FIRMA"OK"

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 59 ocen.

FIRMA"OK"
3 59

Opinie o FIRMA"OK"

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA"OK"

Maja

@Kamil, czy możesz napisać co jest powodem obcięcia premii przez pracodawcę? Jakie czynniki w firmie regulują otrzymanie premii? Napisz coś na ten temat. Twój komentarz i wyjaśnienie będzie bardzo cenne dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy. @anonymous, bardzo proszę o wyrażanie swoich komentarzy w sposób kulturalny oraz zgodny z panującym regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz napisać coś na temat atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą w pracy w firmie FIRMA"OK"? Napisz coś na ten temat.

   
kamil
@kamil 20.06.2018 06:41

dostancie sobie wyplate taka to dopiero sie wypowiedzce na ten temat BO JAK TYLKO SLYSZE ZE KAZDY Z WAS KLAPIE ALE OD NIKOGO Z WAS NA TEN TEMAT Z UST NIE USLYSZALEM BO BYSMY SE POGADALI NA TEN TEMAT..skoro wyplata ci starczy na czynsz... bo dalej kombinuj bo zatrudniles sie u jakiegos gnoja.... ktory mysli ze bedziesz miesiac robil za 1500zl ... i jeszcze Rob za 4 osoby Jedna wyszkol , sprzataczce pokarz co sie robi , temu pokaz czym zasypywac ... ja mam to robic ...ZATDUNIC KONTROLE JAKOSCI TO WAM BEDZIE SPRAWDZAC..... co szkoda szefowi pieniedzy??? a ludzia bedzie zabieral co zarabiaja po 2tysiace??? , ZATRUDNIJCIE ZASYPYWACZA GRANULATU TO WAM BEDZIE SYPAL PROSZE WAS.....OD USTAWIACZA(kierownika zm) MATEUSZA JEDYNE USLYSZE SLOWO DZIEKI/DZIEKUJE zawsze cie przyjdzie zastapic do toalety czy o cos takiego chodzi oo przerwie to nigdy niezapominaja nie tak jak te LESERY z innych zmian ... NAWET NIE BEDE PISAL. moge przyjsc wymienic KAZDEGO LESERA Z USTAWIACZY KTORY CIE NAWET NA PRZERWE ZAPOMINA ZMIENIAC...... bo dlamnie to jest smieszne ze ludzie siedzia pija kawke za 3tys ponad ,.... a ludzie za 1,600 robia nieraz po 3 maszynach i nawet nikt niema czelosci cie zmienic do toalety.... jak lece na wlasna reke co by wszystko normalnie szlo na to w 2 maszynach jest cala spadnia zawalona.... i co pomoze mi ktoras pani z biora czy sprzataczka czy ustawiacz pomoc? wybraz ktore detale sa dobre a ktore zle ?? bo jak dotychczas to sprzataczke widuje tylko na palarni ..... i to co mniej niz godzina a ja wyjde na papierosa po 4h i macie czelonsc jeszcze cos?powiedziec.....A NO WSUMIE TAK TO MAMA LUKASZA.... to jej nic niepowiecie.........smieszne to jest naprawde .... co sie wyprawia w tej firmie ...

   
anonymous

Teoretyczna sytuacja ktora moze nastapic: Jezeli pracodawca wyplaca ci za nadgodziny w kopercie, nie na przelew, i nie ma tego na pasku to jest to nielegalne i trzeba to zgłosić. Teraz kary za to są takie że szybko zmądrzeje

   
anonymous
@anonymous 12.06.2018 20:29

I to samo z ewidencją czasu pracy w nadgodzinach

   
Kamil

Juz nawet niewchodze na to forum bo zostalo mi pooltora tygodnia w tym zjebanym najgorszym zakladzie W MOIM ZYCIU w jakim pracowalem...! przepracowalem tam rok i 3 miesiace zaluje pierwszego miesiaca po pierwsze TRZY miesiace to cie tak robia w (usunięte przez administratora) ze malo powiedziane a na wyplate dostajesz po 1600-1900zl i wiecznie tlumaczenia (usunięte przez administratora) ZLODZIEJE .....i to ci mowi lukaszek ktory jest nagorszym FRJEREM TEGO ZAKLADU! JAK KRADNIECIE TO SIE PRZYZNAJCIE!!!!!...ZLODZIEJE KRADNA PRACOWNIKOWI do 400 zlotych z wyplaty bo cos mu nie poszlo a TFUUU TY (usunięte przez administratora)

   
kamil
@Kamil 12.06.2018 17:24

czemu sam domnie nie podejdzie porozmawiac na ten temat bo wie ze odjebal jebancaa i naplul bymm u tylko w pysk

   
Administrator

Proszę o merytoryczne wypowiedzi na wątku firmy FIRMA"OK", ponieważ wchodzą tu osoby zainteresowane pracą i chciałyby się dowiedzieć informacji o firmie.

   
Kamil
@kamil 12.06.2018 17:09

ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY JEZDZE CI (usunięte przez administratora) Z TEGO 2100.... (usunięte przez administratora) ZLODZIEJE!!!!!!!! TYLKO ZE ONI KRADNA NIBY LEGALNIE!!!! DO CZASU (usunięte przez administratora) zarabiacie na rodakach (usunięte przez administratora) SKURWYSYYNY NIC WIECEJ!.

   
Maja

@anonymous, możesz napisać coś więcej na ten temat? Uzasadnij w sposób bardziej szczegółowy swoją opinię na temat pracy w firmie FIRMA"OK". Twoje zarzuty są dosyć poważne dlatego należałoby je odpowiednio uargumentować. @Luki, bardzo proszę, aby swoje opinie mimo zdenerwowania wyrażać w sposób kulturalny i zgodny z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin. Możesz w sposób bardziej merytoryczny i szczegółowy opisać kwestie, które wyraziłeś w swoim komentarzu? Co takiego konkretnie robi kierownik tej firmy, że masz o nim taką opinię? @K&***c, Ciebie również proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum. Za co konkretnie zabierane są premie pracownikom, którzy pracują w firmie FIRMA"OK"?

   
kamil
@Kamil 11.06.2018 13:37

nieraz juz wam kartki od siebie z domu prywatnego przynosilem co za to nawet dziekuje nie usyszalem........ TUTAJ TO PO PROSTU NAWET SMIECI NIEWARTO PRZYNOSIC BO CI PREMIE ZABIORA ZA TO ZE SKORKE OD BANANA DO SMIETNIKA WYRZUCILEs.....

   
Kamil

CO JAK CO ALE JA NA TEGU (usunięte przez administratora) ZADLUZONEGO U KOMORNIKOW NIEMAM NIEMAM ZAMIARU ROBIC. DZIEKUJE. NIECH SIE PRZEBIERZE I (usunięte przez administratora)

   
anonymous
@Kamil 11.06.2018 13:25

POKAZE WTEDY NA CO GO STAC!!

   
K&***c

dokladnie z tego kierownika niema nic klamie szefa klamie pracownikow ale on na tym najlepiej wychodzi bo do szefa zaraz idzie zeby zabrac premie pracownika ktorzy pracuja za 2100 !! a jak (usunięte przez administratora) kradnie benzyne chujwie co z hali to nikt juz tego niewidzi???? tu (usunięte przez administratora) jezdzisz szefa autami zeby sobie swoje prywatne kupic a potem zabierasz za to premie pracownika???? jestes (usunięte przez administratora) gnojem i nic wiecej . ktory pewnie okradal swoja matke i robi to do teraz (usunięte przez administratora) takich cwaniaczkow. naprawde nie polecam tej fuirmy

   
KAMIL
@anonymous 11.06.2018 13:18

JEMU TO ZA MALO (usunięte przez administratora) zrobic kare zeby zapamietal do konca zycia.

   
Julita

Jesteście przekonani, że nie można o firmie napisać coś pozytywnego? Atmosferę w firmie tworzą pracownicy a nie szefowie!!

   
Luki
@Julita 07.12.2017 11:23

tam raczej rzadzi BILNIK.... i niema nic do gadania. Lukaszek kierwonik robi w (usunięte przez administratora) kogo sie tylko da to jest taka (usunięte przez administratora) zaklamana ze nieda sie opisac i to wam kazdy w firmie powie czy ustawiacze czy operatorzy ZE TO JEST JEDNYM SLOWEM ZAKLAMAMANY (usunięte przez administratora) NIC WIECEJ!! na miejscu kiEROWNIKA...... W TEN FIRMIE POPROSTU JEDEN NA DRUGIEGO GADA ALE CO JAK CO DAJKA TO ROZJEBAL TEN ZAKLAD,... ludzie ktorzy siedza na stolowce nawet niemaja czelonsci ci przyjsc pomoc zarabiaja po 4 tysiace a OPERATOR MA (usunięte przez administratora) NA WSZYSTKIE WYPLATY I ZARABIAC 1,600zl? ...... CZY TO JEST NORMALNE?!?!?!

   
anonymous

NIE POLECAM TEGO ZAKLADU ... ZAKLAMANY KIEROWNICZEK KTORY OKRADA SZEFA i PRACOWNIKOW PRODUKCJI ....

   
Maja

@Piotr, dziękuję za wpis, jednak czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przedstawić swoją opinię na temat pracy w firmie FIRMA"OK"? Jakie to konkretne sytuacje miały wpływ na to, iż uznajesz je za "słabe"? Twoja opinia będzie bardzo pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat pracy u tego pracodawcy.

   
Piotr

Za moich czasów atmosfera była nawet spoko, poza kilkoma małymi słabymi sytuacjami.

   
Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w FIRMA"OK"? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

   
L

Jo..na się przefarbowała czy kopła łukaszka w żyć i znalazł se nową?

   
Maja

Osobom wypowiadającym się w wątku chciałem przypomnieć o istnieniu regulaminu ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zobowiązuje się przestrzegać każda osoba publikująca na forum komentarz. Forum służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii o pracodawcach i wszystkie komentarze zawierające obraźliwe wyrażenia lub obrażające inne osoby będą częściowo lub w całości usuwane z wątku.

   
Rayan

Pracowalem w tej firmie 3 razy przez agencje pracy i nie narzekalem fakt,ze kasa (usunięte przez administratora) jak barszcz ale za to ekipa zajebista w pracy.Pozdrawiam caly zespol FIrmy OK.w Sosnowcu

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Popraw

Popraw premia to jest ale o podwyzek to 0.

   
Żbik

Co sądzić o pracy w ok ? Co można sądzić o pracy w takim msc skoro nawet kierownik obgaduje szefa, zarzucając mu to "czym jeździ podczas gdy ludziom mało placi, przecież kiedys - juz dawno miał jeepa cherokee a teraz bobecny tez wózek 1 klasa "

   
Maja

Głównym tematem forum powinny być tematy związane z pracą i jej warunkami, natomiast tutaj przybierają one inny obraz. Czy ktoś z pracowników mógłby dać znać innym jak teraz przedstawiają się warunki pracy? Wiele osób czeka na takie informacje, a forum jest miejscem, gdzie powinny być one zamieszczane.

   
Niko

Czy w firmie istnieją związki zawodowe? Jeżeli tak to czy jest w nich siła żeby była równowaga sił pomiędzy pracownikami a pracodawca ?

   
Łukasz

Fajna firma, dużo frajdy a kontakt z kolezankami układaja się stosunkowo dobrze

   
Szkoda slow

Szkoda pisac totalne bagno

   
Maja

Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie oraz jakim pracodawcą jest FIRMA OK, jednak bardzo proszę o nie skupianie się na indywidualnych pracownikach firmy. Takie komentarze nie wnoszą nic do dyskusji oraz nie są pomocne dla osób, które szukają tutaj opinii na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.

   
B

Jeżeli chodzi o tą obecną panienke to ciekawe cz wie z kim i po co był na przeczycach. Nawet jeździć panią uczyl Widzisz panie kierow. To że daleko nie znaczy że nikt nie widzi. Zastanów się czy warto tak korzystać bo z tego co widać nie liczy się kto tylko ile.

   
Ciekawaaa
@B 03.06.2017 13:08

No prosze prosze jaki Romeo z pana szanownego. Zmienil auto i teraz wyrywa na swojego nowego golfa? :dd

   
Jjj

Tak, wy wszyscy wiecie lepiej ;) żałosne, wypowiadacie się na temat który was wcale nie dotyczy. Zajmijcie się w końcu swoim nudnym życiem.

   
Master

Dajcie już spokój, sądzę że chłopak nie potrzebuje wieje do szczęści. inni są happy bo zdobyli k9gos kto jest wyjątkowy i niedostępny ale widocznie są też tacy którym wystarczają najłatwiejsze które lubią byle gdzie i z kim ale cóż, widocznie lubią mieć taką opinię:)

   
Rozsądek

Refleksja, przemyslenie Czego mu zazdrościć? Ryja? tych pustych które są łatwiejsze do zbajerowania niż podrapanie się po nosie? Ja bym się brzydzila koło takich nawet usiąść

   
Jjj
@Rozsądek 18.05.2017 13:51

Puste to jest to jak ktos wypowiada się o innych osobach w taki sposób. To jest forum na temat firmy a nie na temat życia prywatnego pracowników. Żenujące jest psucie opinii komuś w taki sposób, wpieprzajac mu sie w życie. Zajmijcie sie swoim życiem, chociaż jak widać jest zbyt nudne dlatego robicie takie rzeczy ;)

   
Heh

Kolejna PUSTA

   
jpa

To dziadostwo jeszcze prosperuje

   
Ktoś

Kozaki w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie. Najlepiej rzucać plotki bez podstaw . Bezmózgowie czytając kilka postów wyżej komentarz od moderatora o nicku Maja i myśląc że to jeden z pracowników biura firmy OK. Pozdro nieudaczniki

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Manna

N - rameczka na biurku sama się raczej nie przewrucila:)

   

Zostaw opinię o FIRMA"OK" - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA"OK"