Infosys Poland Sp. z o.o.
2 416 6 1

Opinie o Infosys Poland Sp. z o.o.

alek33333

Ja opiszę jak to wyglądało u mnie. Dostałem telefon od niejakiego Ankita, że są zainteresowani zatrudnieniem mnie. Zrobiłem testy analityczne, z języka angielskiego i miałem czekać na odp. Po dwóch tyg. napisałem maila,że nie dostałem żadnej odpowiedzi. Chyba tego samego dnia,czyli pod koniec lipca dostałem odpowiedź: "Thank you for the email. Let me ask for the feedback with the team, will update you asap." Od tamtej pory zero informacji , także to pokazuje jak poważna to jest firma i jak traktują ludzi. A w międzyczasie druga hinduska zachęcała mnie w mailu do przesłania CV, także dobry bałagan tam mają.....

Infosys Recruitment Team
@alek33333 25.08.2018 17:57

@alek33333 Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Proszę napisz do nas na rekrutacja_lodz@infosys.com na pewno odezwiemy się z odpowiedzią.

nicki
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 10:46

Czy na adres email rekrutacja_lodz@infosys.com można napisać w języku polskim? Ostatnimi czasy napisałem po amgielsku i otrzymałem telefon z Londynu, bo podobno tam jest łódzka rekrutacja...

nicki
@nicki 27.08.2018 11:05

Acha, i tak samo jak kolega zrobiłem testy i otrzymałem info: "We would like to thank you very much for your interest in our offer and would like to confirm that we received your application. The first step in recruitment process within Infosys Poland is completing the tests and verifying the level of your language skills. After receiving your results, we will contact you with a feedback." Od 13 sierpnia żadnej informacji, pomimo iż pisałem już dwa razy do Pani z Londynu.

Infosys Recruitment Team
@nicki 27.08.2018 11:16

Nicki, również proszę o kontakt z rekrutacja_lodz@infosys.com, będziemy mogli wrócić do Ciebie z informacją o procesie rekrutacyjnym.

nicki
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 11:32

Ok, dziękuję za szybką odpowiedź, ale czy mogę napisać po polsku? Chcę wiedzieć, czy moja aplikacja trafi w łódzkie ręce.

Infosys Recruitment Team
@nicki 27.08.2018 11:51

Zapraszamy do kontaktu w języku polskim bądź angielskim, wedle uznania. Pozdrawiam!

alek33333
@Infosys Recruitment Team 27.08.2018 10:46

Na pewno odpowiedzielibyście ASAP jak to macie w zwyczaju:) Żarty sobie robicie z ludzi albo zbieracie dane od kandydatów nie wiadomo po co.

murzyniarnia
@alek33333 25.08.2018 17:57

Cooo? To juz rekrutacje przeniesli do Londynu? :O

alek33333
@murzyniarnia 07.09.2018 00:37

Jak widać tak. Numer telefonu był brytyjski a gość mówił że dzwoni z Londynu? P.S- tam jest taka lipa że nazywacie tą firmę murzyniarnią?Jeśli tak to może lepiej że nie odpowiedzieli.

murzyniarnia
@alek33333 09.09.2018 22:32

Tak sie utarło juz xD Prócz tego, cudzoziemcy mają dopłaty do wynajmu a Polacy nie. Dyskryminacja. Dziwne ze nikt ich nie podał do sądu o nierówne traktowanie.

Infoscian
@murzyniarnia 09.09.2018 23:08

Fakt, to jest bardzo ciekawy temat z punktu widzenia prawnego.

nicki
@murzyniarnia 07.09.2018 00:37

Napisałem na rekrutacja_lodz@infosys.com po angielsku - odezwał się Londyn.

Sik
@nicki 11.09.2018 08:45

Nie ma takiego miasta Londyn,jest Lądek,Lądek zdrój...

Twoja stara
@Infoscian 10.09.2018 12:34

To nie zależy od narodowości! Jeśli mieszkasz poza polska i wracasz do PL by pracować dla Infosysu to masz dwie opcje: dopłate albo zryczałtowana stawkę za mieszkanie. Ale żeby to zrozumieć trzeba umieć czytać lub zapytać i zrozumieć co do Ciebie mówią

infoscian
@Twoja stara 19.10.2018 23:20

Nie gotuj się tak bo Ci żyłka pęknie gamoniu:) aaa i mieszkam w Polsce, a nie polsce. Ale żeby to zrozumieć, trzeba też umieć pisać a nie tylko czytać;)

je.anette
@Twoja stara 19.10.2018 23:20

Oj, wcale nieprawda z tymi dopłatami dla ludzi z zagranicy bez względu narodowość. Sama mieszkam od ponad roku na stałe za granicą i myślę o powrocie do kraju oraz zdobyciu większego doświadczenia. Wzięłam udział w rekrutacji do Infosysu. W ogłoszeniu wszystko super napisane, że dają jakiś dodatek relokacyjny, że opłacaja przelot do Polski, że funduja raz w roku przelot w tę i z powrotem za granicę. Własnie to mnie zachęciło do aplikacji, bo jednak w obecnej sytuacji jest to dla mnie ważne. Na początku rekrutacji powiedzieli, że chyba nie nalezy mi się dodatek relokacyjny i wsparcie, bo nie mam zagranicznego obywatelstwa, ale że nie jest to pewne na 100% i że może jednak będzie sie należeć. No ok. W kolejnym etapie doszłam do momentu, gdzie oczywiście chciano negocjować moje oczekiwania finansowe tj. obnizyć je. Jako że byłam niechętna, zapytano, czy jeśli jednak dorzucą pakiet relokacyjny, to czy zejdę trochę z ceny, co w przypadku tylko 200 zł miesiecznie i roku umowy, na która obowiązuje lojalka dawałoby ze 2400 zł a tym samym przekroczyło zapewne koszty mojej przeprowadzki na wlasną rękę. Zgodziłam się na pózniejsze negocjacje pod warunkiem, że dostane pakiet relokacyjny. Dostałam tę pracę, ALE ostatecznie z pensją niższą o 500 zł, bez żadnych negocjacji mimo zapewnień i bez zadnego pakietu relokacyjnego, bo jak tlumaczyli "dodatek jest dla obcokrajowców, a Pani mimo iż mieszka na stałe za granicą, nie ma Pani zagranicznego obywatelstwa a dodatek i wsparcie dostają obcokrajowcy ponieważ nie znają polskich realiów". Dodam tylko, ze aplikował także mój chłopak (obcokrajowiec) na identyczne stanowisko, tyle, że z innym językiem i od razu zaspiewano mu, że dostanie wsparcie w znalezieniu mieszkania, że niby nawet jednooosobowe jesli chce, że bedzie miał bilet do Polski i raz w roku do swojego kraju (na szczęście pracy nie dostał z uwagi na oczekiwania finansowe). Już po samym tym wiedziałam, że nie ma sensu zaczynać nawet w takiej firmie, skoro "to nie dla Ciebie, bo jestes Polką". Poprosiłam o 3 dni na przemyslanie oferty i po 3 dniach jak zadzwonili super zadowoleni i pewni siebie, że akceptuję, odrzuciłam oferte :D Spotkało sie to z wielkim zdziwieniem, wyjaśniłam, że nie zadowala mnie wynagrodzenie i że przede wszystkim nie przyjmuje oferty z uwagi na to,iż była ona niezgodna z ogłoszeniem a wspomniany pakiet relokacyjny był czynnikiem, który skłonil mnie do aplikowania. Oczywiście po raz kolejny zaczeto mi tłumaczyć, że to tylko dla obcokrajowców itd., ale przyjeto moją decyzję do wiadomości. Nie wiem jak Was, ale mnie jednak irytuje takie podejscie, zwalaszcza, że pisze się ogłoszenia, gdzie nawet nie pisnie sie, że "to tylko dla obcokrajowcow", albo negocjuje wynagrodzenie bez negocjowania i próbuje wcisnąć kit i zrobic potem kandydata głupszego od nich. W dodatku, bez sensu jest tracic czas na jakies gierki z ich strony, kolejne telefony, zeby przejśc kolejne etapy, rozwiązywac testy i na koniec dowiedziec się, że sami sobie wynegocjowali moje wynagrodzenie a dodatku relokacyjnego jednak nie będzie. Ja w tym wypadku straciłam tylko czas.

worker
@je.anette 15.11.2018 02:28

"to tylko dla obcokrajowcow" Ciekawe co HR infosysu na to ma do powiedzienia, to jest jawna dyskryminacja ze wzgledu na pochodzenie. Sprawa nadaje sie do sądu i inspekcji pracy.

Luiz
@je.anette 15.11.2018 02:28

Złóż pozew do sądu pracy przeciwko infosysowi o dyskryminację ze wzgledu na pochodzenie i odszkodowanie.

Infosys Recruitment Team
@je.anette 15.11.2018 02:28

Przede wszystkim jest nam bardzo przykro czytać taką opinię. W takich przypadkach warto pamiętać, że osoba, która jak rozumiemy, czuje się pokrzywdzona, prezentuje swój punkt widzenia na daną sytuację. Zamysłem pakietu relokacyjnego jest ułatwienie startu w nowym miejscu osobom, dla których podjęcie pracy w Infosys wiąże się z przeprowadzką do Łodzi spoza Polski. To czy konkretny przypadek uznany jest za relokację czy nie (podkreślamy - niezależnie czy mamy do czynienia z obcokrajowcem czy Polakiem mieszkającym za granicą) decyduje przede wszystkim kryterium czasowe tzn. jak długo dana osoba mieszka poza Polską. Nie decyduje narodowość. @je.anette Sprawdziliśmy Pani przypadek jeszcze raz (oczywiście, o ile udało nam się poprawnie skojarzyć anonimowy nick z konkretną osobą). Potwierdzamy, że w przypadku, który kojarzymy, pakiet relokacyjny nie został przyznany z uwagi na niespełnienie kryterium czasowego. Pani Partner był zapewne w zupełnie innej sytuacji, nie dlatego, że był obcokrajowcem, ale dlatego, że mieszkał dłużej za granicą. Oczywiście jest to nasze przypuszczenie, gdyż nie znamy konkretnych danych Kandydata. W przypadku wątpliwości/ zastrzeżeń co do sposobu prowadzenia procesu rekrutacji, bylibyśmy bardzo wdzięczni za kontakt z rekruterem i przekazanie mu informacji zwrotnej. Chcemy bardzo mocno podkreślić, że traktowanie Kandydatów w nierówny sposób, nie jest ani naszą intencją, ani nie jest też w interesie firmy. Przeciwnie, zależy nam na jak najlepszych kandydatach z Polski, i z zagranicy, którzy dobrze odnajdą sie w naszym zespole. Pozdrawiamy, Infosys Recruitment Team

Je.anettee
@Infosys Recruitment Team 22.11.2018 12:32

Dziwne tylko, ze moj przypadek, przypadek osoby, ktora pracowala i mieszkala za granica kilka lat i nigdy w zyciu nie pracowala jeszcze w Polsce taki dodatek sie nie nalezy. Dodam, ze jesli chodzi prace w Polsce, nie mam zielonego pojecia "z czym to sie je", bo moje pierwsze prace byly wlasnie za granica. Mam tutaj na mysli zarowno kwestie prawne (umowy, urlopy, warunki zatrudnienia itp.) oraz kulturowe ( w Polsce z tego co widze panuja inne zasady oeganizacji pracy oraz odpowiadania na potrzeby pracownikow). Juz sam proces rekrutacji w Polsce jest dla mnie duzym zaskoczeniem, bo trwa okolo miesiaca lub wiecej, sklada sie z kilku etapow i prawie zawsze powtarzaja sie te same bezsensowne pytania, na ktore mozna albo sklamac i odpowiedziec wyuczona formulka albo odpowiedziec co sie mysli . Tak wiec nie wiem, jakim kryterium posluguje sie tutaj Infosys :) Ja w kazdym razie dostalam informacje, ze ow dodatek przysluguje osobom z zagranicznym obywatelstwem, stad tez moje zniesmaczenie i poczucie bycia oszukana. Uwazam, ze najlepiej byloby gdyby Infosys popracowal nad redakcja swoich ogloszeniu o prace, wtedy nie tracilibysmy niepotrzebnie czasu na cos, co nas nie iinteresuje -zarowno Panstwo jak i kandydaci. Jezeli owe dodatki nie przysluguja kazdemu, prosze o nich nie pisac w ogloszeniach dla przyciagniecia uwagi, bo to po prostu nieuczciwe. Ja z mojej strony stracilam troche czasu i na rozmowy, i na oba testy, ktore musialam wykonac. A przeciez moglabym je poswiecic na aplikacje do innej firmy wiedzac, ze Infosys jest mi w stanie zaoferowac jedynie polowe tego, co oglasza. W przypadku osob bez pracy i szukajacych pracy czas jest wlasnie bezcenny i nie mozna co tracic na takie sytuacje.

zed

czy w infosysie jest praca w ktorej nie odbiera sie calli od klientow po angielsku? Czyli np praca z programem i ew. odpowiadanie na maile itd.? I jakie to jest wtedy stanowisko? Pozdrawiam

P
@zed 13.12.2018 18:27

takich stanowisk jest większość. prac, gdzie trzeba rozmawiać przez telefon po angielsku (bądź w innym języku) to głównie działy należności (AR/ OtC) albo jakiś customer service. W innych działach, calle z klientem oczywiście są ale nie jest to wiodąca część pracy. przykłady to, wszystkie działy związane z masterdatą, cały GL (RtR) tak naprawdę, podatki

W

Inspekcja pracy znow zawita do infosys. Nie wyplacaja ekwiwalentu za urlop. Czy firma jest juz na wegrzech?

Były pracownik
@W 21.07.2017 18:11

Czy wypłacili ten ekwiwalent? Mam teraz podobną sytuacje

Zdolny facet
@W 21.07.2017 18:11

Nie musza wyplacac. Masz obowiazek wykorzystac urlop i mozesz przeniesc maksymalnie 3 dni na nastepny rok. W przypadku kiedy nie zabukujesz urlopu osobiscie, zrobi to za ciebie twoj przelozony.

XYZ
@W 21.07.2017 18:11

"Nie wyplacaja ekwiwalentu za urlop." Co masz na myśli? Ekwiwalent przysługuje wyłącznie za niewykorzystany urlop, w przypadku rozwiązania lub wygaśnięcia stosunku pracy.

Podwyzka 50zl

Co prawda Infosys opuscilem w 2013 ale z perspektywy czasu przyznaje ze wiele sie tam nauczylem, zwlaszcza SAPa, Excela, VBA i pracy w miedzynarodowym srodowisku a to wszystko zaraz po humanistycznych studiach na UL. Obecnie zarabiam jakies 7x tyle co mialem w Infy, oczywiscie zagranico :) Moge polecic jako pierwsza prace aby nauczyc sie nowych rzeczy ktore sa dosc wartosciowe na rynku pracy, miec dystans i rozgladac za czyms lepszym.

dawid
@Podwyzka 50zl 25.02.2018 01:36

dzieki mordo wreszcie jakas z sensem opinia

Luiz
@Podwyzka 50zl 25.02.2018 01:36

Wydatki za granicą tez masz 7 razy wieksze analfabeto. Siedz tam i gnij tam

Zdolny facet
@Podwyzka 50zl 25.02.2018 01:36

Zycie za granica jest 4x drozsze niz w Polsce.

Abc

Byłem tam na praktykach kilka lat temu. Prawie niczego się nie nauczyłem - nikt nie miał czasu by mnie porządnie wdrożyć w tematy, którymi zajmował się mój team. Jak już dostawałem jakieś zadania to bardzo proste i mało rozwijające. Mimo to starałem się pracować jak najlepiej i miałem nadzieję, że widać moje zaangażowanie i zapał. Na miesiąc przed końcem praktyk zacząłem się dopytywać czy jest szansa na przedłużenie ich. Do prawie ostatniego dnia mydlono mi oczy, że szansa jest, po czym na samym końcu dostałem informację, że mnie nie przyjmą na dłużej, ponieważ nie jest im praktykant potrzebny, co nie było prawdą, bo przedłużenie umowy dostała koleżanka, która nie robiła absolutnie nic, ale trafiła do innego teamu, gdzie zaprzyjaźniła się z leaderem bardziej niż ja ze swoim... Dodam, że pensja była bardzo słaba, ale jako że to była moja pierwsza praca to wtedy nie zwracałem na nią uwagi - dopiero teraz zdaję sobie sprawę z tego, że inne firmy za podobne praktyki płacą co najmniej dwa razy więcej. Mimo rozczarowania próbowałem w późniejszym czasie znów dostać się tam na praktyki - mając nadzieję, że np. trafię do lepszego działu i więcej się nauczę. Wysyłałem wiele CV, jednak na żadne nie dostałem odpowiedzi. Być może trafiłem na jakąś Czarną Listę, ponieważ uznano, że zbyt mało robiłem na praktykach. Problem tylko taki, że naprawdę chciałem robić więcej, tylko nie dano mi szansy.

Paweł, Infosys
@Abc 27.11.2018 12:31

Trudno odnieść się do powyższej sytuacji, nie znając szczegółów. Jeśli taka sytuacja miała miejsce, jest nam bardzo przykro. U mnie było zupełnie inaczej. Trafiłem na praktyki do działu zakupów i już od samego początku wdrażano mnie w pracę, w którą wykonywali koledzy zatrudnieni w Infosysie. Mogłem liczyć na wsparcie zarówno ich, jak i przełożonego. Po zakończonych praktykach zaoferowano mi pracę i pracuję tu do dzisiaj ;) Od tamtego czasu dwukrotnie już awansowałem. Nie jest to oczywiście wielkie usprawiedliwienie, ale proszę wziąć pod uwagę, że to, czy po praktykach zostanie zaoferowana umową o pracę zależy - niestety nie tylko od tego jak sobie praktykant radził - ale także od tego, czy jest zapotrzebowanie (wakat). Jak każda firma, musimy kierować się rachunkiem ekonomicznym i nie możemy zatrudniać więcej osób niż mamy zakontraktowane z klientem. Zapewniam, że nie funkcjonuje coś takiego jak "czarna lista" :) Już pomijając kwestie "profesjonalizmu" firmy, która taką listę by tworzyła, to po prostu czasy, kiedy firma mogła obrazić się na pracownika minęły. Nie jest tajemnicą, że konkurencja na rynku BPO/ SSC jest ogromna i jest to już rynek pracownika, o którego niejednokrotnie trwa przysłowiowa walka :-) Proszę skontaktować się z działem rekrutacji Infosys i opisać przypadek, który Cię spotkał - na pewno się do niego odniosą.

Aleuty

Ogólnie dobra firma na start, jeśli ktoś wcześniej nie miał styczności ze środowiskami typu SAP, nie korzystał z pewnych technicznych rozwiązań ułatwiających działanie choćby w takim MS Office i generalnie nie miał styczności z korporacją, a chciałby to poznać "od kuchni". Wiele się w niej nauczyłem, bo firma dawała mi w pewnym zakresie wolną rękę w działaniu w ramach wykonywania moich codziennych obowiązków. Suma summarum - jeśli lubisz wytyczać pewne nowe drogi działania, które ułatwiają i przyspieszają osiąganie właściwych rezultatów, polubisz ten charakter pracy. PS. Tak jak pisałem wcześniej, to praca dobra tylko na start. Moje sugestie dla Infosys Poland Sp. z o.o.: blabla

cpn

Pracownik stacji paliw 3 300zł miesięcznie Poszukujemy osoby na stanowisko Kasjer-Sprzedawca do pracy na stacji paliw. Obowiązki na stanowisku: - obsługa Klientów, - bezpośredni kontakt z Klientem, - doradzanie i profesjonalna pomoc, - dbanie o czystość porządek w budynku stacji i na terenie stacji paliw. Wymagania: - zaangażowanie, - dyspozycyjność, - uczciwość i wysoka kultura osobista.

att

Firma nierówno traktująca pracownika, nie daje możliwości rozwoju. Niektórzy liderzy nie powinni niby być, a są nadal. Moje sugestie dla Infosys Poland Sp. z o.o.: Beznadzieja, mało płacą, nadgodziny żeby wypłacić już jest problem. Lubię atmosferę w Infosys Poland Sp. z o.o. za: Ogólnie niektórzy są w porządku, ale zdarzają się rażące przypadki nie szanowania czyjegoś czasu czy jego pracy.

Kobi27

Znam angielski na poziomie c1 (Certyfikat TOEIC), niderlandzki na poziomie B2(Certificaat Nederlands als Vreemde Taal) oraz studiowalem Finanse I Rachunkowosc. Czy jest zapotrzebownie na ludzi z takimi kwalifikacjami I ile moglbym zarobic?

worker
@Kobi27 10.10.2018 10:15

Wiecej niz 800-900uro nie zostaniesz

Aplikant

Infosys jest nieprofesjonalną firmą nieszanujacą kandydatów. Od ponad 3 mc firma podtrzymywała informacje że jestem w procesie ani razu nie kontaktując się ze mną bezpośrednio. Rekruterzy z którymi się kontaktowałem z własnej woli przez linkedin nie wiedzieli o jakim stanowisku mówię a jak już się dowiedzieli stosowali spychologię bym skontaktował się z rekruterem bezpośrednio prowadzącym daną rekrutację. Oczywiście wszelkie kontakty ze mną były ze skrzynki ogólnej firmy Infosys i nikt się nie podpisał stąd niewiadomo kto tę rekrutację prowadził. Firma w ostateczności mi podziękowała. Bez żadnej rozmowy, feedbacku ani czegokolwiek. Tak po prostu. Wcześniej robił test analityczny który przeszedłem Moje sugestie dla Infosys Poland Sp. z o.o.: Koniecznie usprawnić candidate experience. Więcej kontaktu z kandydatem.

Infoscian
@Aplikant 18.10.2018 11:58

Niestety, to co piszesz jest prawdą.... Nie jesteś pierwszą osobą, która ma podobne zdanie na temat procesu rekrutacyjnego.

anonymous

Pytanie do infosysowego Recruitment Team: Czy istnieje możliwość, aby zatrudnić się u Was ponownie? Odszedłem wraz z końcem ubiegłego miesiąca, natomiast mój obecny pracodawca, lekko mówiąc... rozczarował mnie. Jak wygląda to ze strony polityki kadrowej? Thx in advance.

Infosys Recruitment Team
@anonymous 10.08.2018 09:02

@Anonymous: zapraszamy do ponownego aplikowania. Konsultant wyjaśni przebieg procesu w Twojej sytuacji na początkowym etapie rekrutacji. Pozdrawiam

anonymous
@anonymous 10.08.2018 09:02

nie kompromituje się i nie rób teatrzyku.

Iwona

@były pracownik, @Murzyniarnia widzę że znacie firmę od środka i Wasze opinie nieco się różnią, skąd taka rozbieżność zdań? Co możecie powiedzieć na temat atmosfery panującej w firmie, jak ocenilibyście poziom wynagrodzenia, czy w razie jakichkolwiek problemów można uzyskać pomoc ze strony szefostwa? Napiszcie dokładniej co sądzicie o pracy w Infosys Poland, takie szczere, rozbudowane opisy miejsca pracy są na wagę złota.

Olgaa
@Iwona 26.07.2018 02:34

@Iwona korpo jak kazde inne, atmosfere na szczescie tworza ludzie wiec pod tym wzgledem jest ok. pensje niezle, niektore korpo w lodzi daja wiecej, ale zwykle jest tam gorsza atmosfera, siedzenie po nocach I (usunięte przez administratora) w procesie. Opinie sa mega rozne bo to czy chce ci sie przychodzic do pracy zalezy w duzej mierze od tego na jakiego przelozonego trafisz, na szczescie ci nie doskonali odchodza lub wylatuja :) wedlug mnie mozna tam pracowac

Ludwig von Mises

„Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem…”

były pracownik

Bardzo dobrze wspominam ludzi :) W zadnej innej formie nie spotkalem tak fajnych zespolow.

anonymous

Namawiam wszystkich absolwentów, aby nie dawali się upadlać centrom taniej siły roboczej zlokalizowanym w Polsce. Nie marnujcie czasu na szukanie pracy w tym kraju. Wyjeździe za granicę i tam zacznijcie godne życie. Bez żadnego doświadczenia może dostać pracę które zapewni wam godziwą płacę 2500-4000 b euro zamiast 2500-4000 b zł ? Tak! Kończyłem studia w Polsce i przeglądałem gowork z celu znalezienia opinii o każdej firmie do której aplikowałem i niestety większość opinii pokrywała się z rzeczywistością. Gdy odpowiecie rekruterowi, że wasze oczekiwania finansowe to 2000 zł to rzucą się na was jak hieny na padlinę. Te nisko kosztowe oddziały zostały stworzone, że dorabiać kosztem biednych polaków i w konsekwencji ich upodlić. Nie wierzcie w żadne zapewnienia o robieniu kariery o awansach a tym bardziej o podwyżkach, bo Polscy "managerowie" o tym nie decydują ile zarobicie. Oni dostają tabelki z centrali ile tania siła robocza w Polsce ma zarabiać. Nie dajcie się upodlić i szukajcie godnej pracy z godną płacą.

Rodak

Dlaczego Polacy to idioci? Przychodzi taki infosys do Polski i patrzy o można tutaj płacić 500 euro pracownikowi super! Jedziemy po klientów z NIemiec i Francji, Anglii i powiemy im że nie muszą już płacić pracownikowi u siebie 3000 euro/funtów. Zapłacą nam 1500 euro a my z tego 1/3 polskiemu pracownikowi. Brawo rodacy, że dajecie się tak d*m@ć, zamiast poprostu wyjechać i godnie żyć. Polak praca w korporacji i karta z debetem.

haha
@Rodak 25.06.2018 09:37

Czy myslales przed napisaniem tego posta? Sugerujesz zeby firmy nie przychodzily do PL? Swietnie, bezrobocie skoczy do 20% wtedy. Powinienes zostac ekonomista.

anonymous
@haha 25.06.2018 10:49

tak na pewno skoczy do 20%, szczególnie dlatego że spada głównie dlatego że ludzie emigrują za granicę, zeszły rok był rekordowy. wyjechało 120-160 tys. ludzi - dane GUS. Liczba ludzi pracujący w Polsce się nie zmieniła, a bezrobocie spadło, więc?

Bialy murzyn

Pomocne słówka dla infosysjanina ktory kazdy powinien znać : - tim lider (wasz przelozony) - oko saurona (aplikacja ktora macie na kompie umozliwiajaca szpiegowanie was przez pracodawce w dowolnym momencie) - kol (rozmowa z klientem przez telefon) - lin (lean, filozofia automatyzacji wszystkiego co sie da w infosysjanskim swiatku, byle klient mial taniej) -urdzent (coś pilnego np mail) - bord mityng (spotkanie przy tablicy polegające na bezsensownym omawianiu po raz enty targetow i kej pi ajów) -eskalacja (cos sie naprawdę zyebało , pol działu staje na równe nogi, mail gorący jak kartofel ktorego nikt nie chce zrobić) -szadowing (uczenie nowych pracowników) -badż (platkietka ktora macie do odbijania sie na czytnikach, hinduski wynalazek nękania pracownikow, jesli wyjdziecie z pracy o minute za wczesnie to co raport trafi do waszego tim lidera ktory bedzie krecil glowa) -rest room (miejsce gdzie mozna pograc w pilkarzyki lub przekimac pol dnia lub nawet sie z kims poroochac) - klajent mityng (przyjeżdża klient i wszyscy musza świecić oczami jacy jestesmy kul i hard working) CDN

Załamka

Ludzie czy możecie nie obrażać innych? Różnica poglądów nie jest podstawą do "wyzywania"... Trochę kultury.

anonymous

infosys jest roszczeniowy. rości sobie prawa do taniej siły roboczej.

Paweł, Infosys
@anonymous 20.06.2018 11:39

Unikałbym określeń o tak pejoratywnym wydźwięku jak „roszczenie prawa do taniej siły roboczej”. Oczywiście, jest tak, że koszty pracy niższe niż w tzw. Europie zachodniej są czymś, co przyciąga inwestorów do Polski. Nie jest to jednak obecnie już jedyny argument przemawiający za inwestycją. Są państwa (nawet w UE) , gdzie koszty pracy są niższe niż w Polsce a na przykład nie rozwinęła się aż tak branża BPM/ SSC (ta, w której działa Infosys). Zdaję sobie, że dla niektórych to brzmi jak korporacyjny frazes, ale naprawdę umiejętności, zwłaszcza w zakresie języków obcych, wśród młodych Polaków są wysoko rozwinięte i mają również duże znaczenie przy lokowaniu inwestycji. Co do samych wynagrodzeń – też wolałbym, by podobnie jak w UK, przy aplikowaniu wiadomo było ile na danym stanowisku się zarabia. Niestety, u nas w kraju jest trochę inaczej i w każdej znanej mi firmie wynagrodzenia są mniejszą/ większą tajemnicą. Wiadomo, wynagrodzenia zawsze mogłyby być więcej z pewnością nie jest tak źle, jak niektórzy sugerują w postach. Zresztą, średnie wynagrodzenia w tej branży są powszechnie znane (jest szereg raportów na ten temat). Infosys nie odbiega tu (bardzo) od konkurencji.

anonymous
@Paweł, Infosys 22.06.2018 12:51

sami pracownicy infosysu używają słowa "murzyniarnia" na korytarzach w kontekście tej firmy. Zasłyszane na własne uszy. Dlatego jak sami pracownicy mają taką opinie o firmie to coś to musi dawać do myślenia.

anonymous

Jest to zwykłe hinduskie centrum taniej siły roboczej nic więcej. Po to przyszli do Polski. pensja minimalna w Niemczech to 4000 zł netto przy takich samych cenach w marketach i tańszych mieszkaniach i wynajmie. Litr benzyny kosztuje 1,15 euro. Nie mówić mniej niż 5000 zł brutto dla własnego dobra i swoich przyszłych dzieci. SOLIDARNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!

zulu gulasz
@anonymous 14.06.2018 07:39

W niemczech jest wieksza wydajnosc i kultura pracy. A co wy w infosys umiecie oprocz klepania leana na wyrywki, board mityngow na pokaz, przesiadywania w kuchni zamiast przy biurku i klepania procesow? Za to 2000zl jest nawet za duzo. Oszukujecie przy ewidencji czasu pracy ze hindusi musieli wprowadzic wam elektroniczne odliczanie. Wy biale murzyny co robia "kola" i "urdzenty".

HR Team, Infosys
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

@anonymous, i @zulu gulasz Dziękujemy za głos w dyskusji, jednak tego typu komentarzy, wyrażających tak skrajne punkty widzenia, nie możemy uznać za rzetelne i podyktowane znajomością rynku pracy, a przede wszystkim są one rażąco obraźliwe dla naszych pracowników. Dbajmy o kulturę wypowiedzi! Nawet jeśli nie podpisujemy się własnym nazwiskiem. :)

anonymous
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

no niemcy mają po 4 ręce i 4 nogi.

Cj
@zulu gulasz 14.06.2018 13:48

Większa to jest populacja kolorowych a nie kultura pracy. Ile razy mam z nimi do czynienia okazują się być strasznymi balaganiarzami, nie chcą odpisywać po angielsku, wszystko po niemiecku ma być. Podejście wiejskiego cwaniaka większość z nich prezentuje. Wszystko takie super jest jak te ich auta, które są wcale nie lepsze jak francuskie i gorsze od koreańskich a droższe. Twoje zafascynowanie Niemcami bierze się pewnie z opowiadań taty, czy wujka co jeździł tam w latach 90 pracować fizycznie i nie mógł wyjść z podziwu jak to naród złodziei i zbrodniarzy sobie dobrze radzi.

Arbeiter
@Cj 20.06.2018 16:21

Bo niemcy szanuja swoj jezyk a wy polaczki to co? Polowa nazw w Polsce po angielsku ! Pekam ze smiechu.

Paweł, Infosys
@Arbeiter 20.06.2018 18:36

Myślę, że nie jest tak źle  Oczywiście, zjawisko tzw. korpomowy istnieje, jednak jest ono często przedmiotem żartów – nikt tego nie traktuje śmiertelnie poważnie. Co do nazw stanowisk w języku angielskim – w zdecydowanej większości przypadków, istotnie, są one w języku angielskim. Nie jest to jednak w żadnej mierze podyktowane brakiem szacunku do języka polskiego. Najzwyczajniej w świecie, jeśli większość codziennej korespondencji prowadzona jest w języku angielskim (z uwagi na klientów spoza Polski) nazwa stanowiska w tym języku jest koniecznością. Natomiast, w umowach o pracę nazwy stanowisk są oczywiście w języku polskim – zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie regulacjami.

Michał

Czesc. Nie wiem czemu (wydawało mi się, że dobrze wypadłem na rozmowie, niestety nie przyjęli mnie). Otrzymalem odpowiedz ze to ze wzgledu na moje oczekiwania finansowe. Specjalnie podalem wyzsza kwote, jednak nikt nawet ze mna nie negocjowal warunków. Moje pytanie kiedy mozna ponownie skladac CV, po miesiacu, 6 ? Moze mial ktos podobna sytuacje ?

zxy
@Michał 04.06.2018 19:12

Na jakie stanowisko aplikowałeś i ile chciałeś?

anonymous
@zxy 04.06.2018 23:38

jakies najnizsze, (usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 05.06.2018 07:27

Brutto czy netto?

Recruitment Team
@Michał 04.06.2018 19:12

Michał, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z Twoim rekruterem, na pewno udzieli Ci informacji dlaczego nie przeszedłeś do kolejnego etapu i jakie negocjacje finansowe w zakresie danego stanowiska są możliwe. Rekruter da Ci też znać kiedy zostanie otwarta rekrutacja na podobne stanowisko i tym samym kiedy będzie możliwe ponowne rozpatrzenie Twojego Cv. Zachęcamy do kontaktu! :) Recruitment Team

Michal
@anonymous 05.06.2018 22:04

Netto...

XYZ
@Michal 07.06.2018 07:25

Właśnie odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie...

Roto

Pytanko. Skończyłem filologię ang i znam szwecki na b2. Chcę studiować dalej zaocznie to czy mam szanse na pracę w infosys? Dodam że nie mam doświadczenia i to byłaby moja pierwsza praca. I na jakie stanowisko mogę się ubiegać będąc filologiem a nie finansistą?

Ijk
@Roto 05.04.2018 14:42

Przykra sprawa ale biorą tylko biegłych finansistów...jako filolog mass niestety marne szanse.Chociaż, z drugiej strony znasz szfecki...

Ola
@Roto 05.04.2018 14:42

Zdecydowanie ljk nie ma racji :) Aplikuj, szansa jest spora.

Maja
@Roto 05.04.2018 14:42

Czyli ja jako filolog (anglistyka i sinologia) też mam małe szanse ????

Aldona
@Roto 05.04.2018 14:42

@Roto absolutnie nie słuchaj ljk!! Infy oferuje 4 tygodniowy pakiet szkoleń podczas, których zdobywasz wiedzę z obszaru finansów (niezbędną do pracy). Jest to program Campus. I jest skierowany właśnie do osób bez doświadczenia. Więc śmiało aplikuj! Ja brałam w nim udział i jestem mega zadowolona :) Trenerzy są naprawdę super! @Maja też nie masz się co zastanawiać, tylko wysyłaj CV i sama zobacz :)

Roto
@Aldona 17.04.2018 15:21

@Aldona a jak wygląda kwestia zarobków po takim campusie?

Aldona
@Roto 18.04.2018 09:51

Wiesz co bardzo różnie wszytsko zależy od dadatku językowego... ale myśle że za szwedzki jest całkiem spoko kasa jak na początek ;) niestety nie wiem ile bo nie znam nikogo z tym językiem. zapytaj rekrutera podczas rozmowy kwalifikacyjnej na pewno Ci powie :)

Darek
@Aldona 20.04.2018 12:04

Ja Man (usunięte przez administratora)brutto z szwedzkim

Aldona
@Darek 22.05.2018 14:27

@Darek nieźle! ja niestety zarabiam mniej - trzeba było uczyć się więcej jeżyków obcych :) może zapiszę się na kurs językowy w Infy :p

Sfa

Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda praca w zakupach? Jakie warunki, wynagrodzenie, ilość pracy?

Ania z działu zakupów.
@Sfa 13.05.2018 21:08

Cześć, Praca w zakupach to przeważnie praca z dostawcami i jednostkami operacyjnymi klientów, więc znajomość języków obcych przydaje się tu bardziej niż w innych działach. W zależności od klienta sam process wygląda nieco inaczej. U jednych klientów jest więcej negocjacji z dostawcą, u innych większy nacisk jest na wybór najlepszych ofert i uzupełnienie brakujących informacji. Jeśli lubisz kontakt z ludźmi, nie boisz się rozmawiać przez telefon (nie jest to call center) , a przy okazji księgowość nie jest Twoją pasją to dział zakupów jest fajnym miejscem w korporacji. Codziennie jest bardzo dużo kontaktu z językami obcymi - zarówno w formie pisanej, jak i mówionej, można podszkolić swoje umiejętności, przy okazji firma też może współfinansować naukę języka, w którym pracujesz dla klienta. Legendarne zamknięcia miesiąca nie dotykają działu zakupów tak mocno jak księgowości, jedyny wzrost ilości pracy ma miejsce pod koniec roku, kiedy firmy planują i realizują swoje plany budżetowe. Jak w każdym dziale w Infosysie pracujemy na open space, co umożliwia wsparcie przez bardziej doświadczone osoby, nadgodziny - jeśli już się zdarzają muszą być zaplanowane i zatwierdzone wcześniej. Wynagrodzenie jest kwestią indywidualną i zależy od Twojego doświadczenia oraz poziomu znajomości języków obcych.

Sfa
@Ania z działu zakupów. 15.05.2018 13:23

Dzięki Ania za obszerną odpowiedź :) Akurat odpowiada mi ten typ pracy kupca - obecnie mam mało kontaktu z obcymi językami i mój angielski podupada. Mam jeszcze kilka pytań: Języki odbywają się w siedzibie firmy, w godzinach pracy? Jak wygląda sprawa posiłków - jest jakiś kącik kuchenny lub stołówka? Godziny pracy elastyczne czy 8-16? Jak ogólnie atmosfera w dziale? Dużo osób jest w zakupach?

Ania z działu zakupów
@Sfa 17.05.2018 14:38

Przepraszam, że nie udało mi się od razu odpowiedzieć na Twoje pytania - nie zauważyłam odpowiedzi. Jest kilka możliwości zajęć językowych - możesz sobie zorganizować zajęcia sam, poza godzinami pracy i firma Ci je dofinansuje, są zajęcia w siedzibie firmy w godzinach pracy lub bezpośrednio po. W budynku jest kantyna - kilka dań do wyboru, rano kanapki, kawa, sałatki, owoce oraz Subway i One Minute. Na każdym piętrze są kuchenki wyposażone w czajniki, kuchenki mikrofalowe, automaty z kawą i przekąskami. Standardowo zaczynamy pracę między 8 a 9 i kończymy po 8 godzinach, w zależności od umowy z klientem jest możliwość indywidualnych grafików (do ustalenia z przełożonym). Trudno mi się wypowiadać o wszystkich działach zakupów, ponieważ mamy wielu klientów zakupowych, ale ogólnie w firmie panuje luźna atmosfera, osoby z zakupów są raczej otwarte i aktywne na różnych polach pozazawodowych typu aukcja dobroczynna, kiermasz na offie, łódzkie biegi i maratony, klub książki.

SFA
@Ania z działu zakupów 18.05.2018 12:20

Coraz bardziej mi się podoba :) w zasadzie tego typu warunków poszukuję ;) A jak wygląda kwestia szkoleń na początku i później? Czy można liczyć na kilka dobrych szkoleń zakupowo-analitycznych w ciągu roku czy jest limit - np 2/rok? Czy są lojalki w związku ze szkoleniami? Czy jest opcja dofinansowania studiów podyplomowych? Jakieś dodatki dla dojeżdżających? Dzięki Ania :)))

Ania z działu zakupów
@SFA 18.05.2018 12:50

Hej, wiele zależy od Twojego doswiadczenia. Jeśli zaczynasz przygodę z zakupami lub nie masz za dużego doświadczenia przez pierwszy miesiąc przechodzisz cykl szkoleń Campus, który przygotuje Cię do pracy z zakupach i kończy się egzaminem. Firma oferuje szeroki wachlarz szkoleń w zależności od potrzeb danego działu, osoby, zespołu - począwszy od szkoleń z podstawowego excela I komunikacji poprzez programy mentoringowe. Obecnie jest spory nacisk na jakość - więc szkolenia z metodologii projektowych. Lojalki - to też kwestia indywidualna, jeśli są szkolenia prowadzone przez firmę zewnętrzną, bądź firma pokrywa koszty międzynarodowej certyfikacji to musisz się liczyć z lojalką, nie pamiętam jak teraz jest ze studiami podyplomowymi, za moje firma zapłaciła ;)

Mariusz

Tydzień temu wypełniłem testy kompetencyjne, czy ktoś się może orientuje po jakim czasie otrzymam jakiś feedback? Czy HR dzwoni zawsze, czy tylko jeśli testy poszły ok?

Recruitment Team
@Mariusz 09.05.2018 20:19

Panie Mariuszu, Staramy się wracać z feedbackiem zawsze, niezależnie od wyników testów. Zachęcam do przesłania powyższej informacji na adres: rekrutacja_lodz@infosys.com . Na pewno skontaktujemy się z Panem i przekażemy wszystkie szczegóły. :)

ToMek

Fakt jest jeden, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, żadna firma bpo czy ssc nie jest idealna. Mój brat nie dostał się do firmy gdzie ja pracuję (i zarabiam znacznie więcej niż średnia w Infosys), za to mimo braku studiów ekonomicznych/finansowych Infosys zatrudnił go i przepuścił przez Campus. Tyrke miał straszna, w cholerę szkoleń, testów i zakuwania (co wydawało się nie do przejścia przez osobę po filologii), ale zaliczył wszystko i pracuje w finansach. Nawet mnie to dziwi że rozumie co to debet kredyt :-) widać da się i humanistę na księgowego przerobic hehe.

Pytajaca

Jak wyglada praca na stanowisku specialista księgowy? Czy to jest tzw klepanie faktur, jakie zarobki?

Olka
@Pytajaca 20.03.2018 13:23

To zalezy, do ktorego dzialu dolaczysz (zobowiazania, naleznosci, ksiega glowna, controling). Zdecydowanie odbiega to od tego co bylo kilka lat temu, nie ma czystego klepania faktur. Te proste procesy zostaly przekazane w wiekszosci do Indii. Co do zarobkow, niestety nie wiem, ale na specjaliste z doswiadczeniem raczej sa takie jak w pozostalych centrach.

Pytajaca
@Olka 21.03.2018 15:40

Dzięki za odpowiedz. A kontakt z klientem jest w każdym dziale?

Kasia01
@Pytajaca 22.03.2018 17:35

W każdym dziale - mailowy, a w niektórych również telefoniczny.

Pytajaca
@Kasia01 23.03.2018 13:30

Dzięki za informacje. Dopytuje bo chciałam aplikować na to właśnie stanowisko, w ogłoszeniu nie ma zawartej wzmianki jaki to miałby być dział. A mam dylemat, bo pracuje juz w jednej korporacji, zarabiam 4 k brutto i pytam czy warto tracić czas na rozmowy kwalif. żeby dowiedzieć sie ze w Infosysie jako specjalista miałabym zarobić tyle samo albo mniej. Jest szansa na większe zarobki niż te co mam w swojej firmie? Moje doświadczenie to rok pracy w księgowości. I czy praca jako specjalista w Infosysie wymaga zaawansowanej znajomosci j. Angielskiego?

Kasia01
@Pytajaca 23.03.2018 15:24

Wiesz co roczne doświadcznie to troche za mało na specjalistę. Musisz mieć 2,5 roku /3 lata doświadczenia żeby dostać specjalistę i wtedy na pewno większa kasa.

6lat

Nie do końca rozumiem negatywne opinie. Z częścią z nich się muszę zgodzić, ale zdarzają się też nieprawdziwe lub wyssane z palca. Z tej firmy ciężko wylecieć, trzeba się bardzo mocno postarać i nawet jeśli naodstawia się wielu błędów w procesie to raczej z tego powodu nie zwolnią nikogo z pracy. OK system, wyjścia teamowe, imprezy coroczne, ubezpieczenie, opieka zdrowotna jest na serio bardzo spoko, szczególnie jeśli ktoś skończył studia i szuka zatrudnienia. Są szanse na awans, ale nie dla kogoś kto pół dnia przesiaduje w kuchni przy kawce i ploteczkach. To chyba oczywiste że za kawkę i plotki nikt nikomu nie da Bozia wie jakiej wysokiej podwyżki. Są szkolenia i ludzie chętnie na nie chodzą, ale nie do końca rozumiem pchania się do tej firmy bez znajomości języka angielskiego. U niektórych angielski to dramat, wierzcie mi. Już kilka lat jestem w tej firmie i poważnie mówiąc, nie narzekam. W ciągu dwóch lat moja pensja wzrosła bardzo znacznie, awanse dostałam bez większego problemu.

FFF

infosyf kiedys bylo tam okej potem sie popsuło juz wcale nie warto

pracownik

Typowa korporacja (a nawet gorzej niż korpo), gdzie człowiek traktowany jest niestety jak pionek do gry, którego można przestawiać według potrzeb firmy (zmieniać mu obowiązki bo nagle ktoś odchodzi, co zdarza się non stop). Firma na pewno nie dla ludzi z doświadczeniem, tacy będą musieli tylko dawać z siebie ucząc innych najprostszych śmiesznych rzeczy, nie otrzymując nic w zamian. Dział HR powinien być 'otwarty' dla pracownika, tymczasem absolutnie tak nie jest. Rozmowa rekrutacyjna: jeden wielki bałagan... Brak komentarza. Ogólnie nie polecam, bo szybko człowiek czuje się jak w więzieniu. Atmosfera jak w szkole (np. ciągłe śmieszne kontrole tego co pracownik robi co godzinę). Mimo, że ludzie wydają się ok i taką atmosferę się tworzy, niestety jest to zgubne, bo tylko 'Ci fajni ludzie' trzymają pracownika przy zostaniu w firmie, ale Ci ambitni z doświadczeniem i tak odejdą po niedługim czasie. Nikt nie patrzy na to, czego chce pracownik aby mógł się rozwijać bo firma bierze tylko pod uwagę to, że ktoś jest potrzebny na danym stanowisku, bo ciężko na takie znaleźć ludzi.

adaptor
@pracownik 22.02.2018 09:22

ciągłe śmieszne kontrole tego co pracownik robi co godzinę => mozesz cos wiecej o tym napisac? :)

Bobi

Jeśli znam ang C1 rosyjski i arabski na B2 to ile mogę zarobić w infosys? Czy lepiej szukać gdzie indziej

Sewcio
@Bobi 17.02.2018 14:42

(usunięte przez administratora) ale to juz maks przy najlepszych wiatrach bo z jezykami jakie wymieniles ludzi jest od groma. w tej firmie w zasadzie nic nie robisz - tniesz koszty w zasadzie

MIchał

Nie rozumiem wielu negatywnych opinii. Widać, że po studiach wszyscy chcieliby zarabiać miliony, tylko niewiele mają ze swojej strony do zaoferowania. Według mnie Infosys do świetna opcja po studiach, a Ci co narzekają to chyba ich pierwsza praca i nie wiedzą jak jest w innych firmach... Z plusów: -świetne możliwości rozwoju (dla tych co chcą naprawdę się czegoś nauczyć, a nie tylko narzekać w kuchni nad kawusią...), są szkolenia zarówno miękkie i twarde (Excel, Visual Basic itd), a team leaderzy wręcz namawiają żeby z nich skorzystać -są darmowe kursy językowe ( tylko poziom B1 i B2), 3 godziny są w trakcie godzin pracy, pozostałe 3 po pracy, po 2 latach pracy można mieć kursy językowe za darmo i tu już dowolny poziom -dofinansowania do studiów (też jest potrzebny staż pracy) -premie półroczne w zależności od tego jak dobrze się pracowało -możliwość pracy po angielsku i faktycznie szlifowanie tego języka w pracy -social - co jakiś czas darmowe bilety do teatru, 400 zł na święta, pikniki, wyjścia teamowe itd -naprawdę ciężko jest wylecieć. trzeba się MOCNO postarać. nawet jak się nie nadajesz do finansów, to przeniosą Cie do innego działu z nadzieją że tam Ci pojdzie lepiej... -umowa od razu na 2 lata -nie ma problemu z urlopem, kazdy ma swojego Backapa, do pracy przychodzisz od 8-9, musisz wysiedziec swoje 8 godzin i tyle. jak trzeba wyjsc godzine wczesniej to tez problemow nie robia, musisz tylko innego dnia to odrobic. nadgodziny płatne. -dodatki językowe, za hiszpański (usunięte przez administratora) zł, norweski (usunięte przez administratora) zł Z minusów: -niestety na początek mała kasa - (usunięte przez administratora) (chyba że ktoś zna języki obce, bo wtedy są dodatki), potem po roku można awansować na specjalistę (jak się robi coś więcej niż tylko narzeka) i jest (usunięte przez administratora)zł więcej. niedużo, ale jak na płace zaraz po studiach nie jest zle -no i tu w zależności od projektu można trafić lepiej lub gorzej... tutaj już jest ruletka. do tego dochodzi team leader, team, rodzaj procesu... ale jeśli bardzo się nie podoba to można się przenieść do innego działu/klienta. do wszystkich którym praca w infosysie się nie podoba-serio NIKT was tu nie trzyma, droga wolna. a jak nigdzie więcej was nie chcą to bądźcie wdzięczni że w ogole macie prace.

Sik
@MIchał 04.11.2017 08:25

Niezle polecam pisanie bajek zarobisz hajsy jak nigdzie

infosysjanin
@MIchał 04.11.2017 08:25

"po pol roku na specjaliste" hahaha wiekszych bajek nie slyszalem xD

polonistka
@infosysjanin 06.11.2017 21:52

po roku, czytać się naucz

profesor
@polonistka 06.11.2017 23:00

A ty pisac, zdanie zaczynamy z wielkiej litery i konczymy kropką analfabetko.

orki
@MIchał 04.11.2017 08:25

Pragnę cię uspokoić, Nawet jak polski absolwent bez doświadczenia zarobki 5000 zł = 3500 zł netto, nie będzie go stać na willę z basenem ;) a co najwyżej wynajęcie kawalerki, opłacenie rachunków i tak dalej, a 3000 zł netto na UOP zarabia mój brat na szrocie przy rozbieraniu aut i jak słyszy za jakie stawki pracują ludzie po studiach to smieje się na całego.

m
@orki 17.11.2017 10:24

a ja sie śmieje z niego, że za te same pieniądze można siedzieć przed kompem wśród fajnych ludzi. A On dyga po placu i rozbiera auta. Rozwojowe i fascynujące na prawdę.

orki
@m 26.01.2018 13:14

a on się z ciebie smieje że zmarnować 5 lat życia na bezsensowne studia opłacone przez podatników, które i tak ci nic nie dały a on w tym czasie zarobił 180 tys zł i kupił mieszkanie bez kredytów, a ty będziesz brał teraz kredycik i spłacał go przez najbliże 40 lat. PS: CI którzy wyjechali za granicę kopać buraki też się dorobili, a ty teraz jedyne co możesz to pamachać plakiętką z hiduskiego korpo myśląc że jestes nie wiadomo jak zaje*isty.

Zostaw opinię o Infosys Poland Sp. z o.o. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infosys Poland Sp. z o.o.