ALSTAL Grupa Budowlana Sp. k.

4.2/5

• Jagodowo
  • Prądki
Jacewo - ALSTAL BUDOWNICTWO

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o ALSTAL Grupa Budowlana Sp. k. Bydgoszcz

Nie przegap nowości o ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.!

27.12.2015 15:52

prawda

02.01.2016 19:02

No Alstal właśnie tak robi! W biurze bardzo duże rotacje (oczywiście to nie wina firmy! Sami głupcy się do nich do pracy zgłaszają i potem pracodawca musi zwalniać...)

24.12.2015 00:15

pracownik hiks

28.12.2015 10:26

Gorący

11.12.2015 09:40

A te 6 tys. to netto czy brutto ?
    same bzdury!!! ostrzegam

05.12.2015 14:02

tak zarobki są ok, mało kto daje tak zarobić, pracodawca szanuje pracownika, ogólnie super atmosfera
    Tina

01.12.2015 15:04

6000 na stanowisku kierowniczym to mało?chyba spadłeś z dachu człowieku
    mamto

27.11.2015 20:11

Gratuluję otrzymanych nagród , jesteście chlubą naszego regionu! Mam nadzieję ,że niebawem rozpiszecie konkursy na większą ilość stanowisk . No i poprawicie wysokość wynagrodzeń . Oferta na stanowisku kierowniczym w wysokości 6000 to trochę mało .
    zz

02.12.2015 10:44

to i tak dużo w porównaniu ile dostają tutaj kierownicy z wieloletnim stażem
    placek

26.11.2015 21:14

Czy to prawda, że w Waszym oddziale na Cichej już prawie nikt nie pracuje? Chciałbym podjąć tam pracę, ale ponić wszyscy się zwalniają. czym to jest spowodowane?
    ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.

27.11.2015 12:15

Szanowni Państwo. W ALSTAL Hale i Konstrukcje Stalowe ul. Cicha 7 w Inowrocławiu nadal pracuje ponad 100 osób. Rotacja jest w każdej firmie i prosimy nie sugerować się plotką. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Nasza firma od zawsze otwiera możliwości rozwoju, czego przykładem są pojawiające się rekrutacje. Chętnie zapraszamy nowe twarze. Jesteśmy otwarci na współpracę.
    soni

24.11.2015 19:29

czy to prawda ,zę pracownicy alstala mają mieszkania na rabinie za darmoszkę
    ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.

27.11.2015 12:43

Szanowni Państwo, W odpowiedzi na pytanie dotyczące "darmowych mieszkań dla zatrudnionych w ALSTAL" sprostujemy, iż pracownicy ALSTAL mają możliwość zakupu mieszkania na preferencyjnych warunkach, przy założeniu spełnienia określonych warunków. Pracownicy, są największa wartością Naszej firmy, dlatego zdecydowaliśmy o takiej sposobności.
    doosan

21.11.2015 12:43

a na koparki sa jakies miejsca wolne czy wogóle odpuscil alstal robiłem w alstalu na koparce i nie narzekalem moze stawka mogła by byc wieksza ale to wszystko firma alstal ok.
    kandydat

26.09.2015 19:36

Ludzie byłem ostatnio w firmie Alstal życiorys złożyć bo szukam pracy. Firma sie rozrasta i to prężnie chyba . Widziałem nowy biurowiec. Wielki jest.

12.09.2015 00:28

Poza tym pracowalem juz w innych firmach i ta wcale nie jest taka straszna. Uwierz są o wiele gorsze. Gdzie szef zakazuje kobietom w obcasach przychodzić do pracy...bo go stukanie drazni... heh. .. A odszedłem sam bo chcialem wyjechać i teraz trochę mi żal. .. W Alstal to przynajmniej siano było o czasie. I całkiem godne warunki. Biura nowoczesne a nie tam jakaś komuna z obdrapanym tynkiem na scianach ze aż wstyd.

12.09.2015 00:10

Nie to ze bronie... tylko wyrażam własne zdanie. Każdy ma prawo. Tylko dlaczego niektórzy przedstawiają je w tak prostacki sposób. Sami siebie ponizaja uzywajac tak ograniczonego slownictwa. Nie dziwi mnie fakt ze pracy nie mają. ... bo kto by zatrudnił tak ograniczonych ludzi. Nie lubią tej firmy...to ok. Tylko po co wylewaja gorzkie żale na forum. Widocznie coś mają na sumieniu. Coś ich gryzie. Własna niska kultura. Śmiech.
    radek

09.09.2015 03:35

@pracownik, widze, że bronisz alstalu, ale napisałeś w czasie przeszłym, że tutaj pracowałeś. Ciekawi mnie jak dawno temu to było ,bo przecież mogło się sporo pozmieniać od tego czasu. Wydają mi się zresztą ok firmą, pewnie większość komentarzy pochodzi od nierobów i narzekaczy, ale możesz napisac dlaczego własciwie odszedłeś?

04.09.2015 00:00

Ludzie przestańcie ploty siać i zajmijcie się praca. Boli was własny brak kompetencji dlatego smród robicie o rekrutacji w tej firmie itp. Lepiej zacznijcie się dokształcac może szybciej znajdziecie robotę i nie będzie czasu na wasze ironiczne gadanie wynikające z głupoty. Ja ta firmę wspominam miło. Jest tam wielu fajnych ludzi. Są też tacy którzy nie dają się polubić ale tak jest wszędzie. Życie
    Mysia

02.09.2015 22:12

Gratuluję Wam wspaniałej firmy !
    qwerty

01.09.2015 12:51

nie chcę tu maślić ,ale pracuję czwarty rok w Alstalu i polecam tę firmę .,mialem wiele ofert od firm i headhunterów ,nawet ich nie przeglądam .rozwijam się i inni to widzą i doceniają ,może nie do konca przekłada się to na pensje ,ale dla mnie spełnianie ambicji zawodowych w pracy jest najważniejsze .moim zdaniem jest to firma dla ludzi ,którzy prace traktują na serio.
    inż

19.08.2015 20:57

rotacja nie wynika ze zwolnień, to w Alstalu raczej rzadkość. (usunięte przez administratora)
    Ciekawa

19.08.2015 16:02

Proszę o odpowiedź: dlaczego w Alstalu w Dziale Marketingu jest taka duża rotacja pracowników? Proszę odpowiedzieć, a nie usuwać post!
    Ciekawa

18.08.2015 18:57

Witam, mam nadzieję, że odpowie mi osoba kompetentna z Firmy... Od dłuższego czasu widuję oferty pracy w Dziale Marketingu w Waszej firmie. Dziś znowu natrafiłam na Kierownika Działu Marketingu. Dlaczego macie taką dużą rotację pracowników? Zastanawiam się czy warto w ogóle do Was wysyłać CV, czy nie zostanie się zwolnionym bez przyczyny po 2 tygodniach, po miesiącu. Podobno to u Was nagminne. Jaka jest tego przyczyna? Z góry dziękuję za rzetelną odpowiedź!
    Dział HR

24.08.2015 13:26

Chętnie udzielimy na Pani pytanie rzetelnej odpowiedzi. Ogłoszenie na Kierownika Działu Marketingu pojawiło się po raz kolejny, ponieważ rekrutacja nadal trwa. Cały czas poszukujemy osoby, która spełni Nasze oczekiwania, zasiadając na stanowisku Kierownika Działu Marketingu. Nikt w firmie nie został zwolniony ani po 2 tygodniach ani po miesiącu, tym bardziej bez przyczyny, są to jawne oszczerstwa wysnute w kierunku Naszej firmy.
    mc

28.08.2015 12:53

(usunięte przez administratora) Rotacja w biurze w Waszej firmie jest ogromna i nie wynika ona bynajmniej z niekompetencji pracowników...
    Inżynier budowy

10.08.2015 18:37

Na początku bez uprawnień 3500 zł brutto max ale później nawet 7000 zł brutto kierownik budowy. Ale czy za 240 rbg/ m-c czy to warte, niech sobie każdy sam odpowie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ALSTAL Grupa Budowlana Sp. k.?

Kontakt - ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.

Gajowa 99 85-717 Bydgoszcz

Branża główna: Budowa budynków

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    mexi

05.08.2015 10:25

Do którego dnia miesiąca zazwyczaj są wypłaty i o ile najwięcej wynosiło opóźnienie przelewu na konto ?
    mexi

09.08.2015 23:28

dziękuję za informację
    tej

10.08.2015 21:12

wy to w tym w Alstalu to już macie w (usunięte przez administratora). poprzewracane !!!! jezdzicie sobie nowymi furami ,pensyjki lepsze jak Skansce. zapraszam do mojego firmowego jedenasto letniego Kangura z komletem części zapasowych na pace.Nie dał byś rady Gościu w mojej firmie nawet miesiąca!tobie to jak w Grecji powinni płacic dodatek ,że się nie spózniasz i żyjesz !
    Allanis

03.08.2015 18:18

Samochód sluzbowy? Kpina i wstyd. Firma sprzedaje VW Caddy samochody a pracownik jezdzi od 5 lat swoim autem do pracy i nawet kosztow paliwa nie ma zwracanych nie mowiac o samej eksploatacji pojazdu czy kosztu naprawy. Prosic sie o auto graniczy z cudem. Ma chlopak szczescie ze auta nie ma w naprawie inaczej pozostalby tylko rower. Co to jest za wizerunek dla firmy? Najlepsze w tym wszystkim to ze jak sie nowy kieras przyjmie to od razu pakiet dostaje podstawa auto laptop i tel. A tutaj ponad 5 lat i jeszcze firma nosem kreci. Żenada... Moze ktos to wkoncu z kadry wyzszej przeczyta i pomoze chlopakowi.
    lolek

18.07.2015 10:27

A jak zarobki kształtują się w kadrze średniego szczebla? Chodzi mi o specjalistów, inżynierów, kierowników różnych działów. Czy oferują samochód służbowy?
    robot

16.07.2015 10:06

A ja jestem robotnikiem zatrudnionym na stałe w alstal na sodzie i posiadaam kartę sportową. Wystarczy złożyć wniosek do Kadr i w ciągu 3tyg sprawa załatwiona.
    inżynier

16.07.2015 09:46

jestem zatrudniony w tej firmie kilka lat i stwierdzam ...ze pracuje się coraz lepiej. Ludzie są w miarę zgrani, a to duży plus gdy praca jest zespołowa. Wypłaty są zawsze na czas a ich poziom jest optymalny i nie ma co narzekać!!! Pracownicy mają określone ścieżki rozwoju. A szefostwo, jaki i dyrektorzy, kierownicy dają możliwość rozwijania umiejętności i kwalifikacji zapewniając nam odpowiednie szkolenia. Szkoda tylko, że znajdują się pracownicy którzy zawsze mają "jakieś ale..."
    Ścigany

09.07.2015 20:54

Jakbym zarabiał tyle co Ty za nic nie robienie to też bym był zadowolony
    Nieważne

09.07.2015 20:44

W środku firmy nie jest już tak fajnie. To wszystko na pokaz.
    zarówa

22.05.2015 19:53

firma jest ok obecnie pracuje się tam dobrze ale wszystko jest na tz.wczoraj ale gdzie jest inaczej
    Nie

20.05.2015 23:41

Nie lubię tej firmy , wygrywają sami karierowicze ! Praca ,praca ,"............
    Ania

06.04.2015 08:52

ja w Alstalu juz nie pracuje , ale moge powiedziec ,ze milo wspominam te 2.5 roku . Ta firma pozwala rozwinac skrzydla .przesylam pozdrowienia dla wszystkich alstalowcow !
    Tim rabin

14.03.2015 11:49

alstal na wczorajszym mecz pokazał ze nie tylko buduje mozliwosc ale robi cos dla dzieciakow z domu dziecka szczegolnie zawodnik z numerem 10 pokazal jak strzela sie bramki gratulacje dla druzyny

04.03.2015 08:52

Szanowni Państwo, Karta MultiSport to motywator dla pracowników Naszej Firmy. Program działa na zasadach zgodnych z obowiązującymi przepisami i regulaminem Benefit Systems. Oczywiście pracownicy posiadający kartę MultiSport, mają dostęp do darmowych usług obejmujących wstęp do wielu obiektów sportowych w całej Polsce. Oferuje między innymi siłownię, basen, saunę i wiele innych atrakcji sportowych. Wszelkie informacje dotyczące programu uzyskać można na http://www.benefitsystems.pl/. Serdecznie pozdrawiamy Dział Kadr i Płac ALSTAL Grupa Budowlana
    kolo

03.03.2015 18:10

widziałem ze alstal czyta ta strone ,wiec powtornie prosze o szczegoly dotyczace karty multisport .Poważnie rozważam przejście do waszej firmy,a nie ukrywam ze darmowy dostep do obiektow sportowych w calej polsce jest dla mnie czyms niesamowitym

24.02.2015 11:51

Marketing ALSTAL

25.02.2015 12:58

Artykuł ukazał się w gazecie FORBES. Mamy go udostępnionego na naszym Facebooku :) Zapraszamy do lektury
    Fan

31.01.2015 15:30

Gratuluję opisania sukcesów Alstalu w gazecie Forbes.mam nadzieje ,ze sukcesy firmy przełożą się na większa liczbę rekrutacji .
    Kolo

31.01.2015 01:01

Czytalemdzis artykuł w pomorskiej o ofercie pracy w ALSTAL .nie zabardzo rozumiem co to jest ta karta multisport.pisza tam ze każdy z alstalu ma nie ograniczony dostęp do obiektów sportowych w całej Polsce .Czy to prawda ?Prosze o napisanie jakiś szczegółów !

13.01.2015 00:11

22.01.2015 13:32

Szanowni Państwo! W Naszej firmie istnieje pakiet socjalny. Zalicza sie do niego: 1. Bony Świąteczne 2. Dofinansowania do kolonii w okresie ferii zimowych i wakacji letnich dla dzieci 3. Zapomogi bezzwrotne, dla osób dotkniętych ciężką sytuacja życiową. 4. Paczki dla dzieci z okazji Dnia Dziecka i innych Świąt, 5. Zapomogi zwrotne (np. pożyczki na remonty mieszkań). Serdecznie pozdrawiamy Dział Kadr i Płac ALSTAL Grupa Budowlana Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa Jacewo 76 88-100 Inowrocław
    spawacz

30.12.2014 08:35

Byłem wczoraj w firmie ALSTAl za pracą... Panie w sekretariacie udzieliły mi dalszych wskazówek i zgłosiłem sie do kadr...żeby w każdej firmie można było być tak miło ugoszczonym!

29.12.2014 21:02

22.01.2015 13:41

Szanowni Państwo Ogłośzenia dotyczące rekrutacji na poszczegółne stanowiska odnależć można, na łamach Naszej strony internetowej http://www.alstal.eu/, również na portalu Pracuj Pl link: http://www.pracuj.pl/, jak i na stronie Powiatowego Urzędu Pracy w Inowrocławiu. z poważaniem Dział Kadr i Płac ALSTAL Grupa Budowlana Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spólka Komandytowa Jacewo 76 88-100 Inowrocław
    Patrycja

15.12.2014 23:11

Kończę w tym roku studia i chciałabym zatrudnić się w Alstalu w dziale przygotowującym kosztorysy.czy ktoś może mi doradzić do kogo się zgłosić ?
    mikel

18.12.2014 13:31

a na koparki potrzebujecie lub bedziecie potrzebowac w najbliższym czasie?
    zupa

22.12.2014 09:53

Proszę również o kontakt z Panią Anitą z kadr bądź z Panią Agnieszką z transportu one posiadają najświeższe informacje na ten temat.

Zostaw merytoryczną opinię o ALSTAL Grupa Budowlana Sp. z o.o. Sp. k.