Novum

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o Novum

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novum

Remik

studenckie życie to w ogóle jest fajne,a jak się ma jeszcze kasę i czas żeby powkuwać to już w ogóle jest super

juras
@Remik 18.11.2017 16:05
studenckie życie to w ogóle jest fajne,a jak się ma jeszcze kasę i czas żeby powkuwać to już w ogóle jest super...

ten rodzaj pracy pozwala na łączenie pracy z nauka, wiec dla studentow to swietna robota

Krystek

Znam kilkoro osób które kiedyś w czasie studiów pracowały i dobrze to wspominają. często mówią o fajnej atmosferze

Marta

dlaczego dziwnie i nieprofesjonalnie? jakieś sprzykłady?

Fran

Zarobki adekwatne do zaangażowania, czyli jeśli ktoś chce to można na prawdę dobrze zarobić:)

bartosz
@kowal 31.10.2017 08:55
super, a da się utrzymać z pensji rodzinę?:)

zalezy jaka rodzine hehe. A tak powaznie to sa ludzie ktorzy tam pracuja i maja rodziny. To normalne, nie wszyscy sa lekarzami i adwokatami

Olszynka
@bartosz 06.11.2017 23:45
zalezy jaka rodzine hehe. A tak powaznie to sa ludzie ktorzy tam pracuja i maja rodziny. To normalne, nie wszyscy sa lekarzami...

wynagrodzenie przecietne, ja nie narzekałam. Chociaz oczywiscie - zawsze chce się wiecej, to normalne

Laluś

o fajnie wreszcie ktoś kto obecnie pracuje. wszędzie czytam o tych co już pracowali w Novum. Napisz więcej jak już popracujesz dłużej:)

tami

a ja wlasnie zostalam zrekrutowana. Strasznie sie ciesze, ze bo akurat kolejny rok na studiach zaczynam wie kasa sie przyda. Najwazniejsze ze moge łaczyc prace ze studiami. Mam nadzieje, ze bedzie mi sie dobrze pracowało :) Ale czytajac opinie jestem spokojniejsza:)

Felix
@tami 16.10.2017 23:50
a ja wlasnie zostalam zrekrutowana. Strasznie sie ciesze, ze bo akurat kolejny rok na studiach zaczynam wie kasa sie przyda. Na...

dobrze wybrałaś - to idealna praca dla studentow. Nie żadne ulotki ale cos co już można wpisac w CV

Niki

kasa,kasa też jest ważna.taka prawda,a jak pracodawca płaci to już bardzo ważne.

Lara

no właśnie atmosfera to teraz podstawa a nie tylko kasa

błazej

płaca na czas, dogodne godziny pracy, fajni ludzie ( w moim zespole), ogolnie ok

Lamia

ogólnie ma być zmiana przepisów a co zrobią w Novum to się okaże,może trzeba będzie przejść na umowy o pracę

maniek
@Lamia 24.09.2017 20:06
ogólnie ma być zmiana przepisów a co zrobią w Novum to się okaże,może trzeba będzie przejść na umowy o pracę...

w novum i tak duzo ludzi ma umowy o prace

Ciekawa

a co z tymi zleceniami? W Novum mają coś zmienić czy ogólnie?

Leo

pewnie zlecenie jeszcze póki co się opłaca ale podbno mają sie zmienic przepisy i wtedy to już może być różnie

jędrula

teraz jest rynek pracownika więc prawie wszędzie daja wiec dlaczego mieliby nie dawac. No ale czasem studentom jest lepiej ze zleceniem bo więcej kasy dostają. Wic no co kto tam sobie wybierze

Seba

o ja tez nic nie słyszałem o kurierach może to jakaś nowość, wiem że na linni dostawali też u mowy o pracę

Julita

Piszecie, że dają umowę o pracę, napiszcie czy można ją dostać od razu? Widziałam, że poszukiwali Kuriera ostatnio, czy Kurierzy muszą zakładać swoje działalności? Trzeba posiadać doświadczenie na podobnych stanowiskach by móc zatrudnić się w Novum?

baska
@Julita 07.09.2017 18:58
Piszecie, że dają umowę o pracę, napiszcie czy można ją dostać od razu? Widziałam, że poszukiwali Kuriera ostatnio, czy Kurier...

oj o kurierach nic nie slyszalam, ale w sumie skoro innym daja to moze to jest tak bez wyjatku??

Rulak

no właśnie nie oszukujmy się wszystko jest ważne ale kasa chyba jednak ciągle najważniejsza. płaca na czas znaczy się są wypłacalni

patruszka

tak, daja umowe o prace

lara
@patruszka 22.08.2017 08:25
tak, daja umowe o prace

oo, to swietnie, bede gromadzic punkty na emeryturke:)

Karols

no jeszcze stabilność zatrudnienia jest fajna ale u nich chyba i z tym też jest ok

Aleks

o wreszcie coś konkretnego, najważniejsza jest przecież kasa i atmosfera. Jak oba waunki są spełnione to czego można jeszcze chcieć

olka

praca jak praca. Przychodzilam tam dla kasy nie przyjemnosci. Ale co istotne - bez zadnych stresów a z poprzedniego miejsca z tego powodu sie zwolnilam

Gizo

no właśnie zależy kto ma jakie oczekiwania, dla jednych będzie super a innym może coś nie pasować

Karol

nie wiem co dla kogo jest porypane, ale mnie było dobrze nie narzekałem

Zdzi

skład może się zmienić nie widomo na kogo trafisz ale jak "góra" robi dobrą atmosferę i to i dół będzie zadowlony

kate
@Zdzi 07.08.2017 11:24
skład może się zmienić nie widomo na kogo trafisz ale jak "góra" robi dobrą atmosferę i to i dół będzie zadowlony...

wlasnie, wszystko zalezy od tych co zarzadzaja pracownikami. Nie maja tam zadnych porypanych pomysłow?

gość

Jakis fajny skład, ekipa w tym Lublinie?

Gimi

raczej nie da się powiedzieć nic złego o firmie.

Maciej

nie wiem jak Lublin, pracowałem w Olszynie i było good

gość
@Maciej 11.07.2017 08:13
nie wiem jak Lublin, pracowałem w Olszynie i było good

Pracę w Lublinie też można polecić

Lisi
@gość 25.07.2017 10:55
Pracę w Lublinie też można polecić

A coś wiecej? ludzie? atmosfera? trudno sie dostac?

erfg

no to faktycznie cal czas szukaja przedstawiecila handlowego wiem ze oferuja zatrudnienie w oparciu o umowę-zlecenie, wynagrodzenie adekwatne do realizowanych planów sprzedaż

Zainteresowany

Na stanowisku przedstawiciel handlowy. Dziękuje za odzew :)

Zainteresowany

Witam Szukam porad/informacji o NOVUM. Jeżeli ktoś ma nowe informacje niech mi powie czy firma oferuje wynagrodzenie w podstawie czy też nie? W jaki sposób mam dotrzeć do klientów? Czy własnym transportem czy dostanę auto? CZy będę musiał pracować w siedzibie firmy (Lublin)?

anonimus

Na rozmowie na stanowisko Pracownik Administracyjny zaproponowano 1650zł brutto (najniższa krajowa). Na początku umowa zlecenie, potem umowa o pracę. Moje pierwsze wrażenie - dziwnie tam jest, nieprofesjonalnie.

Błażej

Moja sąsiadka pracuje i jest zadowolona:)

f

Dla ludzi którzy chcą pracować to firma jest super ok a jakość oferowanych przypraw najwyższa w Polsce..nie wiem skąd taki śmieszny wpis..

Zostaw opinię o Novum - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novum