Tarkon

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Tarnobrzeg - Tarkon Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Tarkon Sp. z o.o.

Opinie o Tarkon Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Tarkon Sp. z o.o.!

Spawacz

06.01.2021 17:58

A czy w chwili obecnej firma Tarkon prowadzi nabór spawaczy na wyjazdy zagraniczne?
    Mlody

17.11.2020 14:35

Witam a jak wyglada praca jako kopacz jakie zarobki co sie dokladnie robi jaka atmosfera w pracy??

17.11.2020 14:43

Zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji 502116233

31.10.2020 10:38

Czy w Tarkon Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Odpowiedź

31.10.2020 11:10

Zazwyczaj tak.
    Mily

17.10.2020 07:56

Witam wszystkich zainteresowanych współpracą z tą firmą. Pracowalem dla nich jako spawacz, wyplaty terminowo, reszta może być, ale warunki mieszkalne to katastrofa. (usunięte przez administratora) kila i mogila.
    Ślusarz

17.05.2020 13:18

Witam, jakie stawki firma oferuje dla ślusarzy na zagranicznych kontraktach ?

18.05.2020 08:23

Witam, prosimy o kontakt z biurem w celu uzyskania informacji dot. zatrudnienia. Rekrutacja 502 116 233
    Dawid

13.03.2020 12:35

Byłem dzisiaj na firmie - na dzień dobyr badanko temperatury i dezynfekcja rączek widac że dbaja o pracownikow

16.03.2020 11:11

Drogi Panie Tadeuszu, Prosimy o zapoznanie się z komunikatem zamieszczonym w dziale Aktualności: https://www.gowork.pl/tarkon-sp.-z-o.o.,18452/aktualnosci Apelujemy o spokój.
    grzegorz

27.04.2020 13:25

chłopie to normalka mierząc temperature na wejsciu do firmy i ponadto dezyfenkcja rąk.ja w tarkonie pracuje chyba już z 5 lat i nie ma co narzekać.wypłacalni są.do tego nie ma co narzekac.atmosfera jest spoko pracowałem w gorszych firmach.to coś na ten temat wiem.kierownictwo też jest ok
    Maciei

12.04.2020 10:43

Zdaleka od tej firmy

10.04.2020 10:48

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Tarkon Sp. z o.o.?

11.04.2020 17:35

Wiesz kto To jest lider jeszcze nie kierownik a już(usunięte przez administratora) pajacu
    obserwator

13.12.2014 18:39

Pracuję już trochę w tej firmie i mogę powiedzieć tyle, że pomimo jakiś niedociągnięć to firmy typu Budimex Rzeszów mogą tej firmie buty czyścić i paznokcie u nóg obgryzać.Tutaj jeśli się godzisz na minimalną stawkę 8 Euro na godzinę to ją dostajesz i tyle. Popatrzcie co robi Budimex, Transsystem, MdM lub inne barachło? Pozdrawiam

04.04.2020 11:35

Za 8 euro to ja mam (usunięte przez administratora)
    Max

02.04.2020 12:13

Bardzo ciekawą politykę prowadzi firma tarkon.Proponuje pozostać pracownikom jak najdłużej za granicą do samych świąt(może się uda,może przeżyją),aby Ci odbyli kwarantannę w swoich domach,ale zapomnieli o tym że każdy odbywający kwarantannę musi zostać odizolowany od rodziny i odbyć ją sam.Po dwóch tygodniach firma będzie propoponować powrót do pracy i siłą rzeczy pracownik nie będzie się widział z rodziną wcale.Druga sprawa jest taka iż tarkon twierdzi że poziom opieki medycznej za granicą jest wyższy niż w Polsce.To ja bym chciał,aby każdy z członków zarządu jeśli zachowuje jechał tam się leczyć,a łużka szpitalne zostawił wolne dla prawdziwych Polaków.

03.04.2020 18:51

Słuchaj prawdziwy polaczku niech tylko się wam kasa skończy i zadzwoni bank albo zawita komornik to z podkulonym ogonem będziecie jechać nie patrząc na koronawirus mogę się zalorzyc
    Zenek

01.04.2020 19:19

Widzę że akcja "Zostań w domu" na firmę Tarkon nie działa zmuszają ludzi do wyjazdów,a przecież można pracować zdalnie.
    Janusz

01.04.2020 18:44

W obecnej sytuacji w jakiej znajduje się Polska i cały świat,podejście firmy "Tarkon" i wielu innych firm jest wielce nieodpowiedzialne i cyniczne.Liczy się tylko interes firmy,a zdrowie i życie ludzkie schodzi na drugi plan.Zastraszanie ludzi wyciąganiem konsekwencji za porzucenie stanowiska pracy jest nie na miejscu.Kadra pracownicza firmy nie jest niczego winna oni też są zastraszani i zmuszani mówić ludziom te wszystkie rzeczy.Jedna z pań pracujących w Tarkonie nawet zrzekła się z diety radnej na rzecz szpitala,ale zdrowie pracowników już takie ważne nie jest,acz kolwiek muszę przyznać świetny sposób na kampanię wyborczą na przyszłe wybory.Myślę że tym wpisem nikogo nie uraziłem i nie naruszyłem dobrego imienia firmy.Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
    Cliner

20.03.2020 15:32

Ta firma to jakiś badziewi na rynku pracy powina dostać wielo milionową kary za narażenia pracowników na utratę zdrowia i życia
    Bolo

24.03.2020 20:54

Skąd pajacu wiesz gdzie jest centrum epidemii co lewe ręce i nie zrobiłeś kariery
    Rocco

25.03.2020 14:34

Zobacz sobie statystyki porównaj liczbę mieszkańców ile osób zarażonych i ile zmarło....w Holandii mają gorzej w niż we Włoszech.karjerowiczu

Oferty pracy - Tarkon Sp. z o.o.

MALARZ/ PIASKARZ KONSTRUKCJI STALOWYCH

Geel

INSTALATOR WOD-KAN-GAZ

Tessenderlo

ŚLUSARZY – MONTERÓW (praca na warsztacie/ hali)

Antwerpia

Spawacz MIG- MAG

Arendonk

SPAWACZ TIG

Puurs

Jarek Kowalski

04.03.2020 12:22

Strasznie dużo pozytywnych opinii tutaj jest odnośnie firmy Tarkon , Putin miał mniejszą frekwencje gdy został wybrany na prezydenta.
    Jarek

04.03.2020 12:15

Kiedyś pracowałem w tej firmie, oczywiście firma pomaga szczególnie te osoby które nie znają żadnego języka a na zawodzie to znają się bardzo dobrze podczas rozmowy kwalifikacyjnej i po pospawaniu dwóch próbek w Tarnobrzegu co jest ich życiowym osiągnięciem nigdy nie będą narzekać. Na każdym pobycie w kraju odwiedzają biuro i opowiadają jacy to fachowcy, a prawda jest taka że problemy to z ustawieniem spawarki mają, Firma docenia lizusów takich jest tam bardzo dużo. Na początek przygody pracy na kontraktach jest to rozwiązanie dobre a jak do tego potrafisz po pracy wypić piwo z osobą, a później na tą osobę nawymyślać w biurze to jest wymarzona praca dla ciebie i firma doceni to nawet stawką godzinową
    boy

29.01.2020 09:32

jedna z lepszych firm delegujących na Podkarpaciu
    norbi

19.02.2020 08:16

@norek nie fisiuj bo sam targasz kielbasy z pl
    Sajmon

24.02.2020 14:14

kto co lubi ale robota nie głupota a po robocie trzeba cos jesc
    Gustaw

17.12.2019 10:37

To jedna z najlepszych firm w regionie. Atmosfera pracy świetna - żadnego wyścigu szczurów - z każdym można się normalnie dogadać. Płacą na czas. Polecam!
    Gustaw

18.02.2020 08:50

Możeś trafił na jakie zadupie, u mnie było ok. Nie marudz nierobie
    kubiszon

20.02.2020 07:35

Panowie klócicie sie jak dzieci a robota jak robota robisz placo nie robisz nie placo. Na Holandii bylo git w tamtym roku ekipa wporzo
    krzysiek

10.02.2020 12:54

zalezy gdzie trafisz ale jest ok generalnie
    Tommy

20.01.2020 12:25

Co chcecie firma jest ok.Ni e ma powodu do marudzenia. EUR na koncie ma sie zgadzac i tyle chyba ze nie umiecie nic to na co liczycie
    Tom

24.01.2020 06:11

Powiedz mi, czy wymagane jest doświadczenie w podobnej pracy, czy wystarczy, że na codzien potrafisz się obsługiwać narzędziami typu kątówka, wiertarka itp. I czy na plus jest to, że posiadam kurs na wózki widłowe i podesty ruchome czyli zwyżki.
    Tommy

24.01.2020 10:38

Zawsze kursy jak masz to na plus im wiecej tym lepiej dla ciebie kolego a jak nie masz doswoiadczenie to dadza ci na poczatek leksza robote aż sie doszkolisz.
    paweł

16.01.2020 08:10

Zależy gdzie sie trafi bo nieraz bywa ciezka ekipa na chatach ale robota wporzo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarkon?

Fazi

15.01.2020 15:14

Wszedzie gdzie robilem bywalo roznie w tarkonie tez ale hajs sie zawsze zgadza i to trzeba przyznac.
    WW

09.01.2020 09:17

duzo maja ludzi zagranica .. w firmie jak byłem to kandydatów było paru.. po nowym roku ludzie szukaja pracy...
    Darek

09.01.2020 09:16

Dobra kasa ,praca cięzka ale nmikt nie mowil ze bedzie lekko .Mi sie podoba
    adam

08.01.2020 16:13

pracuje tutaj najdluzej jak dotychczas i nie nażekam-kasiora sie zgadza to najwazniejsze
    Gienek P.

03.01.2020 14:43

Organizują wyjazdy porwoty wszystko na miejscu jest na czym ugotowac jak w domu.kasa sie zgadza.nie ma co nażekać
    pracownik RR

03.01.2020 12:28

Byłem, podpisałem umowę ... Pobrałem ciuchy....Wracam do pracy

Kontakt - Tarkon Sp. z o.o.

Mechaniczna 5 39-400 Tarnobrzeg

NIP:8671970764

Branża główna: Konstrukcje metalowe

JJ

03.01.2020 11:45

dobra firma. nie sluchajcie tych nierobow co piszo zle

31.12.2019 09:33

Czy można w Tarkon Sp. z o.o. liczyć na jakieś dodatki?

31.12.2019 10:24

Co Pani / Pan ma konkretnie na myśli?
    Niko

19.12.2019 19:27

Nie ma nic za darmo. Firma wymagająca ale stabilna, pracuję 10 lat i nigdy nie było problemu. Na plus jest to że można starać się o wyjazd w delegację na budowę BE / PL kilkutygodniową za wyższe wynagrodzenie które uzależnione jest od doświadczenia. Zdecydowanie polecam tę firmę.
    O

19.12.2019 08:38

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
    S

19.12.2019 08:05

Firma jest w porządku. Polecam:)
    Esab

18.12.2019 19:48

Praca ok, Stawka ok, jak mam za darmo kwatere i dojazd do pracy to jest w porzadku, panie z biura zawsze pomoga.

18.12.2019 15:45

Szanowni Państwo, Każda Wasza opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy naszych pracowników, jest dla nas bardzo cenna. Każdą z nich uważnie analizujemy. Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze, tylko do takich możemy się odnieść. Przypominamy, że opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora portalu. Serdecznie pozdrawiamy, Tarkon Sp. z o.o.
    Fiutoman Roman

18.12.2019 13:00

Firmok. Obsluga w biuze ok . Czekamy na kontrakty w Niemczech . Merry Christmas
    T

18.12.2019 09:21

Pracuje tu już 5 lat - Zarobki Ok , atmosfera spoko nie narzekam ale mimo to podwyżki zawsze się spodziewam :)
    KK

18.12.2019 08:46

jest ok

17.12.2019 10:32

Szanowni Państwo,
    Każda Wasza opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy naszych pracowników, jest dla nas bardzo cenna. Każdą z nich uważnie analizujemy. Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze – tylko do takich możemy się odnieść.
    Jednocześnie informujemy, że publikowanie treści naruszających dobre imię firmy, zawierających pomówienia lub treści dyskryminujące i obraźliwe (np. szowinistyczne, rasistowskie, seksistowskie) może rodzić konsekwencje prawne.

Zgodnie z art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego, każdy podmiot ma prawo do ochrony dóbr osobistych, w tym renomy i dobrego imienia. Naruszenia tego prawa mogą skutkować obowiązkiem złożenia przeprosin, a także odpowiedzialnością odszkodowawczą.
    Ponadto art. 212 Kodeksu karnego przewiduje odpowiedzialność za zniesławienie, a art. 216 Kodeksu karnego – za zniewagę, również w formie elektronicznej.

Liczymy na konstruktywną i kulturalną wymianę opinii, która będzie wartościowa dla wszystkich stron.

Serdecznie pozdrawiamy,
    Proweld

16.12.2019 14:02

W Tarkonie jestem od kilku miesięcy i opinię mam dobrą. Róznica z Tech-Export zauważalna. Nasze mieszkanie wynajmowane z Agencji w stanie dobrym, z garażem, wynagrodzenie zgodnie z informacją. Do biura nie dzwonię nie mam po co... Ja ogólnie polecam ...

27.11.2019 15:37

Głośno o Tarkon w lokalnym portalu!
    News image
    super monter

12.10.2019 09:28

bardzo nie polecam tej firmy z tarnobrzega wyplaty sie nie zgadzaja co chwile jakies nowe obciazenia ciezki kontakt z biurem a jak juz odbiora to maja cie za smiecia lepiej podjac prace w biedronce niz w tarkonie

04.11.2019 10:32

Drogi Panie, W przypadku wystąpienia jakichś wątpliwości, proszę o kontakt z biurem, z pewnością wszystko zostanie wyjaśnione. Uważamy, że Pańska opinia jest dla nas krzywdząca. Nasi pracownicy zawsze starają się stanąć na wysokości zadania i odpowiedzieć na każde pytanie i wyjaśnić każde nieporozumienie. Jeśli poczuł się Pan zignorowany, jest nam z tego powodu przykro. Prosimy o kontakt, na pewno wszystko sobie wyjaśnimy.

Zostaw merytoryczną opinię o Tarkon Sp. z o.o.