Contrain Group

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Contrain Group Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Contrain Group S.A.

Opinie o Contrain Group Łódź

Nie przegap nowości o Contrain Group S.A.!

Zainteresowany

18.02.2020 17:20

Po ile godzin dziennie się pracuje na plantacji ogórków Someren Holandia i Ile po odliczeniu mieszkania wynoszą zarobki

19.02.2020 09:41

Mamy kilka projektów ogórkowych, więc zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji, który chętnie przybliży kwestie godzin i zarobków. Wszystkie dane kontaktowe znajdują się na naszej stronie -> https://contrain.pl/kontakt/

27.01.2020 22:33

Czy w Contrain nadal podpisuje się weksle im blanco?
    Queen

13.02.2020 01:20

Tak
    Hjjii

17.02.2020 17:41

Co to jest ?
    Pracowity

05.02.2020 13:27

Slyszałem,że podobno obecnie jest zastuj w pracy na produkcji za granicą,i obecnie nowych projektów nie ma.Trzeba czekać na jakiś projekt.

06.02.2020 15:42

Zachęcamy do śledzenia naszej strony www.contrain.pl oraz Facebooka - tam publikujemy najnowsze ogłoszenia. Jak tylko pojawi się jakiś projekt produkcyjny, damy znać :)
    Wyjechany

01.02.2020 18:42

Czy ktoś obecnie pracuje od niedawna na jakimś projekcie w Holandii lub Niemczech i czy może z łaski swojej napisać jak tam jest z pracą, mieszkaniem?

03.02.2020 08:05

My też chętnie odpowiemy na Pana pytania - zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego pod adresem [email protected]. Numery kontaktowe do wszystkich biur dostępne są tutaj -> https://contrain.pl/kontakt/#kontakt
    Animowy

02.02.2020 13:34

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat projektu komisjonowaniu pod Holandią ?
    Filozof

27.01.2020 20:14

Kto jedzie w lutym do chłodni w Berlinie?
    Filozof

29.01.2020 22:10

Podobno ma się coś ruszyć w Berlinie,ale co kiedy nie wiadomo,na razie nic niema.A pracował ktoś tam jak wygląda tam praca,zakwaterowanie?

30.01.2020 14:24

Jeszcze nie rozpoczęliśmy procesu rekrutacji na taki projekt. Chętnie zaproponujemy inne oferty pracy w Niemczech. Prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub telefoniczny. Numery do poszczególnych oddziałów są dostępne na stronie: https://contrain.pl/kontakt/#kontakt

24.01.2020 19:50

Czy ktoś był na magazynie komisjoner,w Niemczech przy granicy holenderskiej?
    Ola

24.01.2020 17:01

Czy ktoś był na recyklingu metali i może opowiedzieć o pracy? Będę wdzięczna :)

09.01.2020 17:06

1) Praca w Rhrnusie bardzo fajna, jeżeli chodzi o Thalia, ale na Zooplus jest bardzo ciężko jak dla kobiet. Pracownicy są bardzo mili i pomocni. 2) Godziny pracy bardzo dziwne. Ja osobiście miałam 4 miesiące z rzędu drugą zmianę. Bardzo często też przychodził mail na ostatnią chwilę, że mamy się zjawić wcześniej w pracy. 3) Zakwaterowanie do przeżycia na Klosterparku, lecz częsty brak prądu, ciepłej wody to trochę przesada. Znaczenie lepiej było na Bad Tabarz. Tam jedynym problemem były grafiki ze sprzątaniem, gdyż Pani zajmująca się tym wybierała cały czas te same osoby, a jej mąż np, był tylko (z tego co pamiętam) może 2 razy. 4) Kontakt z koordynatorem to największy dramat... Odsyłanie od jednej osoby do drugiej. Brak urlopów od października do stycznia. Zaznaczę jednak że wybrane osoby mogły jeździć parę razy... Kiedy miało się sprawę do koordynatora czy do kierownika projektu za pierwszym razem odbierał, potem już nie. Trzeba było dzwonić z innego numeru, żeby dostać odpowiedź. 5) Choroba... Według koordynatorów czegoś takiego nie ma. Na początek mówią, że jak się źle czujesz, czy jesteś chory to proszę o kontakt z np: z Panem Przemkiem, po czym ten pan nie odbiera telefonu i jest w bagnie po szyję. Trzeba jak najszybciej iść samemu, bo opuszczenie dnia (pomimo że koordynator zawalił sprawę) (usunięte przez administratora). Kiedy dostarczy się zwolnienie lekarskie, ma się wielkie problemy. Koordynatorzy wypowiadali się w ten sposób "Przejebał sobie tym zwolnieniem". Kierownik projektu kiedy osoby miały już naprawę poważne problemy ze zdrowiem chciała, żeby umowa była rozwiązana z dniem wcześniejszym zanim miało się L4. 6) Najbardziej zadowolona jestem z tego że Panie z rekrutacji są bardzo miłe, potrafiły rozmawiać z nami praktycznie codziennie nawet do godziny, aby wszystko wyjaśnić. Panie z kadr też bardzo pomocne, ale czasem trzeba było z nich wymusić działania. Ogólnie praca na plus Dział kadr i rekreacji na bardzo wielki plus, zwłaszcza Panie w Opolu (rekrutacja) Kierownik projektu Pani Edyta i koordynator Pan Przemek to największy minus
    Jaaa 16

15.01.2020 22:57

Mam pytanie ile jest wypłacane po odejściu za 1 dzień urlopu pracując w Rhenusie? Z tego co ja słyszałam ponad 80 euro za dzień jak to jest w rzeczywistości?

23.01.2020 20:15

Właśnie różnie, ja miałam 50/60 Trzeba dobrze wyliczyć ja musiałam włączyć o swoje pieniądze z L4 jak i za ubrania a także urlop
    Mati

22.01.2020 20:01

Czy ktoś pracował przy kukurydzy w Iderlandi?
    Danie

22.01.2020 08:47

Ich partnerem jest Powiatiwe Urzędy Pracy a od PUP niczego dobrego spodziewać się raczej nie można, to znaczy dobrego być może tak ale marnie płatnego ....

22.01.2020 10:18

Współpraca z PUP nie ma związku z wysokością wynagrodzeń w Contrain, współpracujemy z Urzędem np. w zakresie organizacji spotkań z osobami bezrobotnymi.

21.01.2020 09:33

Czy ktoś pracował w Jawol w Niemczech?
    Wdzięczna

08.01.2020 16:31

Contrain ist The Beat Jeśli masz w sobie pokorę i kulturę wszystko da się obgadać i załatwić. Jeśli jesteś awanturnikiem i arogancki i wszędzie widzisz negatywny to wszystko będzie złe. To od Pracowników bardzo dużo zależy jak się wszystko potoczy. Pani Edyta Fidura złota kobieta.

19.01.2020 15:07

A jaki projekt w Niemczech polecasz?
    Asia

19.01.2020 12:16

Witam jak wygląda u państwa wypłacanie chorobowego np wypadek złamanie nogi ręki lub np ciąża u kobiety czy chorobowe jest wypłacane z 1/12 czy z pełnego etatu?dziękuję za odp pozdrawiam
    Black

17.01.2020 14:51

Witam!! Był ktoś na pieczarkach z Contrain ?? Jaka praca i płaca ???
    Muchomorek

17.01.2020 19:24

Extra siper praca super kasa. Jedna wielka rodzina????
    Nowy Nick

16.01.2020 20:35

Czy ktoś może się szczegółowo wypowiedzieć,na temat dwóch projektów lampy Niemcy i jajka Holandia?
    Fazi

23.11.2019 12:39

Nie polecam tej firmy gdyż nie szanują swoich pracowników jak masz za duzo nadgodzin to cię do domu wysyłają warunki na każdym projekcie nie są idealne są fatalne brak pomocy ze strony koordynatorów

14.01.2020 14:45

A na jakich byłeś projektach?
    ktoś

18.02.2020 12:48

To jest strona o opinii danego biura i ta osoba wyraziła swoją opinie ,bo ma do tego prawo i nie musi podawać swoich danych ,bo tak chcecie i ta osoba ostrzega ludzi że jest u was źle i nie potrzebuje byście odnieśli się do tego czy reagowali więc bezsensownie piszecie ,(usunięte przez administratora)
    Schlitz

24.11.2019 06:09

Jeśli chodzi o prace to praca godna polecenia. Najgorsze to jednak warunki mieszkaniowe i pomoc koordynatora. W hotelu myszy które były zgłaszane wielokrotnie koordynatorowi a z jego strony tekst : ,,ja miałem gorszy problem nie miałem internetu „ i to jest pomoc i zlewanie. Dopóki ten problem nie będzie rozwiązany zmianą zakwaterowania to komentarze wraz ze zdjęciami tzn dowodami pojawia się m.in na Facebooku. Serdecznie pozdrawiamy mieszkańcy Schlitz z projektu z lampami :)
    Schlitz

01.12.2019 16:15

Praca bardzo fajna. Szef w porządku. Do pracy 4,3 km ale jest zwrot za paliwo 0,3 euro za km płatne tylko w jedną stronę. Sklepy bardzo blisko hotelu. Oraz brak pralki w hotelu :)

14.01.2020 14:43

To ,gdzie robicie pranie?Kto was do pracy zawozi?Jak wygląda praca,są jakieś normy dzienne?
    Damian

13.01.2020 09:17

Firma ciężko stwierdzić tak naprawdę czy dobra czy nie wypełni człowiek formularz kontaktowy na ich stronie a nikt nie zadzwoni, na Messenger też rozmowa z bootem z prośbą o kontakt ,ze się szuka pracy i także cisza ... może sami piszą sobie dobre opinia tylko tutaj a w rzeczywistości to to samo co wszyscy ... prace mają pewnie w momencie jakichś pilnych zapotrzebowań i tyle (usunięte przez administratora)
    Hallo

09.01.2020 20:13

Dlaczego contrain nie podniesie stawki pracownikom skoro wzrosła stawka godzinowa w Niemczech od stycznia 2020???

13.01.2020 09:09

W Niemczech wzrosły wyłącznie stawki minimalne. W Contrain, na wszystkich niemieckich projektach, oferujemy stawki wyższe niż minimalne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Contrain Group?

Kontakt - Contrain Group S.A.

3 Maja 14a 93-408 Łódź

08.01.2020 11:18

Czy na projektach w Holandii,jest normalna polska umowa na pełen etat,polski zus?A podatek płaci się do Holendrów?Czy na koniec roku jest zwrot podatku od Holendrów?
    Ewa

11.01.2020 07:51

Tak mozesz się potem ubiegać o zwrot podatku z Holandii
    On

05.01.2020 19:53

A czy ktoś pracował na jajach czy na innych projektach,ale w Holandii?Jak tam jest,czy polska umowa,jak z dojazdami do pracy,jak z mieszkaniem i jak z pracą?

08.01.2020 11:42

Zatrudniamy w oparciu o polską umowę o pracę tymczasową. Oferujemy również zakwaterowanie oraz dojazd do pracy. Zapraszamy do kontaktu :)
    Xmen

08.01.2020 11:00

firma zatrudnia w niemczech na magazynach uważajcie na tą pracę bo zarobki małe a z tego co zarobicie musicie jeszcze zapłacić zakwaterowanie więc co wam zostanie z wypłaty porażka

08.01.2020 11:32

Zarobki zależą głównie od liczby przepracowanych godzin. Jeżeli w danym miesiącu przepracował Pan mniej to oczywiste jest, że także wypłata będzie adekwatna. Nasi pracownicy magazynowi są w zdecydowanej większości zadowoleni z wysokości swoich wynagrodzeń. Pozdrawiamy :)
    Bodzio

16.12.2019 23:03

Ludziska dajmy sobie spokoj z opisywanoem sytuacji jakie maja miejsce na projekcie Rhenus tak naprawde to maja to w (usunięte przez administratora) nikt nic z tym nie robi a jak to Pani Edyta ujela kro zjedzie do Polski to juz nie ma powrotu na zaden projekt w Niemczech wiec szukajcie innych agencji pracy jest pelno wystarcza checi .A agencja Contrain traci dobrych ludzi ktorym zalezy na pracy nie przez to ze ciezko tylko przez to jak traktuja ludzi .

18.12.2019 13:34

Proszę Pani/Pana, prosimy takie sytuacje zgłaszać do nas jak najszybciej, dzięki czemu będziemy mieli możliwość sprawnego zareagowania na problem. Wszystkie kwestie związane z problemami np. na projekcie lub w kontakcie z koordynatorem, Project Managerem, można wysyłać bezpośrednio na adres [email protected] Pozdrawiamy :)
    @IZa

07.01.2020 12:22

Mógłbys odezwac sie do mnie , mam kilka pytań, Moj adres : [email protected]. Z góry dziekuję.
    Rhenus

14.12.2019 23:52

Fala hejtu? Zartujecie? Jako pracownik wyzej wspomnianego projektu z czystym sumieniem potwierdzam powyzsze informacje. Po kilkunastomiesiecznym doswiadczeniu moge smialo stwierdzic ze po raz pierwszy jestem rozczarowana oporem koordynatorow wzgledem pracownikow. Polubowne zalatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczy z cudem. Przed wyjazdem pracownicy biurowi przedstawiaja projekt i ogolne warunki w sposob znacznie odbiegajacy od rzeczywistosci. Zapewniano o 2zmianowym trybie pracy nagle w okresie swiatecznym okazuje sie, ze dochodza nocki, wszystko da sie zrozumiec i wytrzymac jednak nie fakt DLACZEGO CZESC PRACOWNIKOW PRACUJE W TRYBIE NOCNYM CZWARTY TYDZIEN POD RZĄD A CZESC OD MIESIACA CHODZI NA GODZINE 7 RANO. Z tego co sie orientuje to juz kolejny rok z rzedu w ktorym grafik ustalany jest w podobny sposob i mimo wielu skarg nadal nikt z tym nic nie zrobil!!

18.12.2019 11:36

Proszę Pana, prosimy takie sytuacje zgłaszać do nas jak najszybciej, dzięki czemu będziemy mieli możliwość sprawnego zareagowania na problem. Wszystkie kwestie związane z problemami np. na projekcie lub w kontakcie z koordynatorem, Project Managerem, można wysyłać bezpośrednio na adres [email protected] Pozdrawiamy :)
    Agnieszka 19844

04.01.2020 20:04

W takim razie skoro pracujecie tylko na nocki to myślę że na brak kasy nie możecie narzekać? Dobrze zrozumiałam? Problemem jest to ze 4 Tydzien?

31.12.2019 11:17

Czy ktoś może napisać jak jest na projekcie lampy w Schiltz Niemcy.Jak z pracą jak z dojazdami jak z zakwaterowaniem.

02.01.2020 07:01

dojazdy do pracy sa za darmo, spanie nawet spoko, ludzie na projekcie sie dogaduja wiec praca idzie szybciej. jakbys chcial jeszcze o cos zapytac to daj mi znac na (usunięte przez administratora)
    Zainteresowany

30.12.2019 16:46

Witam która cześć Holandii jest oferowana przez wasze biuro. Pozdrawiam

31.12.2019 09:35

Jeżeli pyta Pan o projekty, które oferujemy, to są one zlokalizowane na terenie całej Holandii. Najwięcej jednak ofert posiadamy w Holandii południowej. Pozdrawiamy :)
    Wojtek

31.12.2019 00:10

Kto jedzie na projekt Jawol Niemcy? Wie ktoś jak tam jest i mógłby się wypowiedzieć?
    Wojtek

30.12.2019 20:44

Czy ktoś jedzie na projekt Jawol? A może ktoś był i może się wypowiedzieć
    Ja 16

26.12.2019 08:52

Mam pytanie co do weksli, czy po rozwiązaniu umowy są one odsyłane do danego pracownika?Czy trzeba się zgłosić do tego biura co podpisywało się wszystkie papiery w celu odebrania, lub zniszczenia tego weksla?
    Ja 16

27.12.2019 16:53

A znajomy oprócz świadectwa nie dostał weksli.To można po nie podjechać do filii tam gdzie się umowę podpisywało?

29.12.2019 21:42

Nie ma takiej konieczności. Prosimy, by znajomy odezwał się do nas na adres [email protected] Prosimy o podanie imienia, nazwiska oraz adresu, pod który przesłać weksel. Pozdrawiamy :)
    On

28.12.2019 14:39

Szanowni Państwo.Kochani Moi Jak sprawa wygląda z wekslami,są nadal podpisywane,czy Contrain się z nich ostatecznie wycofał.Pracowaliście w święta na projektach,był jakiś dodatek za pracę w święta?

29.12.2019 21:41

Proszę Pana, weksle w Contrain nie są już podpisywane. Natomiast dodatki świąteczne są zależne od danego projektu. Pozdrawiamy :)
    Dziku

23.03.2019 16:16

Pracuję ktoś przy ogórkach w venlo lub okolicach lub na szklarni??? Potrzebuję info jak z godzinami mieszkanie dojazd do pracy itp

23.12.2019 08:31

Tak, ta oferta będzie dostępna również w 2020 roku. Życzymy Wesołych Świąt ;)

24.12.2019 17:50

Opowiedz więcej o tej pracy kiszenie ogórka w Venlo,jaka wygląda,jakie zarobki, zakwaterowanie,umowa polską,jest zwrot podatku?

20.12.2019 13:18

Moim zdaniem Pan koordynator który jest w klosterpark Pan Przemek to żaden koordynator wyjeżdżając do domu dzwoniąc z5razy do tego niby koordynatora i mówiąc poraz5 że dziś wyjeżdżam stwierdził że gdzieś mnie złapie po czym po kilku godzinach znów zadzwoniłam i sama musiałam do niego iść do domu nr2 gdzie pan. Przemysław wyszedł w spodenkach i papciach totalny brak zainteresowania i zlewania ludzi nie pozdrawiam

20.12.2019 13:21

Chodzi oczywiście o oddanie klucza oraz chipa
    Myślący

19.12.2019 18:13

Czy ktoś pracował na projekcie Jawol Niemcy jak tam jest?
    Załamany

19.12.2019 12:26

Może tak dla odmiany napisali byście coś dobrego o Cotrain.Jak się wam pracuje na projekcie lampy w Schiltz Niemcy.I jak wam się pracuje w Holandii.Chodzi o zakwaterowanie,atmosferę w pracy,ile płacicie za spanie i ile netto do ręki zarabiacie.Może teraz jakieś pozytywy?
    Xyz nie usuwajcie opinii!!!

15.12.2019 12:39

Fala hejtu? Zartujecie? Jako pracownik powyzszego projektu moge z czystym sumieniem potwierdzic ze dodane opinie sa zgodne z prawda. Posiadam kilkunastomiesieczne doswiadczenie we wspolpracy z ta firma, bywalo roznie jednak zazwyczaj byly to czynniki niezalezne od agencji (ciezkie warunki pracy, mobing ze strony kontrahentow) z przykroscia musze przyznac, ze po raz pierwszy jestem rozczarowana oporem koordynatorow wzgledem pracownikow. Polubowne zalatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczylo z cudem a to juz typowo czynnik na ktory bezposredni wplyw ma agencja. Potwierdzam ze informacje przekazywane w biurze przy podpisaniu umowy dalece odbiegaja od rzeczywistosci. Zapewniani bylismy o 2zmianowym trybie pracy. Nagle okazuje sie ze w okresie przedswiatecznym tj. 4 tygodnie przed swietami rozpoczynamy nocki. Wszyscy pracownicy Contrain pracuja w 4 mozliwych godzinach: 7-15, 11-20, 23-8 lub 2 w nocy-11 (PARANOJA)!!! Oczywiscie rozumiemy sytuacje firmy Rhenus i fakt ze maja wysoki sezon w tym okresie. Wszystko jest do zniesienia jednak nie fakt DLACZEGO PEWNA GRUPA PRACOWNIKOW ROZPOCZNIE OD PN CZWARTY! JUZ TYDZIEN NOCEK w momencie gdY inna pracuje od miesiaca na najbardziej porzadana godzine (7 rano)?? Czy pracownicy tejze grupy podlegaja specjalnym wzgledom?? BARDZO PROSZE AGENCJE O ODNIESIENIE SIĘ DO POWYZSZEJ SYTUACJI...

16.12.2019 17:13

Agencji Contrain mowa tutaj o różnych czynnikach wpływających na to, ze pracownicy zmuszeni są pisać prawdziwe, a dla Was dość bolesne opinie. 3 zmiany są do zniesienia, ale mowa tutaj o aż 4 zmianach na dziale Thalia. Mało tego, mowa tutaj o tym ze podczas rekrutacji nikt nie poinformował Nas o tym, ze ubrania są płatne, zapewniano wręcz ze dostaniemy je za darmo. Kontakt z koordynatorem to chyba największy problem na tym projekcie, Pan P. nigdy nie odbiera telefonów, noe odpisuje na smsy i na wszystko ma jedną odpowiedz: „nie jestem w stanie nic z tym zrobić”. Wiekszosc pracowników którzy postanawiają zakończyć współpracę z agencja decydują się na to nie z czynników fizycznych, np. nie dają sobie rady w pracy, a ze względu na problemy z koordynatorem. Chce również głośno powiedzieć o tym, ze weksle wciąż są podpisywane!!

18.12.2019 13:36

Proszę Pani/Pana, prosimy takie sytuacje zgłaszać do nas jak najszybciej, dzięki czemu będziemy mieli możliwość sprawnego zareagowania na problem. Wszystkie kwestie związane z problemami np. na projekcie lub w kontakcie z koordynatorem, Project Managerem, można wysyłać bezpośrednio na adres [email protected] Weksle nie są podpisywane. Prosimy nie mylić weksli z dokumentem in blanco. Jeżeli Twierdzi Pan/Pani, że podpisał/a weksel to prosimy o podanie swojego imienia i nazwiska. Będziemy mogli to sprawdzić. Kolejne anonimowe zarzuty dotyczące podpisywanych weksli nie są dla nas ani innych użytkowników wiarygodne. Pozdrawiamy :)

11.12.2019 12:06

Witam jestem pracownikiem firmy Contrain czytając opinie postanowiłam napisać parę słów od siebie. Uważam że agencja nie należy do najgorszych, za ubrania robocze nie płacimy jeśli przepracujemy ponad 3 miesiące w innym wypadku owszem zostałam o tym poinformowana. Jeśli chodzi o warunki na zakwaterowaniu może nie należą do najlepszych ale można przeżyć faktem jest że ciepła woda jest w określonych godzinach, za internet trzeba dodatkowo zapłacić. Z koordynatorem ciężko było się skontaktować ale od czasu gdy pojawił się drugi koordynator ten kontakt jest i można liczyć na pomoc. Ogólnie rzecz ujmując wszędzie są plusy i minusy nie wszystkim da się dogodzić.

18.12.2019 11:37

Dziękujemy za obiektywną opinię :) Cieszymy się, że zatrudnienie drugiego koordynatora pomogło usprawnić komunikację z nami. Pozdrawiamy!
    Żaba

14.12.2019 09:37

Agencja twierdzi ze wpisy sa powielane przez te same osoby wiec dodam kolka slow od siebie . Napisz o sytuacji z przed mniej wiecej miesiaca kiedy przezucali osoby z thalii na zoo byla z mami na thalii pani Bozena kobieta po 50 ktora przeniesli na zoo gdzie trzeba dzwigac karmy po 20 kg po tyg pani Bozena nie dawala rady poprosila pania Edyte o przeniesienie ns inny projekt bo dla niej za ciezko zaznacze ze pani Bozena pracuje przez Contrain 10 lat i co uslyszala ze nie ma zadnego przenoszenia ze albo pracuje albo pisze rozwiazanie umowy wiec zjechala do Polski wiadomo zdrowie wazniejsze a co najlepsze nie minal tydz i dziewczyna naszego koordynatora Przemusia zostala przeniesiona z zoo na thalie bo za ciezko dla niej na zoo .Wiec sie pytam mozna czy nie mozna ? Kolejna sutuacja ludzie pracuja po dwa tyg pod rzad na nocnsa zmiane a dziewczyna Przemka na 7 rano bo sie nie wysypia mozna ? Coz wychodzi ze mozna . Od pazdziernika zakaz wyjazdow na urlopy a tu sie okazuje ze wybrani jezdza na urlopy wiec mozns czy nie mozna? Podsumowujac kierownik projektu robi co chce i z kim chce reszte traktuje jak bydlo koordynator udaje cwaniaka a wiedzy organizacji nie ma wogole . Agencja sama w sobie ok moze po prostu trzeba sie przyjrzec osobom kierujacym danymi projektami.
    Prawda

17.12.2019 12:31

W Rhenusie trzeba wszystko robić z pominięciem Edyty, która trzęsie (usunięte przez administratora) żeby czasem nie podpaść Rhenusowi. Kiedyś zakazała chodzenia do biura w jakiejkolwiek sprawie, żeby o nic nie prosić i niczego nie wymagać. Pewien pan poszedł do biura poprosić o rzeczywistą pracę zmianową, gdyż dawali go tylko na dwójki, na co Edyta pouczyła wszystkich że mają pracować tak jak im dają i broń boże nie chodzić do biura.

18.12.2019 11:32

K....

11.12.2019 12:14

18.12.2019 11:25

Kama

18.12.2019 11:01

Mam pytanie czy ktoś się wybiera przez tą agencję do pracy pod koniec stycznia do niemiec z Łodzi ?

Zostaw merytoryczną opinię o Contrain Group S.A.