Tarkon Sp. z o.o.

Tarnobrzeg

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 508 ocen.

Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkon Sp. z o.o.

Patrycja

@misiu czy powiesz nam coś więcej na temat warunków pracy? Czemu polecasz? Czy ktoś wie ile trzeba mieć czasu doświadczenia na spawacza? Każda informacja jest istotna dla osób, które będą aplikował w przyszłości do firmy.

ccccc

Hej,pracuje ktoś tam jako spawacz??

tadek

Podobno interesuje się nimi CBA

Kamil
@tadek 27.07.2017 20:56
Podobno interesuje się nimi CBA

Jakies pewne info?

Patrycja

Jak wyglądają warunki na stanowisku Spawacza w Belgii?

nikt ważny
@misiu 07.03.2017 22:34
Pani Patrycjo warunki dla spawaczy w Belgii bardzo dobre polecam

miarą upadku firmy jest pisanie przez podstawione osoby ... 498-ocen firmy i tylko dwie gwiazdki ..ciekawe dlaczego ? skoro jest tak cudownie... te dwie gwiazdki to pewnie wytwór wyobraźni osób z biura ... jeszcze trochę i zabraknie wam chętnych do pracy....wieści niosą się szybko

Marcin
@nikt ważny 09.03.2017 08:06
miarą upadku firmy jest pisanie przez podstawione osoby ... 498-ocen firmy i tylko dwie gwiazdki ..ciekawe dlaczego ? skoro jes...

Dokładnie. Na sile próbuja polepszać ocene i wizerunek. Kto nie ma dosc rozumu to bedzie tam pracował i sie meczył z pijakami i kapusiami.

Darek

Jest możliwosc wyjazdu jako monter inst sanit i co?

Patrycja

@Ja co masz na myśli? Z czego Ty nie jesteś/byleś zadowolony w firmie Tarkon Sp. z o.o.?

Grzesiek

Racja. Szkoda sobie zawracać głowy. Możesz popracować dwa tyg i nagle powiedza ci zebys zjeżdżał bo wielkiemu szefowi ktoś nakabluje róznych bzdur. Nie ma stabilności. Jedziesz jako hydraulik a masz pomagać glazurnikowi. Do tego same pijaki.

weteran

szkoda zawracac sobie glowy i tracic czas na nich .pisze to ze 100 procentowa pewnoscia

Przyszły

Też się z kilkoma kolegami zastanawiamy nad tą firmą w pracy w Belgii.Jak z warunkami mieszkalnymi,czy pieniądze są w miarę na czas,jaka atmosfera w robocie . Pozdro

krilan

elo mam pytanko donośnie firmy tarkon chcę iść do nich jako spawacz. interere mnie kasa na początek nadgodziny i atmosfera? z góry dzięki za odp.

bolo
@krilan 14.12.2016 18:52
elo mam pytanko donośnie firmy tarkon chcę iść do nich jako spawacz. interere mnie kasa na początek nadgodziny i atmosfera? z g...

Atmosfera gęsta że siekiere można powiesić.

Glazurnik

Nie są zbytnio rzetelną firmą. Jedziesz jako hydraulik a robisz glazure, albo elektryke. Myślą, że znajdą wszechstronnie uzdolnione złote rączki. Najlepsze jest to, że i te rączki długo nie porobią, jak podpadną panu P. Atmosfera jest średnia. Zawsze sie jakiś burak trafi albo pijak i lizodup.

Norbert

Dzieje się cos ciekawego w Tessenderlo? Np: chlanie i potyczki na piachy :-)

Ja
@Norbert 27.11.2016 10:51
Dzieje się cos ciekawego w Tessenderlo? Np: chlanie i potyczki na piachy :-)

Chlanie codziennie plus weekend extra ;-) nie dla mormalnych ludzi .

Bartek

Nawet najlepszych glazurników wykopali.

Tomek

Potrzebują spawaczy i malarzy konstrukcji stalowych na hali w Machowie. Chyba tam jakaś firma buduje jakiś zakład produkcyjny i dlatego potrzebują pracowników. A jak wygląda sytuacja z pracą w Belgii to nie wiem.

Mateusz

Chyba nikt już nie pracuje, skoro taka cisza na forum.

Mateusz

Witam, czy są jakieś przyjęcia na hydraulika, glazurnika do pracy w Tessenderlo? jaka jest atmosfera w ekipie i firmie? pozdro

Miracle Mile

@ Scott, no parę opinii znam. Nie polecam. Słaba stawka to raz a w dodatku pracuje się 7 dni w tygodniu bez dnia przerwy gdyż jesteś na umowie zlecenie. Warunki mieszkaniowe nie są za dobre.

RTA

Słyszałem, że są częste rotacje i zwalniaja nawet po miesiącu? z czego to wynika bo zwalniali i takich, którzy mieli "fach w ręku" ! Przydupasy kapują ?

Marcin
@Praconik 07.12.2016 08:12
Tak mają fach tylko spawacz nie widzi spawarki i napytala szlifierki to po co im certyfikaty do tego nie trzeba i nie cierpię o...

Robią w balona na starcie. Myślą te lale z biura że kogoś zrobią w balona.

Nikoś
@Marcin 07.06.2017 20:45
Robią w balona na starcie. Myślą te lale z biura że kogoś zrobią w balona.

Może potrzebują balona :-) jak i ten w Belgii

Scott

A to z innej beczki. Znacie może firme Colette Nails, która montuje wewnętrzne place place zabaw? Pracują przeważnie w Belgii. Pozdro.

Zenek

jak tam w Tessenderlo? sobotnie wieczory kończą się mordobiciem ?

brygadzistka
@Zenek 16.04.2016 12:54
jak tam w Tessenderlo? sobotnie wieczory kończą się mordobiciem ?

Jak ktoś zasługuje to jak najbardziej dostaje w uśmiech! I nie musi to być absolutnie sobota:)

Bokser

Ja tu pracowalem dlugo bylo roznie jak wszedzie ale firma jest wyplacalna panie w biurze piekne jedynie kierownik polowy to matol

000

Przed przystąpieniem do pracy w tej firmie lepiej popytać poczta pantoflowa co i jak , ja osobiście bym przestrzegał przed podejmowaniem pracy w tej firmie chyba ze ma cieżka sytułacje .Tak dla przykładu to jest częsta zmiana nazwy firmy na umowie o prace ,miesiąc tu kilka miesięcy tam a jak przepracujesz cały rok to się okaże że masz niedopłacony podatek bo przekroczyłeś próg podatkowy i trzeba dopłacić pare stówek a biuro umyje ręce to tak z doświadczenia nie licząc obietnic przed wyjazdem do pracy i zapewnień że praca na dłużej a w praktyce to już zupełnie inaczej tydzień czasem kilka dni i powrót bo trzeba było zapchać dziure bo gość jest na urlopie albo wyleciał za chlanie i tak to w skrucie nie rozszerzając wątku tej pseudo firmy. Lepiej radził bym się zastanowić poważnie nad podjęciem pracy.Pozdrawiam Panie z biura!!!!!!!!

Yyy

Litosci po tym co ijak piszesz napewno sie nadajesz

Ooo

Polaczek to katolik i podpierdalacz czyli wszystko sie zgadza pan stonoga sie wyrazil w 1000 procent ty glupi naiwny huju

Plum

Na 2 baty

Olaf

Ale zato biuro jest ok lizac do kosci

Dkyh

A co ty myslales ze w tych przytulkach kto robi polonisci kurwa to cholota z wioch

do gnoju buraku
@Dkyh 22.02.2016 18:58
A co ty myslales ze w tych przytulkach kto robi polonisci kurwa to cholota z wioch

Ty profesor Miodek! Jakim cudem w Tworkach dorwałeś się do kompa i netu?:) Przecież cały czas związany jesteś w kaftanie bezpieczeństwa:)

anonim

(usunięte przez administratora)

tam myślę

Polduś dlaczego ujawniłeś na forum kim rzeczywiście jesteś?

spawacz

Komu nie podoba się praca w Tarkonie to zawsze może tą pracę zmienić i pójść np. do Budimexu Rzeszów!! Wtedy doceni, już po pierwszej wypłacie walory pracy w Tarkonie. Tak, że nieroby przestańcie ujadać!!

Ooo

Zobacz wyrzej

Bob

Witam szukam pracy mogl by mi ktos npisac pare slow o tej firmie?

Kolunio

Podobno 70 sztuk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z smundersa zostali ci co zawsze

ja

A ja czytając te wszystkie kometarze powiem tak.Wszyscy tu maja racje ale dopóki nie spróbujecie to się nie dowiecie.Ja też kilka lat temu kiedy widziałem co się tu wypisuje to nie zaryzykował bym było ciężko ale teraz dobrze idze każdy jest kowalem swojego losu wiedz decyzja należy do nas samych.Pozdrawiam wszystkich

r098

ludzie piszcie z sensem a nie jakieś głupoty wypisujecie piszcie prawdziwe opinie o firmach a nie głupoty bo każdy chce się dowiedzieć co każda firma mam do zaoferowania

hebo

teraz to ala hebo zmiana nazwy aka wilsko lub tarkon

anonim

(usunięte przez administratora)

podpowiadacz:)

Przecież nie musisz tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poradzę ci : idź do rzeszowskiego Budimexu!! Tam znajdziesz wszystko to czego brakuje ci w tarnobrzeskiej firmie:):)

łódż

Robił tam taki scyzoryk z pacanowa to go do zakładu psychiatrycznego by zamkneli. Szkoda bo siłe miał ale szkoda że był psychiczny i paru ludzi o mało nie wysłał "za granice" ...tą ostatnią... Jak tam chcesz robić to sie dobrze ubezpiecz...

Były Pracownik

Jeśli firma barachło to po co się tam pchacie na siłę ,poszukajcie sobie pracy tam gdzie was docenia za posiadane umiejętności jeżeli takie posiadacie .A nie narzekań końca niewidac jak wam tak zle i niedobrze ciągle to się pozwalniajcie i po problemie będzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

czytelnik

Piszesz sam sobie>? tak tylko pytam

anonim

(usunięte przez administratora)

czytelnik

zmień czcionkę bo się zdradzasz

czytelnik

polo i luk i jeszcze jakiś tam cwaniaczek w jednej osobie.Nie pisz przez a z kreską bo to ciebie zdradza.jedna osoba=wiele nicków

8 w dekalogu

Dostojna czapla,mieszkanka mokradeł,cichutko stoi na długich nogach w płytkiej wodzie.Poluje na ryby ,żaby i raki.Błyskawicznie atakuje ofiarę swoim długim dziobem. pozdro optymistom i wesołkom BARCA !!!!

xxx

Witam,mam zamiar podjąć prace w Tarkonie Tarnobrzeg,praca na koparce,może ktos coś wie na temat tej firmy;warunki mieszkaniowe,płaca no i czy robota jest bo grunt to zarobić kasę.

lolo

dużo czytam na tym forum o Wilsku i Belgi a był może ktoś w Holandii z tej firmy może ktoś podzieli sie informacjami bo miałem ofertę pracy i chciałbym się dowiedzie, może ktoś tam pracował jakie warunki hotelowe atmosfera w pracy i wogóle

Max
@lolo 08.01.2015 22:19
dużo czytam na tym forum o Wilsku i Belgi a był może ktoś w Holandii z tej firmy może ktoś podzieli sie informacjami bo miałem...

Nie pchaj się w to bagno,byłem od nich,nie przelewają kasy,warunki mieszkaniowe masakryczne,jak już wyjedziesz ,zostajesz skazany sam na siebie,nie dodzwonisz się do biura,celowo nie odbierają telefonów,nie wspomne o przydupasach firmowych i warunki pracy z takimi ludzmi,daj sobie spokój

lukkk

Cześc mam pytanko jak z transportem czy wyłącznie z Tarnobrzega czy można zabrać się po drodze ja mieszkam w Jaworznie (Śląskie} .Drugie pytanie to admosfera w pracy i na kwaterach.

anonim

(usunięte przez administratora)

pamiętający

Za często powtarzasz słowo Sroka. Czyżbyś wspominał wydawanie zaliczek u tego delikwenta? Nostalgia??? A co będzie jak cię spotkają ludzie stamtąd? Od razu polska ortografia ci się przypomni:))

gosc

Panowie nauczcie sie najpierw poprawnej polszczyzny a pozniej przelewajcie swoje marne i frustrujace wypociny"fachowcy"

bolo24

Dzieki za odp."lolo"to nieja...problemu niemam problem w tym ze nieusmiecha mi sie pracowac dzien w dzien przez dwa trzy miesiaca po 12H(tak jak bylo w Tsie)niesztuka naklepac 320h i zarobic 5tys.

bolo24

Witam dostalem oferte pracy z Tarkonu i szczerze mowiac to mocno sie zastanawiam po tym co tu piszecie...jak tak naprawde jest z godzinami ile sie pracuje w miesiacu i jaka kasa na reke.?ps,robilem kilka lat w tsie takze nieusmiecha mi sie rypac po 12H dziennie.Z gory dziekuje za odpowiedz

Dział Rekrutacji
@ja 06.02.2017 15:20
witam mam pytanie chce sie przyjac jako nowy pracownik czy z tarnobrzegu firma zapewnia transport na miejsce pracy i czy jest m...

Witam, Tak firma zapewnia transport na miejsce pracy. Zaliczkę można wziąć dopiero po przepracowaniu min. 2 tygodni. Raz na kwartał firma opłaca Panu transport do Polski na urlop i z powrotem do pracy. Oczywiście jest możliwość częstszych zjazdów. Wszystko zależy od natężenia pracy.

Ja
@ja 06.02.2017 15:20
witam mam pytanie chce sie przyjac jako nowy pracownik czy z tarnobrzegu firma zapewnia transport na miejsce pracy i czy jest m...

Zastanow sie kolego 10 razy zanim wpadniesz w to bagno...

anonim

(usunięte przez administratora)

tadek

bledy ortograficzne popelniasz

Zostaw opinię o Tarkon Sp. z o.o. - Tarnobrzeg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkon Sp. z o.o.