ROL-RYŻ

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 902 ocen.

Opinie o ROL-RYŻ

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROL-RYŻ

Nick

Oszukuja na wyplatach,nie polecam.

Zuzanna

@Pracownik a jak prezentują się warunki zatrudnienia? Czy po okresie próbnym ulegają one zmianie? To bardzo częsta praktyka, po okresie próbnym pracodawca widzi, jak pracownik odnajduje się na nowym miejscu i często nowe warunki zatrudnienia są renegocjowane.

Zazdrośnica

Ale jestem zadrosna o takiego jednego-

Zuzanna

Ktoś z Was pracuje w dziale księgowości? Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Kadr i Księgowości. Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na tą ofertę pracy?

pracownik
@Zuzanna 18.07.2017 12:53
Ktoś z Was pracuje w dziale księgowości? Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Kadr i Księgowoś...

Cięzko powiedzieć czego może spodziewać się osoba która złoży cv. Pewnie odczeka ale myśle ,że warto złożyć. Firma się rozrasta, wypłata na czas, wekendy wolne dla biur.

Zuzanna

@Funiakiedy odbyła się impreza, o której wspominasz? Rozumiem, że była to impreza dla pracowników i ich rodzin. Czy często takie integracyjne wydarzenia są organizowane przez firmę?

Funia

Impreza na 25 lat firmy bombowa, dawno się tak dobrze nie bawiłam z dziecmi. Może kolejna impreza za rok na 26lat?

*********
@A.C 04.06.2017 22:50
W innych firmach z okazji jubileuszu są nagrody typu tv, kamery,agd.itp Życzę udanej zabawy podczas układania puzzli dla Pani i...

Zasadniczo cywilizowany człowiek winien egzystować zgodnie z postawionym w dramacie Szekspira "Hamlet" pytaniem "mieć czy być". Ty A.C widać jesteś "MIEĆ" co niepochlebnie świadczy o Twoim stosunku do życia. Niestety.

Dte
@********* 08.06.2017 20:13
Zasadniczo cywilizowany człowiek winien egzystować zgodnie z postawionym w dramacie Szekspira "Hamlet" pytaniem &quot...

Poeta sie znalazl ale to dobre.

Krimso

Witajcie, Czy wiecie gdzie mogę znaleźć ogłoszenia z ofertami pracy do Rol-Ryżu? Czy bezpośrednio swoje Cv kierować do nich ? Pozdrawiam

Zuzanna

Pracujesz w ROL-RYŻ? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?

Piłkarz

Mam pytanie jak wygląda praca ile mozna zarobic bo szukam pracy a dodatkowo dobrze gram w pilke i w sumie oto mi najbardziej chodzi chce sie dostac do druzyny bo slyszalem na checzy ze zawodnicy maja najwyzsze stawki w pracy mecze za darmo dodatkowo za kazdy wygrany mecz zawodnik dostaje 100 zł fajny dodatek slyszalem to juz od kilku osob. Czy sa miejsca ???

Westham united

Marna placa,brak jakiegokolwiek rozwoju,presja wydajnosci i czasu to glowne atuty w tej firmie.Ludzie beda odchodzic podejrzewam coraz czesciej gdyz lepszych ofert pracy zaczyna przybywac:-)

Bolek

Za te smieszne pieniadze to niedlugo nie bedzie chetnych na ta prace-nie lekką,czasy sie zmieniaja panie prezesi,kryzys minąl a wy tymczasem mamicie nam oczy zeby sie cueszyc ze mamy prace hehe,niebawem to pracownik bedzie dyktowal warunki.

kaczorex

Ile można zarobić jako operator maszyn w Rol-Ryżu? Nie róbcie z siebie bezzębnych buraków. Skoro znacie się w większości na wszystkim i nadajecie jak radio na swoich kierowników to miejcie odwagę napisać ile miesięcznie netto zarabiacie. Jest jakiś odważny czy same miękkie jaja?

Wielebny
@kaczorex 09.12.2016 23:15
Ile można zarobić jako operator maszyn w Rol-Ryżu? Nie róbcie z siebie bezzębnych buraków. Skoro znacie się w większości na wsz...

Jako operator max 2,5 tys kosztem rozlaki z rodzina.Jestes zadowolona?

Grzeczny

Niech wkoncu dadza jakies podwyzki bo ludzie im pouciekaja do innych firm.

jb

Czy szukają kogoś na magazyn aktualnie? ktoś się orientuje?

Goryl

A ile tam można zrobić?

Małpka
@Goryl 28.10.2016 13:18
A ile tam można zrobić?

O kasie nie wolno nam rozmawiać, przyjdź popracuj to się dowiesz

Szlumfa

A mi się podoba taki jeden operator z kartoniarki ale narazie go nie ma bo jest na zwolnieniu :(

anonim

(usunięte przez administratora)

Operator

W tej branzy napewno lepszej nie znajdziemy,hehe bo innej firmy o takim profilu poprostu nie ma.Pracuje tutaj w sumie od niedwna ale odnosze wrazenie ze jest nerwowa atmosfera i ludzie sa niezbyt dobrze traktowani,a o zarobkach to juz wogole nie ma co gadac....ech,kryzys wiadomomo.

Produkcja

Ale magazyn załatwili: sobota niedziela za dzień wolny hehe, a my nie :) Pan Kierownik Piotr o nas dba żebyśmy dobrze zarabiali, co go tam magazyn obchodzi, to nie jego sprawa, tam niech Jarek się martwi i kombinuje jak ludziom oddać za sobotę i niedziele dzień wolny w tygodniu :)

Zazdrosna

A czy to prawda że Patrycja jest w ciąży z Wiesławem??? Bo słyszałam od koleżanek że kiedyś między nimi iskrzyło...

Mandaryna
@Zazdrosna 14.10.2016 21:01
A czy to prawda że Patrycja jest w ciąży z Wiesławem??? Bo słyszałam od koleżanek że kiedyś między nimi iskrzyło......

A niech ona to ma sobie to dziecko z kim chce, niech sobie urodzi, niech dziecko będzie zdrowe, niech będzie szczęśliwa.... Tylko Panie Boże niech Ona już do nas nie wraca bo każdy ma jej dosyć!!!

Patrycja :)
@Mandaryna 15.10.2016 21:10
A niech ona to ma sobie to dziecko z kim chce, niech sobie urodzi, niech dziecko będzie zdrowe, niech będzie szczęśliwa.... Tyl...

dziękuję za ciepłe słowa i rozczaruję koleżanki.. które mało wiedzą :) więcej informacji u mnie osobiście :) na fb czy na kom. Miałybyście chociaż tyle odwagi i podpisałybyście się :)

Pierrr

W związku z konfliktem panującym między Polskim a Francuskim rządem, właściciel firmy MARBOUR Pan JEAN zakazał do odwołania wypłacania premii rocznych, bonów, premii za niechorowanie, wczasów pod gruszą, premii uznaniowej itd . Caracale w jakimś procencie muszą się zwrócić

Smutna

Szkoda, że nasza zmiana nie jest z Adamem Zmianowym. Słyszałam, że ponoć śpi całą noc w biurze. A raz podobno wyszedł taki zaspany, że miał odciski na twarzy

nomas

Praca jest od poniedziałku do piątku czy cały tydzień.

heh
@nomas 12.09.2016 17:35
Praca jest od poniedziałku do piątku czy cały tydzień.

Od kilku tygodniu już 6 dni w tygodniu, tydzień w tydzień. A jak się nie zgodzisz, to krzywo patrzą albo powoływanie na kodeks pracy że firma "jest w potrzebie"

anonim

(usunięte przez administratora)

Bernatka

A nie prosciej poprostu zadzwonic i zapytac?co za ofiary z was hehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Bernatka z chaty na wsi

Wszyscy sie kochaja,a na koniec miesiaca jest zawsze organizowana wspolna orgia hehe

Kręcina

Witam ile zarabia operator maszyn ?

Rychu
@Kręcina 03.08.2016 13:41
Witam ile zarabia operator maszyn ?

Niestety ale to jest tajemnica.Zarobki sa tajemnicą,ale zawsze pod koniec mc napewno stracisz pare stowek bez powodu-premia jest potracana bez powodu w tej firmie.

Kręcina
@Rychu 04.08.2016 09:52
Niestety ale to jest tajemnica.Zarobki sa tajemnicą,ale zawsze pod koniec mc napewno stracisz pare stowek bez powodu-premia jes...

Dzięki za info

Piotrek

Pracowałem tam przed trzy dni na umowie zlecenie podpisywanej z agencją pracy i muszę stwierdzić, że praca jest naprawdę spoko. Mili ludzie, nikt się na nikim nie wyżywa, wszyscy mają co robić i każdy wie, co należy do jego obowiązków. Praca jest ciężka(przynajmniej niektórzy mogą tak to określić), bo trzeba ciągle wykonywać te same czynności i zasuwać, jak robot, ale w końcu za darmo pieniędzy się nie dostanie. Przeważnie trzeba stać i przenosić kilkukilogramowe paczki na palety, albo pakować produkty do kartonów, więc nic strasznego i wymagającego. Tak było na magazynie i na końcu linii produkcyjnej. Jak jest na samej produkcji, tego nie wiem. Jestem zadowolony z tych trzech dni i mam nadzieję wrócić tam, kiedy tylko będzie taka możliwość. Jeżeli ktoś pracować nie lubi i ma tendencję do ściemniania, to niech szuka czegoś innego.

Zenon

Ja robilem tam rowno rok. Nie polecam. Praca przez agencje moim zdaniem to dziki kapitalizm. Chcesz pracownika to zatrudnij go sam, a nie 'tymczasowo' kilka lat przez agencje.

Kałamarnica

Pani Bożenka bawi mnie za każdym razem kiedy się odezwie :-) te intrygi, te plotki, te bezcenne codzienne uwagi do czyjejś pracy :-) Niech każdy robi swoje, a pracować się będzie lepiej. Bawią mnie również nicki osób wpisujących :-D Celowo takie imiona dobierane których nie ma :-) pozdrawiam i miłej pracy życzę :-)

Smoliwąs

A ja wrocilem i mnie szanuja.

Szumiwąs
@Smoliwąs 13.02.2016 15:03
A ja wrocilem i mnie szanuja.

Brawo ty ;) oby ci się ułożyło

Ciekawy

Są tacy w tej firmie co odeszli i wrócili po jakimś czasie. Więc coś jest dobrego w tej firmie że przyciąga ludzi spowrotem, czyż nie?

Szumiwąs
@Ciekawy 10.02.2016 16:39
Są tacy w tej firmie co odeszli i wrócili po jakimś czasie. Więc coś jest dobrego w tej firmie że przyciąga ludzi spowrotem, cz...

Szczerym złotem by płacili a bym tam nie wrócił. Nie do tego dauna Gwidona i jego Asytentki Piotrusia. Kolektywizacja polskiej wsi i głeboka komuna w wymowie

Malwina

Pani Bożenko, proszę nie bujać że Pabi nie podjudza,jak Pani podjudza pracowników żeby donosili kierownikowi na innych

Koleżanka
@Malwina 06.02.2016 01:08
Pani Bożenko, proszę nie bujać że Pabi nie podjudza,jak Pani podjudza pracowników żeby donosili kierownikowi na innych...

Oj,nie nie! Nie zgadzam się! Bożena z K—2 to bardzo miła ciepła radosna osoba, która nie jest z tych które donoszą... Inne co nie które tak ale nie Bożena!

greg

opinie o przełozonych piszą sezonowcy, pracownicy z dluższym starzem widzą że mimo wszystko firma rozwija się w dobrym kierunku. atmosfere na produkcji sami sobie tworzymy a nie kierownicy albo zmianowi. wyplata zawsze w terminie, znajome muwia ze w iiych firmach maja spoznienia. oby nie bylo gorzej a sezonowcy do roboty a nie komentowania.

Polska język trudna sprawa
@greg 22.01.2016 22:59
opinie o przełozonych piszą sezonowcy, pracownicy z dluższym starzem widzą że mimo wszystko firma rozwija się w dobrym kierunku...

O jakiej ty atmosferze piszesz ? Psy na sobie wieszacie jak tylko jeden gdzies odejdzie . Ze o anonimowych donosach do kierowniczki nie wspomne

fuj

Obleśna firma, obleśni ludzie . Nie polecam, radze omijać z daleka

Uran

Taaaa bez zrobienia nadgodzin(przymusowych)to zarobisz 2 tys jak dla ciebie to porzadne pieniadze to wez zimny prysznic hehe

SpecMajster

Daje rade..albo nie ma wyajścia albo biega do piotrusia pana i opowiada o reszcie pracownkow...on takich lubi i nagradza wtedy daja sobie rade...ale zycia wśród ludzi to nie ma..i dobrze.. Pozdro dla operatorow

Jaś

Praca w tej firmie to prawdziwy survival.

Zanussi

Ciekawe kto dostanie premie roczną?? Ci co pracują sumiennie przez cały rok, czy tylko sami pupile Pana kierownika...

SpecMajster

Ludzie po co piszecie takie głupoty..."Zastanawiam się nad praca w tej firmie...." wszystko jest o tym napisane i bez sensu poruszać znowu ten temat...idz, sprawdz, sam się przekonasz,

ptys

Witam Zastanawiam sie nad praca w tej firmie :) na czym polega praca? czy jest ciezko ? praca siedzaca czy stojaca ?ile da sie zarobic bez nadgodzin ? Z gory dziekuje za podpowiedzi

cztery piwka na stół

To że z j.polskiego miałeś 3- , nie uprawnia Cie do poprawiania innych w pisowni. Jak systematycznie pucujesz do p.Piotrusia to Twoja sprawa ale kariera może szybko się skończyć, ludzie Cie zleją a p.Piotruś wykopie kiedy się wypalisz. Z tego co widze brak Ci asertywności, może i dobrze bo p.Piotruś nie lubi takich.

Sanar Agence

To nie jest firma , to wytwor wyobrazni pewnego pana i ich pomocniczek /kierowniczkow/asystentow . I jest gleboce zakorzenionym stanem umyslu . Zdania nie zmienie . I niech te przydupasy Kierowniczki sie nie udzielaja , bo jakie wy mozecie miec porownanie ? Ja rozumiem ze na prowincji jest to kariera "od zera do bochatera"

Furtok

Najlepsze sa te machloje z nadgodzinami,zmuszanie i szantazowanie,przepisywanie na nastepny miesiac itp hehe inspekcja pracy juz monitoruje te praktyki rodem z bangladeszu

2 lata w zawiasach

A co ci nie pasuje w tym panu?lubi prase,ot co.

Zaciekawiona
@2 lata w zawiasach 24.07.2015 19:23
A co ci nie pasuje w tym panu?lubi prase,ot co.

No tak tak, musi sie naładować informacjami przed robotą...

Zaciekawiona

A najlepszy to jest ten Pan z magazynu co na dziewiątą ma do pracy a przed ósmą już czyta gazete na parkingu...

Prac.Fiz.

A ja lubie naszego Kierownika miły sympatyczny, łape zawsze poda, pogada, co Wy chcecie??? Szanujcie szefa swego bo możecie mieć gorszego!!!

Sally z wycietego lasu

ROL RYZ nie jest firma , Rol Ryz to stan umyslu . Cos ala Gdansk i Wejherowo i ich prawa miejskie . Zaprawde powiadam wam ze zal mi was wszystkich ale kto mi zabroni ?

gwiazdor

A czwartej gwiazdki jak nie bylo tak nie ma ;) mimo iz peklo 800 glosow

feks
@gwiazdor 09.06.2015 04:56
A czwartej gwiazdki jak nie bylo tak nie ma ;) mimo iz peklo 800 glosow

apropos fekali, tam jest taka dyscyplina że po prostu chodzą wszyscy posrani :)

XxX

hahahha znowu się nasz kierowniczek pod pracowników podszywa :)))nie pierwszy i nie ostatni raz....a jak za dużo złych opinii będzie to znowu kilka stron z forum usuna..

Tomasz

Banda Banda i jeszcze raz Banda ... kto pisze o podwyzkach o socjalu to chyba pracuje w innym Rol-Ryzu ... oszustwa non stop w ktore i prezes i kierownicy sa wmieszani doliczanie lewych kwot do faktur to wtedy maja socjal a kto nie wierzy to niech zapyta Szanownej Pani Teresy A. ... to wtedy sie zgodze :) kierownik jak kierownik mysli ze rozum pozjadal ustwia siebie z innymi podwykonawcami i kasa leci ale juz niedlugo Szanowny Prezesie i kierowniku .... zobaczymy kto wtedy bedzie sie smial

Bajka
@Tomasz 30.05.2015 18:48
Banda Banda i jeszcze raz Banda ... kto pisze o podwyzkach o socjalu to chyba pracuje w innym Rol-Ryzu ... oszustwa non stop w...

dlaczego oczerniasz tą firmę i przedstawiasz ją w złym świetle? dobrze się tu pracuje i dobrze się zarabia, najwidoczniej byłeś leniem śmierdzącym do roboty co się nie spodobało kierownikowi i cię już tu nie ma. takich jak ty to mu tu nie chcemy bencwale!!! kierownik jest super nie można o nim nic złego powiedzieć

stolec

Co z tymi fekaliami?

Zostaw opinię o ROL-RYŻ - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROL-RYŻ