AB Job Service Polska

Adres: Rymarska 19 lok. 8, 53-206 Wrocław

NIP: 7542787477 KRS: 0000226068

AB Job Service Polska
3 450 972 5 1

Opinie o AB Job Service Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

mlyku
 Opinia

Witam czy ktoś wyjeżdża w sierpniu na jabłka?

Pomocna?
TakNie
Karamba
 Opinia
@mlyku 06.06.2019 21:42

Jaaaa..... Koniec sierpnia

Pomocna?
TakNie
mlyku
 Opinia
@Karamba 07.06.2019 19:23

skąd jedziesz? bylas/byłeś już tam?

Pomocna?
TakNie
Karamba
 Opinia
@mlyku 07.06.2019 19:25

Z Katowic, na jablkach nie byłam jeszcze

Pomocna?
TakNie
Luiz
 Opinia
@mlyku 06.06.2019 21:42

hej wlasnie ja i kolega mamy taka oferte. Byles tam ? Jednak chcemy juz w lipcu

Pomocna?
TakNie
Szeryf
 Opinia
@Luiz 17.06.2019 22:49

Ja chętnie wybrałbym na jakieś zbiory od 1 lipca.

Pomocna?
TakNie
venlo
 Opinia

jeśl masz 40h w tygodniu a 8 euro na1 h to idzie coś odłożyć ^^

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia

Jedzie ktoś na sortowanie wiśni teraz? A może ktoś już był i wie jak to wygląda wszystko?

Pomocna?
TakNie
minaj
 Opinia
@Karola 11.06.2019 17:34

Jedziesz 1 raz z tej firmy?

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia
@minaj 11.06.2019 18:18

Tak. Razem z narzeczonym jedziemy pierwszy raz z tej firmy. Oby wszystko wypaliło

Pomocna?
TakNie
Minaj
 Opinia
@Karola 11.06.2019 19:20

Ja jadę też 1 raz z tej firmy i ogólnie do pracy, jadę sama, trochę się boję, ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Wyjazd zaplanowany w sobotę wieczorem..

Pomocna?
TakNie1
Karola
 Opinia
@Minaj 12.06.2019 09:36

W tą sobotę? A w ktore miejsce dokładnie? Nam powiedzieli że 18 wyjazd

Pomocna?
TakNie
Minaj
 Opinia
@Karola 12.06.2019 12:43

Mi pani powiedziała między 17 a 18. Miejscowość bodajże Barnevald, ale nie jestem pewna, a wy?

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia
@Minaj 12.06.2019 17:11

My baarlo. Ale też w sumie dokładnie nie wiem. Okaże się :) najwyżej dwa tygodnie się się wróci hehe ale jestem dobrej myśli

Pomocna?
TakNie
Minaj
 Opinia
@Karola 12.06.2019 21:10

Tak samo mówię, się zobaczy. Busem jedziecie z firmy?

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia
@Minaj 12.06.2019 21:46

Tak, z firmy. Teraz to się modlę żeby była klima w nim

Pomocna?
TakNie
Minaj
 Opinia
@Karola 13.06.2019 10:52

Wiecie o której macie busa? U mnie ma być o 17.30

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia
@Minaj 14.06.2019 15:18

Nie wiemy, dopiero kierowca ma dzwonić do nas jak sobie trasę ustali. Też speed bus?

Pomocna?
TakNie
Minaj
 Opinia
@Karola 14.06.2019 20:21

Nie wiem jaka firma, ale jakiś 2 kierowców jeździ.

Pomocna?
TakNie
Qura
 Opinia

Ktoś chętny na wspólny wyjazd w przyszłym tygodniu?

Pomocna?
TakNie
Zaintersowana
 Opinia
@Qura 07.06.2019 21:24

Hej, ja sie zastnawiam. Jak cos to pisz na maila angelika.w04malpaautograf.pl

Pomocna?
TakNie
Qura
 Opinia
@Zaintersowana 13.06.2019 14:11

Już wyjazd mam zaplanowany.

Pomocna?
TakNie
Katarzyna
 Opinia

Hej wybieram się od 17 czerwca na sortowanie wiśni do Holandii, czy ktoś też jedzie w tym terminie? katarzynaagnieszkab@wp.pl

Pomocna?
TakNie
Qura
 Opinia
@Katarzyna 05.06.2019 17:15

Też miałam propozycje na to jechać, ale czekam na lepsze propozycje, sama jedziesz?

Pomocna?
TakNie
Karola
 Opinia
@Katarzyna 05.06.2019 17:15

My z narzeczonym jedziemy, wyjazd przewidziany 18 czerwca. A w ktore miejsce jedziesz? Czytałam te opinie i kurde trochę się obawiam tego wyjazdu. Ale tak bym chciała coś lepiej zarobić niż tu w Polsce... ????

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tragedia brak godzin zlote gory obiecuja, przeludnione domy, sypialnie w 3-4 osoby ludzie ida do innej pracy na inna godzine kazdy kazdemu przeszkadza, skandaliczne zarobki, te same godziny ta sama stawka a solarisy inne, czaruja w nich ,ze masakra. Polecam sprawdzic na wlasne oczy. Zaklamane biuro w Polsce brak slow. Ab Mn tylko dla desperatow !!!

Pomocna?
Tak4Nie1
Robert
 Opinia
@Pracownik 14.05.2019 23:52

Poruszyłeś sporo kwestii związanych z szeroko pojętą definicją pracy, jednak w Twojej wypowiedzi brakuje mi odpowiedniej argumentacji. Czy mógłbyś nieco przybliżyć, jak wygląda praca za pośrednictwem firmy AB Job Service Polska? Dlaczego tak krytycznie oceniłeś biuro w Polsce? Czyżbyś na miejscu zastał warunki inne aniżeli te, które były Ci opisane w Polsce? Zachęcam do sprecyzowania wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Pracownik 14.05.2019 23:52

A o co dokladnie chodzi? napisz cos wiecej! Ab Midden akurat ma bardzo dobre opinie, znajomi pracowali i byli zadowoleni. Ja wyjezdzam za tydzien na sortowanie porzeczek i jestem dobrej mysli :)

Pomocna?
Tak1Nie
Bożena
 Opinia
@Monika 30.05.2019 13:39

Piszesz, że wyjeżdżasz niebawem do pracy w AB Job Service Polska. Koniecznie podziel się później swoimi pierwszymi wrażeniami! A czy tymczasem mogłabyś napisać, jak przebiegał Twój kontakt i pierwsze rozmowy z przedstawicielem tej firmy, jakie dokumenty musiałaś dostarczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karamba
 Opinia
@Bożena 31.05.2019 14:56

Hej. Ja pracowałam przez abeos na kwiatach od marca do maja i jestem zadowolona. Co prawda pokój był okropny ale więcej czasu byłam w pracy niż w domu. Koordynator ok. Pieniądze zawsze na czas i wszystko się zgadzało. Niebawem znowu jadę. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Monika
 Opinia
@Bożena 31.05.2019 14:56

hej, najpierw wypelniłam formularz na stronie, tego samego dnia oddzwonila do mnie Pani z biura i poprosiła żeby dokończyc rejestrację. Uzupelniłam formularz i tak po 2 godzinach dostałam telefon, Pani mnie zajrejestrowała i od razu przedstawila jakie maja oferty pracy. Najbardziej spodobalo mi sie sortowanie owocow, zwlaszcza ze juz to robilam, wiec ta Pani przekazala moje CV pracodawcy w Holandii. Kolejnego dnia zadzwonila i powiedziala, ze jest dla mnie praca i moge sie juz szykowac na wyjazd :) Wiec wszystko zorganizowalam doslwonie w dwa dni, lacznie z podpisaniem umowy itd :) Wczoraj dojechalam do Holandii i jutro zaczynam prace :)

Pomocna?
TakNie
Zażenowany
 Opinia
@Monika 03.06.2019 13:47

Czy tylko ja mam wrażenie, że ta firma sama sobie odpisuje na komentarze?

Pomocna?
Tak1Nie2
Impossiblexo
 Opinia

Jechałam przez biuro AB do Holandii. Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Wszystko dało się załatwić. Oferta wyglądała całkiem atraktyjnie. Jednak po przybyciu na miejsce rzeczywistość okazała się całkiem inna.. Zamiast 8osobowego domku, kwatery pracownicze, jedna łazienka na 12osób... Kuchnia z widokiem na WYBIEG DLA KONI. Nie muszę pisać jak piękne widoki mieliśmy podczas jedzenia obiadu. Brak pralki, musieliśmy za nie płacić, albo prać sobie w rękach, brak zamrażarki, oraz dziwnie niskie wypłaty. Po zgłoszeniu wszystkiego do biura, Pani sama była w szoku, biuro dostało chyba inne informacje a co innego znajdowało się na miejscu. Ofert pracy na stronie jest multum, jednak dzwoniąc do biura wszystkie są albo nieaktualne, albo brak miejsc..

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
iwona
 Opinia
@Impossiblexo 16.08.2018 08:03

proszę o info na privat : iwonaszklo@gmail.com, wybieramy się obecnie przez tą firmę, dlatego będę zobowiązana za informację na temat tej firmy

Pomocna?
TakNie
Katarzyna
 Opinia
@Impossiblexo 16.08.2018 08:03

Bardzo proszę o info na priv katarzynaagnieszkab@wp.pl jadę już za 2 tygodnie do Holandii, na sortowanie owoców, i bardzo chciałabym poznać opinię osoby, która już była.

Pomocna?
TakNie
Mała
 Opinia

Witam . Czy pracował ktoś przy segregacji cebulek kwiatowych lub zbiorze jabłek przemysłowych gruszek przez AB Jon Service .Będę wdzięczna za każdą informację

Pomocna?
TakNie
Luiz
 Rekomendacja
@Mała 31.05.2019 17:30

Dokładnie też jestem ciekawy .Podpinam się

Pomocna?
TakNie
larryfox2017
 Opinia

24 godzinny serwis kredytowy zapewnia prostą i skuteczną obsługę pożyczek dla osób na całym świecie poszukujących pożyczek. Możesz pożyczyć na dowolny okres od 1 do 25 lat i pożyczyć dowolną kwotę od 2000 GBP do 50 000 000,00 GBP w dowolnym celu. Przy niskim oprocentowaniu 3% we wszystkich częściach świata. Aplikacja jest dostępna dla osób, które ukończyły 18 lat. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt poprzez e-mail: larryfox2017@outlook.com

Pomocna?
TakNie4
PP
 Opinia

Ludzie to nie jest portal do umawiania się tylko do wyrażania opinii na temat agencji,weszłam tu żeby się czegoś dowiedzieć o tej agencji a nie o tym kto kiedy na co i gdzie jedzie!!!

Pomocna?
Tak2Nie1
Xxed24
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć czy jakas dziewczyna wyjeżdża teraz przez tą agencje??

Pomocna?
TakNie3
Anita
 Opinia
@Xxed24 17.03.2019 22:32

Jade 4 kwietnia pierwszy raz. Nie wiem co mnie czeka.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxed24
 Opinia
@Anita 19.03.2019 09:27

Ja jadę już w weekend pakowanie drobiu???????? Też nie mam pojęcia co zastanę na miejscu

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Anita 19.03.2019 09:27

Hej jedziesz do Niemiec na kwiatki ??

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxx
 Opinia
@Magda 21.03.2019 13:00

Nie, Holandia drób

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Magda 21.03.2019 13:00

Tak. Czy ty tez sie tam wybierasz?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xxed24 20.03.2019 07:44

Hej jesteś już może w Holandii ??

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M@rika
 Opinia
@Anita 21.03.2019 17:10

Magda kiedy jedziesz? czy już pojechałaś?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dd
 Opinia
@Xxed24 17.03.2019 22:32

Ja chce jechać ale z Opola :)

Pomocna?
TakNie1
Claudia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dd 27.04.2019 00:14

Pojechałas? Też mam zamiar jechac z Opola.

Pomocna?
TakNie1
Www
 Opinia

Witam jedzie ktoś na zbiory owoców miękkich w Uden lub ktoś był już i może się wypowiedzieć czy warto jechać? :)

Pomocna?
TakNie1
Patkaaaa
 Opinia

Witam :) jedzie ktoś teraz może do pracy w firmie vivera? :)

Pomocna?
TakNie1
xd.xd
 Opinia

Witam. Jedzie ktoś na truskawki bądź już byl opłaca się?

Pomocna?
TakNie1
Pan Rafał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam.(usunięte przez administratora) Mojemu znajomemu obiecali zaliczkę na poniedziałek jak zostanie w pracy 100 euro bo mu się kasa skończyła i dzisiaj musiałem po niego jechać bo nie dostał kasy. Czekam na odpowiedź email od księgowej od 5 dni roboczych. Mieszkania nawet spoko ale co z tego jak 10 euro na godzinę. Miałem pracować jako order picker a jak już przyjechałem ze wszystkimi swoimi rzeczami to zapytali się czy podejmę się pracy na produkcji bo nic innego dla mnie nie mają na ten moment, pozostawili mnie w sytuacji bez wyjścia. Po tygodniu powiedziałem że nie będę pracował na produkcji i mam to w poważaniu (znalazłem inną prace) to stwierdzili że już jest praca na magazynie, której się podjąłem bo po to przyjechałem. Po przepracowaniu jednego dnia na magazynie nadszedł czwartek czwarteczek czwartunio dzień wypłaty :) stan konta bez zmian nagle się obudzili że nie mają moich godzin i najwidoczniej nawet po ich przesłaniu emailem, pocztą i wizytą w biurze dalej nie są w stanie dokonać przelwu. Jak macie inną opcje polecam spróbować, jutro firmę czeka labour inspection i FNV jeżeli nie otrzymam swojego wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak1Nie2
Tomek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pan Rafał 08.04.2019 18:59

W jakiej firmie i przez ktore AB w Holandii pracowales? Ab w Polsce to jest tylko posrednictwo, ktore kieruje cie do pracy w Holandii do jednego z wielu AB, np Ab Werkt, Ab Vakwerk, Ab Oost, Ab Nederland. Poza tym 10 Euro na godzinie to spoko stawka, a wyplata zawsze jest po dwoch pelnych przepracowanych tygodniach, wiec czego oczekujesz? Smiesza mnie ludzie ktprzy jada do Holandii i mysla ze dostana zaliczke za darmo, jak ledwo przepracowali tydzien. W Polsce tez latasz do szefa po tygodniu i prosisz o zaliczke? Badzmy powazni....

Pomocna?
Tak5Nie1
sernik
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Wybieram się za 2 tygodnie do pracy w magazynie z serami, ktoś tam pracuje? Jakie warunki zamieszkania i czy jest praca na 40 godzin w tygodniu? lubie.sernik95@gmail.com

Pomocna?
Tak1Nie
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czesc czy wybiera sie jakas dziewczyna 4 kwietnia do Niemiec na kwiatki ??

Pomocna?
TakNie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
 Opinia
@Magda 21.03.2019 14:47

Jade na kwiatki 4 kwietnia. Moj email dydu345@gmail.com

Pomocna?
TakNie1
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anita 21.03.2019 17:14

Napisalam na email

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdzi
 Opinia
@Anita 21.03.2019 17:14

Ja tez jade na kwiatki 4.04.2019 (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwka
 Opinia
@Magda 21.03.2019 14:47

Ja się wybieram ???? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwka
 Opinia
@Iwka 27.03.2019 18:37

Wybieram się, znaki zapytania weszły przypadkowo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Iwka 27.03.2019 18:38

Kiedy dziewczyny jedziecie dokladnie i jak busem ? Ja wyjezdzan we wtorek o 19:10 z Bydgoszczy

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebus 32
Nazwa działu: Oświata
 Opinia

Czy był ktoś na ogórka h s, klarniowych w okolicach Dronen podobno mieszka się w hotelu jakie warunki czy są godziny pracy i jakie zarobki? Proszę o odpowiedź jak ktoś był lub tam jest.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Czy ktos wybiera sie z ta firma do Niemiec 4 kwietnia?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anita 19.03.2019 09:24

Hejka ja się wybieram skąd jesteś ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HoeGaatHet?
 Opinia

Czy ktoś pracował przez te agencje w centrum ogrodniczym? Byłbym wdzięczny za jakieś informacje odnośnie tej pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
user
 Opinia

Witam. Czy orientuje sie ktos z państwa ile czeka się na odpowiedź biura po zaakceptowaniu oferty ? Dziękuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

witam ,mam pytanie takie sensowne na poziomie czy opłaca się wyjechać do pracy z tego biura ,i na co najlepiej ? proszę o odpowiedz ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dramat
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie dajcie sobie spokój przede wszystkim z ABOOST i "pakowanie" kwiatów doniczkowych. Ściągają ludzi a siedzieliśmy przez 4 dni na domku. Mieszkamy na jakimś zadupiu w środku lasu, warunki okropne, brak zamrażarki i podstawowych rzeczy. W pracy wyzysk, miało być pakowanie na hali a tak naprawdę dostajemy tzw. "widełki" które same w sobie są ciężki i rzucamy kwiatki na wózki, w szklarni.. Jednym słowem porażka... Oczywiście panie koordynatorki starają się pomóc ale niestety nie są w stanie nic zrobić.. Pracodawca nawet nie informuje dzień wcześniej o tym że zostajemy dłużej, ludzie nie są przygotowani na takie coś.. Jak zawsze polska nic nie wie i robią ludzi w kulki.. Także nie polecamy...

Pomocna?
Tak22Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dramat 01.03.2019 21:12

Warunki mieszkania ok może są lipa ale co dziwnego że kwiaty ze szklarni pakuje sie na sisikary w szklarni ? A z nadgodzin trzeba sie cieszyć jak było 4 dni przestój a nie marudzić Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dramat
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Roman 02.03.2019 08:52

Czytaj ze zrozumieniem.. Tu nie chodzi o nadgodziny tylko o brak jakichkolwiek informacji...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rroman
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dramat 03.03.2019 01:35

Takie uroki NL oby wypłata zrekompensowala te początkowe nerwy Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julka
 Opinia

Hej.Czy są tu jakieś kobietki które chciałyby wyjechać przez tą agencje ,a nie chcą jechać same tak jak ja.Szukam osób najlepiej z województwa.lodzkiego ja mieszkam blisko Piotrkowa Tryb.jak coś to piszcie julita.latacz@wp.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Werka
 Opinia
@Julka 04.01.2019 10:43

Hej. Tez szukam kogos ale jestem z Podkarpacia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalka
 Opinia
@Werka 20.02.2019 01:52

No ja też szukam,kogoś do wyjazdu,ale jestem ze świętokrzyskiego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Idzia
 Opinia

Witam. Pracowałam przez AB jakiś czas. Praca w porządku dużo godzin, przy stawce 10.49 zarobku tygodniowo ponad 400 euro za 50h. Przy stawce 9.69 e 50 h ok 350. Zwrot za mieszkanie 30 euro. Czym więcej godzin tym też mniej płacilismy się za mieszkanie. Warunki nienajgorsze, koordynatorki w nl nie są chętne do pomocy natomiast w Panie w Polsce więcej zalatwily niż te które powinny.

Pomocna?
Tak3Nie1
Robert
 Opinia
@Idzia 28.01.2019 16:44

Pracodawca, który zatrudniał Cię za pośrednictwem firmy AB Job Service Polska, dawał możliwości do tego, abyś mogła pracować w godzinach nadliczbowych? Czy była taka możliwość dla osób chętnych, których głównym celem było otrzymanie wyższego wynagrodzenia? Jeżeli możesz, to napisz również, czy wszystkie warunki, które przedstawiła agencja w trakcie Twojego zatrudnienia, zgadzały się w rzeczywistości?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@Idzia 28.01.2019 16:44

Witam a gdzie pracowałeś, bylabym zainteresowana wyjazdem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Idzia 28.01.2019 16:44

A można wiedzieć przy czym pracowałaś i gdzie ? Możesz coś powiedzieć o warunkach mieszkalnych ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julka
 Opinia

Witam.Czy ktoś pracował przez AB Job Service przy pakowaniu kosmetyków w Niemczech praca na ok.4-5 tyg.Albo zamierza jechać pierwszy raz.

Pomocna?
Tak15Nie
Doris
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Julka ja mam zamiar jechać do pakowania kosmetyków pierwszy raz

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julka
 Opinia
@Doris 09.10.2018 16:40

Doris a masz może meila ,napisałabym do Ciebie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Doris
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Julka to mój e-mail dorota.gucwa@interia.pl

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Muszka
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Witam ,też jestem ciekawa .Bo właśnie też mam jechać przez tą firmę, do pakowania kosmetyków. Wie ktoś coś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marzena
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Hej, ja bylam w zeszlym roku na pakowaniu kosmetykow w DSV, niedaleko Kolonii. Fajna lekka praca, pakowanie zeli pod prysznic, balsamow, szamponow itd. w pudelka, niezla stawka, z tym ze wyplata po miesiacu, a pracowalismy wtedy jakoś 4 tygodnie. Chetnie pojechalabym tez w tym roku, ale akurat termin mi nie pasuje, moze na wiosne na kolejna ture :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaśka
 Opinia
@Marzena 29.10.2018 15:24

hej moglabym prosić o jakiś email do Ciebie ? Mam pare pytań

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marzena
 Opinia
@Kaśka 30.10.2018 19:19

no wolalabym nie podawac publicznie takich informacji, wiesz RODO ;p pisz tu, jak tylko bede mogla to odpowiem na twoje pytania

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Doris 09.10.2018 16:40

Ja jadę pierwszy raz. Strasznie się boję bo nie wiem czego się spodziewać. Napiszcie jak było.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marzena
 Opinia
@Agnieszka 31.10.2018 14:45

Normalna praca jako pakowacz, jest wyznaczony dzial na magazynie, hala na ktorym sa takie stoly/stanowiska po 6 osob, i kazdy robia okreslona rzecz: np. jedna osoba wklada produkty (zele, szampony, balsamy, kosmetyki do make-up) do innych pudelek, inna zakleja pudelko tasma i a inna daje pudelko na palete. i tak w kolko :) mieszkania maja dobre, zawsze w miescie, nie na jakis obrzezach, wyposazone we wszystkie sprzety, wifi, tv, pokoje zawsze dwojeczki, w mieszkaniu same kobiety, ale to jest minus dla par, bo nie moga razem mieszkac. Dostaniesz auto sluzbowe z nawigacja do dojazdu do pracy. Wyplata raz na miesiac, ale daja zaliczki. Nie ma sie czego bac :) ja wyjezdzalam w zeszlym roku pierwszy raz, przezylam, zarobilam fajna kaske i na pewno jeszcze tam wroce :)

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia
@Marzena 31.10.2018 16:30

A jak warunki mieszkalne ? I koszt mieszkania ? Czy ktoś z was już jest na miejscu? Wynagrodzenie się zgadza ? Z góry dziękuję za odpowiedź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Czy rekrutacja nadal trwa ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia
@Julka 04.10.2018 18:50

Pokoje ile osobowe ? Praca ciężka?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia
@Marzena 31.10.2018 16:30

Ja moze jeszcze dopisze, bo wiem od kolezanki ktora wyjechala w tym roku na kosmetyki, ze praca jest lekka i bardzo fajna. oferta miala trwac 2 tygodnie a przeciagnela sie na 5 tyg, bo jest duzo pracy, wiec wszyscy sa zadowoleni. Mieszkania super warunki, internet, tv, pelne wyposazenie. jade z nia na wiosne na kolejna ture :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
diana
 Opinia
@Marzena 29.10.2018 15:24

Witaj mozesz podać namiary na firmę czy agencje pracy była bym wdzięczna pozdrawiam Asia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aga
 Opinia
@marcin 20.11.2018 14:38

a ile zarabia się do ręki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@Marzena 29.10.2018 15:24

Witam, a wiesz w jakim terminie jest wyjazd wiosną

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@aga 07.01.2019 16:26

milion

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pyjko

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

nie polecam pracowałem tam bardzo długo i w ostatnim roku wszystko sie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

AB Job Service Polska do pracy w Holandii na 28 stycznia, poszukuje kandydata na stanowisko Pracownika Magazynu z Mrożonkami. Minimalny okres zatrudnienia to 1 rok i wynagrodzenie 11,55 Euro brutto na godzinę. Czy jest obecny na forum ktoś, kto składał już swoją aplikację do tej pracy? Jeżeli zaciekawiła Was ta oferta, to tutaj znajdziecie formularz aplikacyjny: https://abpraca.pl/nasza-oferta/pracownik-magazynu-z-mrozonkami-orderpicker-m-k/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Czy są tu jakieś dziewczyny najlepiej z województwa łódzkiego ,które chciałyby wyjechać do pracy przez tą agencje ale nie chcą jechać same?Chciałabym wyjechać po Nowym Roku za pośrednictwem tej agencji ale nie chce jechać sama szukam jakiejś kolezanki/ek do wspólnego wyjazzdu.Ja mieszkam koło Piotrkowa Tryb.jak coś to piszcie julita.latacz@onet.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalka
 Opinia

Jest ktoś zainteresowany pracą po nowym roku ze świętokrzyskiego?jeśli tak,to proszę o kontakt-aniciaxxx@wp.pl.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o AB Job Service Polska - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej