Novum

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Novum
3 23 6 1

Opinie o Novum

Nika

jak się komuś chce pracować to raczej będzie zadowolony. płacą dobrze

Hipapo
@Nika 10.01.2018 21:50

Ciekawe komu? Widać , że jesteś płatna blogerka. Tam czekamy się miesiącami na wypłatę

Administrator

Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z Novum. Jak dziś wygląda zatrudnienie w tym przedsiębiorstwie?

Misia

ale czy za te pracę dobrze płacą?

Julita

@Krystek, to co napisałeś nieźle brzmi. Napisałeś, że Novum zatrudnia w oparciu o różne umowy. Jakie warunki musi spełnić pracownik, aby otrzymać umowę o pracę? Praca na cały etat? Napisałeś, że wybierałeś sobie dni, w których mogłeś pracować, czy wiąże się to z przyjazną atmosferą w miejscu pracy i wyrozumiałością ze strony pracodawcy?

Krystek
@Julita 16.12.2017 23:09

ja mogłem wybierać i w miarę rozsądku oczywiście modyfikować grafik. mnie pasowało na zlecenie ale wiem że byli też ludzie na zwykłe umowy

Krystek

nie tylko studentów. zatrudniają też na różne umowy. ja akurat pracowałem jak byłem studentem i mi to pasowało że sobie dobierałem kiedy mogę częściej przyjść a kiedy wcale bo wkuwam do sesji.

Julita

Piszecie, że jest to idealna praca dla studentów. Rozumiem, że jest to praca nieregularna, która zależy od dyspozycyjności osoby zatrudnionej. Pracodawca preferuje tylko studentów? Jaki rodzaj umowy podpisuje się przed rozpoczęciem pracy? Czy jest to praca w trybie zmianowym i weekendowym?

sąsiadka

moja współlokatorka tam pracuje na infolinii,całkiem sobie chwali a i coraz więcej fajnych opinii o nich czytamy, a i firma ciągle się rozwija. teraz uruchomili jakieś abonamenty komórkowe

Remik

studenckie życie to w ogóle jest fajne,a jak się ma jeszcze kasę i czas żeby powkuwać to już w ogóle jest super

juras
@Remik 18.11.2017 16:05

ten rodzaj pracy pozwala na łączenie pracy z nauka, wiec dla studentow to swietna robota

lisiczka
@juras 20.11.2017 23:18

dla studenta to praca i-de-al-na

Krystek

Znam kilkoro osób które kiedyś w czasie studiów pracowały i dobrze to wspominają. często mówią o fajnej atmosferze

Marta

dlaczego dziwnie i nieprofesjonalnie? jakieś sprzykłady?

Fran

Zarobki adekwatne do zaangażowania, czyli jeśli ktoś chce to można na prawdę dobrze zarobić:)

kowal
@Fran 05.02.2012 22:01

super, a da się utrzymać z pensji rodzinę?:)

bartosz
@kowal 31.10.2017 08:55

zalezy jaka rodzine hehe. A tak powaznie to sa ludzie ktorzy tam pracuja i maja rodziny. To normalne, nie wszyscy sa lekarzami i adwokatami

Olszynka
@bartosz 06.11.2017 23:45

wynagrodzenie przecietne, ja nie narzekałam. Chociaz oczywiscie - zawsze chce się wiecej, to normalne

Laluś

o fajnie wreszcie ktoś kto obecnie pracuje. wszędzie czytam o tych co już pracowali w Novum. Napisz więcej jak już popracujesz dłużej:)

tami

a ja wlasnie zostalam zrekrutowana. Strasznie sie ciesze, ze bo akurat kolejny rok na studiach zaczynam wie kasa sie przyda. Najwazniejsze ze moge łaczyc prace ze studiami. Mam nadzieje, ze bedzie mi sie dobrze pracowało :) Ale czytajac opinie jestem spokojniejsza:)

Felix
@tami 16.10.2017 23:50

dobrze wybrałaś - to idealna praca dla studentow. Nie żadne ulotki ale cos co już można wpisac w CV

Niki

kasa,kasa też jest ważna.taka prawda,a jak pracodawca płaci to już bardzo ważne.

Lara

no właśnie atmosfera to teraz podstawa a nie tylko kasa

błazej

płaca na czas, dogodne godziny pracy, fajni ludzie ( w moim zespole), ogolnie ok

Lamia

ogólnie ma być zmiana przepisów a co zrobią w Novum to się okaże,może trzeba będzie przejść na umowy o pracę

maniek
@Lamia 24.09.2017 20:06

w novum i tak duzo ludzi ma umowy o prace

Ciekawa

a co z tymi zleceniami? W Novum mają coś zmienić czy ogólnie?

Leo

pewnie zlecenie jeszcze póki co się opłaca ale podbno mają sie zmienic przepisy i wtedy to już może być różnie

jędrula

teraz jest rynek pracownika więc prawie wszędzie daja wiec dlaczego mieliby nie dawac. No ale czasem studentom jest lepiej ze zleceniem bo więcej kasy dostają. Wic no co kto tam sobie wybierze

Seba

o ja tez nic nie słyszałem o kurierach może to jakaś nowość, wiem że na linni dostawali też u mowy o pracę

Julita

Piszecie, że dają umowę o pracę, napiszcie czy można ją dostać od razu? Widziałam, że poszukiwali Kuriera ostatnio, czy Kurierzy muszą zakładać swoje działalności? Trzeba posiadać doświadczenie na podobnych stanowiskach by móc zatrudnić się w Novum?

baska
@Julita 07.09.2017 18:58

oj o kurierach nic nie slyszalam, ale w sumie skoro innym daja to moze to jest tak bez wyjatku??

Rulak

no właśnie nie oszukujmy się wszystko jest ważne ale kasa chyba jednak ciągle najważniejsza. płaca na czas znaczy się są wypłacalni

patruszka

tak, daja umowe o prace

lara
@patruszka 22.08.2017 08:25

oo, to swietnie, bede gromadzic punkty na emeryturke:)

Karols

no jeszcze stabilność zatrudnienia jest fajna ale u nich chyba i z tym też jest ok

Aleks

o wreszcie coś konkretnego, najważniejsza jest przecież kasa i atmosfera. Jak oba waunki są spełnione to czego można jeszcze chcieć

olka

praca jak praca. Przychodzilam tam dla kasy nie przyjemnosci. Ale co istotne - bez zadnych stresów a z poprzedniego miejsca z tego powodu sie zwolnilam

Gizo

no właśnie zależy kto ma jakie oczekiwania, dla jednych będzie super a innym może coś nie pasować

Karol

nie wiem co dla kogo jest porypane, ale mnie było dobrze nie narzekałem

Zdzi

skład może się zmienić nie widomo na kogo trafisz ale jak "góra" robi dobrą atmosferę i to i dół będzie zadowlony

kate
@Zdzi 07.08.2017 11:24

wlasnie, wszystko zalezy od tych co zarzadzaja pracownikami. Nie maja tam zadnych porypanych pomysłow?

Zostaw opinię o Novum - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novum