BLACHOTRAPEZ

Janów Lubelski - Blachotrapez
Łódź - Blachotrapez Firma Usługowa
Sękocin Nowy - BLACHOTRAPEZ

3. Opinie o pracodawcach Rabka-Zdrój
  5. Opinie o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Opinie o BLACHOTRAPEZ Rabka-Zdrój

Nie przegap nowości o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.!

qweqwe

09.11.2018 13:49

Pracowałem w blachotrapezie 3 miesiące. Stanowisko doradca techniczno-handlowy. Srednia wyplata to 2200. Podstawa to 1800 co ciekawe pracownicy ktorzy pracuja 1rok mają 1500 a nowy dostaje z miejsca 1800 xD. około 40h nadgodzin które trzeba robić za darmo. W sezonie podobno można wiecej zarobić ale wtedy jest duzo wiecej nadgodzin co suma sumarum wychodzi z 15/h. Obiecują gruszki na wierzbie miało być spokojnie 3000 a wydaje mi się to nie możliwe. Generalnie atmosfera całkiem spoko, ale jak to wszędzie trzeba uważać na fałszywych ludzi. Praca bywa niebezpieczna. Blacha jest bardzo ostra i dochodzi praca na wysokosciach. W zimie sama podstawa bo nic się nie dzieje. Ogólnie nie polecam.
    Hosso

21.11.2018 22:19

Kolego, zapomniałeś o podstawowej rzeczy- miałeś jeszcze coś sprzedać. Poza tym podziękowałem Ci wcześniej. Kolega z filii nie był w stanie z Tobą wytrzymać nawet 3 miesięcy. Ps. Dekarze czekają na Cb do dzisiaj z podziękowaniem za dokładne pomiary ... ;)
    Rudy

26.11.2018 21:10

Na jakiej filii pracowałeś ?
    Jacek

18.05.2018 17:36

Nikt ci więcej nie da jak BLACHOTRAPEZ obieca... Totalne dno!
    Rudy

26.11.2018 21:03

Prawda!!!
    Z_Rabki

09.10.2018 18:43

Czytając wasze posty, czy tam pracujecie czy pracowaliście mogę stwierdzić w 90 % że macie rację. Firma znana (od MS w piłce nożnej) w całej Polsce, z kilkudziesięcioletnią tradycja, z renoma itp... a nie ma dla pracowników nawet pakietu medycznego. Premie 200 zł, nadgodziny odbierane w okresie zimowym, brak jakiegokolwiek socjalu. To w Biedronce dzieci na święta chociaż paczkę dostana, nie mówiąc już o socjalu full wypas. Wstyd I zażenowanie !!!
    KUBA

18.10.2018 17:46

To jak mam nadzieję że już w tej Tak bardzo złej firmie nie pracujesz, tylko pracujesz, w Biedronce i jest ci dobrze. Proszę pokażcie w okolicy firmę produkcyjną która płaci lepiej niż Blachotrapez, która pomimo że, mam tak sezonową pracę nigdy nie wysłała pracowników na urlopy bezpłatne i nie zwalnia ludzi. Ludzie piszcie prawdę. Bo jak na ten moment to są bzdury. Owszem nie ma pakietów socjalnych Ale wynagrodzenia są na przyzwoitym naprawdę poziomie. A nadgodziny do odrbrania no coz przynajmniej remont zrobisz w domu. I przynajmniej są ewidencjonowane i do odebrania. A napisz że ta premia 200 zł to dodatkowy bon na święta , a nie że tyle jest premii.
    xyz

08.10.2018 20:41

praca ok. doradca handlowo techniczny. pracyje kilka lat. chwale pracodawce. wiadomo chcialo by sie wiecej (powiekszyc swoj koszyk dobr). wiele ma atutow Blachotrapez. nikt nikogo na sile nie trzyma ale jak sie pracuje to doceniaja wedlow procedur , widac to na koncie. jak robisz swoje to nikt sie nie czepia.

04.09.2018 15:46

21.09.2018 15:46

A wykonanie dachu zgodne z projektem? Może ktoś siekał blachę jak popadnie a teraz wieszasz psy na niewinnej osobie. Zastanów się co piszesz...
    Alicja

25.06.2018 23:28

Czy firma zapewnia swoim pracownikom oprócz stałego wynagrodzenia dodatkowe profity? Na przykład w postaci dofinansowania do karty sportowej lub na dojazdy do pracy? Czy zapewniony jest pracownikom pakiet socjalny? Jak ta kwestia wygląda w BLACHOTRAPEZ?
    Bór

05.07.2018 22:02

Bór piszesz nie na temat...
    Rozdzieliła nas piłka

05.07.2018 23:20

Zgadza się - 200 zł na Św. B.N. Ale ten "rarytas" funkcjonuje dopiero od bodajże 2 lat. Poza tym nic więcej niema. Starzy (niepracujący już) pracownicy mówili , że na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat również nic nie dostawali.

22.05.2018 17:33

Podpowie ktoś jak wygląda praca operatora lini produkcyjnej w zakładzie w Rabce.(zarobki,atmosfera). Czy warto ???

20.04.2018 20:57

Buli

06.05.2018 15:26

To Ty wielki nieudaczniku, który na widok klienta dostawał kociej mordy?

07.05.2018 20:06

Powiedz dla czego piszesz na mój temat skoro mnie nie znasz?

19.04.2018 07:49

Tam trzeba aplikować na menadżera. Jeden to nawet kierowcę ma????
    Landmesser

03.05.2018 11:21

Przepraszam Cię Dostap . To nie do Ciebie było lecz do Tommyego. Źle zrozumiałem zasady postowania/odpowiadania na tym forum :-) Poza tym , zgadzam się z Tobą :-)
    Łoszak

06.05.2018 15:31

Chyba wynieśli...z tej firmy tak wiele..mówiąc dosłownie.
    lolo

15.04.2018 21:05

Witam. Jak wyglądają zarobki w firmie? Jest zapotrzebowanie na pracowników produkcji Rabka- Zdrój? Proszę o info.
    zawiedziony współpracą

07.04.2018 17:57

Trzeci tydzień czekam na domówienie do zamówienia i nikt nic nie wie poraszka.

12.04.2018 15:19

Oni teraz Glika pilnują a nie zamówień

02.04.2018 19:08

Zarobić można, narobić się też można. Na koniec i tak Ciebie oplują. Opis -prostu korporacja, ale lepiej pasuje (usunięte przez administratora).
    Daria

17.03.2018 16:32

Więcej pracujecie to więcej zarobicie i po co to narzekanie??
    Macgywer

23.03.2018 04:27

Masz "rację".Przepracujesz więcej godzin to wiecej zarobisz.
    BYŁY PRACOWNIK - i całe szczęście

15.07.2017 13:53

Ludzie - nie dajcie sobie wciskać tego steku bzdur. Wszystkie te "achy", "ochy" i jaki to nie super pracodawca pisze paru kierowników dla podniesienia oceny firmy. Rzeczywistość jest zgoła zupełnie inna, już na początku miesiąca dostaniecie do obowiązkowego podpisu papier na którym widnieje że przepracowaliście jedynie 8h dziennie. A w rzeczywistości będzie ich po 10, jak szybko można policzyć 1/4 etatu pracujecie w systemie "obowiązkowej daniny na rzecz firmy". Zamiennie można to nazwać ZŁODZIEJSTWEM. Lepiej poszukać chwilę dłużej i znaleźć uczciwszego pracodawcę.
    Narcyz

20.02.2018 11:06

Zgadza się... Papiery co miesiąc awansem trzeba podpisywać z godzinami jakie się niby przerobiło a przerobiło się ich znacznie więcej. Każda sobota jest pracująca i nie można sobie odbierać dni wolnych. Urlopy w lecie dają z wielką łaską(usunięte przez administratora)Zimą natomiast zmuszają do wybierania urlopów pomimo że się go w danym momencie nie potrzebuje.
    Norbi

07.03.2018 16:13

Potwierdzam powyższe z jedną tylko zmianą - soboty są wolne ale tylko w okresie zimowym pod warunkiem że zasypie śniegiem w innym przypadku pracujesz w sobotę wymiennie z drugim handlowcem, średnio wypada 2 soboty w miesiącu.

29.12.2017 22:29

Moje pytania nadal aktualne.☺
    Janekxx

22.12.2017 09:44

Witam, moze ktos udzielic mi informacji jak wyglada praca w punktach sprzedazy,chodzi mi glownie o wyplaty,czy sa jakies podstawy,czy moze wszystko zalezy od obrotu danego punktu? Czesto zmieniaja sie osoby na punktach? Polecacie ewentualnie?

15.09.2017 15:21

Są moze przyjęcia na produkcji w zakładzie w Rabce? Jakie stanowisko polecacie? Jakie +i - pracy w B.T? Jakich zarobków się spodziewać ? Ktoś ,coś ;-) ?

13.12.2016 18:17

Malwina

13.12.2016 21:22

Chciałbym się przyjąć jako doradca techniczny. Jakie sa tam warunki i co to za stanowisko? Bardzij kontakt z klientem czy praca w biurze?
    Baron

16.07.2017 09:11

Lepiej szukaj innej pracy kolego...
    Andrzej

16.07.2017 09:03

Totalne dno! Odszedlem z pcacy po 9 latach! To chyba cos znaczy... Wyzysk pracownikow!
    BYŁY PRACOWNIK

03.06.2017 22:38

Ale permanentna ściema z tymi dobrymi opiniami !!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, TE DOBRE PISZE PARU KOLESI Z KIEROWNICTWA A WY NIE ŁYKAJCIE TEGO - TAK DLA OSOBISTEGO DOBRA WIEM BO PRACOWAŁEM
    Twój Mistrz

06.06.2017 20:10

Pewnie byłeś zwykłym nierobem i stąd to wszystko, ale nie martw się, może ktoś gdzieś da Ci szansę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BLACHOTRAPEZ?

Kontakt - BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Kilińskiego 49a 34-700 Rabka-Zdrój

Branża główna: Motocykle i jednoślady

Dana

26.05.2017 17:31

Niektórzy mają problem z tym, że w pracy trzeba po prostu pracować ;)
    Funky Dart

24.05.2017 23:38

Znowu nic się nie ukazuje ze złych opinii. Ciekawe czemu tu same pozytywy a 2/5 ocena. Troszkę nie fair ze blokujecie niepszychylne wpisy a może było by warto wyciągnąć wnioski. Łączy nas piłka bądźcie fair... Panie prezesie szacunek do pracownika artykuł Forbes toż to stek bzdur, lubi Pan (usunięte przez administratora)a nie dobrych pracowników.
    Ar2b2

25.05.2017 09:35

Rzadko udzielam się w takich sytuacjach, ale nie mogę już wytrzymać poziomu malkontenctwa i zawiści. Pracowałem w Firmie kilka lat i jasne, że są rzeczy, które można by zmienić. Tak jest wszędzie. Ale tutaj jak pracujesz dobrze, to nikt Ci ręki nie wykręca, pieniądz jest na koncie na czas itd.. W ilu firmach pracowałeś w życiu? Czy teraz Twój pracodawca za sam fakt przychodzenia do pracy wypisuje Ci laurki? I jeszcze te personalne wrzutki, śmieszne. Pewnie na oczy nie widziałeś człowieka.
    Jan III Sobieski

30.05.2017 22:11

Psy szczekają karawana jedzie dalej.
    Kazio

11.04.2017 08:13

@Piasek Poprzedni handlowiec znalazł prace bliżej miejsca zamieszkania. Przez blisko trzy lata dojeżdżał blisko 60km, a teraz ma prace na miejscu w swoim mieście.
    Piasek

08.04.2017 09:45

Witam, czy ktoś z was mógłby coś powiedzieć na temat punktu w świdniku? Czy może ktoś wie dlaczego tam nie pracuje poprzedni handlowiec- słaby teren czy coś innego?
    Łukasz zza Wody

07.01.2017 06:05

Jako pracodawca, Blachotrapez to pozytywny wyjątek. Przez własną głupotę już tam nie pracuję. Ważne, to oddzielenie życia prywatnego od zawodowego.
    zadowolony

03.01.2017 20:47

Pracuję w tej firmie od 6 lat i przez ten okres nie spotkało mnie nic złego z jej strony, wręcz przeciwnie - bardzo dobre wynagrodzenie oraz szansa rozwoju własnych umiejętności. Nie rozumiem ludzi którzy chcą składać jakieś pozwy w stosunku do firmy, która daje możliwość godnych zarobków. Oczywiście aby zarobić trzeba dać też coś od siebie.
    DoN PeDrO

14.12.2016 09:07

Życzę powodzenia w sprawie sądowej ale na cuda nie liczcie byłem świadkiem w takim procesie i wie jak to wygląda, jedna wielka żenada. Solidarność koleżeńska kończy się na gadaniu, a jak przychodzi do sprawy to nikt nie chce włóczyć się po sądach... Kolega akurat przegrał swoją sprawę, a jak przyszło mu zapłacić wszystkie koszty to stwierdził, że ostatni raz szukał sprawiedliwości w sądzie...
    Renia(dyz)

14.12.2016 09:00

Piszę jeszcze raz, ponieważ nie ukazał się mój post. Pracowałem kilka lat i jestem z firmy zadowolona. Raz było lepiej raz gorzej, jednak trzeba podkreślić, że Blachotrapez dba o pracowników (szkolenia, konkursy, nagrody, wyjazdy). Polecam :)
    RenataDyzma

14.12.2016 08:23

Pracowałam kilka lat w Blachotrapezie. Bywało różnie. Raz lepiej raz gorzej. Jednak można dobrze zarobić. Ogólnie atmosfera dobra, przełożony fajny facet, szkolenia, wyjazdy.
    kozibobek

03.12.2016 20:16

Jak jesteś słabym PH/menagerem, nie masz wyników i nie dajesz rady to jest rotacja :) Większość handlowców pracuje dobrych kilka lat, więc chyba nie jest tak źle jak niektórzy tu piszą. Na 140 placówek co najmniej na kilku muszą być jakieś ruchy ( chciał nie chciał ). Praca w Blachotrapezie ma swój specyficzny urok, myślę jednak że warto spróbować.
    Wrona

04.12.2016 09:50

Dzieki, a jak szefowstwo i stosunek dp pracownika? Szanuja ludzi? Dla mnie to wazne bo mam lrzykre doświadczenia

22.11.2016 18:38

Mam pewien problem... zakupiłem blachę dachowkową z firmy blachotrapez i rdzewieje mi na przegieciach już po 3 latach. Firma mi gwarancji nie uwzględniła bo nie mam nigdzie druku gwarancji. Sprzedawca twierdził że faktura jest gwarancją. Co prawda dostałem 30 puszek farby w sprayu ale czy to starczy na pomalowanie dachu 200m? Pomocy co mam robić?
    Wrona

25.11.2016 08:07

A ja mam taki problem ze niektorzg ludzie nie mysla tylko piszą gdzie popadnie i co popadnie i przez to nie moge sie niczego o firmie dowiedziec.. gosciu masz problem z ich blacha to pisz gdzir indziej. czy ktoś moze mi powiedziec zwyczajnie jak tam sie pracuje? Jaka jest atmosfera? Czy szanuja czlowieka? Jak z szefostwem? Ciagle daja ogloszenia wiec pewnie cos sie dzieje.
    Krakusek

10.11.2016 06:58

Zakupiłem blachę na podsiubitkę w kolorze złoty dąb w oddziale Blachotrapez a dostałem ją naklejką Supertrapez o co chodzi? Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
    Dan by Dan

11.11.2016 12:11

Materiał jest najwyższej jakości ? - Jest ! - A więc SUPER ! Podsufitka jest w kształcie trapezu ? - Jest ! - A więc TRAPEZ ! SUPER + TRAPEZ = SUPERTRAPEZ ! ;-) ;-) ;-) Bingo !!!!
    dekarz

15.04.2017 11:37

Rodzinka majaca firme Supertrapez.wpisz w Googlach.
    danse

14.10.2016 22:02

Na pewno taki doradca handlowo-techniczny ma szansę oprócz premii jeszcze na jakieś beenfity socjalne, a to dobrze, bo odpowiednie ubezpieczenie zawsze jest potrzebne każdemu pracownikowi. A wypłata jaka?

14.10.2016 21:53

W tej chwili w firmie jeżeli chodzi o detal spore zmiany, nawet mała rewolucja. (usunięte przez administratora)Dodatkowe premie za sprzedaż dla najlepszych placówek. Główne nastawienie w tej chwili na marże , przez co ciężej handlowcom sprzedać dany produkt. Jesteś gorolem? Już masz plusa :)(usunięte przez administratora)
    Zaba

31.10.2016 18:06

Nooo zmiamy i to konkretne, a jesli o mnie chodzi to na koncie bardzo mi sie zmienilo na plus, hahaa.
    Kozibobek

05.11.2016 10:20

No to zabka tylko pozazdroscic :) Dalszych sukcesow ... Buziaki

23.08.2016 19:40

Patrice

29.08.2016 11:34

Pracuje tu 6 lat i w końcu widać swiatleko w tunelu. NARESZCIE!. Moze skonczy sie kolesiostwo i zacznie sie normalnie tak jak powinno być w firmie. Pozostaje miec nadzieje, bo firma zaj...bista

18.06.2016 11:23

Zagórski

19.06.2016 23:55

He he ! "Odnoszę sukces" , dobre ! Nawet bardzo ! Jeżeli ktoś odnosi sukces w takich firmach , to na pewno nie pracownik. Chociaż to pojęcie względne. No dobra młody ! Dawaj ! Zasmakuj w "sukcesie" i wuala świecie biznesu ! Po kilku latach zrozumiesz o czym mówię. Tylko uważaj na WILKI na górze . Good luck !
    Wiechu

18.06.2016 00:00

Jeśli po przeczytaniu kilku postów i to w dodatku od sfrustrowanych ludzi, ktorzy juz nie pracują, wyciągasz wniosek, że w klikuset osobowej firmie większość nie dogaduje się z kierownictwem, to jest to żelazna logika, nie ma żartów....brawo! ;)
    Makczu

09.06.2016 21:56

A ja tu pracuję już czwarty rok i nigdzie tyle nie zarabialem. Jasne, że jest orka i to konkretna ale przynajmniej u mnie w dziale jest atmosfera niezła I ludzie fajni. Tak po ludzku patrzac to tym co odeszli pewnie trochę żal bo w niewielu miejscach tak placa jak tu i coby nie mówić to taka jest prawda. A szefostwo, no cóż, można się dogadać i jak jesteś normalny to traktują cie normalnie. Także jesli ktos chce powalczyć to może spróbować
    Mr. Eco

10.06.2016 23:29

Makczu Pikczu ! U Ciebie w dziale !? Może w dziale managerów ? Echh... Coś mi tu śmierdzi. No dobra ! Ale jak to ? Z szefostwem można się dogadać ? Ciekawe . To jakim to trzeba być aby byc normalnym ?
    Gotowy

05.06.2016 18:31

Hej planuje złożyć aplikacje. Jak atmosfera w pracy i kierownictwo? Widze ze firma rzetelna, ale mnie interesuje jak sie tam pracuje. Dzięki
    Musashi

05.06.2016 20:29

Wiesz co ? Myślę , że jedynym sposobem aby się przekonać - trzeba się zatrudnić. Po prostu usłyszysz na tym forum dwie opinie : 1) Atmosfera pracy i kierownictwo jest SUUUUPER ! 2) Atmosfera pracy i kierownictwo to pomyłka. Poczytaj co wcześniej pisano na forum. Z mojego punktu widzenia na podstawie wieloletnich obserwacji stwierdzam , że : Punkt 1 - To opinia wszelkiej maści (usunięte przez administratora)i kombinatorów. Punkt 2 - Hmm... Jak to powiedzieć... Zacni i uczciwi ludzie to już w większości odeszli z tej firmy a ci z nich którzy zostali to frustraci , i to będzie w zasadzie ich opinia. Więc najpierw stań przed lustrem i zadaj sobie pytanie kim naprawdę jesteś , do której grupy możesz się zaliczyć. To będzie odpowiedź na Twoje pytanie. Sayonara .
    Slązaczka

16.05.2016 21:50

Ale co ma się zmienić? Jakieś duże zmiany?

Zostaw merytoryczną opinię o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.