Cukiernia Jagódka Sp. j.

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 30 ocen.

Cukiernia Jagódka Sp. j.
3 30 6 1

Opinie o Cukiernia Jagódka Sp. j.

Dominika

@Bulinek, przeglądasz wątek opinii na temat pracy w firmie Cukiernia Jagódka, więc zastanawia mnie, czy może masz jakieś informacje na temat pracy w tej firmie, którymi mógłbyś podzielić się z nami? Przedstaw, co wiesz o tym miejscu pracy.

Ziuta

Pół godziny w kolejce za gałką lodów.Pani młoda,czarne włosy nie sympatyczna..ma mało rąk do pracy.W godzinach szczytu zatrudnić dwie przy kasie.Jestem kilkanaście lat stałą klientką.Pozdrawiam

Bulinek
@Ziuta 09.09.2018 13:21

A o który sklep chodzi ?

Dominika

@Ziuta, czy zgłaszałaś swoje sugestie odnośnie zatrudnienia większej liczby ekspedientek w sklepie firmy Cukiernia Jagódka? Może warto ten fakt przedstawić szefostwu firmy, aby mogli odpowiednio zareagować na potrzeby klientów? Jeżeli jesteś już tak długi czas klientką tego sklepu to napisz, jak często dochodzi do zmian na stanowisku ekspedientek? Często widać nowo zatrudnione osoby?

Dominika

@CookieMonster, fajnie, że zdecydowałeś się podzielić swoim zadowoleniem z usług oferowanych przez firmę Cukiernia Jagódka. Rozumiem, że masz zamiar w dalszym ciągu zamawiać torty w tym miejscu? Może dodatkowo posiadasz jakąś wiedzę na temat pracy w tym miejscu? Słyszałeś coś o przyjęciach do pracy w tej firmie? Podziel się z nami tym, co wiesz na ten temat.

CookieMonster

W cukierni w Rybniku kilkukrotnie zamówiłem personalizowane torty na różne okazje - oprócz tego, że były przygotowane z najwyższą starannością i wg mojej koncepcji (np temat filmowy/bajkowy/firmowy czy związany z hobby solenizanta), to były równocześnie przepyszne, delikatne, owocowe. Na imprezach robią prawdziwą furorę. Zawsze trafiam na sympatyczną sprzedawczynię, która doradzi, jak nie jest pewna czy cukiernik coś będzie w stanie wykonać dzwoni i od razu mamy odpowiedź. Osobiście jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam.

Dominika

Opinie dotyczące poziomu usług i jakości produktów zapewnianych przez Cukiernia Jagódka Sp. j. powinny być przekazywane bezpośrednio tej firmie. Na pewno chętnie się z nimi zapozna. Korzystając z okazji, chcę Wam przypomnieć, że to forum jest poświęcone zbieraniu rzetelnych i merytorycznych opinii o tym miejscu ale jako pracodawcy.

Woktus

Witam. Od Dwóch miesięcy razem z żoną robię zakupy w cukierni w Rybniku na ul. Kominka , pani Jola która nas obsługuje jest miła dla klientów i pomaga w wyborze ciasta.

Woktus

Witam. Od Dwóch miesięcy razem z żoną robię zakupy w cukierni w Rybniku na ul. Kominka , pani która nas obsługuje jest miła dla klientów i pomaga w wyborze ciasta.

Joanna

W Rybniku na kominka obsługuje jakaś stara jędza, jest tam zapewne za karę.Traktuje klientów jak wrogów....twierdząc ponadto, że szefostwo nie płaci jej za uprzejmość tylko za przetrwaną do 17 godziny dniówkę - super podejście do klienta —> gratulacje i ni do zobaczenia !!!

Mira

Taka cisza na forum, jest to efekt dobrej pracy?

Remik

Oczernianie dla niektórych to miłe zajęcie. Sprawia przyjemność!!

Zarząd Cukierni "Jagódka"

Na nasz wniosek w roku 2013 prokuratura podała nam wszystkie adresy IP osób dokonujących wpisów w serwisie GOWORK.PL, naruszających dobro osobiste naszej firmy, naszych pracowników oraz dobro Zarządu. Wśród zamieszczonych opinii co najmniej połowa wpisów została dokonana przez osoby kompletnie nie związane z firmą. W tamtym momencie powstrzymaliśmy całą procedurę dalszego postępowania sądowego. Teraz jednak nie będziemy tego procesu zatrzymywać. Wszystkie opinie, które w jakikolwiek sposób naruszać będą dobro osobiste naszej firmy, naszych pracowników lub opinie nieprawdziwe osób nie zatrudnionych w firmie zmuszą nas do wystąpienia na drogę sądową.. W naszym kraju jest wiele osób i fundacji potrzebujących wsparcia finansowego na cele leczenia i rehabilitacji. Zasądzone odszkodowania zostaną przekazane na szczytny cel.

oko
@Zarząd Cukierni "Jagódka" 07.02.2018 12:45

wydaje mi sie ze nie bo polowa pracownikow by wyleciala pewnie pisal to ktorych z sefostwa by wystraszyc tych co komentuja i dziwnym trafem pisza to nie zwiazanie z firma tak hahaha

Administrator

Co teraz dzieje się aktualnie w Cukiernia Jagódka Sp. j.? Ostatni post zamieszczony został 30 dni temu. Na pewno od tego momentu wydarzyło się wiele ważnych rzeczy, które dotyczą organizacji pracy i pracowników. Może ktoś jednak śledzi to forum i mógłby coś napisać o tym pracodawcy?

Regina

Czy firma ma swoją placówkę jedynie w Jastrzębiu Zdroju?

Jarek

Czyżby tak dobrze się pracowało, że nikomu już nie chce się pisac na forum?

abcd
@Jarek 06.01.2018 19:11

Jest dobrze, z tego co wiem nie przyjmują byle jakich ludzi do pracy.Ja pracuję,mam etat 2900 i zarabiam 2900

jagna

mobbing mobbing, szef traktuje ludzi bardzo źle.

Jola
@jagna 07.12.2015 22:00

To czemu się dajecie ??? W końcu nikt nie będzie u nich robił.Wszyscy tylko narzekacie za plecami. Nie ta praca to inna będzie. Nie dawać się.

moni_ka

dodali nowe ogłoszenia. warunki zatrudnienia i wynagrodzenie wyglądają całkiem fajnie Swoją drogą fajnie że od razu mówią ile można zarobić i na jakie warunki liczyć

boss
@moni_ka 03.07.2016 11:37

Nie zdziwił bym się inne stawki oferują a inne są!!

Ewa
@boss 11.12.2016 11:05

To iść zgłośić to do prawnika. .nie dawajcie się wykorzystać ludzie .jeśli jazdy będzie się zgadzał na takie coś to im na rękę. .trzeba z tym skończyć.

Dominika

@.... dziękujemy za Twoją opinię na temat pracy w Cukiernia Jagódka Sp. j. Czy ktoś jeszcze podzieliłby się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Cukierni? Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Cukiernia Jagódka Sp. j. to właśnie poszukują Pracownika do produkcji ręcznej ciastek.

Dominika

Czy ktoś kto pracuje w firmie Cukiernia Jagódka Sp. j. podzieli się informacjami na temat pracy? Jak wygląda praca w firmie? Czy jest ciężka? Czy ciężko się dostać do pracy? Jakie wymagania ma firma? Czy trzeba mieć duże doświadczenie, aby zostać przyjętym?

....
@Dominika 12.09.2017 14:15

Zależy na jakim dziale pracujesz. Czasami jest ciężko fizycznie bo musisz się nadźwigać. Zdarza się, że trzeba robić nadgodziny (za które szef czasami płaci a czasami nie - zależy to chyba od jego humoru)puki się nie wyrobi całej produkcji. Dostać się jest raczej łatwo, nie wymagają umiejętności tylko raczej chęci do pracy i szybkiego uczenia się. Ogólnie kiedyś było lepiej, teraz wszystko zaczyna się pieprzyć. Zarobisz ok 1800-2000 zł na rękę, ale wypłata chyba też jest uzależniona od nastrojów szefa a nie od tego jaka jest produkcja.... Jednak gdy idziesz na urlop to i tak mniej dostaniesz mimo tego że go wypracowałeś, nie wspominając o L4 wtedy najniższa krajową masz na wypłacie.

Abcd

Smaczne???? bo z dobrych i naturalnych produktow

Klient

O pracy nic nie wiem ale jako klient powiem tak ... ceny to jakies zabojstwo .... za 1kg tortu maja takie ceny ze glowa boli a o ciastach to juz nie wspomne ... za doslownie kawalek ciasta trzeba zaplacic od 30 zl !! Szanowni szefowie firmy jagodka , nie zabijajcie klienta tak wysokimi cenami , rynek powinien dzialac tak by bylo smacznie i w dobrej cenie . Smacznie macie ale ceny juz niestety nie . Pozdrawiam Klient .

taktak

podobno otwierają jagódkę w Zebrzydowicach (tych za Jastrzębiem)?Czy ktoś coś wie?

Majster

Witam jak wyglada praca na sprzedaży ktoś wie bo dali ogloszenie ma ktos wiecej informacji na ten temat

abcde
@Majster 24.03.2017 10:00

Całkiem okej. Trzeba się dużo nauczyć, ale praca przyjemna.

Ania

Ja będę omijać to miejsce z daleka!!!! Mąż kupawał ciasta do pracy 2 i pół kostki za 90 zł!!!!! w dodatku ciasta jakieś stare- zwłaszcza rafaello nie było zjadliwe wcale. Po prostu chłopu wciśli jakieś ochłapy. Na dodatek opakowanie za 1,80 zł musiał kupić bo jak stwierdziła sprzedawczyni nie mają do czego pakować!!! Masakra przy takiej kwocie zakupu to te opakowanie gratis powinno już być!!! Już tam nigdy ciast nie kupię - chociażby dla zasady.

kaczuszka
@Ania 01.02.2017 10:23

Wynika z tego, że Pani mąż kupił ok 4,5 kg ciasta....

Nika

Zastanawiam się wlasnie nad zamowieniem tortu urodzinowego.. ale czytając wasze opinie nie wiem czy warto:-(

dietetyk

Nie polecam Stare Ciasta!!!!

Dietetyk

Nie polecam jagodki Raciborz sprzedają i wciskają stare ciasto!!!!!

dania

zalezy o jkaie stanwosiko pytasz, bo na sprzedawcę oferują umowę o pracę, są wolne dwa stanowiska, pełny etat i praca ta jest od zaraz.a co do wymaganian to wystarczy być komunikatywnym

haga

Według mnie firma jest całkiem dobra

Magda

Ja też jestem zaskoczona podejściem właściciela. To niestety slowo przeciw słowu :/ czas pokaże jak to się wszystko skończy. Czy tak trudno zadzwonić do klienta i powiedzieć, że nie są w stanie zrobić tego co klient zamówił i poznać moje zdanie zamiast robić coś okropnego na własny rachunek. Absurd. ehh... szkoda nerwów. A czy Pani @Wioleto też reklamowała tort? a raczej wykonanie rysunku?

Zostaw opinię o Cukiernia Jagódka Sp. j. - Jastrzębie-Zdrój

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Jagódka Sp. j.