ARSANIT

• Rogoźnik
  • Bytom
  • Będzin

3. Opinie o pracodawcach Siemianowice Śląskie
  5. Opinie o ARSANIT Sp. z o.o.

Opinie o ARSANIT Siemianowice Śląskie

Nie przegap nowości o ARSANIT Sp. z o.o.!

Teodor

20.07.2015 18:41

Dynamiczny rozwój jest, ale firm konkurencyjnych, którzy tez produkują styropian,a im wieksza konkurecja tym gorzej na rynku ,mniej pracy,mniej pieniedzy,
    moder

04.05.2015 18:23

Jest jakaś szansa na zatrudnie w Arsanit?? Słyszałem od znajomych, że w Arsanit zarabia się 2500-3000 na rękę. Taka praca by mi odpowiadała.
    Bomba

16.04.2015 21:53

Hahahahahahahahahaha Arsanit to tylko imprezy dla klientów i ludzi z zewnątrz. Co do pracy to kiepska.
    żeluś

18.02.2015 21:46

PRACA DLA AMBITNYCHDRTN
    bolek

18.02.2015 21:30

Te okrutne teksty to jest prawda a wasze premie są wdawane na bankietach i festynaw m.i. w koninie z udziałem pewnego kabaretu co nazwa tyczy się chyba ba napewno kierotnictwa (paranapewnonormalni) aco do kompetencji kierownictwa to szkoda pisać
    pieniadze

31.01.2015 18:33

nie dziwie sie ze wszyscy sie pytaja o pieniadze bo rpzeciez faktycznie bez pieniedzy to ciezko sie zyje poweidczie mi cos wiecej an temat samej rpacy kierwcy czy wo gole istnieje szansa dostania takiej pracy mam nadzieje ze sie mi uda i dostane cos takiego z gory dziekuje za pomoc i mysle ze ktos ise zlituje .

17.10.2014 12:32

bolek

18.02.2015 21:38

Terminowosść wypła t tych zapomug to ta bo jest co do mobingu oj oj jest na maxa
    smok

15.06.2016 22:21

Oj głupich nie sieją jak widać.Idź zobacz jak się pracuje potem się wymądrzaj
    snajper

11.09.2014 15:42

Ciekawe opinie nie powiem- Smok wydaje sie jednym z tych ktorych rozliczono za efekty jego pracy - inni pewno podobnie - wszyscy be itp itd nikt nie mowi ze w firmie pracuje grubo ponad 100 ludzi ze otwieraja 2 fabryke na dniach, ze beda budowac 3 fabryke - czy wszyscy tam pracujacy sa tak nie zadowoleni czy po prostu robia swoje ... z tego co mi wiadomo to wiele osob pracuje tam wiele lat wiec nie dajmy sie zwiesc tym co zaczeli i uciekli z podwinietymi ogonami bo mydlo w kiblu bylo w plynie a nie w kostce .... nikt nie zmusza nikogo zawsze mozna isc do sspozywczego na kase :) ...
    hanys przodowy

03.03.2017 15:56

tyś chyba z przerywanego, ciśnienia brakło i robota całkiem spitolona!
    snajper

04.03.2017 07:41

buhahaha ... z przerywanego ... ciśnienia brakło buhahhaa chyba ci się bateryjka wyczerpuje heheheh ale lepiej z przerywanego jak mówisz o mnie - niż jak w twoim przypadku z zabawy w słoneczko w stodole buhhahahaha

01.05.2014 00:16

cały czas jest to samo tam Panowie nie ma co tam iść - magazyn ruina gorzej niż było obowiązki mają chłopaki za całą firme, a pewnie jedne z najmniejszych pensji ! Ktoś pytał jak zarabiaja mistrzowie wiec odpowiadam że ok 2200 brutto na umowie plus premia od stanowiska(chyba). Jako kierowca nie wiem jaka jest praca, wiem, że czasem jeżdżą w sobotę lub w w jakieś dni po świetach jak 99% firmy ma wolne - ale zdaje mi sie ze to raz na jakis czas, ale jest - jak z kasa nie wiem - ale każa wybierac urlopu w zime jak nie ma kursów.

06.02.2014 11:45

sa bo widzialem stare ogloszenie o prace dla mistrza do arsanitu

03.02.2014 23:07

czy nikt nie wie ile zarabiaja mistrzowie zmiany w arsanicie ??
    Gall Anonim

06.02.2014 07:33

Może nie mają mistrzów :)

10.01.2014 11:37

A jakie zarobki maja mistrzowie ?
    smok

27.11.2013 23:26

Pracowałem długo jako handlowiec i powiem tak,było różnie raz lepiej raz gorzej,ale ogólnie szło pracować i zarobić,póki nie zaczęli się w firmie panoszyć nowopozyskani menagerowie.Popsuła się atmosfera i stosunki a szkoda bo jak mawiał wieszcz-ARSANIT MA ZA SOBĄ SZCZĘŚLIWĄ PRZYSZŁOŚĆ.
    pracowałem

31.10.2013 12:36

Witam Nie polecam tej firmy istny wyzysk na sezon masakra co tam sie dzieje na magazynie to już w ogóle woła o pomste do nieba . Tylko dla tych dlugotrwale bezrobotnych albo zaczynajacych prace nikt kto poznal jak ma funkcjonowac porzadna firma tam nie ma prawa pracowac chyba ze chce byc (usunięte przez administratora)

01.10.2013 20:13

nie byłem jeszcze, dostajesz 1800 na poczatek brutto i chyba umowe o prace nie wiem jak teraz jest. niby sa jakies premie ale w sezonie przeważnie biorą Ci no chyba ze jestes bezbłędny w co watpie gdyz jest tyle roboty ze o pomyłke nie trudno wiec w sumie premie sa wirtualne. bonusów zadnych czasem i zjeść nie ma czasu.

03.09.2013 19:06

witam, pracowałem pewnien okres w arsanicie na magazynie i moge powiedzieć jedno - dicz jaka tam panuje przez "logistyka" to jest smieszne, ze jeden czlowiek tak moze sobie robic co chce, a "władza" czyt. (usunięte przez moderatora)pozwala na to - bo to kumple. Na magazynie chora robota wszystko na raz lider czy kierownik chyba ma na imie (usunięte przez moderatora) jakich mało, klnie, krzyczy i stawia fochy po prostu czlowiek jest beznadziejny komplikuje atmosfere tam. nie polecam za tak smieszne pieniadze (ok 1300 zl).
    Pablo

14.08.2013 23:24

Kazdy z was ktory daje takie opinie o firmie ARSANIT , nic o niej nie wie cwoki itd !!!! POZDRO dla starej ekipy !!!!!!!!!!!!!
    Richat

12.08.2013 21:33

nie zgadzam sie z toba !!! jezeli cos potrzeba to tego niema , temat zarobkow pominmy
    byłu

19.07.2013 14:03

Co do kierownictwa do najgorszy jest ten który nic nie robi a tylko mędrkuje tak się dziwnie złożyło ze ostatnio poznałem kogoś z łodzi który opowiedział mi parę historii o(usunięte przez moderatora). Teraz już wiem co to leczenie kompleksów ze szkoły z pracy na monitoringu umierałem ze śmiechu pozdrowienia dla M

14.05.2013 15:17

To nieprawda! Na rozmowie kwalifikacyjnej nie przekazuje się uczciwych informacji o warunkach pracy oraz o tym w jaki sposób podczas pracy pracownicy są poniżani przez jednego z "mistrzów" zmianowych. Człowiek ten używa wulgarnych wyrazów, obraża i poniża pracowników. W trakcie mojej bytności w zakładzie odeszło bezpośrednio z tego powodu około kilkunastu nowych pracowników! Trzymajcie się z dala od tej firmy!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ARSANIT?

jony

11.05.2013 19:28

witam , a jak tam kierowcy zarabiają bo widziałem ogłoszenie że potrzebują .
    niet polecam

16.04.2013 21:25

w tej firmie jest brak systemu motywacyjnego-niby sa jakies premie ale i tak Ci uwala za cos zawsze sie znajdzie powod, smieszne pieniadze za obowiazki ktore zrzucaja Ci na plecy 1300 zl to jest smiech na sali nie polecam tej firmy (usunięte przez moderatora)
    LUPE FUESNTE

02.04.2013 09:46

PRACA DLA LUDZI BEZ AMBICJI!!!NIE POLECAM

27.03.2013 14:50

Pracowałem w Arsanicie na magazynie (styropiany) praca trochę ciężka, , 1100zł miesięcznie bodajże. Jak ktoś lubi pracę na magazynie to powiem szczerze że nie jest tam aż tak źle. Zarobki małe, praca czasami bywa ciężka. Trzy zmiany (nocki najcięższe), ale warto spróbować i przekonać się samemu ;)

Kontakt - ARSANIT Sp. z o.o.

Obwodowa 17 41-100 Siemianowice Śląskie

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

ARSANIT

07.03.2013 10:28

Witam. O warunkach pracy i płacy zawsze informujemy na rozmowach kwalifikacyjnych, ponadto praca, którą trzeba wykonywać jest pokazana interesantom w praktyce. Przykro Nam, że po mimo tego wszystkiego ktoś decyduje się na prace u Nas, a po zaledwie jednym dniu przepracowanym na następny nie przychodzi i wypisuje bzdurne rzeczy na temat firmy. Pozdrawiam.
    Pppp

16.03.2017 10:19

,,Przykro Nam, że po mimo tego wszystkiego ktoś decyduje się na prace u Nas" - za takie pieniądze to powinno być Wam bardzo przykro, wstyd w ogóle to powinniście zamknąć interes jak jest Was nie stać uczciwie zapłacić za uczciwą prace, a nie samemu się tylko obławiać!
    nikon

06.03.2013 20:27

Szkoda gadać ludzie zarabiają tam grosze a robią jak za 5 a umowa wiadomo o dzieło i tylko tyle
    były pracownik

07.07.2011 09:15

Firma arsanit to jedna wielka pomyłka . Pracują tam ludzie chyba bez ambicji bo na magazynie szef płaci 1500 zł z czego 400 jest odliczeń więc zarobki nie są rewelacyjne a praca w 100 % nie adekwatna do zarobku . Polecam tą prace tylko zdesperowanym na maxa

15.06.2011 23:15

A jak wygląda tam praca na magazynie czy ktoś może sie wypowiedzieć bo mam kozie tam być zatrudniony ??
    anonimowy

30.05.2011 12:53

Aktualnie jeszcze pracuje w firmie, ale tez mysle nad zmiana pracy i pewnie nie tylko ja z tego co slyszalem. Bardzo marnie placa. Zawsze na rozmowie obiecuja złote góry, a w praktyce jest zupelnie inaczej. Zdania typu "sobotami mozna sobie dorobic za 12h - 200zł" są prawdziwe o ile te soboty sa... zdarza się ze mozna robic, ale to rzadko. Druga sprawa, mowia ze szukaja ludzi NA STALE. Nie, oni nie potrzebuja ludzi na stale tylko na "sezon" od ok. kwietnia do pazdziernika. Osobiscie nie polecam. Chyba ze komus wystarczy 1090 zł na reke.
    NEO

20.05.2011 07:29

Nie napisałem tego aby podlizać sie prezesowi, mnie on nie interesuje, tak jak on nie interesuje się firmą. Dla niego istotny jest rachunek bankowy. Tam są ludzie, a ludzie to firma. Zniechęcanie pracowników i złe zarządzanie to nie robi prezes. Dzisiaj ciagły problem, styropian nie dociera na termin do klienta, tynki cienkowarstwowe? tanie więc na czymś zaoszczędzono, zużycie? bycie dobrym sprzedawcą nie znaczy że się potrafi dobrze zarządzać !

03.05.2011 15:25

witam wszystkich. ja jeszcze tu niestety pracuje ale myśle że już niedługo. z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej a nic nie wskazuje na to żeby sie polepszyło. patrzą tylko na siebie i na to gdzie by tu jeszcze skubnąć pare złotych pracownikom i to nie jest tylko moja opinia. NIE POLECAM TEJ FIRMY.
    Myslacy.

28.03.2011 21:07

Ciekawe czy dostales medal od szefa za ta wypowiedz..(usunięte przez moderatora)
    NEMO

23.10.2010 08:18

Więc czemu zmienia ciągle pracowników, dlaczego nie płaci w terminie, na długopisach nie buduje się firmy, ale na deklaracjach i relacjach z klientami TAK? oczywiście tych bez pokrycia. NIKT NIE MA MONOPOLU NA WSZYSTKO, PREZS TO MOZE KIEDYS ZAUWAŻY, ale dla niego i firmy może być za późno!!!

28.07.2010 01:06

bardzo nowoczena i rozwijająca sie fima polecam!!!dobre produkty w dobrej cenie reszta tez ok.Polecam wspołprace!
    PH ARSANIT

29.04.2010 22:11

A ja jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie Arsanit, jeśli coś potrzeba to zawsze jest ,jeśli jest problem to jest on zawsze rozwiązywany a firmy nie buduje się na długopisach firmowych, mój przedmówca chyba się nie nadawał do sprzedaży jeśli uważa że jego dźwignią marketingowo w budownictwie są długopisy firmowe.Może w spożywcze byś coś po handlował...Polecam nowoczesną rozwijającą się firme Arsanit w której zarabia się godziwe pieniądze i można nabyć bogate doświadczenie...Pozdrawiam ;) PH ARSANIT

17.04.2010 19:39

Szkoda gadać,nieterminowe wypłaty,ciągle wszystkiego brak,wzorników,długopisów firmowych,na wszystko szkoda,nawet na serwis aut służbowych a jak już się pojedzie do mechanika to tylko raz bo potem na czerwono stoi u niego ARSANIT-tylko gotówka.Omijajcie szerokim łukiem.

Zostaw merytoryczną opinię o ARSANIT Sp. z o.o.

Oferty pracy - ARSANIT Sp. z o.o.

Doradca techniczno-handlowy

Siemianowice Śląskie

Pracownik produkcji chemii budowlanej (M/K)

WalletIcon

4806 - 5200 PLN / m