Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Zagubiona

17.06.2021 08:52

Jak wygląda ostatni dzień pracy jeśli się nie przedłuży umowy, tzn. jakie czynności należy wykonać? Dzięki za odp.
    Potencjalny kandydat

16.06.2021 13:49

Witam, mam pytanie czy spawalnia pracue na trzy zmiany ? i ile może dostac na początek spawacz z doświadczeniem?
    Podatek od marzeń

09.06.2021 16:25

Zdrożał bilet? Bo z wypłaty potrącono mi 130zł a nie jak dotychczas 80zł???
    Janek

13.06.2021 08:02

Dalej jest 80
    Lolek

07.06.2021 12:47

mam pytanie.Czy na stanowisko utrzymanie ruchu wystarczy ze pracowlem na stanowiskach obrobki skrawaniem np;tokarka frezarka pila itd...z gory dziekuje za odpowiedz
    kostek

11.06.2021 11:32

Jak ty patrzysz, jak byk na stronie wisi
    eko chleb

12.06.2021 10:29

w eko wystarczy że masz 1 rękę i półtorej nogi. biorą wszystkich tak długo jak nie oczekujesz wypłat ponad poziom produkcji
    kandydat

30.05.2021 20:07

Jakie kwalifikacje som potrzebne na pracownika produkcji?
    azxcy

11.06.2021 09:48

podstawy ortografii :)
    Pep

04.06.2021 10:01

Skąd jeżdżą autobusy na zakład ?
    ksiegowy

09.06.2021 19:21

nie nudzi mi sie
    Polo

10.06.2021 10:02

A jacy są zabawni, to po prostu boki zrywać
    Szybki Lopez

08.06.2021 09:15

Cześć wszystkim Jak wygląda praca na magazynie szkła jako suwnicowy?
    Eko inszyniesz

06.06.2021 13:59

Ja mam takie pytanie do kadry zarządzającej dlaczego w eko oknach tytułuje się niektóre osoby tytułem inżynierow skoro nie są po studiach, to przecież brak szacunku dla tych którzy studia inżynierskie skończyli. Jak można komuś wpisać w umowie że jest inżynierem? Skoro takiego tytuł u nie nabył w szkole. To tak jakby pisać że ma się certyfikat ISO a nie spełniać jego wymagań

06.06.2021 19:09

a gdzie takie info jest? i skad pewnosc ze kto nie ma tytulu inzyniera?
    byly parac

02.06.2021 18:51

Witam Czy sa przyjęcia dla byłych pracownikow ?i jak wyglada rekrutacja ?
    Fish

04.06.2021 10:13

co do pytania - są przyjęcia do pracy, oferty są na stronie oficjalnej tam się można kontaktować
    Darek

06.06.2021 10:24

No może masz rację, tym czasem ubieraj swój piękny niebieski mundurek i wracaj pod biureczko kierownika za trzy i pół =D
    Pytam

02.06.2021 17:29

Witam, wie ktoś jak wygląda praca na składaniu stojaków drewnianych, jaka atmosfera na tym dziale, kierownik, premie?
    Szymi

03.06.2021 12:33

Praca sama w sobie jest ok ale atmosfera tragedia brygadzista to ..... Kierownik nowy jescze wszystkiego nie ogarnia póki co zobaczymy co będzie ale premie mniejsze jak na produkcji okien ogólnie lepiej inny dział albo wcale
    daisy

28.05.2021 09:28

Myślicie, że jest szansa przyjąć się tymczasowo na sam okres wakacji? Przydałoby mi się trochę dorobić...
    daisy

02.06.2021 12:29

Okej rozumiem...nie no na okres próbny i zwolnić się to nie chcę, myślałam, że może praktykuje się tu zatrudnianie tymczasowych, ale skoro nie to nic nie poradzę
    Paweł

02.06.2021 19:25

Zadezwoń do kadr i zapytaj.
    Ciekawa

28.05.2021 23:38

Witam czeka mnie rozmowa o prace i w związku z tym chciałabym zapytać o zarobek netto dla nowo przyjętych.pozdrawiam.
    Nik

29.05.2021 06:56

Ona

28.05.2021 23:14

Witam ktoś może się orientuje ile można wyciągnąć na drzwiach na szkleniu? Pozdrawiam
    Zainteresowana

28.05.2021 20:00

Witam czy ktoś się orientuje jakie zarobki są na drzwiach ? A dokładnie szklenie ich ?
    kierowca

25.05.2021 08:08

Jak wygląda praca kierowcy? Czy to prawda że nigdy nie wiadomo kiedy się wyjedzie i długo trzeba czekać na załadunek? Jeśli chce się przyjąć na międzynarodówkę to będę też musiał jeździć po Polsce?
    Kasztan

27.05.2021 20:15

Praca kierowcy wygląda tak że wsiadasz do ciężarówki jedziesz z towarem i wracasz???? najpóźniej wyjeżdżają Niemcy max w środę, resztę pn wt na weekend jesteś spowrotem, chyba że interesują cie weekendy to wtedy oznajmiasz miłej pani która dzieli trasami, przeważnie trasy polskie są obstawione, ale teraz jak jest więcej roboty to robi się zachód jakąś krótsza trase i jeszcze seryjke czyli pl krotka albo cz. Chyba że masz jakąś trasę dłuższą na zachód albo południe IT. To wtedy jedna trasa i czasem jakiś powrót giełda.
    Jaga

14.05.2021 05:36

Proces zatrudnienia przebiegł szybko i sprawnie. Fajna opcja że badania można zrobić w jednym miejscu, w siedzibie firmy. Zobaczymy jak już będzie jak podpiszę umowę. Do zobaczenia nie długo.
    9lat w eko

25.05.2021 09:12

Niestety prawdę piszesz.
    Wózkowy

26.05.2021 15:39

Weź usiądź ze kierownica tego tylko wózka i zacznij jeździć z oknami w tym molochu i wtedy się wypowiedz młocie tfuuu młotkowy;)
    kandydat

17.05.2021 20:31

Czy w pierwszym roku pracy można wyciągnąć 3 koła
    ktos92

19.05.2021 00:08

można spokojnie
    9lat w eko

25.05.2021 09:11

To zależy od twoich przełożonych jak masz cymbała brygadzistę to premii zobaczysz symbolicznie, jak masz spoko obiektywnego przełożonego co nie patrzy że kolega koleżanka żona dziewczyna, to jak spełnisz warunki bez problemu zarobisz.

20.05.2021 18:06

Od czego zależy przedłużenie umowy z okresu próbnego na rok?
    vick

21.05.2021 11:57

od tego jak pracujesz i czy im się twoja praca podoba. czy to nie jest logiczne? chyba wszędzie tak to wygląda
    Tomek

24.05.2021 13:58

a ile trwa okres próbny tutaj? bo wiesz co firma to inaczej. już różne okresy próbnego słyszałem
    Filip

17.05.2021 09:22

Witam.Mam pytanie do pracowników firmy...myślę o zmianie roboty na eko okna ,jestem operatorem wózka widłowego z udt i paro letnim doświadczeniem.Widziałem jakie stawki dają na początek a czy ja mogę liczyć na coś więcej z racji mojego doświadczenia i stanowiska.dziękuje i pozdrawiam
    ek

19.05.2021 08:41

nawet operator wózka nie jest decyzyjny jeśli chodzi o pensje. to że on ma tyle nie znaczy że ty też bedziesz miał tyle samo. to raczej indywidualna sprawa
    Kortez

20.05.2021 13:03

Jak może nie być sensu przyjechać na rozmowę i dowiedzieć się wszystkeigo na temat warunków i tego co mogą ci zaproponować? ewentualnie jest też miejsce na jakieś negocjacje? jak dla ciebie nie warto iść na rozmowę to może pracować tez nie warto?
    kos

20.05.2021 09:36

nie rozumiem tego narzekactwa, tu ludzie gadają a koniec końców w pracy siedzą i jakoś sie nigdzie nie wybieraja, wiec wcale nie jest tak zle? jak na polskie warunki to zarobki sa przyzwoite nikt nikogo do pracy nie zmusza, zwlaszcza ze spokojnie znajda sie nowe osoby na miejsce narzekaczy trzeba uczciwie pracowaci bedzie ok, nie ma co demonizowac eko bo to serio nie jest zła firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Jaga

15.05.2021 18:39

Rekrutacja. Po wysłaniu cv, na drugi dzień był telefon z zaproszeniem na rozmowę, rozmowa na kolejny dzień i po tygodniu już podpisanie umowy. Mam nadzieję że nie będzie źle, to będzie moja praca już na dłużej, zmieniłam, bo poprzednia nie miała żadnych perspektyw. Niepełny etat, problemy z szefostwem, ciągle zmniejszanie etatów, a zakres obowiązków rośnie, bo ludzie się wykruszają. Za 1700 zł nie da się żyć. Póki co jestem nastawiona na eko pozytywnie, choć trochę przerażona :D
    JOiP

14.05.2021 13:33

Uwazajcie na konfitury, swiezo przyjeci i kablują za dobre stanowiska. Ponoc jezdzi E46 (XD) i kolega wciagnal po znajomosci do firmy. J.O i P
    Endru

13.05.2021 15:12

Witam, chciałem zapytać czy jest opcja połączenia studiów zaocznych z praca na produkcji?

14.05.2021 11:25

tak, pracujesz normalnie a w wolnym czasie idziesz na zjazd, jak wypada ci praca to albo nie idziesz na zjazd albo bierzesz urlop, uczysz sie w wolnym czasie po pracy i tak to leci juz. chyba ze widzisz inne mozliwosci, bo nikt ci raczej nie pojdzie na reke bo chcesz sie ksztalcic zaocznie i nie zgodzi sie np bys pracowal na 1 zmiane a nie na 2 lub 3. cos za cos.
    Silvio

12.05.2021 19:45

Propornuje zatrudnić Wybitnego Experta.
    razdwatrzy

12.05.2021 12:14

Nie ma co psioczyć. Pracuję w Eko przeszło trzy lata. Przez ten czas firma miała lepsze i gorsze momenty, jednak zawsze wychodziła z nich obronną ręka. To przedsiębiorstwo ma rozmach i perspektywy. Poprostu trzeba patrzeć trochę do przodu. Pracownik dojeżdża autobusem za symboliczna kwotę, wypłaty zawsze są na czas, dobre warunki sanitarne, stołówki.

06.05.2021 09:57

Jakich ludzi szuka firma Eko-okna? W czym specjalizujacych się?

11.05.2021 13:03

Z pewnością niektórych to śmieszy, ja jednak szukam konkretnych informacji ;)
    Melon

12.05.2021 10:50

bardzo różnych tak naprawdę. bo to są ludzie i z obszary produkcji i magazynierzy, i z działu utrzymania ruchu, kierowców, do biur w różnych oddziałach, ogólnie też osoby znające różne języki obce
    Kamdydat

07.05.2021 16:13

Witam, Czy orientuje się ktoś jak wygląda praca na stanowisku rekrutera?
    Daniel

04.05.2021 15:18

Witam serdecznie czy ma ktoś rozkład jazdy autobusu Lini 22 rybnik zamysłów wodzisławska z góry dziękuję
    haha

05.05.2021 12:31

ale ty tak serio? masz internet i sobie nie sprawdzisz?
    Ona

03.05.2021 00:56

Hej Bardzo proszę napisać ile macie przerw, jak wyglada sytuacja z wyjściem do ubikacji, bez zbędnych komentarzy w obecnej pracy mam przerwę 20 min i tylko 1 wyjście do toalety jak to wyglada u was pozdrawiam
    Gall

03.05.2021 20:46

No bez przesady z ta toaletą - Masz potrzebę to idziesz skorzystać z ubikacji. Przerwa jest jedna 15 minut....

03.05.2021 22:30

przerwa 15 minut, do wc idziesz kiedy musisz
    Sousa

02.05.2021 10:26

Dlaczego pracownik do 26 roku w umowie nie ma stawki 2500 na rękę?! Tylko ma 2360, razem ze zwrotem podatku ma 2500 !!!!
    Paweł

02.05.2021 17:12

Czyli tak jak wszyscy :) Och jeju co za niesprawiedliwość. Może od razu 4000?
    Nik

02.05.2021 18:01

Masz zarabiać na początek 2500 na rękę i tyle zarabiasz, w czym problem ? To że nie musisz płacić podatku to tylko na rękę firmie jest i zostało wprowadzone, żeby firmy zatrudniały więcej małolatów, proste.
    Kolega

29.04.2021 10:36

Witam Chciałem zapytać czy te stawki co reklamują na billboardach czyli 5100 na rękę na stanowisku ds. exportu są łatwo osiąglane?
    Sowq

30.04.2021 14:30

W żadnym wypadku taka stawkę osiągniesz dopiero po 5 latach pracy i to w dobrym przypadku zwykły chwyt marketingowy tak jak było z premia za przejście z innej firmy bazują na tym że człowiek się zwolni i przyjdzie do nich i albo się sprawdzi albo nie i zostaniesz bez pracy
    Sandra

30.04.2021 11:48

Czy ktoś mi powie , czy została wstrzymana rekrutacja do eko dla kobiet ? Będę wdzięczna za odpowiedz ????
    Aśka

27.04.2021 11:43

Przyjmujecie nowych?
    Aśka

29.04.2021 12:30

Prosiłabym o rzetelną informacje
    odp

30.04.2021 11:35

Tak są aktualnie przyjęcia i możesz się zgłaszać, wysyłać cv albo dzwonić co tam sobie wolisz
    Truska

30.04.2021 06:08

Witam, czy można rozwiązać umowe za porozumieniem stron na okresie probnym ?
    Gm

29.04.2021 13:02

Na jakim wydziale jest produkcja drzwi i jak się tam pracuje chodzi mi o atmosferę w pracy?
    Michał

26.04.2021 14:00

Witam Czy eco okna zatrudniają w pierwszych miesiącach pod firmami zewnętrznymi czy od razu przechodzi się pod eco okna Pozdrawiam ;)
    Michał

26.04.2021 19:02

Na całe szczęście agencję pracy Randstand rozwiązali umowę z nimi bo była to tragedia , byłem pod tą agencja i cieszę się że przeszedłem bezpośrednio pod eko bo naprawdę to były żarty z agencją
    Remo

28.04.2021 10:00

no to grunt że już jej nie ma. czyli ogólnie najlepiej zatrudniać się bezposrednio pod firmą i tam od razu uderzać?

23.04.2021 10:32

Frodo

26.04.2021 12:54

za każdym razem jak tu wchodze to zadaje sobie to samo pytanie i tak tylko czytam jem popcorn i zastanawiam się skąd tyle czasu i chęci na pisanie tutaj

04.04.2021 19:20

Heeej Chciałabym podjąć pracę u was w eco-oknach aktualnie mam stała pracę ale wypaliłam się ;( szukam czegoś nowego dlatego proszę was o szczere odpowiedzi. Jak to wyglada teraz u was na zakładzie z przyjęciami, czy są dawane chętnie jakieś normalne umowy czy zwalniają ludzi z dnia na dzień, jestem sumiennym dobrze pracującym pracownikiem który pracy się nie boi, boje się natomiast ze nie przedłużycie mi umowy, jak to wyglada w waszym zakładzie w czasie pandemii Oraz na jaki dział na produkcji najlepiej aplikować, Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
    Tymon

09.04.2021 13:48

A po jednym dniu kręgosłup Ci odpadnie dziewczyno od noszenia okien które ważą po 140 kg i więcej... także, powodzenia na pakowaniu! ;)

25.04.2021 21:25

W mojej obecnej pracy tak jest, daje CV Kierownikowi i wiem, że ta osoba ma pewną pracę ;) nie spinaj się, bo nic złego nie napisałam, mało tego jeśli dana osoba z polecenia przerobi 3 miesiące to ja za polecenie jej mam wypłacany 1000 może u was też tak jest, dlatego zapytałam czy ktoś mnie tam wciśnie
    adam

23.04.2021 07:48

Są premie roczne/kwartalne w firmie?

24.04.2021 19:33

miesieczne

25.04.2021 21:17

Bardzo proszę napisać o co pytają na rozmowie rekrutacyjnej Dziękuję i pozdrawiam.
    Xdee

22.04.2021 22:44

Jak wygląda kwestia zwrotu podatku dla młodych do 26. r. ż.? W kadrach uzyskuje się informacje, że zwrot podatku jest doliczony do podstawy miesięcznej (tj. 2500 zł netto) natomiast taką stawkę ma przecież każdy kto zaczyna pracę niezależnie od wieku... Czy wobec tego ten podatek tak naprawdę nie jest wypłacany i firma się wzbogaca na młodych?
    Karola

23.04.2021 11:18

Dokładnie tak.
    Ciasny Wiesiek

23.04.2021 16:38

Młodzi zostali "wystrzeleni w kosmos" xD

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.