Steriscience

Na podstawie 1 oceny z 3 miesięcy

• Nasze wartości
  • Co oferujemy?
  • Proces rekrutacyjny
  • Oczami naszych współpracowników...

Nasze wartości

Co oferujemy?

Proces rekrutacyjny

Oczami naszych współpracowników...

5. Opinie o Steriscience Sp. z o.o.

Opinie o Steriscience Warszawa

Nie przegap nowości o Steriscience Sp. z o.o.!

PDN

16.02.2014 20:33

Niech ktoś da znać, jak będzie coś wiedział, co dalej z firmą, a wszystkowiedzące trolle, spędzające niedzielę przy kompie, niech się zamkną, bo nie wnoszą nic nowego poza słownymi przepychankami. Wisi nad nami utrata pracy, lepsza taka niż żadna, a wy potraficie się tylko kłócić.
    abcd

16.02.2014 13:16

Moim zdaniem każdy powinien szukać nowej pracy bez względu na to co się stanie. Wszyscy wiemy, że ta firma to (usunięte przez administratora)a teraz wszyscy zdziwieni że to wyszło na jaw. Każdy kto ma możliwość powinien uciekać gdzie pieprz rośnie. a jeśli ktoś wie o tym co dalej niech napisze.
    xxxl

17.02.2014 20:56

co to znaczy "przyłożyć się rzetelnie do pracy?????" pracować 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu????A wpadki podczas audytu to jest tylko i wyłącznie wina mistrzów, kierownictwa i dyrekcji.
    xxxl

17.02.2014 21:01

Ale jak zawsze biedne mróweczki oberwą po głowach.......

16.02.2014 12:56

Ktos wie, co dalej ? Macie jakies konkretne informacje "od góry" ? Produkcja wstrzymana do odwołania, szukac innej pracy czy czekać na wznowienie ? Ile to potrwa ???
    syriusz

13.02.2014 12:01

Moja ukochana firma; gdzie konczy sie logika zaczyna sie Agila. (usunięte przez administratora)
    sbd

09.02.2014 18:55

Hinduski, absurdalny model pracy. Jeszcze teraz amerykaniec na karku. Nic tylko uciekać jeśli ma się gdzie.
    opos

09.02.2014 01:01

Chaos to malo powiedziane. Hinduski model organizacji pracy i zarządzania zostal w pelni wprowadzony.

10.02.2014 09:05

Model hinduski ale wykonanie polskie.
    sbd

08.02.2014 23:21

(usunięte przez administratora) brak szans na poprawę, podwyżkę, satysfakcję z pracy. Ale takie czasy, że lepsze to niż nic...
    opinia

07.02.2014 19:02

tragiczna ta firma, z każdym nowym właścicielem coraz gorzej, zarobki są fatalne, panuje totalny chaos, mądrzy uciekają, gdzie pieprz rośnie, (usunięte przez administratora)pracowników, wprowadzanie zasad utrudniających pracę .... długo można jeszcze wymieniać.....
    ja

04.02.2014 18:46

ogólny chaos i zamieszanie, raczej nie polecam, chyba, że ktoś lubi nerwy w pracy

22.01.2014 19:07

Czemu tak tu cicho? Nikt nic nie pisze? Naprawdę tak tu fajnie? :P

23.01.2014 12:29

Wszyscy zajęci są pracą, aby Agila rosła w siłę a kierownictwu żyło się dostatnio, albo mają szlaban na internet.
    ZDZICH

21.01.2014 21:04

(usunięte przez administratora) OMIJAĆ Z DALEKA
    z(nick)ł lub z(nick)nął

09.08.2013 11:33

A kto aktualnie wodzi reje w tej firmie. Hindusi czy już Amerykanie? A co z wszędobylskim (usunięte przez administratora)?

05.07.2013 19:27

08.01.2014 09:55

Nie wiem jak rower, ale zdrowie zostawisz z pewnością, szczególnie przy zwalczaniu grzybów. Nowych zatrudniają, jak starzy nie wytrzymają i uciekną. Atmosfera jest taka, jak można przeczytać na forum.

22.02.2013 00:02

Musicie założyć związki zawodowe lub jakoś inaczej się zorganizować. Jak pracowałem w tej firmie to też straszyli w różny sposób, ale na nadgodzinach można by to nieźle zarobić. (usunięte przez administratora)
    Packowa

21.02.2013 18:33

Witam. Jest coraz gorzej. Nowa pani kierownik straszy ludzi zwolnieniami i zmusza do pracy po 12 godzin. czy to jest mobbing czy zwykły sadyzm? Proszę o Waszą opinię.
    holmenkollen

07.02.2013 07:18

Człowieku, będziesz musial nosic wodę w 20 litrowych wiadrach przez cały zakład, no i jeszcze po schodach na góre. Równie dobrze mozesz isc do mleczarni.
    Bergisel

06.02.2013 15:31

Hej! Właśnie mi zaproponowano pracę w Agili w lab, przy badaniu wody. Czy w labach też jest aż tak źle jak na produkcji??

15.01.2013 09:49

Nikt nie lubi jak się nim pomiata w pracy tylko dlatego, że jest zatrudniony przez agencję. Mistrzyni znana jest ze swoich słabych kompetencji, złośliwości i manii wyższości, poza tym lubi rekompensować swoje niepowodzenia życiowe wyżywając się na pracownikach. Nie jest ona jednak taka najgorsza, jak się człowiek postara to może i z nią żyć w zgodzie. Najgorsze jest wszechobecne włazi (usunięte przez administratora) stwo i donosicielstwo ze strony właśnie brygadzistek i niektórych stałych pracowników. Myślą może, że jak im ktoś kiedyś załatwił pracę w tej firmie to nie można ich teraz wywalić. Zastanawiam się kto jest uważany za nieudacznika, czy ten kogo się pozbyli a zarabia teraz więcej ma lepszą pracę i wypisuje na forum złośliwości, czy ten kto tu został i wyładowuje swoje frustracje na współpracownikach z agencji.
    pracownica ranstadu

02.01.2013 11:54

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, pracownicy agencyjni są traktowani w Agili źle, mimo to pracują tam dalej, bo są mamieni obiecankami przejścia na umowę o pracę. Tymczasem na umowie - zleceniu są trzymani po 3-4 lata aż w końcu nie wytrzymują pomiatania i odchodzą sami. Smutne ale prawdziwe.

30.12.2012 20:38

randstadowe gwiazdy - 2012-12-29 20:48:30 w tej "firmie" ludzie a dokładnie zatrudnieni poprzez agencję białe murzyny mają się najlepiej. pomijani przy wigiliach, opłatkach, jajeczkach, premiach mikołajkowych, różnych imprezach, potem zapraszani z łaski zapchajdziury, gdy etatowi pracownicy nie chcą pójść. jedni tyrają na maszynach, inni grzeją połamane krzesła, wszyscy na równi za grosze na śmieciowych umowach po kilka lat z rzędu. wszystko to przy beznadziejnie głupiej organizacji pracy - brak podstawowych rzeczy jak etykiety czy ulotki, przez co siadają terminy i zamówienia. ale nic to, przy następnym naglącym terminie pan dyrektor postawi wszystkim białym murzynom serniczek jako podziękowanie ( etatowym premie ) i wszyscy będą happy. nie polecam, firma nie daje szans na awans ( czytaj umowę o pracę ) tyrasz i tylko garb ci rośnie i tracisz wzrok za grosze.W tej firmie można zrobić karierę, trzeba tylko wiedzieć kogo, gdzie (usunięte przez administratora) i komu co wylizać. Podstawy kariery w tej firmie to: Nie matura lecz chęć szczera zrobią z ciebie oficera. Bierny, mierny ale wierny. Organizacja w firmie zawsze taka była, ale teraz nastąpiła eskalacja problemu bo odeszli ludzie, którzy się cokolwiek znali na robocie. Zostali ci, którym jest tu dobrze a gdzie indziej mogli by najwyżej ulice zamiatać tak jak mistrzyni, albo brygadzistki na pakowni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Steriscience?

agencyjny niewolnik

29.12.2012 20:58

Zgadzam się z przedmówcą nt firmy Agila. Poza tym wszystkim potrafią przestawiać ludziom zmiany w taki sposób, że pracujesz 3 tygodnie z rzędu na jedną zmianę, oczywiście nie wiedząc o tym wcześniej. Nie sposób nic zaplanować. Nie szanują pracowników agencyjnych, brygadzistki udają, że nie widzą jak jedni się (usunięte przez administratora) a inni (usunięte przez administratora) , jednych faworyzują, innych piętnują, wszystko to wedle sympatii i antypatii. Same siedzą na kawie. Mistrzyni jak mistrzyni - zawsze skwaszona. Dla etatowych pracowników agencyjni są nic nie znaczącym dodatkiem, pomagającym im w zdobywaniu miesięcznych i rocznych premii. Mechanicy (usunięte przez administratora) się aż miło, nie znają się na niczym, wszystko trzeba robić za nich. Jeden wielki burdel bez organizacji.
    randstadowe gwiazdy

29.12.2012 20:48

05.12.2012 21:28

Kiedyś było dużo lepiej. Firma stacza się po równi pochyłej. Poprzedniemu dyrektorowi zaczęło na starość odbijać, ale nowy okazał się jeszcze gorszy.
    ktos

05.12.2012 17:12

nigdzie nie jest codownie nie płaca tez za dobrze wszedzie jest ok tylko tam gdzie nas nie ma tak na prawde to az nie chce mi sie wierzyc ze firma funkcjonuje ponad 20 lat i ze nie ma w niej nic dobrego

02.12.2012 13:09

Właśnie kierownictwo czeka na taką sytuację kiedy załoga będzie się składać wyłącznie z osiołków , które bez słowa będą ciągnąć ten wózek. Obecnie prawie im się to udało bo wielu dobrych pracowników odeszło do lepszych firm, a wielu zostało do tego zmuszonych.
    ktos

01.12.2012 21:04

czy mozna tam normalnie pracowac jesli wam sie tak nie podoba to czemu tam jestescie ?

Kontakt - Steriscience Sp. z o.o.

Daniszewska 10 03-230 Warszawa

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

LinkedinIcon

26.11.2012 21:10

Nic się nie dowiecie bo w tym zakładzie obowiązuje omerta i dintojra
    może może

20.11.2012 08:43

B. - 2012-11-19 09:21:59 Czy ktoś wie, co się stało tydzien temu na produkcji? Jak chcesz wiedzieć co w magazynie to pogadaj z Rambo :)A dokładniej ??
    może może

07.11.2012 18:49

a jak sytuacja na magazynie wygląda ??
    nick

19.10.2012 16:51

Jak wyglada praca na produkcji,w jakich godzinach sa zmiany i jaka stawka.Co z weekendami. Pytam bo zastanawiam sie nad pracą w tej firmie.
    mr ktos

06.08.2012 23:59

były pracownik - 2012-08-05 01:30:31 To jest taka polityka kierownictwa znana z systemów totalitarnych i niektórych partii politycznych, że ci co odeszli to zdrajcy i właściwie to zostali oni usunięci jako jednostki szkodliwe i mało wartościowe. Wszelka krytyka jest niedozwolona krytycy zostaną wytropieni i srogo ukarani.Z kim rozmowa? Z osobą która podaje się za nowego pracownika? Brzmi to raczej na próbę poprawienia mocno nadwątlonego PRu. 1. Przykład byłego kierownika (usunięte przez administratora): miał własne zdanie i merytorycznie umiał je uzasadnić, miał facet honor i sam odszedł. A taka osoba to zagrożenie dla firmy! Liczą się tylko Ci \\\"wierni\\\" jak to ktoś napisał \\\"tak taki\\\", z wysokim poziomem konformizmu. Efekt widoczny: brak kierownika w logistyce, niedługo produkcji. Nie wspomne już o HRze (sic! w ponad 100 osobowej europejskiej firmie!). I to podobno przed najważniejszą chwilą dla firmy od czasu jej zakupu przez hinduskich panów. 2. Ilośc wpisów na forum świadczy o stanie firmy i zaangażowniu pracowników. Myśmy chcieli robić kiedyś wszysko porządnie - wy chcieliście robić tylko na ilość. Teraz \\\"olewka\\\" jest totalna. Nikt za Was \\\"w ogień już nie wskoczy\\\". Jak dalej chcecie zadawalć hinduskich panów? A oczy mamy szeroko otwarte... Pozdrowienia dla wytrwałych!

05.08.2012 01:30

prawie nowy pracownik

30.07.2012 21:38

...a mi się tu podoba, trzeba się przyłożyć do pracy i będzie dobrze. Jutro ważny dzeń na fiolkach. Pozdrawiam Wszystkich
    xyz

04.07.2012 19:46

były pracownik - 2012-07-03 12:00:45 Niemożliwe. I co teraz będzie???To co zawsze - bałagan!!!

03.07.2012 12:00

Niemożliwe. I co teraz będzie???
    hero

02.07.2012 20:32

No to Szef Produkcji daje dyla. Chyba sam się przestraszył jak udało mu się zdemontować firmę pod kierunkiem najwspanialszego.
    shakira

23.06.2012 16:08

Mam pytanie, dlaczego nadzor produkcji ciagle miesza ludziom zmiany? Czy Wy nie rozumiecie, ze ludzie maja wlasne zycie i jakos sobie je do zmian ustalają? Mając swoją zmianę mozna sobie naprzód cos zaplanowac, ale widać nie w tej firmie, ludzie sami robicie bałagan. Komus ciagle sie nie podoba ze ludzie ze soba sie dogaduja, wiadomo jak pracuja ze soba dluzej to tak jest i zawsze tak bedzie. W innych firmach ludzie latami pracuja na tych samych zmianach i nie ma problemu. Nie stwarzajcie nie potrzebnych problemow i nie robcie ciagle balaganu

20.05.2012 23:49

To jest specyficzna firma. Tutaj grzyby na produkcji rosną a pensje pracowników nie. Przeciętny operator wsadu ma dwa razy większą wiedzę i doświadczenie na temat tego co robi niż kierownik produkcji. Jedyna firma farmaceutyczna w Polsce, w której mistrz produkcji nie musi mieć wykształcenia wyższego farmaceutycznego, (usunięte przez administratora)
    anty-prowokator

19.05.2012 06:43

słaba prowokacja a poziom c (usunięte przez administratora) stwa się zwiększa. Co to za firma, która wzbudza tyle emocji.
    Ass

18.05.2012 17:50

Pawle z pakowni ! A gdzie mam przyjść, by Cię spotkać ?? W którym śmietniku teraz grzebiesz ?? Ass

Zostaw merytoryczną opinię o Steriscience Sp. z o.o.

Oferty pracy - Steriscience Sp. z o.o.

Specjalista/ Specjalistka Kontroli Wewnątrzprocesowych

Specjalista Mikrobiolog/Mikrobiolog (k/m)