Stowarzyszenie "Manko"

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Stowarzyszenie "Manko"
2 60 6 1

Opinie o Stowarzyszenie "Manko"

Pati

Polecam organizację jako miejsce pracy i samorozwoju zawodowego. Pracowałam tu zaraz po ukończeniu studiów. I to było miejsce gdzie nauczyłam się prawdziwego PR i marketingu społecznego. Prezes stowarzyszenia to gość z autentycznym dorobkiem i pasją. Dzięki zespole Manko, że mogłam z Wami stawiać pierwsze kroki zawodowe w obszarze promocji. Dostałam tu solidną lekcję zawodu pr-owca. Pozdrawiam!!!

T.
@Pati 10.08.2018 20:10

Ja pracowałem w dziale redakcji - początki i pierwsze wydania Głosu Seniora. Super wspominam te czasy.

Aneta
@Pati 10.08.2018 20:10

Dzięki za meytoryczne info. Pozdrawiam.

Basia
@Pati 10.08.2018 20:10

Byłam najpierw wolontariuszką, a później pracowałam kilka miesięcy w stowarzyszeniu - realizowałam tu swoje marzenia, aby zostać dziennikarką - praca w redakcji w stowarzyszeniu dała mi świetny start w realizacji zowodowej. POLECAM :)

Bruno
@Pati 10.08.2018 20:10

Dzięki Pati za ważne informacje dla mnie :)

student
@Pati 10.08.2018 20:10

Super, będę aplikował na staż w PR, widzę że Manko jest w tym dobre

Basia
@Pati 10.08.2018 20:10

Też polecam. Miło wspominam i pozdrawiam

gość
@Pati 10.08.2018 20:10

Dzięki Pati. Pozdrawiam

student
@Pati 10.08.2018 20:10

Dziękuję za wypowiedź na poziomie, mimo że wiarygodność tego portalu ... pozostawia wiele do życzenia

Anita
@Pati 10.08.2018 20:10

Widzę na necie, że robią super robotę ... mam teraz pracę, ale kiedyś może uda się coś z Manko dobrego porobić :)

Borys
@Pati 10.08.2018 20:10

Patrzyłem na fejsa i www MANKO - robi wrażenie - polecam .. mega skuteczność w robieniu dobrych rzeczy !!!

Aneta
@Pati 10.08.2018 20:10

Manko jest git :) czyli czad - polecam ..,mega robota !!! :) Mama czyta Głos Seniora i jest zakochana w Manko ...

Nick
@Pati 10.08.2018 20:10

Ja też polecam ... choć nie pracowałem, ale widzę na FB co robią i ukłony :) pozdrawiam

Bochnia
@Nick 26.09.2018 17:25

Pozdrawiają seniorzy z Bochni :)

Ciebie

a kiedy przyjdzie na ciebie czas ... przyjdzie czas na Ciebie ...

Maestro

Stefan nie daruje ci tej nocy :)

manko fil :)
@Pati 10.08.2018 20:10

Jazda jazda jazda ... Manko na prezydenta !!!

Marek
@manko fil :) 26.09.2018 20:33

MANKO MANKO MANKO - mega organizacja .. jestem za popieram i polecam :)

Dominik K
@Marek 09.10.2018 00:25

Dzięki Marku - też polecam... znam Manko od 15 lat ... mega idea super misja i skuteczność :)

Magda J.
@Pati 10.08.2018 20:10

ja też pracowałam i polecam .. mega rozwój... przyszłam zaraz po studiach a wyszłam doświadczona i pewna siebie :)

Grzesiek
@Magda J. 09.10.2018 00:28

Alleluja i do przodu :)

Borys
@Grzesiek 09.10.2018 00:29

Polecam i pozdrawiam obecnych i przyszłych członków i pracowników MANKO. Robią świetną robotę:) GRATULACJE !!!!!!

obecny pracownik były
@Pati 10.08.2018 20:10

no to chyba jakiś żart? albo (usunięte przez administratora) to pisał co wypycha kieszenie sobie dofinansowaniami, a prawda wygada tak że wielki pAN prezes zrobił zebranie, i dał zadanie pisane pozytywnych komentarzy z początku też pisałem ale pomyślałem sobie przecież to żenada.. pora uciekać z tego zaścianku.

Patrycja
@obecny pracownik były 11.10.2018 23:50

@obecny pracownik były, dobrze byłoby gdybyś ktoś potwierdził Twoje słowa. Czy faktycznie taka sytuacja miała miejsce w Stowarzyszeniu "Manko"? Jako moderatorzy forum nie jesteśmy w stanie zweryfikować prawdziwości ani Twojego wpisu, ani innych osób. Piszesz, że pracowałeś w tym miejscu - jakie aspekty pracy w tym miejscu były interesujące? Mógłbyś podzielić się nimi na forum?

zakochany
@Borys 09.10.2018 19:01

Manko Manko Manko - yes yes yes ... mega organizacja - kocham Was..

zakochany
@Pati 10.08.2018 20:10

Super .. też polecam

Pracownik
@Pati 10.08.2018 20:10

Ja pracuję i polecam!!

Patrycja
@Pracownik 20.10.2018 14:16

@Pracownik, podeprzyj proszę swoją wypowiedź jakimiś argumentami - wtedy będzie na pewno bardziej wiarygodna. Piszesz, że polecasz pracę w Stowarzyszeniu "Manko" - pod jakim względem? Co możesz powiedzieć o poziomie wynagrodzenia, atmosferze, satysfakcji z wykonywanych obowiązków? Zachęcam do rozbudowania swojej wypowiedzi!

Piotr
@Pati 10.08.2018 20:10

Pracowałem i polecam - świetna robota :) super inicjatywy .. pracowanie poprzez pomaganie ... polecam !!!

Piotr
@Pati 10.08.2018 20:10

MANKO i GŁOS SENIORA to mega power !!! dawać do przodu, trzymam kciuki .. i jestem za :))))

Patrycja
@Piotr 08.11.2018 18:33

Skoro pracowałeś w Stowarzyszeniu "Manko", to napisz proszę coś więcej o strukturze firmy i pracy w niej. To na pewno istotne informacje dla osób, które także chciałyby podjąć współpracę z tą firmą. Długo byłeś związny ze Stowarzyszeniem "Manko"? Jak przebiegała Wasza współpraca?

kontrachent

alwaroswski a już zapłaciłeś za tablice ze szkła przed wejściem do kamienicy? żydzie w klapkach?

Patrycja

@Magda J., a czy mogłabyś napisać, w jaki sposób Stowarzyszenie "Manko" sprawiło, że bardzo rozwinęłaś się w firmie? Wszelkie tego typu szczegóły mile widziane na forum! Jestem ciekawa, czy chodzi tu na przykład o samodzielne prowadzenie różnego rodzaju projektów czy też szkolenia podnoszące kompetencje.

Patrycja

@pracownik, nie bardzo rozumiem wydźwięk i sens Twojego komentarza. Piszesz z perspektywy obecnego czy byłego pracownika Stowarzyszenia "Manko"? Gdybyś mógł napisać, na czym polega praca w tym miejscu i jaka atmosfera panuje wśród współpracowników, byłabym wdzięczna (i myślę, że nie tylko ja).

pracownik

kto w manko pracuje w cyrku się nie śmieje.

Patrycja

@Seniorka, rozumiem, że współpracowałaś ze Stowarzyszeniem "Manko". Możesz napisać, na czym polegała Wasza współpraca? Bardzo proszę osoby wypowiadające się poniżej o rzeczowe i kulturalne wypowiedzi! Czy któryś z użytkowników forum obecnie pracuje w tym miejscu?

Seniorka z Miechowa

Ogolnopolskie Senioralia organizacja na najwyższym poziomie ; wykłady,pokaz mody "Stylowi seniorzy",konkursy, badania lekarskie,stoiska proseniorskie znalazły odbicie w radości seniorów.Było kolorowo, wesoło, radośnie i ogrom pozytywnej energii.Dzięki takiej imprezie pozostaną nam miłe wspomnienia.Na Senioraliach pozostawiliśmy odrobinę siebie.

Beata
@Seniorka z Miechowa 22.09.2018 20:21

Moja mam wróciła z Senioraliów organizowanych przez Manko., bardzo zadowlona i szczęśliwa. Myślę, że Manko robi wspaniałą robotę dla seniorów. Tak trzymać :)

Seniorzy aktywni
@Beata 24.09.2018 00:26

GRATULACJE ZA ORGANIZACJE !!!! Brawo dla MANKO !!! za rok też będziemy ..

Józefa
@Seniorzy aktywni 24.09.2018 00:34

MANKO - wspaniała organizacja wspaniałych ludzi :) jestem wolontariuszką i polecam innym .. Niech Bóg będzie z Wami

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolo

Hej klocu .. chyba ciebie a nie prezesa zabolała d.pa z powodu tylko dobrych komentarzy:) boli? ma boleć .. ból bywa przyjemny wiesz? A tak, przy okazji mały móżdżku .. ilość hejtów na necie .. miarą sukcesu.. wiec dawaj dalej .. he he ..

Były pracownik Manko

Pracowałem prawie dwa lata - zdobyłem mega doświadczenie, mnóstwo działań, organizacji imprez, kampanii społecznych, promocja w mediach. Polecam każdemu kto szuka w pracy rozwoju, wyzwań, autentyczności i prawdziwego wpływu na otoczenie !

Nowy
@Były pracownik Manko 14.09.2018 23:22

Dzięki skorzystam :) brzmi dobrze

blebleble
@Były pracownik Manko 14.09.2018 23:22

nie wiem jakie dopalacze brałeś pisząc tak abstrakcyjnie.

Były pracownik Manko
@blebleble 18.09.2018 10:54

Dopalaczy to chyba Ty potrzebujesz aby polepszyć sobie sfrustrowany humor. Ale uwierz najlepszy dopalacz to rzeczywiste działania i samorealizacja życiowa i zawodowa. A krytyka najczęściej wynika z własnych kompleksów. Radzę skupić się na doskonaleniu siebie a nie na krytykowaniu innych. Naprawdę poczujesz się wtedy lepiej. Powodzenia :)

Beata
@Były pracownik Manko 14.09.2018 23:22

Dziekuję za cenne dane i pozdrawiam:)

senior
@Były pracownik Manko 18.09.2018 20:13

Frustracje bezrobotnie lenie niech wyładują np. tnąc krzaki, zbierając maliny .. albo biegi ... a nie wpisy w internet bredni ..

AbcD

Manko to jedna wielka manipulacja ludźmi młodymi i starszymi. Młodymi - dlatego, że stowarzyszenie zatrudnia głównie na bezpłatne staże, praktyki, wolontariat, a jeśli ktoś zarabia, to bardzo mało i jest wykorzystywany. Straszymi- dlatego, że wciska się im kit o trosce o nich, a chodzi tak naprawdę o wolne datki z ich strony i umowy między manko, a uzdrowiskami itd. Stowarzyszenie dno, które ma pewien potencjał, ale jego właściciel to człowiek o osobowości psychopatycznej. Jego największym problemem jest jego dwulicowość, narcyzm i nieustanna skłonność do manipulacji - traktuje ludzi z wielką pogardą, wyśmiewa, sypie obrazliwymi tekstami, wydzwania po godzinach pracy, złorzeczy. Gdyby biedni seniorzy wiedzieli to wszystko.

Seniorka
@AbcD 20.09.2018 23:21

Niektórzy wiedzą, i to dużo ... . Powyższy post w punkt opisuje to co się dzieje w manko. Wg mnie to nie jest żaden ngo's tylko normalny biznes, który, dzięki zabiegom PR i marketingowi, jest finansowany głównie ze środków publicznych. Mają rację ci dyskutanci na tym forum, którzy podkreślają, że dużo się nauczyli dzięki manko. Tylko szkoda mi ich, że zachwycają się "taką" nauką i doświadczeniem :(. Szkoda, że ci młodzi ludzie nie nauczyli się tam prawdziwej troski o osoby starsze i o tym jak zaspokoić ich potrzeby, jak im NAPRAWDĘ pomóc. Ja dopiero po dwu latach współpracy z manko zorientowałam się jak "to" działa. Teraz trzymam się od nich jak najdalej!

lolo
@Seniorka 23.09.2018 17:33

lepiej dla wszystkich :)

Seniorka z opola

Gratuluję Stowarzyszeniu Manko wspaniałej pracy na rzecz seniorów w calej Polsce. Wczoraj byłam na cudownym wydarzeniu w Krakowie .. tysiace ludzi seniorów z całej Polski.. masza parada.. bezpłatne badania pokaz mody koncerty nagrody.. gratulacje.. bardzo dziękuję i gratulacje !!!!

Patrycja

@Mega ZADOWOLONY PRACOWNIK, dziękuję za podzielenie się swoją opinią na forum! Możesz napisać, w jakim trybie pracuje się w Stowarzyszeniu "Manko" i jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy w tym miejscu? @Były pracownik Manko, a czy mogę zapytać, dlaczego zakończyłeś swoją przygodę z tą firmą? Jeśli oczywiście chcesz i możesz powiedzieć.

Mega ZADOWOLONY PRACOWNIK

Polecam pracę w Manko! - tu rozwój zawodowy gwarantowany w ekspresowym tempie! W innych firmach? - lata...!. Ludziom z doświadczeniem zawodowym i kompetencjami, do których ja należę oddaje się pole do działania i samodzielność do realizacji własnych pomysłów. A zatem - jak nie umiesz, nic nie wiesz to w mig się nauczysz. Jak umiesz i pokażesz, że umiesz i można na Ciebie liczyć, można mieć do Ciebie zaufanie... masz pole do działania i czujesz, że jesteś współtwórcą firmy i jej rozwoju. Ze świecą szukać takiego miejsca pracy, a jest na wyciągnięcie ręki. Ślepi i głusi... tego nie widzą ani nie słyszą... Głupcy...

Patrycja

@Piotr, jesteśmy tylko ludźmi i też nie każdy komentarz niezgodny z regulaminem jesteśmy w stanie "wyłapać" od razu. Staramy się to jednak robić jak najszybciej i najdokładniej. @Mateo, moderatorzy obecni są we wszystkich wątkach na forum. Reagujemy na wpisy, które nie powinny być miejsca, dopytujemy o szczegóły. Zachęcam do zapoznania się z ofertą "dla pracodawców" ( https://www.gowork.pl/pracodawca-oferta ), bo to, co piszesz, nie jest prawdą.

Pracownica

Kiedyś wam opowiem jak wyglada księgowość i rozliczanie w manko ... a czym bardziej rozliczanie projektów finansowanych z ministerstwa... salwarowski pakuj walizę !

baretek
@Pracownica 11.09.2018 17:12

no ja bym sie bał.. bo to prawda

śmiechy i chichy z krynicy

Królu seniorów dalej wciskasz biednym seniorom swoją gazetkę w ręce i robisz sobie z nimi zdjęcia?

Bruno

GO WORK - to dno .. co ja gadam poniżej dna :)

Jaro
@Bruno 08.09.2018 21:33

Co za denny portalik , tu wszyscy mogą napisać wszystko anonimowo. Zero wiarygodności. W dodatku oferta moderowania wpisów za kasę. Żenada!

tiger :)

Manko to miejsce dla twardzieli, a nie dzieci z problemami i kompleksami ... to jest jazda i szkoła życia, a nie świetlica terapeutyczna ... tu się zmienia rzeczywistość.. tu się walczy ... a nie niańczy... Jesteś słaby - nie przychodź do MANKO.. nie chce ci się żyć i pracować ... nie przychodź do Manko... .. jesteś socjalem ..to nie miejsce dla Ciebie ... pozdro :)

obiektywny
@tiger :) 18.07.2018 20:28

Nie chcesz zarabiać... przyjdź do Manko!

Pozdro dla Tigera
@tiger :) 18.07.2018 20:28

Tiger zawsze pozostaje Tigerem .. za nim słabe owieczki nie nadążą :) pozdro dla Tigera !!! rób swoje brachu ... słabe pieski szczekają .. a karawana idzie dalej !!!

Marek
@tiger :) 18.07.2018 20:28

Takie fora to nieporozumienie! Nic z tego sensownego ani wiarygodnego nie będzie... Jeśli ludzie wypowiadają się anonimowo to ich wiarygodność i użyteczność jest zerowa

Boryna
@tiger :) 18.07.2018 20:28

Pozdro dla TIGERA :) sieManko !!

Patrycja

@Ania, czyli rozumiem, że nie jesteś już związana z firmą. Cieszę się, że nabyłaś cennego doświadczenia zawodowego w Stowarzyszeniu "Manko". Pozdrawiam Cię serdecznie! Jak aktualnie wygląda praca w Stowarzyszeniu "Manko" w Krakowie? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Szymon
@Patrycja 31.08.2018 15:49

Zamierzam aplikować, słyszałem sporo o tej organizacji. Szczególnie w temacie kampanii społecznych mają wiele sukcesów i to mnie bardzo zachęca

Iza
@Szymon 31.08.2018 23:28

Aplikuj :) Bardzo dobre miejsce pracy i realizacji świetnych działań. Pracowałam tam , więc mogę potwierdzić !! :)

anonymous
@Iza 01.09.2018 18:19

Chyba na kolanach

Iza
@anonymous 01.09.2018 18:39

Proszę swoją frustracje eksponować w innych formach. Szczególnie w takich, które pomogą się z niej wyleczyć. Jest wiele sposobów. Życzę powodzenia oraz satysfakcji zawodowej i życiowej.

Spiralny
@Iza 02.09.2018 18:26

Iza - kocham Cię :)

Iza
@Spiralny 08.09.2018 21:34

Spiralny - doceniam docenienie :) Pracowałam w Manko więc mogę potwierdzić, że jest to idealne miejsce dla kreatywnych ludzi z pasją! Natomiast komentarze nawet negatywne powinny mieć styl i poziom. Myślę, że niektórzy użytkownicy Gowork powinni przejść solidną lekcję życia w celu nabrania dojrzałości i wyleczenia się frustracji.

Mateo

GOP WORK .. portalik co opluwa ... a potem chce kaskę za moderowanie i czyszczenie, co nazywa archiwizacją, bo ładniej... ale obciach pracować w takim g... jak bym, wolał rowy kopać ..

ANTY-SRANTY
@Mateo 08.09.2018 21:38

Popieram .. takie portaliki to żenada, Ile tam płacą za pracę ... Patrycjo oceń pracodawcę, jaka płaca, jaka atmosfera, jaka prowizja za to jak jakaś firma się ugnie i dam wam kasę za moderowanie tej chały :)

Patrycja

@Piotr, dlaczego kogoś wypowiedź ma kompromitować portal? Jako GoWork.pl nie mamy wpływu na komentarze zamieszczane na użytkowników - wszelkie niezgodności z regulaminem i uchybienia staramy się jednak wychwytywać od razu. Pracujesz lub pracowałeś w Stowarzyszeniu "Manko"? Jeśli tak, to zachęcam do podzielenia się swoją opinią na temat tego pracodawcy!

Piotr
@Patrycja 07.09.2018 21:29

Pani Patrycjo, bo moderacja powinna polegać na usuwaniu niemerytorycznych i obrażających inne osoby komentarzy. Tolerując takie wpisy stajcie się brukowcem .. i spluwaczką dla frustratów, tracąc całkowicie swoją wiarogodność, nie wspominając o etyce zawodowej moderatora czy czegokolwiek innego ..

Spirala pi-aru

Wyżelowany oszuście daj głos !

Piotr
@Spirala pi-aru 01.09.2018 18:38

Poziom i forma wypowiedzi jest tak niska, że kompletnie kompromituje portal GoWork i osobę która ją wpisała.

Marek

Póki ten marny portalik i inne będą anonimowe i każdy będzie mógł tu napisać co mu ślina na język przyniesie, bezkarnie pomawiając i opowiadając brednie bez pokrycia faktów i dowodów, nikt tego poważnie nie będzie traktował :)

Pozdro
@Marek 08.08.2018 18:44

Marku przecież nikt tego nie tratuje poważnie, chyba że jest dziecinny i naiwny.. Nikt anonimowych anonimów nie traktuje serio - bo to oczywiste :) To tylko taka zabawa i miejsce aby upuścić sobie trochę jadu i frustracji.. albo się wyżyć na kimś z pracy lub byłej pracy :)

Greg
@Marek 08.08.2018 18:44

Ten portal to kompletny absurd - przestrzeń i fabryka frustratów i co gorsze anonimowych hejterów !!

Marek
@Marek 08.08.2018 18:44

ha ha ha ktoś tu pisze o moderowaniu i rzetelności :) niskie loty...

Pozdro
@Marek 08.08.2018 18:44

GO work to dno dna :(((( ble ble ble ... aninowa spluwaczka

Bruno
@Marek 08.08.2018 18:44

popieram te portal to spluwaczka i dno .... :((((

Markus

Pracowałem w Manko prawie rok, rzadko można spotkać tak aktywną, twórcza i kreatywną organizację. Zmieniłem pracę (to normalne w dzisiejszym świecie) ale zdobyłem tam ogromne doświadczenie i szlif warsztatu PR i marketingu. Całe grono hejterów i frustratów wynika z ich nieporadności życiowej, słabości charakteru i osobistych problemów, które najłatwiej przenieść do anonimowego świata - to jest chore.

Seba
@Markus 08.08.2018 22:40

Dziękujemy za pierwszą sensowną i wiarygodną wypowiedź jaką tu przeczytałem :)

Marek
@Seba 09.08.2018 13:18

Popieram opinię Markusa. Jest merytoryczna i na temat.

obserwator
@Markus 08.08.2018 22:40

Przypadkiem znalazlem sie na stronie stowarzyszenia i na tej podstawie moge poprzec twoja opinie. Wyjatkowo jasno sformulowane cele, wymogi co do posiadaczy Karty, partnerow i zapewne mrowcza praca, zeby zgromadzic tyle ofert. Nie jest mi wiadomo, jak to dziala w praktyce, ale przekazane zostaly informacje i formularze, wiec znajomi seniorzy poinformuja. Inicjatywa potrzebna i co najcenniejsze , bez udzialu zlotoustych rzadowych notabli. I to na poczatek najlepsza wiadomosc!

Uważajcie

Stowarzyszenie zatrudnia i wykorzystuje osoby niepełnosprawne. Współpracują z fundacjami, które zatrudniają osoby niepełnosprawne, dopłacają grosze do ich pensji i traktują je jako tanią siłę roboczą. Tak naprawdę wykorzystują osoby, które jako oranizacja pozarządowa powinny chronić. W MANKO istotne są tylko pieniądze i to ile wpadnie do kieszeni zarządu. Uciekajcie i nie manujcie czasu.

Osoba Niepełnosprawna
@Uważajcie 08.08.2018 17:03

Dziwne oskarżenia. Sama jestem osobą niepełnosprawną, pracuje w Manko na cały etat, otrzymuje wypłatę na czas, mam umowę jestem zadowolona :) zatem chyba Pani pomyliła organizacje.

Pracuś
@Uważajcie 08.08.2018 17:03

A to dobre .. zatrudnia i wykorzystuje :) Czyli zatrudniając wykorzystuje :))) To niezłe pierwsze słyszę aby zatrudniać i wykorzystywać. Jest oferta pracy i płacy, godzę się i pracuje :) gdzie tu miejsce na wykorzystywanie ?

Kosmita
@Uważajcie 08.08.2018 17:03

Dzisiaj w każdej firmie i organizacji wszyscy wszystkich wykorzystują !!!!!! Uciekajmy z tego świata!!!!! Na tym świecie trzeba pracować !!!!!!!!!!!!! To straszne !!!!!! Wystrzelmy się gdzieś w kosmos, tam gdzie nie trzeba iść codziennie do pracy !!!!! Wtedy będzie sprawiedliwie !!! Zero pracy - to jest sprawiedliwość !!!!!

oj, gorzko
@Kosmita 08.08.2018 22:46

Hmm...W swiecie w ktorym zyjesz juz niektorzy nie poddaja sie terrorowi pracy. Maja po kilkoro dzieci i jedyny problem, ze kiedys one dorosna i manna sie skonczy. Pozostanie tylko zostac u nich na laskawym garnuszku. A moze podatnicy, ktorzy jeszcze przetrwaja zrzuca sie na starego " wypracowanego" czlowieka. Szacunku do pracy trzeba uczyc od dziecinstwa, a nie wyciagania reki!

Patrycja

@Dawid, a na jakie stanowisko chciałbyś aplikować? Myślę, że zawsze warto złożyć swoje CV do firmy i czekać na kontakt z ich strony oraz zaproszenie na rozmowę. Wtedy na pewno dowiesz się więcej, niemniej jednak trzymam kciuki, abyś otrzymał satysfakcjonujące Cię odpowiedzi na forum. @Ania, długo już pracujesz w Stowarzyszeniu "Manko"? Możesz napisać, czy praca w tym miejscu jest rozwojowa, czy pracownicy mają szanse awansować? @Basia, rozumiem, dziękuję bardzo za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Ania
@Patrycja 25.08.2018 15:06

Pracowałam prawie 2 lata w zarządzaniu projektami związanymi z działaniami PR, kampaniami społecznymi i wydawaniem ogólnopolskich czasopism. Praca jest bardzo rozwojowa! Żadna szkoła nie nauczy tak dobrze promocji, marketingu i redakcji jak organizacja która to robi z sukcesami 20 lat. Polecam!

Dawid

Zainteresowałem się działalnością Manko, mam znajomych, którzy kiedyś tam pracowali - mówią, że było spoko i działań w PR jest na maxa. Polecacie teraz aplikowanie tam?

Ania
@Dawid 22.08.2018 23:29

Zdecydowanie tak!!! Szczególnie jeśli chcesz pracować w dziale redakcji lub PR !!

Patrycja

@nie zmanipulowana, dziękuję za Twoją rozbudowaną opinię dotyczącą pracy w Stowarzyszeniu "Manko", nie rozumiem natomiast, dlaczego zwracasz się do mnie w ten sposób. Zadaję pytania, a odpowiedzi uzyskane od pracowników firmy z pewnością pomagają osobom zainteresowanym pracą w niej. Na forum natomiast pisać może każdy - a każdego użytkownika to już kwestia, czy do danych opinii będzie podchodził z dystansem. Na pewno portal Gowork.pl nie ma na celu manipulacji. Jest on po to, by każda osoba szukająca pracy mogła się dowiedzieć czegoś więcej od pracodawcy. Ważne jest to, by osoby wypowiadające się na forum pisały prawdę, a to już od nas nie zależy. Pozdrawiam i życzę wiele dobrego! @Basia, cieszę się, że jesteś zadowolona z pracy w tej firmie. Rozważałabyś w przyszłości powrót do pracy w niej?

Basia
@Patrycja 19.08.2018 19:56

Mam stałą pracę w innym miejscu, ale chętnie wróciłabym do pracy w Stowarzyszeniu, również dlatego, że od czasu gdy tam pracowałam organizacja się ogromnie rozwinęła, jest mnóstwo nowych, ciekawych działań.

Marek
@Basia 20.08.2018 00:17

Dzięki Basiu za pomocne info :) sieManko :)

Pracownica

Co tam królu seniorów ? Zarzuć jakimś seksistowskim żartem.

nie zmanipulowana

Pani Patrycjo, proszę mi wyjaśnić w jaki sposób się zwracam?... bo nie uściśliła Pani... jaki to sposób? Jestem niekulturalna, niegrzeczna? Piszę, bo na portalu może każdy, jak Pani sama twierdzi wyrazić swoje zdanie, co właśnie uczyniłam.

Zostaw opinię o Stowarzyszenie "Manko" - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stowarzyszenie "Manko"