Steriscience

Na podstawie 1 oceny z 3 miesięcy

• Nasze wartości
  • Co oferujemy?
  • Proces rekrutacyjny
  • Oczami naszych współpracowników...

Nasze wartości

Co oferujemy?

Proces rekrutacyjny

Oczami naszych współpracowników...

5. Opinie o Steriscience Sp. z o.o.

Opinie o Steriscience Warszawa

Nie przegap nowości o Steriscience Sp. z o.o.!

piasek piaseczny

08.05.2012 07:15

ted kaczynski - 2012-05-06 18:10:20 synonimy (niemiecki) dla "Dreck": Schmutz Unrat Müll Abfall Scheiß, do pozbywania tego, z określonych okolic ciała używa się papieru toaletowego. Panie Drektorze. Oczywiście można się o polemikę pokusić tylko po co. Płycizna taka, można sobie łeb porysować w pia (usunięte przez administratora) i nic więcej. Się Pan nie denerwuje tylko ślizga dalej, jakoś to będzie.wymoderowane zostało słowo "pia (usunięte przez administratora) " - niektórym to się kojarzy zaraz, szczególnie tym co maja kłopoty z czytaniem. Prewencyjna cenzura poszła za daleko, nawet z J na końcu to nie bad word.
    Paweł z pakowni

07.05.2012 16:56

Ass - 2012-05-02 18:50:15 Do użytkownika posługującego się nickiem \\\"ted kaczyński\\\" Dyrektor nosi jak najbardziej słowiańskie nazwisko, jeśli tego nie zauważyłeś - to znaczy, że jesteś na tyle prostym człekiem (bo na miano człowieka nie zasługujesz) , by w pełni zasłużyć na wykopanie z firmy... Jeśli masz na imię Paweł, to nie dziwię się, że taki, a nie inny los cię spotkał. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać twoje ostatnie podrygi na pakowni - dziwię się, że sam potrafiłeś pojąć, trudną przecież i skomplikowaną sztukę trafiania jedzeniem do otworu, którym dźwięki wydajesz. Możemy sukces osiągnąć, ale niestety - tylko pozbywając się ograniczonych osobników. AssTakich internetowych napinaczy olewam,masz coś do mnie przyjdź i mi to powiedza jak nie to zamknij ryj komputerowy bohaterze.
    ted kaczynski

06.05.2012 18:10

gonzo

05.05.2012 19:52

Ass - 2012-05-02 19:03:44 Do użytkownika posługującego się nickiem "gonzo" Zadam pytanie czysto retoryczne : miałeś kiedykolwiek, w swym zapewne krótkim życiu, okazję rozmowy z osobą na tym poziomie i na tym stanowisku ?? Zapewne nie. Stąd zapewne te wypociny się wzięły. Ale, pomimo instynktownej niechęci do osobników twego pokroju - zapytam : - bałagan ?? - sprzątaj przynajmniej sam po sobie ! - nieudolność ?? - a ty udolny jesteś ? - czy tak prosty osobnik pojąć potrafi zarządzanie takim przedsiębiorstwem ?? Łopatę potrafiłbyś obsłużyć ? AssDo użytkownika posługującego się nickiem Ass Panie z pełnym szacunkiem Assie, akurat pomimo "instynktownej niechęci do osobników twego pokroju" na takim poziomie i takim stanowisku jak ty mam nieprzyjemność rozmawiać codziennie. Widze,ze bola Cie te wypociny. Bałaganu po sobie nigdy nie zostawiłem, w przeciwienstwie do Ciebie, Ty go robisz cały czas, do tego nie nie masz honoru i szacunku do siebie, nie mówiąc o innych. Nieudolność, akurat na swoim stanowisku jestem bardzo udolny, robie dobrze to co potrafie i do czego zostalem przeszkolony, w przeciwienstwie do niektorych ktorzy biora sie za cos o czym nie maja zielonego pojecia. Moze i prosty, ale jakos daje rade i jakos mi wychodzi, a jak trzeba bedzie to i łopate obsłużę z całym dla niej szacunkiem. A Ty dalej liż od spodu swoich Panów i uważaj żebyś po sobie zbyt wielkiego bałaganu nie zostawił........
    były pracownik

05.05.2012 00:05

Ass - 2012-05-03 10:24:16 Do osobnika \\\\\\\\\\\\\\\"były pracownik\\\\\\\\\\\\\\\". Na własnym przykładzie widzisz, firma potrafi pozbywać się śmieci... AssGdyby firma potrafiła pozbywać się śmieci to Ass byłbyś pierwszy za burtą. Wartościowi ludzie odchodzą a zostają same assy. Gdybym nie miał innego wyjścia to może zabawiłbym się w jakąś gnidę typu ass i został ale miałem inną możliwość i z niej skorzystałem. Całe szczęście bo jak miałbym pracować z takimi ......Kto to jest?
    psw z sggw

04.05.2012 22:44

Prawie byłbym zapomniał. Nie ass ale pain in the ass, the worst U can picture. To taka krótka charakterystyka niewolnika. Naczelnego sługusa, co z angielskiego można byłoby przetłumaczyć jako prime wallah. w skrócie PW. Ale to nie koniec tytułów, przecież został nam punkawallah, tym razem z hinduskiego-angielskiego, co robi za wiatrak machając liściem nad głową.... Nie nad swoją dodam, dla porządku rzeczy!!! W innym razie pozostałby człowiekiem z liściem na głowie.
    inny

04.05.2012 22:18

"Ass" Rozumiem że twój nick pochodzi od miejsca ktore miziasz codziennie na kolanach swojemu hinduskiemu panowi ?! Bo to że Polaków potrafisz poniżać codziennie widzimy.
    psw z sggw

04.05.2012 19:05

No proszę jak się naczelny lub któryś z jemu podobnych i sprzyjających się zezłościł. Ale to dobrze, pokazuje to tylko jak czuje się on coraz słabszy i słabszy......

03.05.2012 10:24

02.05.2012 19:03

02.05.2012 18:50

Do użytkownika posługującego się nickiem \\\"ted kaczyński\\\" Dyrektor nosi jak najbardziej słowiańskie nazwisko, jeśli tego nie zauważyłeś - to znaczy, że jesteś na tyle prostym człekiem (bo na miano człowieka nie zasługujesz) , by w pełni zasłużyć na wykopanie z firmy... Jeśli masz na imię (usunięte przez administratora) , to nie dziwię się, że taki, a nie inny los cię spotkał. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać twoje ostatnie podrygi na pakowni - dziwię się, że sam potrafiłeś pojąć, trudną przecież i skomplikowaną sztukę trafiania jedzeniem do otworu, którym dźwięki wydajesz. Możemy sukces osiągnąć, ale niestety - tylko pozbywając się ograniczonych osobników. Ass
    gonzo

15.04.2012 12:53

Patrzac na bałagan i nieudolność osób zarządzających naszą firmą, którzy chca zrobić cos z niczego, aby tylko wypaść jak najlepiej w oczach pana dr., ktory tez nie ma za wielkiego pojęcia o zarządzaniu takim przedsiębiorstwem nasi pracownicy już nie są chętni ani zdolni do wydajnej pracy i generalnie maja na wszystko wywalone, po prostu ręce i nogi sie uginają, no ale nie mozna narzekac bo podobno na nasze miejsca czekaja setki chetnych, ciekawe gdzie i na jak długo.
    inny

13.04.2012 22:45

Trzy czwarte polskich firm ma strukturę podobną do XVII-wiecznego folwarku - twierdzi znany psycholog Jacek Santorski z Grupy Firm Doradczych Values. Dlaczego? Bo obowiązuje tam hierarchia i panuje despotyczny model przywództwa. Menedżerowie sprawują władzę poprzez wyznaczanie "targetów" i wymuszanie ich realizacji. http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,11533596,Emocje_rzadza_swiatem.html Miłej lektury!!

Oferty pracy - Steriscience Sp. z o.o.

Specjalista/ Specjalistka Kontroli Wewnątrzprocesowych

Specjalista Mikrobiolog/Mikrobiolog (k/m)

Magazynier/ka

ted kaczynski

12.04.2012 21:59

Mam pytanie czy Pan Drektor ma jeszcze dużo rodziny, bo już się miejsca w pracy kończą. Zatrudnił na razie najlepszych wybrańców z rodziny, ale został jeszcze drugi gatunek, który też chce żyć. Panie Drektorze ( to z niemieckiego chyba) niech się Pan pospieszy na pewno jakaś fucha, żeby popatrzeć w okno się znajdzie, okien jest w firmie pod dostatkiem. Wtedy obok komedii, która zapewni odbywa się codziennie, będzie można nakręcić "najlepszy z najlepszych 18". Jesteście skazani na sukces --- zapomniał dodać bracia, siostry i kuzynki Strach tylko, żeby cała rodzina na bezrobociu nie skończyła kiedy się wagonik wykolei ;-).

04.04.2012 13:30

Z okazji Świąt życzę pracownikom Strides zdrowia, szczęścia, pomyślności w drodze do lepszego jutra, dużo pracy, bo uszlachetnia i mało kasy, bo pieniądze szczęścia nie dają. Wesołych jaj, Alleluja i do przodu. Uwaga! Praca w święta zapobiega pijaństwu i obżarstwu.
    zalamany

26.03.2012 21:14

http://cleanrooms.pl/ tak sie robi pomieszczenia sterylne, a nie poprzez firme pana gienia.
    swieta w domu

21.03.2012 18:52

kto 6 kwietnia jedzie do domu reka w gore?
    Jasny

09.03.2012 18:38

Nikt nie panuje nad tym bagnem. Logistyka lub jak kto woli logika w tej firmie nie istnieje. Gdybyśmy produkowali o kilka rupii drożej to nikt by tu kontraktu nie zawarł.
    rock@obierki

28.02.2012 20:49

burek - 2012-02-28 15:34:19 Hindusi to duży problem, bo ludzi mają za nic. Jednak są daleko, ale ekonom, który zrobi z siebie całkowitego kretyna prowadzi jeszcze gorszą politykę wyniszczania ludzi. Avon odetchnął z ulgą kiedy facet ich opuścił. Niestety ale firmę wykończy.Trudno się nie zgodzić, kwestia czasu kiedy zostanie szurnięty za burtę potrzebny jest jakikolwiek powód, a tych to jest aż za dużo. Chociaż trzeba przyznać że jeśli ktoś jest na pewnym etapie rozwojowym zwierzątka Pediculus humanus które zwyczajowo nazywa się mendą - może dołączyć do zgranej choć nieco przetrzebionej gromadki i czynnie przyczynić się do skrócenia cierpień tej firmy. Z drugiej strony jak można było przez 10 lat dokładać do kiełbasy sól do posypywanie drogi w zimie, to i ta wielce zautomatyzowana fabryka pełna specjalistów od łapania wspomnianych zwierzaków jest w stanie jeszcze długo pociągnąć.
    burek

28.02.2012 15:34

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Steriscience?

grzybek

15.02.2012 21:12

a co myślicie na temat (usunięte przez administratora) ? ;)
    craut

14.02.2012 12:55

psycholog - 2011-01-30 00:09:19 Strides to niewatpliwie ciekawy eksperyment kulturowo-społeczny. Kto kogo pierwszy złamie (ulegnie, zrozumie, dostosuje sie), Hindusi Polaków czy Polacy Hindusów?? Kierownik zapewnienia jakości powiedział widać go without me, wygląda na to że logistyki też, no to będzie ciekawie. Jedyna opcja to znaleźć kolejnego TAK TAKA który podzieli jedyną słuszną linię partii. Tylko ta partia jest jak z czasów tow. Wiesława - cytuje- \" dyktaturą ciemniaków\" . Współczucie dla pracowników którzy chcą robić przyzwoitą robotę a sa spychani do rynsztoka. Odpowiedź jest chyba jasna??

24.01.2012 14:12

Powinni także umieszczać zdjęcia bumelantów,tych co nie osiągają normy i często chodzą na zwolnienia.
    nugat

18.01.2012 17:59

optymista - 2011-09-20 20:08:50 Nie narzekajcie. Kierownictwo przeprowadza porządki. Zwalniają najgorszych pracowników, zwalczają grzyby na produkcji, wprowadzają plan pracy.Jak się odbywa proces zwalczania grzybów :-), z moim kursem grzybiarskim ukończonym na 3- mogę śmiało wnioskować, że trwa nadal w najlepsze, znaczy sezon na grzybobranie. Pytanie czy już są zbiory w klasie A, czy nie - bo to raczej tez kwestia czasu :-). Ale napisać znowu można, że kierownictwo przeprowadza porządki. :-). Gratulujemy sukcesów kierownictwo i oczekujemy jeszcze. Proponuje wywiesić na tablicy tryndy z grzybobraniem obok tych z stachanowskimi wynikami pakowaczy :-). Siemacie ludziska
    takiktos

14.01.2012 19:21

Widzę, że zgodnie z obietnicą wpisy są uzupełniane....na koncie Stridesa;) Oby tak dalej moi drodzy....;)
    niewiadoma

14.01.2012 13:13

witam!ukazało się ogłoszenie na mikrobiologa w strides, zastanawiam się ale po waszych opiniach nie wypada firma najlepiej, moja obecna praca jest psychiczna i nie chce zmieniac na siłę żeby wpasc z deszczu pod rynnę, w obecnej mam (usunięte przez administratora)

Kontakt - Steriscience Sp. z o.o.

Daniszewska 10 03-230 Warszawa

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

LinkedinIcon
    fachowec-optymista

03.01.2012 17:55

Ja tylko wyraziłem swoją opinię. Właściwie mnie to nie dotyczy bo mnie wywalili z roboty. Trochę przykro po 17 latach pracy w tym zakładzie, ale jak miałem z wyższym wykształceniem pracować za najniższą stawkę i jeszcze wysłuchiwać poleceń jakichś gamoni to nawet lepiej.
    bumbum

03.01.2012 16:58

jakiś (usunięte przez administratora)co się na 3 litery nazywa i na pewno nie jest to system nawigacji satelitarnej. :-) 99% pewności
    burek

02.01.2012 19:38

Ludzie. Jakiś (usunięte przez administratora)wyzywa nas od psów, a wy sie kłócicie sie o procedury!? Ile damy się jeszcze tak traktować?
    fachowiec

26.12.2011 16:28

Znajomość procedur jest potrzebna, aby mieć punkt odniesienia i znać podstawowe wymagania na stanowisku pracy. Wiedzę praktyczną trzeba zdobyć samemu. Obecnie i tak liczy się tylko ilość więc po co komu szkolenia.
    kwintus

26.12.2011 13:34

Procedury zwykle piszą ludzie którzy ich nigdy fizycznie nie wykonywali, dlatego wypisują jakieś swoje chciejstwo awykonalne w praktyce, z tym spotykam sie nagminnie. Szkolenia firmowe wiadomo czemu służą- uzupełnieniu akt w jakby był wypadek, i potwierdzeniu listą obecności że pacjent a miał takie szkolenie, bo gmp tego wymaga. Pacjent mógł grzebać w nosie lub spać na szkoleniu to nie ma znaczenia. Szkolenie jako monolog szkolącego bez rekwizytów i dyskusji jest porażkowy co do zasady. Współpracownicy starsi wbrew obiegowym opiniom powinni być skarbnicą wiedzy lepsza niż procedury, jeżeli nie są no cóż.... ubolewanie to chyba za mało. W segregatorach pewnie coś jest: częściowo (mocno) nieświeży mix szwajcarsko jankesko hinduski którego spójność jest legendarna.
    karlos

24.12.2011 22:02

Jak nie wiesz gdzie są te procedury to Ci napisze. Są w segregatorach naprzeciw Twojego biurka.
    karlos

24.12.2011 21:55

Wiem wiecej niz wyniosłem z tych 3szkoleń w firmie. One były żenujące pod wieloma względami. Jak szkolenia są na takim poziomie to jakich wyników sie spodziewacie? Zresztą wszystkie szkolenia się tak odbywają. Byle tylko podpisać papier, że sie przeszło. A moze pożniej by porobić testy ze znajomości zasad itp, co by mialo oddźwięk w wysokości wynagrodzenia.

21.12.2011 23:03

anonim - 2011-12-21 22:36:40 Przeszkol ich to będą wiedzieć. Prawie co miesiąc przychodzi ktoś nowy i wątpię by prócz BHP miał konkretne szkolenie z GMP. Jedynie może liczyć na wiedzę swoich współpracowników.Przeszkol to najwygodniejsza wymówka. Czytać trzeba procedury a jak nie ma procedury to wtedy nadawać. Współpracownicy to nie jest źródło wiedzy

21.12.2011 22:36

21.12.2011 22:18

karlos - 2011-12-08 18:39:56 a co najlepsze ci ludzie tworza procedury, a sami łamią podstawowe zasady. Gdzie do tego ma się GMP?A co ty wiesz o GMP? Wiesz nawet gdzie są te procedury? Nie musieli by wchodzić gdybyś je znał

21.12.2011 18:25

sądzę, że dobrze, że ktoś tymi procedurami w ogóle się interesuje...
    perfect evil

21.12.2011 11:06

santa claus - 2011-12-20 21:56:32 How can U be so disloyal !!! Don't spit at the hand is feeding you. U are worst than dogs, don't mistake with a "slum dog millionaire". Shame on U. Honestly, I was quoted only, so don't be afraid and do not take these words seriously. I keep my fingers crossed and wish all of U lots of success and fortune. Herrings and having a shot of vodka should be the best things U can do to become lost in yours thought. God bless U. Loyalty in your vocabulary= accept all dishonesty, abuses and fabrications, give away professional judgement, sacrifice every rule because goal is one- no matter what - PROFIT. No one wants to be feeded from the dirty hand, wash it and everyone will be happy. There is no almost 800m of starving people in this country, you forgot that. When people don't have food they will accept even your dirty hand. Last sentence is telling about you more than anything else.
    santa claus

20.12.2011 21:56

dziadek mróz

13.12.2011 20:10

Idą święta, po co się teraz napinać o jakieś audity FDA, już niedługo śledzik, a jak wiadomo śledzik lubi pływać a chłopaki ze stridesa razem z nim :)

Zostaw merytoryczną opinię o Steriscience Sp. z o.o.