Piekarnia cukiernia Konkol

Karwia

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 239 ocen.

Opinie o Piekarnia cukiernia Konkol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia cukiernia Konkol

była pracownica

Witam, jestem bylą procownicą cukierni. Nie polecam pracy w sklepie Konkol, duże wymagania-mały zarobrk, grafiki co chwile zmieniane, nie sprawiedliwie robione (jedni chodzą ciagle na II zmianę a inni ciagle na rano-a kierownictwa to nic nie obchodzi). Non stop kontrolowanie i sprawdzanie pracownika, atmosfera "do (usunięte przez administratora) Nie polecam pracy w takim (usunięte przez administratora)!

Malwinka

Piszę w sprawie podwyżek chleba. Jestem diabetykiem i kupowałam chleb o niskim indeksie glikemicznym. Rok temu ten sam chleb (notabene 330 gram) kosztował 3,35 zł i podrożał krótko po tym na UWAGA...4,20 a wczoraj chciałam kupić chleb i okazało się,że już kosztuje 4,63. Panie Konkol, czy nie uważa Pan, że to już zbyt wiele...ja rozumiem, że wszystko drożeje ale człowieku płacić prawie 5 zł za tak mały chlebek, to już jest zdzierstwo. Można się bogaci, ale nie w taki sposób. Ja osobiście dużo kupowałam miesięcznie tego chleba, ale rezygnuję i życzę aby takich jak ja było wielu i jak mówi przysłowie "chytry dwa razy traci" - Klientka

Joanna

Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Na forum nie są dopuszczalne m.in. treści wulgarne, ordynarne czy też naruszające dobra osobiste. Każdy ma prawo do zostawienia opinii zgodnej ze swoimi doświadczeniami. Jeśli nie zgadzacie się z czyjąś opinią, czy też treściami zawartymi w komentarzu, to zawsze można się do wpisu merytorycznie odnieść i przedstawić swoje doświadczenia.

Ekspedientka

Pracuję w Cukierni Konkol już ładnych parę lat i złego słowa nie mogę powiedzieć o firmie, szefostwie jak i kierownikach. Jeżeli szanuje się pracę i chce się pracować to naprawdę jest bardzo dobrze. Pensja zadowalająca. Nigdy nie miałam problemu z otrzymaniem wolnego czy urlopu. Większość osób szczególnie młodych chciałoby najlepiej nic nie robić i dużo zarobić ale tak to niestety nie działa. Trzeba się zaangażować i porządnie wypełniać swoje obowiązki. Wszystko działa w dwie strony. Szczerze polecam!

Pracownik
@Ekspedientka 05.11.2017 20:20

Nie łudź się, że dostaniesz premię za lizanie (usunięte przez administratora). Twoja wypowiedź jest wręcz śmieszna.

Dorota

Czy doprawdy nikt nie widzi i nie słyszy skarg na obsługę w chwaszczynie? Pani,która pracuje tam od jakiegoś czasu jest za każdym razem nie uprzejmą. Naburmuszona,zero usmiechu. Nerwowa i wybuchowa, nie ma zadnych oporow by dyskutowac a wrecz klocic sie z klientami gdy tylko cos sie jej nie spodoba. Wchodzę tam bo mam po drodze Ale jej obsługa doprawdy zniechęca do zakupów. Czy kierownik nie widzi tego jak to pisza inni pracownicy na kamerach??

Gość
@Dorota 03.11.2017 13:47

Póki co, to jedyna skarga na obsługę w Chwaszczynie. Zawsze znajdzie się niezadowolony klient, który się uwziął. W każdym sklepie. Pani komentarz zdaje się być nie obiektywny.

...
@Gość 27.11.2017 15:51

Jak już się fatygujesz na tą stronę żeby się poskarżyć to najpierw przeczytaj komentarze pracowników jak wygląda praca w tej firmie a potem oceniaj wykończoną obsługę.

kolorowadama

Piekarnia Cukiernia konkol to totalne dno.. Zaczynając od szefostwa kończąc na kierownikach. Byłam kilka lat ekspedientką. Inwigilacja na kamerach, zero swobody, grafik ustalany z dnia na dzień, o wolne trzeba błagać choć nie wszyscy odbierają telefony z kierowników bo wiedzą czego od nich chcesz. Nie możesz sobie nic zaplanować do przodu bo grafik nie dość że przychodzi ostatniego dnia miesiąca na koeljny to i tak po 10-dni następnego miesiąca P. Joanna zmienia go bo spadają bądź wzrastają obroty i zmienia ci twój cały plan ... NIE POLECAM, JUŻ NIE PRACUJE I TO BYŁA NAJLEPSZA !!!! decyzja,! Ludzie , którzy boją się odejść bo myślą, że nie znajdą innej pracy, spokojnie też się martwiłam, teraz pracuje spokojnie 8h , weekend wolny i jestem królem życia. Presja pracy już się skończyła na szczęście ..

Minionka1234

Pracuje w tej firmie ponad 3 lata na umowie śmieciowej, ale są również koleżanki, które po znajomościach i roku pracy umowę na stałę otrzymały. w sezonie charówka na 300h miesięcznie a w ciągu roku jak masz 150h to i tak za dużo.. Brak jakiegokolwiek szacunku ze strony szefostwa i kierowników. Jestem ekspedientka i traktują nas jak jakieś totalne idiotki.Najlepiej zrob wszystkie 4 weekendy w miesiącu w pracy a za to dostaniesz dzień wolnego w srodku tygodnia.. No bo po co spędzić choćby niedziele z mężem i rodziną ? Pracuję bo muszę , nie mam innego wyjścia ale jeśli ktoś zastnawia się nad zatrudnieniem to odradzam, no chyba że nie chcesz mieć swojego życia prywatnego i siedzieć w pracy cały miesiąc w presji czy nikt nie zadzwoni i cie nie (usunięte przez administratora), ale uwierz że to i tak się znudzi ... w tej firmie w pewnym momencie dochodzi się do momentu ściany, w którym masz dość tak jak koledzy niżej napisali, że mimo wszystko kończysz pracę z tym chołchozem ! Najlepiej potrafią ustawić się koleżanki, które po podpisaniu umowy na stałe po kilku miesiącach odchodzą na zwolnienia lekarskie na ciąże, a za nie pracują pracownice a'la seoznowe bez jakich kolwiek dodatków za pracę w niedzielę lub cokolwiek. Ta firma to najgorsze (usunięte przez administratora) w jakie się wpakowałam, ale mam nadzieję, że już nie długo. To że płacą 12zł za h na sklepach to nie oznacza , zę jest tak super jak każdy myśli. Sklep to nie tylko stanie na kasie i ladny wygląd, dziewczyny na prawdę niektóre ciężko pracuje, muszę zorganizaować sobie zamówienia, strategicznie wszystko przemyśleć, by później nie było problemów ze zwrotem ze strony kierowników, ale tego nie docenia już nikt oraz sprzątać na wylizanie ale to oczywiście nie wszystkie koleżanki umią robić... A jak ktoś w biurze ma coś zrobić to również Szanownym Paniom się do tego nie spieszy.... NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

Były pracownik

Praca 7 dni w tygodniu. Brak umowy o pracę. Pracownicy z wysokimi kwalifikacjami i doświadczeniem zawodowym wcale nie zarabiają więcej a może i nawet mniej niż Ukraińcy. Z całego serca nie polecam. Dobrzy pracownicy się pozwalniali, zostali Ukraińcy i osoby zmuszone prywatną sytuacją finansową. Brak hierarchii kadry. Przedszkole i błędy w zarządzaniu. Przedsiębiorstwo nastawione na zyski. Pracownik to nie inwestycja a koszt. Jeszcze raz - NIE POLECAM. Pozdrawiam nielicznych dobrych pracowników administracji :D

były pracownik

Nie polecam pracy w piekarni cukierni Konkol i ostrzegam innych.Ludzie wszędzie byle nie tam,pracujesz za marne grosze i na śmieciowej umowie,ciężko pracujesz od niedzieli do niedzieli z wyjątkiem dwóch sobót po nockach,szef obcina godziny bo doszedł do wniosku że ludzie za dużo u niego zarabiają więc wymyślił sobie że pracownicy będą pracować za trzech i że całą produkcję mają zrobić w ciągu 6 godzin.Nie ma miesiąca żeby znowu ktoś się nie zwnił,z braku ludzi szef obciąża ludzi ciężką harówą za grosze.Ja odszedłem z tamtąd do lepiej płatnej pracy,nie jestem wołem roboczym i nie będę pracował. za grosze na śmieciowej umowie.Czytajcie opinie o piekarni cukierni Konkol i ostrzegajcie innych ludzi aby tu nie przychodzili do pracy bo tu jest kołchoz a nie normalna firma,nawet Ukraińcy z tamtąd uciekają.

Joanna

@ktos co masz na myśli mówiąc, że nie wiecie za ile pracujecie? Nie jest to jasno wyszczególnione w treści podpisywanej z pracodawcą umowy?

ktos
@Joanna 01.09.2017 14:29

Nie, nie wiemy. Umowy podpisujemy z opóźnieniem, tzn bywa Tak że dostajemy umowy z 2-3-4 miesięcy i podpisujemy hurtowo. Nie jest wymieniona stawka. Przez cały lipiec nie wiadomo było za jaka stawkę godzinowa pracujemy, bo szefostwo tak długo się zastanawiało i nie mogło podjąć decyzji. Dopiero w sierpniu zapadła decyzja kto ma jaka stawkę i jaka premie. Czy możliwe jest by tak duży zakład miał tyle umów zlecenie ?

Joanna

@stała pracownica próbowałaś rozmawiać z pracodawcą na temat zmiany umowy na umowę o pracę? Czasem warto samodzielnie ten temat poruszyć. Jak wygląda zwykle kwestia umów w firmie? Kto może liczyć na umowę o pracę?

ktos
@Joanna 10.08.2017 10:00

na umowę o pracę może liczyć ten kto jest z Karwii i ma szczególne względy u szefostwa, czyli im się podlizuje. ekspedientki nie mają szans na umowę o pracę, ogólnie ... nawet nie wiemy za ile pracujemy. To jest chore i błagam niech jakaś inspekcja pracy się zainteresuje tym zakładem.

stała klientka

Witam ja też kupuję jagodzianki w piekarni Konkol w Koszalinie i zdarzyło się już kilka razy że nie było jagód nie dość że ceny jak z kosmosu na ciastach i na pieczywie , po za tym obsługa się już popsuła , panie mowa o stałych pracownicach, chyba zapominają gdzie są , będąc klientem nie powinnam wysłuchiwać prywatnych rozmów tych pań ; typu życia prywatnego, i obgadywanie osób trzecich itp., . A Pani Joanna jest osobą arogancką i nie miłą , za dużo mówi o tym co nie trzeba . Po za tym nie widzę już Pani Żanety która miała pojęcie o handlu bardzo miła osoba, szkoda bo jak są fajne osoby to za chwilę ich nie ma . Może ktoś zna numer do biura tej firmy,.

Artur

Witam też kupiłem Jagodziankę i jakie było moje zdziwienie gdy w środku nie znalazłem jagód . Nigdy więcej tam nie pójdę bo to zwykłe oszustwo .

Agnieszka

Niestety nie moge sie pozytywnie o piekarni wyrazic kupuje jagodzianke a tu niespodzianka nawet sladu po jagodach nie ma szkoda ze nie moge wrzucic zdjecia bo bym pokazala jak wyglada jagodzianka bez jagod zaplacilam za nazwe a nie za jagody nigdy wiecej nie skorzystam

stała pracownica

Nie polecam, okropna atmosfera,która tworzy biuro. Czujesz sie jak w przedszkolu bo za kazdy Twoj bład dostajesz UWAGE do specjalnego ZESZYTU UWAG, który ma podpisane kartki zeby nic nie zgineło z niego. :)) Pracuje ponad rok i ciagle umowa zlecenie .

Joanna

@Pracownik abpiszesz, że robi się coraz gorsza atmosfera. Czy w firmie zaszły w ostatnim czasie jakieś zmiany, które na nią wpływają?

pracownik
@Joanna 13.06.2017 15:04

Joanno ja pracuję na produkcji w Karwi.Praca jest bardzo ciężka,pracujesz 7 dni w tygodniu od niedzieli do niedzieli.Wolne dni masz tylko po nockach jak kończysz nockę z soboty na niedzielę.Bardzo dużo ludzi już się zwolniło ,mają dosyć takiej harówy.Szkoda że szef nie potrafi docenić i uszanować swoich pracowników, odeszli bardzo pracowici i ci którzy znali się na swojej pracy.Zostali Ukraińcy którzy śmieją się nam( Polakom pozostałym na produkcji u Konkola) w twarz bo czują. się lepsi od nas i bardziej doceniani,nie dość. że mają umowę o pracę to jeszcze opierniczają. się. jak mogą.To my Polacy jesteśmy od czarnej roboty. a Ukraińcy to elita.Od czasu kiedy zwolniło się już tylu ludzi firma zrobiła się. obozem pracy gdzie jedna osoba obsługiwać 2lub3 stanowiska.Czasami sił brakuje na to wszystko.Wszyscy boją się zbliżającego sezonu bo wiemy co nas czeka .Ciężka praca ponad nasze siły .

Pracownik ab

W tej firmie robi się coraz gorsza atmosfera . Każdy chce być kierownikiem . Całe biuro myśli że może rozporzadzac dziewczynami w sklepach. Kilka lat umowa zlecenie na 1miesiąc a podpisywania co 3-4 miesiące. NIE POLECAM

Joanna

Pracujesz obecnie w firmie Piekarnia cukiernia Konkol? Chętnie usłyszymy więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?

Chory po pączka h

Ma coraz nędzniejsze wypieki nie polecam zjadłem pączki trzy dni bolał mnie brzuch i czułem smak starego łoju

Chory po pączka h

Ma coraz nędzniejsze wypieki nie polecam zjadłem pączki trzy dni bolał mnie brzuch i czułem smak starego łoju

Temore

W Żelistrzewie są bardzo miłe Panie ekspedientki. Naprawdę kompetentne osoby, mimo tego do cukierni zaglądam co raz rzadziej. Jednym zdaniem : Ceny w górę, jakość w dół. No niestety, na początku ciasta byly smaczne, a ceny przystępne. Teraz czysta kpina. Powyżej ktoś napisał o bezie z owocami, mam podobne doświadczenie. Ciasto kupione w Puckiej cukierni, było skisłe. Moim zdaniem powinny być chłodnie do ich przechowywania. Poza tym mam pytanie do pracowników, czy jakoś szczególnie zmienił się skład waszych produktów? Dostałam strasznego uczulenie po wyrobach z waszej cukierni, czego nigdy wcześniej nie było

uczciwy

bieda

ogrudek

bieda i jeszcze raz bieda tam jest taki duży zakład a płaci więcej ukraincom niż polakom gdzie jest sprawiedliwość a polacy za naj niżą krajową teraz pracują i bez urlopu 7 dni w tygodniu bez umowy a ukrajincy je mają a polak na śmieciówce tam robi i za naj niszą krajową tylko nadgodziny go ratują. szef sam wyjeżdza na urlop a ludzie za grosze robią dobrze że zmieniłem prace mam więcej płacone i więcej wolnego a też pracuje w cukierni polecam zmięcie prace bo rodzina jest ważniejsza!!!

Uczciwy pracownik POLAK
@ogrudek 29.01.2017 16:21

Zgadzam się. Ukraińcy śmieją się nam w oczy, że jak coś nie mogą załatwić to idą " do gory", postekaja i dostają to co chcą. A co z tekstami szefostwa, że najpierw muszą zadbać o pracowników, którzy dłużej pracuja w firmie ? Jak to ma się do tego, że Ukraińcy dostają od razu umowę o pracę, a Polacy pracujący 5,6,7 lat nadal mają zlecenie ? No chyba ze jestes z Karwii bo pracownicy z Karwii tez maja szczególne wzgledy. Ludzie to nie bydło, żeby coś wymagać i mówić przemowy o "poświęceniu się i starania dla firmy" trzeba samemu coś dac- umowę o pracę. Przecież jak firma nie dba o pracownika to czego oczekuje

Stała klientka

Chciałam się podzielić niemiłą sytuacją jaka miała dzisiaj miejsce na sklepie w Koszalinie podczas gdy robiłam tam zakupy. Pani ekspedientka (blondynka) bardzo niemiło potraktowała swoją koleżankę z pracy przy innych klientach. Aż sama poczułam się nie swojo i nie chciała bym być na miejscu tej dziewczyny. Obsługa bardzo miła, pieczywo pyszne, ale przez takie sytuacje sklep może stracić.

Wanda
@Stała klientka 24.01.2017 16:09

A ja muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z tego sklepu. Miła obsługa bez względu na Panie stojące za ladą, blondynki są tam dwie jak się nie mylę w tym jedna Pani Ola z taką Panią z rudymi włosami pracują, ale nie ważne tak czy inaczej nigdy nie spotkałam się tam z jakimiś nieprzyjemnościami czy w kontakcie z klientem czy w relacjach pomiędzy pracownikami, kiedyś tylko dwa razy zostałam oszukana przy wydawaniu reszty przez jedną dziewczynę ale słyszałam, że ktoś w końcu ją zwolnił. Myślę, że śmiało mogę powiedzieć, że jest to dobry sklep i dobre wypieki.

Klientka Danuta

Bardzo niemiła obsługa na Chwaszycznie. Dzisiaj po 14 robilam tam zakupy, pani niemiła arogancka... zachowywała się tak jakbym robiła jej problem i przeszkadzała Nie polecam

X
@Klientka Danuta 09.01.2017 15:05

Zgadzam się co do Pani z Chwaszczyna. Obrazona ma cały świat, niemiła i niezadowolona ale ponoć nie mają ludzi do pracy ale mnie jako klienta to nie interesuje .

Natalia
@X 10.01.2017 13:38

Ja stałam za Panią i nie widziałam nic złego w zachowaniu ekspedientki. Za TO Pani miała takie wymagania ze najlepiej kupić bułkę której nie ma na półce a i jeszcze posmarowana masłem. Najlepiej jak będzie Pani robiła zakupy wirtualne bez kontaktów bliższych z cywilizacją. I proszę się nie podpisywać fałszywym imieniem, Pani ANIU!

Niezadowolona klientka

Chciałam przekazać moja opinie na temat sklepu na Morenie w Alfa Centrum. Nie jest tajemnicą ze zamierzacie się Państwo rozbudowywać, jednak proponuje zacząć od wymiany obsługi. Nie uwierzę w to, że nie ma ludzi do pracy. Proszę mi wierzyć, że nie liczy się ilość tylko jakoś na którą również składa się obsługą. Ekspedientki mam wrażenie ze nie znają składu pieczywa, każda mówi co innego, Panie niemiłe, potrafią pomimo kolejki wyjść na zakupy do biedronki. Niesamowity syf który jest widoczny przez często otwarte drzwi na zapleczu. Proponuje zrobić ankietę na temat obsługi klienta ponieważ ja i moi znajomi od bardzo dawna nie robimy u Państwa zakupów, no czasami przyjdę po beze bo jest wyśmienita. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Julita

To fakt też ostatnio zauważyłam zmianę i to dużą to prawda z tymi dziurami Sądziłam że mi po prostu przestał smakować ? o co chodzi ?????

halo

No to dobrze, że firma i jej zachowania odpowiadają @J, ale mnie bardziej ciekawi to czy zarobki są adekwatne do powierzanych zadań, wiecie czy jest to teraz możliwe? Podobno się miały pojawić jakieś premie po wakacje, zwłaszcza dla początkujących pracowników.

Niezadowolony klient :)

Witam, Z waszych produktów korzystam prawie codziennie ,ale to co mnie dzisiaj spotkało w cukierni ktora mieści sie w Żukowie ,to jest śmiechu warte . Pieczywo ktore kupiłam było twarde i nie nadaje sie do jedzenia wiec pieniądze w błoto poszły . Cukiernia jest nie dawno otwarta w tej miejscowości . Na poczatku było wszystko okej.. otwarte wszystko świeże .. no tak trzeba zachęcić ludzi a potem sprzedawać im chrusty. Ciasto -metrowiec tak samo pozostawia duzo do życzenia . To co było na otwarciu a to co dzieje sie teraz to jest jak jakas komedia . Nie dziwie sie ze poszukujecie ludzi skoro nikt nie chce w takiej atmosferze pracowac i oszukiwać klientów i sprzedawać takich produktów . Niestety zrazilam sie i na pewno nie odwiedzę i nie polecę waszych wypieków.

wierna pracownica

Witam. Również jestem pracownicą w Naszej Firmie. Zarobki średnie moim zdaniem bo 12zł na h to nie dużo. Szefostwo i kierownictwo zero szacunku do pracownika. Piątek, świątek i niedziela ani dnia praktycznie wolnego, a urlop z łaską skoro miesiąc przed wybłagasz jeden, dwa dni. Nie doceniają niczego, twojego poświęcenia, zaangażowania i dokładności. Pani J. utopiłaby każdą dziewczynę w szklance wody, mimo tego że dobrze wypełnia swoje obowiązki znajdzie zawsze coś. Pracuję tutaj bo muszę, ale to tylko kwestia czasu. 3 lata to za dużo.

Również pracownica
@wierna pracownica 08.10.2016 21:43

Nie zgadzam się z wierna pracownica. Również pracuje tutaj kilka lat i mogę śmiało powiedzieć, że P. J jako jedynej zależy. Jest konkretna i jak czegoś potrzebujemy to zawsze możemy Ja poprosić, można na niej polegać. Z innymi kierownikami fajnie się żartuje, ale chyba nie na tym to polega. Ważne sprawy tylko z Panią Asia, a to nie Jej wina ze nie ma ludzi do pracy a pracuje 5 lat i śmiało mogę powiedzieć, że najwięcej narzekają koleżanki które interesuje jedynie kolor paznokci i czy pensja jest na koncie .

Marcin

Pytałem się niedawno znajomej (pracowała tam) czy składać cv, bo widzialem ich ogłoszenie do pracy na produkcji. Jej odpowiedź: "Nie idz tam. Wyzysk i traktują cie jak g....wno". Potwiefdzi ktoś jeszcze?

anonim

(usunięte przez administratora)

kierowca

podobno są...tylko ciekawi mnie ile można wyciągnąć za kółkiem w tej piekarni.

kierowca

witam interesuję mnie praco jako kierowca w piekarni...czy ktoś się orientuję ile w przybliżeniu zarabia taki kierowca?

anonim

(usunięte przez administratora)

Angie
@limee 13.09.2016 21:28

A ja pozdrawiam wszystkich zawistnych, i prosze nie robic błędów w moim imieniu ;)

Gosc
@Angie 12.09.2016 13:25

Na Morskiej ale gdzie we Władku?? ? Bo jeśli we Władku to przemiał wczasowiczów trwa tylko 2 miesiące.

Pracownik

A ja chciałbym zwrócić na coś innego uwagę: na to jak właściciele traktują swoich pracowników. Szefostwo jednych traktują lepiej a innych gorzej. Zwłaszcza szef. Kiedyś można było z nim pozartowac, porozmawiać, jak swój z swoim a teraz strach się odezwać a broń Boże mieć inne zdanie - szef wie najlepiej i zawsze ma rację. Najbardziej boli ze zostajesz w pracy 2 h dłużej a masz swoje plany i rodzinę a szef nawet dziękuję nie powie tylko "obciążyć"... nie pamiętam kiedy szef podziękował za cokolwiek. Inni mogą więcej bo szef ich faworyzuje i to naprawdę boli - tak po ludzku. To boli ze z jednymi żartuje a innych ma za złodziei...

Zofia

A ja jestem oburzona obsługa w Państwa sklepie na Myśliwskiej. Na litość boska ! Pracują tam same niemiłe Panie które nie mają szacunku do pracy i do klienta. Bardziej są zainteresowane długością i wyglądem swoich sztucznych paznokci . Bardzo proszę jako wierny klient o interwencję, a jak czytam to widzę, że to już kolejna negatywna uwaga dotycząca personelu na tym sklepie. Myślę że szefostwu zależy na tym aby klienci nie odchodzili, a mój mąż osobiście zwracał kierownikowi sklepu uwagę na temat obsługi.

Troglodyta

Gratuluję zarządowi firmy Konkol podniesienia cen ciast między innymi bezy owocowej z 36 pln na 45 pln z kilograma przed końcem sezonu letniego o 9 zł na kilogramie to przecież mistrzostwo świata . Myślę ,że wczasowicze wykażą się przy zakupach zdrowym rozsądkiem. Pozdrawiam szefostwo firmy :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Troglodyta

Słońce jaką dobrą po prostu w okolicy nie ma konkurencji , zanim napiszesz pomyśl chyba ,że premia po palcu ........ :)

Klient

Jestem bardzo rozczarowany obsługa w państwa sklepie firmowym na ulicy Myśliwskiej. Jedna ekspedientka na zmianie w sobotę i niedzielę to stanowczo za mało. Nie udało mi się zrobić zakupów u Państwa w sobotę po godzinie 14, ponieważ była tylko jedna Pani a kolejka kilku osobowa. Czekałem ok 20 min i zrezygnowałem. W niedziele juz kilka minut po 9 byłem u Państwa, aby uniknąć kolejki i co? Znowu jedna Pani i mnóstwo klientów. Kolejny raz zrezygnowałem. Spróbowałem jeszcze wieczorem z nadzieją ze zalapie się na ostatni kawałek pysznej bezy, ale niestety ... kilka minut przed zamknięciem Pani ekspedientka stała juz przebrana i gotowa do wyjścia, także nie chciałem jej fatygowac. Zgadzam się z opinią ix poziom obsługi na Państwa sklepie firmowym pozostaje wiele do życzenia.

KLient
@Klient 12.06.2016 21:09

Witam, jestem wczasowiczem z W-wy . Temat dotyczy bezy owocowej za 36 zł. z groszami kilogram. Punkt Karwia- Hoża . Drodzy klienci sprawdzajcie proszę czy wyrób przez was kupiony , następnego dnia do spożycia przetrzymywany w prawidłowych warunkach chłodniczych tj. +4 C nie ma przypadkiem nalotu pleśni na krawędziach ciasta głównie owoców. Tu chodzi o wasze zdrowie aby nie ulec zatruciu a w szczególności małych dzieci . Ciasto u mnie wymieniono ale najpierw wagowo tylko to co przyniosłem - śmieszne, dopiero jak się zacząłem domagać ilości według paragonu tak też otrzymałem choć twierdzę , iż to za mało jak na cukiernię , która podobno dba o dobre imię firmy na pomorzu oraz zadowolenie klienta poprzedzając w niedalekiej przeszłości wpadki z dodawaną solą drogową do produktów- pamiętamy. Myślę ,że kierownik punktu na danej zmianie powinna się wykazać troszeczkę większą inicjatywą lub skonsultować z przełożonym skoro ma obawy co do konsekwencji - firma na pewno nie zbiednieje a w przyszłości może to zaoszczędzić kłopotów ze strony sanepidu , kontroli książeczek zdrowia pracowników , kontroli punktu i ewentualnej kary finansowej , a myślę że tak by to się zakończyło znając takie przypadki z doświadczenia . Pozdrawiam zarząd firmy.

Klient

Tylko, że rozmowy prowadzone przez tą panią K nie mają nic wspólnego z produktami znajdującymi się na półkach. Wspomnę też, że od jakiegoś czasu w godzinach popołudniowych brak towaru np w ostatnią niedzielę o godzinie 16 żadnego kawałka ciasta jakiś suchy drożdżowy leżał to samo w Dzień Kobiet zero ciasta, a i w dni powszednie bywa że nie ma w czym wybierać. Sklep Konkol na Grabówku spada na psy

Grażyna

Zakupuje pieczywo u Państwa w piekarni prawie codziennie i nie zgadzam się z niektórymi opiniami co do obsługi klientów przez ekspedientki.Robie zakupy w różnych godzinach i często trafiam na wszystkie Panie.Nie mogę powiedziec żeby obsługa była niemiła albo opryskliwa.Zawsze dziewczyny są uprzejme,doradzą co do wyboru ciast i nie ma najmniejszego problemu co do krojenia wielkosci ciasta jakie chce zakupic.A Pani Karolina jak inne Panie zawsze proponuja nowości i naprawde szybko i profesjonalnie obsługują klientów.Wszystkie mają kontakt wzrokowy z klientem (a to jest bardzo ważne w handlu) i uśmiech.A jeżeli ktoś uważa że personel wdaje się w długie rozmowy z klientem to tylko dlatego że dobrze doradza i zna się na swoim fachu.Ogólnie pieczywo i ciasta bardzo dobre a takiej obsługi życzę wszystkim pracodawcom w swoich firmach.

Uuuuuu

Widzę ze chyba jakaś zazdrosna koleżanka ekspedientka się odzywa. Kierownik wie co robi :)

Klient

To jest wina zarządzania. Faktycznie na morskiej jest straszna obsługa i wiem o którą Panią Karolinę chodzi. Proszę zabrać Jej premie to nauczy się być milsza . Pytanie do Pana kierownika: nie ma ludzi chętnych do pracy ? Pozdrawiam

nikola
@Klient 17.02.2016 08:34

Chetni sa ale najpierw trzeba by zwolnic kilka takich ktore uniemozliwiaja rzetelna prace na warunkach przyjetych przezspoleczenstwo. WSPOLPRACE KOLEZANEK. Jesli tego nie ymieja niech siedza w domu a wtedy chetnych bedzie pelno

Klientaka z Morskiej-Gdynia

Jestem klientka od kilku lat, zakupy robię w Kauflandzie na Morskiej w Gdyni i jeśli chodzi o pieczywo czy ciasto to BRAWO BRAWO dla piekarzy i cukierników, asortyment bardzo duży i każdy coś dla siebie znajdzie zarówno alergicy, diabetycy itp. Natomiast obsługa w kauflandzie na Grabówku daje wiele do życzenia, zwłaszcza jedna pani, Pani Karolina, która pracuje już dość długo jej maniery często daja duzo do życzenia. To nie jest tylko moja opinia ale również opinia koleżanek które również robią zakupy w tym sklepie. Kiedy jest kolejka Pani karolina jak by na złość porusza sie jak ślimak,gdzie pozostałe koleżanki w tym momencie obsłużą dwóch albo trzech klientów, często nie miła dla osób starszych, rzuca złośliwie pieniędzmi lub towarem, wdaje się w długie rozmowy z klientami po mimo że kolejka ogromna gdy zwróci sie grzecznie uwagę tej Pani to pani ta staję się bezczelna i opryskliwa. Czy na prawdę nikt z szefostwa tego nie widzi w momencie kiedy klienci czują się niekomfortowo na zakupach czy na prawdę musimy jeździć do innych punktów Cukierni Piekarni Konkol :(

Nieee
@Klientaka z Morskiej-Gdynia 16.02.2016 13:11

To prawda Pani ta zadziera strasznie nosa. Stajac w gigantycznej kolejce jaka zazwyczaj bywa w Cukierki Konkol na Morskiej idzie zauważyc, ze Pani tej nigdzie sie nie spieszy i teksty ktorymi próbuje rozbawic klientow nie sa wcale zabawne. Od miesiaca wole kupic pieczywo na Kauflandzie szkoda mi czasu na stanie w kolejkach i słuchania ggłupot

Bercia

Pracuję od dłuższego czasu w Piekarni cukierni Konkol w Karwi,owszem praca jest ciężka ale zarobki są zadowalające, jest premia uznaniowa,jest urlop,opłacane są wszystkie składki, zdrowotne i chorobowe,wypłata zawsze jest na czas a nawet przelewy przychodzą przed czasem,pomimo tego że większość pracowników dostaje miesięczne umowy na zlecenie, ma wszystko to czego nie dostałby w innej firmie na zleceniu.Uważam że firma Piekarnia cukiernia Konkol jest jedną z lepszych firm gdzie właściciel dba o swoich pracowników ,traktuje ich z szacunkiem i zapewnia stałą pracę oraz dobre wynagrodzenie.Jeżeli komuś się tam nie podoba to niech się zwolni, nikt nikogo nie trzyma na siłę, wszędzie trzeba pracować a dla leni i obiboków nie ma tam miejsca.Czas komuny już dawno się skończył a wraz z nią ,,Czy się stoi czy się leży wszystkim pensja się należy''.

Pracownice

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz o naszym sklepie i o nas samych .Jest nam niezmiernie miło ,że są zadowoleni klienci i doceniają,ze my się staramy ,żeby był szeroki asortyment i duży wybór słodkości!Bardzo dziękujemy ;)

Zadowolony

Z powyższym wpisem absolutnie się nie zgadzam! Obsługa sympatyczna! Świetnie doradzają w wyborze produktu, wypieki oraz pieczywo bardzo smaczne. Sklep dobrze zaopatrzony. Od dłuższego czasu w pieczywo zaopatruję się tylko w KONKOL w Koszalinie bądź w Sianowie. Nie rozumiem jak można pisać, że ekspedientki pracują za kare gdyż ja jak jestem na którymś sklepie(Sianów bądź Koszalin) czuje atmosferę domową!

klient

Ciasta i torty oraz pieczywo wyśmienite , ale wiele do życzenia pozostawia obsługa w Waszym salonie firmowym w Koszalinie - nadmuchane i aroganckie Panie ekspedientki pracujace tam chyba za kare , a tyle osób w Koszalinie szuka pracy !!!! No może zarobki nie takie bo nie wiem , ale co mnie to obchodzi jako klienta, w domu mężowi foch stroić !!!!!!

La isla bonita

Zgadzam się. Narzekają te które nic nie robią, wiem bo pracuje na zmianę na kilku punktach i koleżanki niczym się nie interesują

Pani Ewelina

Niestety firma wiele traci przez obsługę a bardziej brak kultury. Na osiedlu na którym mieszkam w Centrum pracuje niemiła i niekolezenska ekspedientka. Niekolezenska bo dosyć ze arogancka, kroi i podaje chleb z laska (jeżeli nie pali papierosa na dworzu) to do tego głośno wypowiada się na temat firmy i koleżanek z którymi pracuje, co uważam ze nie przystoi bo będąc klientem niekoniecznie chce słuchać ze ta Pani "popracuje jeszcze trochę i jak mnie poproszą to zostanę dłużej". Dzisiaj kupując w Centrum w Gdańsku chlep akurat po pracy to usłyszałam komentarz na temat kierownictwa i tego, że ktoś z kimś się wiecznie kłóci. Uważam że firma bardzo duzo traci i przełożeni powinni się zainteresować. Pozdrawiam. Ewelina.... państwa wierna klientka (jeszcze)

Zostaw opinię o Piekarnia cukiernia Konkol - Karwia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia cukiernia Konkol