DROG-MOL

Pyrzowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 151 ocen.

Opinie o DROG-MOL

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROG-MOL

Maja

@Były nie aplikuje na żadne stanowisko. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jest tu, aby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie DROG-MOL. Czy mógłbyś powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Czy poleciłbyś innym to miejsce pracy czy nie?

Maja

Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie DROG-MOL? Czy polecacie pracę? Czy można liczyć na jakieś benefity? W jakich godzinach pracuje się w firmie? @zainteresowanaczy byłaś może na rozmowie? Opowiesz jak przebiegła?

Były
@Maja 25.09.2017 14:58
Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie DROG-MOL? Czy polecacie pracę? Czy można liczyć na jakieś benefity? W jakic...

Maja a na jakie stanowisko aplikujesz?

zainteresowana

Tutii możesz napisać coś więcej? :)

Maja

@Tutiiirozumiem, że ostatnio uczestniczyłaś w procesie rekrutacji. Jak oceniłabyś jego poziom? Czy rozmowa była trudna?

Tutiii

Sekretarka przemiła. Natomiast szefostwo powinno zmienić kobietę która przyjmuje interesantów na rozmowach kwalifikacyjnych. Nie robi dobrego wrażenia. Myśl o pracy z takimi nadętymi osobami jak ta Pani, to dość niesmaczne doświadczenie.

zainteresowana

Witajcie, jestem zainteresowana ogłoszeniem pracownika ds personalnych. Czy ktoś miał styczność? Jakie warunki? Zespół? I czy to prawda że pracownicy się zmieniają co chwilę? Dziękuję za odpowiedź :)

Maja

@Dami co wpływa na to, że odebrałeś firmę jako solidną? Chętnie również usłyszymy więcej na temat samego procesu rekrutacji. Jakie pytania podczas niego padły?

Dami
@Maja 15.03.2017 10:14
@Dami co wpływa na to, że odebrałeś firmę jako solidną? Chętnie również usłyszymy więcej na temat samego procesu rekrutacji. Ja...

Solidna w sensie mi chodzi wrażenie takie robi solidnej firmy, a Proces rekrutacji i pytania to pamiętam z tego do teraz czy Dał Pan radę prowadzić nie jestem pewny co do liczb bo nie pamiętam już :) , ale chyba takie liczby podała 30 umów cywilno prawnych i z 20 umów o pracę czy był bym wstanie taką dużą ilość zająć , następne pytanie było przekonać że to mnie mają wybrać , apotem że jest jeszcze drugi etap i tyle pamiętam z tej rozmowy .

Dami

Byłem na rozmowie do działu kadr , ale sam zrezygnowałem następnego dnia że nie jestem zainteresowany w dalszym udziału w rekrutacji bo osoba z którą rozmawiałem przyznam chłodna mi się strasznie wydała. Ale Jako firma na pierwszy rzut oka widać solidna jest.

kora
@Dami 24.01.2017 22:10
Byłem na rozmowie do działu kadr , ale sam zrezygnowałem następnego dnia że nie jestem zainteresowany w dalszym udziału w re...

witam a jakie wynagrodzenie proponowali na tym stanowisku?

Dami
@wolnosc 25.01.2017 18:30
Witam Spytam a z kim miałeś rozmowę z kierownikiem zakładu , też byłem na rozmowie ale stosunek do mojej osby był zimny to...

Witam Z jakaś Panią ale nie pamiętam jak nazywała się jedynie co że elegancko ubrana była i tyle i Chłodna strasznie była jak dla mnie

A.

A co powiecie o pracy na stanowisku kadrowa? Pozdrawiam

Tola
@A. 11.12.2016 20:43
A co powiecie o pracy na stanowisku kadrowa? Pozdrawiam

Jest to praca sezonowa, co 3 miesiące nowa kadrowa.

aplikant

podobno jakiegos goscia co jest magikiem sprzedazy zatrudnili do dzialu sprzedazy. Wiec ciezko sie tam dostac

Wiesio
@aplikant 06.12.2016 12:28
podobno jakiegos goscia co jest magikiem sprzedazy zatrudnili do dzialu sprzedazy. Wiec ciezko sie tam dostac...

Czy Tadek juz nie dawał rady.......????

123
@aplikant 06.12.2016 12:28
podobno jakiegos goscia co jest magikiem sprzedazy zatrudnili do dzialu sprzedazy. Wiec ciezko sie tam dostac...

Hahaha

igor

@D6 ale na żadnym stanowisku nie można liczyć na umowę o pracę? To chyba jednak trochę przesada, są stanowiska, na których pracodawca chce być zabezpieczony taką umową

D6
@igor 17.10.2016 10:26
@D6 ale na żadnym stanowisku nie można liczyć na umowę o pracę? To chyba jednak trochę przesada, są stanowiska, na których prac...

Musisz sprawdzić czy umowa zlecenie a umowa o prace czym się różni , myślę że gdybyś miał umowę zlecenie wiedząc o tym że nie masz urlopu za przepracowany czas .

anonim

(usunięte przez administratora)

a7

Nikła ,

anonim

(usunięte przez administratora)

D6

Umowę dają zlecenie , i nie licz na coś innego

drogmole ole

Selekecja jest okromna, dostać się do pracy do tej firmy to robota na lata. Jesli sie tam dostaniesz to mozesz powiedziec, ze jestes dobry. Swietna partnerska atmosfera. Wiem bo tam pracuje. Jesli jestes kumaty umiesz pracowac w zespole to zapraszam takich ludzi potrzebujemy. Szef jest naprawde ok, ludzie w dziale tez. Razem cieszymy sie z sukcesow i razem odnosimy porazki. Jestesmy grupa swietnie wspolpracujacych ludzi.

pracownik

Umowa o pracę

pracownik

2500-3000 zlotych tyle mozna zarobic Rafik.

maly

Podobno sie bardzo poprawilo i jest duzo lepiej, zmienili ponoc myslenie. Wiem bo zamawiamy u nich czesto material, pracownicy sobie bardzo chwala.

były

Witajcie Pracowałem w tej firmie naprawde polecam, niezle zarobki atmosfera tez ok w biurze. Bardzo dobra firma na start

drogownictwo

Podobno ciężko się do nich dostać na stanowisko handlowca, są liderem rynku. Wiem o tym bo pracowałem w firmie konkurencyjnej. Bardzo szybko się rozwinieli. Jeśli ktoś chce w tej branży pracować to tylko u nich bo są najlepiej poukładani.

twardziel

chciałbym się do nich dostać do pracy jako spawacz i widzę że na ich stronie internetowej jest taka oferta. ale wiadomo że wszystkiego mi pracodawca nie powie co i jak więc liczą kochani na was. ile taki spawacz może zarobić w Drog-Mol na rękę? opiszcie jak możecie jak skonstruowana jest umowa i czy haczyki są jakieś

Mik

Miał okazję ktoś współpracować z Drog-molem? Wiadomo jakie warunki oferują na start osobie z niezłym doświadczeniem?

kali

DROG-MOL obecnie rekrutuje, na ich stronie znajdziecie az pięć ofert pracy, ale nie wiem, czy warto, może ktoś napisze, czy aplikować?

loki

widziałem na ich stronie oferte dla grafika z wymaganiem wykształcenia tylko średniego. Rzeczywiście po liceum już można zacząć u nich pracę?

Gego

(usunięte przez administratora) Jako szczęśliwy były już pracownik wraz z resztą kolegów "jeszcze cierpiących" wiemy przez kogo ale zostawmy to na następne wpisy. Uwieżcie mi nie polecam firmy. Chyba że na krótko i na przeczekanie w celu znalezienia innej. Ale to już zależy od wytrzymałości nerwowej każdego z potencjalnych pracowników. Szczerze nie polecam. Szukając pracy nie warto inwestować w tą firmę. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o DROG-MOL - Pyrzowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROG-MOL