Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 165 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.

Marko

Mam pytanie . Jaką nazwę na nowa Firma Magropolu. I dlaczego zmieniają nazwę. Chodzi o te kary od ZOLL w DE.

Gregor
@Marko 20.10.2017 09:32
Mam pytanie . Jaką nazwę na nowa Firma Magropolu. I dlaczego zmieniają nazwę. Chodzi o te kary od ZOLL w DE....

Z tego co słyszałem ta nowa firma to Vista i mają nowe budowy. Nic nie wiem o karze, ale podobno to bujda jakaś jest.

Szczery

Magropol zawsze przyjmuje nowych bo jest duża rotacja ludzi. Na dzień dobry dostajesz 7 euro na godzinę, a jak cokolwiek potrafisz to ci podniosą na 7,25 i tyle. na więcej nie licz, chyba że popracujesz ze 2 lata. Do nas na budowę co chwile przyjezdzali nowi, po 2-15 osób w każdym tygodniu, raz więcej raz mniej. (usunięte przez administratora)

wyjaśniający
@Szczery 01.08.2017 13:48
Magropol zawsze przyjmuje nowych bo jest duża rotacja ludzi. Na dzień dobry dostajesz 7 euro na godzinę, a jak cokolwiek potraf...

nie do końca , jak masz papiery to nie masz 7 a zaczynasz od 9 . Ale reszta się zgadza, powyża się stawka po czasie przepracowanym a rotacja jest bo to budowlanka , zawsze byla jest i będzie rotacja w tym sektorze

Witek

W magropolu niema zarobku 2000- za 8 czyli ilosc godzin ustawowo.popracujesz 10go to dostajesz 600zl od kierownika.,czyli na miesiac 2600 taka prawda jest .Patrza na mlode osoby kto zeby pracował a pozniej jechal zA granice za 7 euro na miesiac.A praca jest na 12 miesiecyy w ,krakowie,a pozniej zwalniaja bo by musieli placic ubezpieczenie na pracownika takka prawda jest.

pozdrawiam
@Witek 12.09.2017 18:55
W magropolu niema zarobku 2000- za 8 czyli ilosc godzin ustawowo.popracujesz 10go to dostajesz 600zl od kierownika.,czyli na mi...

umowa jest na okres 33 miesięcy wiec chyba jednak trochę inaczej to wygląda

Kazek

A ile magropol płaci teraz za godzine chciałem sie dowiedzieć

Pozdrawiam
@Kazek 15.10.2017 13:53
A ile magropol płaci teraz za godzine chciałem sie dowiedzieć

to zależy co potrafisz i jakie masz doświadczenie. nie idzie określić ile płaci nie wiedząc dla kogo. Najlepiej nic nie umieć i żądać 30 euro za godzinę.

Julita

@Witek - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL? W swoim wpisie poruszasz kwestię wynagrodzenia - na jakim stanowisku oferowane są opisywane przez Ciebie zarobki? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Nowak M

No prawde otym golonku az Kipi w miechowie

Julita

@Req - czy pracując w Magropol sp z o.o. miałeś okazję uczęszczania na dodatkowe kursy językowe zapewniane przez pracodawcę? Praca w obcym kraju wiąże się często z barierą językową. Takie kursy to byłaby dobra okazja, aby sprawniej porozumiewać się w tamtejszym języku.

Req

Tyrka jak w budowlance nie ma lekko ale kasa się zgadza. Ja nie narzekam. Piszę o Wrocku. Też zależy kto co trybi i jak kierownik oceni. Stacze nie zarobią i raczej szybki out. Na eksporcie nie wiem ale chłopaki mówili, że raczej spoko i ludzie po kilka lat robią. Tyle w temacie. A, i kwatery ok, w domu jednorodzinnym jest ogród i miejscówki do siedzenia, można po robocie odpocząć.

Anonim

Czy ktoś coś wie na temat kierownika Młynarczyka? Proszę o informacje.

Bobas mały
@Anonim 18.06.2017 21:05
Czy ktoś coś wie na temat kierownika Młynarczyka? Proszę o informacje.

Spoko Gość, pracuję u niego dużo młodych , ściga leni i pijaczków.

Pracownik

czy to prawda że firma ma karę dużą do płacenia w Niemczech. Pracuję i mam obawy.

Nick2
@Pracownik 13.06.2017 16:06
czy to prawda że firma ma karę dużą do płacenia w Niemczech. Pracuję i mam obawy.

NIeprawda ze maja kare do zaplacenia. Gadaja jtak po budowach juz kilka lat. Jakby byla prawda to juz dawno by placili.

Andrzej

hehe we wrocławiu nie daja 20 zł chyba to smiech

NICK

Pytanie o rzeczywiste stawki godzinowe w Polsce w Magropolu. Ktoś mi powiedział, że w tej chwili realizują budowę we Wrocławiu i na rękę dają 20 PLN. Potrzebna szybka inf... Dzięki.

Wacek
@NICK 10.06.2017 13:30
Pytanie o rzeczywiste stawki godzinowe w Polsce w Magropolu. Ktoś mi powiedział, że w tej chwili realizują budowę we Wrocła...

Ty max 18 chyba ze masz kupla majstra i czeba z nim pić to wątrobę przygotuj

Rocco

Pracowałem w tej firmie jakiś czas jako operator żurawia. Nie polecam tej firmy wręcz radzę omijać z daleka szkoda zdrowia.( usunięte przez administratora )

....

Dzień dobry czy miał ktoś pomyłkę pracując w magtopol w Niemczech w pit za 2016 ile wam wyszło mogła być jakaś pomyłka od nich w pit za 2016 proszę o odpowiedź szybka

all

A dlaczegogo w magropoluu sie nie dostaje zadnych kwitków z godzinami.i nie pisze farmazonów

zbrojarz

Pracuje w Koloni na hali i mozna wyrobic godziny a stawka jak sie robi to jest w porzadku. nie wiem ile teraz daja na poczatek ale jak sie cos potrafi to podnosza szybko.

Klinton
@zbrojarz 05.12.2016 20:51
Pracuje w Koloni na hali i mozna wyrobic godziny a stawka jak sie robi to jest w porzadku. nie wiem ile teraz daja na poczatek...

Napisz ile lat pracujesz i jaką masz obecnie stawkę tylko bez farmazonów a okaże się czy jest w porządku.Jak tak szybko podnoszą to super bo mają z czego -po 0,50e na rok.Bez urazy...

Klinton

Witam,otrzymałem propozycję do Kolonii na prefabrykację-stawka 6,70 i zadaję sobie pytanie:Czy takie firmy już całkiem popi-liło?.Byłe wcześniej przez polską firmę w Niemczech na prefabrykacji i dawali 8 euro na wejsciu.Szkoda tylko że zmuszony byłem wracać.Pozdrawiam.

jurecki

Ja tez jestem zadowolony z pracy w magropolu. moze nie zarobisz kokosów ale i tak zarobki są uczciwe i lepsze niz u konkurencji. robota zapewniona, kasa na koncie zawsze na czas a nie jakieś wyplacanie połowy albo po terminie. wszystko jest tak jak było umówione i nie trzeba sie prosic bo co zarobisz to twoje i tyle. dają zaliczki, ubrania, mieszkanie, woza z mieszkania na budowe bez gadania i nic cie nie obchodzi jezyka znac nie trzba. kto nie wierzy niech sam sprawdzi bo roboty teraz tyle ze la kazdego starczy

dd

@tommm hej no to calkiem spoko powiem Ci najważniejsze tak na prawde ze jesteś z pracy zadwolony w dzisijeiszych czasach tak na prawde mało jest osob które będą ze swojej pracy zadwolone tak na prawd ei które jeszcze ja potrafią doenic niestety ..

tommmm

Witam pracowalem w magropolu i jestem z tego bardzo dumny dostalem 15 zl na reke a po miesiacu pracy sam kierownik podwyzszyl mi na 16 . To co tu piszecie to jakies brednie trzeba troche popracowac a nie glupoty pisac .

cezar

Witam,może ktoś wie jak się pracuje w Kolonii na prefabrykacji,jaka atmosfera ,socjal,stawki-czy warto jechać.Pozdrawiam.

jerry

Jutro wracam do roboty do niemiec bo konczy mi sie urlop wiec napisze jeszcze jedno dla wszystkich co nie wieza jak jest naprawde. Sam pracuje pod panem J.... i faktycznie kiedys byl nie do zniesienia a teraz niektorzy nawet mowia ze najlepszy kierownik. Dla jest ok ma lepsze i gorsze dni jak to czlowiek na budowie, czasem ok, czasem sie drze ale mi to nie pszeszkadza bo slubu z nim nie bralem. Robota nie jest lekka bo to budowa i czasem goroco a czasem leje ale na to nie masz wplywu. Ja magropol polecam bo zawsze kasa jest, zaliczki daja i na urlopy mozna jechac i zadnyh bezplatnych nie wypisuja wtedy. Kazdy sam podejmuje decyzje. jak chcesz miec umowe i skladki placone i wsystko legalnie to polecam, a jak chcesz myslec ze duzo zarabiasz to idz do jugola tylko lepiej nie choruj bo sie mozesz zdziwic u lekarza. pozdrawiam magropol!

jerry

Ja pracuje pszeszlo 8 lat w Magropolu i zdanie mam takie, ze jak ktos uczciwie pracuje to i uczciwie zarobi. Niektorzy mysla ze pojada srac po krzakach i dostana za to worek euro, ale nie ma tak latwo bo trzeba pracowac. Mowicie ze trzeba pic z kierownictwem? moze dawniej bo teraz nawet jak nie wypijesz tylko jestes wczorajszy to dostajesz dyscyplinarke bezprawa powrotu i nasrane w papiery. Pieniadze zawsze na czas na koncie, mieszkanie i transporty na budowe placi firma, ubrania narzedzia, zwrot za urlop i wszystko sie zgadza. Mozesz jechac do Norwegii i dostaniesz wiecej ale po 3 miesiacach konczy sie robota, a w Magropolu robota na caly rok. A takie opinie ze niby hlanie i nie placa to pisza tacy co ich zwolnili za picie albo sie do roboty nie nadaja, bo fachowcy na to czasu nie maja. I tyle w tym temacie.

józek
@jerry 18.08.2016 15:12
Ja pracuje pszeszlo 8 lat w Magropolu i zdanie mam takie, ze jak ktos uczciwie pracuje to i uczciwie zarobi. Niektorzy mysla ze...

Jak by płaciła firma to by ludzie pracowali a kasa słaba w magropolu

Józek M
@jerry 18.08.2016 15:12
Ja pracuje pszeszlo 8 lat w Magropolu i zdanie mam takie, ze jak ktos uczciwie pracuje to i uczciwie zarobi. Niektorzy mysla ze...

ty gupolu robisz 8 lat w magropolu to cud chyba jakies ułady masz .Bo kasa w polsce jest słaba

gosc

Witam mam pytanie odnoscie pracy jako operator? Warto? Jaka stawka i ile godzin. Wie moze ktos cos?

greg

Czy kos wie moze jak pracuje sie w Holandii z tej firmy? Jakie sa wasze uwagi? Dostalem propozycje pracy i szczerze czytajac te opinie zastanawiam sie co robic.

szef..

Witam paly .Pracuje 10 lat i jak to czytam to fakt, jahe...., i inni kierownicy zryte lby majstry? o to dopiero temat uli.... staszek... mlody gnoin....sory kierownik ....20,,pare lat tadek ....www .wielki wies OK.niech bedzie firma ok .kasa na czas ,max 15 lat pracy stawka 8 euro max .to jest 9 grupa zaszeregowania i ju nic po za tym.ja pracowalem 15 lat i powiem ok a jak szukacie kokosow czemu jedziecie do niemiec po co nas tam jest za duzo ,jedzdo afryki dostaniesz wielblada i rusztowanie bedziesz robil z bambusa pozdzrawiam

ludwik

Czy ktoś z was pracuje na prefabrykacji Magropolu w Kolonii? dostałęm ofertę pracy Bardzo proszę o opinie !! zależy mi jak atmosfera zarobki?? ile godzin tyracie???

Kopia z innego forum.

Witam,chcialabym podzielic sie z panstwem krotka refleksja na temat opinii zamieszczonych na forum.Po pierwsze nic z nich nie wynika, nie ma konkretnych i rzetelnych informacji na temat warunków pracy nie mowiac juz o placy .Dobre wychowanie nakazuje udzielic konkretnej spojnej odpowiedzi nie pozostawiajacej rzadnych watpliwosci ani niedomowien.Sama jestem osoba poszukujaca pracy i jestem zawiedziona poniewaz opinie zamieszczone na forum nie udzielaja rzadnych odpowiedzi nawet podstawowych. Po drugie dlaczego wystepuje tyle nienawisci i pogardy dla drugiego czlowieka?Mam wrazenie ze panstwa opinie sa podyktowane zloscia i zawiscia.Nikt tak jak Polak nie potrafi obrazic i upodlic swojego rodaka.I nie mowie tego aby sie wywyzszac przed panstwem ale po to by zwrocic uwage na brak tolerancji na drugiego czlowieka,zawisc i pyche.Jestesny narodem zawistnym,zakompleksionym i wielce nietolerancyjnym wobec samych siebie rodakow a coz dopiero mowic o innych narodach.Nie potrafimy z soba prowadzic rzetelnej konkretnej rozmowy opartej na faktach. Wstyd. Zawisc i zlosc odbiera rozum.A konktretow jak nie bylo tak nie ma.Po co odpowiadac konkretnie i rzetelnie na proste zadawane pytania?Jesli nie chcecie udzielic istotnych i konkretnych informacji nie umieszczajcie na forum niedorzecznych wpisow - farmazonow/ bedziemy wdzieczni za poprawna postawe i kulture osobista/.Od tyle.Pozdrawiam Panstwa i zycze wiecej kontretow,pokory i tolerancji wobec samych siebie i innych...Bo ktoz bedzie nas szanowal jako narod jesli my sami siebie nie szanujemy?

Aaadd

Witam chcialbym sie dowiedziec czy warto jest sie zatrudnic w magropolu ??jakie stawki sa tam naprawde?

znajomy

tam pracuje pan jach.... pozdrowienia ciekawe czy pamieta jak go koledzy z polbau zalatwili i widze ze z tego co piszecie to go nic nie nauczyli musicie to powtórzyć na karzdego przyjdzie pora

anonim

(usunięte przez administratora)

olo

a czy pan tam pracuje

Rocco

Tak zarobisz tyle ile piszesz jak przerobisz 240godzin

olo

ok a pan tam pracuje chodzi mi o prace w niemczech czy jest to firma godna uwagi

olo

witam do pana stefana czy pracuje pan w tej firmie i jak tam jest

stefan

nie ma lepszej firmy na rynku pracy 12 brutto kraków więcej 10 lat temu zarabiali

Anonimek05

Złożyłem CV do magropolu do pracy w Niemczech, chciałbym dowiedzieć się czy warto angażować się i dowiedzieć się o zarobki. pozdro :D

Nowy

Teraz sie przyjołem do magropolu na budowe w krakowie Pan Franek mówił o 15 zł(na ręke) a jak dostałem umowe do wyszło ze mam 11(brutto)czyli 7,7zł (netto).I jak mi mówili goscie ze za tydien pracy wzieli mniej niz 550 zł jeszcze w delegacji.

ok polska

u nas pełno w firmie z polbau robi i ci powiem że to sami łaziory miotła i jedzie rejony bo tylko do tego sie nadają jak i pracownicy tak i majstry i powiedz mi JAHERA czemu tyle sie zwolniło skoro tak tam dobrze jest ?

Były podnóżek Jahera
@ok polska 29.08.2015 17:44
u nas pełno w firmie z polbau robi i ci powiem że to sami łaziory miotła i jedzie rejony bo tylko do tego sie nadają jak i p...

A co w Magropolu same orły hehehehe pracowałem z jednym z braćmi najmłodszym i śmiem stwierdzić że to on do miotły się nadaje i nie tylko on A ja nie twierdze że jest tak dobrze w polbale ale przynajmniej na godzinach nie oszukują i na stawkach

j27
@ok polska 29.08.2015 17:44
u nas pełno w firmie z polbau robi i ci powiem że to sami łaziory miotła i jedzie rejony bo tylko do tego sie nadają jak i p...

w polbau działsz na dzialalności, a tu na umowe robisz, na szefa majstra kadrowom któże w dup.. mają kadre roboczą

rudy lis

tak narzekacie na magropol to moze podajcie nazwe innej firmy co lepiej placi to sam sie tam wybiore

bongo

najwiecej wkurzaja te pocioty co uważaja sie za super asiorów a sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warci bo tylko trzeba poprawiac za nimi. Mówie tu o braciach R....k. Szkoda ze z 4 tylko jeden jest porządny. pozdrawiam

pracus

Powiem wam panowie że idzie sie przyzwyczaic. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

józek

tak piszesz bo na stolku siedzisz

byly

Niewiem ktorego pracownika zona pisze ze jest ok chyba sie naogladala reklam podpasek ok obej zenada kobieto siedzisz w Polsce i piszesz pierdoly a twoj maz pewno lezy nawalony w sobote albo zalicza kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowalem i wiem jak tam jest na tym eksporcie teraz robie w Norwegi i wiem co to znaczy praca i placa

żona

Jest OK

g

podobno brak pracy zsylka do domu norma w magropolu

bad boy

Pani m z ul.brzeskiej jest najlepsza! szkoda pisać...

jarek
@bad boy 09.10.2014 14:13
Pani m z ul.brzeskiej jest najlepsza! szkoda pisać...

m jak małgorżata. Popieram

Cieśla

Panowie powiedzcie mi odkąd to Magropol z fachowców robi pomocników do Niemiec??

szef
@Cieśla 22.08.2014 01:52
Panowie powiedzcie mi odkąd to Magropol z fachowców robi pomocników do Niemiec??

szczera prawda firma dla prostakow

anonim

(usunięte przez administratora)

buła

no co ty tylko 10 euro u NIEMCA masz?.To cieniutko kochany JA MAM u JUGOLA 12 euro

JANUSZ
@buła 28.11.2014 01:47
no co ty tylko 10 euro u NIEMCA masz?.To cieniutko kochany JA MAM u JUGOLA 12 euro

kolego jak robisz u jugola za 12E to dokończ że jesteś ubezpieczony na 1/4 etatu

anonim

(usunięte przez administratora)

ostry

Witam Szukam pracy w Niemczech legalnej za dobrą stawkę , Jak widzę pisze Pan że pracuje u Niemca jestem zbrojarz-cieśla jak Panu się udało znaleźć tak dobrą pracę . Proszę o informację magducha@poczta.onet.eu Z góry dziękuję

Packo

Witam panowie firma nie jest zła tylko jeden kierownik który lubi alkoholików i pociotków ale sędziwy wiek zapewne niedługo zakończy jego prostacką kariere

endo

RUDY MARIUSZ (wielki MAJSER) to gosc nie do zniesienia, ze wszystkim ma problem zawsze musi postawic na swoje

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGROPOL Spółka z o.o.