piekarnia 'Jedynka'

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o piekarnia 'Jedynka'

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia 'Jedynka'

anonymous

Przeczytałam większość opinii i całkowicie się z tym zgadzam

lexus

spoko. traktuje tą prace neutralnie. Jest kasa, w terminie, więc jak dla mnie wystarczająco

Byku

Praca pracy nie równa. W każdej firmie jest inaczej nawet w tej samej branży. Ja pracowalem już w dwóch piekarniach jako piekarz. Ta jest trzecia. I jak do tej pory najlepsza. Bardzo dobrze dogaduje sie z pracownikami i dlatego czuje sie tu dobrze. Do tego zarobki sa na dobrym poziomie. Pozdrawiam Panią Aleksandrę!

glinko

Firma z tradycjami. Wiem, bo pracuję tu już bardzo długo. Jedynka może się poszczycić bardzo dobrym podejściem do pracownika. Ja jako wieloletni pracownik jestem bardzo zadowolony, że pracuję własnie tu. Czuję się tu prawie jak w domu

ulka

NIESAMOWITE są te wszystkie negatywne opinie na temat jedynki. Nie ma tam rewelacji, ale nie ma i takiej tragedii jaką malujecie. Są chwile ciężkie ale i są takie które miło się wspomina, jak wszędzie. wiadomo że każdy by chciał pracować po 8 godzin za 4 tys. ale tak jest w biurach.

anonymous

odchodzenie z dnia na dzień tez jest nie powazne i swiadczy o pracowniku a nie pracodawcy

Pozdrawiam

Oj oj olunia się zdenerwowała a jak chciałem się zwolnić na mnie błagała i przekupywała . Zreszta jak wszystkich .

Pozdrawiam

jak ktoś nie chce pracować to droga wolna, rynek czeka na takich specjalistów jak wy xD

kitka

a ja uważam, że to zwykla praca, za dosyc normalne pieniadze, w sensie, ze dobre, ale podoba mis ie tu. na pewno tu jeszcze dlugo popracuje.

Aleksandra

Pani Olu widać ze bardzo zależy pani na dobrych opiniach .Prosze mi wierzyć obojętnie co pani sobie nie napisze nie zmyje pani czarnego charakteru a po za tym wszyscy znają prawdę jaka pani jest osoba fałszywym . Pozdrawiam

Je
@Aleksandra 15.11.2017 10:59
Pani Olu widać ze bardzo zależy pani na dobrych opiniach .Prosze mi wierzyć obojętnie co pani sobie nie napisze nie zmyje pani...

Oj prawda

Magdalena
@Aleksandra 15.11.2017 10:59
Pani Olu widać ze bardzo zależy pani na dobrych opiniach .Prosze mi wierzyć obojętnie co pani sobie nie napisze nie zmyje pani...

Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem

sweetR

co najważniejsze kasa zawsze na czas, a poza tym raz jest lepiej raz gorzej ale nie ma tragedii w tej pracy

Kinga

Nie chce tutaj deklarować, że to jakaś praca idealna, praca marzeń czy coś w tym stylu. Po prostu biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje w regionie to jest ok :)

mika

mam wrazenine, ze opinia o firmie jest zalezna od charakteru i od tego co dla kogo oznacza praca. niekotrzy narzekaja jak tylko musza zostac 5 minut dluzej i krzycza, ze to wyzysk i nadgodziny, a jak szefowa im idzie na reke zeby wyjsc wczesniej albo cos to juz nikt nie powie, ze fajnie

hilary

Złotych gór nie obiecywali to też nie jestem zawiedziony. Zarabiam tyle ile bylo mowione czyli tyle ile chcialem. Poza tym plusem jest to, że nie ma żadnego problemu z urlopem

aga

dla mnie spoko, pracowałam kilka miechów i i tak jak sie umówiłyśmy z szefową nawet słownie to tak było

iza

witam ja nie polecam pracowałam na kawiarni i się zwolniłam ponieważ to nie była praca tylko wyzysk .

karola

praca w ich punktach sprzedaży to raczej nie jest praca na cale zycie, ale na kilka lat czy okres studiow bardzo dobra opcja, bo pieniadze sa zawsze w terminie, szefowa ugodowa to ze wszystkim idzie sie dogadac, a to dla mnie najwazniejsze

wiolka

Dobra firma dla młodych na start, żeby otrzaskać się z pracą. Narzucić i nauczyć się pewnego rytmu pracy który może się przydać w przyszłości.

Izio

nie jest źle w jedynce. na kasę nie można narzekać, bo jest podstawa, premia + normalnie dodatki nocne, wiec nie wychodzi źle

Estera
@WOW 06.11.2017 15:41
Ola pisz sobie dobre opinie może ci to pomoże

no tak, bo Polska to kraj złych pracodawców i złotych pracowników :D

Rafał
@WOW 06.11.2017 15:41
Ola pisz sobie dobre opinie może ci to pomoże

Tobie to juz nic nie pomoże: )

PIEKARZ

WIDZE ZE ZALEŻY WAM DO DOBRYCH OPINIACH I MUSICIE ZAMI SOBIER PISAĆ . A PRAWDA JEST TAKA ŻE NIE MA TAM KTO ROBIC . HA HA HA

hah
@PIEKARZ 02.11.2017 15:49
WIDZE ZE ZALEŻY WAM DO DOBRYCH OPINIACH I MUSICIE ZAMI SOBIER PISAĆ . A PRAWDA JEST TAKA ŻE NIE MA TAM KTO ROBIC . HA HA HA...

Ty chyba tez nie masz co robić.... ha ha

jojo

ja jedyne do czego mogę się przyczepić to praca zmianowa, ale taka specyfika branży i wiem, że nie ma opcji żeby to zmienić poza tym nie ma na co narzekać, ani na pieniądze ani na ludzi

Mimi

Ja w czasie studiów pracowałam w Żorach i w sumie byłam zadowolona. Miałam umowę o pracę, a atmosfera była w miarę okej

Janek

też uważam, że ktoś tutaj chyba zazdrości, bo firma się rozwija, zatrudnia coraz więcej pracowników, rotacja nie jest jakaś wielka, wiec nie wiem skąd te wszystkie negatywy, chyba, że ktoś firmy pomylił

Rafał

Widać ze niektórym żal (usunięte przez administratora) ściska czyżby byli pracownicy lub konkurencja??prawda jest taka ze firma rozwija się doskonale pani Olu byle tak dalej

Agnieszka

@W - co skłoniło Cię do rezygnacji z pracy w piekarni 'Jedynka'? Jak dokładnie wyglądały warunki zatrudnienia? Informacje na temat pracodawcy, podparte konkretnymi argumentami, są bardzo pomocne dla osób szukających zatrudnienia. Doświadczenie innych użytkowników forum może okazać się bezcenne dla potencjalnych kandydatów.

W

Byłem na okresie próbnym i zrezygnowałem . Ponieważ nie jestem nie wolnikiem . Dobra rada daleko od tej piekarni

Agnieszka

@Klijent dziękujemy za Twoją ocenę. A co możecie napisać o piekarnia 'Jedynka' jako pracodawcy? Jakie plusy dostrzegacie w pracy, a co według Was wymaga zmiany? Każdy merytoryczny komentarz może być pomocny dla przyszłych kandydatów.

Agnieszka

@Koleżanka, a na jakim stanowisku byłaś zatrudniona przez te kilka dni? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy zależne są od obejmowanego stanowiska. Oprócz wynagrodzenia, co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu?

Agnieszka

Dziękuję za komentarze. A czy firma organizuje jakieś imprezy firmowe dla zatrudnionych osób?

malinkaa

Witam ;) na początku napisze co do wczorajszego dnia niedzielne popoludnie spedzone w Jedynce tzn 5.03.2017 r Bardzo miła i sympatyczna obsługa co bardzo mało sie zdarza , sympatyczne panie az chcało się spedzac wolny czas przy nich .. ale mam ale ... co do zmieniających sie dziewczyn .. cos sie złego dzieje widac ... jesli dziewczyny pracujące tam po pare lat same odchodzą a zatrudniane sa nowe co pare mieciecy porazka zero usmiechu szacunku do klijenta . takie odwalenie roboty bo musza .. Byłam stałą klijentką w tj kawiarni ale z dnia na dzien coraz nieprzyjemniej sie tam chodzi i spedza czas . Pozdrawiamy Panią Jolę bardzo miła i zawsze uśmiechnięta Pani . Więcej takich zajebistych i pełnych energi babeczek ;)

Edyta
@malinkaa 06.03.2017 11:10
Witam ;) na początku napisze co do wczorajszego dnia niedzielne popoludnie spedzone w Jedynce tzn 5.03.2017 r Bardzo miła i sy...

Witam zgadzam się z opiniom z malinka szkoda ze pani Jola już tam nie będzie pracować chociaż czy to ma sens jakość pieczywa i ciasta spadła o 100 % ostatnio kupiłem kawałek jabłecznika i ciasta z malinami i powiem wstyd mi było przy gościach jabłecznik surowy a ciasto malinowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne . Byłam tam już ostatni raz nie polecam tam pracy ani produktów a od znajomej dowiedziałam się ze stare lody sprzedają .

Narcyz007

Droga pani Szefowo... Gdzie sa paski z wyplat?dodatek za nocki i za nad godziny?umowa o prace jest od poniedzialku do piatku...a my robimy 7 dni w tygodniu za wielkie H!!! Widac ze jest pani krnombrnym uczniem...bo nie nauczylo pania nic lekcja pokory ktora dostala pani od p.Lidki!!! Chyba pani zapomniala jak to pania traktowano jak byla pani pracownikiem fizycznym!!!!Chyba potrzebna jest pani kolejna wizyta z PIP'U...Albo spotkanie w Sadzie!!!

Klaudia

Witam widziałam ogłoszenie. Na zorach w kawiarni potrzebują to pracy czy ktoś może mi napisać czy warto złożyć Cv czy to wporzatku pracodawca . I jaka odmosfera panuje ? Bede bardzo wdzięczna za info . Pozdrawiam

Pracownik

Hej dobrze ze kierownik jest na piekarni . Pewnie wszystko naprawi w końcu to mechanik samochodowy . Bo na pieczywie wogule się nie zna . Jestem piekarzem i śmiesznie jest jak się wszyscy z niego Śmieja bo wszystko można mu wciśnoc . Pozdrawiam kier

anonim

(usunięte przez administratora)

Kiero

To prawda kolego nie wiem kto to napisał ale mam takie zdanie jak ty lecz podejrzewam ale cieszę się ze masz takie zdanie jak ja uważam ze czysty kretyn z niego niech jedzie tam skąd przyjechał .

wedf

@Ghg oo skąd o tym wiesz kolego ? ja nic takiego na ten temat nie słyszałem jeżeli to potwierdzone informacje to powinna być jakaś informacja na ten temat nie uważasz? no sam nie wiem w sumie to pożyjemy zobaczymy nie ma chyba innego wyjścia i tyle ..

Ghg

Słyszałem ze bedą zwolnienia jest to prawda bo nie ma tyle pracy i nie stać zakład . Na pracownikow

D

Pracuje w tej firmie na cukierni i powiem szczerze ze coraz gorzej się robi . Długo się zastanawiałam czy tu napisać pewnie jak to przeczytają to będzie dym ale już mnie to nie obchodzi co się będzie działo ale powiem ze Beata z cukierni to najbardziej fałszywa osoba która znam wszystkich obgada nie mówiąc ze z szefowa trzyma to za plecami jedzie po niej . Mam już tego dość . Beatko sama wiesz ze tak nie powinnaś robić to wszystko nie ma sensu ja ci to powiem bo twoje koleżanki z którymi trzymasz to rodami mówią o tobie za plecami . Niestety zastroszcze Oli i Monice że poszli do szefa Andrzeja . Przynajmniej jest atmosfera a nie to co u nas .

qx

Tam są przyjęcie ogłoszenie wisi w sklepie

qx

tam są przyjęcia w jak chcesz to złóż CV

Prawda!

Normalne ze byli i moze ktos z obecnych pracownikow wypisuje po pijaku malo prawdziwe informacje, ja tam pracuje juz troche czasu i nie mam problemow. Prosta sprawa jezeli komus sie nie podoba to niech idzie gdzie indziej? (tylko gdzie? :) wiecej pracy dla tych co chca pracowac.pozdrawiam serdecznie

Prawda

No proszę stuknąć a nożyce same ...........

Ania

Witam ja tam procowałam kiedyś od dawna od początku piekarni na Bziu i powiem szczerze że bardzo dużo się zmieniło już na szczeście tam nie pracuje i ciesze się z tego powodu słyszałam tylko że jest coraz gorzej mieszkam nie daleko i widzę i słyszę co tam się dzieje . Pani Ola sama przechodzi sama siebie . nie polecam tam pracy bo nikt tam nikogo nie docenia .

pracownik

Jak można wypisywać takie głupstwa!!! To właśnie teraz widać jak ta firma staje na nogi. Widać nowe inwestycje i zwiększenie produkcji. Wracają starzy pracownicy i zatrudnienie się zwiększa. Ciekawe dlaczego KTOŚ ma na celu aby na tej stronie oczernić firmę !!! Myślę, że wszyscy normalnie myślący zauważą różnicę. Pracuję tu o wielu lat, tak jak większość pracowników i nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.

Klijent

A gdzie kupiłaś tego torta ?

ff

masakra takie opinie no to chyba rzeczywiście robi się tam źle .

anonim

(usunięte przez administratora)

P

Nie polecam no chyba ze chcesz za darmo robić .

Piekarz

Już wkrótce Ola będzie miała niespodziankę bo za niedługo niektórzy się bedą zwalniać i co wyety zrobi !!! Będzie płacz jak zawsze ale sama to tego prowadzi

KAJZERKA

KTO BY TAM CHCIAŁ PRACOWAĆ!

Koleżanki

W końcu trochę odpoczniemy nie ma plotkary Beaty a by ja jak najdłużej siedziała w tej Anglii . A może nie wróci ha ha ha

Piekarz

Nie na kto robić czy ktoś kogoś zna co by chciał przyjść do pracy poszukujemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie to ndjnizdza krajowa a godziny po 12 g dziennie lub 8 najmniej

Zostaw opinię o piekarnia 'Jedynka' - Jastrzębie-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia 'Jedynka'