Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci

2 Dodaj opinię
Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci
2 134 6 1

Opinie o Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci

Nie-hejt

Na prawdę czy są granice których się nie przekroczy na tym portalu ? Rozumiem, że ktoś dba bardzo o PFRON, ale zatrudnianie na działalności jest powszechne w całej gospodarce. Z tego co wiem w Grupie REWIT takich osób jest kilka na ponad 90 osób pracujących. Pozostałe to osoby pracujące na umowach zlecenia. Jest kilka spółek. A co do PFRONu to są i w grupie niepełnosprawni oraz zakupy usług od firm zatrudniających niepełnosprawnych, którzy przyczyniają się do niższych składek. Oczywiście można podnosić pensje i płacić składki ZUS, ale zapytajcie klientów o ile chcą podnieść wynagrodzenia za prowadzenie ksiąg czy auty. REWIT nie ma klientów międzynarodowych, z największych korporacji. I jeśli wam to nie pasuje to jak najszybciej idźcie do dużego biznesu. Poziom obrzydzania pracy w tej firmie przez byłych rozczarowanych pracowników jest żenujący. Znam wielu zadowolonych pracowników, podobnie do mnie. Klienci chwalą ludzi - i z audytu i z biura rachunkowego. Więc skąd ten hejt ? Pensje nie są tak wysokie jak w firmach dużych ale na prawdę bzdura jest że w celu podwyżki należy założyć działalność. W Gdańsku i Gdyni mieliśmy premie za wszystkie 3 kwartały tego roku ? Dlaczego Ci co się wypowiadają nie pisza o tym. BO NIE PRACUJĄ TUTAJ. Można się mścić - ale nie dajcie się wprowadzić w błąd.

Nie-het_zgadzam sie
@Nie-hejt 24.11.2018 13:15

Zgadzam się, koleżanki mają swoje firmy i z tymi firmami przyszły po prostu do REWITU. Z tego, co wiem to podwyżki były dużo większe niż 200zł. Ciekawe, rozliczacie swoich klientów i jest tam tak kolorowo? Ja słyszę coś innego, że bywa bardo różnie. Tu można normalnie pracować. No chyba, że ktoś przychodzi do pracy nie pracować ale czy się stoi czy się leży - się należy. Zgadzam się, to piszą osoby, które chyba nie pracowały tu zbyt długo, swoją drogą jeśli nie dostały swojej podwyżki to coś mówi o jakości pracy i takim pracowniku. Ostatnio przyszło kilka osób z innych biur - mówią, że nie w porównaniu jest na prawdę normalnie. Bez podkładania świń, czy monitoringu, który sprawdza każdy krok pracownika. Bez płacenia pod stołem. Można elastycznie pracować, np: niektórzy przychodzą na 7:30 i wychodzą 15:30. Czasem warto docenić normalność... Ale najlepiej to pomstować i mówić, ze najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma.. tylko pytanie, czemu z tych rajów jakim są korporacje też uciekają?

Były pracownik

Dzień dobry wszystkim. Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Gdy wracam pamięcią co tam się działo w audycie. Szkoda gadać. Dezorganizacja. Słaby zarobek. Byłem na stanowisku asystenta Biegłego Rewidenta. Żeby dostać podwyżkę 200 pln Prezes kazał założyć działalność gospodarczą. Śmiech na sali. Nie będę na nich pracować. Jak ich wspominam? Słabo. Chcesz zarabiać? Idz do korpo. Wspomnicie moje słowa kiedy przyjdzie moment gdy zauważycie, że nie macie się dokąd przenieść.

obecny pracownik
@Były pracownik 01.10.2018 21:13

No tak, każdy ma swoją historię. Osoby na działalności to raczej menedżerowie - asystenci (moi koledzy i koleżanki) na umowach o pracę. Powodzenia w korpo. 16 godzin pracy i jesteś pomiotłem, ale cóż dla niektórych za kasę można wszystko. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć i pracować na swoje kompetencje to jest to faktycznie miejsce, które wymaga ale też uczy. Chcesz wypełniać tabelki czy dojść do czegoś w życiu? Swoją drogą. Kiedy pracowałeś? Od 2 lat bardzo się zmieniło. Chyba te wspomnienia sprzed lat...

Były pracownik
@obecny pracownik 02.10.2018 09:18

Masz rację. Chcę dojść do czegoś w życiu. Dlatego odszedłem.

Pracownik
@obecny pracownik 02.10.2018 09:18

Nic się nie zmieniło w Rewit, ciągle ta sama nie miła atmosfera wśród pracowników, udawane przyjaciółki. Oczywiście godziny nadliczbowe nie są płatne. Zarząd doskonale zna przepisy prawno-podatkowe oprócz nieszczęsnego Kodeksu Pracy, który nie jest respektowany.

pracownik zadowolony
@Pracownik 20.10.2018 13:00

No tak, piszesz o relacjach, które są zależne od samych pracowników. Wszędzie tak jest, że nie wszyscy są milutcy i kochani. Raju na ziemi nie ma. Jakie godziny nadliczbowe? O 16:00 jest pusto, wszyscy wychodzimy. Pracowałam w różnych miejscach i całkowicie się nie zgadzam, że nie jest respektowany Kodeks Pracy. Nie rozumiem po co pisać bzdury, jak ci źle to poszukaj sobie coś innego. Zwykła złośliwość, taka typowa polska zawiść.

pracownik niezadowolony
@pracownik zadowolony 22.10.2018 08:30

jeśli wychodzisz o 16 to masz bardzo mało obowiązków lub wykonujesz swoją pracę niewłaściwie. Zmuszanie pracownika do podpisywania umów na działalność gospodarczą jest hańbiące i jest to nieuczciwa praktyka. Natomiast poniżej godności człowieka jest pracowanie w godzinach nadliczbowych i nieotrzymywanie za to wynagrodzenia. (usunięte przez administratora)

Pracownik
@pracownik zadowolony 22.10.2018 08:30

Jeżeli pracujesz do 16:00 w okresie styczeń-czerwiec to albo masz 1 firmę albo pracujesz w Rewit jako osoba nie związana z księgowością i audytem np. sekretariat lub jako "złota rączka". To nie jest zawiść tylko prawda. Jak mi ktoś powie, że zostając po godzinach dostaje wynagrodzenie nadliczbowe to padnę.

pracownik zadowolony
@pracownik niezadowolony 23.10.2018 10:21

O matko... co za bzdury. Wychodzę z pracy o 16:00 i widzę kto zostaje.... No jakoś tłumów nie ma. Najlepiej pluć na wszystkich i wszystko. Może po prostu zamiast pić kawkę i gadać z koleżankami, czy biegać po zakupy robię swoje. Nie znam nikogo kto był zmuszony do podpisywania umowy. Nie wiem mam wrażenie, że to pisze osoba, która nie pracuje w tej firmie. Ale podobne wpisy są na innych portalach. Swoją drogą widać kto pracuje, a kto zamiast pracować siedzi w Internecie i ma takie duże nadgodziny...

pracownik zadowolony
@Pracownik 29.10.2018 15:20

No niestety zawiść... ale jeśli ci tak źle to szukaj szczęścia. Ale to takie polskie, kalać własne gniazdo. Nie znam nikogo, kto ma 1 firmę. Także wymyślanie.

obecnie pracujący
@Były pracownik 07.10.2018 17:23

a ile miałeś zdanych egzaminów na biegłego ?

nie polecam
@Były pracownik 01.10.2018 21:13

potwierdzam wszystkie negatywne opnie praca w tej firmie to koszmar... lepiej poszukać dłużej pracy i znaleźć coś normalnego.... potwierdzam tez uslyszalem tekst jesli chcesz podwyzke 200 zl to zaloz dzialanosc wtedy masz ulge przez pierwsze lata prowadzenia i wiecej ci zostanie kasy (usunięte przez administratora)falszywi ludzie w tej firmie

polecam
@nie polecam 21.11.2018 07:28

Bzdury, bzdury, bzdury...komuś bardzo zależy, żeby po prostu dokopać. Pracuję tu kilka lat i nie potwierdzam tego, co "nie polecam"pisze. Ja polecam.

Również nie polecam
@nie polecam 21.11.2018 07:28

Potwierdzam wypowiedz o zakładaniu działalności gospodarczej. Praktyka jest również przerzucanie pracowników z Rewit sp z o.o do Rewit wirtualne biuro żeby nie płacić PEFRONU.

Nie potwierdzam
@Również nie polecam 23.11.2018 16:03

Ciekawe... Jakoś nie przedstawiasz siebie jest możliwość weryfikacji takiej żeby twoja wypowiedź była upawdopodobniona. Na razie tylko mam wrażenie zwykłego odreagowania na jakieś emocji. Słabo to widzę bo znam ta firmę i nie potwierdzam tych wypowiedzi. Przykre to ale kłamstwo jest jak jamnik jest może i długie ale ma krótkie nogi. Szkoda gadać... Swoją drogą jak był problem po prostu poszłam i pogadałam jakoś nikt głowy nie urwał i może nie wszystko ale wiele udało się zmienić. Lepiej smarowac bzdury niż coś zmienić.

obecnie pracujący

Lubię atmosferę w Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci za: normalne relacje i możliwość uzyskiwania wiedzy

Nie-hejt

"Nie będę na nich pracować" wolisz pracować na Amerykanów, Francuzów, Niemców ... na prawdę czasami zadziwia ta logika. No cóż ale oni u nas przyszli po to aby płacić mniej niż u siebie ... taki dumping pracowniczy. A co do REWIT nic nie wiem jakoby ludzie tu pracowali na działalności po to aby zyskać 200 zł podwyżki. Na pewno za to w tej korporacji płacą dodatkowe świadczenia emerytalne jak w swoich macierzystych krajach prawda ??? Zostawiam bo to pytanie retoryczne

nie polecam

nie polecam

czemu?
@nie polecam 20.09.2018 13:22

Napisz czemu.

oki

Stawki są zależne od tego co umiesz i co wnosisz. Im więcej aktywności, zaangażowania - to jak w każdej innej pracy - łatwiej o lepsze wynagrodzenie. Nie znam nikogo kto powiedziałby, że zarabia za dużo, Dla mnie ok.

Z audytu

Stawki zależne są od tego na jakim jesteś szczeblu - asystent junior, czy starszy asystent czy menadżer i jaką masz wiedzę (w tym czy zdajesz egzaminy na biegłego rewidenta). Im dalej jesteś tym ciekawsze wynagrodzenie.

Pytam

Jakie stawki?

Z audytu

Może nasi niektórzy koledzy z biura rachunkowego powinni posiedzieć z nami trochę przy obsłudze kontroli to wtedy by zrozumieli co to praca zespołowa i rozmowa z kierownikiem, zaangażowanie... do ideału nam na pewno daleko ale takie obrażanie innych... nieetyczne

Nie-hejt

Czy tylko mnie uczono, że jak mam problem to idę do przełożonego najpierw. A jak on nic nie robi to do jego przełożonego. A jak się nic nie dzieje to szukam pracy... A nie płaczę i powiadamiam cały kraj o moich problemach. Aż strach się bać co by się stało gdybyś odważył się pójść i porozmawiać z dyrektorem. Tak w cztery oczy... i szczerze... Bo z tego co wiem, to jest z kim rozmawiać... W każdym razie zamiast obrzucać inwektywami, przewidywać szybkie bankructwo może warto po prostu porozmawiać.... Strach ma wielkie oczy. Nie hejtujmy na siebie bo to po prostu nieprzyzwoite. W tej firmie pracuje wielu porządnych kierowników, którzy na co dzień pomagają swoim pracownikom. Jeśli do nich nie należysz to porozmawiaj z przełożonym co się dzieje. Ja mam z kim rozmawiać i na prawdę jestem zszokowany takimi wypowiedziami. To brzmi jakby nikt nikogo nie chciał tutaj słuchać... TO chyba inna firma

Nowy

To ciekawe - wydaje mi się, że nie ma pracodawcy który dzisiaj nie ma kłopotów z zatrudnieniem. Więc REWIT nie jest na tym tle wyjątkiem. Znów wszystko zależy od zespołu w REWIT - są takie które pracują doskonale, są niestety takie w których dominuje tumiwisizm, albo po prostu obojętność. Jeśli zatrudnienie biegłego rewidenta do pracy w dziale biura rachunkowego ktoś nazywa zatrudnieniem osoby która ma ręce do pracy ... cóż no comments. To pokazuje, że albo jest to osoba która tu nie pracuje, albo na prawdę nic nie wie o tym dziale. Szkoda, że są osoby, które nie potrafią spojrzeć ponad swoje biurko. Mi się pracuję ok A jak ktoś się tak frustruje to na tym rynku pracy na prawdę dziwi mnie że jeszcze tutaj pracuje

Kwiatek

Rewit ma dość duże problemy z pracownikami, zatrudnia osoby których kompetencje nie są adekwatne do wymaganego stanowiska. Sytuacja ta powoduje, że jakość świadczonych usług jest coraz mniejsza, (usunięte przez administratora) Drugą kwestią jest brak wsparcia od nikogo. Schemat zatrudnienia wygląda dość prosto 1. zatrudnienie kogokolwiek kto ma ręce i może wklepywać faktury 2. Obietnica rozwoju i nauki a tak naprawdę nikt nie pomoże i nic się nie nauczysz 3. Księgowanie spółek mimo, iż osoba zatrudniona nie za bardzo je rozumie i nie otrzymuje wcześniej wspomnianego wsparcia 4. Narastająca frustracja 5. Złożenie wypowiedzenia – przy wypowiedzenie Zarząd będzie udawał że czemu? Jak? Dlaczego? + okrasi wszystko duża porcją NIE SPEŁNIALNYCH OBIETNIC. Podsumowując nie polecam i sama się rozglądam za czymś innym.

bratek
@Kwiatek 14.08.2018 15:50

Ciekawa opinia. Ale z gruntu nieprawdziwa... (usunięte przez administratora)

nataszka

(usunięte przez administratora)fałszywie rodzinna atmosfera

renataszka
@nataszka 17.07.2018 07:56

czyli jak wszędzie... skąd masz takie informacje?

Amadeusz
@renataszka 23.07.2018 09:18

Od kgb

Audytor

Istotą nauki w audycie jest nauka na zleceniach. Jak pracujesz sprawnie i słuchasz co się mówi to dostajesz nowe obszary, wdraża się ciebie w bardziej skomplikowane zagadnienia. Jak biadolisz i pracujesz powoli to nie dziw się, że się nie uczysz. A jak chcesz zdawać egzaminy na biegłego to oczekiwanie, że zmieścisz się nauką w trakcie pracy jest po prostu nieporozumieniem... We wszystkich firmach audytorskich ale i prawniczych do egzaminu trzeba poświęcić wiele własnych godzin ... A potem ma się nie tylko satysfakcję ze zdanych egzaminów ale również z pensji, która niewątpliwie rośnie. W tej firmie nauczyłem się tyle, że praca na stanowisku DF nie jest żadnym problemem. Polecam, szczególnie tym którzy chcą szybko osiągnąć duży postęp i lubią PRACĘ.

Alehandro
@Audytor 24.05.2018 11:09

Ale to nie jest praca tylko katorga. Z czego masz satysfakcję? Jaką wartość ta praca wnosi do Twojego życia? Wolę robić pizzę i widzieć uśmiechniętych ludzi = większe pieniądze.

@satysfakcja
@Alehandro 25.05.2018 12:46

Smacznego, niektórzy wolą jeść i uśmiechać się. Niektórzy mają inne ambicje życiowe. Zgadzam się z Audytorem, niektórym pizza w życiu nie wystarcza.

Alehandro
@@satysfakcja 29.05.2018 15:39

Życzę powodzenia. Duże ELO! Jestem ciekaw co potrafisz i jak Ci się to przyda w życiu.

Profeska

Profesjonalizm to efekt planowania i współpracy zespołu. Wiele się zmieniło w zakresie planowania pracy w REWIT, szczególnie w audycie. Są wytyczne, ludzie dyskutują co badać i jak. Jeśli tylko chcesz można nauczyć się sztuki badania. Ale nie od razu i nie wszystkiego. A to że brakuje czasu - pytanie w której firmie mają go nadmiar.

Natalia

@Remek, oceniłeś pozytywnie pracę w firmie Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci, ale nie napisałeś co dokładnie masz na myśli. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia, wynagrodzenia? Czy firma oferuje dla swoich pracowników jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe? Jaka panuje atmosfera w firmie?

mama muminka

Ah ta dzisiejsza młodzież jest coraz bardziej roszczeniowa, jeszcze trochę i zaczniecie się domagać żeby kończyć pracę punktualnie, dostawać średnią krajową i ekstra kasę za wyjazdy. Takiego (usunięte przez administratora)to już bym nie zniosła

Remek

Przecież nikt na siłę nie trzyma w firmie. Są tacy pracownicy, którzy potrafią docenić jaką mają firmę.

Elołboy

Witajcie, Jak ciężko pracować to za ciężkie pieniądze. Moim zdaniem lepiej zarobicie pracując w Olivia Gate, albo otwórzcie własne biura rachunkowe. Wolę pracować w stabilnej firmie i mieć coś swojego niż się zarzynać. Decyzja jest wasza. Kiedy mam się uczyć kiedy jestem na badaniach? Duże Elo

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci? Napisz o tym!

Natalia

@maciej dlaczego fałszywa? Jak taka atmosfera się objawia? @Biedronka dlaczego uważasz, że serwis Gowork.pl jest po to by się na kimś wyżywać? Jak zauważysz takie sytuacje masz prawo zgłosić je administratorowi (admin@gowork.pl). Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, jednak nie może ona łamać regulaminu.

@Natalia
@Natalia 09.03.2018 14:20

Wystarczy poczytać o różnych firmach, dokładnie to samo można przeczytać. Przypadek? Najlepiej pytać osób, które się zna. Opinie skrajne zazwyczaj są jakoś moderowane. Dziś łatwo można znaleźć pracę, spróbować a jak źle to zmienić..

NIe-prawda

Ludzie prawdę tylko piszą ... W pełni zgoda. Jak wszędzie - niektórzy strasznie sfrustrowani bo dopiero się uczą a chcieliby więcej zarabiać, niektórzy z doświadczeniem i pracują jak wszędzie. Słowo nie warto pracować nie mówi nic. Czy warto - jak ktoś zna księgowość w biurach rachunkowych i pracę w audycie to nic nadzwyczajnego tutaj nie znajdzie. Tempo pracy wysokie, oczekiwania klientów i kierownictwa znane. Nauka na pewno gwarantowana, chyba, że ktoś woli negować oczywistą oczywistość jak powiedział klasyk. Ponad 40 biegłych rewidentów wykształconych w tej firmie jednak przeczy tezie jakoby nic się nie nauczyli.. paru kierowników, dyrektorów z dużych korporacji, w tym big4, z centrów usług z doświadczeniem krótszym czy dłuższym w REWIT... to oczywiście tylko część prawdy. Ta druga część to fakt że kariera zależy od tego co ja chcę osiągnąć... Także pełna prawda - zależy tylko z której strony patrzysz

Marcin

widze ze nic sie nie zmienilo :) hehehe

@marcin
@Marcin 02.03.2018 07:39

A czemu tak sądzisz? podaj przykłady. W moim odczuciu wiele się zmieniło, bo zmienili się ludzie.. To, co było se ne wrati.

Nie-hejt

Widzę nowy, że cokolwiek nie napiszesz to i tak się nie przebijesz. Niektórzy uważają, że tylko oni mają rację. Wg pracuj.pl średnia pensja księgowego w pomorskim to 4.549 zł, raport z lutego tego roku. Także te 5 tys to ani dużo ani mało, ciut więcej niż średnia. Każdy musi sam popatrzeć co mu odpowiada. Z resztą to mała firma. Nie płaci pod stołem jak wiele innych w tej branży...

Peja_peja_pu_pu
@Nie-hejt 26.02.2018 17:46

Co Ty gadasz za bzdury?! Kto w księgowości dzisiaj płaci pod stołem?! Podaj swoje dane to Cb zlinczujemy! Liczy się to ile masz na koncie co miesiąc! Hajs !

Podsumowanie
@Nie-hejt 26.02.2018 17:46

Ludzie co tak się uwzięliście na tą firmę!!!! Takiego hejtu dawno już nie było, a tam wcale nie jest tak źle, pracować wszędzie trzeba.

dsadas
@Podsumowanie 27.02.2018 19:04

nie wiem oco chodzi ludzie prawde tylko pisza ...

@szukam
@dsadas 01.03.2018 07:41

Ale którzy ludzie? Same ogólniki i hasło "w korpo lepiej"... tego się już naczytałam. Bez konkretów. Jak się komuś coś zarzuca powinno się udowodnić, że tak jest. Poziom wypowiedzi żenada...

NIe-hejt

Łatwo policzyć że przy średniej pensji brutto ponad 5 tysiaków to netto wychodzi ponad 3,4 tys zł na rękę. I mam swoje źródła i wiem, że taka jest średnia netto. A średnia jak to średnia - nie oddaje niczego. I nie ma tam wcale składek anie pensji prawników. A wiecznie niezadowolonym na otarcie łez dodam, że świat się zmienia. I wasze prehistoryczne uwagi nie mają nic wspólnego z dzisiejszą rzeczywistością. Ale rozumiem, że jak nie można dopiec dzisiejszym pracodawcom to zawsze można wrócić do poprzedniego ...

Nowy

Hasło "nie szanują człowieka" jest bardzo ciekawe. A może jakieś szczegóły ? Bo o (usunięte przez administratora)nie słyszałem, a to że w tej firmie się pracuje każdy wie. Mnie na spotkaniu rekrutacyjnym pytano, czy jestem gotowy do ciężkiej, wytrwałej ale dającej satysfakcję pracy. To nie jest recepcja u fryzjera gdzie czytasz książkę pół dnia... A jeśli ktoś kogoś nie szanuje to chyba Ty wpisując ogólniki bez wskazania o co na prawdę chodzi. W firmie pracuje ponad 50 osób i takie wpisywanie że ktoś kogoś nie szanuje jest po prostu śmieszne. Tam gdzie ludzie - tam problemy.

lolo

ta to sie cieszyc ze w rewicie placa nie pod stolem czlowieku w rewicie placa 1,6-1,8 to jes smiech na sali i nie szanuja czlowieka

zarobki
@lolo 28.02.2018 07:02

Nie wiem, ale nikt kogo znam z tej firmy nie zarabia tak mało... jesteś pracownikiem? skąd masz takie informację? ktoś na siłę się mści chyba...

aafsdffdsgfdsfas

nie moge nic dobrego powiedziec o tej firmie niestety...

jak tam jest naprawdę?
@aafsdffdsgfdsfas 27.02.2018 14:15

Dlaczego? Co konkretnie masz na myśli? jesteś pracownikiem? pracowałeś? szukają pracowników i zastanawiam się.

Nie-hejt

Gdzie ty żyjesz ? Wejdź do pierwszego lepszego biura rachunkowego. Porównujesz się do dużych i średnich firm. Małe firmy płacą minimalną krajówkę i resztę pod stołem. Szkoda słów. Takie rzeczy trzeba tłumaczyć ???

nowy

Skoro tam gdzie jesteś jest tak dobrze to powiedz gdzie mamy iść do tej pracy. Na prawdę trochę dystansu. Mam wrażenie jakby wszędzie było idealnie tylko nie tu. Prezes pokazywał na spotkaniu rocznym, średnie zarobki powyżej 5 tys zł (bez pensji Zarządu) więc na prawdę takie gadanie ma na celu chyba tylko odstraszanie na siłę. To JEST mała firma, a nie korporacja - chcesz pracować w korporacji powodzenia. Ja już miałem okazję i takiego podmiotowego traktowania na pewno tutaj nie ma wobec mojej osoby. Co do innych się nie wypowiadam, ale nie obserwuję aby były takie zachowania. W ogóle duże ktoś nakręca negatywnie.

hah
@nowy 23.02.2018 17:30

5 to chyba z kosztami pracodawcy juz :D

zal
@hah 25.02.2018 17:41

taa 5 z kosztami pracodawcy i uwglednieniem pensji prawnikow i kierownikow ....

Zostaw opinię o Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rewit Księgowi i Biegli Rewidenci