REN

Radom

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 545 ocen.

REN
4 545 6 1

Opinie o REN

Pracownik

Zamknąć ten (usunięte przez administratora) ... Towar w lato u klienta wygląda jak (usunięte przez administratora) o bo auto nie trzyma temperatury. Na warzywach poscierane daty ważności. Lody wszystkie miękkie i jak mają klienci handlować . Towar zamawia w poniedziałek dojeżdża w czwartek bo nie było komu przywieźć. Ogólnie nie polecam nie ma ludzi którzy by to ogarnęli każdy jest od wszystkiego i od niczego Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć

chujowaAleprawda niestety
@Pracownik 12.10.2018 14:16

Za towar odpowiada magazynier i kierowca. CZŁOWIEK. magazynier ma w (usunięte przez administratora) Kierowca demoluje auto i jeździ w swoim bagnie jakie auto by nie dostał. Oto prawda o ludziach. problemem jest człowiek nie fima. Wiem co piszę bo "sprzątam ten (usunięte przez administratora) po nich wszystkich" Poprawić atmosferę? Zmienić ludzi.

Ren .|.
@chujowaAleprawda niestety 13.10.2018 10:49

Chłopie o czym ty piszesz, półtora roku tam pracowałem samochód który dostałem to byla ruina, 20 letni sprinter , starałem się aby chodziło i wygladalo jak najlepiej. Niestety to co się zepsulo w aucie sam musialem weryfikować i odstawiac do własnego mechanika. Mechanicy w Wójtowie k. Olsztyna to są debile a Ren jako pracodawca sam wynalazł tak nieudolny warsztat ze samochody wracaly tam 3 x w tygodniu. Człowiek się starał żeby jakoś to wyglądało. Skonczylo się na tym ze trzeba było jeździć autem bez ogrzewania przy -20°c po towar do oddziału, potem w trase , rzekomo wymienić auto na sprawne a co się okazało ze w tym niby sprawnym w piątek padło sprzeglo. Brak jakiegokolwiek kontaktu z logistyka i brAK innego auta. L4 i nara

jeszcze pracująca w Markach

Niestety Ren znowu bedzie sprzedawany nie pomogło dofinansowanie ponad 100 milionów złotych które wpompował właściciel po wspaniałych wyczynach Remak a tym bardziej teraz gdy sami nieudaczni bogowie mrozonek chca tym naszym gigantem zarządzać

jeszcze pracujący w majtkach
@jeszcze pracująca w Markach 25.08.2018 08:35

Po co te kłamstwa? REN już raz zbankrutował, sięgnął dna. REN już raz zmienił właściciela. REN się rozwija i rośnie, ale tego tu na tym forum się nie dowiesz. REN znowu zapewne zmieni właściciela i co??? i NIC!!! Będzie jeszcze mocniejszy.

tagaM
@jeszcze pracujący w majtkach 31.08.2018 18:12

Widać ten rozwój szczególnie po samochodach... Nawet swojego magazynu w Radomiu sie nie dorobili a zmiana właściciela kolejny raz to dlatego ze tak dobrze firma prosperuje... No ale jak od wszystkiego jest osobny dyrektor, ktory ma osobna sekretarke a ona sekretarke... tzn tak mi sie wydaje, bo nie wiem. Pff Ps. Widziałem, że REN otworzył skup złomu za halą, którą wynajmuje. Mam troche złomu tylko nie wiem jaka cena za kolor...

iLoveO&M
@tagaM 05.10.2018 10:51

Jak się cieszę! Myślałem, że już tu nie zaglądają, że nic się nie dzieje. Dzieje się jednak, czują, widzą to i co najważniejsze boli. Oj boli! Nie będę rozpisywał się o kwestii biznesu, że tak robi większość firm, itd., bla, bla, bla, bo i tak nie zrozumiesz. Do prostaka w prostych słowach: REN nie ma i nie będzie miał swoich magazynów. Może powiem o tym co ma. REN korzysta z większych magazynów, nowego wyposażenia, nowych urządzeń, nowych biur itd….. Ma kilkanaście oddziałów, które tak po prostu można opisać jednym słowem - przymiotnikiem NOWY NOWY od biurka, komputera, systemu, biura, szafy, sufitu, magazynu, wózka, regału aż do nowszego i nowego samochodu. ty/wy zatrzymaliście się na poziomie złomu, który znajduje się na tyłach naszego magazynu. My już jesteśmy za tą NOWĄ ścianą, której w przenośni i w praktyce nigdy nie przekroczycie. Pozostańcie w tym złomie (zresztą tak na prawdę waszym) tego wam życzę. Szczerze.

Janek
@iLoveO&M 08.10.2018 16:33

O czym ty piszesz o tych 20letnich autach roz...cych zaraz za bramą firmy? Mam na myśli ciężarówki. K.... wa kupili parę osobówek i świat zwojowali trochę wynajęty he magazynów a (usunięte przez administratora) jak był tak jest nawet gorzej jak było.

iLoveO&M
@Janek 11.10.2018 17:25

Jak widać nie wiesz o czym piszesz. Może to i lepiej. Mniej jadu bedzie w tobie. A czas zweryfikuje... REN ma 200 samochodów ciężarowych i dostawczych. Drugie tyle osobowych. Tylko w pażdzierniku kupiono więcej nowych aut niż O&M ma wszystkich. A ulica niebawem to zweryfikuje.

naGrabskidosiebie
@Janek 11.10.2018 17:25

Co za hipokryzja! Mentalność Kalego! Kilka faktów za starych czasów Andrzeja P. 1. stary REN 75% obiektów wynajętych 2. stary REN auta leasingowane ... Wtedy dobrze? Teraz źle. Żal mi ciebie... "Jak Janek ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Jankowi ktoś ukraść krowa to być źle"?

Pracownik
@iLoveO&M 08.10.2018 16:33

A gdzie te nowe samochody że tak zapytam bo te co towar przywożą to ruiny

Karolina

@jeszcze pracująca w Markach, to potwierdzona gdzieś informacja, że firma REN zostanie sprzedana? Z forum korzysta sporo osób, dlatego zamieszczane tutaj informacje powinny być prawdziwe. Czy wiesz kto ma przejąć firmę?

ice
@Karolina 29.08.2018 13:46

Ice net go bierze

Karolina musi odejść
@Karolina 29.08.2018 13:46

Wystarczy poczytać prasę. To oficjalna informacja w perspektywie najbliższych dwóch lat. DRUGI co do wielkości dystrybutor to ciekawy kąsek na rynku żywności. No hejterzy teraz dawajta....

O&M
@ice 29.08.2018 17:51

W Ice-Net taka bieda, że herbatę gotują w wodzie po pierogach i to z Iglotexu!

Michał
@Karolina musi odejść 29.08.2018 21:12

Powiedz co o warunkach pracy w Markach??

Karolina

@Gość poznański, rozumiem, że chcesz zatrudnić się w Poznaniu, ale jednak tutaj rozmawiamy o pracy w firmie REN w Radomiu. By nie robić bałaganu o innych oddziałach firmy powinno się rozmawiać na przypisanych im wątkach. Jeżeli takich wątków nie ma można go założyć zadając właśnie takie pytania. Zrobisz to?

Gość poznański

Witam. Widzę, że najbardziej aktywny jest Radom, natomiast mam pytanie do Poznania i liczę na pomoc. Jak oceniacie ten oddział, ludzi, atmosferę i podejście do pracownika a konkretnie do przedstawiciela handlowego? Jakie są obowiązki? Jakie za tym idą pieniądze? Praca warta polecenia?

Mrożonka
@Gość poznański 05.09.2018 20:38

W Poznaniu jest super atmosfera, przełożony siedział prawie 3 miesiące ale wyszedł i dalej pełni ważna funkcje w firmie może dlatego ze mówily i pisały o nim wszystkie media, czyli bardzo fajna firma.

Gość poznański
@Mrożonka 14.09.2018 21:26

...czyli zdecydowanie odradzasz?? Piszesz z sarkazmem jakbyś był/a blisko tematu lub dobrze poinformowany/a. Pytam serio... Jakie pieniądze można wyciągnąć z podstawy, jakie z premii, jakie są PLUSY, a jakie MINUSY pracy u Was? Przełożony ludzki czy korporacyjne myślenie, tabelki, mało istotne tematy - zamiast skupiać się na poważnych rzeczach dających zarobić. Dzięki.

Legia Mistrz Polski
@Mrożonka 14.09.2018 21:26

Oj tam oj tam Nie każdy jest kibolem jest kibicem Lecha

Regu(L)amin
@Gość poznański 05.09.2018 20:38

Nowi pracownicy na początek obowiązkowa obecność na wszystkich meczach u siebie. Wyjazdy dopiero po 3 miesiącach. Codziennie przepytywanie z tekstów piosenek stadionowych. Część wypłaty na "dobrowolną" składkę na oprawy meczowe, race i adwokatów. Targety sprzedażowe jakiegoś białego proszku i tabletek w różnych kolorach. A poza tym jak wszędzie. Normalna firma.

Gość poznański
@Regu(L)amin 17.09.2018 19:50

No to jest klima-t w tej firmie zdecydowanie :-)

Mrożonka
@Gość poznański 18.09.2018 10:15

Tak i dodatkowe premie jeśli celnie trafisz w bramkarza.

ALERT_UWAGA

Uwaga wszyscy plotkarze! w internetach nikt nie jest anonimowy! jesteście gotowi na to, żeby pokazać z imienia i nazwiska kto siedzi po drugiej stronie monitora???

ice
@ALERT_UWAGA 29.08.2018 13:54

czekamy

Nick
@ALERT_UWAGA 29.08.2018 13:54

W dniu dzisiejszym O&M stracił ważne źródło informacji w Markach. No i zyskał nowego pracownika. Życzymy NIE powodzenia.

grypa
@Nick 29.08.2018 21:15

Niemożliwe żeby zwolnili Sobczaka

Nick
@grypa 30.08.2018 18:57

W Markach bucu. Czytaj ze zrozumieniem posrańcu

poeta
@Nick 30.08.2018 19:33

nie rozumiem twoje wypowiedzi czy potrafisz pisać prościej a nie używasz słów trudnych do przetłumaczenia w braży spozywczej ok rozumie że brakuje Ci merytorycznego i słownictwa i fachowej wiedzy, próbujesz na siebie zwrócić uwagę Ale wciąż jestes idiota jeśli to czytasz..!!!!!

Nick
@poeta 30.08.2018 22:26

czego bucu nie rozumiesz? skoro tu zaglądasz musisz być totalnym zerem. Ktoś kto ma rozum i szuka pracy ogląda serwisy do tego stworzone GoWork to totalny (usunięte przez administratora) To forum to istna farsa NIE mająca nic wspólnego z prawdą. Regulamin?Jaki regulamin? można opluć bezkarnie każdego nawet bez bana czy usuniecia posta . co nie Karolina?

poeta
@Nick 30.08.2018 23:21

Znowu czegoś nie rozumiem A ty dlaczego ty ciągle piszesz o sobie opisujesz swoje życie. A ten co wzywał ludzi od zer to chyba jest w żałobie sen mu się powiesił

Nick
@poeta 31.08.2018 09:00

ale dno. Pewnie z KOD-u Bez komentarza.

Karolina

@Jacek wątek dotyczy firmy REN w miejscowości Radom i tylko o tej lokalizacji powinny pojawiać się tutaj informacje. Jeżeli poszukujesz informacji o innych lokalizacjach to poszukaj dedykowanych im wątków, a jeżeli ich nie ma możesz je założyć i tam zapytać.

Jacek

Witam,proszę o klika istotnych informacji o Odziale Stalowe Wola i Rzeszów,jaka atmosfera,warunki pracy ,podejście przełożonych??.

Karolina

@DamianW, @HoReKał upominam o kulturę wypowiedzi. Na forum obowiązuje regulamin i każdy użytkownik musi go przestrzegać: https://www.gowork.pl/regulamin @Karol rozumiem, że poszukujesz pracy i chciałbyś się zatrudnić w firmie REN? Gdy już uda Ci się dostać na rozmowę o pracy, proszę zrelacjonuj ją potem nam na forum, by inni również mogli z tej wiedzy skorzystać.

Dżesyka

Budują kanał HoReCa :) Zupełnie bez pojęcia :) Kuź*wa, jak ja kocham te "polske fyremki" - zero, ale to zero profesjonalizmu. Dajcie sobie spokój z jazdą na rozmowy - oni nawet nie wiedzą, kiedy to ruszy, bo nie ma kaski na projekt - raczej nie w 2018 :) Szkoda czasu i zaangażowania. Jechałam tam 250 km. Polska dzicz, dziękuję.

Józef
@Dżesyka 15.07.2018 08:48

Przecież mają w ofercie produkty gastronomiczne ! Oddział Olsztyn posiada oddzielnego kierownika do gastronomii i oddzielnego kierownika do detalu.

HoReKał
@Dżesyka 15.07.2018 08:48

idiotka pojechała do Przemyśla w poszukiwaniu kanału horeca

Karol

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Karolina

@marek Bardzo Ci dziękuję za to, że pokrótce opisałeś nam swoje doświadczenia z firmą REN. Z Twojej relacji wynika, że jednak nie przyjąłeś propozycji pracy w tej firmie, a głównym powodem stała się tutaj kwestia wynagrodzenia. Może po okresie próbnym pracodawca zwiększyłby pensję? Pytałeś o to na rozmowie?

DamianW
@Karolina 27.06.2018 14:56

Leczyłaś się wcześniej Karolino? Na głowę? Pytam z troski.

marek

Witam Opinia dotyczy Ren w Markach. Praca magazyniera na chłodni. Praca na 3 zmiany z dużą przewagą nocek. W sezonie często 6 dni pracujących, zamiast nadgodzin po sezonie oddają wolne. Zarobki podstawa brutto 2100, premia do 2100 w sezonie. Średnie zarobki 2600-2700 netto miesiecznie. Dodatek nocny już uwzględniony w podanych stawkach. Po sezonie pracy jest 1/4. Tak wynikało z rozmowy rekrutacyjnej. Stawek przed rozmowa nie chcieli podać teraz wiem dlaczego, strata czasu bo pojechałem na rozmowę. Nie dostali nawet 20 CV na tą ofertę.

Karolina

@Zainteresowany Po Twoim wpisie wnioskuję, że jesteś bardzo zainteresowany pracą w firmie REN. Czy już postanowiłeś do nich aplikować? Proszę, abyś na bieżąco informował użytkowników forum o swoich poczynaniach. @Mario ale ten nie tamten Karolina jak najbardziej pozwala, o ile wypowiedź jest skonstruowana w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem. Masz zatem nam coś do przekazania o tym pracodawcy?

Zainteresowany

Witam, czy ktoś mógłby udzielić informacji na temat pracy w zakładzie w Piotrowicach koło Lbn? Jakie są godziny pracy, zarobki w przybliżeniu oraz ogólne informacje na temat pracy? Stanowisko kierowca.

Mario ale ten nie tamten
@Zainteresowany 26.05.2018 00:21

Nie mogę ci odpowiedzieć bo Karolina nie pozwala.

Karolina

@Mario Dobrze, szanuję Twoje zdanie, jednak czy masz konkretne podstawy ku temu, by twierdzić, że na tym forum są kłamstwa i pomówienia? Skąd takie przekonanie? Cieszę się, że Tobie bardzo odpowiada praca w RENIE. Musisz jednak być też otwarty na głosy innych użytkowników forum o tym pracodawcy i nie negować ich od razu. Pamiętaj też o regulaminie Gowork - nie wolno tutaj nikogo obrażać i używać słów o charakterze wulgarnym. @Michail Co chciałeś nam przekazać poprzez swój komentarz, bo brzmi on trochę niejasno? Czy pracujesz albo pracowałeś w RENIE?

Karolina

@były kierowca REN Rozumiem, że musiałeś mieć złe wspomnienia z pracą w RENIE, jednak nie powinieneś nikogo obrażać na forum publicznym. Odsyłam Cię zatem do regulaminu Gowork https://www.gowork.pl/regulamin @Zuza Twierdzisz, że REN posiada opinię dobrego pracodawcy. Czy mogłabyś to zatem w jakiś sposób uzasadnić? Może jesteś tam zatrudniona? Śmiało dziel się swoją opinią z innymi.

Mario
@Karolina 19.05.2018 10:13

Karolino to forum nie ma nic wspólnego z firmą REN. Nie dowiesz się tu niczego o firmie. Same kłamstwa i pomówienia. wylewają tu swoje żale osoby które nie umiały znaleźć się w nowej rzeczywistości zmienionej firmy. Swoją słabość zagłuszają hejtem i narzekaniami. Prawda jest taka że REN zatrudnia kilkuset pracowników na terenie kraju. Wypłaca na czas pieniądze. i zmienia sie na lepsze każdego dnia. To się nie wszystkim podoba. Jesteśmy Polakami więc narzekać trzeba na wszystko. A forum gowork.pl to dno, shit, zero

Michail
@Karolina 19.05.2018 10:13

Duś dziada duś jak się zesra to go puść

Mario
@Karolina 19.05.2018 10:13

Karolina pokaż cycki!

Mario

Witam.Po raz pierwszy zabiorę głos na forum.Bo jakoś nie wypada skomentować tych wszystkich wypowiedzi na temat O&M.Piszecie ze Ren jest góra, potęga i jest mega potentantem na rynku mrozonkowym.Zgadzam się z tym.Tylko kto zbudowal tą firme,chyba nie Wy????Zarowno Obrzucacie błotem ludzi którzy pracowali na ta firme!!!!Nazywając ich malwersantami ,którzy przez 3 lata nic ze soba nie zrobili,itp.!!!!!!Bo nie chcieli pracowac dla nowego Renu.Odeszli i odchodza nadal lub zostali zwolnieni i potrakowani jak zło konieczne.Wy dostaliscie gotowca.Teraz przemawia przez was tylko strach ze ci sami ludzie mogą wam zagrozić na rynku.Różnica polega na tym ze poprzedni wlasciciel Renu docenianiał ludzi którzy dla niego pracowali i znał każdego z imienia.A wy jesteście tylko cyferkami dla korporacji.Jak kiedys dałem wypowiedzenie to widzialem tylko kartke podarta latającą w korytarzu i komentarz!!!Teraz możemy rozmawiać. Czy wasz pracodawca zrobilby to samo ,Wątpię. Na tym polega róznica.Praca która cieszy i daje kasę,a praca tylko po to żeby pracować od 1.do 1.i podpiepszac kolegę do przełozonego,żeby przetrwać lub dostać awans.Pozdrawiam.

Ghost Rider
@Mario 11.05.2018 23:04

Chyba słabo znasz historię firmy. Bo to obecny właściciel O&M sprzedał REN do Hortexu z całym kapitałem ludzkim. Tym kapitałem który razem z nim budował rynek od zera. Nie liczył się wtedy z ludźmi (mieli wybór - nowy REN lub zasiłek-) Teraz wraca z nową firmą i liczy na lojalność ...

Wilson
@Mario 11.05.2018 23:04

zabolało? bo trafiłem w sedno.nie sądziłem że aż tak was poryło w głowach. opisujesz utopijne senne marzenie o tym co było A raczej nie istniało. daceniał? dlaczego brak Ci odwagi opisać o braku o cięciu wypłat o buntach kierowców. amnezja? zwolnieni? Kłamstwo! sami odeszli zmanipulowani przekrętem Fokusa. gdzie teraz są?? gotowca? popyłkowy (usunięte przez administratora) trudno jeszcze w 3 lata wyprostować. nie uczycie sie. 3 lata...... i myslicie ze ten "wielki" znowu za was pomyśli zdecyduje pomorze i zapłaci za nic nie robienie... jak to bywało kiedyś...... szkoda tamtych lat szkoda mi teraz Was ze nadal w to wierzycie. świat się już zmienił I już nigdy nie będzie jak kiedyś.

To ja prawdziwy Mario
@Mario 11.05.2018 23:04

@Mario to ja jestem prawdziwy Mario nie ty lub wy. Jeśli chcesz lub chcecie bawić się w wzajemne wymiany poglądów między dwoma firmami to twoja lub wasza sprawa. Użycie nicku Mario z twojej lub waszej strony było celowe aby ta wypowiedź była celowo kojarzona ze mną. Jeśli komuś brak odwagi aby używać nicku aby nie być kojarzonym ze sobą to niech używa takiego aby pozostać anonimowym a nie takiego aby celowo był kojarzony z konkretną osobą. Wiedz @Mario że są sposoby aby dotrzeć do źródła. Szkodząc innym szkodzisz sobie. Ja nie wypowiadam się na tym forum bo w większości jest to wzajemne wylewanie na siebie pomyj. A w szczególności wiadomo dlaczego teraz. Kiedyś i jedni i drudzy razem pracowali a dziś ujadają na siebie. Chyba nic więcej nie potraficie jak udowadniać swoją wartość tu bo w realu ktoś was wyprzedza i stąd te frustracje. Przytoczę tu słowa pierwszego marszałka ,,Naród wspaniały, tylko ludzie k.... ,, Nie jest moim celem tu nikogo ani niczego obrażać ale warto abyście się zastanowili nad tymi słowami i robili tak aby słowa pierwszego marszałka nie miał racji bytu. To ja prawdziwy Mario

POlak
@To ja prawdziwy Mario 12.05.2018 16:22

witamy na forum radiową rodzinę z Torunia i Gazetę Polką

Xxx
@To ja prawdziwy Mario 12.05.2018 16:22

Przepraszam bardzo Mario.Jakże bardzo urazilem cie tym, ze w niku napisałem Mario.Nie było to moja intencją. JAK go zwał niech i tak będzie. Teraz Xxx.Zadowolony??Bardzo mnie wzruszyła twoja wypowiedź ze można dotrzeć do źródła. To straszne!!!!.Tak się wystraszylem,ze nie moge spac po nocach!!!!Ciekawe czy bylbys taki odwazny fejs to fejs.?Tak nawiasem, ni cholery nic nie skumalem z twojego komentarza.Za dużo procentów przez ciebie przemawia lub brak inteligencji wrodzonej.Obawiam się ze to dla ciebie za trudne.

Zuza

REN ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Mario
@Zuza 16.05.2018 22:54

tak. teraz tak właśnie jest.

były kierowca REN

a pracuje tam szanowny Opierdalacz Pan A.B. na kat B? który potrafi się tylko podlizywać kierownikowi a obrabia du.. innym?

Bridget

Co to jest O&M?

Ja Jehowy ja prawda
@Bridget 12.05.2018 05:18

firma konkurencyjna założona przez tego co zrujnował to i sprzedał. teraz zatrudnia tych co byli tu potem tam i tam i uwdzie.nie wszyscy chcą bo nie wierzą. Ci co już tam są wszędzie byli nikim i do niczego.... jakoś tak..

Daru35...

Ghost ....śmieszna ksywa pewno z wiochy jesteś .Piszesz ze O&N padnie? Śmieszny jesteś . Dowiedz się ile ren ma długu i wtedy kłapnij z dzioba...hihihi

Ja Jehowy ja prawda
@Daru35... 07.05.2018 18:07

O&M. Oszolomy&Malwersanci najsłabsze jednostki tam trafiły niezdolne do jakiejkolwiek pracy. przez 3 lata nic że sobą nie zrobili. A u pylki czy się stoi czy się leży parę tysi się należy. Daru35 już Ci mużdżek wyprali? poczekaj poczekaj długi już do was pukają. geniusze przejęli kilka sklepów... tych niewypłacalnych. hahahahaha

Ghost Rider
@Daru35... 07.05.2018 18:07

Naucz się najpierw poprawnej nazwy swojego pracodawcy. Bo Macie szyld większy niż możliwości. A zadłużenie "O&M" to kwestia jednego sezonu. Coś w stylu "Fokusa". A ksywa to rzecz gustu ...

Wilson
@Daru35... 07.05.2018 18:07

myślisz że dużo wiesz bo Ci tak na zebraniach O&M mówią. Ale czy mówią też o strukturze właścicielskiej, dynamicznym rozwoju i inwestycjach w REN. Co bucu wiesz o długu? Bo długi.... to REN czeka okres panowania na rynku. natomiast długi O&M... to wasz żywot nie będzie. Weź się synek do roboty i nie skamlaj. FU

Ghost Rider

No i co? Mamy Maj 2018, sezon lodowy się rozpoczął . REN potęgą jest w regionie. Gdzie to "O&M" ...? Miały być "hejty" , "przejęcia klientów ", "przejście przedstawicieli" itp . Nic się nie zmienia. REN potęgą jest w regionie. Czekamy na upadek "O&M" ... Jest REN ... jest moc..

Tomasz
@Ghost Rider 05.05.2018 22:18

hejcik? a proszę mówiłem :-)

Dariusz

Czy firma przyjmuje pracowników? Jak się teraz pracuje?

Pati

Czy ktoś coś wie o podwyżkach dla magazynierów?

taki sobie
@Pati 18.11.2017 22:18

Podwyżki? Jakie podwyżki? Starczy przyjść na remament w weekend i większość premii zabierają żeby zapłacić za nadgodziny... sprawiedliwość renu...

nx
@taki sobie 19.11.2017 16:30

Łódź coś o tym wie. Po ostatnich wypłatach...

Ghost Rider
@nx 19.11.2017 23:22

A Radom dostał premie za inwentaryzacje. A za pracę w weekend były odbiory godzin. Można? Można. Jak kierownik logistyki jest O.K. to i na magazynie jest O.K.

Wirek
@Ghost Rider 11.12.2017 15:26

A po ostatnim remanencie co?

Ghost Rider
@Wirek 10.04.2018 18:54

Kolejnego jeszcze nie było.

Nick
@Pati 18.11.2017 22:18

Zostały zamrożone

zainteresowany

Powitać Wszystkich Mam pytanie odnośnie stanowiska PH ds. Gastronomi Siedlce: -jaka podstawa -czy premia jest realna do wzięcia -ile wizyt dziennie -jakie jest minimum logistyczne -jakie auto czy ma gps, można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie -skąd wolny wakat Proszę o odpowiedź ale konkretnie bez żadnej spinki Pozdrawiam Wszystkich

ZGmaster
@zainteresowany 05.04.2017 21:39

Hehehe... dobre

Nick
@zainteresowany 05.04.2017 21:39

- solidna - tak - brak wskaźnika - 100 zł - osobowe, tak, tak płatne - brak - dynamiczny rozwój kanału

Jack

Konferencja i kolejne obiecanki, wielkie plany i pomysły przed sezonem a później tak jak nasi politycy .

ZGmaster
@Jack 04.04.2017 07:43

Szkoda ze nawet u nas towaru na magazynie nie ma...

samochodyrozwalone

Oddział Olsztyn ! Czy zarząd mógłby w końcu się przyjrzeć temu co się tu dzieje?? Spadki ....

JumarIsDeath
@samochodyrozwalone 31.03.2018 14:21

Same się rozwaliły? Czy bliskość Kaliningradu i zielone ludziki przychodzą i je demolują?

LordFiesta
@JumarIsDeath 02.04.2018 10:36

Taaak, rozwalają się same... Bo przecież trzeba je naprawiać ... A spadki się same nie zrobiły... Jaki kier detalu taki obrót...

Dhebak
@LordFiesta 02.04.2018 23:31

3x w tygodniu wracać na firmę na lawecie to niee jest normalne.

Kubraczek
@Dhebak 06.04.2018 22:47

To wy macie lewetę?

Dhebak
@Kubraczek 07.04.2018 12:01

Nie , assistance do 100km ujedzie się 130 km na pkt to 30 trzeba pchać

Dariusz

REN to bardzo dobry pracodawca. Myśle, że niektórzy potrafią jedynie obrażać innych!!!

Tomasz
@Dariusz 18.03.2018 20:50

Poczekaj do kwietnia to zobaczysz co to jest hejtowanie. Przedstawiciele odchodzą za 30 tys. zł do starej konkurencji. I wtedy dopiero się zacznie. Hydraulik i reszta idą jak w dym. Jak widać niektórzy nie uczą się na błędach nie wyciągają wniosków z przeszłości.

Zajsnetowany
@Tomasz 20.03.2018 07:20

Ale pieprzysz! Słowo klucz to KASA. Tam gdzie pieniądze tam będą i ludzie. Można wyrwać dużą kasę i tyle . Czy na długo? Nie ważne. Pracę teraz można znaleźć

Michał

Witam czy ktos wie jakie są zarobki w siedleckim oddziale na magazyniera?? Wiem że szukaja ludzi i jestem zainteresowany. Prosze o jakies opinie na temat tego oddzialu. Pozdrawiam Michał

samosiek
@Michał 10.03.2018 13:26

Było pytać u ogłoszeniodawcy o zarobki

Michał
@samosiek 10.03.2018 18:07

Chcialem zapytac osoby bezstronne bo to co czasem obiecuja to sie mija z rzeczywistoscia.

samosiek
@Michał 10.03.2018 18:47

Dlatego było zapytać ogłoszeniodawcy

Ja Jehowy ja prawda
@Michał 10.03.2018 18:47

Jak chcesz pozyskać informacje od osoby bezstronnej? Zarobki są takie same jak w innych oddziałach. A na tym fotum prawdy nie poznasz. Każdy wpis jest kłamstwem i atakiem trolli. Od kwietnia zacznie się Wielka Wojna Mrożonkowo-Lodowa. Zarówno w sklepach jak i informacyjna. Kłamstwa i pomówienia będą codziennością.

Zostaw opinię o REN - Radom

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REN