionalnej. Jeśli miałabym określić, czy polecam tę pracę, to zdecydowanie nie, dlatego też od dłuższego czasu po cichu poszukuję sobie nowego zatrudnienia. I troszkę współczuję osobie, która przyjdzie na moje miejsce, bo zdrowie psychiczne troszkę jej przez tę pracę ucierpi.

09.10.2023 06:36

Cześć, i co z tym wymogiem odnośnie zakładania konta? Ktoś w maju o to pytał ale nikt się nie odniósł, co wprowadza mnie w jeszcze większa wątpliwość. Ja jak chce się teraz dostać tak po prostu bezpośrednio bez żadnych pośredników jak ta wspomniana agencja, to w jaki sposób mogę to osiągnąć? Macie jakieś porady odnośnie tego? i czy wszystkie stanowiska będą do tego dostępne?
    Była herbatka

13.10.2023 19:36

Z tym zakładaniem konta to było (usunięte przez administratora) i nie dotyczyło Czasu na herbatę. Nie mogą wymagać od Ciebie zakładania konta w konkretnym banku
    Była herbatka

25.11.2023 09:17

Powiem tak, mam spory sentyment do tej firmy, bo swego czasu lubiłam tam pracować. Z moich obserwacji wynika, że to raczej pracownik sam się zwalnia, a nie jest zwalniany. Wiąże się to z tym, że jak koordynator już dorwie jakiegoś chętnego to się go trzyma, bo nie chce mu się dalej szukać. Oczywiście są wyjątki, ale musi być naprawdę konkretny powód, żeby zostać zwolnionym. Asortyment sklepu jest fajny, są rabaty pracownicze, grafik układa się wspólnie, więc na pewno są plusy. Uważam jednak, że to praca na chwilę , bo po dłuższym czasie przychodzi frustracja. Ja miałam porównanie, bo jak zaczynałam to było fajnie, @pracodawca próbował zadbać o pracownika, był świetny dyrektor sprzedaży... Jak odszedł to wszystko zaczęło się psuć. Spadły profity pracownicze, koordynatorzy przestali się angażować, dział marketingu udawał, że pracuje, wzrosły wymagania (premie trudne do zdobycia) bez dostarczenia narzędzi i pomocy w sprostaniu oczekiwaniom. Pamiętam jak szkoliłam przed odejściem nowego pracownika, że była ona zadowolona z tej pracy i była pozytywnie nastawiona. Jak ją odwiedziłam po kilku tygodniach to już nie była taka zadowolona i szukała innej pracy. Odeszłam wiosną tego roku, więc myślę, że za dużo się nie zmieniło, ale mam nadzieję, że jest inaczej.
    Nowa

01.05.2023 22:09

Hej czy do tej firmy zatrudnia agencja pracy Bossa Work? Czy to prawda ze pracodawca eymaga dodatkowego konta założonego przez link podany przez agencje zatrudnienia żeby przelewać zwrot za dojazdy do pracy? Numer konta nalezy podac przed zatrudnieniem????Prawda czy to (usunięte przez administratora) ?

06.03.2022 10:31

Jak długo trwa proces awansu w Czas na Herbatę?
    @Herbatka

10.03.2023 18:48

Jedyną osobą, która może Cię pochwalić to jest regionalny, z którym masz dobre stosunki... I tyle. Nie licz, że będziesz zarabiać więcej niż początkujący albo dostaniesz jakieś inne gratyfikacje
    herbatka

29.03.2023 10:42

można awansować do biura a w tym momencie większość kierowników regionu to byli pracownicy salonów (sprzedawcy)
    herbatka

29.03.2023 10:37

Pracowałam w kilku sieciach sprzedaży i tutaj było najlepiej (w innych sieciach praktyki typu wyliczanie przerwy co do sekundy, narzucanie zmian gdy masz zajęcia na uczelni [mimo, że raz na 2 tyg], niemożliwość pójścia i kupienia sobie bułki, przeszukiwanie torebek czy pracownik nic nie ukradł - tutaj się z tym nie spotkałam ani razu). Umowę o pracę dostajesz od pierwszego dnia. Atmosfera była w porządku, nigdy nikt na mnie nie krzyczał ani nie robił pretensji nie wiadomo o co. Jak w sklepie nie ma klientów i nie masz co robić to nikt nie ma pretensji, że wyciągniesz telefon albo książkę. Do tego praca przy herbacie jest po prostu przyjemna. Zarobki typowe dla pracy w sklepie w galerii - dlatego skończyłam studia i idę. Nie jest to praca marzeń i nie ma co oczekiwać, że zarobi się jak na wyższym stanowisku. Fakt, że premie niższe niż kiedyś ale ciężko oczekiwać, że w kryzysie będzie tak samo. Nikt też nie kazał niczego wybierać z opakowań i sprzedawać dalej. Nigdy nie miałam problemu wpisać coś na straty kiedy budziło moje wątpliwości lub był koniec terminu. No chyba, że ktoś mówi o kawałku folii z opakowania, który się przycięło przy otwieraniu xD
    Agnieszka

21.03.2023 06:12

Praca na stanowisku Specjalista ds. technologii produkcji - czy ktoś z Was może coś więcej powiedzieć na temat pracy na tym stanowisku/ w dziale technologicznym? Warto aplikować?

Zostaw merytoryczną opinię o Progressive Sp. z o.o.

O marce

Zapowiedź profilu firmy Progressive Sp. z o.o.

Czas na Herbatę to polska marka działająca od 1997 roku, specjalizująca się w sprzedaży wysokogatunkowych herbat, kaw oraz akcesoriów do ich parzenia i przechowywania.

Zobacz więcej
    BuildingIcon