BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.
3 240 6 1

Opinie o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

qweqwe

Pracowałem w blachotrapezie 3 miesiące. Stanowisko doradca techniczno-handlowy. Srednia wyplata to 2200. Podstawa to 1800 co ciekawe pracownicy ktorzy pracuja 1rok mają 1500 a nowy dostaje z miejsca 1800 xD. około 40h nadgodzin które trzeba robić za darmo. W sezonie podobno można wiecej zarobić ale wtedy jest duzo wiecej nadgodzin co suma sumarum wychodzi z 15/h. Obiecują gruszki na wierzbie miało być spokojnie 3000 a wydaje mi się to nie możliwe. Generalnie atmosfera całkiem spoko, ale jak to wszędzie trzeba uważać na fałszywych ludzi. Praca bywa niebezpieczna. Blacha jest bardzo ostra i dochodzi praca na wysokosciach. W zimie sama podstawa bo nic się nie dzieje. Ogólnie nie polecam.

Z_Rabki

Czytając wasze posty, czy tam pracujecie czy pracowaliście mogę stwierdzić w 90 % że macie rację. Firma znana (od MS w piłce nożnej) w całej Polsce, z kilkudziesięcioletnią tradycja, z renoma itp... a nie ma dla pracowników nawet pakietu medycznego. Premie 200 zł, nadgodziny odbierane w okresie zimowym, brak jakiegokolwiek socjalu. To w Biedronce dzieci na święta chociaż paczkę dostana, nie mówiąc już o socjalu full wypas. Wstyd I zażenowanie !!!

KUBA
@Z_Rabki 09.10.2018 18:43

To jak mam nadzieję że już w tej Tak bardzo złej firmie nie pracujesz, tylko pracujesz, w Biedronce i jest ci dobrze. Proszę pokażcie w okolicy firmę produkcyjną która płaci lepiej niż Blachotrapez, która pomimo że, mam tak sezonową pracę nigdy nie wysłała pracowników na urlopy bezpłatne i nie zwalnia ludzi. Ludzie piszcie prawdę. Bo jak na ten moment to są bzdury. Owszem nie ma pakietów socjalnych Ale wynagrodzenia są na przyzwoitym naprawdę poziomie. A nadgodziny do odrbrania no coz przynajmniej remont zrobisz w domu. I przynajmniej są ewidencjonowane i do odebrania. A napisz że ta premia 200 zł to dodatkowy bon na święta , a nie że tyle jest premii.

Olek

Wyjatkowo (usunięte przez administratora) firma. Zdecydowanie omijac szerokim łukiem.

xyz

praca ok. doradca handlowo techniczny. pracyje kilka lat. chwale pracodawce. wiadomo chcialo by sie wiecej (powiekszyc swoj koszyk dobr). wiele ma atutow Blachotrapez. nikt nikogo na sile nie trzyma ale jak sie pracuje to doceniaja wedlow procedur , widac to na koncie. jak robisz swoje to nikt sie nie czepia.

Laalaa

Nie polecam obsługi firmy w Pszczynie! Pani obsługująca niekompetentna. Podczas składania zamówienia obliczyła niewłaściwą ilość metrów blachy, po mimo projektu dachu i wszelkich informacji. Blacha była wzięta ma kredyt, mega długi czas oczekiwania na decyzje. W dodatku brakująca ilość blachy to czas oczekiwania ponad 2 tygodnie! Jakiś żart! Cieżki kontakt z Panią. A na koniec przygody z blachą trzeba było samemu pojechać po nią. Nie polecam tej Pani. Chyba ze ktoś chce mega szybko osiwieć.

Mcgywer
@Laalaa 04.09.2018 15:46

A wykonanie dachu zgodne z projektem? Może ktoś siekał blachę jak popadnie a teraz wieszasz psy na niewinnej osobie. Zastanów się co piszesz...

Alicja

@Produkcja czy mógłbyś nam przedstawić w kilku zdaniach zarys Twojej pracy w firmie BLACHOTRAPEZ? Czy jeśli jest tyle obowiązków i zarazem nie możecie liczyć na rozbudowany socjal, to czy zarazem wynagrodzenie jest adekwatne do powierzonych funkcji?

Alicja

Czy firma zapewnia swoim pracownikom oprócz stałego wynagrodzenia dodatkowe profity? Na przykład w postaci dofinansowania do karty sportowej lub na dojazdy do pracy? Czy zapewniony jest pracownikom pakiet socjalny? Jak ta kwestia wygląda w BLACHOTRAPEZ?

Produkcja
@Alicja 25.06.2018 23:28

Nic takiego nie ma niedawno chcielismy karty benefitowe to powiedziano nam ze trzeba za nia zaplacic 160 zl (tyle kosztuje karta bezposrednio od firmy która się tym zajmuje).Pakietu socjalnego nie ma, chyba ze 200 zł na święta to dla Ciebie socjal ????.Nie polecam...

Bór
@Produkcja 04.07.2018 10:51

To napisz lepiej ile zarabiasz to zaraz się 10 osób na Twoje miejsce ustawi.

Bór
@Alicja 25.06.2018 23:28

Bór piszesz nie na temat...

Rozdzieliła nas piłka
@Produkcja 04.07.2018 10:51

Zgadza się - 200 zł na Św. B.N. Ale ten "rarytas" funkcjonuje dopiero od bodajże 2 lat. Poza tym nic więcej niema. Starzy (niepracujący już) pracownicy mówili , że na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat również nic nie dostawali.

Tymon

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto aplikować?

Student of Confucius

Szanowni Państwo. Już od pierwszych minut meczu naszej reprezentacji z Senegalem czułem niepokój wynikający z partnerstwa (czyt. sponsoringu) BLACHOTRAPEZU z naszą reprezentacją Polski. W zasadzie pierwsze obawy pojawily się dużo wcześniej , gdy było już wiadomo że firma ta , takową rolę pełnić będzie. W tej chwili , po pierwszej połowie meczu naszej kadry z Kolumbią jestem pewien jednego : Jaka firma , taka energia ! Niech już lepiej BLACHOTRAPEZ nie rozpycha się w tym sporcie , bo jego negatywna energia nie służy niestety naszym piłkarzom. Amen...

Alicja

@Metall, stanowisko operatora linii produkcyjnej jest pracą dwuzmianową. Do głównych zadań należy uruchamianie i nadzór linii produkcyjnej. Operator kontroluje jakość wyrobów i zajmuje się ogólnymi pracami magazynowymi. Zapewniona jest umowa o pracę.

Metall

Podpowie ktoś jak wygląda praca operatora lini produkcyjnej w zakładzie w Rabce.(zarobki,atmosfera). Czy warto ???

Alicja

Czy ktoś z obecnych na forum pracowników chciałby wypowiedzieć się na temat pracy w BLACHOTRAPEZ w sposób prawdziwy i merytoryczny? Każda rzetelna informacja na temat sytuacji w firmie jest pomocna dla ubiegających się o pracę. Obecnie dla zainteresowanych jest prowadzona rekrutacja na operatora linii produkcyjnej. Więcej informacji znajduje się na stronie firmy: https://www.blachotrapez.eu/pl/19/oferta-pracy.

Jacek

Nikt ci więcej nie da jak BLACHOTRAPEZ obieca... Totalne dno!

Tomasz

Podpowiedzcie jakie wyposażenie dostaje w firmie przedstawiciel handlowy?

Witold

Słyszałem, że potrzebowali na przedstawiciela handlowego, czy to jeszcze aktualne?

Mcgywer
@Witold 20.04.2018 20:57

Jak przełożony to Grzegorz W. to daruj sobie. Szkoda twoich nerwów

Pracownik
@Mcgywer 24.04.2018 13:44

@Mcgywer nie potrafiłeś sprostać prostym zadaniom do wykonania więc nie dziw się, że już Cię nie ma w naszym zespole :P Najlepiej teraz oskarżać przełożonych. Żenujące :)

Mcgywer
@Pracownik 26.04.2018 11:24

Niebawem się spotkamy i prosto w oczy mi to powiesz?

Buli
@Mcgywer 27.04.2018 03:49

To Ty wielki nieudaczniku, który na widok klienta dostawał kociej mordy?

Mcgywer
@Buli 06.05.2018 15:26

Powiedz dla czego piszesz na mój temat skoro mnie nie znasz?

Mcgywer

Tam trzeba aplikować na menadżera. Jeden to nawet kierowcę ma????

Tommy
@Mcgywer 19.04.2018 07:49

Jak go stać to dlaczego ma nie mieć w końcu jest kierownikiem a nie kierowca matole.

Dostap
@Tommy 26.04.2018 22:37

Obrońca uciśnionych. Ps. Sam jesteś ...

Mcgywer
@Tommy 26.04.2018 22:37

Zawrzyj że tak zażartuje twarz

Landmesser
@Dostap 27.04.2018 06:13

Zapewniam Cię , że kolega nie jest sam. Wiele osób obserwuje rozwój sytuacji na tym forum (niekoniecznie poprzez subskrypcje). Wiele z tych osób na pewno ma bardzo dużo do powiedzenia , na temat pracy (i nie tylko) w BLACHOTRAPEZIE. Oczywistą rzeczą jest , że działa tutaj małe stadko "klakierów" . Jednak stadko , to nie większość. Pamiętaj o tym. I jeszcze jedno . Przyjdzie czas , że powrócą demony przeszłości , a wraz z nimi czas trudnych pytań i odpowiedzi. Zanim jednak głupkowato odpowiesz na ten post proponuję Ci , abyś głęboko zastanowił się nad tym , jakie konsekwencje może przynieść nadgorliwa obrona takiej firmy jak BLACHOTRAPEZ. Jaką ona jest , myślę że wiesz bardzo dobrze bez względu na to jakim jesteś człowiekiem. P.S. Każda akcja , wywołuje reakcję (bez względu na czas).

Hahahahkalkier
@Landmesser 30.04.2018 20:38

Jesteś biednym, smutnym człowiekiem. Idz kontynuować prace w markecie na kasie. ????????????

Dostap
@Landmesser 30.04.2018 20:38

Nie bronię firmy tylko nie zgadzam się żeby wyzywać kogoś od matołków. Zwłaszcza kolegów którzy wnieśli do firmy tak wiele a zostali potraktowani na koniec jak szmaty. O to mi chodziło

Landmesser
@Dostap 02.05.2018 18:45

Przepraszam Cię Dostap . To nie do Ciebie było lecz do Tommyego. Źle zrozumiałem zasady postowania/odpowiadania na tym forum :-) Poza tym , zgadzam się z Tobą :-)

Łoszak
@Dostap 02.05.2018 18:45

Chyba wynieśli...z tej firmy tak wiele..mówiąc dosłownie.

lolo

Witam. Jak wyglądają zarobki w firmie? Jest zapotrzebowanie na pracowników produkcji Rabka- Zdrój? Proszę o info.

zawiedziony współpracą

Trzeci tydzień czekam na domówienie do zamówienia i nikt nic nie wie poraszka.

Mcgywer
@zawiedziony współpracą 07.04.2018 17:57

Oni teraz Glika pilnują a nie zamówień

Mcgywer

Zarobić można, narobić się też można. Na koniec i tak Ciebie oplują. Opis -prostu korporacja, ale lepiej pasuje kołchoz.

Daria

Więcej pracujecie to więcej zarobicie i po co to narzekanie??

Macgywer
@Daria 17.03.2018 16:32

Masz "rację".Przepracujesz więcej godzin to wiecej zarobisz.

BYŁY PRACOWNIK - i całe szczęście

Ludzie - nie dajcie sobie wciskać tego steku bzdur. Wszystkie te "achy", "ochy" i jaki to nie super pracodawca pisze paru kierowników dla podniesienia oceny firmy. Rzeczywistość jest zgoła zupełnie inna, już na początku miesiąca dostaniecie do obowiązkowego podpisu papier na którym widnieje że przepracowaliście jedynie 8h dziennie. A w rzeczywistości będzie ich po 10, jak szybko można policzyć 1/4 etatu pracujecie w systemie "obowiązkowej daniny na rzecz firmy". Zamiennie można to nazwać ZŁODZIEJSTWEM. Lepiej poszukać chwilę dłużej i znaleźć uczciwszego pracodawcę.

Grzechu
@BYŁY PRACOWNIK - i całe szczęście 15.07.2017 13:53

To jakieś szaleństwo, co piszesz. Ja nigdy żadnego papieru nie podpisywałem, wychodzę normalnie o czasie i zarabiam sobie przyzwoicie tak że mi starcza żeby z żona sobie pozwolić na fajne wakacje i dziecku na zachcianki też starcza. Jeśli ktoś sobie ceni stabilizacje i godne warunki, to śmiało. Przy czym co charakter to opinia. Jeśli komuś się nie chce pracować i tylko brać pieniądze, to nigdzie nie będzie zadowolony. Ja polecam blachotrapez a wiem co mówię bo już tam jestem od 4 lat a szwagier od 7.

Krzychu
@Grzechu 25.07.2017 14:04

Papier jest do podpisania co miesiąc,pracuje (jeszcze)wiec wiem...

Narcyz
@Krzychu 01.02.2018 09:49

Zgadza się... Papiery co miesiąc awansem trzeba podpisywać z godzinami jakie się niby przerobiło a przerobiło się ich znacznie więcej. Każda sobota jest pracująca i nie można sobie odbierać dni wolnych. Urlopy w lecie dają z wielką łaską(usunięte przez administratora)Zimą natomiast zmuszają do wybierania urlopów pomimo że się go w danym momencie nie potrzebuje.

Norbi
@Narcyz 20.02.2018 11:06

Potwierdzam powyższe z jedną tylko zmianą - soboty są wolne ale tylko w okresie zimowym pod warunkiem że zasypie śniegiem w innym przypadku pracujesz w sobotę wymiennie z drugim handlowcem, średnio wypada 2 soboty w miesiącu.

Metall

Moje pytania nadal aktualne.☺

Janekxx

Witam, moze ktos udzielic mi informacji jak wyglada praca w punktach sprzedazy,chodzi mi glownie o wyplaty,czy sa jakies podstawy,czy moze wszystko zalezy od obrotu danego punktu? Czesto zmieniaja sie osoby na punktach? Polecacie ewentualnie?

Alicja

@Metall aktualnie niestety nie ma żadnych nowych ofert pracy. Natomiast warto śledzić oferty na bieżąco, może coś się pojawi. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.?

Metall

Są moze przyjęcia na produkcji w zakładzie w Rabce? Jakie stanowisko polecacie? Jakie +i - pracy w B.T? Jakich zarobków się spodziewać ? Ktoś ,coś ;-) ?

Alicja

@Grzechu dość długo pracujesz w firmie BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o. Co najbardziej podoba Ci się w firmie? Powiesz na nam coś więcej o warunkach pracy? @Poeata na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed przystąpieniem do wystawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin.

Andrzej

Totalne dno! Odszedlem z pcacy po 9 latach! To chyba cos znaczy... Wyzysk pracownikow!

Alicja

@BYŁY PRACOWNIK piszesz, że pracowałeś w Blachotrapez Sp.z o.o. Czy możesz napisać nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą? W jakim dziale byłeś zatrudniony? Co możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu, a co według Ciebie wymaga zmiany?

BYŁY PRACOWNIK

Ale permanentna ściema z tymi dobrymi opiniami !!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, TE DOBRE PISZE PARU KOLESI Z KIEROWNICTWA A WY NIE ŁYKAJCIE TEGO - TAK DLA OSOBISTEGO DOBRA WIEM BO PRACOWAŁEM

Twój Mistrz
@BYŁY PRACOWNIK 03.06.2017 22:38

Pewnie byłeś zwykłym nierobem i stąd to wszystko, ale nie martw się, może ktoś gdzieś da Ci szansę.

Dana

Niektórzy mają problem z tym, że w pracy trzeba po prostu pracować ;)

Zostaw opinię o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o. - Rabka-Zdrój

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.