REN

Radom

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 544 ocen.

REN
4 544

Opinie o REN

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REN

Dżesyka

Budują kanał HoReCa :) Zupełnie bez pojęcia :) Kuź*wa, jak ja kocham te "polske fyremki" - zero, ale to zero profesjonalizmu. Dajcie sobie spokój z jazdą na rozmowy - oni nawet nie wiedzą, kiedy to ruszy, bo nie ma kaski na projekt - raczej nie w 2018 :) Szkoda czasu i zaangażowania. Jechałam tam 250 km. Polska dzicz, dziękuję.

Józef
@Dżesyka 15.07.2018 08:48

Przecież mają w ofercie produkty gastronomiczne ! Oddział Olsztyn posiada oddzielnego kierownika do gastronomii i oddzielnego kierownika do detalu.

Karol

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Karolina

@marek Bardzo Ci dziękuję za to, że pokrótce opisałeś nam swoje doświadczenia z firmą REN. Z Twojej relacji wynika, że jednak nie przyjąłeś propozycji pracy w tej firmie, a głównym powodem stała się tutaj kwestia wynagrodzenia. Może po okresie próbnym pracodawca zwiększyłby pensję? Pytałeś o to na rozmowie?

DamianW
@Karolina 27.06.2018 14:56

Leczyłaś się wcześniej Karolino? Na głowę? Pytam z troski.

marek

Witam Opinia dotyczy Ren w Markach. Praca magazyniera na chłodni. Praca na 3 zmiany z dużą przewagą nocek. W sezonie często 6 dni pracujących, zamiast nadgodzin po sezonie oddają wolne. Zarobki podstawa brutto 2100, premia do 2100 w sezonie. Średnie zarobki 2600-2700 netto miesiecznie. Dodatek nocny już uwzględniony w podanych stawkach. Po sezonie pracy jest 1/4. Tak wynikało z rozmowy rekrutacyjnej. Stawek przed rozmowa nie chcieli podać teraz wiem dlaczego, strata czasu bo pojechałem na rozmowę. Nie dostali nawet 20 CV na tą ofertę.

Karolina

@Zainteresowany Po Twoim wpisie wnioskuję, że jesteś bardzo zainteresowany pracą w firmie REN. Czy już postanowiłeś do nich aplikować? Proszę, abyś na bieżąco informował użytkowników forum o swoich poczynaniach. @Mario ale ten nie tamten Karolina jak najbardziej pozwala, o ile wypowiedź jest skonstruowana w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem. Masz zatem nam coś do przekazania o tym pracodawcy?

Zainteresowany

Witam, czy ktoś mógłby udzielić informacji na temat pracy w zakładzie w Piotrowicach koło Lbn? Jakie są godziny pracy, zarobki w przybliżeniu oraz ogólne informacje na temat pracy? Stanowisko kierowca.

Mario ale ten nie tamten
@Zainteresowany 26.05.2018 00:21

Nie mogę ci odpowiedzieć bo Karolina nie pozwala.

Karolina

@Mario Dobrze, szanuję Twoje zdanie, jednak czy masz konkretne podstawy ku temu, by twierdzić, że na tym forum są kłamstwa i pomówienia? Skąd takie przekonanie? Cieszę się, że Tobie bardzo odpowiada praca w RENIE. Musisz jednak być też otwarty na głosy innych użytkowników forum o tym pracodawcy i nie negować ich od razu. Pamiętaj też o regulaminie Gowork - nie wolno tutaj nikogo obrażać i używać słów o charakterze wulgarnym. @Michail Co chciałeś nam przekazać poprzez swój komentarz, bo brzmi on trochę niejasno? Czy pracujesz albo pracowałeś w RENIE?

Karolina

@były kierowca REN Rozumiem, że musiałeś mieć złe wspomnienia z pracą w RENIE, jednak nie powinieneś nikogo obrażać na forum publicznym. Odsyłam Cię zatem do regulaminu Gowork https://www.gowork.pl/regulamin @Zuza Twierdzisz, że REN posiada opinię dobrego pracodawcy. Czy mogłabyś to zatem w jakiś sposób uzasadnić? Może jesteś tam zatrudniona? Śmiało dziel się swoją opinią z innymi.

Mario
@Karolina 19.05.2018 10:13

Karolina pokaż cycki!

Mario

Witam.Po raz pierwszy zabiorę głos na forum.Bo jakoś nie wypada skomentować tych wszystkich wypowiedzi na temat O&M.Piszecie ze Ren jest góra, potęga i jest mega potentantem na rynku mrozonkowym.Zgadzam się z tym.Tylko kto zbudowal tą firme,chyba nie Wy????Zarowno Obrzucacie błotem ludzi którzy pracowali na ta firme!!!!Nazywając ich malwersantami ,którzy przez 3 lata nic ze soba nie zrobili,itp.!!!!!!Bo nie chcieli pracowac dla nowego Renu.Odeszli i odchodza nadal lub zostali zwolnieni i potrakowani jak zło konieczne.Wy dostaliscie gotowca.Teraz przemawia przez was tylko strach ze ci sami ludzie mogą wam zagrozić na rynku.Różnica polega na tym ze poprzedni wlasciciel Renu docenianiał ludzi którzy dla niego pracowali i znał każdego z imienia.A wy jesteście tylko cyferkami dla korporacji.Jak kiedys dałem wypowiedzenie to widzialem tylko kartke podarta latającą w korytarzu i komentarz!!!Teraz możemy rozmawiać. Czy wasz pracodawca zrobilby to samo ,Wątpię. Na tym polega róznica.Praca która cieszy i daje kasę,a praca tylko po to żeby pracować od 1.do 1.i podpiepszac kolegę do przełozonego,żeby przetrwać lub dostać awans.Pozdrawiam.

Xxx
@To ja prawdziwy Mario 12.05.2018 16:22

Przepraszam bardzo Mario.Jakże bardzo urazilem cie tym, ze w niku napisałem Mario.Nie było to moja intencją. JAK go zwał niech i tak będzie. Teraz Xxx.Zadowolony??Bardzo mnie wzruszyła twoja wypowiedź ze można dotrzeć do źródła. To straszne!!!!.Tak się wystraszylem,ze nie moge spac po nocach!!!!Ciekawe czy bylbys taki odwazny fejs to fejs.?Tak nawiasem, ni cholery nic nie skumalem z twojego komentarza.Za dużo procentów przez ciebie przemawia lub brak inteligencji wrodzonej.Obawiam się ze to dla ciebie za trudne.

Zuza

REN ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Mario
@Zuza 16.05.2018 22:54

tak. teraz tak właśnie jest.

były kierowca REN

a pracuje tam szanowny Opierdalacz Pan A.B. na kat B? który potrafi się tylko podlizywać kierownikowi a obrabia du.. innym?

Bridget

Co to jest O&M?

Ja Jehowy ja prawda
@Bridget 12.05.2018 05:18

firma konkurencyjna założona przez tego co zrujnował to i sprzedał. teraz zatrudnia tych co byli tu potem tam i tam i uwdzie.nie wszyscy chcą bo nie wierzą. Ci co już tam są wszędzie byli nikim i do niczego.... jakoś tak..

Daru35...

Ghost ....śmieszna ksywa pewno z wiochy jesteś .Piszesz ze O&N padnie? Śmieszny jesteś . Dowiedz się ile ren ma długu i wtedy kłapnij z dzioba...hihihi

Wilson
@Daru35... 07.05.2018 18:07

myślisz że dużo wiesz bo Ci tak na zebraniach O&M mówią. Ale czy mówią też o strukturze właścicielskiej, dynamicznym rozwoju i inwestycjach w REN. Co bucu wiesz o długu? Bo długi.... to REN czeka okres panowania na rynku. natomiast długi O&M... to wasz żywot nie będzie. Weź się synek do roboty i nie skamlaj. FU

Ghost Rider

No i co? Mamy Maj 2018, sezon lodowy się rozpoczął . REN potęgą jest w regionie. Gdzie to "O&M" ...? Miały być "hejty" , "przejęcia klientów ", "przejście przedstawicieli" itp . Nic się nie zmienia. REN potęgą jest w regionie. Czekamy na upadek "O&M" ... Jest REN ... jest moc..

Tomasz
@Ghost Rider 05.05.2018 22:18

hejcik? a proszę mówiłem :-)

Dariusz

Czy firma przyjmuje pracowników? Jak się teraz pracuje?

Pati

Czy ktoś coś wie o podwyżkach dla magazynierów?

Nick
@Pati 18.11.2017 22:18

Zostały zamrożone

zainteresowany

Powitać Wszystkich Mam pytanie odnośnie stanowiska PH ds. Gastronomi Siedlce: -jaka podstawa -czy premia jest realna do wzięcia -ile wizyt dziennie -jakie jest minimum logistyczne -jakie auto czy ma gps, można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie -skąd wolny wakat Proszę o odpowiedź ale konkretnie bez żadnej spinki Pozdrawiam Wszystkich

Nick
@zainteresowany 05.04.2017 21:39

- solidna - tak - brak wskaźnika - 100 zł - osobowe, tak, tak płatne - brak - dynamiczny rozwój kanału

Jack

Konferencja i kolejne obiecanki, wielkie plany i pomysły przed sezonem a później tak jak nasi politycy .

ZGmaster
@Jack 04.04.2017 07:43

Szkoda ze nawet u nas towaru na magazynie nie ma...

samochodyrozwalone

Oddział Olsztyn ! Czy zarząd mógłby w końcu się przyjrzeć temu co się tu dzieje?? Spadki ....

Dhebak
@Kubraczek 07.04.2018 12:01

Nie , assistance do 100km ujedzie się 130 km na pkt to 30 trzeba pchać

Dariusz

REN to bardzo dobry pracodawca. Myśle, że niektórzy potrafią jedynie obrażać innych!!!

Zajsnetowany
@Tomasz 20.03.2018 07:20

Ale pieprzysz! Słowo klucz to KASA. Tam gdzie pieniądze tam będą i ludzie. Można wyrwać dużą kasę i tyle . Czy na długo? Nie ważne. Pracę teraz można znaleźć

Michał

Witam czy ktos wie jakie są zarobki w siedleckim oddziale na magazyniera?? Wiem że szukaja ludzi i jestem zainteresowany. Prosze o jakies opinie na temat tego oddzialu. Pozdrawiam Michał

Ja Jehowy ja prawda
@Michał 10.03.2018 18:47

Jak chcesz pozyskać informacje od osoby bezstronnej? Zarobki są takie same jak w innych oddziałach. A na tym fotum prawdy nie poznasz. Każdy wpis jest kłamstwem i atakiem trolli. Od kwietnia zacznie się Wielka Wojna Mrożonkowo-Lodowa. Zarówno w sklepach jak i informacyjna. Kłamstwa i pomówienia będą codziennością.

Znajomy

Witam. Znajomy pracuje w Siedleckim oddziale i ostatnio troche mi opowiadał co tam sie dzieje. Normalnie żal. Od 2tygodni nie maja wody w kranie bo zamarzlo. Do toalety chodzą za baraki bo nawet woda w kiblu zamarzla. Tylu magazynierów +kierowcy + Panie z biura i kierownicy na jeden zamarzniety kibel. Ręce myja woda mineralną o ile sami sobie zakupią. Nie do pomyslenia żeby w tych czasach tak traktowac pracownika.

Zagytewnornięty
@Znajomy 08.03.2018 09:54

I jeszcze trzeba dodać, że na magazynach nie ma ogrzewania. Wcale!!!

Mag

Hej magazynierzy! Jak u was stany magazynowe? macie dużo miejsca na magazynie? sezon lodowy tuż, tuż...

Norbi

Słyszałem, że REN to bardzo dobry pracodawca. Może podpowiecie jakieś wskazówki dla chętnego ?

ojdyryry
@Norbi 07.01.2018 13:53

w renie jest super najlepiej w oddziale ren marki tam to sie dzieją cuda wianki byle magazynier zostaje głownym logistykiem nie zna planu marek a trasy układa na mazowieckie smiech na sali kobyłka jest w trasie z mławą i płonskiem zal i tylko zal

RKS

Cześć, jest ogłoszenie na kierownika sprzedaży na podkarpacie, proszę o opinie na temat firmy. Może ktoś wie jakie zarobki, jaki zakres obowiązków. Dzięki z góry za info

Elo

Jak to jest w Lublinie z praca dla PH ?

Ooooo

Lata jak tak będzie dalej z logistyka nie będzie dla tej firmy

jajko
@Ooooo 22.02.2018 07:31

ta firma to napewno padnie z takimi logistykami to żal na to patrzeć mądre to są ale przed kompem puscic ich samych w trase to by sie zapłakali po 2 godzinach

Ciekawa

Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w biurze? O stanowisku specjalista ds. zamówień? Jakie zarobki?

Sss
@Ciekawa 25.01.2018 13:33

Tez jestem ciekawa..

OjTamTam

Wiosna blisko a firma ma problemy z logistyka. Nie wyciągają wniosków z poprzedniego sezonu lodowego. Brakuje sprawnych samochodów i kierowców. Kiedyś na 1 PH był 1 kierowcą a teraz na 1 kierowcę przypada 2 PH. Kierowcy nie wyrabiaja się z pracą a mamy przecież słaby okres. Co to będzie latem?

Lolo
@OjTamTam 15.02.2018 20:50

I tu masz rację z tego co rozmawiamy między nami odejdzie nas trochę już niedługo i wtedy może zaczną szanować ludzi ,ale wtedy już ich niebędzie na rynku

PH. DETAL

No i się zaczyna.. Nasz dotychczasowy właściciel /Hortex Holding /prawie sprzedany.. I podlegamy bezpośrednio pod fundusz Argan Capital =Ashton. A że on nie będzie nas trzymał i kasę pompował to tylko czekać jak nas sprzeda za grosze. Nie bez powodu zawarli ugodę z rodziną Pyłków aby nic nie stało na przeszkodzie do pozbycia się Nas. Już zaczynają się zmiany /logo; strona www/ i pewnie zaraz zaczną zmieniać pracowników. Byleby kasę odzyskać a nas za grosze się pozbyć

PH. GASTRO
@PH. DETAL 18.01.2018 17:46

Potwierdzam. Zmienili logo, stronę www, opony na zimę, mydło i papier w kiblu no i nowa komora. To pewne idziemy pod młotek.

Zostaw opinię o REN - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REN