Świetna piekarnia. Zawsze świeże pieczywo, zawsze można znaleźć to co interesuje, również słodkości :)
To prawda mają przepyszne pieczywo. Mój brat tam pracuje i mówił, że technolog produkcji przykłada bardzo dużo uwagi, aby wszystko spełniało najwyższe normy i było smakowite.
ktoś coś wie o obecnej rekrutacji? szukają kogoś?
Musisz pytać na miejscu w sklepie firmowym lub zakładzie. Z tego co wiem to co jakiś czas pojawiają się różne oferty pracy. Trzeba po prostu wszystko weryfikować na miejscu.
Na pieniądze nie narzekam, warunki mi pasują i nie zamierzam na razie zmieniać pracy
Najważniejsze to to, żę jak jest pandemia, to masz umowę o pracę. Więc jesteś chroniony przez Państwo. Zobacz ile w bielsku firm splajtowało i zostało ludzi na bruku.
Na piekarza się uczyłem i trafiłem do Rąby. Pracowałem prawie 3 lata. To jest według mnei dobra firma. Płacą dobrze, można się sporo nauczyć, praca w godzinach typowych dla piekarnii, raczej nie ma jakichś minusów o których trzeba by było wspomnieć.
nie znam nikogo kto by w bielsku z technium tutaj nie pracował. Sporo osób tutaj zdobywało swoje doświadczenie. Rąba to lokalny synonim jakości :)
Pracowałem prawie 2 lata i było dobrze. Warunki bardzo dobre jeśłi chodzi o kasę ale też i szansę zdobycia doświadczenia.
jak ktos ma troche doswiadczenia i chce sie dalej rozwijac to smialo moze tutaj startowac
Tak to dobre miejsce, aby podłapać zawodu. Stara ekipa wszystko ci wyjaśni. Nie ma niezdrowej rywalizacji. Wszyscy są sobie mili. Cenie ich za dobrą atmosferę pracy.
Firma naprawdę spoko.
Też polecam. Pracuje tutaj od skończenia technikum - czyli już kilka lat. Dobre i stałe miejsce pracy.
Sporo osób widzę poleca. Jak wygląda kwestia współpracy?
Tak jak wszędzie w Polsce :) Podpiszesz umowę i pracujesz. Na początku szkolenia BHP i stanowiska pracy. Jakieś dziwne pytania zadajesz :)
Dobre miejsce pracy i rozwoju, raczej bez szaleństw specjalnych też, ale naprawdę było przyzwoicie.
Widziałam ostatnio ofertę na pomocnika dla cukiernika. Jakieś info o zarobkach i umowie możecie zostawić na forum?
Pracuję w tej firmie dopiero od kilku miesięcy, ale już wiem że mogłabym tu zostać na dłużej. Zarobki, jak i atmosfera pracy jak najbardziej przyjazne.
Praca jak najbardziej ok, dobre warunki, jasno określony zakres obowiązków, człowiek wie co ma robić. Atmosfera git, zgrana ekipa.
Ja pracuje i powiem tak - ciężka praca i do tego dużo pracy, ale nie ma na co narzekać, a wypłata dla mnie jest okey.
Praca na dobrych warunkach, jasna umowa i żadnych kruczków. Jest dobrze.
Jakie są godziny pracy w Piekarni Rąba i czy firma zatrudnia tu też osoby bez doświadczenia? Ciekawi mnie też jaki rodzaj umowy jest proponowany na start, powiesz mi coś więcej na ten temat? Czekam na Twoją odpowiedź! :)
Zatrudnia, w dodatku od razu masz umowę o pracę co nie wszędzie jest takie powszechne i oczywiste. :)
Planuję się zatrudnić. Możecie coś więcej powiedzieć??
Nie kantują swoich pracowników. Dostaje się pewną umowę, wypłata zawsze na czas. Co do grafiku można się zawsze dogadać.
Praca z ludźmi nie zawsze jest łatwa, ale bardzo rzadko się spotkałam z jakimkolwiek brakiem profesjonalizmu. Polecam spróbować swoich sił w tej pracy
bardzo się cieszę, że koleżanka powiedziała mi o tej pracy i udało mi się tutaj jakimś cudem dostać, jedna z lepszych decyzji życiowych
Pracę w piekarni Rąba polecam. Pracowałem tam do 2019 roku, przed wyprowadzką z Polski i warunki były dobre. Ludzie z ktrórymi można było się w każdej kwestii dogadać. Pozdrawiam z UK :)
U mnie podobnie. Z powodu wyprowadzki, musiałem ja opuścić, ale wspominam ją dobrze. Dobra praca
W Rąbie tak jak każdego poniedziałkowego poranka kupiłam pieczywo. Jak zawsze klasa. Dzisiaj wybór padł na razowe pieczywo :)
Ważną kwestią, która zdecydowała o wyborze tej firmy była umowa o pracę. Miałem dosyć pracy na pół etatu czy też zlecenia. Dlatego po roku mogę śmiało powiedzieć, że wszystko mi pasuje, a to co zaproponowano mi w kadrach miało realne przełożenie na stan konta bankowego. Co ważne firma reguluje wszystkie składki wynikające z umowy o prace, a przerabiałem w swojej karierze zawodowej różne przypadki. Dlatego stawiam na nich, bo to stabilny zakład pracy. Miejsce, w którym człowieka szanują.
Jak się pracuje w Piekarnia Rąba?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia Rąba tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 129.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnia Rąba?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 113, z czego 95 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 16 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Piekarnia Rąba?
Kandydaci do pracy w Piekarnia Rąba napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.