Boehringer Ingelheim

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o Boehringer Ingelheim

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boehringer Ingelheim

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@Daria co sprawia, że uważasz Boehringer Ingelheim za dobre miejsce pracy? Chętnie dowiemy się więcej o mocnych stronach tego pracodawcy. Szczególnie, że obecnie firma poszukuje nowych pracowników m.in. stanowisko Przedstawiciel Medyczny, czy też Asystent/ka w Dziale Sprzedaży. Co możecie doradzić osobom nimi zainteresowanych?

Daria
użytkownik zarejestrowany

Jak dobra firma to nie ma żadnych nowych ofert pracy.

Stefan
użytkownik zarejestrowany

Na jakie profity może liczyć w Boehringer Ingelheim przedstawiciel medyczny z 5 letnim stażem pracy ? Jak się ogólnie pracuje w firmie? Czy szefostwo potrafi docenić pracownika zaangażowanego w pracy? Jeśli ktoś może podpowiedzieć

gryff

Orientuje się ktoś ile zarabia przedstawiciel medyczny u nich?

Daria
użytkownik zarejestrowany

Boehringer Ingelheim to świetna firma a ja jako pracownik jestem zadowolona z pracy.

PFK

Hej, jestem umówiona na rozmowę rekrutacyjną, czy coś się w tej firmie zmieniło na lepsze?

Karolina
użytkownik zarejestrowany

Co słychać w firmie Boehringer Ingelheim? Dawno nikt nic nie pisał na forum.

ertg
użytkownik zarejestrowany

hej hej a czy ktos z was tutaj odbywal; moze u nich staz? w dzilae ksiegowosci w Warszawie? bo widze ze od czerwca szukaja mam nadzeije ze ogloszenie jest aktualne..w sumie fasjnie by bylo sie załapac bo jak waidomo jest to szansa na spore doswiadczenie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Rafi2016

wanda a czy jakieś konkrety?

Rafi2016

Czy ktoś kompetentny może podpowiedzieć coś o warunkach pracy? nie pytam o zarobki, ale o środki trwałe( jaki samochód) na co zwracają uwagę? jakie są minusy firmy/pracy (np czas pracy, małe budżety) etc etc.

didd

Jakiej stawki można się tam na praktykach spodziewać?

Bart
@didd 07.04.2016, 11:41
Jakiej stawki można się tam na praktykach spodziewać?

Pracuje 6 lat.... jak masz silny układ nerwowy to się pakuj.... jesli nie to odpuść.... przemielą i wyplują. Wymagania bardzo duże.... ja z doswiadczeniem daję sobie radę, współczuje osoba nowym i przychodzącym z innej branży. Kultura firmy bardzo specyficzna, najważniejszą rzeczą jest postawa. Zanim coś powiesz- zastanów się, spontaniczne wypowiedzi zablokuj.Zarobki na dzień dobry 3 tys., zatrudnienie przez NDG.

Michał

Zacznę od braku kompetencji pani rekruterki przeprowadzającej rozmowę. Po pierwsze myślę, że szczegółowe zadawanie pytań dot. jednego z przedmiotu z kierunku studiów ścisłych - przez panią, która nie ma bladego pojęcia na ten temat, i która ukończyła psychologię jest trochę niedorzeczne. Rozmowa przebiega w bardzo niemiłej atmosferze (co też kreuje nam na wstępie obraz firmy, chcąc nie chcąc; i już na dzień dobry się odechciewa). BARDZO NIEPROFESJONALNE spoglądanie właśnie pani Justyny na drugą z pań, wyniosły i arogancki ton oraz przewracanie oczami- jest moim zdaniem karygodne. Dziwi mnie, że ta osoba ma takie wykształcenie (mam nadzieję, że jako psycholog nie prowadzi żadnych terapii, bo ja osobiście wyszedłbym po takiej sesji w gorszym stanie niż przed wizytą) i że rekrutuje właśnie do tej firmy. A jako ostatnie dodam, że kultury wymaga się zarówno od kandydatów jak i od rekruterów, którzy także poświęcają swój czas - i rzekome "powiadomienie o wyniku rozmowy" - kończy się milczeniem, co jest zwyczajnie nie na poziomie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM MARNOWANIE CZASU.

Marcin
@Michał 17.03.2016, 19:09
Zacznę od braku kompetencji pani rekruterki przeprowadzającej rozmowę. Po pierwsze myślę, że szczegółowe zadawanie pytań dot. j...

Jakie były pytania na rozmowie?

Sisi
@Michał 17.03.2016, 19:09
Zacznę od braku kompetencji pani rekruterki przeprowadzającej rozmowę. Po pierwsze myślę, że szczegółowe zadawanie pytań dot. j...

Słuchaj gdyby ta Pani skonczyła psychologię to byłoby super. Dział trenerski , rekruterzy to pomyłka.

2xp

wie ktoś jak wygloada teren opolski jacy ludzie , kierownik i potencjał . No i oczywiście rozmowa będę wdzięczny za informacje . WSZELAKIE

Jackson

przestancie czytac te glupoty. Kto tu coś postuje? osoba, ktora juz nie pracuje w BI bo byla za slaba i poleciala z hukiem. Kiepsko to o niej swiadczy bo leki sa wyjatkowe i przy odrobinie zaangazowania mozna zgarniac dobre premie. A jak jeszcze jakims cudem pracuje to niech odejdzie skoro jest tak zle w tej firmie a nie narzeka i nic nie zrobi ze swoim zyciem. Zamiast odpowiadac na pytania o rekrutacjach, zarobkach czy na inne pytania to wylewa swoja trucizne - anonimowo cóż za odwaga!!

katia

Witam, czy Dm na Wawę jest HW? Jak się z nim pracuje?

Nickname
@katia 13.01.2015, 16:53
Witam, czy Dm na Wawę jest HW? Jak się z nim pracuje?

Już go nie ma

mietek
użytkownik zarejestrowany

Wątpię szczerze w szukanie dobrych i wartościowych znajomych w pracy. Do pracy się chodzi po to żeby pracować i zarabiać. Z resztą myślę że "bardziej zdrowe" i w ogóle są znajomości poza pracą... no wiecie, jak gdzieś wychodzicie możecie wtedy mieć odskocznie od pracy a tak to tematy roboty by na pewno się przewijały bo nie da rady tego uniknąć.

Gryfin

Proszę o konkrety odnośnie z rozmowy kwalifikacyjnej, bo jeszcze nikt nic nie napisał.

as

cześć BI aktualnie poszukuje na teren prawej części Warszawy, czy sytuacja opisana przez Maję dalej jest aktualna?zastanawiam się nad aplikowaniem.

Iwona

bzdura, totalna bzdura!!!!!!

gość

Wszystko prawda

Maja

Cześć, odradzam prace w Bi!!!!! Jeżeli interesuje Was pernamentny stres, nierealne plany, udawanie, brak swojej tożsamości to bardzo możliwe, ze jest to miejsce dla Was?.... Jest tak, ze liczą się układy i ukladziki, dystrykci boja się swojego prznelozonego, grają przed nim i udają, co przekłada się na pracownikow w dystrykcie. Szczególnie Warszawa ma kiepsko, współczuje wszystkim tam pracującym choć lewa strona Wisły jeszcze daje radę ale prawa to kompletne nieporozumienie! Najgorszy DM w Polsce!!!!

Anna

Piszę bo jest tak że w takich miejscach zwykle piszą osoby niezadowolone i tworzy to obraz zupełnie nierzeczywisty. Czy praca w BI jest ciężka - TAK, wymagająca - TAK. Daje też satysfakcję i możliwość rozwoju. Pracuję w BI 7 lat. Były chwile dobre, bardzo dobre no i te słabe ... jak w życiu. Czy gdybym miała podejmować jeszcze raz decyzje to zatrudniłabym się w BI - TAK. A osoby które narzekają ..... no cóź życzę Wam abyście znalęźli miejsce - gdzie po kilku latach pracy będziecie mogli powiedzieć jak ja - tak to była dobra decyzja.

NDG

jaka możliwa kasa przez ndg z doświadczeniem? jak z gpsem,paliwem?

wszechwiedzący

Chyba raczej z (usunięte przez administratora). Inna sprawa kogo on nie bzykał?! A te głupie laski idą do niego, bo chcą zrobić "karierę" w BI

tam bylem

Z tym bzykaniem to przesada, chyba, ze po 1,9 %%. tylko stress, nierealne planz, brak koncepcji i szacunku do pacjenta, klienta i swoich

wel

Witam tam jest rekrutacja przez NDG do leków bez recepty wiecie coś więcej do ginekologi z witaminami ?

olaaa

jaka to dobra kasa netto teraz w BI? jaka atmosfera i regionalny na teren Konin/Kalisz?

miki

sorki chodziło mi o assesment przepraszam za pomyłkę

miki

hej dostałe zaproszenie na assesment jak się przygotować jakich pytań i ćwiczeń mogę się spodziewać?

gość

Idź , praca nie jest zła . Wszystko zależy do kogo trafisz , robert jest fajny , ale (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora). Firma była kiedyś rodzinna , teraz to liczą się układy i układziki. Dobre pieniądze i jak nie masz nic na oku to startuj.

gość
@gość 29.01.2013, 18:35
Idź , praca nie jest zła . Wszystko zależy do kogo trafisz , robert jest fajny , ale (usunięte przez administratora),(usunięte...

Nie wiem Anno w jakim rejonie pracowałaś , ale na pewno nie była to Polska wschodnia. Ja też pracowałam parę lat i jedyne co mogę powiedzieć z czystym sumienie to to , że są bardzo profesjonalne szkolenia i pracownicy BI nie mają problemu ze znalezieniem później pracy. Satysfakcja z zarobków i pracy w międzynarodowym koncernie oferującym najlepsze terapie. Szefowie - tragedia, każdy dba tylko o swój stołek, przedstawiciel jest nikim. Współpracownicy, tylko udają na firmowych spotkaniach twoich przyjaciół. A szans na rozwój czy awans nie masz , chyba że jesteś szczupłą brunetką z miasta na Podlasiu...

SH

Dostałem zaproszenie na Assesment. Powiedzcie czy ostro czołgają? I jakie szanse na pracę tam? Zastanawiam się, czy iść czy dać se siana. Uwielbaim te wszystie assesmenty... :/

ja

chyba brutto a nie netto kolego

cba

(usunięte przez administratora). się zagalopował, zaczął planować zdradę swojej żony z cudzą żoną i chyba sobie porządnie tym porządnie zagrzebał ;)

Anonim

Stoleczny (usunięte przez administratora)pozbywa sie zalogi. Zeby nie on to praca w tej firmie byłaby nawet przyjemna. Leki drogie, trzeba sie sporo napracowac ale nic tak nie wkurza jak popiepszony szef nad karkiem. (usunięte przez administratora)j jeśli to czytanie to zwolnienie tego barany (usunięte przez administratora)bo to wstyd zeby stołeczny region takie tylu ciągną. A wszystkim kandydatom gorąco polecam tą firmę. Zarobki od 3500 do 6000 na rękę. Auta - Octawia/Focus.

....

szmu - 2012-07-26 12:58:13 adrian - 2012-07-06 16:24:51 W przypadku REP-ów będzie dobrze jak będziesz obciągać...to (usunięte przez administratora)się zawinęła ? nie wiedziałem hehe .A co tam w dystr. stołecznych ktoś wie?Nic nie mów... Marzę o innej robocie ale słabizna na rynku...

szmu

adrian - 2012-07-06 16:24:51 W przypadku REP-ów będzie dobrze jak będziesz obciągać...to (usunięte przez administratora)się zawinęła ? nie wiedziałem hehe .A co tam w dystr. stołecznych ktoś wie?

adrian

W przypadku REP-ów będzie dobrze jak będziesz obciągać

Krzyś

bardzo drogie leki, lekarze nie chca ich przepisywac, nie znajduje slowa by okreslic chora atmosfere w tej firmie, PRESJA to tez delikatne okreslenie tego co tam sie wyprawia, a to ze zwalniaja na potege - to nie nowosc, wszedzie zaczely sie zwplnienia, NIE POLECAM !!! PS: pracowalem tam 2 lata, teraz chyba z 4 musze odpoczac

katamaran

NIE POLECAM TEJ FIRMY !!! ŻENADA , PSEUDO RODZINNA FIRMA ! firma generyczna o oryginalnej nazwie hehehe... i podobno lekarze nie chca przyjmowac repow z BI , slyszac co sie ostatnimi czasy tam dzieje,

888

Zgadzaja sie wszystkie komentarze na temat tej firmy. Nie przekoloryzowane. Dokladnie oddaje rzewczywistosc. Getto...to jest wlasciwe slowo...

misia

Hej,idę na spotkanie,rejon warszawski ,ktoś moze wie jak się tu pracuje i u kogo?

anonim

To nie Niemcy kolego. To \"(usunięte przez administratora)Znakomici w podpieprzaniu, dopieprzaniu i pieprzeniu! To im najlepiej wychodzi a reszta. Szkoda gadać. Jak najdfalej od nich. kiedyś był dopisek: życie zaczyna sie po BI. Tak jest! Same fłaszywe osoby. Zasada jest prosta - dasz dupy - bedzie dobrze w przypadku REP-ek, a jak bedziesz (usunięte przez administratora) bedzie dobrze w przypadku REP-ow.

Ktoś

Wielka "niby firma". Wszystko ładnie wygląda na stronie, a rzeczywistość... Brak premii, która się należy, bo nagle pojawił się regulamin o którym nic nie było wiadomo. Ściema z raportowaniem, bo i tak kombinują na górze. Jak komuś podpadniesz (czyt.(usunięte przez administratora)) to masz kłopot. A podpaść możesz jak nie .... Sposób odbierania - dowolny :) Jednym słowem KANAŁ! Nigdy więcej BI! Nie dajcie się nabrać.

anonim

PM też ma focusa? jest gps? ile jest linii,jakie leki?

anonim

Witam, wie ktoś może jakie narzędzia pracy ma ph ds aptek? Jaka kasa, auto itp. Bo pojawiło się właśnie ogłoszenie na Warszawę i zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

anonim

Boli mnie brzuch jak czytam prezentację tej firmy i o tym jak wpływają na rozwój zawodowy pracowników! Banały typu, pracownik (czytaj lizodup), to klucz do naszego sukcesu. Jakie piękne wyłącznie w teorii założenia ma ta firma! Stworzyła pracownikom możliwości rozwoju kariery zawodowej, o awansie nie wspomnę, oczywiście na poziomie krajowym i zagranicznym, zapewniła dobrą jakość pracy i życia i szreg atrakcyjnych korzyści dla pracownika, no i jak wspaniale roztacza opiekę nad pracownikami i ich rodzinami i jescze zapewnia pracownikom równe szanse w rozwoju. Współpracuje i otacza szacunkiem pracownika!!! Wstrętne, obrzydliwe kłamstwa! Priorytetem tej firmy, jest zniszczenie w pracowniku wszystkich prawdziwych, niudawanych, wrodzonych cech również tych pozytywnych, skopanie jego uczuć i emocji. Wpojenie w każdego pracownika bezduszności, pozbawienie go podstawowych zasad moralności i wrażliwości na ludzką krzywdę. Głoszone przez ta firmę hasła o zobowiązaniu do działan zgodnych z zasadami odpowiedzialności społecznej, są puste jak beczka i głowy wszystkich porabanych zwierzchników czy jak ich tam zwą, wszyscy bez wyjątku na czele z panią (usunięte przez administratora)z recepcji,nie są ludźmi, TO SĄ CYBORGI bez mózgu!!!! TO ZŁO, którym darzą pracowników, wróci do nich ze zdwojoną siłą! A wogóle, co NIEMCY robią w naszym kraju?, w dalszym ciągu zmierzają do wyniszczenia naszego narodu, używając przy tym naszych rąk! Nasz naród mimo przykrych doświadczeń, znowu stał się narzędziem w obcych rękach! Podłe!!! Nie życzę tej firmie dobrze, byoby to sprzeczne z moimi odczuciami i z tym jak wstrętnie została potraktowana bliska memu sercu osoba.

Zostaw opinię o Boehringer Ingelheim - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boehringer Ingelheim