BLACHOTRAPEZ

Janów Lubelski - Blachotrapez
Łódź - Blachotrapez Firma Usługowa
Sękocin Nowy - BLACHOTRAPEZ

3. Opinie o pracodawcach Rabka-Zdrój
  5. Opinie o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Opinie o BLACHOTRAPEZ Rabka-Zdrój

Nie przegap nowości o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.!

Bubu

06.05.2020 22:05

Myślałem że tylko na produkcji ,nawet tej nowej wiatr wieje ,ale tutaj ????
    Telly

16.06.2020 21:43

Wasza kasa jest między innymi w reklamach (telewizja,internet) , na kontach prezesów oraz filiantów w postaci prowizji. O kierownikach RKS i innych nie wspomnę. Filianci - poniekąd ludzie tacy sami jak Wy , a jednak zarabiają 2 a nawet 3 razy więcej od Was. Do tego wielu z nich , drugą pensję kombinuje na lewo z układów z dekarzami. Ta firma , to same skrajności.
    Bubu

27.06.2020 21:23

Masz 100% racji ! A kombinować ,to potrafią. Najlepiej to im wychodzi ,bo ryba psuje się od głowy ! Najbardziej to pupile,szwagry itp. na filiach i to wygląda tak, jakby kierownicy(usunięte przez administratora)
    Fixmajster

25.04.2020 05:59

Został uruchomiony nowy zakład produkcyjny Blachotrapezu w Bochni , jakie warunki pracy, zarobki ?? Czy warto aplikować ????
    Dawny

27.04.2020 22:45

Jak odpowiada ci pensja ok. 2500zł -2700zł na rękę to aplikuj. Warunki - ciężko określić jak będzie. Z Bochni blisko do Krk i dobre połączenie więc chyba nie ma co sobie du.y zawracać tylko lepiej w Krk szukać bo tam stawki duuużo wyższe.
    Srulek

09.04.2020 06:44

Otworzą 10 punktów handlowych na 10 km2 między innymi w Pcinie dolnym.Handlowcom zabiorą telefony i samochody ,bo będę się poruzumiewac rozmowa z drzwi.Auta zabiorą ,bo mogą się przejść . A tak poważnie to niech ktoś napisze gdzie nowe punkty mogą powstać ,bo wszędzie już są i już zwarcia handlowców z punktów i z hurtownikami.W słabych punktach nie ma lub małe obroty i do tego otwierac nowe ,brawo za pomysłowość piszących wyżej.Wystarczy dofinansować stare dobre punkty ,słabe zamknąć i normalnie na uczciwych warunkach,dogadać się z hurtowniami . Oczywiście pochylić głowę ,posypać popiołem swoją nie cudzą.
    Siwy

10.04.2020 07:53

Nawiązując do tych wyżej odpowiedzi o zamykaniu oddziałów, tu jest coś nie tak z tym oddawaniem oddziałów pod hurtownie, może lepszym rozwiązaniem było by zaproponowanie tym pracowników przejście na własną działalność, w ten sposób osoba która się zdecyduje nadal ma szansę pracy ale to tylko taka sugestia

31.03.2020 07:55

Premier

02.04.2020 10:55

Panowie w tych czasach jak się wszyscy nie weźmiemy do roboty, to z firm nie będzie co zbierać i pójdziecie na zasiłek za 700 zł. Także DO ROBOTY!
    Stalin

04.04.2020 09:58

Na barykady ludu roboczy, czerwony sztandar do góry wznieś! Tak Ci się marzy co??
    Wypowiedzenie

26.02.2020 14:38

Teraz to już każdego kto przyjdzie będą zatrudniać. Po aktualnych - OBNIŻKACH - pensji na produkcji tylko wybrańcy kierownika tylko zostaną.
    Lala

09.03.2020 09:24

Wy sami nie wiecie co u Was, bo wszystko to układy i ukladziki, jak w starym ustroju. A konkurencja czytając te komentarze stara się brać naukę, aby u siebie takiego szamba nie robić. Niestety waszą firmą rządzą wieśniacy o arystokratycznych ambicjach
    Wyp

09.03.2020 22:19

Tak rozumiem że kwestia wynogradzenia jest indywidualna i każdy ma inne potrzeby ale mi nie trzeba na ciuchy Gucci i nowego Mercedesa tylko żeby żyć ! Rozumiesz? Normalnie płacę za czynsz, prąd, gaz, wodę, śmieci itp. , moje dzieci mają takie same żołądki jak Wasze i też chcą iść na jakieś zajęcia dodatkowe czy wycieczkę w szkole dlatego pozostanie rezygnacja bo chcę JAKOŚ ŻYĆ a nie przeżyć a przy stawce 2200-2700 to nawet nie przeżycie tylko wegetacja. Do "Tomek" - tak obniżyli, zabiorą czy jak ci to napisać. W skali roku zarobię mniej o ok.5 tyś zł. Tylko niewolnik się nie buntuje - zobaczymy ilu będzie miało jaja.
    Wypowiedzenie

26.02.2020 18:54

Teraz to już każdego kto tylko przyjdzie będą brać do pracy. Po aktualnych - UWAGA- obniżkach wynagrodzeń !!! Obniżają produkcji na 2200 do 2700, pracownicy ze stażem 15-20 lat po 3000 plus oczywiście premia uznaniowa od kierownika na jego zasadach - dopiero będzie baboli do łączenia na dachach jak wykwalifikowani ludzie odejdą. Wkońcu sponsoringi kosztują więc ucina się pracownikom i mówi że i tak mają dobrze. W moim życiu jak dotychczas najgorszy pracodawca.
    Nikt

04.03.2020 16:30

pan tadek robi co chce. Ciężko się zorientować jakie stanowisko w firmie zajmuje. Ciekawi go wszytko. Jego motto to " obciążyć " i robić tak żeby nie było jedności między pracownikami.
    Życie

07.03.2020 21:21

Zawsze tak jest że jak jesteś z rodziny albo znajomym czy sąsiadem to masz lepiej.
    Pracodawco

04.03.2020 20:25

Porazka na dluzszy czas jak to tak bedzie prosperowac i tak bedziecie traktowac ludzi (usunięte przez administratora) Zacznijcie szanowac ludzi a.nie kazdego miesiaca doszukiwac sie byle by obcinac pensje !!! Zreszta po tych zmianach wyplat terazniejszych juz nie wiadomo co.lepsze (usunięte przez administratora)

28.02.2020 14:49

Siwy

03.03.2020 18:09

Cześć, Ci ludzie nadal są, może nie wszyscy ale są i też dają sobie świetnie radę, nie mieli łatwo ale z tego co wiem radzą sobie dobrze, ale to już tak jest ktoś kto jest rzeczywiście dobry to wszędzie sobie bez trudu poradzi ????????????
    Maniek

19.02.2020 17:49

Hej. Niech mnie ktoś proszę oświeci ! Kiedyś na tym forum była możliwość sortowania wpisów od najstarszych do najnowszych. Jak to się teraz uzyskuje ? Nigdzie nie mogę znaleźć żednego przycisku. Chciałem sobie przejrzeć historię Waszych wpisów , aby zdecydować czy wogóle zawracać sobie głowę tą firmą. Takie wpisy z kilku lat dają większy obraz tego , czy firma zminia się na plus względem pracowników czy nie. Z góry dzięki
    Wypowiedziłem

26.02.2020 18:58

Hej Zmienia się na plus :) Aktualnie mówią że dają lepiej a obniżają wynagrodzenia. Niebawem będzie więcej kierowników jak pracowników:)

19.02.2020 15:08

BS

26.02.2020 15:06

Cześć ! Wartosciowi w/w ludzie nie przeszli do owej firmy ,ani z nimi nie współpracują. Na pytanie ,dlaczego nie pracują . Odpowiedż ,bo są wartościowi. Pozdrawiam WSZYSTKICH byłych pracowników BS.
    Szok!!

19.02.2020 13:32

Zajrzałam Na to forum i oczom nie wierzę ktoś posłużył się moimi danymi tj. Imieniem i nazwiskiem aby napisać w moim imieniu pozytywny komentarz o firmie i byłym kierowniku. Bardzo dużo to mówi jak firma funkcjonuje i jak nieuczciwą ma kadrę menadżerską i do czego są w stanie się posunąć . To już jest (usunięte przez administratora) A posługiwanie się czyimś danymi jest karalne.
    Były z wielu

18.02.2020 23:15

W konkursie " Moja najgorsza praca" blachotapez bezsprzecznie jest na pierwszym miejscu. Mam ok 20 letni staż pracy. Nie pracuje już dłuższy czas. Nie piszcie kierowniczki jak to macie w zwyczaju "widocznie byłeś słabym pracownikiem". Taka jest moja ocena i to moja najgorsza praca/firma.
    miechu

02.10.2019 21:22

Witam, odradzam pracy jako doradca techniczny w tej firmie, praca od poniedziałku do soboty za 2 tys zł. Pracownicy fałszywi i trzeba uważać z kim i na jakie tematy się rozmawia. Kierownik regionalny sam robi taką dziwną atmosferę, mówiąc nowemu pracownikowi żeby nikomu nie mówił że ma 2 tys podstawy bo starsi pracownicy co pracują kilka lat maja 1600, wspomina na kogo uważa ale oczywiście najbardziej to trzeba uważać na niego. Nikt nie powie ile zarabia bo to wielka tajemnica, oczywiście żeby ktoś nie miał więcej ale to tylko robienie siana z mózgu pracownikom. Kierownicy krętacze i alkoholicy. szkoda gadać, przez pół roku miałem wiele nieprzyjemnych sytuacji. NIE POLECAM.
    Kali

15.02.2020 21:50

Tak, zarobią i będą tyrać po 10 godzin dziennie plus soboty hahhhaha, bo taka jest polityka firmy. Plus zabezpieczenie i wożenie gotówki po pracy do banku
    Skromny

17.02.2020 16:17

Wow!! Gratuluję klasy wypowiedzi!!! Właśnie takie komentarze kierownictwa firmy blachotrapez świadczą o poziomie panującym w tej firmie i przedmiotowym podejściu do ludzi. Niestety ani pieniądze, ani wykształcenie, ani stanowisko bractwa nie zatuszują. A fakt jest faktem, że podstawa to 1600 lub 2000zl netto A reszta to premia do urwania
    Obserwator

17.02.2020 06:28

Czy ktoś wie kiedy , startuje z produkcją Blachotrapez Bochnia ? Ciekawe kto tam będzie kierownikiem zakładu, produkcji czy ktoś z Rabki - Zdroj czy z ktoś z lokalsów ?
    nie pracuję już w tej firmie

15.02.2020 22:19

nie pracuję już w tej firmie parę lat i na 20 lat pracy jakie mam za sobą ta firma ma pierwsze miejsce w konkursie "Najgorsza firma w jakiej pracowałem". Możecie się chwalić jaki to macie udział w rynku, etc natomiast u mnie wygrywacie w tym konkursie i jesteście samodzielnym liderem.

14.02.2020 19:47

Prawdzic

15.02.2020 18:23

A potem jak zlikwidowali Cepelię to był płacz i zgrzytanie zębów co??
    Do były

15.02.2020 20:01

Gdyby tak było jak PISzesz, to po co nam nauka ? Pseudo producent produkowałby pseudo produkty. Pseudo niedouczony dekarz marnowałby na potęgę powierzony towar a pseudo dr prawa broniłby tego co łamie. Szanujmy wiedzę doświadczenie i poszerzanie horyzontów bo pozostanie nam tylko zgryźliwość i zawiść
    RKS

15.11.2019 18:42

Już cała Firma śmieje się z byłego menadżera :) Sam ze sobą pisze na tym forum :D
    Ktoś_tu_ma_duży_problem

21.01.2020 08:22

I znów monolog byłego, zdesperowanego pracownika :)
    Kobex

25.01.2020 00:41

Póki co jeszcze nie były a kto wie .... a Wyspy Kanaryjskie chyba są nagrodą nie dla byle kogo więc robię więcej dla tej firmy niż ten człowiek który wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma. Z pozdrowieniami dla ziomków ze Słonecznej Akademii.

18.01.2020 14:32

Czy w BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o. są paczki/bony świąteczne?
    Golo

18.01.2020 15:12

Oczywiście że są. Całe 200 PLN dla najlepszych handlowców na karcie sodexo ;)
    ciekawski

18.12.2019 09:27

praca jako specjalista ds. jakości? może ktoś opisać jak mniej więcej wygląda to stanowisko? jakie godziny pracy itp
    romi

28.12.2019 13:39

Zastanawiam się czy składać aplikację na stanowisko spec ds jakości. Czy ktoś może się rzetelnie wypowiedzieć jakie mniej więcej zarobki, atmosfera, itp? Byłbym bardzo wdzięczny
    Jacek

18.11.2019 20:04

Zwolniłem się po 3 miesiącach. Nie polecam. Kierownicy obiecują niewiadomo jakie kokosy a prawda jest zupełnie inna. Brak pomocy ze strony rks.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BLACHOTRAPEZ?

Kontakt - BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Kilińskiego 49a 34-700 Rabka-Zdrój

Branża główna: Motocykle i jednoślady

Jolka

15.11.2019 11:29

Przepraszam. Wiarus - ten post do Ciebie był skierowany.
    Jolka

15.11.2019 11:28

Nie wiem może aż tyle co Ty ale wystarczy mi to co już wiem , więc nie przechwalaj się swoją wiedzą dotyczącą różnych patologii w tej firmie. Poza tym ta firma pod tym względem nie różni się znacząco od wielu innych dużych korporacji. To co napisałeś , również się domyślałam. OK masz rację , ale ktoś z zewnątrz nie jest w stanie wiedzieć o wszystkim co się u Was dzieje. W Polsce ludzie zarządzający firmami , muszą się jeszcze wiele nauczyć. Na zachodzie (np. w D.E.) , takie rzeczy jak np. u Was nie miałyby wogóle racji bytu. Taki manager , który jest zwykłym prostakiem , bardzo szybko wylądawałby na bruku. Oczywiście tu też zdarzają się takie firmy-kwiatki , ale to margines. Pozornie nowoczesna Polska , jeszcze się dużo musi pod względem zarządzania zasobami ludzkimi nauczyć.

15.11.2019 11:03

Postanowiłem jeszcze do Was zajrzeć - już tylko z ciekawości i chęci wypowiedzenia się. Po przeczytaniu tych Waszych postów - za i przeciw doszedłem do wniosku że lepiej nie będę się w to pakował. Z resztą już też się trochę na Wasz temat dowiedziałem. Jednak jest dużo prawdy w tych Waszych niepochlebnych opiniach na temat firmy. Nawet jeśli jest to prawdą że można u Was zarobić trochę więcej to dzięki za taką pracę w której atmosfera jest nieprzyjemna. Moje przemyślenie jest takie ze ofiary mobbingu powinny użyć wszelkich możliwych środków żeby dochodzić swoich praw. A w te zarobki o których bodajże ta Zosia pisała raczej też nie wierzę. Przynajmniej nie w takiej opcji gdy jestem uczciwym handlowcem w takim jakimś kiepskim handlowo oddziale.
    Gość

07.11.2019 15:29

Chyba najwyższa pora aby podać temat do telewizji i przeprowadzić wywiad z osobami które pracowały lub jeszcze pracują o charakterze Doradcy w tej firmie. Może warto żeby większa rzesza ludzi wiedziała czym zajmuje się firma Blachotrapez i jaka jest polityka kadry zarządzającej. Myślę że magazyn Forbes też opisze sprawę dość jasno rzucając odpowiednie światło na pana prezesa który pozwala na taki skandal !
    Spontaniczny głos

12.11.2019 23:25

Już ktoś kilka lat temu umieścił ten slogan tutaj. Zakładam że tak jak wtedy , tak i teraz był to ktoś z kadry zarządzającej. Wnioskuję z tego , że przez te kilka lat postawa w/w kadry się nie zmieniła. Arogancja i buta nadal dominują jako "cnoty" "wzorowego" menadżera. A propos psów. Proszę nie umniejszać , tym wspaniałym zwierzętom. Lepiej być psem , niż wielbłądzim bobkiem.
    Spontaniczny głos

12.11.2019 23:49

Już ktoś kiedyś poruszał tutaj tą kwestię , ale to było bardzo dawno temu. Ale jak się z tymi ludźmi skontaktować ? Chyba dopiero burza medialna , mogłaby zwrócić ich uwagę . Poza tym zachodzi pytanie , ilu z nich chciałoby na nowo wracać do traumy jakiej doznali w tej firmie ? Co do samych ludzi to należy zaznaczyć , że dużo do powiedzenia mieliby również byli a take obecni pracownicy innych działów - nie tylko doradcy. Myślę tutaj głównie o pracownikach produkcji oraz kierowcach - ale nie tylko.
    Kobex

08.11.2019 15:51

Wreszcie ktoś zrozumiał że ma problem z alkoholem. Trzeba się zgłosić do AA na leczenie. A problem z prawem możesz mieć Ty gościu za jazdę pod wpływem %%%. Więc raczej Ty zamknij gębę i rób to co do Ciebie należy . Masz słabe obroty aby tu pyskować

02.10.2019 14:52

Witam. Mam kilka pytań. Jestem obecnie P.H., ale rozważam zmianę pracy. Widzę często ogłoszenia Blachotrapezu dotyczące pracy w różnych oddziałach. Słyszałem jednak trochę niepochlebnych opinii na temat pracy jako przedstawiciel w Blachotrapezie , ale chciałbym dowiedzieć się u źródła. Czy to prawda , że praca Doradcy Technicznego u Was jest tak niebezpieczna ? To że tą ostrą blachę musicie wydawać sami klientom to już wiem , ale jak to jest z tymi pomiarami na dachach u klientów ? Podobno nieraz trzeba wchodzić bez zabezpieczeń na dach u klienta. Jakieś szelki do pracy na wysokościach ponoć są , ale tylko na co którymś punkcie handlowym. Jak jest jakaś kontrol , to wtedy podobno szybko je przywożą na dany punkt. To samo z kaskami. Tak słyszałem , ale nie jestem pewien czy to prawda ? A jak wogóle wygląda atmosfera pracy u Was ? Czy jest coś takiego jak mobbing ? Pytam bo mówią , że niektórzy ci Wasi przełożeni terenowi to straszne cwaniaki jakieś są. Jednych pracowników ponoć faworyzują a tych którzy mają swoje zdanie - gnębią ? Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że podobno na zebraniach dla doradców technicznych bardzo naciskali kiedyś , by zaprzyjaźniać się na siłę z lokalnymi firmami dekarskimi abyście mogli sprzedawać taniej dach z usługą. Pewnie chodzi o tak zwane targety sprzedaży. Wydaje mi się to niewiarygodne i śmieszne , aby tak duża firma chciała zajmować się takimi śliskimi sprawami , ale .... Ja kiedyś w jednej firmie widziałem taką fakturę z usługą montażu na której nie było żadnych cen , tylko kwota na całość materiału z montażem. Jeżeli tak jest , to stwarza to wielkie możliwości manipulowania cenami i kwotą montażu. Ale żeby to było możliwe , to trzeba mieć jakiś układ z firmą wykonawczą i pewnie podpisaną z nią jakąś umowę by taką sprzedaż zalegalizować. Gdzieś kiedyś słyszałem że w niektórych firmach to nawet zaniżali na takich fakturach wartość montażu do absurdalnie niskich kwot , po to by sprzedać klientowi taniej niż konkurencja niby materiał z montażem na 8% vat który w rzeczywistości niema w ogóle miejsca. Jeżeli tak miałoby być u Was to sorry , ale dzięki za taką pracę ! A co do czasu pracy. Tu ktoś wcześniej pisał o tych fikcyjnych godzinach pracy , podpisywanych na końcu miesiąca. I znowu pytanie , czy jest to możliwe wogóle w tak dużej firmie ? Nie chce mi się w to za bardzo wierzyć bo opinia jednej osoby nie mówi wiele. Podobno w niektórych sąsiadujących ze sobą oddziałach pracują całe rodziny - małżeństwa , szwagrowie , bracia itd. Z jednej strony niby nic takiego a nawet świadczyłby dobrze o firmie , ale z drugiej może to stwarzać też problem. Jeżeli dostanę pracę u Was jako doradca techniczny działający w terenie i jestem przypisany do jakiegoś Waszego oddziału , to jaką mam gwarancję że handlowiec sprzedający w oddziale w biurze , nie będzie przerzucał zamówień do oddziału handlowego w którym jest jego brat czy żona np. ? Bo załóżmy że chce mu pomóc z osiągnięciem targetu. A handlowcy u Was podobno są rozliczani z danego punktu sprzedaży. Jak to jest rozwiązane gdy każdy z tych oddziałów posiada własnego handlowca w terenie ? Są jakieś dodatki , karty Multisport , Benefit , dofinansowanie do prywatnej opieki zdrowotnej ? Samochód służbowy do domu ? Coś już o Was wiem , ale nie wiem czy to wiarygodne opinie , więc pytam. Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia pracy u Was ale czy warto ? Z góry dzięki za info.

04.10.2019 16:45

Dzięki Ci za opinię. Dlaczego na nowych filiach nie można zrealizować targetów ? Przecież jak się nowy punkt otwiera to powinni dać jakieś promocje np. Może kierownicy za mało pomagają w rozkręceniu oddziału ? Co do ludzi to rzeczywiście tak się zmieniają ? W sumie nic dziwnego. Jeżeli szkolenia macie wątpliwej jakości , to też tak nie za bardzo dobrze świadczy o firmie. Wogóle co ta są za szkolenia ? Handlowe jakieś czy techniczne ?
    Rudy

06.11.2019 02:49

To prawda tak jest !!! Szkoda czasu i nerwów. Później napiszą że nie robiłeś obrotów i Cię wywalili. Wina zawsze leży po stronie pracownika a sami nie mają sobie nic do zarzucenia.
    Student of Confucius

24.06.2018 22:04

Szanowni Państwo. Już od pierwszych minut meczu naszej reprezentacji z Senegalem czułem niepokój wynikający z partnerstwa (czyt. sponsoringu) BLACHOTRAPEZU z naszą reprezentacją Polski. W zasadzie pierwsze obawy pojawily się dużo wcześniej , gdy było już wiadomo że firma ta , takową rolę pełnić będzie. W tej chwili , po pierwszej połowie meczu naszej kadry z Kolumbią jestem pewien jednego : Jaka firma , taka energia ! Niech już lepiej BLACHOTRAPEZ nie rozpycha się w tym sporcie , bo jego negatywna energia nie służy niestety naszym piłkarzom. Amen...
    Lala

06.11.2019 02:17

Bardzo dobre podsumowanie
    Hosso

21.10.2019 09:49

Cześć, Moi Drodzy nie pracuje od końca czerwca w firmie i jakoś mnie to nie dziwi że nawet tu moich dwóch byłych kolegów z pracy mnie atakuje (już był ogólny mail do moich byłych ludzi oraz wywiady prowadzone na filiach na mój temat). Jest to bardzo przykre bo pracowałem w BT 6 lat i uważam że to była moja /jedna z kilku/ najlepsza przygoda w życiu. Więc jak już ktoś miesza moje nazwisko z błotem na tym forum to pozwolę sobie na kilka słów: Otóż każdy negatywny wpis na tym forum zazwyczaj jest po zwolnieniu lub odejściu jakiejś osoby. Na taki wpis RKS "powinien" odpowiedzieć ponieważ ma delikatną, odgórną sugestię ;) więc praktycznie każda odp jest pisana przez kilka osób namaszczonych przez mojego byłego kolegę. Co do pracy na filii to też świetna przygoda (pracowałem 3 lata). Zarobki 2tys to bzdura, człowiek musiałby nic nie sprzedać. Do takiej podstawy jest świetna pramia i w miarę czytelna. Na poczatkujacej filii spokojnie można zarobić 3 tys netto. Co jest prawdą to, to, że jednak trzeba się napracować również fizycznie (przenoszenie blachy, palet itp) ale skutecznie tworzylismy magazyny regionalne które odciążały pracę DHT. Od kiedy jest nowy Prezes firma naprawdę się rozwija i jest dużo lepiej dlatego też miło było być jej częścią. I prywatnie do osoby która bezczelnie pisze na mój temat same kłamstwa: specjalnie zostawię Twój wpis na mój temat (mógłbym go zablokować) pokazując ludziom jak się traktuje byłych pracowników. Nie trzeba znać firmy żeby domyśleć się że te wpisy stworzył Ktoś z kadry zarządzającej. Masz tylu ludzi pod sobą i tylko udowadniasz i potwierdzasz że "jesteś bo jesteś" na swoim stanowisku. ...jesteś SŁABY- dla jasności. Zajmij się lepiej sprzedażą! To był mój drugi i ostatni wpis na tym forum pod tym samym nickiem. Polecam firmę BT jako pracodawcę. Nie czytajcie tych bzdur tylko macie okres próbny- warto spróbować Pozdrawiam Krzysztof Łuczak

17.06.2019 18:25

Mojżesz

21.10.2019 09:25

To jest tak, że jak komuś chce się tu w ogóle cokolwiek pisać to znaczy, że ma sam do siebie pretensje, bo się zwyczajnie nie sprawdził. W firmie pracuje 700 osób i średnio po kilkadziesiąt osób nowych dochodzi co roku. Ludzie pracują wiele lat, a jeśli ktoś odszedł to znaczy, że sobie nie poradził i nie nadążył. Jak ktoś ma mózg to czytając te wszystkie negatywne opinie sam sobie uświadomi, że ludzie którzy to piszą maja jakieś zaburzenia osobowości. Zazwyczaj to pracownicy, którzy rozstali się z firma z własnej winy i teraz żal im d..pę ściska. Każdy kto ma choc odrobine mózgu, nie będzie sugerował się tym co jest na tym portalu, bo to zwykły śmietnik. W ogóle uważam, że to miejsce dla frustratów i nieudaczników. Jak ktoś ma robotę to nie ma czasu na takie pierdoły jak ten portal. Amen.
    Kocham teraz życie.

04.10.2019 11:01

Dzień dobry. Tak czytam i czytam wypowiedzi ludzi na tej stronie i miałem się nie wypowiadać. Lecz trafia mnie, jak WYŻSI piszą niby pracownicy, jak jest super. Zapewne w zimie( oddziały) mają po 3000 zł. też,ha ha ha. Znam to, z własnego doświadczenia ,tak to prawda że pracują rodziny lub namaszczeni i mają dobrze,a ludzie którzy się starają i mają problem nie mają pomocy u WYŻSZYCH.Brak komunkacji jest podstawowym błędem.Kiedyś było inaczej.Teraz jesteś tylko cyferką( targetem) Nie ma górnej półki obrotów ,tylko więcej i więcej(usunięte przez administratora)jeżeli chcesz się przekonać jak jest, naprawdę, spróbuj ,a sam się przekonasz.Spójrz na mapę ile oddziałow i rejonizacja. Nie wjedziesz na teren innej filii, żeby sprzedać bo będzie (usunięte przez administratora)a i jeszcze hurtownicy są ,którzy też się wykruszają na pomysły .Chyba że masz, bardzo dobre znajomości wśród dekarzy,firm. Jolka zrobiła małe dochodzenie i rozwiała wszelkie wątpliwośći. Admin,Piotr co to jest 3000 zł przy pokryciach dachowych. W sezonie ja nie spadałem z 5.000 TYLKO ŻYCIA PRYWATNEGO BRAK.To chyba Ci którzy lubią bić pianę ADMIN,PIOTR piszą.Tylko ciekawe ile można bić pianę. Punkty sprzedaży które są na rynku od dawna i pracownicy którzy się nie zmienili, to sobie radzą ,bo do człowieka na punkcie przychodzi,dzwoni zaprzyjażniony dekarz. Pozdrawiam i namawiam spróbować pracy,a sami się przekonacie.
    Majster

26.06.2019 13:32

Blacha super firma z zasadami
    MAJSTER.

26.09.2019 09:42

Witaj Majster ! Dosyć krótko opisałeś swą myśl. Piszesz, super blacha, co dla ciebie jest super blachą? Piszesz o elastyczności stali,grubości,składaniu się blach na zamkach? Rozwiń myśl o zasadach firmy ,bo trochę opinie muszą pomóc człowiekowi ,który chce pracować w/w firmie. Po to, ta strona!
    Bolek

30.09.2019 15:14

Chciałbym wiedzieć , co to znaczy firma z zasadami ? Firma jest (lub nie jest) OK w stosunku do pracowników ? A może jest OK dla klientów ? Pracujesz wogóle w tej firmie ? Możesz rozwinąć myśl ?
    I m

17.07.2019 23:06

Nie polecam tych blach.
    szeryf

18.07.2019 12:48

Widzę, że jak nikt rozumiesz ideę tego portalu. Hahahahahahahah
    Miś

Dziękuję i pozdrawiam

25.06.2019 08:37

Dziękuję

25.06.2019 08:36

Administrator dodaje te opinie co chce .

25.06.2019 08:31

Super

23.06.2019 20:33

24.06.2019 17:21

Miała być usunięta przez administratora ale tego nie robi nie wiem dla czego
    ja

06.02.2019 14:00

no to chyba mówisz o innej osobie

01.02.2019 12:34

04.02.2019 11:08

Bardzo kompetentny człowiek.
    Torr

05.02.2019 13:13

Potwierdzam, profesjonalny i kompetentny.

Zostaw merytoryczną opinię o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.