ATEX

• Godzikowice
  • Ścinawa
  • Godzinowice

3. Opinie o pracodawcach Oława
  5. Opinie o ATEX Sp. z o.o.

Opinie o ATEX Oława

Nie przegap nowości o ATEX Sp. z o.o.!

05.12.2019 19:32

Czy na święta nie można dać normalnie urlopu tylko kazać odrabiać w sobotę?? Przecież to chore! Pan Derektor nie obchodzi świat?

06.12.2019 09:05

W firmie ATEX w dni ustawowo wolne od pracy - pracownicy nie pracują. W pozostałych dniach pracownik może wykorzystać urlop po zatwierdzeniu go przez przełożonego. Jednakże w okresie zwiększonej ilości zamówień firma nie może sobie pozwolić na przestoje produkcyjne, w związku z tym w miesiącu grudniu raczej nie udzielamy urlopów. Bardzo dużo wysyłek wyrobów gotowych jest do naszych klientów w pierwszym tygodniu stycznia 2020. Jednakże staramy się zawsze znaleźć jakiś kompromis pomiędzy potrzebami pracownika a naszymi klientami. W okresie kiedy nie udzielamy urlopów wypoczynkowych, proponujemy odrobienie dnia w innym czasie - tak jak w tym przypadku - sobota. Pracownik ma wolne w dniu w którym mu zależy bez uszczerbku dla naszych klientów. W przyszłości Zarząd firmy postara się w okresie świątecznym inaczej rozplanować prace produkcyjne, oczywiście jak nam na to pozwolą nasi klienci :) W tym roku liczymy na wyrozumiałość naszej załogi.
    Ciekawski

06.12.2019 20:06

Skoro niby jest tyle zamówień to ja się pytam co z nadgodzinami? Dlaczego nie dajecie zarobić ludzia?
    Byly

29.11.2019 18:22

Panie (usunięte przez administratora) jesteś Pan nie uczciwy źle Pan dzielisz dole kiedyś się to Panu skończy i zobaczysz co to uczciwa praca
    Zainteresowany

29.11.2019 18:01

Czy są wolne wakaty na spawalnię ? Szukam pracy na tiga. Słyszałem, że praca nie jest ciężka. Czy to prawada ?
    Grażyna

16.10.2019 19:43

Macie socjal? Karty multi sport?

18.10.2019 19:04

Obecnie nie szukamy żadnych pracowników do pracy. Będziemy szukać na początku roku 2020.

29.11.2019 17:47

Tak mamy socjal i karty multi sport
    Koło

29.11.2019 13:47

Jeśli chodzi o premię to niektóre osoby ją maja tak samo jak dodatek do paliwa to są ci którzy dobrze kapują (usunięte przez administratora)
    Bocian

29.11.2019 15:35

A co zazdroscisz mu jakbyś był (usunięte przez administratora) to też byś furą jeździł

29.11.2019 16:02

Przecież to wiadomo że P (usunięte przez administratora)szefa każdy to wie Fajna fura
    Yzyz

29.09.2019 00:00

Nagle szukaja ludzi do pracy...A nie dawno zwalniali i co znów zatrudnia na parę miesięcy i powiedzą dziękuję ale musimy zwolnić...
    Ona

12.10.2019 07:41

Pewnie tak będzie już niedługo.... zaczyna być z powrotem to co było przed i w czasie wakacji będą znowu zwolnienia nie ma w ogóle zamówień słyszałam że ma kilku spawaczy odejść ale nie wiem jaka w tym prawda albo oni sami zwolnią a później nie znajdą składając podania gdzie indziej w dwóch miejscach usłyszałam znowu z Atexu? Co się tam dzieje mamy już kilka podać z tej firmy stąd wiem o spawaczach..... A ciekawa jestem co zresztą ludzi nie wiem co dalej będzie
    Gosciu

16.07.2019 21:00

Praca w zakładzie staje się tragiczna. To co się wyprawia wewnatrz przechodzi ludzie pojecie. Atmosfera kiepska i ciągła presja wywierana przez kierownikow. Wszystko rozwija się w złym kierunku a monitorowanie ludzi to przesada
    Koleś

17.07.2019 12:49

Nie długo to monitoring będzie jeszcze w toaletach. Będą liczyć ile czasu spędzasz na...
    Lucka

23.09.2019 12:44

Ale drzwi w toaleta już nie ma na hali.
    Ciekawska

14.09.2019 15:48

Czy to prawda ze zwolnili kogoś za to ze upomnial sie o podwyżkę ?
    abc

02.09.2019 10:33

Witam
    Xxxx

20.08.2019 19:00

Praca dla kobiet niedawno zwalnia liście kobiety niedawno zostałam zwolniona bo nie ma pracy a teraz się nagle znalazła na jak długo (usunięte przez administratora)
    Abcd

22.07.2019 23:06

Nikt ci tyle nie da co atex ci obieca,premie zwrot za dojazdy podwyżki,wczsy pod gruszą a nie one akurd są tylko szkoda że starczy na paliwo tylo w jedną stronę nad morze ale to i tak nic,bo płacone są po urlopie no wzgędnie pod koniec jak dobrze pójdzie.Ewenement na skale światową.

18.07.2019 02:19

Pracuję w tej firmie już ponad 5 lat. Zdobyłem już duże doświadczenie na swoim stanowisku produkcyjnym. Jak się przyjmowałem mówili mi, że wysokość wynagrodzenia zależy od umiejętności i doświadczenia. Teraz przychodzą nowi pracownicy i dostają wyższą pensję na start od doświadczonego pracownika, który już pracuje od dłuższego czasu. Co według mnie jest chore i niesprawiedliwe!!! W taki sposób zniechęcają ludzi z doświadczeniem na produkcji do pracy. Mam nadzieję, że to niedługo się zmieni bo pracownicy będą odchodzić.

18.07.2019 16:44

Panie Piotrze,nie tylko ja jestem niezadowolony z takiej sytuacji. (usunięte przez administratora) zna sprawę i to raczej on w naszym imieniu powinien takie sprawy załatwiać. Pozdrawiam

18.07.2019 17:13

Ok, będę czekał na info
    Eros

18.07.2019 01:17

Nie polecam. Zatrudniają człowieka do pracy potem zwalniają. Monitorowanie ludzi to jest czyste szaleństwo.
    xyz

18.07.2019 00:59

Najpierw zatrudniają bo potrzebują ludzi do pracy a potem zwalniają bo roboty nie ma co to za firma. I najlepsze to że na sam koniec z wypłaty obcinaja. A monitorowanie pracowników to jest śmieszne. Z tego co ja wiem to monitoring służy do wypadku lub kradzieży na nie kto robi a kto...
    Były spawacz

17.07.2019 18:22

To co się tutaj dzieje to jest przesada w żadnym zakładzie nie widziałem takiej atmosfery przyjmują za chwilę zwalniają nie podając powodów kompletnie żadnych mierzą czas w jakim ktoś pracuje stoperami nie możesz się do nikogo odezwać bo zaraz przylatuje kierownik lub dyrektor i są pretensje nikt tu już nie chce pracować niedługo padnie rekord wypowiedź od tym razem pracowników będziecie sami robić ale niestety nie umiecie życzę powodzenia bo spawaczy się szanuje bo mają pracę wszędzie zabranie premii kosztów za dojazdy które miały być nadgodzin po prostu wszystkiego dobrze że już tam nie pracuje bo zostałem zwolniony jak reszta ludzi znalazłem pracę gdzie na start dostałem 500 zł więcej niż tu i dopiero teraz wiem co to znaczy dobra atmosfera
    Ola

15.04.2019 12:22

Ktoś mi powie jak z pracą dla Kobiet czy ciężko co się robi bo słyszałam że zgrzewanie tlumikow że nie ciężka praca . Z chęcią się dowiem czegoś wiecej;)

16.07.2019 21:11

Praca nie jest ciężka, ale precyzyjna. Liczy się jakość wykonania.
    Jugi

07.06.2019 23:38

Przyjmujecie tylko spawaczy? Czy kobiety też są mile widziane? ????

16.07.2019 21:08

Panie też są mile widziane :)
    Zielony Ch..

15.07.2019 21:07

Nie polecam, atmosfera nie ciekawa i tylko patrzą aby premię zabrać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATEX?

Kontakt - ATEX Sp. z o.o.

Godzikowice 50 L 55-200 Oława

KRS:0000182048

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Wera

15.07.2019 11:25

Nie polecam. Najpierw zatrudniają potem zwalniają. Dodatkowo na koniec obcinaja premie nie wiadomo za co???

14.04.2019 10:53

W końcu po długich wyczekiwaniach wystartowaliśmy z produkcją w nowej lokalizacji :)
    Adres nowej lokalizacji:
    Godzikowice 50 Ł, 55-200 Godzikowice
    News image
    Monika Rzewuska

13.05.2019 21:18

Dzień Dobry Gratulujemy! A jako agencja reklamowa mamy pytanie czy nie szukacie dostawcy gadżetów, odzieży z logo, materiałów reklamowych i innych produktów reklamowych. chętnie podjadę i pokaże naszą ofertę.

13.05.2019 21:27

Proszę o kontakt poprzez e-mail: [email protected]
    Palety

06.05.2019 06:17

Witam, podpowiecie może czy firma wysyła swoje towary na paletach i jak można prosić o informację jakie to palety? :) Pozdrawiam :)

06.05.2019 11:44

Proszę o kontakt poprzez e-mail: [email protected]
    pyra

06.05.2019 18:57

Nie. Wrzucają towar luzem na pakę I jadą w świat.
    Juras

02.05.2019 10:48

W ogłoszeniu na spawacza jest informacja ze doświadczenie mile widziane, czy ew. jest przewidziane jakieś przyuczenie?
    Lucky

14.04.2019 00:04

Oferta pracy na spawacza aktualna? Można liczyć na jakiś odzew ?:/

14.04.2019 00:36

Oferta pracy dla spawacza jest cały czas aktualna. Przeglądamy CV nadesłane przez kandydatów i zapraszamy na rozmowy rekrutacyjne według kwalifikacji i uprawnień oraz w pierwszej kolejności osoby, które mieszkają blisko miejsca naszej nowej siedziby.
    PL

18.02.2019 20:50

jaka jest średnia stawka na początek dla spawacza ??
    WELDER OPOLE

27.03.2019 17:58

WITAM, JA MAM W OPOLU 4572 ZŁ BRUTTO + PREMIA 10 % ,WIĘC PYTANIE,CZY PO PRZEJŚCIU PRÓBEK SPAWALNICZYCH W PAŃSTWA FIRMIE MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ LEPSZYCH ZAROBKÓW? BO PISZĄ PAŃSTWO ,ŻE STAWKI SĄ ATRAKCYJNE.POZDRAWIAM SERDECZNIE I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ .

28.03.2019 08:21

W odpowiedzi na Pana pytanie - odpowiedź jest: TAK, po pozytywnym "przejściu" próbek spawalniczych w naszej firmie można się spodziewać lepszych zarobków od wskazanych w komentarzu. Zapraszamy na umówienie się na wykonanie próbek - tel. 537 777 909 lub wysłać CV na adres mailowy - [email protected]

22.01.2019 22:56

Nowoczesna spawalnia w ATEX Godzikowice:

• stanowiska równomiernie rozstawione,

• wymiary jednego stanowiska 4 metry x 2 metry,

• oświetlenie LED automatycznie regulowane do oświetlenia zewnętrznego, aby zapewnić oświetlenie na poziomie 500 lux

• filtrowentylacja z każdego stanowiska - całość 40000 m3/h

• odzysk ciepła w okresie jesienno - zimowym,

• spawalnia odizolowana ze wszystkich stron, aby zapewnić właściwą pracę systemów wentylacyjnych,

• centralna dystrybucja gazów spawalniczych - dwa rodzaje gazów do systemu TIG oraz systemu MIG

• w spawalni zostaną zainstalowane dwa roboty spawalnicze PANASONIC - na zdjęciu z pozycjonerem dwuosiowym

Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    O_o

15.01.2019 11:07

ile można dostać na początek jako spawacz po kursieTIG ???Dziękuję.

21.01.2019 15:56

Pensja zależy od umiejętności spawacza. Proszę złożyć CV osobiście lub wysłać na email: [email protected]. Następnie umówimy się na próbki spawalnicze. Po wykonaniu próbek - ustalimy pensję. Powodzenia :)
    nowy

08.12.2018 11:51

Złożyłem aplikację na magazyniera do tej firmy ,ale do Godzikowic .Czy ktoś ,coś więcej oprócz ogłoszenia w necie ?Mam 17 lat doświadczenia ,na magazynach i wózkach.
    Chętny

19.01.2019 23:28

Czy aplikacje złożyłes internetowo,jeśli tak to na jakiej stronie ?

21.01.2019 15:55

Nie mamy jeszcze możliwości składać aplikacji przez internet. Wkrótce będzie odsłona nowej strony, wtedy taka możliwość się pojawi. Proszę przesłać CV na adres [email protected] . Na dzień dzisiejszy poszukujemy doświadczonych pracowników obsługi magazynów. Na przełomie miesiąca marca - kwietnia będziemy już pracować w Godzikowicach. Zapraszamy do składania CV. Powodzenia :)

19.01.2019 23:54

Już niedługo w nowej lokalizacji w Godzikowicach :)

20.01.2019 09:57

Ładna hala. Pokażcie jak wygląda w środku. Kiedy ta przeprowadzka w końcu jest?

20.01.2019 10:18

Też tak uważamy. Zdjęcie z środka hali będziemy niebawem publikować. Przeprowadzka nastąpi na przełomie marca - kwietnia 2019.
    O_o

15.01.2019 11:00

ile można dostać na początek jako spawacz po kursieTIG ???Dziękuję.
    dima

18.12.2018 16:15

My zrobim wszystko tak samo dobrze albo nawyt lepij niż polaki a Два razy tanij i sie plujom

11.12.2018 01:24

petro

11.12.2018 08:51

Ktos wczoraj skończył druga zmianę o 1 w nocy i musiał przelać swoje złote myśli tutaj. Ciekawe kto to mógł być
    Heniek

09.12.2018 13:08

Mam pytanie czy jezdzi bus z Dzemikowic ?
    A CO

18.11.2018 07:19

Zaczynamy (Atex) już żałować pozbycia się Polskich pracowników i zastąpienie obcokrajowcami. Nowa hala nic nie zmienia.(usunięte przez administratora) problem tkwi w (usunięte przez administratora) ,ten człowiek wszystko potrafi zepsuć ,niech Pan sobie przypomnij jak wyglądała spawalnia jeszcze 6 lat temu (ludzie na których mógł Pan liczyć) ale to nie wróci bo wszystko zj...ł (usunięte przez administratora) . Drodzy pracownicy zastanówcie się jest dużo firm w około i NIE MA TAM (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) lepiej stracić załogę która przynosi dochód czy jednego (usunięte przez administratora) co straty przynosi
    Michael Angelo

29.11.2018 07:11

Grunt to rzeczowe argumenty którymi możesz poprzeć swoją opinię. Masz może jakieś uzasadnienie swoich teorii? W sprawie atmosfery się z Tobą zgadzam, bo nie jest zdrowa. Jednak w swojej opinii twierdzisz że (usunięte przez administratora) - pytam zatem, na jakiej podstawie? Czym poprzesz swoją wypowiedź, jakieś dowody? Czy polegasz może na swojej intuicji i własnemu widzimisię?
    xxx

29.11.2018 15:37

Co z was w takim razie za pracownicy skoro można zastąpić was tak znienawidzonymi przez was Ukraińcami? Niech każdy zacznie naprawianie świata od siebie
    Kolo

16.10.2018 06:47

Koledzy widoczne (usunięte przez administratora)pasuje to przecież liczy się tylko obrót a pracownicy są bo są i (usunięte przez administratora) robi sobie to co chce Na miejsce Polaka jest kilku Ukraińców ale kiedyś to się zemści To już nie jest ten ATEX co był już ludzi się nie szanuje (usunięte przez administratora) jest ślepe i tylko to co powie (usunięte przez administratora) jest święte
    byku

17.11.2018 15:06

Jak nie dadzą podwyżki przed przeprowadzką to ja szukam sobie innej roboty. Dojazdy do Godzikowic to są dodatkowe koszty które będę musiał ponosić z własnej kieszeni.
    Spawacz MAG

31.10.2018 20:01

Czy możliwe jest zatrudnienie w tej firmie po kursie TIG?
    BYŁEM TUTAJ

25.09.2018 11:46

Kiedyś do firmy atex było się trudno dostać bo miała rangę ja się dostałem (kilkanaście lat temu ,jeszcze przed (usunięte przez administratora) )ekipa była zgrana i poukładana .Teraz co czytam to się zapytają czy umiesz spawać i jesteś zatrudniony. Brawo (usunięte przez administratora) za rekrutacje (ilu bardzo dobrych ludzi się pozbyłeś ) mnie przyjmował (usunięte przez administratora) i obserwował moje postępy. Spytaj jak to się robi bo nie długo zejdziesz po schodach i sam będziesz musiał zacząć pracować na produkcji ale nie wiem czy sobie poradzisz bo po szkole to nosiłeś karty pracy

19.08.2018 10:56

09.09.2018 19:01

Jestem ukraincem, pracyje w Polsce uz ponad 10 lat spawaczem ,nie doczekam sie kiedy dostanie obywatelstwo polskie (jeszcze zostal mi rok czasu) i wyjechacz z tego kraju:)Take odczucie ze polacy nigdy nie jezdzili za granice do pracy:)Polska mi podoba, no ludzi...to masakra:)Pozdrawiam:)
    Dominika

24.08.2018 17:33

Jakie są zarobki na stanowisku operatora CNC? I jeśli chodzi o system pracy to jaki jest ?

01.09.2018 01:41

Śmieszna firma, śmieszne zarobki. W biurze niekompetentne osoby. Sami Ukraińcy i nie ma komu się wziaść za ten bałagan jaki tu panuje. Szukają kobiety na giętarkę żeby zaoszczędzić bo takiej mniej zapłaca. Na wszystkim oszczędzają. nie wspomnę o atmosferze jaka tu panuje.

Zostaw merytoryczną opinię o ATEX Sp. z o.o.