Tarkon

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Tarnobrzeg - Tarkon Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

Opinie o Tarkon Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Tarkon Sp. z o.o.!

17.12.2019 10:32

Szanowni Państwo,
    Każda Wasza opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy naszych pracowników, jest dla nas bardzo cenna. Każdą z nich uważnie analizujemy. Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze – tylko do takich możemy się odnieść.
    Przypominamy, że opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora portalu.
    Jednocześnie informujemy, że publikowanie treści naruszających dobre imię firmy, zawierających pomówienia lub treści dyskryminujące i obraźliwe (np. szowinistyczne, rasistowskie, seksistowskie) może rodzić konsekwencje prawne.

Zgodnie z art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego, każdy podmiot ma prawo do ochrony dóbr osobistych, w tym renomy i dobrego imienia. Naruszenia tego prawa mogą skutkować obowiązkiem złożenia przeprosin, a także odpowiedzialnością odszkodowawczą.
    Ponadto art. 212 Kodeksu karnego przewiduje odpowiedzialność za zniesławienie, a art. 216 Kodeksu karnego – za zniewagę, również w formie elektronicznej.

Liczymy na konstruktywną i kulturalną wymianę opinii, która będzie wartościowa dla wszystkich stron.

Serdecznie pozdrawiamy,
    Mariusz

21.10.2025 09:21

jak widze to pisza tu glownie tacy co pojecia o robocie nie maja desperados a firma jest ok daje wszystko auto wyrko i to nieprawda ze hajs sie niezgadzaq takze nie czytajcie tych bzdetow tych niedojdow co fachu w lapie nie maja i wracaja ich do polski bo pojecia o robocie zero

11.11.2025 09:35

Cześć a stawki jakie dają ? bo nikt tu nie pisze
    Damian

12.11.2025 10:13

ni ma lipy a daja mieszkanie, auto,ciuch, narzedzia a1

21.10.2025 09:06

No powiem tak — wróciłem do Tarkonu po dwóch latach roboty gdzie indziej i nie żałuję ani trochę. W innych firmach to różnie bywało, raz lepiej, raz gorzej, ale tu jest porządek. Robota jest, wypłata na czas, szefostwo normalne — można pogadać, dogadać się jak człowiek z człowiekiem. Dali mi auto, nie musiałem nic załatwiać, ani się szarpać z papierami, wszystko ogarnęli. Mieszkanie też było załatwione — przyjechałem i od razu miałem gdzie spać, więc super sprawa. Sprzęt do pracy jest dobry, niczego nie brakuje, a jak coś potrzeba, to się dostanie. W ekipie atmosfera fajna, chłopaki pomocne, nikt nie gwiazdorzy. Dla mnie ważne, żeby człowiek mógł normalnie robić swoje i nie słyszeć głupot — a tu tak właśnie jest. Jak ktoś się zastanawia, czy iść do Tarkonu, to powiem prosto — warto. Ja wróciłem i nie żałuję
    sdstn

21.08.2019 08:27

plusem jest to ze firma wszystko organizuje.... martwisz się tylko o swoje prywatne rzeczy Bus zalatwiony Wyposażone mieszkanie czeka..(gary, lodówka, zamrażarka itp) Żadnych dopłat
    dawigg

23.10.2024 08:42

Ale to chyba nic nadzwyczajnego..? Inaczej chyba się nie da.?, co? Takie rzeczy to raczej podstawa istnienia firmy. Chyba w namiotach się już nie mieszka..? Chwalisz firmę za takie rzeczy??
    antek

24.10.2024 08:35

bredzisz chłopie robie w takich firmach 15 lat de fakto 90% firm nie daje zadnego zaplecza takze jak chcecie miec zalatwioen wszystko to polecam
    obserwator

13.12.2014 18:39

Pracuję już trochę w tej firmie i mogę powiedzieć tyle, że pomimo jakiś niedociągnięć to firmy typu Budimex Rzeszów mogą tej firmie buty czyścić i paznokcie u nóg obgryzać.Tutaj jeśli się godzisz na minimalną stawkę 8 Euro na godzinę to ją dostajesz i tyle. Popatrzcie co robi Budimex, Transsystem, MdM lub inne barachło? Pozdrawiam

04.04.2020 11:35

Za 8 euro to ja mam (usunięte przez administratora)

Byly

29.05.2026 19:35

Firma o fajna moze wyplacalna .ale jest liderem w zwalnianiu ludzi

Byly

30.05.2026 17:48

To zle stawiasz

01.06.2026 08:45

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy rzetelna i stabilna firmą na rynku usług od 25 lat, jak fundament działalności zależy nam na dobrych i zaangażowanych pracownikach, z którymi razem rozwijamy firmę. Rotacje są naturalną sytuacja w każdej firmie. Jeśli ktoś rozważa dołączenie do naszej firmy lub powrót, nasze drzwi pozostają otwarte. Zapraszamy do kontaktu z biurem- 502 116 233.

Mariusz

30.05.2026 15:07

Dobra firma dla pracowitych i uczciwych jeśli jesteś nierub i gazer to odpusc sobie gosciu

21.05.2026 12:51

Co z tego,ze praca pewna i wszstko zapewniaja , jak trzeba sie urobić, nieraz wracasz zmeczony
    #PracownikFizyczny

22.05.2026 08:59

dobra ale czasem nie chce ci sie ubran wywiesic po pracy jak nawet, przydalyby sie pralkosuszarki i masz z bani
    Marcin

22.05.2026 15:42

Gosciu, poprzewracało Ci się chyba, pralki sa, kuchenki i nne sprzety pomoc domowa by ci sie chyba pzydała, w pracy tez ci tak trzeba pod nos?
    Tomasz S

20.05.2026 14:55

Tarkon jest jak najbardziej ok. Pracuje się długo w jednym miejscu , nawet 5-10 lat, jak się kończy projekt szukają nowego. Zarobki kazdy chciałby zarabiac wiecej , ale bardzo przyzwoite. Jak jakis problem w domu, pomagaja zjechac itp. Mieszkanie, dojazdy do pracy zapewnione. Kontakt w biurze na plus.
    Nicky oczko

16.05.2026 20:34

Stanowisko bliżej nieokreślone gdyż panie na tyle kompetentne, że same nie wiedzą co się robi w konkretnej pracy na które wysyłają pracownika. Co innego obiecane w biurze podczas bardzo „dynamicznej” rozmowy o pracę aby ogarnąć wyjazd w przeciągu trzech dni. Panie bardzo, żywiołowo opowiadają o pracy, ale koniec końców żadna nie wie co się konkretnie robi. Jak się później okaże ma to swój powód gdyż to z pracownika robią durnia bo tu parafraza „nie wie co się na budowie robi na którą jedzie”. Ani słowa o pracy na wysokości a na miejscu jeździsz na podeście(usunięte przez administratora) Warunki mieszkaniowe też niezbyt korzystne. Na piętrze na którym przebywałem pozostawiony bałagan po pracownikach którzy prawdopodobnie zakończyli współpracę z firmą w podobny sposób jak ja. Pozostawiane brudne ubrania i wiele dokumentów związanych z firmą. (usunięte przez administratora) Rzekome pełne wyposażenie w kuchni okazuje się przypalonymi i brudnymi od dłużnego czasu patelniami i garnkami. Pokój zlokalizowany w taki sposób, że w ciągu dnia niewiele światła dziennego. Opinie te dodaje gdyż zostałem potraktowany jak (usunięte przez administratora)zwolnieniem dyscyplinarnym w momencie podjęcia decyzji o rezygnacji z pracy, żadnej ucieczki tylko konkretna informacja dla brygadzisty i pracodawcy. Zagrożono mi poniesieniem kosztów mieszkania gdzie umowa nawet nie zawiera konkretnych kwot związanych z dziennym kosztem pobytu w mieszkaniu. Tak samo potrąceniem za ubrania robocze które po prostu zostały w pokoju, nie zostały ukradzione i w każdej chwili gdy stała ekipa będzie zjeżdżać do Polski może je zabrać ze sobą. Jesli chodzi o te ubrania to bardziej nadają się do pracy w ogrodu obok domu niż w tego typu pracy. Mam przynajmniej nadzieję, że oddane zostanie mi 100 zł, które wydałem na badania lekarskie przed podjęciem zatrudnienia. Opinia ta pewnie zostanie w najbliższym czasie usunięta bo wiadomo, że muszą dbać o wizerunek ale istnieją też przecież inne portale z opiniami na temat pracodawców gdzie można dodawać ewentualne zdjęcia i nagrania z miejsca pracy czy zamieszkania.

19.05.2026 16:04

Szanowny Panie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Każda informacja zwrotna jest dla nas ważna. Chcemy jednak podkreślić, że charakter pracy na budowie, w tym praca na wysokości, jest standardem w branży i nie stanowi elementu „ukrytego”. Informacja o szybkim wyjeździe była znana i przez Pana zaakceptowana. Kwestia zakwaterowania — mieszkania przekazywane są w przygotowanym stanie, natomiast porządek w trakcie zamieszkania zależy również od pracowników. Nie odnotowaliśmy żadnych zgłoszeń z Pana strony w czasie pobytu. Podkreślamy, że umowa obowiązuje obie strony. Zdecydował się Pan na przerwanie umowy i zjazd przed jej  zakończeniem, co skutkuje zastosowaniem zapisów umowy, w tym rozwiązaniem w trybie dyscyplinarnym oraz odpowiednimi rozliczeniami. Oczekujemy odpowiedzialnego podejścia do podjętej pracy — oferowane stanowiska obejmują pracę w wymagających warunkach i nie należą do kategorii prac lekkich. Jednocześnie informujemy, że firma nie będzie prowadziła dalszej publicznej dyskusji dotyczącej poruszonych kwestii. Zachęcamy natomiast do bezpośredniego kontaktu telefonicznego lub osobistego, ponieważ wierzymy, że otwarta rozmowa jest najlepszym sposobem na wyjaśnienie ewentualnych nieporozumień i wszelkich wątpliwości.   Życzymy powodzenia w dalszej ścieżce zawodowej.

18.05.2026 09:47

Firma w porządeczku, bez cudu robota była, jak trzeba znajdowali co innego, pewnie sie czujesz wypłaty na czas, kontakt z biurem ok. Mogę polecić. Ludzie rozni, teraz nie szanuja pracy jak kiedys , ale i kawal porzadnego fachowca
    malarz

16.04.2026 11:35

Jak cos nie jasne to można zadzwonić i dopytać, odbieraja. Ni ma luksusów, ale jak ktoś nie ksiaze, chce pracować to da się dogadać. Normalna firma, bez cudów ale terz bez krzywych akcji

16.10.2014 20:04

26.08.2024 09:22

https://www.tarkon.pl nr tel 502 116 233

11.11.2025 10:11

Ale po co Ci jezyk przy spawaniu dają rysunek i spawasz jezyk i podwyżka tak nauczyliście pracodawców

31.07.2025 19:14

takispawacz

06.10.2025 18:49

tak jasne extra zarobki chyba nie pracowales w tej firmie

09.10.2025 08:38

Dziękujemy za opinię. My skupiamy się na tym, by współpraca była przejrzysta i dawała realne możliwości rozwoju i zarobku. Dla wielu osób nasze projekty rzeczywiście oznaczają znaczne podniesienie standardów życia. Jeśli masz pytania lub chcesz porozmawiać o szczegółach, jesteśmy otwarci na kontakt. 😊

29.08.2025 11:38

29.08.2025 12:52

Najlepiej zadzwonić bezpośrednio do biura rekrutacji – numer kontaktowy to 502 116 233.
    Ustka 1966

20.01.2025 13:03

Kiepska strona do aplikacji na spawanie
    Wk*rwiony spawacz

26.06.2020 07:11

Przejechałem ostatnio ponad600 kilometrów do tej firmy na próbki ( rury )pani poinformowała mnie żebym był przed południem (byłem na ok 11) przyszedł jakiś niedorozwinięty dziad i poprosił o spawanie blach (pachwiny na łamanie) zdziwiłem się nieco zwłaszcza że nie przyjechałem tam na szkolenie ze spawania tylko zrobić konkretną próbkę i lecieć do domu.Ok myślę mało czasu uwijam się .Powiedział że spoina na pachwinie(łamanie) ma mieć ok 250-300mm bądź wiecej (zdziwienie) ok złamalismy- wyszło elegancko.Przeszliczny do pionów doczołowo przetop -zaznaczam blachy (czas leci)do 16 firma .Zrobiłem przetop po czym gość mi dziękuję ,pytam dla czego przecież przetop zrobiony jest poprawnie (nie jest wypchnięty odpowiedział) Zdziwienie mnie dopadło -przetop to przetop ścianki mają być przetopione i tyle żadnej filozofii ,niestety trafiłem na filozofa który zaczął prawić mi jakieś regułki .Ok (usunięte przez administratora)wziąłem żeczy ,po czym udaliśmy się do pani od rekrutacji. Spawalnik zaczął coś stękać a to że jakichś pieczątek niema że jakieś certyfikaty dziwne (spawam od powyżej 10 lat) Azja,Anglia platformy wiertnicze,statki itp- ok co się będę klucił- z debilem nie wygrasz. Pani od rekrutacji powiedziałem że się nie zgadzam z opinią spawalnika i dziękuję za wycieczkę.(przysłali następnego asa) godz 14 (do 16 firma otwarta :) po rozmowie wróciliśmy na stanowisko ,tamten dziadyga znikną (podejrzewam że na ryby mu się spieszyło bo gadał cały czas o jakimś wypadzie) ok dostałem blachy z nowu (usunięte przez administratora) .Zrobiłem przetop wypchałem tak jak dziad powiedział , zrobiłem wypełnienie i lico (lico mi się nie podoba żekł wspaniały chyba monter bo na spawalnika nie wyglądał) zakończyliśmy próbki NIKT NIE POSPAWAŁ BY RURY W TAKIM CZASIE JAKI MI ZOSTAŁ , I NIKOMU JAK ZAUWAŻYLEM NIE CHCIAŁO SIE ZOSTAĆ PO GODZINACH Nie uważam siebie za mistrza świata nawet za fachowca z wąsem ,ale i nie uważam żeby ten test był negatywny. Narazili mnie na koszta przejazdu i stratę czasu
    John

19.02.2024 19:01

Te próbki to pić na wodę zajedziesz na miejsce to zobaczysz z czym się zderzysz a zlawszcza na rusztowaniach był chłopczyk jeden po miesiącu do domu uciekał pozd
    Diablo

19.01.2025 17:03

Co to jest?? Max pół roku doświadczenia, moja żona jest z kontroli jakości, ja 20 lat doświadczenia w spawaniu, powiemy tak "długa droga przed tym amatorem, ale próbować, nie zniechęcać się, w końcu ktoś nauczy

22.10.2024 19:03

Czy ktoś może przybliżyć mi warunki i pracę na mostach Belgia tarkon i możliwe stawki

23.10.2024 07:46

Zadzwoń- 502116233 Napisz- [email protected] Złóż CV - www.tarkon.pl/kariera/

Oferty pracy - Tarkon Sp. z o.o.

MALARZ/ PIASKARZ KONSTRUKCJI STALOWYCH

Geel

INSTALATOR WOD-KAN-GAZ

Tessenderlo

ŚLUSARZY – MONTERÓW (praca na warsztacie/ hali)

Antwerpia

Spawacz MIG- MAG

Arendonk

SPAWACZ TIG

Puurs

Dawid

02.10.2024 13:17

Nie moge zlego slowa powiedziec na firme Tarkon. Praca jak kazda inna jednak kontakt z biurem to juz najwyzszy poziom. Nawet jesli ktos obawia sie o prace za granica to jestem pewien ze Ci ludzie sa w stanie go przekonac do tego. Nie bylem dobrym kandydatem do pracy dla nich poniewaz poszukiwali kadlubowca a ja jestem rurarzem, jednak zarowno wlascicielka jak i Pani Karolina z biura przez 3 dni szukaly dla mnie odpowiedniego stanowiska, i znalazly. Przyznam szczerze ze nigdy nie widzialem biura tak zaangazowanego w to co robi i jaki ma kontak z pracownikami. Mlodzi ludzie, niezdecydowani na wyjazd? Smialo z ta firma mozecie jechac do pracy. Nie zostaniecie bez pomocy - sam sie o tym przekonalem i dziekuje za to. Pozdrawiam
    kubi

17.09.2024 14:05

ktoś nawiązał nawet niedawno do jakichś problemów a raczej pytał czy sa a nie widzę jasnego potwierdzenia. Jak coś w pracy zawsze pomagają?

18.09.2024 15:33

Oczywiście, że pomagamy. Pierwszy krok to udzielenie odpowiedzi na wszystkie pytania. Proszę dzwonić pod numer 502 116 233.

19.02.2024 09:28

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Tarkon Sp. z o.o.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na GoWork.pl pojawiło się 18 lutego kilka ogłoszeń.
    Sp

17.09.2024 07:58

Ciekawe ile płacą na widlakach w nl płacą 13 oiro i chata opłacona to pewnie teraz przy spawaniu to z dwie dyszki
    kajo

25.08.2024 14:57

Podczas przeglądania komentarzy mignal mi jakiś system premiowy. Do teraz jakiś przysługuje? Jakie sa zasady?

26.08.2024 08:53

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu pod numerem tel. 502116233

19.02.2024 18:11

Byłem w Belgi z tej firmy jako jeden z pierwszych mieszkałem wMol pozdr Patryka i Kaske

18.02.2024 20:17

Witam czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy jako spawacz 136 w Belgii do spawania mostów. Za wszelkie informacje będę wdzięczny.

03.10.2023 01:24

Kumpel mi powiedział, że szukają ślusarzy monterów do Antwerpii, prawdopodobnie byłbym chętny. Tylko stawki nie podali w ogłoszeniu które znalazłem, tyle że darmowe kwatery oferują itp. Ktoś wie, jak płacą i czy warunki zakwaterowania jakieś w porządku? Z góry dziękuję za informacje.
    Janusz

13.10.2023 15:17

Szkoda gadać warunki mieszkaniowe dno i 13e stawka gdzie ludzie się pchacie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarkon?

Józek

02.10.2023 11:06

Dobra firma.
    Wiktoria

01.10.2023 18:53

Specjalista ds. rekrutacji też ma pracować w nadgodzinach, tak jak tu było o pracy wspomniane niżej? Chciałam się upewnić. W ogłoszeniu, które znalazłam na to stanowisko, jest tylko mowa o pełnym etacie i nic więcej. Zainteresowało mnie, ale szukam pracy na nie dłużej niż osiem godzin.

02.10.2023 08:46

Dzień dobry, praca na stanowisku specjalista ds. rekrutacji realizowana jest w godzinach pracy biura czyli 8:00 - 16:00. Oczywiście zdarzają się jakieś eventy typu targi pracy, dni otwarte, w takich przypadkach oczywiście wymagamy nieco więcej zaangażowania.
    Partyzant666

02.06.2023 14:25

Witam Mam pytanie do monterów bo ostatnio napływ ogłoszeń o pracę. Czy warto, jakie zarobki na start czy są jakieś dodatki diety czy tylko czysta stawka godzinowa ? Po ile się pracuje czy w niedzielę też ile wychodzi godzin w miesiącu ? Czy praca to tylko typowe konstrukcje czy więcej obić płytami warstwowymi, obróbek rynien itp ?
    Pawel

08.05.2023 09:21

Witam. Powie mi ktoś jak wygląda system pracy dla malarza przemysłowego? praca cały miesiąc czy jakaś rotacja? Jakies normy godzin tygodniowo czy tyrka do bólu ? Pozdrawiam

10.05.2023 08:24

Dzień dobry, Rotacja najczęściej 6/2. Nie są to ścisłe ustalenia, istnieje możliwość negocjacji. Jest możliwość pracy w nadgodzinach. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu 502 116 233
    Zainteresowany pracą

23.01.2023 02:25

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć w jakich godzinach można kontaktować się z działem rekrutacji w TARKON?
    rekrutacja

23.01.2023 11:12

Dzień dobry, z działem rekrutacji można kontaktować się codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 8-16.

05.05.2023 10:02

Dzień dobry, trwa etap napływu CV i analizy nadesłanych aplikacji. w II połowie maja zaprosimy na rozmowę wybranych kandydatów. Zachęcamy do aplikowania https://www.pracuj.pl/praca/kosztorysant-w-branzy-konstrukcji-stalowych-tarnobrzeg-mechaniczna-5,oferta,1002550470?s=715bc17e&searchId=MTY4MzI3MzcwOTY3MC4yNDYz

13.01.2023 17:05

Jakie są teraz stawki w Belgii na spawacza???

Kontakt - Tarkon Sp. z o.o.

Mechaniczna 5 39-400 Tarnobrzeg

NIP:8671970764

Branża główna: Konstrukcje metalowe

07.10.2022 05:09

Ile placą na spawaniu moze i bym pojechał znajoma na kwiatkach ma 11 euro w Holandii 15 jak by dali mozna myśleć za mniej to nawet sie nie ruszam
    Damian

11.05.2022 09:50

Firma jest ok połowa zlych opini tutaj to nieuczciwa konkurencja.
    Lul

02.07.2022 21:17

Michelin
    Piotr

05.07.2022 00:27

Warunki są różne ale z tym ze za friko są zakweterowania to chyba możesz mieć pod mostem każda firma która deleguje pracowników to nie opłaca mieszkań tylko pracownicy dlatego są zaniżone stawki wiec nie pitol bzdur ze masz spanie za darmo nawet nie jesteś świadomy ze za to płacisz stad są różnice w warunkach mieszkalnych jedni mieszkają w garażu a nie którzy w apartamentach ale tak za to masz odciągnięte bo skoro firma bierze za ciebie za godzinę 25 a dostajesz 10 wnioski sam sobie możesz wyciągnąć
    Zbyszek monter

21.06.2022 12:34

Nie polecam tej firmy na miejscu wszystko pięknie ładnie potrafią tylko mydlić oczy podczas wydelegowania okazuje się ze warunki mieszkaniowe są gorzej niż fatalne w Antwerpi tynk spada ze ścian to są bardzo dobre warunki mieszkaniowe dla ludzi!!! odnośnie załogi to co nie którzy niewiedza co to jest być trzeźwym super polecam dla tych co stoją pod sklepem i mieszkają w oborze napewno odnajdą się w tej firmie poniekąd firma potrzebuje łapaczy godzin nie rzetelnych pracowników serdecznie pozdrawiam
    Fiufiu

18.06.2022 14:21

Firma ogolnie dziadostwo wypłacają w terminie ale grosze nie wiem jak jest teraz bylem pare lat wstecz 11 netto przy zelastwie to smiech na sali ale sie zgodzilem pojechałem jak ktos ma do wyboru spawanie robote w syfie lub praca na jakimś magazynie z innej firmy oczywiscie lepsza robota to magazyn a zarobki te same zero cieknącego potu z nosa i wdychania trujacych gazów

19.04.2022 10:06

Jaka jest umowa w firmie Tarkon Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Brygadzista zatrudniają na umowę zlecenie?

19.04.2022 13:17

Witam, w naszej firmie przeważnie zawierane są umowy o pracę. Jeżeli jednak interesuje Pana inna forma zatrudnienia to oczywiście jest to kwestia do ustalenia.

20.04.2022 08:32

Tak, pierwsza umowa na okres próbny.
    Józek

19.04.2022 14:07

Placili na czas a robota jak robota.

19.11.2021 09:43

Czy jest możliwość pracy w Tarkon Sp. z o.o. na część etatu?

08.12.2021 15:41

Prosimy o skontaktowanie się z firmą w tej sprawie.

31.07.2021 10:21

Wiecie może, czy w Tarkon Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?

05.08.2021 10:45

Prosimy o telefon do firmy w tej sprawie, aby porozmawiać o szczegółach. Tel 15822 98 52 lub 502 116 233

08.12.2021 15:39

W jakim dziale firmy miałby się odbyć ten staż? Prosimy o skontaktowanie się z firmą w tej sprawie.
    adam

09.02.2021 11:06

dobra firma ten co narzeka to len albo nie zna sie na robocie

22.01.2021 14:49

Piszę meile o wysłanie mi świadectwa pracy od tygodnia i zero reakcji
    Robin

21.01.2021 21:12

Nie polecam , mieszkanie to loch , praca ciężka za miskę ryżu , firma kantuje jak tylko może . Umowa o prace zrobiona tak aby była na niekorzyść kandydata , wnioski o urlop bezpłatny In blanc , wypowiedzenie tez . Przejazdy z polski płatne dodatkowo . Ogólnie (usunięte przez administratora)takie ze szkoda gadać !

06.01.2021 17:58

A czy w chwili obecnej firma Tarkon prowadzi nabór spawaczy na wyjazdy zagraniczne?
    Mlody

17.11.2020 14:35

Witam a jak wyglada praca jako kopacz jakie zarobki co sie dokladnie robi jaka atmosfera w pracy??

17.11.2020 14:43

Zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji 502116233

31.10.2020 10:38

Czy w Tarkon Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Odpowiedź

31.10.2020 11:10

Zazwyczaj tak.

Zostaw merytoryczną opinię o Tarkon Sp. z o.o.