HENPOL Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 659 ocen.

Opinie o HENPOL Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL Sp. z o.o.

Sławek

Hej Henpolowcy. Co porabiacie ? Jak kariera ? Ktoś - coś ?

...

Witam. Mam pytanie czy ta firma funkcjonuje jeszcze W dniu wczorajszym by u mnie przedstawiciel tej firmy który mnie oszukał z faktura. Sprzedawał rajstopy coś ktoś w tym temacie? Nie mam ani jego nr tel ani nie znam imienia i nazwiska kompletnie nic..

zbyszu
użytkownik zarejestrowany

cemnt, patrząc na ich oficjalną stronę to nie ma takiej informacji. Niestety, ale w tym momencie pracy na pewno nie jest zbyt dużo u nich więc ciężko o nowe zlecenia. Może coś w wakacje się zmieni chociaż to podobno ma wyjść w trakcie gdy będą / nie będą nowe kontrakty

Nick

...eeeeeeh to były czasy... :)

BX

Witam byłych "henpolowców". Czy ktoś otrzymał od syndyka ekwiwalent za urlop 2014,2013 i ewentualnie 2012r? Jeśli nie to czy ktoś teraz upomina się o to?

henpolowiec

Ja jeszcze nei dostalem kasy ktos tez cos takiego ma???

henpolowiec

ja nie dostalem jeszcze pieniedzy,dzwonilem do syndyka ale jej nie bylo,facet mi powiedzial ze pracownicy którzy mieli jakies z komornikiem przygody dostana pozniej bo wszyscy komornicy nie odeslali jeszcze pism do biura i sie przedłuza sprawa a chca to zalatwic za jednym razem :(,ktos sie orientuje ile moze zabrac komornik?z tego co wiem to tylko powyzej najnizszej krajowej a mialem 9 zł na umowie wiec chyba nic mi nie zabierze,ktos cos tez takiego ma?

Myślenie nie boli

może kolega więcej zarabiał ? może więcej na papierze miał ?

asdf

Jestem tylko ciekaw dlaczego taka rozbieżność w przelewach jakie otrzymują byli pracownicy ,dla przykładu dziś otrzymałem przelew na kwotę 2700zł a kolega z takim samym stażem pracy otrzymał 4800zł.Przelew tytułem "zaległe wypłaty po dacie upadłości" a przecież z tego co mi wiadomo wszyscy dostali taki sam okres wypowiedzenia czyli trzy miesiące.Więc moje pytanie na jakiej zasadzie rozliczany jest okres wypowiedzenia ?.

to była dobra firma

Dzisiaj dostałem resztę pieniążków z umowy o pracę - nie jest źle.

kini99

287mln zl dlugow/wierzytelnosci. Gdzie jest Prokurator?

kini99

287mln zl wierzytelnosci. Jak to mozliwe, ze Prokuratura sie tym nie zajela?

lew myszołowaty

Sędzia komisarz zawiadamia, iż w toku postępowania upadłościowego HENPOL Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Lublinie (sygn. akt IX GUp 2/14) została sporządzona i złożona do akt w dniu 22 czerwca 2015 r. lista wierzytelności, uzupełniona pismem z dnia 7 lipca 2015 r., uzupełniona pismem z dnia 20 lipca 2015 r. oraz pismem z dnia 29 lipca 2015 r. Listę wierzytelności można przeglądać w sekretariacie IX Wydziału Gospodarczego dla spraw Upadłościowych i Naprawczych Sądu Rejonowego Lublin-Wschód w Lublinie z siedzibą w Świdniku przy ul. kard. St. Wyszyńskiego 18, 21-040 Świdnik, oraz wnieść do Sędziego komisarza w terminie dwóch tygodni od dnia obwieszczenia i ogłoszenia w "Monitorze Sądowym i Gospodarczym" sprzeciwu: co do uznania wierzytelności - każdy z wierzycieli umieszczonych na liście wierzytelności, co do odmowy uznania wierzytelności - ten, komu odmówiono uznania zgłoszonej wierzytelności.

kadrowa

Będzie jakaś kasa jeszcze?

Henpolowiec

Kiedy kasa za 9 dni stycznia luty i marzec od syndyka???????????????????ktos cos wie????

praca

szukamy cieśli z doświadczeniem do mocnej brygady zostaw kontakt na ciesla_ciesla@o2.pl

Mikołaj

Wesołych Świąt "Henpolowcy"

jak nie ja to kto?

nie ma i nie będzie?

a

ja też już mam

Henryk

Ja nic nie mam!

zadowolony

nareszcie mam kasę na koncie!

niezadowolony
@zadowolony 15.12.2014, 21:13
nareszcie mam kasę na koncie!

Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał

niezadowolony
@zadowolony 15.12.2014, 21:13
nareszcie mam kasę na koncie!

Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał

rino@onet.pl

Pracowałem w tej firmie 7 lat i wszystko było ok.Szkoda ze taka ogromna firma upadła. :(

podwykonawca

Oszukany, nie wypłacone 20 tyś złotych !

Poland

to dobra firma była...inżynierowie z tej formy robią teraz karierę !

Elbud

Czy można spodziewać się trochę grosza od Syndyka dla byłych pracowników?

heniek

ktos puscil fame ze miala byc 28 i nic,nikt nic nie wie????????????

były henpolowiec

a kto powiedział ze wczoraj miala byc kasa? J nic nie dostalem

heniek

Ktos powiedzial ze dzis maila byc reszta kasy dla pracowników,nie ma nic wie ktos cos keidy???

Dobrze płacili

co to za pisma wysyłał synd.. w sierpniu?

Byly hen

Wie ktos cos co z kasą za dwa miesiace co syndyk mial placic???pieniadze za luty i marzec

ciekawski

kiedy oddadzą resztę kasy

mały

co po henpolu?

łysy

co to jest budeco

ryhu
@łysy 01.08.2014, 16:43
co to jest budeco

podaj adres

buduco

"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS 0000508178

naiwny
@buduco 01.07.2014, 19:36
"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS 0000508178

a no nie

ano
@buduco 01.07.2014, 19:36
"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS 0000508178

a no nie

pracvownikl

A miał ktoś do 31 kwietnia wypowiedzenie? ja miałem i nie dostałem odprawy.

ja

tak ja

henpolowiec

Jest tu ktos kto mial do 31 marca wypowiedzenie?????????keidy pieniadze za luty i marzec bo bidaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

małorozgarniety

z henpolaa ostatnie piniendze to My i ty uche dostaliśmy w listopadzie (wypłata za pażdziernik jak byś nie wiedział).

heniopol

gdzie pieniadze za luty i marzec????????????wie ktos cos??????????????

okradziony przez henpol

hahaha

juzek
@okradziony przez henpol 10.05.2014, 22:28
hahaha

nie tylko ty

hp to złodziej

luudzie nie certolcie się tylko piszcie jak było.

kolo

W jakim HENPOLU? Co tu pisać o warunkach. Ta firma nie istnieje. A było tak - brak socjalnego, - po wielkiej imprezie w Wierzchowiskach, zniesiony dzień budowlańca - pracujesz cały miesiąc po to by dowiedzieć się że prezes urwał zł na godzinie - kierownik nic nie może, jeśli chodzi o kasę( no chyba że dla siebie to tak)

xyzxyz

To nie jedz do Ząbek tam jego nowa firma na córkę zalozona jest i juz w pelni dziala i ma zlecenia. FirmaAPI jak to pisano wczesniej.

rurza
@xyzxyz 10.05.2014, 07:23
To nie jedz do Ząbek tam jego nowa firma na córkę zalozona jest i juz w pelni dziala i ma zlecenia. FirmaAPI jak to pisano wcze...

ma się okey

hydraulik
@xyzxyz 10.05.2014, 07:23
To nie jedz do Ząbek tam jego nowa firma na córkę zalozona jest i juz w pelni dziala i ma zlecenia. FirmaAPI jak to pisano wcze...

a jak płacą

Kierownik Projektu

A co porabia "Generał" ? Nie pojechał z rodziną ? Pytam się bo szukam pracy i nie chciałbym spotkać się z nim :P

duupa

a gdzie jest hp

chuj

oddajcie NASZE pieniądze j [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

bieda

Wie ktos cos moze keidy kasa za luty i marzec?????????????????????

zainteresowana
@bieda 09.05.2014, 14:53
Wie ktos cos moze keidy kasa za luty i marzec?????????????????????

PODBIJAM TEMAT!!!!!

hejo

Najlepsze, ze podobno na budowe tego przedszkola pojechaly materialy za ktore henpol nie zaplacil

xyzyz

dzis dowiedzialem sie przypadkiem ze corka prezesa prowadzi fundacje na ktora pani SKrzynecka przekazala pieniadze z wygranej w Polsacie, fundacja o nazwie Koocham , rowniez oczywiscie wystepuje henpol na niej jako najwiekszy daroczynca skoro na 1 miejscu tak mysle. corka prezesa bardzo dziekowala za pieniadze ze pomoga jej w trudnej sytuacji :|

zainteresowana

Dziś dostałem świadectwo pracy nie orientujecie się co i jak z odprawami.

henpolar

No wlasnie wiadomo cos z pieniedzmi za luty i marzec?????????????

v
@henpolar 29.04.2014, 18:54
No wlasnie wiadomo cos z pieniedzmi za luty i marzec?????????????

NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o HENPOL Sp. z o.o. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL Sp. z o.o.