Proma Poland

• Urbanowice
  • Kobiór
  • Łaziska Górne

3. Opinie o pracodawcach Tychy
  5. Opinie o Proma Poland Sp. z o.o.

Opinie o Proma Poland Tychy

Nie przegap nowości o Proma Poland Sp. z o.o.!

20.03.2012 19:54

Mam pytanko jak można dostać się do waszej firmy i czy są przyjęcia na obecną chwilę?
    odp

25.01.2012 23:43

Nowa hala jest jeszcze w budowie.konstrukcja już stoi i jest zadaszona. hala ma być ukończona z początkiem marca i ma tam stać osiem pras. Na początku stycznia zakładano że firma przyjmie 30 osób, około 5 osób już przyjęli,czyli już zaczęli przyjmować i najlepiej to teraz złożyć papiery. Niewiem jakie stawki obowiązują na produkcji,nikt o tym nie chce rozmawiać. Ja pracuje na utrzymaniu ruchu-narzędziownia ,tak samo jak w promie i niewiem jakie mają stawki na produkcji.Widze że przed szatnią stoją zakupione nowe szafki ubraniowe.u nas każdy ma podwójną szafkę,a szatnia jest na 1 piętrze. Podaje dane(usunięte przez administratora)br /> dodam jeszcze że ja swoją stawkę uzgadniałem z dyrektorem. zapytał ile bym chciał zarabiać.Tak więc warto się przygotować na takie pytanie.
    Karo

25.01.2012 09:58

napisz kiedy rusza ta nowa hala w dajtechu i czy będą przyjęcia,jakie tam mają stawki ?...//. dzięki
    bebol

09.01.2012 19:33

Jak tam w Promie? Słyszałem że kadra pracowników sporo się ostatnio pomniejszyła. Nie przedłużają umów?

22.12.2011 09:43

Dlatego ja już nie bede harować w tym syfie za 1300 zl ( oczywiście z premią )zwolniłem się sam - haha. Tylko ciekawe kto bedzie harowal za te pieniądze jeśli przyjmą nowych, jeśli w ogóle sie tacy znajdą. Uważajcie wszyscy nowo przyjęci jeśli juz zatrudnicie sie w tym syfie za te grosze , przyjdziecie jako pełnosprawni ludzie a wyjdziecie jako inwalidzi , poniżani i upokorzeni traktowani jak śmiecie 3 gatunku . Bo jak wiem to już niema komu pracować po prostu ludzie zostali zwolnieni albo sami odeszli. Ci co zostali beda (usunięte przez administratora) za 10 ciu. W końcu nikt nie wytrzyma bo wszystko ma swoje granice.Pozdrawiam prome ( z małej litery bo ta pseudo firma nie zasłużyła na mój szacunek)
    x

12.12.2011 10:21

Chodź nieraz zdarzyło mi się kląć na robote, to jednak boje się ją stracić. Wydaje mi się,że większość pracowników myśli podobnie.

09.12.2011 10:13

hahahahaha dobre:)

02.12.2011 23:59

hehe 1050 to ty masz jak nadgodziny zrobisz:) hehehe ale boli nie?
    As

27.11.2011 20:25

Szkoda mi tych Kobiet co u nas pracują. Za taką wypłatę tak tyrać..

24.11.2011 00:17

jeden gosc w szatni sie chwalil ze dostal 1450 bo (usunięte przez administratora)40cos nadgodzin. i tak to wlasnie wyglada
    Trzeciogrupowiec

24.11.2011 00:12

ja tez pozdrawiam (usunięte przez administratora)ktorzy wiedza jak sciemniac :D a co do reszty to (usunięte przez administratora)za 1050 zl netto haha
    gościu

09.11.2011 08:58

Nie wiem po co te imprezy tu niema co swiętować tylko płakać tak żałosnej wypłaty to jeszcze nigdy nie miałem masakra. Za czasów byłego kierownika było tysiąc razy lepiej nie upierdalał premii dla własnego widzimisie .
    Ktosiek.

30.10.2011 11:49

Byłem w tym lokalu co ma być impreza Promowców faktycznie zwykła mordownia ale jak ktoś lubi takie klimaty to jego sprawa.

29.10.2011 13:09

człowieku ten lokal jest na wysokim poziomie chyba że tobie nie odpowiadają takie lokale i wybierasz właśmie mordownie powodzenia
    pikol

26.10.2011 18:47

Jakie zwolnienie? firma sie rozwija. szykuje się wielka zakładowa impreza 26 listopada. wszyscy są serdecznie zaproszeni. lokal to mordownia ale co tam, liczy sie miła atmosfera. wstep jedyne 60zł (alkohol niestety nie obejmuje tej ceny). Do zobaczenia na imprezie koledzy. Ave Proma!!:)
    one

25.10.2011 22:14

zwolnienia?
    kol

18.09.2011 22:00

Skąd ta nienawiść do kobiet? Twoja wypowiedź brzmi jak szał prostaka który od wielu wielu lat walczy z odciskami na rękach i to bynajmniej nie od pracy.Szanowny kolego, mam nadzieje że znajdziesz desperatke która cie choć raz wyręczy .Nie trać nadzieji ,TRZYMAM KCIUKI
    normalny

07.09.2011 13:21

...a Ty rikolo jesteś niemadry wiesz,może sam sie do niczego nie nadajesz..... Nie życz drugiemu,co Tobie niemiłe.... Może to Ciebie powinni zwolnić

07.09.2011 13:17

dla mnie ten zakład to wielka zagadka.... najpierw przyjmuja,po paru dniach zwalniaja albo wysyłają na urlop bezpłatny.Totalny bezsens.Ciekawe co będzie dalej.Najlepsze jest to,że zwalają wszystko na fiata,ale dziwne,że inne firmy robiące też do fiata jak np.Jonson,formpol,maflow.....nikogo jeszze nie zwolnili.....

02.09.2011 17:32

Proszę Wszystkich nowo i zarazem przyjętych juz do pracy o zastanowienie sie przed fatalną decyzją jaką jest praca w tym zakładzie . Fatalne to jest ze w tym zakładzie uzależnione jest wszystko od makaronów,Fatalne to jest ze wcześniej z osób które są odpowiedzialne za infrastrukturę Nikt nie przemyślał jednego ..po co w tym kraju zakłady które czerpią korzyści i dobra z wspólnej kasy krajowej NAGLE TAKIE INSTYTUCJE SIE POJAWIAJĄ I NAGLE ZNIKAJĄ CO POWODEM JEST JEDNO NIE PEWNA PRZYSZŁOŚĆ A ZA TYM IDZIE JEDNO .....TOTAL SYF

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Proma Poland?

Kontakt - Proma Poland Sp. z o.o.

Murarska 17 43-100 Tychy

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    hhhhh

29.08.2011 15:47

[usunięte przez moderatora] już nie jest dyrektorem, alleluja
    adad

29.08.2011 10:26

skończcie pisac te zalosne posty lepiej napiszcie czy [usunięte przez moderatora] was dalej [usunięte przez moderatora] i wyzywa a wy nic z tym nie robiliscie
    rensi

26.08.2011 00:04

na przerwie [usunięte przez moderatora]opowiada historie wymyślone które z rzeczywistością nić wspólnego niemiały.sms-y które sama napisała na wlasny użytek,, to oczywiste że się broni. chciałaby uratować honor ktory utraciła. tak naprawde nigdy go niemiala. jej wartość jest wątpliwa !!!uwaga !!! .to kapuś . nasluchuje a następnie sprzedaje nas przełożonym.
    u-56

30.07.2011 20:58

słuchaj Kaska masz cos do mnie to sie umowimy i nie pisz ze mi na pracy nie zależy, bo mnie to smieszy,nie rób z siebie niewiniatka mam dosyc prania brudów na forum i skonczmy z tym raz na zawsze,a zamieszanie narobilas Ty odkad wróciłaś po chorobie ..co przeszkadzam Ci w czyms bo [usunięte przez moderatora]

22.07.2011 16:41

ja w promie wychodziłem czwórke ale pod takim warunkiem : wszystkie soboty i niedziele.teraz to za piątke netto tam niewróce. to syf,[usunięte przez moderatora],makarony,ten kraj następny w kolejce za grecją do nędzy. biedne [usunięte przez moderatora] tam pozostały i pracują

21.07.2011 18:43

jak komuś nie pasuje że ma mniejszą stawkę od nowozatrudnionych to niech strajkuje, jeśli bylibyście razem to by się udało, a nie wypisywac tu chamstwa na lancie
    armagedon

19.07.2011 21:32

jaki strajk? tempole z tłoczni po 16godzin robią z uśmiechem na twarzy żeby była 2 z przodu, śmiech na sali. Ta praca to krew, pot i łzy (jak patrzysz na wypłate). Naprawde nie polecam.
    Michael

15.07.2011 20:57

no stary wkoncu zmondrzałes i przyznałesz sie do błędu tak trzymaj bedzie dobrze pozdro Norbi

15.07.2011 20:47

Chciał bym przeprosic te dziewczyny za e głupoty co wypisuje tabletki mi sie skonczyly odbilo mi poprostu jestem pod stałą opieko [usunięte przez moderatora] mam nadzieje ze mi sie polepszy PRZEPRASZAM DZIEWCZYNY I BYŁY ZAKŁADZIE jak i ludzi których uraziłem słowem lub czynem Norbert Praetz

14.07.2011 21:31

ja niebęde narażać swojego tylka dla takich falszywych ludzisk . sami sobie strajkujcie cwaniaki, każdy jest kowalem wlasnego losu i nienam zamiaru poddawać swego losu przypadkowi....
    hahaha

14.07.2011 20:33

jaki strajk hahahaha tam wszyscy to cieniasy wola [usunięte przez moderatora] za 1300 nikt nie moze sie zgrac caly zaklad boji sie [usunięte przez moderatora]/GB/. Nawet jak ich uderzy to nic, robia dalej nawet w wiekszym tempie.
    ano i

13.07.2011 21:41

ja rozumie że te dziewczyny gnidy ale dajmy im spokój ,same też muszą sunąć w tym samym bagnie tak jak i my
    gość

13.07.2011 08:17

Ech... powrócił odrzucony koleś.... nie rozumiesz tego, że jesteś żałosny, pisanie na te dziewczyny obelg czy podszywanie się pod nie, jest objawem twojego poziomu inteligencji - jeżeli istnieje takie na minusowym poziomie....
    aska

11.07.2011 19:44

ja i kaska od poczatku byłyśmy razem i tak przyzwyczaiłyśmy tego "kierownika" teraz to juz on może mam naskoczyć,kupiliśmy jego psychike bo to jest [usunięte przez moderatora] oszukuje na pieniądzach to my mu takie straty ...żeby mu się nieopłaciło
    taki gość

30.06.2011 12:33

Wiecie coś o strajku jakimś ? Dochodzą mnie słuchy ze połowa chce się zwolnić bo za słabe sa zarobki ,maszyny wyeksploatowane,sprzęt na jakim sie pracuje to brak słów ,części są niewymiarowe ,do bani zgranie logistyczno spedycyjne .. Wiem ze chcecie podwyżki jak w pewnej firmie co płacą za 176 -godz 2200 zł na rękę i wszystkie nadgodziny to 100% I ludzie przychodzą do przychodzą do pracy z zadowoleniem . Ale kiedy chcecie strajkować ? DAJCIE ZNAĆ

23.06.2011 19:31

Nie wiem o kogo Ci chodzi ale wydaje mi się ze na lanci wszyscy dobrze tyrają łącznie z jak to nazywają z liderami Pracuję i wisi mi to co kto robi ale mam to na oku i wiza wi obok nich pracuję ...Wypowiadasz się jak gość ze szatni \\\\\\\'\\\\\\\'Mariusz\\\\\\\'\\\\\\\' Twe spostrzeżenia są o tyłe/k roszczać wszyscy w kulki lecą a ty zapital/asz na wszystkich Naucz sie pracować dobrze wpierw by zostać kimś trza sie trochę jeszcze poduczyć

22.06.2011 16:46

kierownik - 2011-06-20 23:15:00 stary pracownik jest leniwy,obrósł piórkami i kombinuje.wpisuje w karte fikcje jest malo wydajny.Norme zrobi godzine przed zakończeniem i spaceruje najczęściej na nocce. Panie kierowniku, to pozwalniajcie wszystkich starych pracowników i zatrudnijcie nowych :D Proste :D
    xxx

21.06.2011 15:19

śmieszy mnie ta opinia kierownika.Stary pracownik wie co robi zna technologie(może nie wszyscy)i wie do czego dany detal służy,a nowy ha nic nie wie nie ma żadnego szkolenia nie wie co robi tylko wsadza blache na tłocznik i wciska guziki na pulpicie,a resztę wiedzy na temat cyklu w produkcji dowiaduje sie właśnie od starego pracownika.Co z tego że nowy pracownik będzie robił pełne 8godz. jak i tak zrobi mniej od starego pracownika!
    kierownik

20.06.2011 23:15

20.06.2011 20:05

JA mam takie pytanie do kierownictwa: jak może mieć pracownik mniejszą stawke który pracuje 5 lat od pracownika po okresie próbnym?!!!To jest jakaś paranoja!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Proma Poland Sp. z o.o.