Tarkon

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Tarnobrzeg - Tarkon Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

Opinie o Tarkon Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Tarkon Sp. z o.o.!

MInor

07.10.2019 10:03

Plusy: mieszkanie wyposażone u mnie dodatkowy zamrażalnik, samochody, dobre wynagrodzenie, kontakt z biurem Minusy: z niektórymi nie da się mieszkać i stawka moglaby byc wyzsza

07.10.2019 22:31

Plus dobre wynagrodzenie... Minus stawka mogła by być wyższa... (usunięte przez administratora)

11.06.2019 20:25

Pracuje tu bardzo długo firma jak wszystkie tego typu zależy jak trafisz możesz robić na jednej firmie 10 lat albo w ciągu tygodnia na 5 z kasa nie ma problemów ZPaniami z biura da się załatwić prawie wszystko mniej kasy swoim Kobietom mniej rozwodów Światem żądzą mężczyźni a mężczyznami Komiety i to jest PARADOKS
    qwerty

14.06.2019 15:21

w którym miejscu Leo narzeka na zarobki w firmie .... ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania .. Leo napisał "mniej kasy swoim Kobietom mniej rozwodów " Pozdrawiam

05.10.2019 20:41

Nie potrafi nawet dobrze przeczytac
    Rock

22.10.2018 21:30

Pracuje od 2 miesięcy i nie narzekam. Pieniądze z opóźnieniem ale bez problemów, mieszkanie w porządku. Praca ciężka ale jak na kontraktach. Ogólnie nie jest źle i ja polecam

24.03.2019 14:40

Dodam jeszcze że w takim towarzystwie nie trudno nabrać przekonania graniczącego z pewnością iż jest się ponad to . Ponad donoszenie aby zaistnieć , (usunięte przez administratora) , prostactwo brązowe palce od wsadzania komu trzeba itp.. Pozdrawiamm normalnych , zazdroszczę cierpliwości ????
    Bolo

05.10.2019 20:38

Pracowałem wSevecie jak Ciebie na świecie nie było i nie płakałem
    Pytajnik

24.09.2019 18:33

Pytanie moje brzmi czy bardzo ciężko jest praca w Belgii, czy bez doświadczenia idzie dać tam radę oraz czy można liczyć na pomoc i wskazówki innych pracowników? Chodzi dokładnie o budowę, kopanie liniowe itp. Jak wyglądają warunki mieszkalne? Chciałbym to wiedzieć gdyż zastanawiam się nad podjęciem pracy. Pozdrawiam
    Pawel

25.09.2019 12:35

To czy możesz liczyć na wskazówki i pomoc zależy od człowieka na którego trafisz . Niestety większość jest jaka jest , poprostu pomijając mentalność Polaka na wyjeździe to z regoly osoby takie nie potrafią same za wiele więc może i by pomogły ale obawiają się o swoje miejsca pracy . Najchętniej to wbili by Tobie nóż w plecy ... Donoszenie w tej firmie jest na porządku dziennym . Warunki mieszkaniowe hmmm pozostawię to bez komentarza .

21.09.2019 10:31

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Tarkon Sp. z o.o.?

24.09.2019 06:03

No to ja tu ci szybciutko sprostuje jak to jest z tym awansem.Nie musisz znać języka! Nie musisz się w ogóle na niczym znać wystarczy że będziesz miał dobry kontakt z biurem i masz awans gwarantowany ????
    Jan

24.09.2019 20:51

Koledzy zapomnieli dodać że aby dostać awans to najpierw musisz udowodnić jak bardzo dobosz na kolegów

20.09.2019 10:10

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie Tarkon Sp. z o.o.? 15 września na portalu GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na Pracownik Budowlany. Ktoś z Was aplikował?
    Rekrutacja

20.09.2019 11:58

Wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie, bierzemy pod uwagę doświadczenie, posiadane certyfikaty, znajomość języków obcych... W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o telefon do działu rekrutacji 502 116 233
    Stachu

13.09.2019 15:12

do biura zawsze miło wracać, takie Panie tylko w Tarkonie .....he,he
    Dawid

06.09.2019 14:16

Zero problemow z hajsem. polecam! a robota cienżka wiadmomo jak wszedzie
    Józek

06.09.2019 14:14

Dobra firma. Płacą dobrze i o czasie.

04.09.2019 12:49

Tarkon Sp. z o.o. zaprasza serdecznie wszystkich zainteresowanych podjęciem atrakcyjnej pracy na
    XII edycję Europejskich Targów Pracy organizowaną
    30 października 2019 r.
    w Hali Podpromie w Rzeszowie!

Szukasz pracy, jesteś fachowcem? Przyjdź na targi, porozmawiajmy o szczegółach!

Chciałbyś pracować, ale nie jesteś pewien swoich umiejętności? Żaden problem! Przyjdź na targi, porozmawiamy o przeszkoleniu w kierunku: spawacz, monter, malarz, piaskarz, glazurnik, operator zwyżek
    oraz innych profesji.

Warto porozmawiać, nasze rekruterki pomogą Ci w podjęciu właściwej decyzji!

ADRES TARGÓW:

Hala Podpromie w Rzeszowie
    ul. Podpromie 10
    35-045 Rzeszów
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Stanislaw

03.09.2019 08:58

Robie tu od lat i jestem zadowolony z warunkow. Robota nie jest lekka ale nie narzekam a placo zawsze na czas.
    Lol

28.08.2019 20:22

Od Podkarpacia to (usunięte przez administratora) pajacu
    Ktos

27.08.2019 21:17

Sam fakt że nie jesteś z Podkarpacia a tutaj pracowałeś to już świadczy jaki z Ciebie fachowiec przerabialem takich jak ty chyba z 1000 w tej firmie pajace przyjeżdżają z Gdańska chwała się Norwegią stocznia a (usunięte przez administratora) drutu do podajnika nie umie złożyć

28.08.2019 17:33

To właśnie świadczy o firmie!!!jak może zatrudniać takich ludzi kto ich przyjmuję do pracy jak to możliwe ,co biorą ich na ładne oczy?ja się jeszcze dziwię że zagraniczny kontrahent chce w ogóle brać ludzi z tej firmy!!!

Oferty pracy - Tarkon Sp. z o.o.

MALARZ/ PIASKARZ KONSTRUKCJI STALOWYCH

Geel

INSTALATOR WOD-KAN-GAZ

Tessenderlo

ŚLUSARZY – MONTERÓW (praca na warsztacie/ hali)

Antwerpia

Spawacz MIG- MAG

Arendonk

SPAWACZ TIG

Puurs

Wielun

28.07.2019 12:39

Czytać uważnie 30 euro to nie fantazja oczywiście brutto 33 euro to najniższa stawka brutto w Belgii i dlatego oni idąc na emeryturę mają 1500 euro A my 800 zł na razie bo za10 lat emerytur nie bedzie
    Kamil S

28.07.2019 12:22

Witam wszystkich , zdecydowałem się napisać kilka zdań może dla kogoś okażą się pomocne. Pracowałem w Tarkonie na różnych kontraktach w różnych latach i zawsze była to firma w 100% wypłacalna na czas ale to powinno być absolutnym standardem. Współpracowników miałem przeróżnych ale na tak duża firme wiadomo ze będzie przekrój przez wszystkie typy ludzi. Byli super fachowcy z którymi praca i zycie to czysta przyjemność ale trolle gotujace rosół w niedziele w majtkach zgrzani najtańszą wódą od rana tez bywali. Taki standardzik eksportowy. Pracowałem także 2 ,lata bezpośrednio w belgijskiej firmie jako monter i mogę Wam powiedzieć ze stawki dla montera na poziomie 30 czy nawet40€ to czyjaś fantazja. Stawki oczywiscie są wyższe ale koszty mieszkania i dojazdu są bardzo duże. Jeśli nie pracujesz na warsztacie stacjonarnie to zazwyczaj smigasz po calutkiej BE na.montaże poświęcając na dojazdy do pracy mnóstwo czasu. Na plus 13 pensja , pieniążki wakacyjne i zwrot podatku.Kontakt z biurem zdecydowaniie na plus w Tarkonie. Z 3 polskich firm z których wyjezdzalem do pracy za granice to najlepsza . Polecam jak najbardziej , mam nadzieje że komuś moja opinia pomoże. Bezpiecznej pracy i szczęśliwych powrotów do domu dla wszystkich . Pozdrawiam.
    Jola

30.06.2019 14:05

Ty Tzw Minik Belg nie ma 13 -14 brutto bo nie opłacało by mu się wychodzić z domu ponieważ więcej brał by dopu jeżeli wiesz co to jest 33 50 to jest minimum za 1 godz pracy w Belgii jesteś niedouczony zresztą jak większość po prostu w Belgii się nie robi wałków i wszyscy są zadowoleni

26.06.2019 14:19

Dziadostwo i złodziejstwo nie polecam
    J

15.06.2019 09:16

Jaki wysyp neutralnych , pozytywnych komentarzy . Czyżby osoby z biura się uaktywniły? Za te wpisy macie premię? Czy może nowych naiwniaków do złupienia? Prawda jest jedna kasa ruletka ( ile i kiedy ) , panie z biura - mile do czasu pojawienia się jakiegoś problemu. Dla tych co nie wiedzą jak wyglądają sprawy finansowe - w Belgii , Holandii monter , spawacz na pełnej umowie zarabia 14-20€netto za godzinę plus wszystkie dodatki za zmiany, nadgodziny, pracę w weekendy ,13penasja ,dodatki wakacyjne ,płatny urlop,premie itd.itp. Dodatki za nadgodziny i zmiany się sumują więc przychodząc w niedzielę czy sobotę na drugą zmianę powinniśmy otrzymać przy stawce 14€ 14x2+30%= 37netto za godzinę . Około tyle otrzymuje Belg czy Holender . Ile otrzymujecie Wy? Nie dajcie się nabrać na wysokie koszta firmy , oni to wszystko odliczają od podatku . Swoją drogą koszta nie są aż takie wysokie . Podsumowując firmy pośredniczące płacą wam w stosunku 50/50 lub nawet 30/70 oczywiście 70%dla nich . Dla osób początkujących , nieobeznanych może to być jakaś alternatywa jednak na dłuższą metę dajecie się okradać . Czytałem że ktoś wybudował dom w osiem lat pracując dla tej firmy , gdyby był mądrzejszy to wybudował by go w cztery . Powodzenia panowie , bezpiecznej pracy .
    MINIK

25.06.2019 15:17

Problem z tym że Belg ma 13-14 brutto a ja mam 12-13 netto. Dopytaj lepiej dobrze zanim się wypowiesz ....... a widziałeś gdzieś Belga który pracuje w nadgodzinach? Wiesz dlaczego? Dopytaj się jakie płacą podatki ...........
    Ktos

23.06.2019 22:30

Wino z Aldika działa na wyobraźnię i nie poucza ludzi którzy więcej w Belgii pracują jak ty masz lat chłopczyku
    Tomaszek

18.06.2019 21:41

Pierwszy raz za granicą nasluchal się bajek łyka jak pelikan trochę pokory pajace tarkon wam uratował życie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarkon?

Tom

18.06.2019 21:05

Co ty pajacu piszesz jakieś 30 40 euro jak tak w tej Belgii czy Holandi dobrze płacą to możesz iść na ich warunki w czym masz problem 160 godz razy 13 i wiesz ile zarabiają oplacisz sobie mieszkanie kupisz paliwo i kupisz sobie zryc i zostaniesz czysty ale trzeba znać troszkę realia a nie wieśniak wyrwales się od płuca i wszystkich uświadamiają

17.06.2019 00:27

Jak to w zwyczaju my polocki tylko narzekamy koleś na poziomie po prostu zmienia firmę ale jest problem bo ma się umiejętności równe 0 to najlepiej narzekać odrobinę pokory
    Tomek

10.04.2019 21:38

Ja polecam. Osoby na mieszkaniu i atmosfera w pracy w porządku a przede wszystkim firma wypłacana a z tym na kontraktach jest różnie

22.04.2019 21:47

Wypłacalna a po rozliczeniu podatku 6 tys do zapłaty
    qwerty

14.06.2019 15:30

trzeba było się rozliczyć na właściwym druku .... wtedy nie miałbyś dopłaty a jeszcze zwrot ... pozr.
    MIŚ

30.05.2019 13:53

Pracuje tu od 8 lat. Wybudowałem dom i żona mnie zostawiła. Ale w firmie jestem nadal .....
    Król

17.04.2019 16:22

Jeśli ktoś się pozytywnie wypowiada o tej firmie to albo nie ma pojęcia co mówi, albo widzi to co chce widzieć bo jeszcze krótko pracuje w niej , albo jak to wszyscy z podkarpacia poprostu mówiąc delikatnie donosi . Frajerska firma. Jeśli nie jesteś z podkarpacia i nie umiesz donosić daj sobie spokój.
    Olaf

02.12.2018 20:21

Jaka firma takie pieniadze jakie pieniadze tacy ludzie nic dodac nic ujac

Kontakt - Tarkon Sp. z o.o.

Mechaniczna 5 39-400 Tarnobrzeg

NIP:8671970764

Branża główna: Konstrukcje metalowe

Ben245

01.12.2018 17:54

Wracałem do Tarkonu z obawami ale jestem na prawdę zadowolony.kontrakt ciekawy, dobre zarobki i dobry kontakt z firmą.Ja polecam
    Gregror76

20.11.2018 16:53

Lubię atmosferę w Tarkon Sp. z o.o. za: warunki pracy - atmosfera, bradzo profesjonalna i duza firma robi duze rzeczy
    Nowy pracownik

19.11.2018 15:56

Najlepsza firma w jakiej pracowałem . Pieniądze na czas , panie z biura uprzejme . Zwrot za wyjazd do pracy .POLECAM
    CNC

13.11.2018 11:00

Pracował ktoś w tej firmie, jako operator CNC? Bo widzę ,aktualnie poszukują do pracy, w Belgii.
    Spawacze

11.10.2018 12:41

Teraz szukaja spawaczy. Słyszałem, że firma wypłacalna. Jutro jade na próbki. Ile moge dostać na poczatek?
    POWER

11.10.2018 12:38

Praca w porządku. zarobki na czas co miesiąc. Ja nie narzekam. Kto chce robić to robi.
    milek

27.08.2018 08:07

Witam ! Jeśli można wiedzieć co ile mniej więcej się zjezdza do domu ? oraz na jakich warunkach i na jak długo?
    Rekrutacja

29.08.2018 08:33

Witam , Zachęcam do kontaktu z działem rekrutacji 502 116 233 Pozdrawiam
    Wiktor

05.08.2018 12:11

Idealnie nie jest nigdzie natomiast jak się dobrze pracuje to z reguły jest dobrze!
    milek

27.08.2018 08:06

Podkarpackie jest ok

19.08.2018 20:29

A nic dobrze może stawki są ok. Ale ludzie źli z innych województw i myślą że to mogą wszystko paparuchy !
    Truck

04.08.2018 23:26

Ja pracuję od kilku miesięcy i nie narzekam .pracowac trzeba wszędzie a firma wypłacalna i mieszkanie ogólnie dobre. jak ktoś narzeka chyba nie jechał z budim. Zarobki ok 9.000/10 000 na rękę zależy od godzin.
    kolorzesz

09.03.2018 19:00

witam dostalem oferte pracy w tarkon. niech ktos sie wypowie jak tam jest szczerze, bo optymizmu tu nie widze . pozdro/
    Robert

22.03.2018 13:29

Jeśli masz inny wybór to zatrudnij się gdzie indziej.
    wafel

26.03.2018 15:43

A jak tam się w Belgii pracuje,wypłacalni są,oszukują na kasie?
    Zielony

11.03.2018 13:42

zna ktoś dobrego glazurnika z Nowej Dęby? w Tarkonie był jakiś fachowiec
    Grzesiek

13.02.2017 08:57

Racja. Szkoda sobie zawracać głowy. Możesz popracować dwa tyg i nagle powiedza ci zebys zjeżdżał bo wielkiemu szefowi ktoś nakabluje róznych bzdur. Nie ma stabilności. Jedziesz jako hydraulik a masz pomagać glazurnikowi. Do tego same pijaki.
    czika

08.03.2018 13:58

nic się nie mylisz
    bolo24

15.12.2014 15:10

Witam dostalem oferte pracy z Tarkonu i szczerze mowiac to mocno sie zastanawiam po tym co tu piszecie...jak tak naprawde jest z godzinami ile sie pracuje w miesiacu i jaka kasa na reke.?ps,robilem kilka lat w tsie takze nieusmiecha mi sie rypac po 12H dziennie.Z gory dziekuje za odpowiedz

11.02.2017 10:37

Zastanow sie kolego 10 razy zanim wpadniesz w to bagno...
    Piotr

07.03.2018 21:49

A kiedyś heniu dawał co tydzień , tak mówiąc dawno , dawno temu . jeszcze jak biuro było na Dąbrówki. za tamtych czasów było fajnie. Teraz wszyscy się postarzeli no i co się dziwić. Czym człowiek starszy tym chytrym się robi. Pozdrowienia dla wszystkich .

Zostaw merytoryczną opinię o Tarkon Sp. z o.o.