Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem Sp. z o.o.

Opinie o Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem Sp. z o.o.!

hy

01.08.2015 13:34

Nikt proby w 30 min nie robi nie pisz bajek niechce Ci się robić to kombinujesz
    mietek

01.08.2015 09:11

W klp potrzebni są tacy co próbę na 40 wagonach robią w 30 min jak kolega wyżej napisal jeżdżą bez P1 itd inni którzy robią "normalnie" są problemowi i na duze podwyżki nie maja co liczyć krótko kto robił laske dyspozytorom i władzy to kasę dostał
    olek

01.08.2015 08:44

co wy się dziwicie że te stawki są tak różne jak kartofel sugerował się tym co mu dyspozytorzy i inni mądrzy fachowcy(tzn. magazynier, rzeźnik, mechanik itd. )powiedzieli . a dla tych fachowców nie liczy się wiedza kolejowa, tylko kto dojedzie do celu ( bez PK, bez klocków itd!! )
    rrr

29.07.2015 14:52

kolego jakbys nie wiedzial to w UTK jest praca dla maszynisty ale nie pseldo maszynisty wyszkolonych przez Zdzisi czy Rysia {mozesz zapytac pania kontroler} tylko by trzeba takich jak TY wysadzac odrazu na R1D
    ok

29.07.2015 14:08

Jesli podwyżki (zróżnicowane) są dawane osobą które naprawdę się starały to dobrze, a ci co chcą pip i utk to niech się zatrudnia w tych instytucjach i odpowiedzą sobie czy faktycznie zasłużyli na podwyżki poprzez swoją pracę
    TRAAAA

30.07.2015 07:54

TAK TAK BARDZO SPRAWIEDLIWIE , NAJWIĘKSZE LEBRY DOSTAŁY PO 850ZŁ BRAVO !!!! TYLKO POGRATULOWAĆ,
    David z Getta

25.07.2015 15:49

Kolprem musi jechać
    mm

25.07.2015 12:39

co za idiota z Krakowa podpisuje autoryzację byle maszyniście z wewnętrznych nie znających sygnalizacji ps.: do prawa kierowania głąbom należy dołączyć instrukcję Ie-1
    edek

21.07.2015 23:56

Panie Dyr. Grzegorzu tak dla przypomnienia bo chyba Pan zapomniał!!! W skład drużyny trakcyjnej wchodzi maszynista i kierownik pociągu ,maszynista i rewident lub maszynista i pomocnik. Więc my też czekamy na podwyżki, bo w tej chwili tak Pan namieszał że różnica na stawce między kier. pociągu a maszynistą sięga już 2000 zł( słownie : dwa tysiące złotych ) Mam nadzieję że jak Pan to przeczyta w środę rano przy porannej kawie to się Pan zastanowi !! Pozdrawiamy i czekamy no obiecane spotkanie z załogą DPZ

20.07.2015 20:36

posypały sie stawki w coolpremie jedni dostali 200 inni 1100 ci co mieli isc do KŚ-ów zostali i dalej bedą się męczyc....bo ja sie pytam dlaczego takie kominy czym stary kartofel się kierował....niczym bo się nie zna
    eseses

17.07.2015 16:50

dobre kolego chyba Cie dobrze (usunięte przez administratora) li
    sromnahuta

17.07.2015 12:46

Przybyłowski????!!!! jak bedziesz w komisji egzaminacyjnej to raz-dostaniesz po kasku odemnie a dwa-dowie sie o tobie nawet minister transportu ty kierowniku magazynu o powierzchni 300 m2....pozdrawiam
    JamCi

16.07.2015 19:29

Akurat mam "zaszczyt"pracować tu na kolejowym ponad 20lat....gorzej niż teraz to tu nigdy nie było...ale napewno jeszcze będzie...
    kkd

16.07.2015 14:40

dobre ... + pół metra KARTOFLI gratis
    Soczek

16.07.2015 13:30

Cześć mam do sprzedaży: 1 ofcę 4 krasnale ogrodowe

15.07.2015 23:47

ciuch roboczy,flagi za w/w rzeczy,kaski okulary przebywanie na pomoscie inspekcyjnym (płaszczatka),jeden maszynista na dwie czynne lokomotwy...miód! wszyscy sie spotkamy na przemysłowej!
    kkk

14.07.2015 21:03

najwyzszy czas to zmienic osobiscie trzeba zglosic znowu do UTK i PIPu

14.07.2015 18:46

Wszyscy ą tu mądrzy bo nikt ich nie widzi a na spotkaniu z ojcem dyrektorem jakoś gęby zamurowało . Wszyscy dorabiamy i wiemy o tym .
    łón

14.07.2015 17:56

każda nadgonina to nadgodzina a nie zeszyt!!! przeciez jest podpisane przez dyrektora maszyniste że 416 w roku wiec w czym problem co go BÓLi...a koszta!!!...zbiegł z tonącego statku bo wie że już prokurator zbiera akt oskarżenia!

02.08.2015 01:07

A nic mylnego od stwierdzenia ucieczki w/w!!! Nic się nie zmieniło -choć widać zmiany - Teraz z wielkim oddechem może swobodnie wrzucać do kosza aż DWIE KROMKI CHLEBA, w/w dodatkowego ZAROBKOWEGO dzieła. Brak szacunku i tym bardziej zaufania zmusza mnie do wnioskowania za,..... Do zwolnienia! Jeszcze raz zobaczę to będziesz jadł z kosza!
    kkk

14.07.2015 17:31

beda rozdawane ordery zrobione z kartofla
    ciec

14.07.2015 16:54

Zapraszamy wszystkich na wielka galę wręczenia nagrody złotego ziemniaka.ktora odbędzie sie na hucie. Nagradzane kategorie to: Przekręt roku Wyhu.....y roku Ściema roku(zyski) Gala odbędzie się w budynku p2d, alkohol i zakąska we własnym zakresie Nagrody wręczy osobiście sam król który zrobil w ...ja niezliczone zesze poddanych pracownikow

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem?

Kontakt - Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem Sp. z o.o.

Al.J.Piłsudskiego 92 41-308 Dąbrowa Górnicza

KRS:0000020787

Branża główna: Transport kolejowy i szynowy

14.07.2015 15:11

Doszły mnie słuchy o Degradacji Króla - o co chodzi w tym wątku?
    krab

14.07.2015 13:44

pisz kolego oficjalnie p Traskiewicza niemajacego licencji kolejowej a 99% u niego pracuje Trzeba znowu powiadomic UTK aby sie zajeli sprawa

13.07.2015 20:37

No spotkania miały byc co trzy miesiące a tu cisza. Może byśmy się Panowie w końcu zorganizowali i zaprosili Pana T. bo podobno to my nie chcemy podwyżek .
    edek

13.07.2015 15:30

PANOWIE DYREKTORZY !!! KIEDY KOLEJNE SPOTKANIE Z PRACOWNIKAMI
    ja

13.07.2015 12:22

widzę że mój post odnośnie ,,oszczędności" przyniósł efekt.( mam nadzieję że ktoś beknie za to tzn T.K ) To jeszcze jedno. 1 godzina nadliczbowa na wykazie równa się 2 godzinom na zeszyt!!! I nie dajcie się wyr.....ć bo ci co o to walczą mają zapisane właśnie 2 h. pozdrawiam
    Koński instruktor Ihhhha

11.07.2015 14:14

Nowa produkcja trzy dni w Rzepinie na EU 07 Lokomotywy te są za..........:)

10.07.2015 20:05

Ciekawe ile przytuli w kopercie?
    JA

10.07.2015 15:03

oszczędności w Kolpremie: dwie osoby po godzinie oczekiwań to ok 40 zł. kurs samochodem np.do Zdzieszowic i na Hutę to ok 250 zł . normalny człowiek i zakład wolał by zapłacić załodze za godziny, ale Kolprem tzn mały Tomek woli ,, oszczędzać ''. ( Pewnie do otrzymania pierwszej faktury od Marysi )
    jajjaa

29.07.2015 13:19

to jest wogóle jakaś jedna wielka paranoja, dyspozytorzy z zerowym pojęciem o robocie, planiści przekupieni . Podwyżki niesprawiedliwe . Ale jak się kiedyś coś komuś stanie to nie dyrektorzy ani inni będą za to odpowiadać tylko my maszyniści . PIP jeszcze raz PIP i UTK

07.07.2015 15:11

...powstaje nowy film!!!dwa dni na EU07....
    Soczek

06.07.2015 19:44

Praca w firmie Kolprem spełnia moje wszelkie oczekiwania związane z firmą. Można pojeździć na każdym taborze bez problemu. Atmosfera jest miła i bardzo mi odpowiada. Czasu wolnego mam pełno a i wypłata niczego sobie. Polecam Wasz Soczek

06.07.2015 19:08

Myślałem że nie ma już takich dniówek w postaci wylegiwania się 12 godzin na płaszczatce. Bardzo się myliłem są a na dodatek można było poleżeć minimum 8 dni w miesiącu. Jakbyś nie liczył i tak to około 100 godzin oczekiwania na obsługę pewnie do dzisiaj proszących się o lokomotywę pracowników działki. Co najgorsze w tym wszystkim winni za opóźnienie w naprawach winni są już wskazani. Tak to wasza wina że tylko jeden człowiek wie co jest powodem i jaka jest przyczyna tej anomali. Szkoda słów. Kupcie sobie Taki pojazd jak maja na DGT wagonówce.Pozd.

06.07.2015 18:45

Lepiej kierować się prosto do Wielkiego PIECA gdyby choć przez myśl naszło cię zatrudnienie w Polskim Urządzie ds.Karnych PUK W całości od Kierownictwa w górę to jedna wielka sitwa-uważajcie
    Emeryt

03.07.2015 21:13

Kupię Tem-2 na działkę.Potrzebuję namiarów z kim to załatwić w firmie? Pozdrawiam
    Frederico

02.07.2015 22:18

Zjedz parówkę w ,,Rzepinie"

18.07.2015 17:20

Chcesz się nauczyć jak niszczyć pracownika, to dobre miejsce ale dużo gorsze jak chcesz być pracownikiem!
    hy

02.07.2015 14:00

Przestań się głupio pytać. Każdy może napisać co mu slina na język przyniesienie. I co Ci to da?

02.07.2015 13:32

o adama t. pytam czy cos nie narozrabial?
    student

01.07.2015 23:46

Podwyżki podwyżkami ale narobili cwaniaków instruktorami same kolestwo którzy przy swoich stawkach (3500) biedują i muszą nadgodzinami nadrabiać a tobie robolu ze stawką 2400 jedynie Rysiek został OSZUSTWO trzeba z tej firmy pryskać puki czas

28.06.2015 12:30

ten o ktorym tu pisano we wczesniejszych postach

28.06.2015 10:44

Który Adam?

27.06.2015 14:09

a co ten adam tam niby nawyprawial?

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych Kolprem Sp. z o.o.