AKSAM

Osiek - Aksam

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o P.P.H. AKSAM

Opinie o AKSAM Toruń

Nie przegap nowości o P.P.H. AKSAM!

...

08.11.2011 13:27

ja nie mam żalu ze już tam nie pracuję... stać mnie na lepsza pracę... każdy koniec to początek czegoś nowego... pozdrawiam.. [usunięte przez moderatora]

07.11.2011 20:09

głównie względy finansowe.... Aksam to dobry pracodawca pod względem spokoju w pracy... to co osobiście jest do poprawy to mogę śmiało powiedzieć: 1) dział marketingu... Umówmy się ze jeśli robimy promocje to nie tylko dla dystrybutorów ale i dla klientów.Obecnie zero materiałów POS, zero informacji o promocji na paczkach (klient tego nie widzi) więc skąd mam wiedzieć czy to jest promocja czy nie... zero cenówek firmowych które powinny się wyróżniać. dla mnie ??? osobiście sądzę ze nie są to duże pieniądze do zainwestowania a są niezbędnym narzędziem do odsprzedaży z detalu pracowałem w wielkich koncernach i bez tego nie da się pracować.Info dla Aksamu... Zainwestujcie kilka groszy w plakaty ślepaki... PH będzie mógł wówczas zrobic jakąś promocje albo poinformować klienta o promocji ... nie piszę tego po złości tylko to wam pomoże 2) Przepływ informacji... Drodzy kierownicy... rozmawiajcie ze swoimi PH o potrzebach rynku... wy wcale nie omawiacie promocji z PH. Zapytajcie się czasem czego potrzebują do odsprzedaży pewnych produktów ... zbierzcie info z regionów i podzielcie na 3 i wybierzcie najlepszy wariant.([usunięte przez moderatora] pytał) 3) tzw produkty nie rentowne - nie odsprzedające się... czy warto wymyślać coś co będzie się terminowało??? Szczerze mówiąc jak bym miał inwestować w g... to wolał bym wykupić czas antenowy na reklamę w TVN, a nie na jakiś platformach z dziecinadą ... odpowiednia reklama o odpowiedniej porze trafia do naprawdę dużej liczby odbiorców. 4) systemy wynagrodzeń ws plany... życie jest 10 razy droższe niż 10 lat temu a 10 lat temu zaczynałem karierę za większe pieniądze. Praca a raczej jej owoce powinny sprawiać uśmiech na twarzy ... Bo zadowolony PH jest wydajniejszy ...dalej nie piszę. Wszystkim pracownikom firmy Aksam życzę samych sukcesów zawodowych i poza zawodowych...
    oo

04.11.2011 17:02

wiem że byłeś szybszy, gratuluje czujności, sorki za przejęzyczenie

03.11.2011 11:53

na produkcji nie wiem czy są jakieś przyjęcia... generalnie ma być wakat na łodzi jako PH. no chyba że już kogoś mają. ale na kokosy bym nie liczył. w tej firmie jak nie robisz planów i firma wypłaca samą podstawę to najlepsze rozwiązanie bo towar i tak się sprzedaje bez względu na to czy jest ph czy go nie ma.. a po co przepłacać. Firma szuka oszczędności. nie zdają sobie sprawy ze w handlu nie można sobie na to pozwolić. Generalnie słyszałem ze Aksam to firma w której można dorobić do emerytury. NIE POLECAM.

01.11.2011 18:02

A czy mozecie napisać jakie są zarobki na produkcji w Aksamie?? i jak jest z przyjeciami czy wogole są i czy ciezko sie dostać
    lotto

26.10.2011 17:28

Aksam pod młotek???? hm... nic nie słyszałem ale wiem że z tej firmy ludzie sami odchodzą.
    luka

26.10.2011 14:25

czy to prawda że aksam idzie pod młotek?
    śmieszek taki

06.10.2011 18:58

nie mogę uwierzyć w to co się dzieje w tej firmie,przecież to chyba sen :) załamka.

03.10.2011 11:30

na pewno były by lepsze promocje i firma rozwijała by się lepiej, na pewno nie wprowadzał bym gówna na rynek którym wszyscy handlują...
    katowiczan

01.10.2011 21:42

jestem niezwykle ciekaw jakby to wyglądało gdybyście wy - anonimowi cwaniacy- zaczęli zarządzać firmą! nic nie wiecie, życie w ciagłym stresie etc, a to, że ktoś ma stanowisko nie znaczy, że nic nie robi... zastanówcie się nad sobą! może nie jest to firma dobra do tego aby zacząć tam pracować, ale nie nadawajcie na innych!!!

30.09.2011 12:35

Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. Oznacza to, że każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania uzyskanych informacji. Wolność wypowiedzi gwarantuje zakaz cenzury środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy. Każde demokratyczne państwo gwarantuje swoim obywatelom wolność słowa. (usunięte przez administratora)br /> \.

29.09.2011 23:47

O to pasuje do Aksamu W polskich przedsiębiorstwach zaczęła się reforma gospodarcza. Dyrektor poucza na zebraniu załogę: - Musimy oszczędzać, oszczędzać i jeszcze raz oszczędzać, choćby nie wiem ile to kosztowało!

29.09.2011 23:35

KTOŚ NIE LUBI MOICH DOWCIPÓW???? NADEPNĄŁEM KOMUŚ NA ODCISK????
    tyrufyru tratata

28.09.2011 17:18

zarobki ph to jakiś żart,w ogóle traktowanie pracownika to pomyłka (usunięte przez administratora),myślcie ile jeszcze pociągnie ta \'\'firma\'\'

28.09.2011 13:35

Fakt nie wiem jak było dawniej ale teraz się w tej firmie nie zarabia... może źle powiedziałem.... zarabiają... ale kierownicy... my PH klepiemy biedę a jałmużna która dostajemy ledwo starcza na to by w tym kraju żyć. Cieszę się że żona zarabia więcej i wstyd mi że to ona utrzymuje rodzinę.
    Patrzący z boku

27.09.2011 22:03

Oj widzę że coś zaczeło się dziać na tym portalu w kwestii firmy Aksam. Jeszcze rokj temu z dobrym okładem wpisów o tej firmie było jak na lekarstwo teraz widzę że co dzień jakiś się pojawia. Szkoda tylko, że same negatywne i potwierdzające to co się mówi na temat tej firmy na rynku i poszczególnych dystrybutorów. Szkoda bo firma z tego co mi wiadomo miał bardzo dobry start gdy zaczeła swą przygodę z Przedstawicielami, szkoda, że w ten sposób traktują ludzi dzięki którym w pierwszym okresie swojej przygody z P H odnieśłi sukces. Postępowanie w myśl powiedzenia [usunięte przez moderatora] zrobił swoje [usunięte przez moderatora] może odejść bo za drzwiami czeka stado nowych nie przyniesie nic dobrego, rynek was oceni i doceni kadro kierownicza. Matematyka to królowa nauk mówią, ale ma jeszcze jedno oblicze to sucz której nie da się oszukać. Pozdrawiam

Kontakt - P.P.H. AKSAM

Toruń

Branża główna: Budowa budynków

26.09.2011 20:51

anonim - 2011-09-26 20:48:58 Tak a co masz stracha? weżcie się lepiej do roboty bo w innej firmie tak nie bedziecie mieli przyznaj mi rację;) Kolego ja już w tej firmie nie pracuję od ponad dobrego roku... a tak "dobrze" jak w Aksamie już chyba nigdzie mieć nie będę :P:)) jest tylko lepiej.

26.09.2011 20:48

śmieszek

26.09.2011 20:44

Nie, katamaranem:)). A Ty kolego jeden z kadry zarządzającej??

26.09.2011 20:21

A Ty teraz pływasz kajakiem???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AKSAM?

śmieszek

26.09.2011 20:10

Czytając wszystkie wasze muszę niestety potwierdzić to co się działo i dzieje w tej (usunięte przez administratora)firmie. Jestem byłą przedstawicielka tej firmy, i aż żal patrzeć co się z nią stało.(usunięte przez administratora). A i niedługo hurtownie jak i PSD przestaną z nimi współpracować, brak gratisów i rozliczeń. Pozdrawiam
    olo

21.09.2011 14:18

titanic z osieka
    szef sprzedaży w hurtownii

20.09.2011 19:15

nigdy nie pracowałem w aksamie ale współpracuje z nimi jako hurtownik jest coraz gorzej, ostatnio nawet nie odbierają telefonów o wymianie towaru już nie wspomnę, ale do rzeczy: dwa lata temu w grudniu przyjechał do nas do hurtowni taki nieduży łysawy człowieczek starym pasatem i przywiózł kosz z prezentami na święta, szefowa nawet nie poprosiła żeby usiadł stał przed nią jak skarcony uczniak, jak wyszedł szefowa zadzwoniła do ochrony i powiedziała żeby więcej tego pajaca nie wpuszczać na teren firmy
    gps

15.09.2011 16:53

mogę miec 3 gpesy i mam to gdzies robie swoje i perdo....
    aaaaaaaaa

15.09.2011 16:51

ja wypowienm sie jako hurtownik... dlaczego firma aksam wprowadzajac na rynek nowości nie prowadzi badań ani nie czerpie opinii z rynku na co jest zapotrzebowanie ...wymyślają smaki z kosmosu które z góry są skazene na niepowodzenie ....mało tego produkt , który ma prawie zerową sprzedaż nigdy nie będzie wycofany z oferty firmy. Będzie ciążył handlowcom a regionalni wiadomo gniazdek swoich nie zaryzykują i nie wypowiedzą się w firmie jaka jest opinia , bo po co ryzykować swoja posadką.
    ja

15.09.2011 16:01

proponuje zacząć od kupna fabryki chipsów na Słowacji kto tak naprawdę zrobił na tym interes? sprzedający?kupujący?czy może jakiś pośrednik który zalazł kupca? zapytałbym(usunięte przez administratora)w końcu przecież zna słowacki i zna kupca i bywa na Słowacji, może coś słyszał albo widział

08.09.2011 13:42

czardasz a po jakim terenie jeździsz to zaraz zweryfikuje twojego posta

07.09.2011 15:51

interesujące, po jakim terenie jeździsz?
    Czardasz

24.08.2011 21:00

(usunięte przez administratora) Ja pracuję 1,5 roku co miesiąc wyrabiam plan zarobki mam soczyste i nie słyszałem jeszcze o jakimkolwiek zapytaniu o GPSA tak jak ktoś pisał wyżej nie palić frana to nie bedzie zawracania(usunięte przez administratora)e jesteś tu czy tam ;)
    ost. sprawiedliwy

15.08.2011 21:37

człowieku adi może należysz do grona "przyjaciół" tadeusza marszałka który cię nie kontrolował, bo ja nie, więc może nie wiesz że ludzie przez niego byli traktowani jak szmaty więc nie [usunięte przez moderatora] mi tutaj smutnych opowieści

27.01.2011 16:37

zgadzam się całkowicie (usunięte przez administratora) a najlepsze jest to że nie ma ludzi decyzyjnych wszystko na gębę nic na papierze jak to (usunięte przez administratora) na papierze to daje umowę o pracę i wypowiedzenie
    pan z g

10.01.2011 19:28

zarobki 2500-3000 netto Ogólnie nie ma wyscigu szczurów. Auto opel corsa 1,3TDI nowy.
    zzz

02.12.2010 23:33

Witam, czy jest ktoś kto obecnie pracuje w firmie Aksam, interesuje mnie jakie są tam zarobki, czy target jest w miare możliwości do wyrobienia, jakim autem jeżdzi PH. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o P.P.H. AKSAM