Tarkon

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Tarnobrzeg - Tarkon Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

Opinie o Tarkon Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Tarkon Sp. z o.o.!

ccccc

23.08.2017 18:08

Hej,pracuje ktoś tam jako spawacz??

27.07.2017 20:56

Kamil

29.07.2017 11:37

Jakies pewne info?
    RTA

08.07.2016 14:16

Słyszałem, że są częste rotacje i zwalniaja nawet po miesiącu? z czego to wynika bo zwalniali i takich, którzy mieli "fach w ręku" ! Przydupasy kapują ?
    Praconik

07.12.2016 08:12

Tak mają fach tylko spawacz nie widzi spawarki i napytala szlifierki to po co im certyfikaty do tego nie trzeba i nie cierpię oszustwa trzy razy było pytanie czy będę pracował jako spawacz a zapytalam 11 godzin największą szlifierą Także przemyśl jak są uczciwi wobec pracowników

07.06.2017 20:45

Robią w balona na starcie. Myślą te lale z biura że kogoś zrobią w balona.
    Patrycja

07.03.2017 11:56

Jak wyglądają warunki na stanowisku Spawacza w Belgii?
    nikt ważny

09.03.2017 08:06

miarą upadku firmy jest pisanie przez podstawione osoby ... 498-ocen firmy i tylko dwie gwiazdki ..ciekawe dlaczego ? skoro jest tak cudownie... te dwie gwiazdki to pewnie wytwór wyobraźni osób z biura ... jeszcze trochę i zabraknie wam chętnych do pracy....wieści niosą się szybko

09.03.2017 09:15

Dokładnie. Na sile próbuja polepszać ocene i wizerunek. Kto nie ma dosc rozumu to bedzie tam pracował i sie meczył z pijakami i kapusiami.
    Darek

07.03.2017 11:31

Jest możliwosc wyjazdu jako monter inst sanit i co?
    weteran

11.02.2017 14:48

szkoda zawracac sobie glowy i tracic czas na nich .pisze to ze 100 procentowa pewnoscia
    Przyszły

03.01.2017 19:51

Też się z kilkoma kolegami zastanawiamy nad tą firmą w pracy w Belgii.Jak z warunkami mieszkalnymi,czy pieniądze są w miarę na czas,jaka atmosfera w robocie . Pozdro
    krilan

14.12.2016 18:52

elo mam pytanko donośnie firmy tarkon chcę iść do nich jako spawacz. interere mnie kasa na początek nadgodziny i atmosfera? z góry dzięki za odp.
    bolo

28.12.2016 16:38

Atmosfera gęsta że siekiere można powiesić.
    Glazurnik

08.12.2016 20:37

Nie są zbytnio rzetelną firmą. Jedziesz jako hydraulik a robisz glazure, albo elektryke. Myślą, że znajdą wszechstronnie uzdolnione złote rączki. Najlepsze jest to, że i te rączki długo nie porobią, jak podpadną panu P. Atmosfera jest średnia. Zawsze sie jakiś burak trafi albo pijak i lizodup.
    Norbert

27.11.2016 10:51

Dzieje się cos ciekawego w Tessenderlo? Np: chlanie i potyczki na piachy :-)

30.11.2016 16:25

Chlanie codziennie plus weekend extra ;-) nie dla mormalnych ludzi .
    Bartek

15.10.2016 09:23

Nawet najlepszych glazurników wykopali.
    Tomek

03.10.2016 12:03

Potrzebują spawaczy i malarzy konstrukcji stalowych na hali w Machowie. Chyba tam jakaś firma buduje jakiś zakład produkcyjny i dlatego potrzebują pracowników. A jak wygląda sytuacja z pracą w Belgii to nie wiem.
    Mateusz

12.09.2016 16:09

Chyba nikt już nie pracuje, skoro taka cisza na forum.
    Mateusz

20.08.2016 14:54

Witam, czy są jakieś przyjęcia na hydraulika, glazurnika do pracy w Tessenderlo? jaka jest atmosfera w ekipie i firmie? pozdro
    Zenek

16.04.2016 12:54

jak tam w Tessenderlo? sobotnie wieczory kończą się mordobiciem ?
    brygadzistka

01.05.2016 12:26

Jak ktoś zasługuje to jak najbardziej dostaje w uśmiech! I nie musi to być absolutnie sobota:)
    Bokser

17.03.2016 19:52

Ja tu pracowalem dlugo bylo roznie jak wszedzie ale firma jest wyplacalna panie w biurze piekne (usunięte przez administratora)

15.03.2016 21:00

Przed przystąpieniem do pracy w tej firmie lepiej popytać poczta pantoflowa co i jak , ja osobiście bym przestrzegał przed podejmowaniem pracy w tej firmie chyba ze ma cieżka sytułacje .Tak dla przykładu to jest częsta zmiana nazwy firmy na umowie o prace ,miesiąc tu kilka miesięcy tam a jak przepracujesz cały rok to się okaże że masz niedopłacony podatek bo przekroczyłeś próg podatkowy i trzeba dopłacić pare stówek a biuro umyje ręce to tak z doświadczenia nie licząc obietnic przed wyjazdem do pracy i zapewnień że praca na dłużej a w praktyce to już zupełnie inaczej tydzień czasem kilka dni i powrót bo trzeba było zapchać dziure bo gość jest na urlopie albo wyleciał za chlanie i tak to w skrucie nie rozszerzając wątku tej pseudo firmy. Lepiej radził bym się zastanowić poważnie nad podjęciem pracy.Pozdrawiam Panie z biura!!!!!!!!
    Olaf

28.02.2016 16:29

Ale zato biuro jest ok lizac do kosci

22.02.2016 18:58

do gnoju buraku

05.03.2016 23:25

Ty profesor Miodek! Jakim cudem w Tworkach dorwałeś się do kompa i netu?:) Przecież cały czas związany jesteś w kaftanie bezpieczeństwa:)

14.02.2016 15:58

tam myślę

14.02.2016 18:31

Polduś dlaczego ujawniłeś na forum kim rzeczywiście jesteś?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarkon?

spawacz

07.02.2016 21:02

Komu nie podoba się praca w Tarkonie to zawsze może tą pracę zmienić i pójść np. do Budimexu Rzeszów!! Wtedy doceni, już po pierwszej wypłacie walory pracy w Tarkonie. Tak, że nieroby przestańcie ujadać!!
    Ooo

13.01.2016 19:01

Zobacz wyrzej
    Bob

13.01.2016 16:44

Witam szukam pracy mogl by mi ktos npisac pare slow o tej firmie?
    Kolunio

04.01.2016 19:04

Podobno 70 sztuk (usunięte przez administratora) z smundersa zostali ci co zawsze
    ja

03.01.2016 19:28

A ja czytając te wszystkie kometarze powiem tak.Wszyscy tu maja racje ale dopóki nie spróbujecie to się nie dowiecie.Ja też kilka lat temu kiedy widziałem co się tu wypisuje to nie zaryzykował bym było ciężko ale teraz dobrze idze każdy jest kowalem swojego losu wiedz decyzja należy do nas samych.Pozdrawiam wszystkich
    r098

23.12.2015 23:01

ludzie piszcie z sensem a nie jakieś głupoty wypisujecie piszcie prawdziwe opinie o firmach a nie głupoty bo każdy chce się dowiedzieć co każda firma mam do zaoferowania

Kontakt - Tarkon Sp. z o.o.

Mechaniczna 5 39-400 Tarnobrzeg

NIP:8671970764

Branża główna: Konstrukcje metalowe

hebo

12.09.2015 20:10

teraz to ala hebo zmiana nazwy aka wilsko lub tarkon

19.07.2015 20:21

podpowiadacz:)

29.07.2015 20:24

Przecież nie musisz tam pracowa (usunięte przez administratora) Poradzę ci : idź do rzeszowskiego Budimexu!! Tam znajdziesz wszystko to czego brakuje ci w tarnobrzeskiej firmie:):)
    łódż

03.07.2015 19:43

Robił tam taki scyzoryk z pacanowa to go do zakładu psychiatrycznego by zamkneli. Szkoda bo siłe miał ale szkoda że był psychiczny i paru ludzi o mało nie wysłał "za granice" ...tą ostatnią... Jak tam chcesz robić to sie dobrze ubezpiecz...
    Były Pracownik

20.03.2015 21:11

Jeśli firma barachło to po co się tam pchacie na siłę ,poszukajcie sobie pracy tam gdzie was docenia za posiadane umiejętności jeżeli takie posiadacie .A nie narzekań końca niewidac jak wam tak zle i niedobrze ciągle to się pozwalniajcie i po problemie będzie.

15.03.2015 22:14

czytelnik

15.03.2015 22:27

Piszesz sam sobie>? tak tylko pytam

15.03.2015 19:26

czytelnik

15.03.2015 20:09

zmień czcionkę bo się zdradzasz
    8 w dekalogu

27.02.2015 20:16

Dostojna czapla,mieszkanka mokradeł,cichutko stoi na długich nogach w płytkiej wodzie.Poluje na ryby ,żaby i raki.Błyskawicznie atakuje ofiarę swoim długim dziobem. pozdro optymistom i wesołkom BARCA !!!!
    xxx

09.01.2015 17:30

Witam,mam zamiar podjąć prace w Tarkonie Tarnobrzeg,praca na koparce,może ktos coś wie na temat tej firmy;warunki mieszkaniowe,płaca no i czy robota jest bo grunt to zarobić kasę.
    lolo

08.01.2015 22:19

dużo czytam na tym forum o (usunięte przez administratora)Belgi a był może ktoś w Holandii z tej firmy może ktoś podzieli sie informacjami bo miałem ofertę pracy i chciałbym się dowiedzie, może ktoś tam pracował jakie warunki hotelowe atmosfera w pracy i wogóle
    Max

06.07.2016 15:22

Nie pchaj się (usunięte przez administratora)warunki mieszkaniowe masakryczne,jak już wyjedziesz ,zostajesz skazany sam na siebie,nie dodzwonisz się do biura,celowo nie odbierają telefonów(usunięte przez administratora)i warunki pracy z takimi ludzmi,daj sobie spokój
    lukkk

30.12.2014 16:21

Cześc mam pytanko jak z transportem czy wyłącznie z Tarnobrzega czy można zabrać się po drodze ja mieszkam w Jaworznie (Śląskie} .Drugie pytanie to admosfera w pracy i na kwaterach.

17.12.2014 20:44

pamiętający

18.12.2014 05:54

Za często powtarzasz słowo Sroka. Czyżbyś wspominał wydawanie zaliczek u tego delikwenta? Nostalgia??? A co będzie jak cię spotkają ludzie stamtąd? Od razu polska ortografia ci się przypomni:))
    gosc

17.12.2014 09:59

Panowie nauczcie sie najpierw poprawnej polszczyzny a pozniej przelewajcie swoje marne i frustrujace wypociny"fachowcy"
    ktos tam

24.11.2014 09:50

pracuje tutaj pare miesięcy z pieniedzmi jest faktycznie jak piszą. (usunięte przez administratora) mieszkania troche jak akademiki. klimat - zalezy gdzie trafisz i na jakich ludzi - niektorzy pracują po 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu a niektorzy pracuja po 10 godzin dziennie. jak nie ma się innej opcji to mozna pojechac.
    pop

03.11.2014 13:32

witam może ktoś napisać jakie są warunki pracy w Belgi pracując przez Tarkon z Tarnobrzegu,chodzi mi o to czy kasa jest na czas jak przejazdami,atmosfera?Czy te powyższe posty dotyczą tej samej firmy?
    epsilon

17.11.2016 19:47

komu chce sie pracowac to bedzie zadowolony ,a kasa zawsze jest na czas,za leżenie nikt nie placi , za mieszkanie nic nie płacisz

Zostaw merytoryczną opinię o Tarkon Sp. z o.o.

Oferty pracy - Tarkon Sp. z o.o.

MALARZ/ PIASKARZ KONSTRUKCJI STALOWYCH

Geel

INSTALATOR WOD-KAN-GAZ

Tessenderlo

ŚLUSARZY – MONTERÓW (praca na warsztacie/ hali)

Antwerpia

Spawacz MIG- MAG