Elmontaż sp. zo.o.
4 19 6 1

Opinie o Elmontaż sp. zo.o.

Spoko loko

Jak już o samochodach mowa to sie zgodze że są potrzebne kierownikom, bo jadom na budowy, ale poco auto takim co tylko jadom do domu i do roboty, albo zakupy, las i jezioro. Niektórzy toby przyjajmij foteliki powyciongali i inne sprzęty. Może by tak każdemu dać kase na dojazd.

Spoko

Wizytówka firmy - wszyscy kierownicy w firmie jeżdżą eleganckimi samochodami, ubrani w firmowe kurtki, wiadomo firma musi wyglądać. Tylko czemu dla tego biednego chłopa, który codziennie leje chłopom do baku, nie kupiom jakij firmowej kurtki, ino przez pore lat chodzi w tej samej? Czemu najwięcyj dostajom ci co majom dużo, a temu co mo najmnij jeszcze by zabrali.

Julia
@Spoko 14.12.2018 22:58

Ciekawą kwestię poruszyłeś. Po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w firmie Elmontaż w Żywcu. Jak Ci się pracuje w tym miejscu? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Jeśli oczywiście chcesz i możesz powiedzieć nam tutaj, na forum.

NICK

Jeśli prezesostwo się nie obudzi, to firma popłynie. Żeby firma dobrze działała, nie wystarczy tylko zatrudnić ludzi, trzeba zatrudnić fachowców, począwszy od najniższych stanowisk, do tych na samej górze. Fachowców przez duże F. Dyrektorzy, to powinni być ludzie, którzy potrafią podejmować mądre decyzje i potrafią prowadzić firmę do rozwoju a nie upadku. Kurczowe trzymanie się stołka i postawa typu nie podskocze prezesowi, bo mnie zwolni, to nie metoda na rozwój. Dyrektor powinien mieć swoje zdanie i jeśli wie, że coś jest korzystne dla firmy, powinien otwarcie przedstawić prezesostwu swoje racje, a nie potulnie podwinąć ogon by przypadkiem się nie narażać. Ważną rzeczą jest również zaangażowanie samego prezesostwa w pozyskiwanie robót, rozwijanie kontaktów z innymi firmami, bo żaden inny człowiek nie zrobi tego lepiej, aniżeli właściciel. Metoda działania obecnych dyrektorów polega na tym, że oszczędzają na ludziach, przez co żaden pracownik się nie wysila bo wie, że nic z tego nie będzie miał. Marne zarobki powodują, że ludzie się zwalniają, a to przecież od nich zależy czy robota będzie wykonana szybko i dobrze. Minęły już czasy kiedy to pracownik szukał pracy, teraz praca szuka pracownika. Jeśli ma się fachowców w firmie, to trzeba ich szanować, a nie zgrywać wielkiego dobrodzieja, który dał biedakowi robotę na przetrwanie. Dlatego obudźcie się szukajcie kontaktów, żeby pozyskać opłacalne zlecenia i szanujcie ludzi, to oni będą chcieli pracować. Szanowny Panie Prezesie niech Pan przyniesie żonie 2000 zł. wypłaty i spróbujcie sobie przeżyć jeden miesiąc.

Julia
@NICK 01.12.2018 00:16

Podsunąłeś wiele pomysłów na to, aby usprawnić działanie firmy, komunikację w niej oraz warunki oferowane pracownikom. A czy takie postulaty były też zgłaszane w Elmontażu jakoś bardziej bezpośrednio? Może czasem warto wyjść z inicjatywą i spróbować doprowadzić do dialogu. Jak to wygląda w Twoim przypadku?

Były robol

Rotacja we firmie jest nowi pracownicy do 1wypłaty robią i się zwalniają ciekawe dlaczego. Pan Adam.S . Twierdzi że problemu nie ma a kierownicy narzekają że nie ma kim robić a roboty coraz więcej chyba czas się obudzić szanowni prezesi.

Marek
@Były robol 03.11.2018 20:04

@Były robol, a co Twoim zdaniem jest przyczyną dość sporej rotacji, o której wspominasz? Patrząc po Twoim nicku też wygląda na to, że nie pracujesz już w Elmontaż. Jakie zmiany, Twoim zdaniem, powinny mieć miejsce w tej firmie?

Były robol
@Marek 04.11.2018 21:18

Moim zdaniem dajcie pracownikowi zarobić to sie odwdziecza . Ja nie pracuje w tej firmie poniewarz za 2tys zł netto ciężko wyzywic rodzinę pozdrawiam.

taki se
@Były robol 03.11.2018 20:04

ludzi nie było nima i nie będzie no cóż słabe zarobki ciekawe jak dalej pociągnie firma bez ludzi co chcą pracować ???

Marek
@Były robol 17.11.2018 19:24

Rozumiem, kwestia wynagrodzenia jest jednym z najważniejszych aspektów pracy w danym miejscu. Czy temat podwyżek był w jakiś sposób podejmowany z pracodawcą? Interesuje mnie, czy pracownicy wychodzą z inicjatywą. Jeśli nie, to może warto zacząć to robić.

Kub ...????

Praca zależy od stanowiska najwięcej się narobią operatorzy a reszta to statyści z wyjątkiem paru osób ale cóż zarobki weryfikują kadrę fachowców paru też nie zawsze docenionych temu częsta rotacja. W zimie firma prawie stoi płacą na czas. Dla operatorów małe zarobki fachowych elektryków też a dla kopaczy i leniów adekwatna.

Kret Łachudra
@Kub ...???? 21.03.2018 19:59

Masz rację, można wymienić takich operatorów jak (wymienię pseudonimem bo nasze kochane RODO...) :Bzyk, Żuber,Wypłosz, Łaska, Rusek, Pindel, Putek... Oni wiedzą jak ugryźć robotę by było dobrze nie tak jak reszta przemądrzałych statystów z pseudo brygadzistami i kierownikami co nie mają zielonego pojęcia o robocie a pieniądze biorą. Nie dziwię się że ludzie z syfu uciejają.

Administrator

Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić teraźniejszy stan firmy Elmontaż sp. zo.o.?

Wiktor

Czy coś dzieje się w firmie?

Remik

Ja znam inne powiedzenie - jaka praca taka płaca!!

Z

Wigilia masakra . Śledzić z słoika i kanapki normalnie masakra .

Marek

@Kub Na jakich zasadach firma rozlicza się z pracownikami? Czy zawsze występuje umowa o pracę? Na stronie Elmontaż widzę ogłoszenia na elektromontera, asystenta projektanta oraz kierownika robót elektroenergetycznych. W wypadku elektromontera mówią o umowie o pracę ale przy ogłoszeniu na asystenta już nie.

Administrator

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii. Czy poziom wynagrodzeń uległ zmianie?

batman
@Administrator 25.02.2018 12:14

Raczej nie uległ zmianie i szybko się to nie stanie upominając się o podwyrzke można usłyszeć jak ci nie pasuje to poszukaj se lepsza prace.Lepsza kasę maja pupilki kierowników oni zbierają cała premie.

Maciuś

Zarobki dramat godziny liczone od przyjazdu na budowę bo przecież pakowanie samochodu na bazie to nie praca za dojazd płacą jakieś marne grosze że w miesiącu wychodzi jakieś 20zł jeżdżąc codziennie w okolice Bielska kierownicy znają się na wszystkim tylko nie na robocie nie polecam tego pracodawcy.

anonymous
@Maciuś 14.11.2017 13:19

Za to pracownicy znają się świetnie na robocie. W Firmie pracuje co najwyżej kilka prawdziwych fachowców. Reszta co najwyżej do kopania rowów się nadaje.

Batman
@anonymous 02.01.2018 17:46

Co racja to racja ale jaka płaca taka praca.

Pracownik

Generalnie polecam. Może zarobki nie najwieksze, organizacja pracy nie najlepsza Ale tragedii nie ma. Dla osób z żywca i okolic na pewno firma warta uwagi. Dla pozostałych ? Hm? W Warszawie podobno dobrze zarabiają.Atmosfera w pracy? To zależy do jakiej brygady się trafi. W Biurze ? Poza paroma wyjątkami nie najgorzej. Szefowie ?generalnie też ok. Maja czasem słabsze dni i nie lubią o podwyżkach rozmawiać Ale ciężka prace potrafią docenić.

olo

Obsewator Znaja się chłopaki na swojej robocie.Jak przyjadą na budowę to od razu widać ze to FIRMA.

Maciuś
@olo 16.09.2016 06:40

Znają się na kopania rowów

truegrime

Jeśli ktoś sie wybiera do pracy w delegację na podkarpacie, to radze się poważnie zastanowić...

weteran

Jeżeli nie przeszkadza Ci że po Twoim karku inni wspinają się na szczyt to zapraszam

Xxx

Z kasą dramat ale przynajmniej na czas.

Nowy

Firma ma dobra opinie .zobaczymy jak to będzie

Olo

Dużo pracy za niezbyt duże pieniądze, ale przynajmniej legalnie dostaje się tyle ile na kwitku, a nie do koperty. Ogólnie panuje zasada - oby prezesowi żyło dobrze i dostatnio, a ludzie nie narzekali - bo Prezes nasz Pan.

admin

Mieliście styczność z firmą Elmontaż sp. zo.o. lub z pracownikami? Wiecie coś na temat firmy? Napiszcie nam o tym, pomóżcie potencjalnym pracownikom.

Zostaw opinię o Elmontaż sp. zo.o. - Żywiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmontaż sp. zo.o.