Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

13.09.2021 11:03

Ludzie o co Wy się kłócicie w Eko są pracownicy między innymi i niestety ja , że pracują już po 8 lat lub więcej bez żadnej podwyżki indywidualnej. Dostają tylko to co według firmy się należy. Więc co powiecie na taką sytuację , na dodatek następna akcja z podwyżkami i znowu lipa , bo nie dla wszystkich . Masakra.
    Bruno

18.09.2021 19:00

Widzę kolego że eko to Twój styl życia. Wydaje mi się że chywicłeś Pana Boga za stopy. Nie życzę Tobie abyś przez zwykłą nie wyleczoną grypę leżał jedną nogą na drugim świecie.
    Robochłop

19.09.2021 01:23

Moja ostatnia wypłata to 5500 na rękę przy 208h pracy. Nikogo za stopy nie chwyciłem. Są ważniejsze sprawy niż pieniądze. Nawet po dysplinarce z Eko mógłbym złamać te 5k na rękę bez większego problemu. Trzeba poprostu złamać te 200h pracy. Nic więcej. Boli mnie system korpo szczurów, psych-korpo gdzie wszystko się próbuje przykryć katolickimi wartościami. Była na to przykład w Biblii: FARYZEUSZE

17.09.2021 12:27

Pracuję i widzę że brygadziśći to osoby które nie nadajom śię na te stanowiska,proszę coś z tym zrobić,to (usunięte przez administratora)
    Josef

17.09.2021 07:40

Art. 191 § 1. kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
    Sousa

17.09.2021 02:30

Patologa.w piątek pracownicy dostają wiadomość że muszą przyjść w sobotę do pracy bo nie będzie premi i podwyżek, tą patologią powinna się zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy!!!
    hakal

12.09.2021 10:34

ten zarobek 2500 na reke to jest dobry dla mlodych studjujacych pod opieka rodzicow a nie dla powaznego chlopa po 30 stce zenujace i ublizajaca pensyjka
    Kleks

15.09.2021 10:16

Nie jesteś brygadzistą????
    Pan nikt

16.09.2021 22:56

Nie tylko szarą masą tego molochu niedoceniany, wiecznie popędzane i tylko wymagać bo to zrobię a płaca taka jak koleś na podkładkach i sylikonu daje,ile można to znosić?? Plują człowiekowi w twarz i trzeba udawać że deszcz pada.... do czasu

15.09.2021 14:54

Pracuje 18 lat i podwyżki nie widziałem od 12 lat poza inflacyjna cibwy na to
    !!!???

16.09.2021 22:35

To jest kolesiostwo i wazeliniarstwo a Ci co powinni dostać to nie dostaje bo pracują i nie zajmuje się bieganiem i podpierniczaniem innych za parę srebrnikow.
    Karolina

15.09.2021 10:05

Nie polecam.... tragedia
    zainteresowany

14.09.2021 07:40

Witam jak wyglda rekrutacja do firmy. Pracuje w jednej z firm na terenie Glubczyc i zastanawiam sie nad zminą. Jak to wyglada z zarobkami. Premiami i weekndami. ?
    tajak

14.09.2021 11:54

tak jak wszedzie ...premie zalezne od ''widzimisie'' kierownika i nie spodziewaj sie kokosow jak dotad nie dziwgales tu spewnoscia sie nadzwigasz do tego brak organizacji pracy..potezny moloch ktory ma do perfekcji oponowany piar i woli na to przeznaczac kase niz dac zarobic swoim pracownikom
    Proponujemy

12.09.2021 16:15

Skoro Utrzymanie ruchu ma.miec tyle samo to wziasc ludzi z produkcji na utrzymanie może ktoś zmieni paramenty nie tam gdzie trzeba i kogoś zabije to może się zarząd obudzi. My odpowiadamy za wasze życie my Mechanicy Elektrycy Automatycy Mechatronicy. My jesteśmy wykształceni i staramy się dbać i wasze bezpieczeństwo na zakładzie, docencie to

12.09.2021 20:40

Nikogo nie interesuje Twoje wykształcenie, taka przykra prawda, zatrudniłeś się na to stanowisko i to byłoby na tyle niestety. Niektórzy przełożeni są bez matury po zawodówie i jeszcze się tym chwalą kim oni to nie są. Sory ale na dzień dzisiejszy jesteś zwykłym robolem. Pozdrawiam
    owo

12.08.2021 15:28

firma pelna patologii i narkomanow i radze pilnowac nadgodzin bo czesto trzeba sie upomoninac o zaplate za wypracowane nadgodziny Firma ma pieniadze na bilbordy w calej Polsce ale na podwyzki dla swoich pracownikow juz nie !!! Nie inwestuje rowniez w zaden sposob w rozwoj swoich pracownikow brak jakichkolwiek kursów, szkolen ! Propagande ma znakomita jak reklamy w necie pozniej juz sie konczy pozytywne postrzeganie firmy z uwagi na brak szacunku dla pracownikow Wchodzac do wc na 2 czy 3 zm drzwi zamkniete ale jak sie dobijasz i szarpiesz za klamke a tam 3 gosci z bialym pod nosem Ponadto ciezka harówa za mala kase
    M****

03.09.2021 15:00

Co do kawy, jakbyś nie zauważył to masz dystrybutory z woda gdzie kawa bez problemu ci się zaparzy, chyba że oczekujesz ze ktoś ci przyniesie kawkę na stanowisko. Szkoda ci 3 zł? Przynoś swoją ;)
    Szary

11.09.2021 18:38

Każdy brygadzista buduje dom w okolicy ekookiem:)
    Nikt

10.09.2021 15:12

Dzień dobry Chciałem się podzielić moimi wrażeniami na temat firmy eko okna i odczuciem Byłem na spotkaniu umuwiony w sprawie pracy spotkanie było ustalone już 3 tygodnie wcześniej więc poszedłem ponieważ sadziłem że to bardzo duża firma i potrafi jakoś zadbać i rozmawiać z doświadczeniem z kandydatem lub jak to mogę nazwać przyszłego pracownika eko okna więc Moje wrażenie i odczucia Po pierwsze co mi się zaraz na wejściu nie spodobało że w jednej sali o nie wielkiej przeszczeni siedziało 20 osób przy komputerze niczym jak w szkole bez żadnej bariery osłony Zostałem zaproszony do małego pomieszczenia gdze ledwo mieściły się 3 krzesła Na rozmowę nie przyszła uzgodniona osoba czyli kierownik kadr bo była zajęta tylko rozmawiało zemna duch pracownikuw bez doświadczenia z kadrowego Poprostu byłem totalnie rozczarowany i zaskoczony ze taka duża firma z takim potecjałem pochodzi tak do zatrudniania ludzi biurowych jak by ludzie byli rzeczami po tym spotkaniu nie wyobrażam sobie jak tam tyle osób może pracować i jak są traktowani mam nadzeje że się troszkę zastanowią że ludzie to nie tylko woły do pracy Mam nadzieję że coś w tym kierunku się zmieni życzę tego kolejnym kandydatom którzy zamierzają starać się o pracę w tej firmie
    Dziękuję bardzo Panią z HR

11.09.2021 02:51

Jestem bardzo wdzięczny że nie dostałeś pracy! Przestrzeń (przeszczeń) Twoja może zostać wypełniona słownikami. Wówczas nauczysz się poprawnej polszczyzny i znowu zaplikujesz np do działu gospodarczego.
    Asia

09.09.2021 23:19

Podwyżki jak są 500zl to dla każdego pracownika i w każdym dziale a nie tylko wybranym i nie tylko dla nowych albo dla tych co do 4 lat pracują pozostali co dostaną po 100zl na odczepne. Brawo za pomysłowość.

10.09.2021 09:25

Dla pozostałych są indywidualne podwyżki, możecie dalej lizać d...brygadzistom to wam będą wypisywać wnioski i dalej będziecie mieć wyższe stawki od innych
    Xxx

10.09.2021 21:43

Wszyscy wiemy jak wyglądają podwyżki indywidualne śmiechu warte 100 zł a później nie dostaniesz inflacyjnej którą Ci się należy jak psu buda. Widać gołym okiem że są podziały jak w Państwie PiS.
    eko ptasi móżdżek

09.09.2021 19:02

Firma w której wszystkich wrzuca się do jednego wora. Elektrycy/tokarze/automatycy/mechanicy zarabiają tyle co chłopak po podstawówce klejący naklejki. Poświęciłeś 15 lat życia na naukę? zarobisz tyle co człowiek który nie skończył gimnazjum. Odpowiadasz za ludzkie życie? Zarobisz dokładnie tyle samo, albo i mniej co człowiek odpowiedzialny za przenoszenie szyb z miejsca na miejsce.

10.09.2021 09:28

To idz nosić szyby z miejsca na miejsce jeżeli uważasz że to dużo lepsza i lżejsza praca od twojej, na prod jest sporo osób po studiach wyższych i nie narzekaja
    Jurek

10.09.2021 14:48

Co za różnica? Żeby kasa się na wypłatę zgadzała. Jak jesteś taki wyuczony to dlaczego pracujesz fizycznie?
    Fachman

09.09.2021 13:18

Witam, Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o stanowisku KONSTRUKTORA w EKO Oknach? Myślę nad zmiana pracy i zastanawiam się nad firmą.
    Inny

09.09.2021 23:42

Jeśli chcesz zmienić pracę bo zarobki to nie ta firma. Im więcej masz doświadczenia, im więcej uprawnień i im więcej umiesz tym mniej zarabiasz. I tyczy się to wszystkich na stanowiskach biurowych. Przykre ale prawdziwe. Jako konstruktor myślę że da się dobrze zarobić ale tu specjaliści którzy ciężko pracują, kończą szkoły żeby zdobyć uprawnienia bo inaczej się nie da, po kilku latach dalej zarabiają cienko, wręcz nic się nie zmienia... Chcesz? Próbuj ale znam realia technicznych stanowisk i nie polecam

10.09.2021 09:19

To sam zmień pracę albo stanowisko jak tak ci się nie podoba i tak ci mało płacą przecież takiego doświadczonego fachowca jak ciebie to wszędzie przyjmą z otwartymi rękami... albo przestań opowiadać farmazony
    Hill

04.09.2021 16:07

W porządku praca, nie narzekać, jak się nie podoba won z Eko, won z gowork, won z kraju. Miłego dnia.
    tala

06.09.2021 22:28

jeszcze jest wolnosc wypowiedzi a go work nie jest tw wlasnoscia mozesz sb w gaciach pogrzebac tyle ci wolno
    Starywqurwiony

08.09.2021 21:45

Miłego dnia
    Dziwne

03.09.2021 19:19

DROGI ZARZĄDIE, PREZESIE I DYREKTORZY PYTANIE DO WAS: Planowane jest podwyższenie płacy minimalnej na zakładzie do 3000zl na początek a po 3 latach 3500zl tylko co z pracownikami którzy już tyle mają bo mają większe umiejętności bardziej się wykazują? Szczerze to strasznie się dziwię bo to strasznie nie sprawiedliwe wszyjscy powinni dostać po 500zl podwyżki... Powiem tak jest dużo możliwości żeby takie osoby zaszkodziły firmie, nie mówiąc już o brygadzistach którzy będą się wściekać na podwladnych. Niektórzy pracownicy zaczną niszczy materiały żeby się wyżyć i ulżyć sobie w związku na zaistniałą sytuacją, już dziś byłem tego świadkiem....
    tala

06.09.2021 22:27

wiesz co mi moga co wasi brygadzisci ? hahaha

08.09.2021 09:00

Do ręki masz te 3500, czy brutto? Pytam z ciekawości.
    PODWYŻKI

08.09.2021 08:49

Dajcie wszystkim sprawiedliwie, nie tylko niektórym, docenić trzeba kazdego.
    Danu...

07.09.2021 19:20

Powinien ktoś zobaczeć co się dzieje na zmianie A,B, C. Ludzie są pod wpływem alkoholu a inni już przychodzą wstawieni do pracy . Powinien ktoś na wyrywki sprawdzać pracowników a na hali to na pierwszym miejscu. Idziesz do WC a tam ekipa zamknięta cholera wie co tam robią. Powinno też zamykać szatnie na klucz podczas czasu pracy a temu iż inni zamiast robić to siedzą se w szatni . Przecież nikt ich tam nie sprawdzi czy ma przerwę czy se siedzi i bimba. Po co pisać do np BHP , lub Prezesa petycje niech tu ktoś się tym zajmie
    Prawdziwi Montażyści

07.09.2021 13:53

EKO-OKNA (usunięte przez administratora) jakiej mało, brak brakiem braki pogania, co chwile rozpakowujesz karton, a tam brak listwy, brak elementów ogólnie do montażu. Profile porysowane, zapakowane jak jajko, a tutaj noespodzianka, rysy rysy i jeszcze raz rysy. NIE POLECAMY w (usunięte przez administratora) mamy i nie pozdrawiamy
    Ty szmatka

06.09.2021 21:15

Ludzie wynasza z zakładu dużo towaru na bramkach niespradzaja torebek jedni dogadania mają z dziadami z bramek i wynoszą z magazynu zamki z liniami papilarnymi. Proponuję powołać milicję alkoholową jedni (usunięte przez administratora)pracują i najebani na maszynach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

05.09.2021 16:04

Dajcie podwyżki brygadzistą i tak większość obowiązków przejmują za nich pracownicy. Ich praca zobowiązuje do sprawdzenia obecności i wypisania urlopu. Pytanie do Pana Kłoska: z tego co wiem to Pan zdegradował stanowisko pseudo Team Lider, proszę mi odpowiedzieć dlaczego nadal te osoby nie pracują na stołach tylko są bo są a pracownicy produkcyjni nadal muszą pracować na ich premie. Ponadto jaką władzę posiada brygadzista żeby nagle wyznaczać osobę jako jego prawa ręka kiedy ten jest w pracy a zarazem obiecując mu gruszki na wierzbie czyli większą premia.
    Do zarzadu

03.09.2021 19:31

Niestety

04.09.2021 14:03

Tu się wszystkich wrzuca do jednego worka, niestety też jestem zdania że wszyjscy powinni dostać podwyżki a nie że jedni dostaną 500 a drudzy nic... Przykre
    Eko okna

04.09.2021 14:12

Niestety, u nas to tak wygląda że docenia się niektórych, nie ma równości powinno być po 500 kazdemu. Teraz jedni co pracują ciężko i dzięki czemu mieli wyższe stawki mają tyle co lebry niektóre, po co się starać... Lepiej krasc i ćpać w eko a się dostanie podwyżki. Kpina.... Wstydźcie się Dyrektorzy!
    Drwal

03.09.2021 23:23

Cześć już się wiele razy spotkałem z pracownikami co nie mieli pojęcia o Tartaku.. Tak dobrze czytacie w eko oknach jest tak zwany tartak schowany za zakładem nr.1. Są tam dwie zmiany gdzie robi po około 10 pracowników na zmianę. Jest tam mega ciężka praca fizyczna z dźwiganiem belków, płyt ważących nawet 100kg, czasami trzeba samemu dziwigać, są upały, są mrozy, wszędzie kurz i pył. Pracowników jest mało i coraz mniej, a nikt nie jest przyjmowany. Na maszynach gdzie powinny być 3 osoby czasami jest tylko jedna i musi robić za trzech. Trafiają tu wyrzutki z innych działów nie nadające się do pracy co nie myślą lub są brani operatorzy wózków pod pretekstem że będą jeździć a głównie muszą pracować ciężko fizycznie na maszynach. Trzeba niby umieć robić na każdej maszynie bo to pracowników wina że nikogo nie przyjmują i muszą latać z jednej maszyny na drugą. Tartak też służy jako taka wykańczalnia słabych ludzi taki (usunięte przez administratora). Jest tam hala otwarta cały czas więc gdy jest zima, przeciąg, ogrzewanie to pomyłka i ludzie marzną. Człowiek przychodzi po pracy i nie ma na nic siły i praca na zwykłych halach produkcyjnych to przy tym nic nawet pakowacze czy na szkleniu nie mają tak ciężko jak tu. Ludzie z kornic przyjeżdżają, mierzą poziom hałasu i awanturują się ze od 6 rano niesie się hałas pił spalinowych lub czasami koło 21 do pobliskich domów. Mogła by tu wpaść jakaś prasa lub telewizja cokolwiek i zobaczeć lub pokazać ludziom co się tutaj dzieje. Nie ma ludzi praca nie idzie a jak ktoś stoi przy stanowisku bo nie ma materiału to kierownik siedzi na kamerach a potem zaraz krzyczy na wszystkich czemu nic nie robią i straszy że zabierze premie( największą 500zł brutto) za kolejne miesiące. Nikt już w soboty nie chce przychodzić bo nie ma motywacji i zamiast kierownik dać inicjatywę aby dać wszystkim podwyżki to nie jest na tyle mądry i każdy narzeka na pieniądze. Nikt nie chce robić ciężko fizycznie za jakieś 2,5tys lub 3tys. Maszyny są stare i trzeba wszystko samemu wrzucać, wyciągać, bhp wougle tam nie zagląda. Maszyna czasami belkę pociągnie i już mogla nie raz kogoś tam zabić. W przeciągu roku jest tam dość dużo wypadków, tu komuś strzeli coś w kręgosłupie, tu komuś coś się naderwie lub naciągnie, tu belka spadnie na nogę, tam ktoś na pile rękę rozetnie. Na tartaku każdy ma na umowie magazynier co jest wielką pomyłką bo tam nie ma nic wspólnego z tym zawodem. Jak będą wam proponować dział stojaki drewniane, stolarnia czy tartak bo to wszystko to jedno to odradzam. Chyba że chcecie się narobić i zdrowie zniszczyć za marne pieniądze. Nie ma tam stołówki i trzeba się przejść z pół kilometra na zakład numer 1 bo tam najbliżej. Jedyny plus to taki że przerwy trwają 30minut. Plac na tartaku po deszczu wygląda jak (usunięte przez administratora) i żaden problem aby się tam wózkiem zakopać, a no i warto mieć gumofilce bo błota aż po kostki. Już dawno powinni ten tartak zamknąć albo przenieść i zakupić nowe maszyny bardziej zautmatyzowane bo ludzie się wykruszają, a motywacji czy zachęty brak. Wajda też tu chodził, kłosek również ale popatrzyli i poszli. Hala tartaku nawet nie jest własnością a tylko pod wynajem eko okien. Obok hali powstaje kolejny zakład pordukcyjny ale nie od eko i wlascicelka już robi problemy i utrudnia prace. To kwestia czasu aż zacznie tak utrudniać ze będzie trzeba się przenieść. Robiłem na wielu działach i bardzo długo w tych eko oknach ale takiego cyrku to nigdy nie widziałem. Jak dobrze że się zwolniłem.

04.09.2021 11:04

Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje w tej firmie. Według mnie ktoś z "góry" powinien się tym zająć bo jeśli faktycznie tak jest to to jest jakaś paranoja. Lajkujcie ludzie tego posta i zróbcie na ten temat rozgłos bo temat wart uwagi!
    Drwal

03.09.2021 23:19

Do zarzadu

03.09.2021 19:32

mat

02.09.2021 23:10

Witam przyjmują na myjnie w eko ? jak tam praca wyglada dokladnie na tej myjnii? Pozdrawiam ;)

02.09.2021 20:27

Pytanie mam do innych działów odnośnie pracy brygadzistow: czy zauważacie cięgle rosnące lewactwo z ich strony, tj. brak poszanowania dla pracownika, stanie z rękami w kieszeni, opieranie się o stoły, wymaganie nad normowej pracy, braku pomocy, godziny pracy z tel w ręce, nagminne obserwowanie pracownika.
    Xyz

01.09.2021 15:12

Czy na kontrolę jakości można się dostać w normalnym trybie czy trzeba mieć znajomości lub komuś posmarować? Kpina
    Jorg

01.09.2021 11:49

Witam moje dzieci czy ja w wieku 76 lat mam szansę na pracę na magazynie ? Czy lepiej się już do trumny położyć.
    Poprostu Nick

26.07.2021 11:34

Witam.Czy są przyjęcia? Dodam,że mam około 50 lat,i obawiam się,czy w tym wieku mogę się przyjąć.Prosze o komentarze,nie hejtowanie mojego pytania.

27.07.2021 09:11

odpusc sobie to .........
    Zdzichu

31.08.2021 20:05

Mam 46 zaniosłem cv na rozmowe i po 3 dniach tel żeby przyjść po papiery
    ytas

30.08.2021 14:23

Ta firma mnie smieszy DAJCIE LUDZIOM ZAROBIC Te wasze akcje z darmowym dojazdem ! smieszna firma Sklepiki za premie na ktorych jeszcze dosatkowo okradaja pracownikow !!! Az wstyd i zenada!!!
    ekpks

31.08.2021 14:45

no premia wedlug uznania widzimisie pana kierownika HAHA nie mam zamiaru tak pracowac na zasadzie ile zarobie od widzi misie pana kierownika nie mam talentu(usunięte przez administratora)
    ekpks

31.08.2021 14:48

to sobie zabiegaj o uznanie pana kierwoniczka
    Eli

31.08.2021 10:16

Przy aplikowaniu na pracownika produkcji jest opcja żeby zaznaczyć prace na jedna zmianę co jest absolutna ściemą ze strony eko okien, ponieważ gdy przychodzi się na rozmowę kwalifikacyjna, rekruter oznajmia ze na produkcji nie ma takiej opcji żeby pracować na jedna zmianę. Tak się nie robi. Nie polecam.
    asto

30.08.2021 14:27

DLACZEGO W TAK POTEZNEJ FIRMIE NIE MA MOZLIOWOSCI POWSTANIA ZWIAZKOW ZAWODOWYCH I FIRMA TO UTRUDNIA ???? CZYZBY FIRMA SIE CZEGOS BALA ???
    Niki

11.08.2021 18:35

Witam chciala bym zapytać o stołówkę z zakładzie okna czy jest możliwość dostania się na kuchnie hal wygląda z godzinami i zarobkami
    moj nik

29.08.2021 18:55

taki z ciebie inteligent to powinienes sie domyslic, ze koles pisal z komorki i dal jakas emotikone, ktora zamienila sie w te znaki zapytania, tak czasem sie robi
    Hill

30.08.2021 13:07

Ehhh. Szkoda mi Cię, naprawdę. Powodzenia w karierze.
    2404 Teresa

30.08.2021 11:29

Mam nadzieję że ktoś z tym coś zrobi mowa o tym że ludzie są tu w tej firmie poszkodowani Mowa o tym co palą i ci co nie palą gdzie tu jest sprawiedliwość. Powinno być tak jak w paru zakładach gdzie pracowałam trzy razy idzie iść na papierosa za całe 8 godzin. A kolejne wyjście powinno być odliczane z godzin w pracy też jeśli się idzie kolejny raz i następny i cię nie ma po 15 minut to ma się odejmowane z tych 8 godzin Mam nadzieję że ktoś coś z tym zrobić wreszcie i nikt nie będzie poszkodowany

29.08.2021 02:56

Chcial bym pozdrowić osobę która mnie uczyła ale sam uciekłem bo trafiła mi się inna praca .na imię miał K.super chłopak z niego potrafił wyjaśnić wytkumaczyc i być człowiekiem z6 przygotôwka
    maks

28.08.2021 17:13

Jak wygląda praca i zarobki na utrzymaniu ruchu-elektryk?
    maks

28.08.2021 17:05

Jak wygląda praca i zarobki w dziale utrzymania ruchu-elektryk?
    Wiola 22

23.08.2021 20:43

Powiem jeszcze tak jakby nie ta pani z hali 6 z parku 10 o jakiej mowa ludzie by zostawali ale ta pani robi tak że nie porobicie tygodnia Jeśli powiesz komuś co ona wyprawia to tak ci nikt nie uwierzy tylko jej Ona ma chody i wszyscy jej ufają a nie nowym przekonałam/łem się o tym pare dni temu
    Ekuff.

25.08.2021 02:22

Witaj Wiolu, a to nie masz/macie jezyka w buzi?...cały czas się słyszy jakis brygadzista to ... kierownik tamto...najgorsi tylko są... zamiast grupowo się zebrac i isc np. do BHP... oni takie sprawy rowniez rozwiązują... a jak to nie pomaga to list do skrzyneczki do pana prezesa, i mysle problem z głowy ,bo nie toleruje on takich sytuacji... mniej zalenia się a wiecej uzywania łepetynki że tak powiem :D powodzonka
    Taki se

25.08.2021 15:13

Ekuff ty to chyba w eko nie pracujesz za długo i nie wiesz jak tu są sprawy załatwiane
    Maly

19.08.2021 16:17

I gdzie kasa za weekend Panie z administracji? Środa to środa
    Ekuff.

25.08.2021 02:25

no i robią człowieku w srode i tak byl a ze twój bank nie zdazył zaksiegowac przelewu bo pózno eko puscilo to peszek jednym slowem...
    Taki se

25.08.2021 15:11

Nie zeby to była dla mnie jakaś wielka różnica ale k woli scislosci przelewy były puszczane dopiero w czwartek, Santander dostał na konto dopiero późnym popołudniem w czwartek a cała reszta w piatek

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.