Sodexo Polska Sp. z o.o.

Adres: Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

NIP: 1180038498 KRS: 0000084091

Sodexo Polska Sp. z o.o.
2 213 303 5 1

Opinie o Sodexo Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ehehehe
 Opinia

Swojego czasu wchodziłem inni wychodzili koło windy. A ta się czym napychała gęba się jej nie zamykała. I patrzyła się na mnie jak bym miał jej ze stołu parówkę wziąć

Pomocna?
TakNie
Frodo
 Opinia

Widzę że rekrutujecie na stanowisko account manager. Czy jest szansa dowiedzieć się czegoś więcej poza ogłoszeniem? Jakie są etapy rekrutacji? Coś na temat atmosfery w pracy?

Pomocna?
TakNie
Dominika
 Opinia
@Frodo 28.06.2019 07:48

Szukałam wszędzie ogłoszenia na wspomniane przez Ciebie stanowisko, lecz, co dziwne, nie znalazłam go. Tak czy inaczej - trzymam kciuki za to, by ktoś w sposób dokładny przybliżył Ci to, jak wygląda praca jako Account Manager w firmie Sodexo Polska. A powiesz nam, co sprawiło, iż zainteresowałeś się akurat tym pracodawcą? Bardzo serdecznie zachęcam Cię do ciągłej aktywności na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Frodo 28.06.2019 07:48

Szanowna/y Pani/e. dziękujemy za zainteresowanie. Pragniemy poinformować, iż wspomniany proces rekrutacyjny na stanowisko Account Manager jest realizowany przez firmę Sodexo Benefits And Rewards Services Polska (świadczącą usługi motywacyjne). Niniejsza strona dotyczy zaś firmy Sodexo Polska (świadczącej usługi dla nieruchomości). W przypadku podtrzymania zainteresowania ofertą rekrutacyjną, rekomendujemy bezpośredni kontakt pod numerem telefonu: (22) 535 11 11. Pozdrowienia!

Pomocna?
TakNie
Recepcjonistka
 Opinia

Witam, a jakie zarobki netto są na stanowisku recepcjonistki?

Pomocna?
TakNie
Dominika
 Opinia
@Recepcjonistka 11.06.2019 12:11

Niestety, nie wiem, na jakie zarobki możesz liczyć, pracując na stanowisku recepcjonistki w Sodexo Polska. Jednak widziałam, że oferują: stabilne zatrudnienie na umowie o pracę, benefity pozapłacowe: prywatna opieka medyczna, bony na święta, Multisport, możliwość dofinansowania nauki języków obcych, a także zdobycie ciekawego doświadczenia w międzynarodowej firmie. Chyba sama przyznasz, iż to już bardzo zachęcająco do aplikowania warunki. Złożysz wobec tego tam swoje CV?

Pomocna?
TakNie
Pracownicy Sodexo Augustów
 Opinia

My pracownicy Sodexo BAT CAT w Augustowie nie zgadzamy sie z tym co napisała anonimowa zosia. Część z nas pracuje w tej firmie od początku czyli od około 6 lat i pani Ania jest jednym z najlepszych menadżerów jacy tu kiedykolwiek pracowali. To co wypisuje zosia to zagranie pozbawione zasad fair play .Bardzo łatwo jest anonimowo kogoś zrównać z błotem . Pani Ania to miła ,ciepła ,cierpliwa i skuteczna menadżer ,do której można przyjść z jakimkolwiek problemem . Na pewno nie jest ani pyskata ani ordynarna . Co więcej jest pomocna ,kiedy brakuje pracowników pani Ania zakasuje rękawy i pracuje z nami w bufecie ,przy produkcji czy na tak zwanym obieraku . Jeśli chodzi o zmiany ,to z powodu braku ludzi do pracy ,gdzie ten problem jest w całej Polsce ,zatrudniamy ludzi również na 1 zmianę(dokładnie 2 osoby) aby w jakikolwiek sposób wspomóc resztę .Ktoś kto ma chodż trochę zdrowego rozsądku zrozumie że lepiec mieć 1dodatkowa osobę na 1 zmianę niż nie mieć nikogo. Zosia napisała ,że praca tu to koszmar jak w więzieniu o zaostrzonym rygorze ,nie wiemy gdzie zosia pracowała wcześniej i czego się spodziewała po pracy w naszym zakładzie ,ale my się z tym nie zgadzamy - nam praca tu odpowiada . Jeżeli kto jest konfliktowy i szuka sensacji to w żadnej pracy nie będzie zadowolony i będzie szukał dziury w całym. Jeśli chodzi o grafik ,to dla większości pracowników nie przeszkadza termin jego wywieszenia. Nie jest łatwo taki grafik ułożyć biorąc pod uwagę ilość czynników ,które na to wpływają. Podsumowując ,jesteśmy zadowoleni zarówno z pracy jak i z pani Manager za którą stoimy w tym momencie murem , co w przeciwieństwie do anonimowej zosi, potwierdzamy swoimi podpisami . Dziękujemy za uwagę . Jolanta Łukawska Katarzyna Olszewska Urszula Karp Krzysztof Karczewski Katerina Kulish Krystyna Krysiuk Krystyna Mierzejewska Karolina Toczyłowska Dorota Grajewska Małgorzata Domanska Dorota Klepacka

Pomocna?
Tak20Nie7
Przyjemnie Zaskoczona
 Opinia
@Pracownicy Sodexo Augustów 03.01.2019 17:27

Wow, weszłam na stronę żeby dowiedzieć się czegoś więcej o firmie. Po wielu przeczytanych opiniach na GoWork nie spodziewałam się nigdy zobaczyć takiego komentarza.Jeśli więc pracują w niej tak odpowiedzialni, otwarci i lojalni pracownicy to serdecznie gratuluje. Znaczyć to może jedynie, że polityka personalna w firmie działa na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że firma docenia postawę zespołu oraz kierownika, który posiada tak ogromne poparcie:)

Pomocna?
Tak3Nie3
Dominika
 Opinia
@Przyjemnie Zaskoczona 07.05.2019 08:45

Rzeczywiście bardzo często jest tak, że osobom pod anoniomowym kontem łatwiej jest o krytykę, która bardzo często nie jest ani rzetelna, ani do końca zgodna z prawdą. Fakt, że pracownicy firmy Sodexo Polska wystosowali tak pozytywną opinię o tym pracodawcy podpisując się pod każdym słowem z imienia i nazwiska wiele mówi. Interesuje mnie w takim razie w jaki sposób firma docenia swoich pracowników. Czy możecie liczyć na wszelkiego rodzaju benefity, czy też dodatki do płac? Napiszcie coś o tym.

Pomocna?
TakNie4
Ktos
 Opinia

Sodexo polska w Augustowie jest poprostu fatalnie pani Anna W nie umie wyjaśnia sytuacji żadnej poprostu nic nie umie załatwić szefowa podkreślam dziewczyny rzucają się do nowych osób jaka nowa osoba przyjdzie to rezygnuje z pracy. Powinna być zmieniona szefowa która wszystko ogarnie i będzie potrafiła ogarnąć.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zosia
 Opinia
@Ktos 02.02.2018 12:39

Właśnie przeczytałam wypowiedz osoby która pisze co dzieje się w Augustowie SODEXO BAT/CAT Akurat zgodzę się z moją przedmówczynią pracowałam tam dwa miesiące i nigdy nikomu nie zaproponuję tam pracy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak41Nie
Rrrrrrr
 Opinia
@Ktos 02.02.2018 12:39

W Łodzi też z pracy rezygnują przez ludzie... I też z powodu jakiejś tam pani lub grona ludzi którzy gnebia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@zosia 19.12.2018 23:21

Szanowna/y Koleżanko/Kolego, w firmie Sodexo Polska stawiamy na bezpieczne i komfortowe miejsce pracy, dlatego wszelkie tego typu zgłoszenia są dla nas bardzo cenne. Zachęcamy do opisania sytuacji (wraz z podaniem nazwy jednostki) drogą e-mailową, wysyłając wiadomość na adres: hr.fms.pl@sodexo.com. Gwarantujemy, że zgłoszenie pozostanie anonimowe, a z naszej strony dołożymy starań do jak najszybszej poprawy warunków pracy naszych Koleżanek i Kolegów. Dziękujemy i pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Rrrrrrr 21.12.2018 22:12

Szanowna/y Koleżanko/Kolego, informujemy, iż w firmie Sodexo Polska stwarzanie bezpiecznego i komfortowego miejsca pracy stanowi priorytet. Wszelkie objawy zjawisk wyczerpujących znamiona mobbingu, czy dyskryminacji, nie są przez nas akceptowane, a każde zgłoszenie na ten temat traktujemy z należytą powagą. Każdorazowo zwracamy się do naszych Koleżanek i Kolegów o opisywanie niepokojących sytuacji/zjawisk drogą e-mailową, wysyłając wiadomość na adres: hr.fms@sodexo.com. Gwarantujemy, że zgłoszenia pozostają anonimowe, są możliwie jak najszybciej procedowane, a pracownik otrzymuje od nas kompleksowe wsparcie w trudnej sytuacji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Ktos 02.02.2018 12:39

Szanowna/y Koleżanko/Kolego, w firmie Sodexo Polska stawiamy na bezpieczne i komfortowe miejsce pracy, dlatego wszelkie tego typu zgłoszenia są dla nas bardzo cenne. Zachęcamy do opisania sytuacji (wraz z podaniem nazwy jednostki) drogą e-mailową, wysyłając wiadomość na adres: hr.fms.pl@sodexo.com. Gwarantujemy, że zgłoszenie pozostanie anonimowe, a z naszej strony dołożymy starań do jak najszybszej poprawy warunków pracy naszych Koleżanek i Kolegów. Dziękujemy i pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koleś
 Opinia
@Ktos 02.02.2018 12:39

Pani Anna.W pracując we wcześniejszych firmach dała się każdemu we znaki. To bardzo wredna i mściwa osoba.

Pomocna?
Tak16Nie
Sodexo Polska
 Opinia
@Koleś 03.02.2019 20:36

Szanowna/y Pani/e, nie jesteśmy w stanie ingerować w politykę zatrudnienia w innych firmach, jednak zachęcamy każdego pracownika naszej firmy do merytorycznego zgłaszania niepożądanych zjawisk, czy zdarzeń, które stoją w sprzeczności z naszymi wartościami i zasadami. Informacje na temat sposobu zgłaszania tychże znajdują się w odpowiedziach wyżej. Pozdrowienia!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazio
 Opinia

Pracuje na jednym z biurowcow, aby nie podniesc pensji podstawowej przy podpisywaniu umowy pracodawca oferowal prace dodatkowe platne na umowach zlecenie, nadgodziny, prace dla firm wynajmujacych. Wszystko super na poczatku, ale niema zadnych prac dodatkowych ani nadgodzin a jak sa to za smieszne pieniadze. Czas mija a wyplata wydaje mi sie coraz mniejsza nie wieksza. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
sewreyn
 Opinia

Nie wiem w jaki sposób dostaja zlecenia . Jesli technik zarabia moze lekko ponad 2000 zł to kogo oni zatrudniają? techin dobry który zna swoja branże może spokojnie wyciagnąc 4000 netto.

Pomocna?
Tak6Nie
Jozef
 Opinia
@sewreyn 23.10.2018 08:33

Widocznie nie zalezy im na renomie firmy i reklamie o godnych zarobkach dla tech.Inne firmy placa ponad 4 tys net .zeby ludzie nie przechodzili do konkurencji.

Pomocna?
Tak3Nie
Sodexo Polska
 Opinia
@sewreyn 23.10.2018 08:33

Szanowna/y Pani/e, szeroko pojmowane warunki zatrudnienia, które oferujemy naszym pracownikom pozwalają nam tworzyć wykwalifikowany zespół (nie tylko pracowników technicznych), co przekłada się na naszą wieloletnią pozycję lidera m.in. w branży Facility Management (kompleksowa obsługa techniczna nieruchomości) w Polsce. Zachęcamy do udziału w obecnych i przyszłych rekrutacjach, podczas których będzie miał/a Pan/i okazję do pozyskania szczegółowych informacji na ten temat. Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie2
Blabla
 Opinia
@Sodexo Polska 15.11.2018 09:55

Bla, bla, ale korpomowa.

Pomocna?
Tak4Nie
abc
 Opinia
@sewreyn 23.10.2018 08:33

Nie wiesz o czym piszesz, nasłuchałeś się bajek. Takie pensje to może były 10 lat temu. Zarobki są powyżej poziomu branży ale skąd możesz o tym wiedzieć.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktosia
 Opinia

Lubię atmosferę w Sodexo Polska Sp. z o.o. za: Dell sodexo, miła atmosfera pracy. Praca ciężka. Większość czasu na nogach. Mało osób na zmianie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nieeeeee
 Opinia

NIE POLECAM NIE POLECAM NIGDY W ZYCIU. Poszedłem na "rozmowę do siedziby" ,szukali ludzi na kuchnię. I zaczynamy, umowy? Tak, 1245 umów zlecenie, dzien, 3 dni ,tydzień. Miejsce pracy? Codziennie inne, narodowy, sejm, bonifraterska. Pieniądze, stawka nawet dobra, jak powiesz ze masz dosc i nie przyjdziesz. Wtedy dadzą lepszą. Wypłaty? HAHAHAHA Ile razy nie dostałem pieniędzy bo nie było jakiegoś podpisu na umowie. Ale nikt nie zadzwoni z tą informacją. Dopiero jak zrobisz awanturę to Ci podeślą kopię do podpisania i znowu czekasz na kase. Musisz pilnować swoich godzin. Na tych kuchniach nikt nic nie wie. Nie wiesz kiedy do pracy, na ile, na którą godzinę. Kiedyś byłem w pracy na koncercie bardzo znanego zespołu. Kiedy po 12 godzinach chciałem iść do domu, kazali mi zerwać opaskę żebym sobie nie poszedł na koncert za darmo po pracy. NIE POLECAM, ODRADZAM. Kiedyś widziałem jak robią zupy, 1 dnia rosól 2 dzień pomidorowa 3 dzien gulaszowa 4 dzien chinska. Ciekawe co na to zarząd? On nie jada w tych miejscach tylko w najdrozszych miejscach w Warszawie. ODRADZAM STANOWCZO

Pomocna?
Tak23Nie
Sodexo Polska
 Opinia
@Nieeeeee 06.04.2018 01:38

Drogi Nieeeeee, Każdego miesiąca bardzo wiele osób zatrudnianych jest przez nas na umowy zlecenie, które wspierają naszych pracowników np. podczas imprez masowych. Wypłata za zlecenie może być zrealizowana wyłącznie po dostarczeniu kompletu poprawnych dokumentów – tak stanowi polskie prawo. W przypadku, gdy brakuje podpisów lub znajdują się w nich inne błędy formalne, takie dokumenty natychmiast zostają cofnięte do uzupełnienia. Osoby pracujące w określonym miejscu pracy są uprawnione do przebywania tylko tam. Regulamin PGE Narodowego podczas imprezy masowej w pkt. 16.6 b. określa zasady przebywania na obiekcie personelu poprzez wprowadzenie nadzorowanego, ograniczonego dostępu do określonych pomieszczeń lub powierzchni. Mamy 100% zaufania do kompetencji naszych szefów kuchni i wszystkich naszych pracowników, a wszystkie nasze dania przygotowywane są codzienne z najświeższych składników. Świadczą o tym tysiące zadowolonych Klientów Sodexo Polska każdego dnia, w tym nasz zarząd, który wbrew Twojej opinii, również do grona naszych codziennych Klientów się zalicza. Wszystkich niedowiarków zapraszamy do naszych restauracji :) W przypadku problemów z umowami i innych spraw pracowniczych jesteśmy dla Ciebie dostępni pod adresem: hr.fms.pl@sodexo.com, gwarantujemy 100% dyskrecji. Pozdrawiamy, Sodexo Polska On-site Services

Pomocna?
Tak1Nie1
Imprezowy
 Opinia
@Sodexo Polska 11.04.2018 21:45

Nie interesuje mnie co macie do powiedzenia, ludzie prawde znają bo sami to przeżyli. Jesteście klamcami oszustami i złodziejami. Tyle w temacie

Pomocna?
Tak9Nie
Sodexo Polska
 Opinia
@Imprezowy 12.04.2018 15:23

Drogi Imprezowy, Jest nam przykro, że tak się czujesz i przepraszamy, jeśli w którymś momencie Twojej współpracy z firmą miałeś powód do niezadowolenia. Pamiętaj o tym, że zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji pod adresem: hr.fms.pl@sodexo.com. Z pozdrowieniami, Sodexo Polska On-site Service

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
9,70
 Opinia
@Sodexo Polska 11.04.2018 21:45

Nie piszcie o dostarczaniu kompletów dokumentów, bo nawet dziecko wie jakim drobnym ułamkiem całości są w Polsce ludzie pracujący na śmieciówce z wyboru i sami się do wypłaty rozliczający. Jakoś nie wierzę, że ktoś przynosi wam rachunki. Po prostu nie wierzę. Prędzej jestem skłonny uwierzyć, że olewa się śmieciobiorców i rozlicza ich na końcu, po etatowcach. I oczywiście rozlicza pracodawca, który udaje że pracodawcą nie jest. Bo tak ma taniej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Amator
 Opinia

Czy oferta technika obsługi obiektu jest aktualna?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Amator 13.07.2017 11:57

Drogi @Amator, prowadzimy rekrutacje na to stanowisko w wielu lokalizacjach na mapie Polski. Będziemy wdzięczni za informację które miasto masz na myśli. Z pozdrowieniami, Dział HR, Sodexo Polska On-site Services.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K30
 Opinia
@Sodexo Polska 17.07.2017 09:43

Witam firme sodexo czy praca sprzataczki jest nadal aktualna chodzi mi o kielce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Pracuje w firmie Sodexo już kilkanaście lat i uważam że firma jest wobedz pracowników w pożądku wypłata na czas, bony na święta, karty Luxmed itp. Byłam na kilku jednostkach i mogę szczerze powiedzieć że Atmosfera jest wszędzie super firma potrafi stwożyć miłą atmosferę wszystkie jednostki wspominam z sentymentem . Koledzy i koleżanki są w pożądku wszędzie..Pracuje obecnie na Rosmanie i też jest super .Jeżeli ktoś chce pracować to będzie ,jest czasem ciężko ale nie zamieniła bym pracy w Sodexo bo nigdzie nie ma takiej Atmosfery jak u nas .Polecam każdemu kto chce pracować i jest zainteresowany

Pomocna?
Tak9Nie4
f
 Opinia
@anonymous 31.07.2018 23:05

-napisał socjolog z sodexo

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michaś
 Opinia
@anonymous 31.07.2018 23:05

pożądku =porządku

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wwo
 Opinia

socjolog bez żadnej technicznej wiedzy rekrutuje na stanowiska techniczne cyrk

Pomocna?
Tak51Nie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Sodexo Polska Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Administrator 16.05.2018 10:07

Niestety czytając te wszystkie komentarze, muszę stwierdzić, że jest w tym wiele prawdy. Praca owszem jest ciężka na pewno, ale najbardziej przytłaczająca jest atmosfera panująca na bufecie. Większość bufetowych jest arogancka, a wręcz chamska. W cyniczny sposób pomiatają nowymi pracownikami. Z pewnością mogę stwierdzić, że to "stare bufetowe " rządzą na bufecie, a nie Menager restauracji. Dziewczyny wykorzystują nowe osoby, obgadują je, wyręczają się nimi, ponadto sposób odnoszenia się jest poniżający w stosunku do nowych pracowników. Kwestia palenia papierosów jest nie do zaakceptowania. Stare bufetowe pala ile moga, zostawiając nowe dziewczyny na bufecie same w czasie największego ruchu w restauracji. Osoby palące w praktyce mają o wiele dłuższe przerwy, niż osoby niepalące. Wystarczy spalić 5-6 papierosów na zmianie, a wychodzi, że pracuje się prawie godzinę krócej. Podsumowując: zmiana starej kadry na bufecie, (a w szczególności osoby która jest tam najdłużej rozładowałaby napiętą atmosferę panująca na bufecie).

Pomocna?
Tak10Nie
Juz nie
 Opinia
@Administrator 16.05.2018 10:07

No cóż...pracowałam jakiś czas w sodexo w łodzi na św Teresy...Menager ok...ludzie na kuchni ok....sa stare wygi które chcą rządzić nowymi i pomiatac....ale najgorzej wśród bufetowych....jest tam jedna taka co wszystkim pomiata, ubliza, wprowadza bardzo nerwowa atmosferę, szepcze po kątach i chyba uwielbia jak ludzie sie kłócą....ciagle nerwowa,, jest arogancka ....kobito zwolnij się, będziesz zadowolona a i atmosfera w pracy dla pozostałych sie oczyścić....nikt nie chce przez Ciebie tam pracować....myślę że władze sodexo powinne wesprzec managerów....

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Juz nie 13.07.2018 23:07

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i za poświęcony nam czas. Opisane zachowanie jest niezgodne z naszymi standardami, za co przepraszamy. Sprawa jest obecnie wyjaśniana wewnętrznie. Zachęcamy do zgłaszania podobnych uwag pod adresem: hr.fms.pl@sodexo.com. Gwarantujemy dyskrecję i anonimowość. Pozdrawiamy, Sodexo Polska On-site Services

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hahaha
 Opinia

Nawet bardzo smutne - trzeba się zastanowić dlaczego tyle ogłoszeń mają ciągle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Hahaha 14.09.2017 15:06

@Hahaha dziękujemy za Twoją opinię i chętnie wyjaśnimy, skąd tak duża liczba rekrutacji. Jest to związane z dynamicznym rozwojem i otwarciem nowych kontraktów. Każdy nowy kontrakt to od kilku do kilkudziesięciu nowych miejsc pracy. Stąd tak duża liczba ogłoszeń. Wszystkich zainteresowanych pracą w dużej, międzynarodowej firmie zachęcamy do sprawdzania aktualnych ofert na stronie http://pl.sodexo.com/home/kariera/rekrutacja.html Pozdrawiamy! Sodexo Polska On-site Service

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodekso
 Opinia
@Sodexo Polska 19.09.2017 10:27

To jest nieprawda. Obecnie nie ma żadnego rozwoju, a duża liczba ogłoszeń jest spowodowana zwalnianiem się pracowników

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@Sodekso 26.03.2018 05:28

@Sodekso dziękujemy za Twoją wypowiedź. Każdego dnia poszukujemy ok. kilkudziesięciu pracowników w kilku lokalizacjach na terenie całego kraju. Ma to związek wyłącznie z dynamicznym rozwojem firmy - w ostatnim roku nasza firma odnotowała 10 - procentowy wzrost. Liczba rekrutacji uzależniona jest od liczby nowo otwartych kontraktów. Zachęcamy do kontaktu z Managerem lub Działem HR, by uzyskać więcej informacji na temat możliwości rozwoju w naszej firmie: hr.fms.pl@sodexo.com. Pozdrawiamy! Sodexo Polska On-site Service

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia

Drogie @Ktos i @Zdumiona, Dziękujemy za Wasze opinie. Zgłoszone przez Was zdarzenia są obecnie analizowane wewnętrznie. W Sodexo wiemy jak ważne jest bezpieczne i komfortowe miejsce pracy, dlatego zachęcamy gorąco do zgłaszania podobnych uwag na adres hr.fms.pl@sodexo.com, również anonimowo. Pozdrawiamy, Sodexo Polska On-site Services

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktos
 Opinia

To co się dzieje na bufecie lub w kuchni w Augustowie to jest porażka wielka. Każdy rządzi jak chce szefowa nie potrafi rozwiązywać problemów oszukujo jak mogą szefowa nic nie wie na temat pracy przy bufecie pracownice więcej wiedzą powinna być zmieniona szefowa bo nie daje sobie rady. Tak jak pisałam przychodzą nowe osoby to pracownice bufetu traktują bardzo źle obgaduja wszystkie osoby tak nie powinno być w pracy. Każda nowa osoba pracuje jak może i na ile ma siły a w tej pracy nawet nie doceniają. Pracowałam z chłopakiem to gadała żeby mnie wykurzyc a mojego chłopaka zostawić na mój temat nawet gadaly do niego tak się nie robi. A szefowa miała to gdzieś. Zróbcie coś żeby zmienić szefostwo w sodexo w Augustowie.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdumiona
 Opinia

Kierownictwo mocno zdemoralizowane. Wyprawiają takie rzeczy w i po pracy, ze wlos sie na glowie jeży. Widac prezes i cala reszta szefostwa lubi gdy ich przedstawiciele doradzają wszystkich!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolny
 Opinia

Ta firma to jakaś masakra, nie wiem jak inne regiony ale w Tarnowie odradzam. Ja się już od nich uwolniłem i dzień w którym odszedłem z tej firmy, był jednym z szczęśliwszych dni mojego życia. Jak nie wierzycie, sprawdźcie sami.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benek
 Opinia

Sodexo Polska to prężna firma, mają dużo ofert pracy. Dla ludzi którzy nie boją się pracy to dobre miejsce

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benek
 Opinia

Może nie wszędzie jest dobrze dobrana załoga ale ja nie narzekam. Fajni ludzie ze mną pracują, mogliby płacić trochę więcej ale wiadomo, że nie zawsze może być wszystko. Ktoś narzeka na kolegów w pracy, dziwne?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia

Atmosfera - jeden drugiego w łyżce wody utopi niestety

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benek
 Opinia

Widzę, że Sodexo zaczyna dotykać problem braku rąk do pracy. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jaka jest atmosfera w firmie? Jestem zainteresowany pracą przy obsłudze obiektu i dobrze jest wiedzieć coś bezpośrednio od pracowników. Jakieś dodatki do podstawy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Staszek
 Opinia
@Benek 29.09.2017 08:20

Ja pracuje na obiekcie. Atmosfera w firmie jest niezła, przynajmniej na kontrakcie na którym ja pracuje. Nie wiem jak na innych, ale to wiadomo jak w każdej firmie. Pracy sporo, ale wszystko uczciwie i z góry wiadomo kto się czym zajmuje. Dodatki do pensji - są premie uznaniowe, no i można sobie dorobić na pracach dodatkowych.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
To samo wszędzie
 Opinia

Nie tylko tutaj jest taka sytuacja. Drogie Sodexo co po tym że dyrektor generalny wysłucha i zachowa wszystko dla siebie. W dellu podobna sytuacja pani manager chodzi nic nie robi tylko je i kawę pije i ciągle się śmieje jej dwie asystentki czy koordynatorki to samo jedna zajmuje się cleaningiem i druga terenem zewnętrznym - jakiś śmiech!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
domi
 Opinia

Czy ktoś się orientuję jakie są zarobki w sodexo dla osób pracujących na kasie w restauracjach

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
General
 Opinia

Sodexo Intel. Praca może i fajna ale atmosfera tragedia. Ludzi manager ma za nic. Siostry jako menadżer i asystent to chyba najgorsze posunięcie w tym oddziale. Pani W chodzi i się opie.... I A inni robią za 3. Firma ok dużo dodatków

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sodexo Polska
 Opinia
@General 22.09.2017 09:35

Drogi @General Dziękujemy za zasygnalizowanie sprawy. W przyszłym tygodniu (wtorek) w jednostce przebywać będzie dyrektor operacyjny Sodexo Polska, który chętnie zapozna się z Twoimi uwagami podczas krótkiej rozmowy. Oczywiście zapewniamy 100% dyskrecji. Pozdrawiamy! Sodexo Polska On-site Services

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taka moja uwaga
 Opinia

To chyba troszkę nie prawda. Zgadzam się posiadacie dużo kontraktów ale niestety wyrzucacie również, nie mówię tutaj o paniach zmywających lub kasjerkach itd. Sugerujecie się za bardzo zdaniem innych ludzi nie patrzycie obiektywnie na sytuacje. Firma jest i będzie natomiast opinia idzie dalej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hahaha
 Opinia

Nawet bardzo smutne - trzeba się zastanowić dlaczego tyle ogłoszeń mają ciągle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Burletka
 Opinia

Sporą mają tą ofertę pracy Mam jednak mieszane uczucia po przeczytanie wypowiedzi na forum, trochę są smutne!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Neapolitanka
 Opinia

Niestety dobre firmy mają wielu wrogów, próbujących oczernić.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Zmianą nocną w dellu też nikt się nie interesuję - bo przecież praca jest do 16:00????????????????????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Sodexo Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej