Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 183 ocen.

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.
3 183 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.

Rysiek

Ktoś pracuje w Koloni na prefabrykacji. Jak tam jest.

Bodzio
@Rysiek 24.07.2018 20:30

Praca jak wszędzie trzeba (usunięte przez administratora) kasa dobra kierownik dobry gorol.

Wojtuś

Witam. Dostałem ofertę pracy w firmie jako operator. Żurawia, jakich zarobków mogę oczekiwać

operator2
@Wojtuś 24.07.2018 14:22

2000 euro

Norbi

Jaką macie atmosferę w pracy? Może coś więcej o rekrutacji?

Adam

MAGROPOL ma opinię dobrego pracodawcy!!

robert

witam bardzo prosze o info czy ta firma jest wiarygodna , wypłacalna ? mają oferte pracy w jakiejś firmie logistycznej przy paletach ktoś coś słyszał co to za praca jak jest ? z góry dzięki wielkie za info.

gosc

Pracowalem w Margopolu w Niemczech, nie polecam.

Robert
@gosc 21.02.2018 12:30

Witam dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie proszę o informację bo mam zamiar podjąć pracę u nich

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.? Podzielcie się tymi informacjami.

pazi

witam kolegów czy polecicie firmę magropol z Krakowa bo zamierzam pojechać od nich to jest akacja pracy .

Wuju
@pazi 03.04.2018 16:53

Murarze maja lepsza kasa od ciesli, tyle na temat

Andrzejeek

Czee jestem zainteresowany praca jako zbrojarz doswiadczenie okolo 3 lat umiejetnosc spawania , na jaka stawke moge liczyc i ile srednio w miesiacu pracuje sie godzin pozdrawiam

Waldek

minimalna temperatura w pracy Foto: ilkercelik / istock minimalna temperatura w pracy Podziel się 0 ‹ wróć Przepisy regulują nie tylko minimalną temperaturę w miejscu pracy. PIP określa również, jakie warunki powinni mieć zapewnione pracownicy wykonujący swoje zadania zimą na wolnej przestrzeni. Ze względu na to, że są oni narażeni na niekorzystne warunki atmosferyczne i większe wychłodzenie, przysługują im dodatkowe prawa. Według Państwowej Inspekcji Pracy pracodawca ma obowiązek zapewnić takim pracownikom odzież ochronną, posiłki i ciepłe napoje i to już wtedy, kiedy temperatura spadnie poniżej 10 stopni Celsjusza. Regulamin pracy powinien zawierać informacje na temat tworzenia stanowisk do wydawania posiłków i napojów dla pracowników. Kolejnym obowiązkiem pracodawcy, o którym wspomina w swoim komunikacie PIP jest zapewnienie pracownikom pomieszczenia, w którym mogliby się ogrzać. Temperatura w takim pomieszczeniu musi wynosić przynajmniej 16 stopni Celsjusza. Pracodawców, którzy nie wywiążą się z tego obowiązku może spotkać kara pieniężna. Jeżeli pracownicy złożą skargę w Okręgowym Inspektoracie Pracy, pracodawca który nie zapewnił im właściwych warunków zostanie ukarany grzywną.

Były pracownik

W magropolu sie nie zarabia 4,500 napewno .chyba na malowane maja to ogłoszenie.

Marcin

Witam chłopaki na Niemcach w robocie jak wygląda sprawa z mieszkaniem chodzi mi ilu chłopa na jednej chałpie siedzi czy typowa ciasnota

1
@Marcin 28.12.2017 13:04

Bardzo różnią

Zainteresowany

Podpowiedzcie coś o pracy w Niemczech. jakie wymagania ma firma?

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.
pracodawca
@Zainteresowany 11.01.2018 19:15

Dzień dobry. W chwili obecnej poszukujemy cieśli, murarzy, zbrojarzy (prefabrykacja) do pracy w Niemczech. Mile widziani kandydaci z doświadczeniem, ale przyjmujemy również pracowników ogólnobudowlanych z niewielkim doświadczeniem, do przyuczenia. Prosimy o wizytę w naszym biurze na ul. Morawskiego 5 w Krakowie lub o kontakt telefoniczny pod numerami: 519 751 590 i 510 228 924.

Iwkowa

Mam pytanie,czy pracują ludzie z polbau? na przykład czyli firm które pracują w Niemczech? Pytam gdyż jestem po szkole budowlanej, znam język niemiecki a kilku znajomych z okolic Limanowej pracuje w polbau

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.
pracodawca
@Iwkowa 20.12.2017 00:31

Witam, pracują u nas ludzie z okolic Limanowej i z doświadczeniem zdobytym w wielu różnych firmach budowlanych, w tym, w wymienionej przez Pana także. Zachęcam do współpracy z nami i zapraszam do biura w Krakowie celem omówienia szczegółów naszej oferty.

walduś

Zarobki tam są jak w McDonald’s lub inne sieci jak pamietam.

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.
pracodawca
@walduś 08.12.2017 17:05

Opinia Pana jest nieprawdziwa. Proszę nie porównywać zarobków w naszej firmie do zarobków w innej firmie, w dodatku z innej branży. Nie ma pomiędzy nimi żadnej korelacji.

Marko

Mam pytanie . Jaką nazwę na nowa Firma Magropolu. I dlaczego zmieniają nazwę. Chodzi o te kary od ZOLL w DE.

Gregor
@Marko 20.10.2017 09:32

Z tego co słyszałem ta nowa firma to Vista i mają nowe budowy. Nic nie wiem o karze, ale podobno to bujda jakaś jest.

Szczery

Magropol zawsze przyjmuje nowych bo jest duża rotacja ludzi. Na dzień dobry dostajesz 7 euro na godzinę, a jak cokolwiek potrafisz to ci podniosą na 7,25 i tyle. na więcej nie licz, chyba że popracujesz ze 2 lata. Do nas na budowę co chwile przyjezdzali nowi, po 2-15 osób w każdym tygodniu, raz więcej raz mniej. Niektórzy nigdy nie widzieli budowy i zostawali bo nie ma komu robić. Za picie zwalnia sie tylko nowych. starych sie wysyla na hotel i na nastepny dzien jak stoi na nogach to juz na budowę. I tak niedługo ich Hauptzollamt i Finanzamt za dupy weźnie.

wyjaśniający
@Szczery 01.08.2017 13:48

nie do końca , jak masz papiery to nie masz 7 a zaczynasz od 9 . Ale reszta się zgadza, powyża się stawka po czasie przepracowanym a rotacja jest bo to budowlanka , zawsze byla jest i będzie rotacja w tym sektorze

Witek

W magropolu niema zarobku 2000- za 8 czyli ilosc godzin ustawowo.popracujesz 10go to dostajesz 600zl od kierownika.,czyli na miesiac 2600 taka prawda jest .Patrza na mlode osoby kto zeby pracował a pozniej jechal zA granice za 7 euro na miesiac.A praca jest na 12 miesiecyy w ,krakowie,a pozniej zwalniaja bo by musieli placic ubezpieczenie na pracownika takka prawda jest.

pozdrawiam
@Witek 12.09.2017 18:55

umowa jest na okres 33 miesięcy wiec chyba jednak trochę inaczej to wygląda

Kazek

A ile magropol płaci teraz za godzine chciałem sie dowiedzieć

Pozdrawiam
@Kazek 15.10.2017 13:53

to zależy co potrafisz i jakie masz doświadczenie. nie idzie określić ile płaci nie wiedząc dla kogo. Najlepiej nic nie umieć i żądać 30 euro za godzinę.

Julita

@Witek - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL? W swoim wpisie poruszasz kwestię wynagrodzenia - na jakim stanowisku oferowane są opisywane przez Ciebie zarobki? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Nowak M

No prawde otym golonku az Kipi w miechowie

Julita

@Req - czy pracując w Magropol sp z o.o. miałeś okazję uczęszczania na dodatkowe kursy językowe zapewniane przez pracodawcę? Praca w obcym kraju wiąże się często z barierą językową. Takie kursy to byłaby dobra okazja, aby sprawniej porozumiewać się w tamtejszym języku.

Req

Tyrka jak w budowlance nie ma lekko ale kasa się zgadza. Ja nie narzekam. Piszę o Wrocku. Też zależy kto co trybi i jak kierownik oceni. Stacze nie zarobią i raczej szybki out. Na eksporcie nie wiem ale chłopaki mówili, że raczej spoko i ludzie po kilka lat robią. Tyle w temacie. A, i kwatery ok, w domu jednorodzinnym jest ogród i miejscówki do siedzenia, można po robocie odpocząć.

Anonim

Czy ktoś coś wie na temat kierownika Młynarczyka? Proszę o informacje.

Bobas mały
@Anonim 18.06.2017 21:05

Spoko Gość, pracuję u niego dużo młodych , ściga leni i pijaczków.

Pracownik

czy to prawda że firma ma karę dużą do płacenia w Niemczech. Pracuję i mam obawy.

Nick2
@Pracownik 13.06.2017 16:06

NIeprawda ze maja kare do zaplacenia. Gadaja jtak po budowach juz kilka lat. Jakby byla prawda to juz dawno by placili.

Andrzej

hehe we wrocławiu nie daja 20 zł chyba to smiech

NICK

Pytanie o rzeczywiste stawki godzinowe w Polsce w Magropolu. Ktoś mi powiedział, że w tej chwili realizują budowę we Wrocławiu i na rękę dają 20 PLN. Potrzebna szybka inf... Dzięki.

Wacek
@NICK 10.06.2017 13:30

Ty max 18 chyba ze masz kupla majstra i czeba z nim pić to wątrobę przygotuj

Rocco

Pracowałem w tej firmie jakiś czas jako operator żurawia. Nie polecam tej firmy wręcz radzę omijać z daleka szkoda zdrowia.( usunięte przez administratora )

....

Dzień dobry czy miał ktoś pomyłkę pracując w magtopol w Niemczech w pit za 2016 ile wam wyszło mogła być jakaś pomyłka od nich w pit za 2016 proszę o odpowiedź szybka

all

A dlaczegogo w magropoluu sie nie dostaje zadnych kwitków z godzinami.i nie pisze farmazonów

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.