Infosys Poland Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 411 ocen.

Infosys Poland Sp. z o.o.
2 411 6 1

Opinie o Infosys Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

alek33333

Ja opiszę jak to wyglądało u mnie. Dostałem telefon od niejakiego Ankita, że są zainteresowani zatrudnieniem mnie. Zrobiłem testy analityczne, z języka angielskiego i miałem czekać na odp. Po dwóch tyg. napisałem maila,że nie dostałem żadnej odpowiedzi. Chyba tego samego dnia,czyli pod koniec lipca dostałem odpowiedź: "Thank you for the email. Let me ask for the feedback with the team, will update you asap." Od tamtej pory zero informacji , także to pokazuje jak poważna to jest firma i jak traktują ludzi. A w międzyczasie druga hinduska zachęcała mnie w mailu do przesłania CV, także dobry bałagan tam mają.....

Infosys Recruitment Team
@alek33333 25.08.2018 17:57

@alek33333 Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Proszę napisz do nas na rekrutacja_lodz@infosys.com na pewno odezwiemy się z odpowiedzią.

nicki
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 10:46

Czy na adres email rekrutacja_lodz@infosys.com można napisać w języku polskim? Ostatnimi czasy napisałem po amgielsku i otrzymałem telefon z Londynu, bo podobno tam jest łódzka rekrutacja...

nicki
@nicki 27.08.2018 11:05

Acha, i tak samo jak kolega zrobiłem testy i otrzymałem info: "We would like to thank you very much for your interest in our offer and would like to confirm that we received your application. The first step in recruitment process within Infosys Poland is completing the tests and verifying the level of your language skills. After receiving your results, we will contact you with a feedback." Od 13 sierpnia żadnej informacji, pomimo iż pisałem już dwa razy do Pani z Londynu.

Infosys Recruitment Team
@nicki 27.08.2018 11:16

Nicki, również proszę o kontakt z rekrutacja_lodz@infosys.com, będziemy mogli wrócić do Ciebie z informacją o procesie rekrutacyjnym.

nicki
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 11:32

Ok, dziękuję za szybką odpowiedź, ale czy mogę napisać po polsku? Chcę wiedzieć, czy moja aplikacja trafi w łódzkie ręce.

Infosys Recruitment Team
@nicki 27.08.2018 11:51

Zapraszamy do kontaktu w języku polskim bądź angielskim, wedle uznania. Pozdrawiam!

alek33333
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 10:46

Na pewno odpowiedzielibyście ASAP jak to macie w zwyczaju:) Żarty sobie robicie z ludzi albo zbieracie dane od kandydatów nie wiadomo po co.

murzyniarnia
@alek33333 25.08.2018 17:57

Cooo? To juz rekrutacje przeniesli do Londynu? :O

alek33333
@murzyniarnia 07.09.2018 00:37

Jak widać tak. Numer telefonu był brytyjski a gość mówił że dzwoni z Londynu? P.S- tam jest taka lipa że nazywacie tą firmę murzyniarnią?Jeśli tak to może lepiej że nie odpowiedzieli.

murzyniarnia
@alek33333 09.09.2018 22:32

Tak sie utarło juz xD Prócz tego, cudzoziemcy mają dopłaty do wynajmu a Polacy nie. Dyskryminacja. Dziwne ze nikt ich nie podał do sądu o nierówne traktowanie.

Infoscian
@murzyniarnia 09.09.2018 23:08

Fakt, to jest bardzo ciekawy temat z punktu widzenia prawnego.

nicki
@murzyniarnia 07.09.2018 00:37

Napisałem na rekrutacja_lodz@infosys.com po angielsku - odezwał się Londyn.

Sik
@nicki 11.09.2018 08:45

Nie ma takiego miasta Londyn,jest Lądek,Lądek zdrój...

anonymous

Pytanie do infosysowego Recruitment Team: Czy istnieje możliwość, aby zatrudnić się u Was ponownie? Odszedłem wraz z końcem ubiegłego miesiąca, natomiast mój obecny pracodawca, lekko mówiąc... rozczarował mnie. Jak wygląda to ze strony polityki kadrowej? Thx in advance.

Infosys Recruitment Team
@anonymous 10.08.2018 09:02

@Anonymous: zapraszamy do ponownego aplikowania. Konsultant wyjaśni przebieg procesu w Twojej sytuacji na początkowym etapie rekrutacji. Pozdrawiam

anonymous
@anonymous 10.08.2018 09:02

nie kompromituje się i nie rób teatrzyku.

Iwona

@były pracownik, @Murzyniarnia widzę że znacie firmę od środka i Wasze opinie nieco się różnią, skąd taka rozbieżność zdań? Co możecie powiedzieć na temat atmosfery panującej w firmie, jak ocenilibyście poziom wynagrodzenia, czy w razie jakichkolwiek problemów można uzyskać pomoc ze strony szefostwa? Napiszcie dokładniej co sądzicie o pracy w Infosys Poland, takie szczere, rozbudowane opisy miejsca pracy są na wagę złota.

Olgaa
@Iwona 26.07.2018 02:34

@Iwona korpo jak kazde inne, atmosfere na szczescie tworza ludzie wiec pod tym wzgledem jest ok. pensje niezle, niektore korpo w lodzi daja wiecej, ale zwykle jest tam gorsza atmosfera, siedzenie po nocach I (usunięte przez administratora) w procesie. Opinie sa mega rozne bo to czy chce ci sie przychodzic do pracy zalezy w duzej mierze od tego na jakiego przelozonego trafisz, na szczescie ci nie doskonali odchodza lub wylatuja :) wedlug mnie mozna tam pracowac

Ludwig von Mises

„Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem…”

były pracownik

Bardzo dobrze wspominam ludzi :) W zadnej innej formie nie spotkalem tak fajnych zespolow.

anonymous

Namawiam wszystkich absolwentów, aby nie dawali się upadlać centrom taniej siły roboczej zlokalizowanym w Polsce. Nie marnujcie czasu na szukanie pracy w tym kraju. Wyjeździe za granicę i tam zacznijcie godne życie. Bez żadnego doświadczenia może dostać pracę które zapewni wam godziwą płacę 2500-4000 b euro zamiast 2500-4000 b zł ? Tak! Kończyłem studia w Polsce i przeglądałem gowork z celu znalezienia opinii o każdej firmie do której aplikowałem i niestety większość opinii pokrywała się z rzeczywistością. Gdy odpowiecie rekruterowi, że wasze oczekiwania finansowe to 2000 zł to rzucą się na was jak hieny na padlinę. Te nisko kosztowe oddziały zostały stworzone, że dorabiać kosztem biednych polaków i w konsekwencji ich upodlić. Nie wierzcie w żadne zapewnienia o robieniu kariery o awansach a tym bardziej o podwyżkach, bo Polscy "managerowie" o tym nie decydują ile zarobicie. Oni dostają tabelki z centrali ile tania siła robocza w Polsce ma zarabiać. Nie dajcie się upodlić i szukajcie godnej pracy z godną płacą.

Rodak

Dlaczego Polacy to idioci? Przychodzi taki infosys do Polski i patrzy o można tutaj płacić 500 euro pracownikowi super! Jedziemy po klientów z NIemiec i Francji, Anglii i powiemy im że nie muszą już płacić pracownikowi u siebie 3000 euro/funtów. Zapłacą nam 1500 euro a my z tego 1/3 polskiemu pracownikowi. Brawo rodacy, że dajecie się tak d*m@ć, zamiast poprostu wyjechać i godnie żyć. Polak praca w korporacji i karta z debetem.

haha
@Rodak 25.06.2018 09:37

Czy myslales przed napisaniem tego posta? Sugerujesz zeby firmy nie przychodzily do PL? Swietnie, bezrobocie skoczy do 20% wtedy. Powinienes zostac ekonomista.

anonymous
@haha 25.06.2018 10:49

tak na pewno skoczy do 20%, szczególnie dlatego że spada głównie dlatego że ludzie emigrują za granicę, zeszły rok był rekordowy. wyjechało 120-160 tys. ludzi - dane GUS. Liczba ludzi pracujący w Polsce się nie zmieniła, a bezrobocie spadło, więc?

Bialy murzyn

Pomocne słówka dla infosysjanina ktory kazdy powinien znać : - tim lider (wasz przelozony) - oko saurona (aplikacja ktora macie na kompie umozliwiajaca szpiegowanie was przez pracodawce w dowolnym momencie) - kol (rozmowa z klientem przez telefon) - lin (lean, filozofia automatyzacji wszystkiego co sie da w infosysjanskim swiatku, byle klient mial taniej) -urdzent (coś pilnego np mail) - bord mityng (spotkanie przy tablicy polegające na bezsensownym omawianiu po raz enty targetow i kej pi ajów) -eskalacja (cos sie naprawdę zyebało , pol działu staje na równe nogi, mail gorący jak kartofel ktorego nikt nie chce zrobić) -szadowing (uczenie nowych pracowników) -badż (platkietka ktora macie do odbijania sie na czytnikach, hinduski wynalazek nękania pracownikow, jesli wyjdziecie z pracy o minute za wczesnie to co raport trafi do waszego tim lidera ktory bedzie krecil glowa) -rest room (miejsce gdzie mozna pograc w pilkarzyki lub przekimac pol dnia lub nawet sie z kims poroochac) - klajent mityng (przyjeżdża klient i wszyscy musza świecić oczami jacy jestesmy kul i hard working) CDN

Załamka

Ludzie czy możecie nie obrażać innych? Różnica poglądów nie jest podstawą do "wyzywania"... Trochę kultury.

anonymous

infosys jest roszczeniowy. rości sobie prawa do taniej siły roboczej.

Paweł, Infosys
@anonymous 20.06.2018 11:39

Unikałbym określeń o tak pejoratywnym wydźwięku jak „roszczenie prawa do taniej siły roboczej”. Oczywiście, jest tak, że koszty pracy niższe niż w tzw. Europie zachodniej są czymś, co przyciąga inwestorów do Polski. Nie jest to jednak obecnie już jedyny argument przemawiający za inwestycją. Są państwa (nawet w UE) , gdzie koszty pracy są niższe niż w Polsce a na przykład nie rozwinęła się aż tak branża BPM/ SSC (ta, w której działa Infosys). Zdaję sobie, że dla niektórych to brzmi jak korporacyjny frazes, ale naprawdę umiejętności, zwłaszcza w zakresie języków obcych, wśród młodych Polaków są wysoko rozwinięte i mają również duże znaczenie przy lokowaniu inwestycji. Co do samych wynagrodzeń – też wolałbym, by podobnie jak w UK, przy aplikowaniu wiadomo było ile na danym stanowisku się zarabia. Niestety, u nas w kraju jest trochę inaczej i w każdej znanej mi firmie wynagrodzenia są mniejszą/ większą tajemnicą. Wiadomo, wynagrodzenia zawsze mogłyby być więcej z pewnością nie jest tak źle, jak niektórzy sugerują w postach. Zresztą, średnie wynagrodzenia w tej branży są powszechnie znane (jest szereg raportów na ten temat). Infosys nie odbiega tu (bardzo) od konkurencji.

anonymous
@Paweł, Infosys 22.06.2018 12:51

sami pracownicy infosysu używają słowa "murzyniarnia" na korytarzach w kontekście tej firmy. Zasłyszane na własne uszy. Dlatego jak sami pracownicy mają taką opinie o firmie to coś to musi dawać do myślenia.

anonymous

Jest to zwykłe hinduskie centrum taniej siły roboczej nic więcej. Po to przyszli do Polski. pensja minimalna w Niemczech to 4000 zł netto przy takich samych cenach w marketach i tańszych mieszkaniach i wynajmie. Litr benzyny kosztuje 1,15 euro. Nie mówić mniej niż 5000 zł brutto dla własnego dobra i swoich przyszłych dzieci. SOLIDARNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!

zulu gulasz
@anonymous 14.06.2018 07:39

W niemczech jest wieksza wydajnosc i kultura pracy. A co wy w infosys umiecie oprocz klepania leana na wyrywki, board mityngow na pokaz, przesiadywania w kuchni zamiast przy biurku i klepania procesow? Za to 2000zl jest nawet za duzo. Oszukujecie przy ewidencji czasu pracy ze hindusi musieli wprowadzic wam elektroniczne odliczanie. Wy biale murzyny co robia "kola" i "urdzenty".

HR Team, Infosys
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

@anonymous, i @zulu gulasz Dziękujemy za głos w dyskusji, jednak tego typu komentarzy, wyrażających tak skrajne punkty widzenia, nie możemy uznać za rzetelne i podyktowane znajomością rynku pracy, a przede wszystkim są one rażąco obraźliwe dla naszych pracowników. Dbajmy o kulturę wypowiedzi! Nawet jeśli nie podpisujemy się własnym nazwiskiem. :)

anonymous
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

no niemcy mają po 4 ręce i 4 nogi.

Cj
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

Większa to jest populacja kolorowych a nie kultura pracy. Ile razy mam z nimi do czynienia okazują się być strasznymi balaganiarzami, nie chcą odpisywać po angielsku, wszystko po niemiecku ma być. Podejście wiejskiego cwaniaka większość z nich prezentuje. Wszystko takie super jest jak te ich auta, które są wcale nie lepsze jak francuskie i gorsze od koreańskich a droższe. Twoje zafascynowanie Niemcami bierze się pewnie z opowiadań taty, czy wujka co jeździł tam w latach 90 pracować fizycznie i nie mógł wyjść z podziwu jak to naród złodziei i zbrodniarzy sobie dobrze radzi.

Arbeiter
@Cj 20.06.2018 16:21

Bo niemcy szanuja swoj jezyk a wy polaczki to co? Polowa nazw w Polsce po angielsku ! Pekam ze smiechu.

Paweł, Infosys
@Arbeiter 20.06.2018 18:36

Myślę, że nie jest tak źle  Oczywiście, zjawisko tzw. korpomowy istnieje, jednak jest ono często przedmiotem żartów – nikt tego nie traktuje śmiertelnie poważnie. Co do nazw stanowisk w języku angielskim – w zdecydowanej większości przypadków, istotnie, są one w języku angielskim. Nie jest to jednak w żadnej mierze podyktowane brakiem szacunku do języka polskiego. Najzwyczajniej w świecie, jeśli większość codziennej korespondencji prowadzona jest w języku angielskim (z uwagi na klientów spoza Polski) nazwa stanowiska w tym języku jest koniecznością. Natomiast, w umowach o pracę nazwy stanowisk są oczywiście w języku polskim – zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie regulacjami.

Michał

Czesc. Nie wiem czemu (wydawało mi się, że dobrze wypadłem na rozmowie, niestety nie przyjęli mnie). Otrzymalem odpowiedz ze to ze wzgledu na moje oczekiwania finansowe. Specjalnie podalem wyzsza kwote, jednak nikt nawet ze mna nie negocjowal warunków. Moje pytanie kiedy mozna ponownie skladac CV, po miesiacu, 6 ? Moze mial ktos podobna sytuacje ?

zxy
@Michał 04.06.2018 19:12

Na jakie stanowisko aplikowałeś i ile chciałeś?

anonymous
@zxy 04.06.2018 23:38

jakies najnizsze, (usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 05.06.2018 07:27

Brutto czy netto?

Recruitment Team
@Michał 04.06.2018 19:12

Michał, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z Twoim rekruterem, na pewno udzieli Ci informacji dlaczego nie przeszedłeś do kolejnego etapu i jakie negocjacje finansowe w zakresie danego stanowiska są możliwe. Rekruter da Ci też znać kiedy zostanie otwarta rekrutacja na podobne stanowisko i tym samym kiedy będzie możliwe ponowne rozpatrzenie Twojego Cv. Zachęcamy do kontaktu! :) Recruitment Team

Michal
@anonymous 05.06.2018 22:04

Netto...

XYZ
@Michal 07.06.2018 07:25

Właśnie odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie...

Roto

Pytanko. Skończyłem filologię ang i znam szwecki na b2. Chcę studiować dalej zaocznie to czy mam szanse na pracę w infosys? Dodam że nie mam doświadczenia i to byłaby moja pierwsza praca. I na jakie stanowisko mogę się ubiegać będąc filologiem a nie finansistą?

Ijk
@Roto 05.04.2018 14:42

Przykra sprawa ale biorą tylko biegłych finansistów...jako filolog mass niestety marne szanse.Chociaż, z drugiej strony znasz szfecki...

Ola
@Roto 05.04.2018 14:42

Zdecydowanie ljk nie ma racji :) Aplikuj, szansa jest spora.

Maja
@Roto 05.04.2018 14:42

Czyli ja jako filolog (anglistyka i sinologia) też mam małe szanse ????

Aldona
@Roto 05.04.2018 14:42

@Roto absolutnie nie słuchaj ljk!! Infy oferuje 4 tygodniowy pakiet szkoleń podczas, których zdobywasz wiedzę z obszaru finansów (niezbędną do pracy). Jest to program Campus. I jest skierowany właśnie do osób bez doświadczenia. Więc śmiało aplikuj! Ja brałam w nim udział i jestem mega zadowolona :) Trenerzy są naprawdę super! @Maja też nie masz się co zastanawiać, tylko wysyłaj CV i sama zobacz :)

Roto
@Aldona 17.04.2018 15:21

@Aldona a jak wygląda kwestia zarobków po takim campusie?

Aldona
@Roto 18.04.2018 09:51

Wiesz co bardzo różnie wszytsko zależy od dadatku językowego... ale myśle że za szwedzki jest całkiem spoko kasa jak na początek ;) niestety nie wiem ile bo nie znam nikogo z tym językiem. zapytaj rekrutera podczas rozmowy kwalifikacyjnej na pewno Ci powie :)

Darek
@Aldona 20.04.2018 12:04

Ja Man (usunięte przez administratora)brutto z szwedzkim

Aldona
@Darek 22.05.2018 14:27

@Darek nieźle! ja niestety zarabiam mniej - trzeba było uczyć się więcej jeżyków obcych :) może zapiszę się na kurs językowy w Infy :p

Sfa

Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda praca w zakupach? Jakie warunki, wynagrodzenie, ilość pracy?

Ania z działu zakupów.
@Sfa 13.05.2018 21:08

Cześć, Praca w zakupach to przeważnie praca z dostawcami i jednostkami operacyjnymi klientów, więc znajomość języków obcych przydaje się tu bardziej niż w innych działach. W zależności od klienta sam process wygląda nieco inaczej. U jednych klientów jest więcej negocjacji z dostawcą, u innych większy nacisk jest na wybór najlepszych ofert i uzupełnienie brakujących informacji. Jeśli lubisz kontakt z ludźmi, nie boisz się rozmawiać przez telefon (nie jest to call center) , a przy okazji księgowość nie jest Twoją pasją to dział zakupów jest fajnym miejscem w korporacji. Codziennie jest bardzo dużo kontaktu z językami obcymi - zarówno w formie pisanej, jak i mówionej, można podszkolić swoje umiejętności, przy okazji firma też może współfinansować naukę języka, w którym pracujesz dla klienta. Legendarne zamknięcia miesiąca nie dotykają działu zakupów tak mocno jak księgowości, jedyny wzrost ilości pracy ma miejsce pod koniec roku, kiedy firmy planują i realizują swoje plany budżetowe. Jak w każdym dziale w Infosysie pracujemy na open space, co umożliwia wsparcie przez bardziej doświadczone osoby, nadgodziny - jeśli już się zdarzają muszą być zaplanowane i zatwierdzone wcześniej. Wynagrodzenie jest kwestią indywidualną i zależy od Twojego doświadczenia oraz poziomu znajomości języków obcych.

Sfa
@Ania z działu zakupów. 15.05.2018 13:23

Dzięki Ania za obszerną odpowiedź :) Akurat odpowiada mi ten typ pracy kupca - obecnie mam mało kontaktu z obcymi językami i mój angielski podupada. Mam jeszcze kilka pytań: Języki odbywają się w siedzibie firmy, w godzinach pracy? Jak wygląda sprawa posiłków - jest jakiś kącik kuchenny lub stołówka? Godziny pracy elastyczne czy 8-16? Jak ogólnie atmosfera w dziale? Dużo osób jest w zakupach?

Ania z działu zakupów
@Sfa 17.05.2018 14:38

Przepraszam, że nie udało mi się od razu odpowiedzieć na Twoje pytania - nie zauważyłam odpowiedzi. Jest kilka możliwości zajęć językowych - możesz sobie zorganizować zajęcia sam, poza godzinami pracy i firma Ci je dofinansuje, są zajęcia w siedzibie firmy w godzinach pracy lub bezpośrednio po. W budynku jest kantyna - kilka dań do wyboru, rano kanapki, kawa, sałatki, owoce oraz Subway i One Minute. Na każdym piętrze są kuchenki wyposażone w czajniki, kuchenki mikrofalowe, automaty z kawą i przekąskami. Standardowo zaczynamy pracę między 8 a 9 i kończymy po 8 godzinach, w zależności od umowy z klientem jest możliwość indywidualnych grafików (do ustalenia z przełożonym). Trudno mi się wypowiadać o wszystkich działach zakupów, ponieważ mamy wielu klientów zakupowych, ale ogólnie w firmie panuje luźna atmosfera, osoby z zakupów są raczej otwarte i aktywne na różnych polach pozazawodowych typu aukcja dobroczynna, kiermasz na offie, łódzkie biegi i maratony, klub książki.

SFA
@Ania z działu zakupów 18.05.2018 12:20

Coraz bardziej mi się podoba :) w zasadzie tego typu warunków poszukuję ;) A jak wygląda kwestia szkoleń na początku i później? Czy można liczyć na kilka dobrych szkoleń zakupowo-analitycznych w ciągu roku czy jest limit - np 2/rok? Czy są lojalki w związku ze szkoleniami? Czy jest opcja dofinansowania studiów podyplomowych? Jakieś dodatki dla dojeżdżających? Dzięki Ania :)))

Ania z działu zakupów
@SFA 18.05.2018 12:50

Hej, wiele zależy od Twojego doswiadczenia. Jeśli zaczynasz przygodę z zakupami lub nie masz za dużego doświadczenia przez pierwszy miesiąc przechodzisz cykl szkoleń Campus, który przygotuje Cię do pracy z zakupach i kończy się egzaminem. Firma oferuje szeroki wachlarz szkoleń w zależności od potrzeb danego działu, osoby, zespołu - począwszy od szkoleń z podstawowego excela I komunikacji poprzez programy mentoringowe. Obecnie jest spory nacisk na jakość - więc szkolenia z metodologii projektowych. Lojalki - to też kwestia indywidualna, jeśli są szkolenia prowadzone przez firmę zewnętrzną, bądź firma pokrywa koszty międzynarodowej certyfikacji to musisz się liczyć z lojalką, nie pamiętam jak teraz jest ze studiami podyplomowymi, za moje firma zapłaciła ;)

Mariusz

Tydzień temu wypełniłem testy kompetencyjne, czy ktoś się może orientuje po jakim czasie otrzymam jakiś feedback? Czy HR dzwoni zawsze, czy tylko jeśli testy poszły ok?

Recruitment Team
@Mariusz 09.05.2018 20:19

Panie Mariuszu, Staramy się wracać z feedbackiem zawsze, niezależnie od wyników testów. Zachęcam do przesłania powyższej informacji na adres: rekrutacja_lodz@infosys.com . Na pewno skontaktujemy się z Panem i przekażemy wszystkie szczegóły. :)

ToMek

Fakt jest jeden, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, żadna firma bpo czy ssc nie jest idealna. Mój brat nie dostał się do firmy gdzie ja pracuję (i zarabiam znacznie więcej niż średnia w Infosys), za to mimo braku studiów ekonomicznych/finansowych Infosys zatrudnił go i przepuścił przez Campus. Tyrke miał straszna, w cholerę szkoleń, testów i zakuwania (co wydawało się nie do przejścia przez osobę po filologii), ale zaliczył wszystko i pracuje w finansach. Nawet mnie to dziwi że rozumie co to debet kredyt :-) widać da się i humanistę na księgowego przerobic hehe.

Pytajaca

Jak wyglada praca na stanowisku specialista księgowy? Czy to jest tzw klepanie faktur, jakie zarobki?

Olka
@Pytajaca 20.03.2018 13:23

To zalezy, do ktorego dzialu dolaczysz (zobowiazania, naleznosci, ksiega glowna, controling). Zdecydowanie odbiega to od tego co bylo kilka lat temu, nie ma czystego klepania faktur. Te proste procesy zostaly przekazane w wiekszosci do Indii. Co do zarobkow, niestety nie wiem, ale na specjaliste z doswiadczeniem raczej sa takie jak w pozostalych centrach.

Pytajaca
@Olka 21.03.2018 15:40

Dzięki za odpowiedz. A kontakt z klientem jest w każdym dziale?

Kasia01
@Pytajaca 22.03.2018 17:35

W każdym dziale - mailowy, a w niektórych również telefoniczny.

Pytajaca
@Kasia01 23.03.2018 13:30

Dzięki za informacje. Dopytuje bo chciałam aplikować na to właśnie stanowisko, w ogłoszeniu nie ma zawartej wzmianki jaki to miałby być dział. A mam dylemat, bo pracuje juz w jednej korporacji, zarabiam 4 k brutto i pytam czy warto tracić czas na rozmowy kwalif. żeby dowiedzieć sie ze w Infosysie jako specjalista miałabym zarobić tyle samo albo mniej. Jest szansa na większe zarobki niż te co mam w swojej firmie? Moje doświadczenie to rok pracy w księgowości. I czy praca jako specjalista w Infosysie wymaga zaawansowanej znajomosci j. Angielskiego?

Kasia01
@Pytajaca 23.03.2018 15:24

Wiesz co roczne doświadcznie to troche za mało na specjalistę. Musisz mieć 2,5 roku /3 lata doświadczenia żeby dostać specjalistę i wtedy na pewno większa kasa.

6lat

Nie do końca rozumiem negatywne opinie. Z częścią z nich się muszę zgodzić, ale zdarzają się też nieprawdziwe lub wyssane z palca. Z tej firmy ciężko wylecieć, trzeba się bardzo mocno postarać i nawet jeśli naodstawia się wielu błędów w procesie to raczej z tego powodu nie zwolnią nikogo z pracy. OK system, wyjścia teamowe, imprezy coroczne, ubezpieczenie, opieka zdrowotna jest na serio bardzo spoko, szczególnie jeśli ktoś skończył studia i szuka zatrudnienia. Są szanse na awans, ale nie dla kogoś kto pół dnia przesiaduje w kuchni przy kawce i ploteczkach. To chyba oczywiste że za kawkę i plotki nikt nikomu nie da Bozia wie jakiej wysokiej podwyżki. Są szkolenia i ludzie chętnie na nie chodzą, ale nie do końca rozumiem pchania się do tej firmy bez znajomości języka angielskiego. U niektórych angielski to dramat, wierzcie mi. Już kilka lat jestem w tej firmie i poważnie mówiąc, nie narzekam. W ciągu dwóch lat moja pensja wzrosła bardzo znacznie, awanse dostałam bez większego problemu.

Podwyzka 50zl

Co prawda Infosys opuscilem w 2013 ale z perspektywy czasu przyznaje ze wiele sie tam nauczylem, zwlaszcza SAPa, Excela, VBA i pracy w miedzynarodowym srodowisku a to wszystko zaraz po humanistycznych studiach na UL. Obecnie zarabiam jakies 7x tyle co mialem w Infy, oczywiscie zagranico :) Moge polecic jako pierwsza prace aby nauczyc sie nowych rzeczy ktore sa dosc wartosciowe na rynku pracy, miec dystans i rozgladac za czyms lepszym.

FFF

infosyf kiedys bylo tam okej potem sie popsuło juz wcale nie warto

pracownik

Typowa korporacja (a nawet gorzej niż korpo), gdzie człowiek traktowany jest niestety jak pionek do gry, którego można przestawiać według potrzeb firmy (zmieniać mu obowiązki bo nagle ktoś odchodzi, co zdarza się non stop). Firma na pewno nie dla ludzi z doświadczeniem, tacy będą musieli tylko dawać z siebie ucząc innych najprostszych śmiesznych rzeczy, nie otrzymując nic w zamian. Dział HR powinien być 'otwarty' dla pracownika, tymczasem absolutnie tak nie jest. Rozmowa rekrutacyjna: jeden wielki bałagan... Brak komentarza. Ogólnie nie polecam, bo szybko człowiek czuje się jak w więzieniu. Atmosfera jak w szkole (np. ciągłe śmieszne kontrole tego co pracownik robi co godzinę). Mimo, że ludzie wydają się ok i taką atmosferę się tworzy, niestety jest to zgubne, bo tylko 'Ci fajni ludzie' trzymają pracownika przy zostaniu w firmie, ale Ci ambitni z doświadczeniem i tak odejdą po niedługim czasie. Nikt nie patrzy na to, czego chce pracownik aby mógł się rozwijać bo firma bierze tylko pod uwagę to, że ktoś jest potrzebny na danym stanowisku, bo ciężko na takie znaleźć ludzi.

adaptor
@pracownik 22.02.2018 09:22

ciągłe śmieszne kontrole tego co pracownik robi co godzinę => mozesz cos wiecej o tym napisac? :)

Bobi

Jeśli znam ang C1 rosyjski i arabski na B2 to ile mogę zarobić w infosys? Czy lepiej szukać gdzie indziej

Sewcio
@Bobi 17.02.2018 14:42

(usunięte przez administratora) ale to juz maks przy najlepszych wiatrach bo z jezykami jakie wymieniles ludzi jest od groma. w tej firmie w zasadzie nic nie robisz - tniesz koszty w zasadzie

MIchał

Nie rozumiem wielu negatywnych opinii. Widać, że po studiach wszyscy chcieliby zarabiać miliony, tylko niewiele mają ze swojej strony do zaoferowania. Według mnie Infosys do świetna opcja po studiach, a Ci co narzekają to chyba ich pierwsza praca i nie wiedzą jak jest w innych firmach... Z plusów: -świetne możliwości rozwoju (dla tych co chcą naprawdę się czegoś nauczyć, a nie tylko narzekać w kuchni nad kawusią...), są szkolenia zarówno miękkie i twarde (Excel, Visual Basic itd), a team leaderzy wręcz namawiają żeby z nich skorzystać -są darmowe kursy językowe ( tylko poziom B1 i B2), 3 godziny są w trakcie godzin pracy, pozostałe 3 po pracy, po 2 latach pracy można mieć kursy językowe za darmo i tu już dowolny poziom -dofinansowania do studiów (też jest potrzebny staż pracy) -premie półroczne w zależności od tego jak dobrze się pracowało -możliwość pracy po angielsku i faktycznie szlifowanie tego języka w pracy -social - co jakiś czas darmowe bilety do teatru, 400 zł na święta, pikniki, wyjścia teamowe itd -naprawdę ciężko jest wylecieć. trzeba się MOCNO postarać. nawet jak się nie nadajesz do finansów, to przeniosą Cie do innego działu z nadzieją że tam Ci pojdzie lepiej... -umowa od razu na 2 lata -nie ma problemu z urlopem, kazdy ma swojego Backapa, do pracy przychodzisz od 8-9, musisz wysiedziec swoje 8 godzin i tyle. jak trzeba wyjsc godzine wczesniej to tez problemow nie robia, musisz tylko innego dnia to odrobic. nadgodziny płatne. -dodatki językowe, za hiszpański (usunięte przez administratora) zł, norweski (usunięte przez administratora) zł Z minusów: -niestety na początek mała kasa - (usunięte przez administratora) (chyba że ktoś zna języki obce, bo wtedy są dodatki), potem po roku można awansować na specjalistę (jak się robi coś więcej niż tylko narzeka) i jest (usunięte przez administratora)zł więcej. niedużo, ale jak na płace zaraz po studiach nie jest zle -no i tu w zależności od projektu można trafić lepiej lub gorzej... tutaj już jest ruletka. do tego dochodzi team leader, team, rodzaj procesu... ale jeśli bardzo się nie podoba to można się przenieść do innego działu/klienta. do wszystkich którym praca w infosysie się nie podoba-serio NIKT was tu nie trzyma, droga wolna. a jak nigdzie więcej was nie chcą to bądźcie wdzięczni że w ogole macie prace.

Sik
@MIchał 04.11.2017 08:25

Niezle polecam pisanie bajek zarobisz hajsy jak nigdzie

infosysjanin
@MIchał 04.11.2017 08:25

"po pol roku na specjaliste" hahaha wiekszych bajek nie slyszalem xD

polonistka
@infosysjanin 06.11.2017 21:52

po roku, czytać się naucz

profesor
@polonistka 06.11.2017 23:00

A ty pisac, zdanie zaczynamy z wielkiej litery i konczymy kropką analfabetko.

orki
@MIchał 04.11.2017 08:25

Pragnę cię uspokoić, Nawet jak polski absolwent bez doświadczenia zarobki 5000 zł = 3500 zł netto, nie będzie go stać na willę z basenem ;) a co najwyżej wynajęcie kawalerki, opłacenie rachunków i tak dalej, a 3000 zł netto na UOP zarabia mój brat na szrocie przy rozbieraniu aut i jak słyszy za jakie stawki pracują ludzie po studiach to smieje się na całego.

m
@orki 17.11.2017 10:24

a ja sie śmieje z niego, że za te same pieniądze można siedzieć przed kompem wśród fajnych ludzi. A On dyga po placu i rozbiera auta. Rozwojowe i fascynujące na prawdę.

orki
@m 26.01.2018 13:14

a on się z ciebie smieje że zmarnować 5 lat życia na bezsensowne studia opłacone przez podatników, które i tak ci nic nie dały a on w tym czasie zarobił 180 tys zł i kupił mieszkanie bez kredytów, a ty będziesz brał teraz kredycik i spłacał go przez najbliże 40 lat. PS: CI którzy wyjechali za granicę kopać buraki też się dorobili, a ty teraz jedyne co możesz to pamachać plakiętką z hiduskiego korpo myśląc że jestes nie wiadomo jak zaje*isty.

Iwona

@ktos piszesz o pracy na recepcji w firmie Infosys BPO Poland? Praca jest odmóżdżająca, bo nie ma rozwojowych obowiązków? Generalnie na recepcjach prowadzi się dość wszędzie stałe obowiązki. Może są osoby, które są stworzone do takich prac, ale nie jesteś nią Ty. Ale czy to oznacza, że trzeba odradzać pracę w firmie?

ktos nr 2
@Iwona 31.01.2018 14:54

o moj Boze, dziewczyno umiesz czytac ze zrozumieniem? Odmozdzajaca to jest praca w tej firmie, a autor postu wspolczuje osobom na recepcji, bo na nich sie skupiaja frustacje innych. Szkoda gadac :(

Iwona

@raz jeszcze administrator usuwa obraźliwe treści, nikt nie musi za to płacić. A kontaktuj się z administratorem poprzez e-maila: admin@gowork.pl @KorpoSzczurek Ty spędziłeś w firmie Infosys BPO Poland 2 lata? Czego się nauczyłeś? Bo z tego co piszesz firma organizuje dużo szkoleń.

madrus
@Iwona 23.01.2018 14:03

a co jest obrazliwego w slowie wynaturzony? Odsylam do slownika i lekcji jezyka polskiego na poziomie szkoly podstawowej, klasa IV

Iwona

@KorpoSzczurek czyli według Ciebie Infosys BPO Poland jest idealnym miejscem dla studentów? A czy sama firma nie ma problemu z zatrudnianiem osób bez doświadczenia? Nie mają one problemu z dostaniem się na rozmowę rekrutacyjną?

KorpoSzczurek
@Iwona 08.01.2018 12:53

Ogolnie dla kogos kto nie ma doswiadczenia to polecam na rok-dwa dla wybicia sie i od razu uciekac. To taki pakiet startowy w regionie lodzkim, chodzic ile sie da szkolenia i uciekac taka moja rada. Nieliczni sa doceniani i maja szanse na awans. Na pewno bym przyszlosci dluzszej nie rozpatrywala w tej firmie. Co do zatrudnia osob bez doswiadczenia - ludzie ktorzy ciezko pracowali na Seniora po 2-3 latach (skonczone studia), badz nawet po tym czasie siedza na Juniorze odchodzi bo teraz firma zatrudnia i bez studiow i bez doswiadczenia na Seniora nawet, wiec wal smialo. wyciagnij ile sie da z tego i szukaj lepszego miejsca, bo tutaj naprawde nie warto zapuszczac korzeni :)

anonymous
@Iwona 08.01.2018 12:53

Heh czasem mają problem bo Hr-owcy zapominają źe na dany dzień jest rozmowa o pracę. Wtedy jest problem.Pan z szatni nie przepuści na górę nawet za snickersa...

ktos
@anonymous 12.01.2018 20:01

lapka w gore za snickersa :), ludki na dolnej recepcji naprawde maja prze**kichane, musza robic co im kaze gora a tak serio, jak macie inna opcje to ja wybierzcie, jest tyle SSC/BPO w Lodzi, ze jest w czym wybierac. Nie polecam tam pracy, i przestrzegam kazdego kto rozwaza ta opcje - dla waszego zdrowia psychicznego i higieny umyslu - odmozdzajaca praca dla naszych prekursorow czyli ma**lp :D

ExInfosys

Dobra firma. Pensje (usunięte przez administratora)brutto nikogo nie dziwią tu z bardziej doświadczonych

Sik
@ExInfosys 20.01.2018 23:46

Tu rzeczywiscie nikogo nie dziwią.ale w Infosys to na 3 osoby taką kwotę...

raz jeszcze

wrzucam post raz jeszcze, drogi adminisratorze od kiedy "wynaturzony LEAN" jest okresleniem obrazliwym???? czyzby jednak Infosys placil za usuwanie/zmienianie opinii? Generalnie nie polecam, pracowałam tam w sumie prawie 5 lat, firma bardzo się zmieniła niestety na niekorzyść, jako pierwsza praca przez rok góra dwa jak ktoś wytrzyma to Ok, jeśli nie przeszkadza ci wynaturzony LEAN (usunięte przez administratora), który z leanowym podejściem ma tyle wspólnego co wanilia z wanilina, to może wytrzymasz dłużej. Klienci odchodzą, o awansie zapomnij, szklany sufit, podwyżki nikłe. Jak raz awansujesz i dostaniesz kilka stów to kolejne podwyżki masz rzędu 50-60 złotych. Lider jak fajny to albo sam odejdzie albo mu podziękują, kilku liderów już tak zwolnili pracowników tez. Nie ma co się podniecać umowa na dwa lata, bo jest to umowa na czas określony wiec mogą ci ja wypowiedzieć w każdej chwil bez podania powodów.

KorpoSzczurek

Teraz po latach pracy (w tym dla roznych klientow) moge szczerze ocenic firme i nie moge wystawic wiecej niz 2 na 5 pkt. Firma, byc moze kiedys miala wiecej do zaoferowania i nie zamierzam jej oceniac za stawki na rynku (niskie i tak). Dla studenta, ktorego Infosys jest pierwsza praca byc moze jest to ciekawa opcja. Natomiast, wiecej moge powiedziec negatywnych slow na ta lodzka korporacje od tych pozytywnych. Plusy: - szkolenia, rzeczywiscie oferta jest bogata - nowoczesny budynek i dobry dojazd - przedszkole, mozliwosc wyboru lunchu (subway, kantyna itd) Minusy: - nikla szansa rozwoju. Pracownikow z kilkuletnim doswiadczeniem naprawde sie nie docenia. I chociaz nie wierzylam, ze tak slabo tu o awans, to niestety w wiekszosci wyglada to mizernie (proponuja ci go dopiero gdy kladziesz papier....). Nadgodziny, chec wykazania sie, multitasking.... - w wiekszosci na nic sie to nie zdaje. Gnijesz wiele lat na tym samym stanowisku. Lepsi odchodza, nawet stazysci nie chca zostawac. - nieludzkie nadgodziny, pracownicy odchodza a ty dostajesz wiecej do roboty dlatego bo nie ma ludzi do pracy, albo dlatego, ze kolega obok sie obija a ty w ramach docenienia masz mu pomoc... - TeamLeaderzy - w wiekosci osoby nie nadajace sie do pelnienia tej fukcji - w przypadku moim, w 90 procentach byli to ludzie, ktorzy poza wystawianiem urlopow tak naprawde konczyli swoja role jako TL - byli dobrymi process leadami, ale nic poza tym. O spotkania trzeba bylo sie prosic a gdy juz dochodzi do oceny polrocznej, czlowiek znowu slyszal ze firma docenia starania, ale awansu nie bedzie gdyz trzeba sie bardziej starac... i to zdanie dziesiatek/setki pracownikow, a nie tylko moje. - naprawde, niejednokrotnie niemile traktowanie pracownikow przez dziewczyny z HR Administracji.... Ciezko ocenic: - CAMPUS - w opinii innych, szkolenia mizerne, a tak naprawde w wiekszosci pracownicy traktuja to jako ostatnia deske ratunku Infosysu do zatrzymania pracownika przez rok (smutne, ze zamiast realnego rozwoju pracownika wola dac lojalke zeby zmusic czlowieka do pozostania w firmie). I wszystko byloby pieknie, ale szkolenia tam prezentowane podobno nie sa warte tych pieniedzy (moze poza Excelem). Sumarycznie, wielka szkoda. Chociaz mysle, ze glownie ludzie odchodza (jak tez pytam znajomych) przez slabych liderow, niskie pensje i nadgodziny w ilosci przekraczajace ich wytrzymalosc psychiczna. Szkoda, mieliscie potencjal, ale go zmarnowaliscie. W mojej opinii, z tym co sie dzieje, wytrzymacie na rynku polskim maks 5 lat. Choc mam nadzieje, ze krocej, bo ludziom naprawde robicie tu pracoujacym wiecej szkody niz pozytku......

Nicki

Ktoś z Was orientuje się jak wygląda tzw. Technical Campus? Ile on trwa i jakich technologii można się tam nauczyć? Podobno niedługo będzie następna edycja.

Booki
@Nicki 28.12.2017 16:48

TC trwa 2 tygodnie, nacisk kładziony jest głównie na Excela z VBA - 1 tydzień i SQL - 2/3 dni) dodatkowo analityka i manipulacja danymi z R i Python. W tej edycji wprowadzamy też Power BI ;) Więcej szczegółów nie znam, zachęcam do udziału.

Nicki
@Booki 30.12.2017 19:30

Ok, thx za info. Kiedy rozpoczyna się najbliższa edycja?

Dział audytutu

Na początku wszystko prezentowało się fajnie, ale później wyszło szydło z worka. To tak jakby diabeł zrobił świetną reklamę dla piekła. Chaotyczne "szkolenia" udzielane przez praktykantów (!!), niejasne oczekiwania, nieobecni szefowie przychodzący tylko z pretensjami ale nie oferujący podstawowej asysty. Firma jest przeżarta żargonem przy pomocy którego starsi pracownicy bronią się przed konkurencją młodszych. Najbardziej zabolało mnie istnienie kliki towarzyskiej konspirującej przeciwko mnie - pięknie się uśmiechali, nie dawali żadnych uwag do mojej pracy, prawie się nie odzywali (cichy miesiąc lub dwa), odmawiali informacji, a po 2 miesiącach szefowa (wielka nieobecna) przychodzi i mówi, że nie ma dla mnie już miejsca. Generalnie traktują człowieka jak sługusa. Dopiero w ostatnim okresie mojego funcjonowania zaczeli oferować szkolenie w Rachunkowości po angielsku które ratuję ich przed Niedostateczną oceną.

Rachel
@Dział audytutu 20.10.2017 15:09

Jakbym czytala o sobie.... :(

Zostaw opinię o Infosys Poland Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infosys Poland Sp. z o.o.