Poczta Polska WER
2 91 6 1

Opinie o Poczta Polska WER

Gosia

Czekalismy na paczkę sledzac ja przez internet komunikat ze doreczono a przesylki brak. Znalazlam nr na internecie dzwonie a pani na to ze przesylka pod 15 tydz czasu prawie u sasiadow lezala

babygean

rzeczywiście, jak w innych opisanych sytuacjach kurier nie dostarczył, nie dzwonił i nie odbierał telefonu. ale zadzwoniłam do Pruszcza Gd. i tam trafiłam na Panią Izabelę, przesympatyczną. Pani Izie chciało się mi pomóc, i na drugi dzień przesyłka trafiła pod mój adres. Te wszystkie systemy, infolinie są straszne, bezosobowe i bezkarne. Ale nadal zależy od ludzi, czy im ię chce pracować, czy nie. Pani Iza najwyraźniej ceni sobie pracę i po prostu szanuje ludzi. Oby tak było dalej, życzę Jej, żeby ludzie nie uprzykrzyli życia tak, że straci do nich szacunek i chęć pomocy. Serdecznie pozdrawiam :)

Morty
@babygean 09.10.2018 13:52

Niech zacznie szanować pracowników tak jak klientów a będzie jeszcze lepiej ???? pozdrawiam

Marcin

Ludzie co się dzieje z tymi paczkami paczkę wysłałem do bachłatowa region łudzki a paczka jest w Pruszcz Gdańskie jak to jest możliwe że poszła nad Może pomocy

Szarak
@Marcin 17.09.2018 12:55

Najpierw naucz się języka polskiego a potem komentuj.

AWA
@Marcin 17.09.2018 12:55

TY JESTEŚ ANALFABETĄ, JESZCZE NIGDY NIE WIDZIAŁAM,ŻEBY KTOŚ TAK OKROPNIE PISAŁ, MOŻE NIE CHODZIŁEŚ DO SZKOŁY......................

Riven
@AWA 01.10.2018 12:16

Boże ludzie luz, każdy popełnia błędy

rec

kpina,kpina i jeszcze raz kpina-dlaczego tego nikt nie kontroluje ? Moje sugestie dla Poczta Polska WER: wymienić w trybie natychmiastowym wszystkich ludzi tam pracujących

Karo

Moja paczka leży od 23.11 dzis mamy jiz 1.12 czyli ponad tydzień to jakaś kpina. Zależało mi na terminowym dostarczeniu paczki A ona tam kwitnie!!!

Mamąbyć

Paczka już od wczoraj siedzi i nie ruszyła się w ogóle. To dla mnie bardzo ważna przesyłka A oni telefonów nie odbierają

anonymous

Czemu paczki tam są przetrzymywane 24 godziny?

jana
@anonymous 09.02.2018 18:41

dzwoń do dyrekcji, może załatwią rakiety do przewożenia waszych od chinoli , tanich ---paczuszek

Rozczarowana
@anonymous 09.02.2018 18:41

Moja juz leży trzy doby :/

Niecierpliwy

Przesyłka Ekspres 24 utknęła w WER w Pruszczu Gd. na ponad 25 godzin, a potem w WER we Wrocławiu też na dobę. Od poniedziałku do czwartku docierała na miejsce. (usunięte przez administratora)

Ryszard
@Niecierpliwy 11.10.2018 09:09

Jak już wcześniej wspominano to forum jest poświęcone pracownikom firmy, a nie klientom Poczty Polskiej. Rozumiem, że oczekiwałaś długo na przesyłkę, ale nie jest to miejsce na tego typu wypowiedzi. Przyszli pracownicy szukają tu informacji o obecnych rekrutacjach i wiadomościach o warunkach pracy w firmie. Czy ktoś aktualnie pracujący w firmie mógłby przybliżyć wiadomości o wynagrodzeniu, kwalifikacjach i rekrutacjach dla przyszłych pracowników?

Wkurwiony ak47
@Ryszard 10.11.2018 18:21

To niech wiedzą przyszli pracownicy że tam pracują debile

Patriota
@Niecierpliwy 11.10.2018 09:09

Mam to samo z moją paczką. Bezczelna, państwowa instytucja; w ochronnym kokonie. Pogonić to to i zrobić nową firmę, gdzie płaca zależy od pracy. I prfzede wszystkim: wywalić tych prezesków - brzuchopaśców na zbity pysk. We Francji już zaczęli.....

`dziadek

I moje 2 paczki tam trafiły, co ciekawe jedna (chyba zorientowała co to za miejsce) i szybko je opuściła, druga nie miała tyle szczescia.....teraz to pewnie , dopiero ją wypuszczą w poniedziałek! (czyt, po 5 dniach pobytu). Najgorsze ,że wybrałem ich usługę POCZTA 24- myśląc, że owe "24" to czas dostawy,,,,,

Pracownik

Generalnie to forum jest dla pracowników a nie klientów Poczty Polskiej. Praca bardzo stresująca ale nie narzekam

00459007738343676666
@Pracownik 07.01.2018 15:03

Dlaczego paczka do Gdyni po przygotowaniu do doręczenia dziś rano- w Urzedzie 2 w Gdyni jest przesyłana do Wrzeszcza? przesyłka 00459007738343676666

aaa
@Pracownik 07.01.2018 15:03

praca na poczcie jest straszna, mobing od kierowników i naczelnika up pr gd 1

bazyl

dlaczego przetrzymujecie paczkę priorytet już 30 godzin za co się w końcu płaci za przechowywanie czy za dostarczenie na czas . SKANDAL !!!!!!!

Basia
@bazyl 15.02.2018 23:56

Tak samo ze mną jest ,wysłali SMS,że przesyłkę dostarczą,a ja siedzę cały dzień w domu i nikogo nie było,a w śledzeniu przesyłki piszą ,że była próba o godz.prawie 19 ,próba dostarczenia.a nikogo nie było..brak słów

hana
@bazyl 15.02.2018 23:56

bo nadałeś w piątek wieczorem po odprawie, w sobotę nie ma tam odpraw i wszystko w temacie.......

aaaaa
@Basia 21.02.2018 20:07

sms, wysyła tobie nadawca , a nie poczta.................więc śledzisz przesyłke w internecie i wiesz w którym dniu dostaniesz, a jak wychodzisz to już twój problem....

Stella

Chciałabym powiedzieć, że to forum jest dla pracowników. Skargi można pisać na adres poczty. Współczuję pracownikom tej firmy!!

mah
@Stella 18.03.2018 21:13

dlaczego współczujesz pracownikom tej firmy? Brak kompetentnej osoby aby zrobiła porządek z tym burdelem przesyłania paczek!!!!!!!!!!!!

jana
@mah 19.04.2018 07:39

mah, (usunięte przez administratora) to ty masz u siebie w domu, goju głupi......

Lidia

Chciałabym przypomnieć, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców. Zachęcałabym głównie osoby pracujące w Poczta Polska WER w Pruszczu Gdańskim do podzielenia się swoim zdaniem na temat tego pracodawcy oraz warunków, jakie oferuje. Wasze opinie mogą być bardzo ważne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

KITA
@Lidia 18.05.2018 21:51

CIĘŻKA, ODPOWIEDZIALNA PRACA, A PŁACA 2360 ZŁ. BRUTTO, DAJCIE SOBIE SPOKÓJ, NA POCZCIE STARZY PRACOWNICY, A JEST ICH CORAZ MNIEJ, NIE PRZEKRACZAJĄ BRUTTO 3OOO TYŚ......

Igor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Może coś o rekrutacji podpowiecie?

NIKA
@Igor 25.06.2018 09:58

NIGDY NIE PRACUJ NA POCZCIE, ALE DLACZEGO , TO POSŁUCHAJ WYPOWIEDZI....POCZTA MA BARDZO DUŻE WYMAGANIA, A ZAROBKI JAK W ROSJI.............HAHAHAHA

Igor

Czy macie jakiś powód, że nikt nie pisze? Czyżby tak dobrze sie pracowało? Nowi szukają informacji o firmie.

JAN
@Igor 27.07.2018 15:09

PRACA JEST BARDZO CIĘŻKA CAŁKIEM NIEADEKWATNA DO TYCH ŚMIESZNYCH ZAROBKÓW, OT I CAŁA PRAWDA, PONADTO PRACUJĄC NA POCZCIE POLSIEJ CZŁOWIEK COFA SIĘ W ROZWJU, NIE MA TAM ŻADNYCH SZKOLEŃ, NIC......

Lidia

@Marcin,@Andrzej, obaj wypowiadacie się jako klienci Poczty Polskiej. Na tym forum szukamy wypowiedzi osób z punktu wiedzenia pracownika. Użytkownicy forum, którzy odwiedzają ten wątek szukają informacji o warunkach zatrudnienia i aktualnych rekrutacjach w firmie. Poczta Polska w Pruszczu Gdański szuka pracownika do spraw ekspedycji rozdzielczych WER. Pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na podstawie umowy pracę lub zlecenie oraz pensję i premię miesięczną.

ALEK

WITAM CO ROBIC PACZKA JEST W PRUSZCZU GDAŃSKIM CHYBA TRZY TYGODNIE NIE WIEM CO ROBIĆ

Andrzej
@ALEK 13.06.2018 10:22

Moja paczka jest od dnia 17.09 2018r godzina 20.13 w WER w Pruszczu Gd. Dzisiaj jest 18 09.2018r godzina 15.25 i nie została wysłana dalej. Zawsze przesyłka była na drugi dzień dostarczona. Zaznaczam że to priorytet.

Lidia

@Igor, szukasz pracy w firmie? Jakim stanowiskim jesteś zainteresowany? Aktualnie w Pruszczu Gdańskim Poczta Polska szuka pracowników na stanowisko listonosz paczkowy, kierowca kategorii B, pracownik sortowni przesyłek pocztowych, pracownik do spraw opracowania ładunków, pracownik obsługi masowych nadawców, kwalifikowany pracownik ochrony, pracownik do spraw opracowania przesyłek, kierowca kategorii C+E. Link do strony http://www.poczta-polska.pl/aplikuj/ Oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, szkolenia i kursy, pakiet sojalny. @Igor, jeśli zdecydujesz się pójść na rozmowę o pracę daj znać jak Ci poszło i czy zostałeś przyjęty?

kącik

Pracowałem na Poczcie Polskiej jako listonosz paczkowy. Zwolnili mnie z powodu niskiej skuteczności. To jest chore żeby przeliczać w procentach jak pracujesz jaka jest twoja skuteczność.Przesyłki płatne jak ludzie nie mają pieniędzy mówią żeby wypisać awizo i zostawić na poczcie odbiorą sobie osobiście ludzie jak nie mają pieniędzy nie można ich zmusić i mówić proszę przyjąć bo kierownik mi każe jak zrobisz niską skuteczność bo nieraz rejony są różne jeden rejon składa się z firm drugi z prywat to kierownik się pyta czemu taka niska skuteczność. Kierownictwo w WER Pruszcz Gd zajmujące się transportem nie ma żadnego pojęcia na temat doręczania.Koledzy i koleżanki byli w porządku było z kim pogadać było z kim współpracować, pracownicy na hali , kierowcy , dyspozytorzy z nimi był dobry kontakt, ale o kierowniku nie miałem dobrego zdania. Pan kierownik Wer-u Pruszcz Gdański zajmujący się transportem nie ma żadnego pojęcia o transporcie. Wcześniej był całkiem inny pan kierownik który znał się na robocie można było z nim porozmawiać.Tak to jest jak teraz rządzą młodzi nie mają żadnego pojęcia o tej pracy i tylko blokują stołki. Pan kierownik który mnie zwolnił i się nie znał okłamał mnie bo ja z kuriera chciałem przejść z kuriera na kierowcę to powiedział że nie ma ofert wakatów a ja zobaczyłem na internecie na stronie Poczty Polskiej że była oferta na kierowce który jezdził by po urzędach pocztowych z odprawami zadzwoniłem wtedy do pani kadrowej do dyrekcji w Gdańsku która znajduje sie na ul.Targ rakowy i tam pani powiedziała mi że jest oferta a pan kierownik z Wer Pruszcz Gdańsk ul.Handlowa 4 zajmujący się transportem mnie okłamał i mnie oszukał. Ale wierze że zmienią kierownika na lepszego który będzie miał pojęcie o pracy , a ten zaliczy jakąś wpadkę spotka go kiedyś jakaś kara za te zwolnienia.Wypalić się wypali na pewno tylko za ile lat? Mam nadzieję że jak najszybciej.Mam nadzieję że Poczta Polska jak dokona wyboru to żeby ten wybór był na lepsze dokonany.

Boras
@kącik 04.03.2017 23:29

Czytając twoja wypowiedź stwierdzam,że dobrze zrobił że cie wywalił...

Alutka

Dotyczy przesyłki nr (00)859007735008344623 bardzo dziękuję panu kurierowi, który dostarczył mi przesyłkę. Nie zastał mnie w domu, ale gdy dowiedział się od sąsiadów, że znajdzie mnie w sklepie obok miejsca zamieszkania to pofatygował się i mi ją przekazał. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam ekipkę.

Ubawiony
@Alutka 12.02.2018 18:28

Czyli co? Wszedł do sklepu wydarł się na całe gardło "która to pani Kowalska bo paczkę mam" po czym z uśmiechem ją wręczył. He he he dobry bajer.

Wiktor

Idealnych firm nie ma ale co by było gdyby takiej firmy nie było, zastanówcie się

Lubelski

Co sie dzieje ze paczka od 10:24 do 21:58 lezala u was na WER ? jak paczki nie bedzie dzis u mnie to bedzie reklamacja. Specjalnie zostala wyslane expresem zeby do piatku doszla, Po co placic za expres skoro to idzie ponad 48h. w poniedzialek wyjezdzam a paczke jak wczoraj o 21.58 wyslano tak do tej pory jest ten sam status.. Porazka

Wiktor

Czy taką przyjemność sprawia niektórym wytykanie pomyłek?

Teresa

Jak nie dajecie sobie rady, to zagoncie to państwo (kierowników do roboty!!!! Ja już czekam na paczkę 3 dni,która u was utknąła.Po co poczta pobiera za ekspres wysokie oplaty jak nie wywiazuje się z nich. Piernicze takie uslugi .Już mnie to coś nauczyło,nie chcę mieć z takimi usługami nic do czynienia!!!!!

milka
@Teresa 11.08.2017 14:02

Spróbuj swojego kierownika zagnać do roboty potem powiesz jak to się robi

Zbigniew

W nawiązaniu do mego pisma dotyczącego przesyłki od Zbigniew Szuber do Auto Alarm Mariusz Godlewski to,choć już raz podałem,chcę jeszcze raz podać numer przesyłki.Przesylka ma numer (00) 2 5900773 3 91986202 9.Chciałbym jeszcze wiedzieć co jest podstawą podjęci,jak wynika z obiegu przesyłki,podjęcia decyzji o jej zwrocie,co jest skandalem,bo w końcu jesteście od tego,aby przesyłki dostarczać,a nie zwracać,co już raz zrobiliście.Jak już wspomniałem,jeśli przesyłki nie dostarczycie,to opinia publiczna dowie się o waszej "działalności".

Zbigniew

Ludzie,co wy tam robicie.Drugi raz chcecie mnie zwracać paczkę prawidłowo zaadresowaną i zapakowaną do Argos autoalarmy,ul Lelewela 15/10 Mariusz Godlewski,nadaną przez Zbigniew Szuber ul Olchowa 8,61-475 Poznań.Proszę o natychmiastowe dostarczenie paczki,a nie decyzji o jej zwrocie.Już raz tak zrobiliście narażając mnie na koszty,a mego kontrahenta na jtratę do mnie zaufania.Proszę o natyczmiastowe dostarczenie paczki,gdyż tym razem,gdyby tak się stało ,tego tak nie zostawię.

Aleksandra

Witam, wysłałam paczkę w dniu 23-04-2018r. i co widzę i niedowierzam własnym oczom paczka, która z WER PRUSZCZ GDAŃSKI dotarła do WER WARSZAWA w dniu 25-04-2018r. o godz. 2:11 została o godz. 16:55 wysłana z powrotem do WER PRUSZCZ GDAŃSKI?????????I POWTÓRNIE WYSŁANE DO WER WARSZAWA W DNIU 26-04-2018R. godz. 20:08 i nadejście do WER WARSZAWA dn.27-04-2018 godz. 06:08, natomiast przygotowanie do doręczenia 28-04-2018r. godz. 23:32 (nie przesadzam) PONAD DOBĘ? TO JEST KPINA!A przekazanie do doręczenia w dniu 30-04-2018r. o godz. 07:59 TO BYŁA PRZESYŁKA DO MINISTERSTWA W W-WIE ŻARTY NA BOK. ŻĄDAM WYJAŚNIEŃ NA FORUM CO SIĘ DZIEJE Z PRZESYŁKAMI????????????

Wiktor

Paczka 24 leży od 9 dni, nie idzie się dodzwonić, to są jakieś jaja!! Do roboty się weźcie zasrane nieroby!!

Cecylia

Wszyscy tylko narzekają czy ktoś chciałby pod taka presją pracować?

ania

Nie zbyt kompetenta osoba (kurier) na miejscu pracy.Skoro nie wykonuje swojej pracy jak powinien.Przesyłka leży na poczcie 2 tygodnie kpina.twierdzą państwo,że kurier jednego dnia próbował dostarczyć awizo dwa razy.chociaż nikogo tego dnia nie było.W końcu wracam po urlopie i osobiście muszę odebrać przesyłkę a płace za nia z dostarczeniem pod podany adres.Jestem niezadowolona z Waszych usług!!!!!

Zostaw opinię o Poczta Polska WER - Pruszcz Gdański

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poczta Polska WER